![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Mam takie skurcze mieśni pod pępkiem..dr mi mówił,że po moich operacjach jest tam dużo zrostów..
Ale ja się boję ;( Zazyłam nospę i nic.. ![]()
#4502 |
Zadomowienie
|
K
[/ czarna moze nie az do takiego stopnia ale cos w tym musi byc ogolnie to witam sie z wami z za☠☠☠iscie bolacym gardlem....
#4503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź jeszcze magnez ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]Z życia wzięte- Macierzyństwo Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciąże. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJA się Twoimi normalnymi ciuchami. Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8 miesiącu ciąży. Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, ze jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczko. Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, ze ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, ze starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. Połkniecie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. ![]() Serio tak jest? ![]() padłam ![]() pokaż zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Magnez biorę cały czas..ehh..ja to spokoju w tej ciązy chyba nigdy nie zaznam..
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Te dla malucha czy majciochy chcecie oglądać?
![]()
#4507 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, znowu mnie nie było przez weekend, miałam do nadrobienia ponad 500 postów
![]() no i nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać ![]() w sobotę zrobiłam zdjęcie brzuchola bo jakiś taki widoczny się zrobił, ale nie wiem gdzie go zamieścić :P
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Pati proponuje do nowego, bo sonda wskazuje na to, że jednak zostanie nowy klub
![]() |
#4509 |
Zadomowienie
|
Hej, powiedzcie mi czy miałyście może takie bóle po obu tronach brzucha nad pachwinami? Bo od rana mnie dzisiaj pobolewa i nie wiem co to znaczy. Wczoraj się trochę nachodziłam, więc pocieszam się, że to może od tego.
I jeszcze jedno - czy jeśli przenosimy się do nowego klubu to mogę prosić o zaproszenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
Z życia wzięte- Macierzyństwo
Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciąże. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJA się Twoimi normalnymi ciuchami. Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8 miesiącu ciąży. Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, ze jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczko. Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, ze ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, ze starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. Połkniecie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. ![]() Serio tak jest? ![]() padłam ![]() pokaż zakupy ![]() A ja mimo rozbawienia poczułam takie ukłucie współczucia dla tego trzeciaka, który nie wzbudzi już w rodzicach tylu emocji co pierwsze, pójdzie do pralni zamiast zoo i potrącą mu z kieszonkowego . Ale cóż, taka lajfa. Trochę mnie tu nie było, mam masę pracy, wróciłam dziś ze szkolenia w Holandii i jestem zakręcona jeszcze ;D. Muszę nadrobić zaległości forumowe i jedzeniowe też (nie-cier-pię tego sztucznego holenderskiego żarcia). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale sie usmialam z tego macierzyństwa ;d
#4512 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oo to razem na porodówkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Pokaż rzeczy dla bejbulka ![]() ![]() Hahahahahah padłam, dobry tekst ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Poczytajcie, zaakceptujcie, tudzież dodajcie coś od siebie...
REGULAMIN KLUBU 1. Do klubu zapraszane są osoby, które są z nami od minimum 1 miesiąca i regularnie się udzielają. 2. Do klubu nie zapraszamy osób po kilku dniach aktywności na forum bądź osób, które pojawiają się na nim rzadko. 3. Każda kandydatura musi być zaakceptowana przez członkinie klubu w większości. 4. Osoba będąca już w klubie powinna się ujawnić i również tam aktywnie się udzielać (wklejać zdjęcia) 5. Poza klub nie może wypłynąć żadna informacja w nim zawarta. 6. Jeśli jakiś warunek zostanie nie spełniony to osoba taka nie otrzyma dostępu do klubu lub w przypadku złamania regulaminu - zostanie z niego usunięta. 7. Osoba która nie daje znaku życia w klubie przez 1-2 miesiące i nie odpowiada na PW zostaje usunięta z klubu dla bezpieczeństwa i prywatności innych członkiń. 8. Jeżeli któraś z członkiń z jakichkolwiek przyczyn ma zamiar zniknąć na dłuższy czas prosimy o wcześniejsze poinformowanie.
