|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Soniuska ja go już temperuje nawet nie wiesz ile razy była kłótnia o to przed ciążą teraz sie uspokoił i tak i po tym jak mu zagroziłam że odejde i jego mama musiała zadziałać. Do kiedyś to i tak jest juz dobrze i powoli sie resocjaluzuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Mirelka-jejku wspolczuje strasznie
![]() ![]() Sonia-to dobrze, ale wyjasniliscie sytuacje? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Rosario-Twoj Tz faktycznie piwkuje sobie sporo i szuka okazji, nie dziwie Ci sie, ze Cie to wkurza :/ Moj to prawie nic nie pije, w lodowce piwo moze lezec miesiacami i nic, a w piwnicy jeszcze stoi zgrzewka, ktora kupil na mistrzostwa w pilce noznej, ktore byly w lipcu ![]()
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to lubie kupowac na raty, moge codziennie cos innego ogladac i zamawiac ![]() no i zazdro ze mozesz sobie pozwolic na takie zakupy na raz ![]()
![]() |
#4414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Tżet dzwonił do kolegi, to mówił, że same klocki 400 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() Mirelka, brak słów... I co może sobie myśli, że wrócicie do siebie i będzie wszystko ok? NIe wiem, co Ci poradzić, ale jak nie chcesz pożyczać pieniędzy to idź na spacer rzeczywiście jak ktoś już radził, a później przeczekaj... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Madzix my alko w domu nie mozemy mieć bo do nastepnego dnia nie wytrzyma... no nic już na niego nie poradze był taki jak już go poznałam ale dziekinie i tak sie ogarnął na szczęście jak sobie wypije to jest strasznie przymilny i idzie spac :P ale pomimo tej wady to jest dobry i w miare opiekunczy jak to faceci :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() smacznego ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- mysle ze jeden, max dwa dni przerwy to wystarczajaco ![]() ![]() a Ty jak czesto cwiczysz?
![]() |
#4417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
milego! Cytat:
no to trzymaj nad nim piecze ciagle! Cytat:
No wlasnie gramy w jenge ale nie gadsmy o tamtym,tylko powoli probujemy rozmawiac ze soba. Zaraz musze do rogalikow isc |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Zazdrosze tych cwiczen ja sie boje, dzisiaj znowu obudzilam sie ze skurczybykiem, w sobote tez mialam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No TŻet mój na trochę podobnie, tzn. on chce próbować, ja lubię mieć jakieś dobre alko na wypadek, jakby mi się drineczka zachciało ( tzn, teraz to wiadomo, że nie) a on zawsze, żeby otworzyć i spróbować. Już, teraz, natychmiast. Co mnie też strasznie wkurza i pachnie mi alkoholizmem. Ja np. Tżeta rosario trochę rozumiem, bo ja lubię piwo, i jak nie byłam w ciąży to piąteczek i sobota były z piwem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
jestem jak nowo narodzona!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ja tez ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() |
#4421 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Sonia-nie chce sie wymadrzac czy cos, ale ja bym nie odpuszczala tematu, czekalabym na przeprosiny i wyjasnienia..
Wiadomo, ze najlatwiej nie wracac do tematu jakby nigdy nic sie nie stalo, ale co jak syt sie powtorzy?? On wie, ze Ty i tak mimo wszystko wyciagniesz reke pierwsza, dasz prezent czy zrobisz rogaliki..
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Koleżanka mi właśnie przesłała filmik z soczystymi kopniakami na brzuszku a jest w 23 tygodniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj przed poludniem pije tylko jak wielkiego kaca ma na drugi dzien, a tak to chyba bym go zabila. za to wieczorami chodzi tupa ciata bo by sie moze piwa napil :P
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Mirelka współczuję sytuacji :-( nie masz tam nikogo kto mógłby Ci pomóc? Jakaś koleżanka czy coś?
Wszystkie się chwalily kuchniami to i ja się pochwalę,a co ![]() ![]()
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2014-11-11 o 11:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Natik piękna kuchnia! Bardzo lubię zielony a fiolet też pewnie fajnie wyglada bo ciemny taki jest - na tel tak przynajmniej wyglada
![]() ![]() Co masz między szafkami dolnymi a gornymi? Plexa taka błyszcząca czy szkło?
Kropka powitamy ok 23.04.2015 ![]() Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2014-11-11 o 12:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziewczyny.. to nie nasza sprawa, sa dorosli, Sonia wie co myslimy, kazda sie wypowiedziala ![]()
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Porobiłam w kuchni i poszłam do teściowej na kawę bo też ciacho fajne zrobiła, teraz wpadłam zobaczyć co u was i rachunki popłacić a niedługo do nas wpadają na górę na imieniny męża
![]() Materac mamy gryka-kokos, on jest dwustronny i się go po jakimś czasie przestawia na drugą stronę. Macierza i ja biorę rocznego po 80% a potem pewnie wychowawczy. Butelki 125ml u mnie były w obiegu i teraz też biorę zestaw od razu ale wersja ta nowsza Avent Natural nie te zwykłe. ROSARIO ja też czuję czasem nisko kopniaczki ![]() MIRELKA współczuję sytuacji! AGOLANDIA zdrówka! i oby było już tylko lepiej ![]()
#4432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
BAN stały
|
Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
właśnie pierwsza
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Gdzie co nie widzę !! ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my też się poprztykaliśmy dziś i nie rozmawiamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bys siorbala ale ogolen jest cos takiego i u mnie w rodzinie jest taki przypadek:/ Cytat:
poprosze poduche! Cytat:
jak sie powtorzy to bedzie biedny. Ja widze ze on wie ze zle robi.od rana dom wysprzatal..i to on sie pierwszy odezwal. Mysle ze ten temat jeszcze na tapecie bedzie i pogaadamy o tym Cytat:
ladna ![]() Cytat:
o ja tez nienawidze jak moj M pije bo sie nie mozemy dogadsc tez wtedy wlasnie.. Dla mnie nie jest soba. Ale nie pije czesto na szczescie Cytat:
![]() Mam nadzieje ze dzircko bedxie pilo,bo ukatrupie ![]() Ale jeszcxe nie zamawiam ![]() Milych imienin,u nas na 16, moich rodzicow nie bedzie bo zachorowali i nie chca mnie i dzidzi narazac :-( Ale beda w niedziele to jakis obiad moze przygotuje. Rogaliki wlasnie wyszly z pieca ![]() Jedna porcja z powidlami z wegierek a druga z powidlami z wegierek z czekolada ktore robi moja mama-smakuje jak nutella. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
ee no akurat u nas, to bardziej moja wina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie dzisiaj, buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.