Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 10:44   #4411
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Soniuska ja go już temperuje nawet nie wiesz ile razy była kłótnia o to przed ciążą teraz sie uspokoił i tak i po tym jak mu zagroziłam że odejde i jego mama musiała zadziałać. Do kiedyś to i tak jest juz dobrze i powoli sie resocjaluzuje...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:48   #4412
madzixx88
Zakorzenienie

Mirelka-jejku wspolczuje strasznie popros mame albo kogos z rodziny, zeby Ci przelala kase na konto, nie musisz tlumaczyc odrazu o co chodzi ale i tak powinnas powiedziec o zachowaniu meza bo samej ciezko Ci bedzie z tym :/ albo jak Koperko mowi-powiedz mezowi, ze potrzebujesz cos dokupic i wyplac kase. I uciekaj do rodziny, moze to nim potrzasnie

Sonia-to dobrze, ale wyjasniliscie sytuacje?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Rosario-Twoj Tz faktycznie piwkuje sobie sporo i szuka okazji, nie dziwie Ci sie, ze Cie to wkurza :/
Moj to prawie nic nie pije, w lodowce piwo moze lezec miesiacami i nic, a w piwnicy jeszcze stoi zgrzewka, ktora kupil na mistrzostwa w pilce noznej, ktore byly w lipcu
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:50   #4413
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ta :p i wypłaty już nie mam
Teraz resztę kupię w grudniu i koniec. Nie lubię tego robić :/
Dlatego jak się biorę to staram się załatwić praktycznie wszystko co by potem po 500 razy do tematu nie wracać. No ale ja akurat mogę dziękować, że mam taką możliwość. Bo niestety takie zakupy dają po kieszeni

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------
sliczna ta posciel, uwielbiam te sowki i juz prawie zmaowilam wczoraj dwa beciki rozki. z nimi, ale sie rozmyslilam, bo akurat u tego sprzedawcy nic innego ciekawe na aukcja nie bylo a ja jak juz kupuje, yo wiecej rzeczy zeby taniej bylo.
ja za to lubie kupowac na raty, moge codziennie cos innego ogladac i zamawiac
no i zazdro ze mozesz sobie pozwolic na takie zakupy na raz

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:56   #4414
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Powinno 500zl wystarczyc;*
Je denerwuj sie

A ZA CO SIE OBRAZIL? Matko kopnax ich wszystkich w tylek to malo
No nie wiem, jak rozwaliłam kiedyś przód to za samą atrapę chłodnicy, która tam była, trzeba by było 500 zł zapłacić. Na szczęście mieliśmy zapasową

Ale Tżet dzwonił do kolegi, to mówił, że same klocki 400 zł No i robocizna... Ech, zawsze coś, już się przyzwyczaiłam, dlatego się nie denerwuje kochana

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
no SOnia mówiła już że do smoczków.
W ogóle zarąbiste są smoczki fluorestencyjne - uzwałam na noc, fajnie się sprawdzały. Ja uzywałam (znaczy synek:P) NUKa ale TT też sie zdażyło bo dostałam ale się zgubił.

Ale miałam noc..tym razem kaszel mnie zmordował, ALE!! dziś w końcu czuję się dobrze i czuję że w końcu zdrowieje. Niby tylko przeziębienie, a zjadliwe jak diabli..

SOnia jak tam z TŻ? Mojemu niedługo się koncza ksiazki, zobaczymy co wtedy będzie:P

Mirelka - a powiedz ze potrzebujesz karty bo idziesz cos dokupic a wybierz kase i jedź. Ja to bym od znajomych pożyczyła, kogokolwiek.

