![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
![]() ![]() W sumie w swoim życiu najwiecej uczyłam się niemieckiego i zawsze jakoś utkwiło mi w głowie marzenie o wyjeździe i zamieszkaniu tak na rok przynajmniej ![]() Ale te marzenia to skończą się raczej na jakiejś wycieczce może w przyszłości ![]()
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2014-11-10 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||
Wtajemniczenie
|
Łącze sie w cierpieniu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
heheh
![]() ![]() ![]() ![]() w 2013 TŻ pojechał akurat do PL na pare dni ,wiec jak ja ze znajomymi ruszyłam w czwartek to trwało to wszystko do poniedziałku włącznie ![]() ![]() To foty z ostatniego karnawału...i juz załuje ze w tym roku sie nie przebiore...chyba ze za foke ![]()
#4474 |
Zakorzenienie
|
maja zapraszam do Kolonii, na prawdę super miasto
![]() ![]()
#4475 | ||
Raczkowanie
|
Hej dziewczny, nie uciełam, jestem cały weekend poza domem. Jak tylko miałam chwikę to Was podczytywałam
![]() Cytat:
![]() Też wzięłam się za oglądanie wózków, na szczęście dzięki mojej kilkuletniej pracy w branży niemowlęcej wiem czego się mogę spodziewać ![]() Oczywiście naskrobałyście tyyyle stron, że zanim nadrobię to chwilkę zejdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Sylvie_91 Czas edycji: 2014-11-10 o 12:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przebranie z 1 zdjęcia zaje.. ![]()
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() w tym roku pytali mnie czy męża zgubiłam ![]() w zeszłym roku byłam pielęgniarka, to faceci o zastrzyki prosili ![]() w tym roku miałam być śnieżynką ![]() ![]() a potem sie zacznie karnawałowanie z juniorem ![]()
#4478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po tonie wypowiedzi widzę,że liczysz na syna?? ![]() Ja jak coś to załapię się na etap świetowania z małym już ![]() Ej ale foczki to niezłe sztuki,więc wiesz ![]()
![]() |
#4479 |
BAN stały
|
Mi do Czarnulki wlasnie syn pasuje, nie wiem dlaczego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Umieram dziewczyny, umieram... tak mnie boli biodro, że ledwo chodzę... a chodzić muszę bo wtedy się rozchodzi i mniej boli... do tego brzuch mnie ćmi... ehh no ;/
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja nie potrafię inaczej myśleć o maluchu niż On ![]() ![]() Mi też jak patrze na siebie w lustrze ![]()
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
U mnie pogoda fantastyczna.W samej bluzeczce ciepło i wszystko super gdyby nie durna sąsiadka. Zawsze jak jest super pogoda i okna w całym domu pootwierane to ona liście pali
![]() A co do łóżeczka to ja kupowałam chyba firmy Drewex i jak go oglądam w internecie to nie wygląda interesującą,ale na żywo rewelacja. Do tego materacyk, osłonki, baldachim i cudne. Ma 8 lat i oprócz obgryzień zębów to wszystko ok. Jak ktoś planuje więcej dzieci to lepiej kupić raz a porządnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
tak sobie myślę, że moze dziś wieczorem albo jutro rano zrobię tą 3 część wątku. co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
jak Wam mija dziś dzień?