#4514 |
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Kto tęsknił za Kasiulką? ![]() Byłam od piatku u koleżanki, dopiero wróciłam a tu tyle postów ![]()
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed chwila myślałam o Tobie ![]() I dobrze Ci radzę nie nadrabiaj ![]() ![]()
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Czarnulka jak dla mnie ten regulamin jest ok ![]() Wiecie, że nasza majowa Mamusia Aniołka Harrods jest w ciąży ![]() ![]()
#4517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OOo jak fajnie ze Harrods się udało tak szybko!!! ![]() ![]()
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Bodziaki ze spodenkami i 3pack pajacow
![]() Szkoda tylko że nie potrafię ładnych zdjęć robić ![]()
![]() |
#4520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi jak najbardziej pasuje taki regulamin ![]() Cztery Pory Roku serio? z jednej strony się cieszę, bo wiadomo, to ogromny cios i wielka strata, ale z drugiej zastanawiam się czy to aby nie za wcześnie na kolejną ciążę? Moja kuzynka po poronieniu miała czekać ze staraniami przynajmniej 3 miesiące, bo niby po # strasznie łatwo (fizycznie) zajść w kolejną ciążę ale jest strasznie duże ryzyko kolejnego #, pomijam już gotowość psychiczną na kolejną ciążę ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Pati miejmy nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze u niej.
Sliczne te ciuszki ![]()
#4522 |
Zadomowienie
|
ja z regulaminem sie zgadzam I obiecam sie dostoswac do punktu numer 4..tylko musze miec na fotki...nie przepadam za zdjeciami
nie udalo mi sie poznac Harrods ale zycze jej pieknej I spokojnej ciazy kasienka1985 nie nadrabiaj...nerwa dostaniesz...mi para az uszami szla jak nadrabialam spadam z ciekawosci na lipcowki...do zobaczenia a gdzie Iluzja? Ola jak tam twoj pies Kora..moj tata ma psa co ma tez na imie Kora...jamniczka Strzalka tez mam shih tzu...kochane psy...zarloki...ostanio mi ogorka w kanapki ukradl.....kiedys drinka wypil...ehh ten moj pies!
#4523 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Santi gdzie to po innych watkach sie szlajasz
![]() ![]()
#4525 |
Zakorzenienie
|
Russka ciesze sie ze trafiłam w gusta
![]() iiii ok, skoro myslicie ze regulamin jest OK, to co robimy z dziewczynami, które udzielają sie mniej niż miesiąc a w starym klubie sa juz doddane? ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- wiecie co? najbardziej jestem zakochana w tym kompleciku ![]() ![]()
#4526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() 30.04.2015r. godz.9:44 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zadomowienie
|
Nadzieja dobre pytanie...ale nie wiem....moze dziewczyny maja jakies sugestie...moze dac im np, tydzien-dwa zeby zaczely sie regularnie udzielac jak dalej nic to wtedy wyslac im PW i z informacja o usunieciu z klubu....SZCZERZE MOWIAC NIE WIEM
JADE PO MOJA KSIEZNICZKE...ODEZWE SIE POTEM
#4528 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Witam się po weekendzie u teściów... Podczytywałam Was trochę na tel, ale nie lubię z niego pisać ![]() Ale co nieco pamiętam: Buciki szydełkowe- te z linku piękne ![]() Ciasto ze szpinakiem- jestem w szoku ![]() ![]() Emolienty- synek miał problemy skórne, musieliśmy stosować czasem. Kąpałam go też w wodzie z dodatkiem oleju lnianego, fajną skórkę miał po tym ![]() Herbatki ziołowe- próbowałam pić pokrzywę na poprawienie hemoglobiny, ale nie dałam rady, nie smakowała mi strasznie ![]() Nadzieja super te fotki ![]() A ten tekst o macierzyństwie ![]() Wiadomość o Harrods ![]() ![]() Regulamin jak dla mnie ok ![]() Zdrówka dla przeziębionych! Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-11-10 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nazwa się przyjęła widzę? ![]() jakieś ważne info mnie ominęło? ![]() Cytat:
![]() chyba zrezygnuje, zaraz tap madl ![]() super psiaki te shitzu ![]() ja bym chciała mopsika ![]() ![]() ![]() ale jestem alergiczką i nie dla mnie zwierzaczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.