|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Ja namówiłam koleżankę do wspólnych zakupów. I tym sposobem kupiłyśmy:
- tusz MF 2000 Calorie za 15 zł - róż Bourjois ja mam nr 16 za 25 zł Wyszło taniej, niż we wszystkich drogeriach internetowych, a jeszcze do nich trzeba doliczyć przesyłkę
Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2014-11-10 o 17:04 |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Ech i nie udało mi się zrobić dzisiaj zakupów, bo u rodziców ani szafy Bourjois ani Revlonu nie uświadczysz niestety
Ciekawe, czy uda mi się jeszcze jakieś jasne podkłady albo pudry w środę popołudniu znaleźć gdzieś w Warszawie Pamiętacie, czy przy poprzednich akcjach były w kolejnych dniach dokładane nowe kosmetyki?
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
U mnie byly dokladane
musze chyba popatrzec na te podklady bourjois bo nigdy ta szafa mnie nie interesowala. A prawie kazda z was o niej pisze. Revlon chyba odpada, bo nie rozumiem idei takiego podkladu bez pompki
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po jakims serum do wlosow
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupujesz?
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam was i poleciałam jeszcze po 3 odżywki i ten korektor z eveline
Tzn 2 odżywki, a jedna to top coat jakaś nowość o.OU mnie kosmetyki cały czas są dokladane
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Tłumów nie było jak dzisiaj robiłam zakupy.
Potrzebowałam tylko puder Rimmela Stay Matte, ale coś trzeba było dobrać i wzięłam jeszcze Rimmel Lasting Finish w szklanej buteleczce (zobaczę jak się sprawdzi). Więcej do Rossmanna w tym tygodniu się nie wybieram
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, napisałam do Rossnet o tej niby promocji na FB z płatnym kuponem -40% na wszystko> Taką dostałam odpowiedź:
"Dziękujemy za wiadomość. Firma Rossmann SDP Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, przy ul. św. Teresy 109 informuje, że nie jest organizatorem opisanej przez Panią promocji i w żaden sposób nie jest powiązana z podmiotem prowadzącym fałszywe akcje rabatowe, w których rzekomo można wygrać kupony uprawniające do zniżek na zakupy w naszych sklepach. Wszelkie informacje wskazujące na taką możliwość, są nieprawdziwe i zostały zamieszczone bez zgody i wiedzy Rossmann SDP sp. z o.o. Rossmann SDP podkreśla, że wszystkie organizowane przez niego konkursy i promocje prezentowane są tylko i wyłącznie w gazetkach promocyjnych, magazynie „Skarb” oraz na portalu Rossnet.pl, a udział w nich nigdy nie wiąże się z jakimikolwiek dodatkowymi kosztami." A ludzie z FB powysyłali smsy za 6 zł ... |
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w największym Ross w moim mieście, a są aż 3, koło godziny 13.00. Tłumów wielkich nie było, trochę więcej osób niż zazwyczaj, ale dało się spokojnie dostać do szaf.
Kupiłam: Tusz Max Factor 2000 Calories wersję czerwoną, do niego dobrałam puder Rimmela Stay Matte. Potem wygrzebałam bardzo fajną pomadkę z Miss Sporty w odcieniu 22 i chciałam do tego Baby Lips, ale cholera ten produkt Maybelline się nie wlicza... Wzięłam jeszcze korektor Art Scenic z Eveline i do tego lakier Rimmel 60 seconds. Poprosiłam na dwa paragony, teraz wiem, że niepotrzebnie. Ze spuszczoną głową poszłam oglądać buty. Potem coś mnie tknęło i poszłam po tą pomadkę. Dobrałam do niej jakiś lakier z Eveline. Ogólnie chyba ten odcień (22) miał wzięcie. I to spore... Wszystko byłoby pięknie i cudownie, ale kupiłam jeszcze 6 produktów do pielęgnacji. :')) |
|
|
|
#2292 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2293 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firma Rossmann SDP Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, przy ul. św. Teresy 109 informuje, że w żaden sposób nie jest powiązana z serwisem internetowym http://www.kupony-rabatowe.net/kupon...cyjne/rossmann, umożliwiającym poprzez wysłanie SMS pobranie kuponu zniżkowego („-40% na wszystko w drogeriach Rossmann”) uprawniającego do dokonywania w sklepach Rossmann SDP zakupów z 40% rabatem. Spółka Rossmann SDP nie prowadzi takiej akcji promocyjnej. Jednocześnie informujemy, że profil na portalu społecznościowym Facebook o nazwie „Rossmann Polska” jest fikcyjny. Został założony bez zgody i wiedzy firmy Rossmann SDP sp. z o.o. Wszystkie zamieszczane tam informacje są nieprawdziwe. Rossmann SDP podkreśla, że wszystkie organizowane przez niego konkursy i promocje prezentowane są tylko i wyłącznie w gazetkach promocyjnych, magazynie „Skarb”, na portalu Rossnet.pl, a także w nowo otwieranych drogeriach. Udział w nich nigdy nie wiąże się z jakimikolwiek dodatkowymi kosztami. Czytelna informacja o tym, że to Rossmann SDP Sp. z o.o. jest organizatorem konkursu zawsze znajduje się w regulaminie. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Byłam dziś w Ross. Nigdy nie przestanie mnie bulwersować to wieczne MACANIE NOWEGO kosmetyku, gdy OBOK STOI TESTER. Tym sposobem w szafach leżą ubrudzone pomadki, podkłady (opakowanie!!), cienie i mascary.... |
|
|
|
|
#2295 |
|
Czarna owca
|
Ja kupiłam korektor Maybelline Affinitone na pół z koleżanką. Poprosiłam z szuflady. Pani niechętnie, ale mi dała. Poza tym jasnych kolorów już w szafie nie było, więc łaski nie robiła.