![]() ![]() ja przeglądam allegro w poszukiwaniu jakiś ciążowych ciuchów, bo getry i spodnie zaczynają mnie ściskać ![]() nie wiem czy moja lekarka sie nie pomylila, bo zawsze wizyty miałam co 2 tygodnie a teraz następną mam dopiero 27-go ![]() zastanawiamy się z mężem kiedy znajomym powiedzieć o dziecku, bo jakoś tak nie było okazji jeszcze.... tzn na początku była, ale wtedy stwierdziliśmy, że jeszcze za wcześnie. Dziś zaczynam 13 tydzień ![]()
#4487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się na razie zastanawiam kiedy powiedzieć rodzinie ![]() U mnie 14 tydzień i w dopasowanych ubraniach nawet ślepy by się zorientował,że jestem w ciąży. Ale muszę się pochwalić,że brzuszek miałam bardzo ładny tydzień przed porodem ( bo właśnie oglądałam zdjęcia) . Szybko go widać,ale rośnie równomiernie i okrąglutko ![]() Myślę,że dzieci mnie wyręczą jak będą wiedzieć i wszystkim powiedzą,że mama ma dzidziusia w brzuszku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jem tylko kilka produktów, które mam położone na piętrze (kuchnia na parterze), w pokoju obok naszej sypialni -tu gdzie ma być pokoik dla dziecka ![]() co do kolejnej części wątku to nawet fajnie jakby wkrótce była ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam na zakupach w biedronce. Zaszalałam
bo naszło mnie na sprzątanie a tam akurat jakaś akcja. Zapomniałam dodać,że oprócz męża to jeszcze moja mama wie o ciąży bo się zorientowała i jak przyjechałam z zakupami to otwieram bagażnik a tu nagle stoi koło mnie moja mama i się pyta co ciężkie i co zabierać. Chyba dba o nas bardziej niż ja. Zapominam się i ostatnio zgrzewkę wody 6x1.5 l nosiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
a moja rodzina, cała, dowiedziała się na naszym weselu, bo tż oświadczył wszystkim, że panna młoda nie pije bo spodziewa się dziecka... to był 6-ty tydzień, myślałam, że za wcześnie no ale na szczęście wszystko idzie dobrze
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
U mnie rodzice już wiedzą od jakiegoś czasu, brat i siostra też (swoją drogą oni bardzo się cieszą
![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie dziś na obiad zupa szczawiowa ![]() ![]() ![]()
#4493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy wzrok wszystkich gości powędrował w tym momencie na Twój brzuch? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
No... Grzecznie wracam do domku
![]() ![]() Ola myślę że jeśli jutro założysz nową część to będzie OK, bo przecież można zrobić jak ostatnio ![]()
#4495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tam przygotowania do ślubu? Cytat:
u nas część znajomych już wie. pochwal się co kupiłaś
![]() |
#4496 |
Wtajemniczenie
|
![]() No ładnie skrobiecie ![]() U mnie była od 11 koleżanka, plotki, kawa i te sprawy ![]() ![]() Ja dziś się dość ok czuję, rano mdło ale chwilkę ![]() Ja stwierdziłam, że kupimy łóżeczko białe z szufladą na allegro + komplet pościeli 17cz. bo się dość opłaca (u nas w krk jest sklep stacjonarny i nie muszę przez all zamawiać ![]() szukam komody białej, chętnie z przewijakiem ale zdejmowanym widziała któraś z Was ładną ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli zupa szczwiowa jednak pójdzie w odstawkę, a jeśli już to rzadziej i tylko raz na jakiś czas.
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
ruskaa jakieś 2 miesiące temu widziałam śliczny komplet białe łóżeczko + komodę z przewijakiem białą w agata meble w krk. Nie wiem czy można kupić osobno, bo wówczas patrzyliśmy za sofą, a tylko ten jeden zestaw z łóżeczkiem był zaraz przy wejściu po prawej stronie. Pamiętam, że przechodziłam tylko ale rzucił się w oczy, prosty ale miał to coś
![]() ![]() ![]() p.s obie mamy termin na 18-go ![]()
#4500 |
Zakorzenienie
|
Izunia, dla malucha komplet bodziaki ze spodenkami na szelkach i 3x pajace, a dla siebie piżamę(spodnie i bluzka), bluze szersza, która moge nosić do leginsów i majtasy
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- odpaliłam honey 2 (bo jakimś cudem nie widziałam) i w końcu usadowiłam swoje piękne 4 litery na sofie ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ruska popatrz w ikea...my kupiliśmy jakiś czas temu 2 białe komody malm a ostatnio widziałąm, ze można dokupić taka deskę do nałożenia i wychodzi przewijak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- wygląda to tak: ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- tu sobie możesz luknąć jak to wyglada na zdjeciach z aukcji ---> http://www.ebay.de/itm/Neu-mit-runde...item4adf0eb8a6 ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Z życia wzięte- Macierzyństwo Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciąże. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJA się Twoimi normalnymi ciuchami. Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8 miesiącu ciąży. Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, ze jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczko. Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, ze ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, ze starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. Połkniecie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. ![]() Serio tak jest? ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2014-11-10 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.