W ramach uczczenia lepszego samopoczucia idę poćwiczyć. Potem korki z chemii tłumoczkowi muszę dać;]
uu, chemia... Biedny tłumoczek, współczuję mu

Mirelka, brak słów... I co może sobie myśli, że wrócicie do siebie i będzie wszystko ok? NIe wiem, co Ci poradzić, ale jak nie chcesz pożyczać pieniędzy to idź na spacer rzeczywiście jak ktoś już radził, a później przeczekaj...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:57   #4415
rosarioV
Zakorzenienie

Madzix my alko w domu nie mozemy mieć bo do nastepnego dnia nie wytrzyma... no nic już na niego nie poradze był taki jak już go poznałam ale dziekinie i tak sie ogarnął na szczęście jak sobie wypije to jest strasznie przymilny i idzie spac :P ale pomimo tej wady to jest dobry i w miare opiekunczy jak to faceci :P

Stary 2014-11-11, 11:06   #4416
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
Cześć! Ja już od wczoraj w domu. Mam nadzieję, że to mój ostatni pobyt w szpitalu do kwietnia. Postów do nadrobienia cała masa- czytam i czytam

Zrobiło mi się bardzo miło, Cashmere, Gossip, Majka,Madison- dziękuję za życzenia mi zdrówka FlightlessBird,Niezawsze, Mała Sylwia, Patusia dziękuję za troskę

czytam już dobrą godzinę i niektóre tematy dawno zakończyłyście
ciesze sie, ze nareszcie w domu i oby tak juz zostalo do tego kwietnia. sale szpitalne to nie jest najlepszy klimat

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
My mame angelcare ac401 z dwoma płytkami, taki sam mam zamiar kupić. Poszukam w używanych bo to sporo można zaoszczędzić. Mamy też nianie video dostaliśmy na prezent od teściów. Ale jej nie używałam teraz pewnie będę. Zobaczymy

Smacznego!
marzy mi sie niania z video.. ale ceny powalaja.. :/

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

Myslalyscie juz ktory wariant macierzynskiego wybierzecie?

Ide na sniadanie a potem salatke robic i reszte
ja chcial bym tez roczny a po roku malego do tesciowej a ja wracam do pracy wiem, z emogla bym juz po pol roku jej go zostawic, bo siedziala tak z jedna wnuczka ale chyba nie dam rady pol rocznego dziecka tak szybko oddac
smacznego

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Sylwia ja dzis chyba tez pocwicze,a wyrzuty sumienia to dobrze
mysle ze jeden, max dwa dni przerwy to wystarczajaco zreszta na tym filmiku byla mowa zeby co dwa trzy dni robic te cwiczenia. tylko ze ja w miedzy czasie nic a powinnam sie chociaz porociagac
a Ty jak czesto cwiczysz?

JAŚ

Stary 2014-11-11, 11:06   #4417
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
no SOnia mówiła już że do smoczków.
W ogóle zarąbiste są smoczki fluorestencyjne - uzwałam na noc, fajnie się sprawdzały. Ja uzywałam (znaczy synek:P) NUKa ale TT też sie zdażyło bo dostałam ale się zgubił.

Ale miałam noc..tym razem kaszel mnie zmordował, ALE!! dziś w końcu czuję się dobrze i czuję że w końcu zdrowieje. Niby tylko przeziębienie, a zjadliwe jak diabli..

SOnia jak tam z TŻ? Mojemu niedługo się koncza ksiazki, zobaczymy co wtedy będzie:P

Mirelka - a powiedz ze potrzebujesz karty bo idziesz cos dokupic a wybierz kase i jedź. Ja to bym od znajomych pożyczyła, kogokolwiek.

W ramach uczczenia lepszego samopoczucia idę poćwiczyć. Potem korki z chemii tłumoczkowi muszę dać;]
My gramy w jenge. Powoli zacyznamy rozmawiac ale nie wracamy do tematu. Kaprys chce nam klocki ukrasc

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witamy się w 21 tygodniu
My dziś u rodziców się wylegujemy,kot na ogrodzie.
Udanego dnia brzuszki.

milego!
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Soniuska ja go już temperuje nawet nie wiesz ile razy była kłótnia o to przed ciążą teraz sie uspokoił i tak i po tym jak mu zagroziłam że odejde i jego mama musiała zadziałać. Do kiedyś to i tak jest juz dobrze i powoli sie resocjaluzuje...

no to trzymaj nad nim piecze ciagle!

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Mirelka-jejku wspolczuje strasznie popros mame albo kogos z rodziny, zeby Ci przelala kase na konto, nie musisz tlumaczyc odrazu o co chodzi ale i tak powinnas powiedziec o zachowaniu meza bo samej ciezko Ci bedzie z tym :/ albo jak Koperko mowi-powiedz mezowi, ze potrzebujesz cos dokupic i wyplac kase. I uciekaj do rodziny, moze to nim potrzasnie

Sonia-to dobrze, ale wyjasniliscie sytuacje?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Rosario-Twoj Tz faktycznie piwkuje sobie sporo i szuka okazji, nie dziwie Ci sie, ze Cie to wkurza :/
Moj to prawie nic nie pije, w lodowce piwo moze lezec miesiacami i nic, a w piwnicy jeszcze stoi zgrzewka, ktora kupil na mistrzostwa w pilce noznej, ktore byly w lipcu
musi Mirelka szybko dzialas,nie ma wyjscia..

No wlasnie gramy w jenge ale nie gadsmy o tamtym,tylko powoli probujemy rozmawiac ze soba.
Zaraz musze do rogalikow isc
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 11:08   #4418
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Madzix my alko w domu nie mozemy mieć bo do nastepnego dnia nie wytrzyma... nP
To to juz jest przegiecie.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Zazdrosze tych cwiczen ja sie boje, dzisiaj znowu obudzilam sie ze skurczybykiem, w sobote tez mialam...
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:12   #4419
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
To to juz jest przegiecie.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Zazdrosze tych cwiczen ja sie boje, dzisiaj znowu obudzilam sie ze skurczybykiem, w sobote tez mialam...

No TŻet mój na trochę podobnie, tzn. on chce próbować, ja lubię mieć jakieś dobre alko na wypadek, jakby mi się drineczka zachciało ( tzn, teraz to wiadomo, że nie) a on zawsze, żeby otworzyć i spróbować. Już, teraz, natychmiast. Co mnie też strasznie wkurza i pachnie mi alkoholizmem.
Ja np. Tżeta rosario trochę rozumiem, bo ja lubię piwo, i jak nie byłam w ciąży to piąteczek i sobota były z piwem A mojego teraz męczę jak jedno wypije, bo śmierdzi
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:24   #4420
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Sylwia jak się dziś spalo na nowej podusi?
jestem jak nowo narodzona! jakby sie jeszcze ktoras wahala to nie ma co- brac kupowac wysypiac sie!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
T

Ja kupujr 125 na wode,herbatke..zawsze potem sie przydadza

ja tez

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
oo rany biedna, sama nie wiem co mam ci napisac.. moze moglabys sie skontaktowac z kims z rodziny? kto moglby pozyczyc pieniadze? moge udaloby sie jakos wyjechac?

JAŚ

Stary 2014-11-11, 11:25   #4421
kamilove
Zakorzenienie

Hej My niedawno wstaliśmy, wczoraj film nas wciągnął i późno poszłam spać. Jem śniadanie i będziemy iść na spacer, muszę dziś rogala choć jednego zjeść!

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A mi apka w tel znów wariuje... Obejrzałam top model i zaraz lulu z mężulem idziemy. Dobranocka ;*
a jeszcze wrzucę co dziś wylicytowałam http://allegro.pl/bluza-malpka-smyk-...764899244.html
świetna

Cytat:
bardzo ładna

zielony groszek

jaki bałagan?!

na rok? to starcza Ci jeden na pół roku?
ja max 2 miesiące mam jeden bo potem wydaje mi się,że wysycha i słabo maluje

super małpka i brzusio również gonię Cię!!!

wow zdolniachaklas ki:

ale pyszności ! co prawda nie lubię sernika, jako jedynego z ciast, chyba, że na zimno...ale Twoje wyglądają extra

Majka i Kamilove-super kuchnie

Madison-gratki za wózek

Cytat:
Chwalę się jednymi z kompletów
Drugie są szary w białe kropki i biały w kolorowe kropki
Sztuka za 25zł, ale to zestaw 2el
śliczna pościel

Cytat:
Hejka
SONIA podklady wzielam te same co uzywam astora skin matcha u mnie jeden na max 2msc to sie nie popsuje a staniki mi sie przydadza bo to juz te karmiace od razu wiec i tak bym kupowala i jeszcze kupie w ff bo tez swietne maja. U Ciebie wiadowo inna sytuacja ale ja na twoim miejscu bym kupila luzniejszy mimo wszystko.
MALA SYLWIA smoki bralam te same i do butli i do ciamkania. Avent u mnie sprawdzony.
NIEZAWSZE wspolczuje tych brakow kasy, ja dostaje od firmy calosc i nie mam problemow na szczescie.
BLACKBERRY cudne ubranka
MADISON super zakupy ja mam materac bodajze gryka kokos.

Myslalyscie juz ktory wariant macierzynskiego wybierzecie?

Ide na sniadanie a potem salatke robic i reszte
ja jak większość rok 80% pewnie

Cytat:
Nie mieszkam za granicą. Ale do domu mam 220km Nie mam na swoim koncie nic a nic bo wydane były moje ostatnie pieniądze z wypłaty i dopiero miały być brane z jego konta. A prosić się go nie będę o to 40zł
Nie pierwszy raz się tak zachował... o jego słowach w moim kierunku nie wspomnę...
współczuję Ci bardzo

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
wszystko o urlopie jest na stronie: http://rodzicielski.gov.pl/mama

Miałam wypadek samochodowy chwilę po zajściu w ciążę i kilka razy leżałam w szpitalu. Miałam kilka operacji, zabiegów, nie chciałabym wszystkiego opisywać na forum. Co jakiś czas pisałam na wątku, ale rzadko. Mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu był już moim ostatnim i wszystko będzie już dobrze

Hanka
my się nie znamy, witaj oby już teraz wszystko było dobrze i do szpitala wybierzesz się już tylko na poród

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Świetna ta Twoja kuchnia, w takiej czulabym sie znakomicie
dziękuję
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:27   #4422
madzixx88
Zakorzenienie

Sonia-nie chce sie wymadrzac czy cos, ale ja bym nie odpuszczala tematu, czekalabym na przeprosiny i wyjasnienia..
Wiadomo, ze najlatwiej nie wracac do tematu jakby nigdy nic sie nie stalo, ale co jak syt sie powtorzy??
On wie, ze Ty i tak mimo wszystko wyciagniesz reke pierwsza, dasz prezent czy zrobisz rogaliki..
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:32   #4423
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
No TŻet mój na trochę podobnie, tzn. on chce próbować, ja lubię mieć jakieś dobre alko na wypadek, jakby mi się drineczka zachciało ( tzn, teraz to wiadomo, że nie) a on zawsze, żeby otworzyć i spróbować. Już, teraz, natychmiast. Co mnie też strasznie wkurza i pachnie mi alkoholizmem.
Ja np. Tżeta rosario trochę rozumiem, bo ja lubię piwo, i jak nie byłam w ciąży to piąteczek i sobota były z piwem A mojego teraz męczę jak jedno wypije, bo śmierdzi
No właśnie on teraz non stop pracuje i w ciągu dwóch tygodni ma może jeden dzień wolnego i wtedy sobie wypije i go żołądek boli :p a tak to tez raz na jakiś czas w tygodniu jedno piwko na wieczór już nie dużo tylko poprostu mnie wkurzył ta wymówką dziś

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Koleżanka mi właśnie przesłała filmik z soczystymi kopniakami na brzuszku a jest w 23 tygodniu nieźle jej małe wariuje na filmie

Stary 2014-11-11, 11:38   #4424
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No i ja sie wkurzylam na tż... bo go żołądek boli i musi wypić piwko bo jak nie wypije to będzie go bolał cały dzień. Powiedziałamu że jak przyjdzie ze sklepu z piwem to wsadze mu je w d*pe! To coś tam zaczął jeczec że lecha free sobie kupi...
ale ze takie lekarstwo?
moj przed poludniem pije tylko jak wielkiego kaca ma na drugi dzien, a tak to chyba bym go zabila. za to wieczorami chodzi tupa ciata bo by sie moze piwa napil :P

JAŚ

Stary 2014-11-11, 11:41   #4425
Nati_kk
Zakorzenienie

Mirelka współczuję sytuacji :-( nie masz tam nikogo kto mógłby Ci pomóc? Jakaś koleżanka czy coś?

Wszystkie się chwalily kuchniami to i ja się pochwalę,a co tylko nie umialam ująć całej na jednym zdjęciu a wcale jakaś ogromna nie jest...meble są fioletowe :-D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0003.jpg (26,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0005.jpg (28,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0004.jpg (32,3 KB, 32 załadowań)

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2014-11-11 o 11:42
Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 11:41   #4426
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

Sonia ja chyba zamówię ten avent natural co wrzucałaś tu z allegro ale zastanawiam się nad opcją z laktatorem ręcznym bo jest taki komplet ale nie znam się na laktatorach i muszę podpytać poczyatć czy się opłaca zamawiać z aventu ten reczny?
http://allegro.pl/avent-zestaw-start...755752824.html
co wy o tym myślicie? opłaca się?
ja kupuję właśnie ten zestaw co pokazałaś i z laktatorem, wcześniej co prawda miałam inny ale ten polecają dziewczyny że dobry.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:43   #4427
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Mirelka współczuję sytuacji :-( nie masz tam nikogo kto mógłby Ci pomóc? Jakaś koleżanka czy coś?

Wszystkie się chwalily kuchniami to i ja się pochwalę,a co tylko nie umialam ująć całej na jednym zdjęciu a wcale jakaś ogromna nie jest...meble są fioletowe :-D
bardzo w moim stylu i jeszcze okno też chcemy ze dwie takie lampy wiszące u nas nad barkiem zamontować, świetnie to wygląda
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:50   #4428
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez tak jest z alkoholem, jak nie ma w domu to nie kusi. i juz,. chociaz ostatnio (odpukac) nie tyka, stoi pare butelek wodki ktore dostalismyz weselnego, do tego moja nalewka z jezyn. czasem jak mamy jakas impreze to ja juz wole zeby wypil wiecej i poszeld spac a nie chodzil i mi marudzil, moj tzt niestety jest meczacy po wypiciu zreszta odkad jestesmy razem jest duzo lepuej, ale ja nienawidze jak on pije, wkurza mnie wtedy, nie jest soba i sa wtedy klotnie, czesciowo tez z mojej winy, bo alkohol jest dla ludzi aja czasem nie pozwalam mu nawet na piwo i strzelam z pi.zdy od razu :d a on jest facetem i ma czasem ochote spotkac sie kumplem i wypic

JAŚ

Stary 2014-11-11, 11:54   #4429
violka848
Zakorzenienie

Natik piękna kuchnia! Bardzo lubię zielony a fiolet też pewnie fajnie wyglada bo ciemny taki jest - na tel tak przynajmniej wyglada no i kuchnia jest duuuuża u mnie to stół nawet nie wejdzie Buuu - cieżko mi bedzie sie przeprowadzić bo teraz chwilowo mieszkamy na 120 m na jednym poziomie i w kuchni oboje możemy razem rządzić
Co masz między szafkami dolnymi a gornymi? Plexa taka błyszcząca czy szkło?