Pisane z kapryśnego Samsunga. |
|
|
|
#2296 |
|
Makeup challenge winner
|
Dziewczyny rozglądajcie się za zestawami kolorówki. Znalazłam np. zestaw Eveline - Eyeliner Celebrities w pędzelku+Big Volume Mascara+Eyeliner pencil za 36,99 i drugi wszedł gratis.
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Rossie w Realu na Jubilerskiej (Wawa) i zostałam mile zaskoczona.
Właściwie nie miałam zamiaru nic kupować, tak tylko weszłam żeby zobaczyć czy coś zostało. I wszystko właściwie było, szafy były pełne. Kupiłam żółty tusz Lovely (było ich z 8) i 3 lakiery Wibo i Lovely. Zapłaciłam 15 zeta.
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem mile zaskoczona. Kupiłam 2 podkłady Rimmela, żółtą maskarę, 2 prasowane pudry Loreal i brązer. Wszystko zapakowane, nówki. Były wszystkie testery i zero bałaganu. Rozbicie paragonu przeszło bez problemu. Takie zakupy lubię
|
#2299 |
|
Makeup challenge winner
|
Do CS Revlon pasuje pompka po serum arganowym Marion lub serum na końcówki Avon.
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
Jaki polecicie uniwersalny, dość tani korektor?
Aktualnie mam z Maybelline Dream Lumi Touch ale średnio jestem z niego zadowolona.. Głównym moim problemem jest różowoczerwona plamka na kości nosowej będąca pozostałością po pryszczu.. Ja planuję jutro kupić 2 tusze do rzęs na spróbowanie, podkład, korektor i może jakieś lakiery ;> |
|
|
|
#2301 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Polecicie coś na pierwsze zmarszczki pod oczami?
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Rossmannie i się zaskoczyłam pozytywnie, bo dostawili szafy Eveline, Sally Hansen, Revlon i coś dr Ireny Eris było
Kupiłam tusz do rzęs Lovely, jakieś cienie Wibo, lakier piaskowy Wibo i korektor Eveline. Za całość zapłaciłam 22 zł. U mnie nie było problemu z grupowaniem w pary kosmetyków W czwartek znów będę, bo mama coś tam chciała a sobie jak będą testery to zrobię odlewkę Colorstaya Revlonu Bo wczoraj jakieś biedne te testery były, ale zobaczymy... Miałam już kiedyś ten podkład, ale zamówiony z Allegro i chyba to była podróbka. Sam podkład jest drogi, więc wolę wypróbować najpierw a potem zdecyduję. Albo kupię dwa albo na internecie poszukam, ale już w jakimś sprawdzonym sklepie. A ludu wczoraj było dużo, ale szafy ładnie zapełnione ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ja mam ten problem, że te przebarwienie jest akurat w miejscu, gdzie najbardziej czuć kość i mało który korektor się trzyma tam..
A jeszcze mam 2 pytania. Jakiś lakier niedrogi pudrowy róż ładnie kryjący? Bo zawsze trafiam na takie co trzeba 3-4 warstwy kłaść.. I aktualnie używam podkładu BB z Astora ale trochę nierówno mi kryje i czasami mam przebarwienia, polecicie coś podobnego? Zwykłego podkładu nie mogę mieć bo wysusza mi skórę, BB z Maybelline jest zbyt wodnisty. |
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oba około 12 zł, kupiłam właśnie wczoraj :P Tego z miss używałam już wcześniej, ale dużo osób poleca Eveline.
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie lakiery do paznokci polecacie z Rossmanna oprócz Wibo, bo ich nie lubię ![]() Czy są szafy Golden Rose?
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie, że miała to serum zużyte. Dzięki
|
|
#2310 |
|
summer vibes;)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Ciekawe, czy uda mi się jeszcze jakieś jasne podkłady albo pudry w środę popołudniu znaleźć gdzieś w Warszawie
Pamiętacie, czy przy poprzednich akcjach były w kolejnych dniach dokładane nowe kosmetyki?

po jakims serum do wlosow
Ciepły promień słońca budzi mnie i czuję już ... to będzie dobry dzień!