|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Soniuska ja go już temperuje nawet nie wiesz ile razy była kłótnia o to przed ciążą teraz sie uspokoił i tak i po tym jak mu zagroziłam że odejde i jego mama musiała zadziałać. Do kiedyś to i tak jest juz dobrze i powoli sie resocjaluzuje...
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka-jejku wspolczuje strasznie
popros mame albo kogos z rodziny, zeby Ci przelala kase na konto, nie musisz tlumaczyc odrazu o co chodzi ale i tak powinnas powiedziec o zachowaniu meza bo samej ciezko Ci bedzie z tym :/ albo jak Koperko mowi-powiedz mezowi, ze potrzebujesz cos dokupic i wyplac kase. I uciekaj do rodziny, moze to nim potrzasnie ![]() Sonia-to dobrze, ale wyjasniliscie sytuacje? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Rosario-Twoj Tz faktycznie piwkuje sobie sporo i szuka okazji, nie dziwie Ci sie, ze Cie to wkurza :/ Moj to prawie nic nie pije, w lodowce piwo moze lezec miesiacami i nic, a w piwnicy jeszcze stoi zgrzewka, ktora kupil na mistrzostwa w pilce noznej, ktore byly w lipcu
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to lubie kupowac na raty, moge codziennie cos innego ogladac i zamawiac ![]() no i zazdro ze mozesz sobie pozwolic na takie zakupy na raz
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Tżet dzwonił do kolegi, to mówił, że same klocki 400 zł No i robocizna... Ech, zawsze coś, już się przyzwyczaiłam, dlatego się nie denerwuje kochana Cytat:
![]() Mirelka, brak słów... I co może sobie myśli, że wrócicie do siebie i będzie wszystko ok? NIe wiem, co Ci poradzić, ale jak nie chcesz pożyczać pieniędzy to idź na spacer rzeczywiście jak ktoś już radził, a później przeczekaj... |
||
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix my alko w domu nie mozemy mieć bo do nastepnego dnia nie wytrzyma... no nic już na niego nie poradze był taki jak już go poznałam ale dziekinie i tak sie ogarnął na szczęście jak sobie wypije to jest strasznie przymilny i idzie spac :P ale pomimo tej wady to jest dobry i w miare opiekunczy jak to faceci :P
|
|
|
|
#4416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby tak juz zostalo do tego kwietnia. sale szpitalne to nie jest najlepszy klimat ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
wiem, z emogla bym juz po pol roku jej go zostawic, bo siedziala tak z jedna wnuczka ale chyba nie dam rady pol rocznego dziecka tak szybko oddac ![]() smacznego ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- mysle ze jeden, max dwa dni przerwy to wystarczajaco zreszta na tym filmiku byla mowa zeby co dwa trzy dni robic te cwiczenia. tylko ze ja w miedzy czasie nic a powinnam sie chociaz porociagac ![]() a Ty jak czesto cwiczysz?
|
|
#4417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
milego! Cytat:
no to trzymaj nad nim piecze ciagle! Cytat:
No wlasnie gramy w jenge ale nie gadsmy o tamtym,tylko powoli probujemy rozmawiac ze soba. Zaraz musze do rogalikow isc |
||||
|
|
|
#4418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Zazdrosze tych cwiczen ja sie boje, dzisiaj znowu obudzilam sie ze skurczybykiem, w sobote tez mialam... |
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No TŻet mój na trochę podobnie, tzn. on chce próbować, ja lubię mieć jakieś dobre alko na wypadek, jakby mi się drineczka zachciało ( tzn, teraz to wiadomo, że nie) a on zawsze, żeby otworzyć i spróbować. Już, teraz, natychmiast. Co mnie też strasznie wkurza i pachnie mi alkoholizmem. Ja np. Tżeta rosario trochę rozumiem, bo ja lubię piwo, i jak nie byłam w ciąży to piąteczek i sobota były z piwem A mojego teraz męczę jak jedno wypije, bo śmierdzi
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem jak nowo narodzona!
jakby sie jeszcze ktoras wahala to nie ma co- brac kupowac wysypiac sie! ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ja tez ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#4421 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
My niedawno wstaliśmy, wczoraj film nas wciągnął i późno poszłam spać. Jem śniadanie i będziemy iść na spacer, muszę dziś rogala choć jednego zjeść! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję |
||||||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia-nie chce sie wymadrzac czy cos, ale ja bym nie odpuszczala tematu, czekalabym na przeprosiny i wyjasnienia..
Wiadomo, ze najlatwiej nie wracac do tematu jakby nigdy nic sie nie stalo, ale co jak syt sie powtorzy?? On wie, ze Ty i tak mimo wszystko wyciagniesz reke pierwsza, dasz prezent czy zrobisz rogaliki..
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie dużo tylko poprostu mnie wkurzył ta wymówką dziś ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Koleżanka mi właśnie przesłała filmik z soczystymi kopniakami na brzuszku a jest w 23 tygodniu nieźle jej małe wariuje na filmie
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj przed poludniem pije tylko jak wielkiego kaca ma na drugi dzien, a tak to chyba bym go zabila. za to wieczorami chodzi tupa ciata bo by sie moze piwa napil :P
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka współczuję sytuacji :-( nie masz tam nikogo kto mógłby Ci pomóc? Jakaś koleżanka czy coś?
Wszystkie się chwalily kuchniami to i ja się pochwalę,a co tylko nie umialam ująć całej na jednym zdjęciu
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 Zaręczeni 17.09.2011 Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2014-11-11 o 12:42 |
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcemy ze dwie takie lampy wiszące u nas nad barkiem zamontować, świetnie to wygląda |
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta odkad jestesmy razem jest duzo lepuej, ale ja nienawidze jak on pije, wkurza mnie wtedy, nie jest soba i sa wtedy klotnie, czesciowo tez z mojej winy, bo alkohol jest dla ludzi aja czasem nie pozwalam mu nawet na piwo i strzelam z pi.zdy od razu :d a on jest facetem i ma czasem ochote spotkac sie kumplem i wypic
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Natik piękna kuchnia! Bardzo lubię zielony a fiolet też pewnie fajnie wyglada bo ciemny taki jest - na tel tak przynajmniej wyglada
no i kuchnia jest duuuuża u mnie to stół nawet nie wejdzie Buuu - cieżko mi bedzie sie przeprowadzić bo teraz chwilowo mieszkamy na 120 m na jednym poziomie i w kuchni oboje możemy razem rządzić Co masz między szafkami dolnymi a gornymi? Plexa taka błyszcząca czy szkło?
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2014-11-11 o 13:17 |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziewczyny.. to nie nasza sprawa, sa dorosli, Sonia wie co myslimy, kazda sie wypowiedziala
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Porobiłam w kuchni i poszłam do teściowej na kawę bo też ciacho fajne zrobiła, teraz wpadłam zobaczyć co u was i rachunki popłacić a niedługo do nas wpadają na górę na imieniny męża
![]() Materac mamy gryka-kokos, on jest dwustronny i się go po jakimś czasie przestawia na drugą stronę. Macierza i ja biorę rocznego po 80% a potem pewnie wychowawczy. Butelki 125ml u mnie były w obiegu i teraz też biorę zestaw od razu ale wersja ta nowsza Avent Natural nie te zwykłe. ROSARIO ja też czuję czasem nisko kopniaczki ![]() MIRELKA współczuję sytuacji! AGOLANDIA zdrówka! i oby było już tylko lepiej
|
#4432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4434 |
|
BAN stały
|
Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie pierwsza
kiedyś mi przesłała filmik z 18 albo 19 tygodnia na którym było widać już lekki kopniak w brzuchu a ruchy wyraźne już w 17 tygodniu czuła nawet położna się zdziwiła, że tak szybko aktywną ma dzidzie ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Gdzie co nie widzę !! ? |
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co pochopnie i pod wpływem chwili podejmować jakieś decyzje my też się poprztykaliśmy dziś i nie rozmawiamy chyba coś wisi w powietrzu, bo wszyscy się kłócą
|
|
|
|
|
#4437 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4438 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha nir zebym Cie posadzala bo i terazbys siorbala ale ogolen jest cos takiego i u mnie w rodzinie jest taki przypadek:/ Cytat:
poprosze poduche! Cytat:
jak sie powtorzy to bedzie biedny. Ja widze ze on wie ze zle robi.od rana dom wysprzatal..i to on sie pierwszy odezwal. Mysle ze ten temat jeszcze na tapecie bedzie i pogaadamy o tym Cytat:
ladna ![]() Cytat:
o ja tez nienawidze jak moj M pije bo sie nie mozemy dogadsc tez wtedy wlasnie.. Dla mnie nie jest soba. Ale nie pije czesto na szczescie Cytat:
![]() Mam nadzieje ze dzircko bedxie pilo,bo ukatrupie ![]() Ale jeszcxe nie zamawiam ![]() Milych imienin,u nas na 16, moich rodzicow nie bedzie bo zachorowali i nie chca mnie i dzidzi narazac :-( Ale beda w niedziele to jakis obiad moze przygotuje. Rogaliki wlasnie wyszly z pieca ![]() Jedna porcja z powidlami z wegierek a druga z powidlami z wegierek z czekolada ktore robi moja mama-smakuje jak nutella. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
ee no akurat u nas, to bardziej moja wina
I przyznaję się bez bicia.
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie dzisiaj, buziaki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Ślubujemy: 21.10.2017 
popros mame albo kogos z rodziny, zeby Ci przelala kase na konto, nie musisz tlumaczyc odrazu o co chodzi ale i tak powinnas powiedziec o zachowaniu meza bo samej ciezko Ci bedzie z tym :/ albo jak Koperko mowi-powiedz mezowi, ze potrzebujesz cos dokupic i wyplac kase. I uciekaj do rodziny, moze to nim potrzasnie

co by potem po 500 razy do tematu nie wracać. No ale ja akurat mogę dziękować, że mam taką możliwość. Bo niestety takie zakupy dają po kieszeni 

No i robocizna... Ech, zawsze coś, już się przyzwyczaiłam, dlatego się nie denerwuje kochana 

klas ki: