![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Bożenko, a znasz karate?
![]()
![]() |
#212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za pozwolenie korzystania z Kimiego ![]() ![]() Paaaa paaaa!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kimi zdrajca!!! :[ Jak to za co? Za tyleczek... ![]() ![]() ![]() A karate niestety nie znam, ale kto wie, moze kiedys sie naucze, zeby bronic Kimiego przed natarczywymi fankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Chociaz jak sie tak przypatrzylam tej fotce to na tyleczek mi to nie wyglada, tylko na cos innego...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Chyba jednak macie racje.. Tylko wkurza mnie to, że on wywija się jakoś z odpowiedzi na pytanie kiedy ma zamiar wrócić. Niech mi powie, że za pół roku nawet ale wolałabym to wiedzieć.. No to chyba muszę jakąś sukienkę na wesele sobie kupić
![]() ![]() 1. "Halo, jest tam kto?!" 2. niezły tatuaż 3. niezłe majty ![]() 4. musiało być mało przyjemnie ![]() 5. już wiadomo jakiego paliwa używa Kimi ![]() ![]() 6. a to fotka z juwenaliów w Krakowie, nie powiem bo niezły pomysł - kartonowy bolid ![]() Idę obiadek gotować dziopy moje kochane ![]()
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bożenko, oglądałaś ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=MQnULM-rKW4 ? Musimy sobie tez zrobić własny pit stop ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
A fotki jak zwykle super, swietne, boskie i wogoole
![]() ![]() Ten filmik mnie powalil ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no pewnie że ma ![]() ![]() ![]() ładne zdjęcie tego Christiana ![]() ![]() jakoś Shumacher nie przypadł mi do gustu ![]() ![]() Cytat:
hm, to kogo ja w końcu moge przygarnąć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Luna, garnij kogo Ci pasuje, tu i tak panuje atmosfera wyrywania sobie kierowców, Kimi jest po prostu roztargiwany na wszystkie strony
![]() ![]() Luna gdzie studiujesz? ![]() Fajna myjnia --> http://pl.youtube.com/watch?v=MQnULM-rKW4 Ciekawe gdzie to, z chęcią myłabym tam moje fury ![]()
![]() |
#220 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z przyjaciółką się pogodziłam. Pokłóciłam się z nią na gg, na dworze było dobrze. Zawsze tak jest, ten typ tak ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Herbatka może być z wkładką - oczywiście. Ale tylko higieniczną, żadnych innych wkładek nie akceptuję ![]() Co to za facet ![]() ![]() Z innego forum: Cytat:
![]() |
#221 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tych rysunkow... to widze, ze niektorzy marnuja sie w F1, te ich zdolnosci artystyczne poprostu powalily mnie na kolana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
E tam, po co klonować? Większa frajda jest jak są rozrywani
![]() To już Twoja w tym głowa, żeby mu zasmakowało ![]() A to jak Heidfeld narysował Kubice to ... ![]() "some" hair, nose. Robert narysował go po ludzku, a ten tylko wykorzystał okazje do ośmieszenia kolegi z drużyny. Poprostu żal mi takiego stworzenia.
#223 |
Zadomowienie
|
No w sumie racja
![]() To lepiej zrezygnuje z tej wkladki... ![]() Heidfeld ma przerabane ![]() A Robert jest wporzadku, dlatego narysowal go normalnie, ma szacunek nawet dla takiego malpiszona wrednego :P |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() A my się tak Sutilem zachwycałyśmy, a patrzcie jak wygląda na tym obrazku ![]() ![]() kas!a świetne to ![]() ![]() ![]() i chyba masz racje, zaraz ustawie opis na gadu, kto chętny ze mną na wesele iść ![]() No to dobrze, że pogodzone, ale pewnie zaraz znów jakaś kłótnia będzie? ![]() ![]() Bożenko u mnie też sobie Nikt nagrabił ![]()
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno bedziesz miec wielu chetnych, jak zrobisz taki opis ![]() ![]() grobowiec powiadasz... to ja Ci w takim razie pomoge ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Bylam w Indianapolis na GP. Niesamowita atrakcja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() studiuje w Przeworsku, w collage'u ![]() fajnie ![]() Cytat:
![]() o i widzisz mówiłam że sie pogodzicie ![]() jakie rysunki ![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zrób tak ![]() ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze ![]() to Robert ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Mam dla Was pewna ciekawostke:
Jak podaje magazyn autosport.com zespół Toro Rosso potwierdził już informację o zastąpieniu Scotta Speeda młodym kierowca BMW- Sebastianem Vettelem. Vettel został dzisiaj rano zwolniony z obowiązków testera BMW i dołączy do zespołu Toro Rosso, którego barw będzie bronił w pozostałej części sezonu 2007. Na oficjalnej stronie zespołu możemy przeczytać: „Scuderia Toro Rosso ogłasza, że od Grand Prix Węgier Sebastian Vettel zastąpi Scotta Speeda, jako kierowca bolidu numer 19. Vettel będzie jeździł w zespole we wszystkich pozostałych rundach Mistrzostw Świata Formuły 1 FIA 2007. Po tym jak w wieku 12 lat, ścigając się w kartach dołączył do Red Bull Junior Team i został skierowany do BMW, gdzie ścigał się w Formule BMW i Formule 3, ponownie witamy Sebastiana w rodzinie Red Bulla. Sebastian Vettel weźmie udział w konferencji prasowej FIA w centrum prasowym na Hungaroringu o 15.00, w czwartek 2 sierpnia. Gerhard Berger oraz Franz Tost będą dostępni w Energy Station o 16.00 tego samego dnia.” W sumie to nawet dobrze, ze przeszedl do Toro Rosso, bo w BMW na pewno jeszcze przez dlugi czas bylby kierowca testowym, a to pewnie juz zaczelo go nudzic :P ciekawe jak sobie tam poradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, ustawiaj, raz sie żyje ![]() Miejmy nadzieje, że kolejnej kłótni nie będzie, a jak będzie to pewnie sie skończy jak ta ![]() ![]() Wykopcie grobowiec a ja Heidfelda do niego wrzuce jak nam jeszcze raz sprobuje sfaulować Roberta ![]() Dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
filologie angielską
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Nie został kierowcą BMW tylko Toro Rosso
![]() O ja też kce na Indianapolis ![]() ![]() Co do wesela, to dziś miałam opis "kto chętny na weselicho?" no i posypały się wiadomości od kumpelek typu "jezu nie mów tylko że wychodzisz za Amadeusza! ile Ty masz lat!" (chyba źle zrozumiały ![]() ![]() Luna, a co zdawałaś na maturze? Ja kurcze przydałoby się myśleć o studiach, bo za chwile 18-nastki to się nie będzie tym przejmowało, a potem matura i zleci ![]()
![]() |
#233 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie pochwalilas sie nam, ze wychodzisz za maz? Oj jak tak moglas, hehe ![]() ![]() ![]() Ale Ty masz 18stke w tym roku czy w nast? Bo juz teraz nie wiem... A ja sie tej matury tak boje... nawet myslalam, zeby pouczyc sie troche w wakacje, ale jak sie jest mna to sie nie da raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zdawałam polski i biole - podstawowy poziom i ang, rozszerzony ![]() oj zobaczysz jak to wszystko zleci ![]() ![]() Cytat:
![]() nom wymarzony dla mnie ![]() napewno zdasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ja mam pewną proposition
![]() ![]() ![]() ![]() bo sie okazuje że ja tu tak sama, samotnie siedze ![]() ![]()
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak, kogo wybrałas jako towarzysza na wesele? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaak, czuje sie pokrzywdzona że zostałam bez żadnego kierowcy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.