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-11 o 12:17
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:55   #4430
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia-nie chce sie wymadrzac czy cos, ale ja bym nie odpuszczala tematu, czekalabym na przeprosiny i wyjasnienia..
Wiadomo, ze najlatwiej nie wracac do tematu jakby nigdy nic sie nie stalo, ale co jak syt sie powtorzy??
On wie, ze Ty i tak mimo wszystko wyciagniesz reke pierwsza, dasz prezent czy zrobisz rogaliki..
tez tak mysle, ale mi sie juz gadac nie chce. zamiatanie problemu pod dywan to nie rozwiazanie. trzeba rozmawiac, a tu rozmowy nie ma. jest koniec tematu, wiec tzt uwaza ze nic sie nie stalo.. tylko czekac na kolejna sytuacje ktora za chwile bedzie zamieciona pod dywan
ale dziewczyny.. to nie nasza sprawa, sa dorosli, Sonia wie co myslimy, kazda sie wypowiedziala

JAŚ

Stary 2014-11-11, 11:56   #4431
gosiak0512
Zakorzenienie

Porobiłam w kuchni i poszłam do teściowej na kawę bo też ciacho fajne zrobiła, teraz wpadłam zobaczyć co u was i rachunki popłacić a niedługo do nas wpadają na górę na imieniny męża

Materac mamy gryka-kokos, on jest dwustronny i się go po jakimś czasie przestawia na drugą stronę.

Macierza i ja biorę rocznego po 80% a potem pewnie wychowawczy.

Butelki 125ml u mnie były w obiegu i teraz też biorę zestaw od razu ale wersja ta nowsza Avent Natural nie te zwykłe.

ROSARIO ja też czuję czasem nisko kopniaczki

MIRELKA współczuję sytuacji!

AGOLANDIA zdrówka! i oby było już tylko lepiej

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:00   #4432
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie on teraz non stop pracuje i w ciągu dwóch tygodni ma może jeden dzień wolnego i wtedy sobie wypije i go żołądek boli :p a tak to tez raz na jakiś czas w tygodniu jedno piwko na wieczór już nie dużo tylko poprostu mnie wkurzył ta wymówką dziś

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Koleżanka mi właśnie przesłała filmik z soczystymi kopniakami na brzuszku a jest w 23 tygodniu nieźle jej małe wariuje na filmie
tylko nie mow ze to jej pierwsza ciaza

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

baaardzo mi sie podoba

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Porobiłam w kuchni i poszłam do teściowej na kawę bo też ciacho fajne zrobiła, teraz wpadłam zobaczyć co u was i rachunki popłacić a niedługo do nas wpadają na górę na imieniny męża
przypomnialas mi ze mialam wczoraj wode zaplacic fuck. lece spisac i przelew zrobic.

JAŚ

Stary 2014-11-11, 12:08   #4433
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
u mnie tez tak jest z alkoholem, jak nie ma w domu to nie kusi. i juz,. chociaz ostatnio (odpukac) nie tyka, stoi pare butelek wodki ktore dostalismyz weselnego, do tego moja nalewka z jezyn. czasem jak mamy jakas impreze to ja juz wole zeby wypil wiecej i poszeld spac a nie chodzil i mi marudzil, moj tzt niestety jest meczacy po wypiciu zreszta odkad jestesmy razem jest duzo lepuej, ale ja nienawidze jak on pije, wkurza mnie wtedy, nie jest soba i sa wtedy klotnie, czesciowo tez z mojej winy, bo alkohol jest dla ludzi aja czasem nie pozwalam mu nawet na piwo i strzelam z pi.zdy od razu :d a on jest facetem i ma czasem ochote spotkac sie kumplem i wypic
No skąd ja to znam tylko różnica w tym, że mój jest przymilny :P

Stary 2014-11-11, 12:08   #4434
kordelka85
BAN stały

Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
Stary 2014-11-11, 12:11   #4435
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
tylko nie mow ze to jej pierwsza ciaza [COLOR="Silver"]
właśnie pierwsza kiedyś mi przesłała filmik z 18 albo 19 tygodnia na którym było widać już lekki kopniak w brzuchu a ruchy wyraźne już w 17 tygodniu czuła nawet położna się zdziwiła, że tak szybko aktywną ma dzidzie

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
Gdzie co nie widzę !! ?

Stary 2014-11-11, 12:15   #4436
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
uspokój się Kochana i porozmawiajcie nie ma co pochopnie i pod wpływem chwili podejmować jakieś decyzje

my też się poprztykaliśmy dziś i nie rozmawiamy chyba coś wisi w powietrzu, bo wszyscy się kłócą

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:16   #4437
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Gdzie co nie widzę !! ?
Musisz byc w moich kontaktach, juz ci wyslalam zaproszenie
Stary 2014-11-11, 12:17   #4438
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ze alkoholizm weekendowy tez istnieje? haha nir zebym Cie posadzala bo i teraz
bys siorbala ale ogolen jest cos takiego i u mnie w rodzinie jest taki przypadek:/

Cytat:
jestem jak nowo narodzona! jakby sie jeszcze ktoras wahala to nie ma co- brac kupowac wysypiac sie!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

ja tez

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

oo rany biedna, sama nie wiem co mam ci napisac.. moze moglabys sie skontaktowac z kims z rodziny? kto moglby pozyczyc pieniadze? moge udaloby sie jakos wyjechac?

poprosze poduche!

Cytat:

jak sie powtorzy to bedzie biedny. Ja widze ze on wie ze zle robi.od rana dom wysprzatal..i to on sie pierwszy odezwal. Mysle ze ten temat jeszcze na tapecie bedzie i pogaadamy o tym

Cytat:

ladna

Cytat:

o ja tez nienawidze jak moj M pije bo sie nie mozemy dogadsc tez wtedy wlasnie..
Dla mnie nie jest soba.
Ale nie pije czesto na szczescie

Cytat:

Materac mamy gryka-kokos, on jest dwustronny i się go po jakimś czasie przestawia na drugą stronę.

Macierza i ja biorę rocznego po 80% a potem pewnie wychowawczy.

Butelki 125ml u mnie były w obiegu i teraz też biorę zestaw od razu ale wersja ta nowsza Avent Natural nie te zwykłe.

ROSARIO ja też czuję czasem nisko kopniaczki

MIRELKA współczuję sytuacji!

AGOLANDIA zdrówka! i oby było już tylko lepiej
kochana dzieki ze mowisz o butlach,choc ja i tak bym ten zestaw wziela
Mam nadzieje ze dzircko bedxie pilo,bo ukatrupie

Ale jeszcxe nie zamawiam
Milych imienin,u nas na 16, moich rodzicow nie bedzie bo zachorowali i nie chca mnie i dzidzi narazac :-(
Ale beda w niedziele to jakis obiad moze przygotuje.

Rogaliki wlasnie wyszly z pieca
Jedna porcja z powidlami z wegierek a druga z powidlami z wegierek z czekolada ktore robi moja mama-smakuje jak nutella.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
uspokój się Kochana i porozmawiajcie nie ma co pochopnie i pod wpływem chwili podejmować jakieś decyzje

my też się poprztykaliśmy dziś i nie rozmawiamy chyba coś wisi w powietrzu, bo wszyscy się kłócą
To chyba ciaza tak na nich dziala
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:20   #4439
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

To chyba ciaza tak na nich dziala
ee no akurat u nas, to bardziej moja wina I przyznaję się bez bicia.

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:22   #4440
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Odpukac my sie nie poklocilismy :P wrecz na odwrot bym powiedziala

Witam sie dzisiaj, buziaki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości