Tżtówki 2014 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 12:22   #4111
mia00
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

dla wszystkich starczy

Kokos opowiadaj

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:23   #4112
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
ja mam za to PMS i się wyżywam na otoczeniu
Jak ja mam PMSa to bez kija lepiej nie podchodzić

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:30   #4113
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Za mundurem panny sznurem
Tak właśnie

Cytat:
Napisane przez Karla Electra Pokaż wiadomość
Mundurowi najlepsi.

A ja nadal nie wiem, co ze sobą zrobić...
Eee, ja już 2 mundurowych miałam i nie chwalę sobie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
dla wszystkich starczy

Kokos opowiadaj
Nie ma co Ot, poznaliśmy się na portalu Starszy ode mnie o 4 lata, jest w orkiestrze wojskowej, gra na trąbce Chce się spotkać, ale ja do mundurowych szczęścia nie mam, no i ma na imię jak mój poprzedni były
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:59   #4114
raita
Zakorzenienie

Kokos, może któryś mundurowy okażę się naprawdę w porządku Trzeba próbować ^^

Też właśnie korzystałam z tej promocji w Rossmanie i też ten podkład wzięłam, bo uwielbiam go, a idzie zima i trzeba coś bardziej chroniącego ;D

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 13:03   #4115
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Tak właśnie

Nie ma co Ot, poznaliśmy się na portalu Starszy ode mnie o 4 lata, jest w orkiestrze wojskowej, gra na trąbce Chce się spotkać, ale ja do mundurowych szczęścia nie mam, no i ma na imię jak mój poprzedni były
Gra w orkiestrze???! Bralabym! ale ja uwielbiam grajkow z orkiestr.

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Kokos, może któryś mundurowy okażę się naprawdę w porządku Trzeba próbować ^^

Też właśnie korzystałam z tej promocji w Rossmanie i też ten podkład wzięłam, bo uwielbiam go, a idzie zima i trzeba coś bardziej chroniącego ;D
Ja kupiłam te paletę cieni z wibo i kredke. Resztę mam. Az żałuję, że nie mam po co iść

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-11, 13:30   #4116
nie_ma_takiego_numeru
Przyczajenie

O ja też jestem z żołnierzem i też sobie chwale i jego w mundurze też sobie chwale przede wszystkim:x

Wysłane z mojego GT-S5830
nie_ma_takiego_numeru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 13:40   #4117
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie_ma_takiego_numeru Pokaż wiadomość
O ja też jestem z żołnierzem i też sobie chwale i jego w mundurze też sobie chwale przede wszystkim:x

A w jakiej jednostce służy? Nie musisz pisać miejsca, bardziej ciekawi mnie specjalność

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-11, 13:47   #4118
nie_ma_takiego_numeru
Przyczajenie

Flower, służy w bazie lotniczej jest pisarzem więc ma w sumie biurową robote głównie. Jakieś konspekty,plany itp.
A twój?

nie_ma_takiego_numeru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 14:48   #4119
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie_ma_takiego_numeru Pokaż wiadomość
Flower, służy w bazie lotniczej jest pisarzem więc ma w sumie biurową robote głównie. Jakieś konspekty,plany itp.
A twój?

Jak dobrze pamiętam siły powietrzne, z wyrzutniami rakiet pracuje itp.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-11, 20:33   #4120
mia00
Zakorzenienie

ehh wróciłam z kina z tżtem, wgl mieliśmy rozmowe, bo przyjechał. w.k.urwiony jak tylko, ale już jest wszystko cacy, ale odwiózł mnie i nawet nie zaszedł, bo praca jutro

a ja własnie muszę rossmana nawiedzić

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-11-11, 20:50   #4121
Karla Electra
Rozeznanie

Ja wróciłam na stancję i czeka mnie sprzątanie, a tak mi się nie chce. Chyba zrobię to za godzinkę by się ze mnie nie śmiali.

A co do Rossmanna - na czym dokładnie to polega? Kupuję coś za 49 i druga rzecz za 49 gratis?
Karla Electra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:13   #4122
raita
Zakorzenienie

Tak Tańsza, lub druga w tej samej cenie gratis

Stary 2014-11-11, 21:23   #4123
Dzida89
Rozeznanie

Dziewczyny pytałam na innym wątku, ale bez odzewu. Używała któraś baniek chińskich ?

Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej...

P.
Dzida89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:44   #4124
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzida89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytałam na innym wątku, ale bez odzewu. Używała któraś baniek chińskich ?
Ja nie.
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 21:51   #4125
Karla Electra
Rozeznanie

Cytat:
Tak Tańsza, lub druga w tej samej cenie gratis
I teraz pytanie... Kupić kolorówkę czy farbę do włosów.
Stary 2014-11-11, 22:01   #4126
Flower23
Zakorzenienie

Ja bym kupiła kolorówkę

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-12, 08:24   #4127
mia00
Zakorzenienie

hej hej...

ja już w pracy i szykuje się duuużo pracy do następnego tygodnia, mam finansówke zrobic do wniosku uoee.

ja bym kolorówke, bo włosów nie maluje, co bardziej potrzebujesz, oto jest pytanie

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-11-12, 09:16   #4128
lusia032
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Revenge96 Pokaż wiadomość
A ja spadam na promocję 1 + 1 w Rossmannie, może uda mi się coś fajnego wypolować
Że ja nie wiedziałam o tej promocji, a przechodziłam koło rossmana i TŻ się nawet pytał czy nic nie chcę

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
W
Wyobraź sobie, że ja mam na głowie jakieś 70% siwych włosów. Zaczęłam siwiec w wieku 17 lat. Za miesiąc skończę 23. Zaczęły mi nawet powoli brwi siwiec.
Oj też mam znajomych którzy wcześniej zaczęli siwieć. Na geny nic się nie poradzi. Ja to raczej z powodu stresu i ciężkich ostatnich lat tak trochę przysiwłam. No nic kupiłam szampon koloryzujący i zobaczę. Nie chcę przyciemniać koloru więc fryzjerka mi doradziła, żeby coś od ciemnego blondu poleciała.

TŻ coś tez o rudych wspominał, ale ja wiem że nie było by mi dobrze. Co do fryzjerki to ja od kilku lat trafiłam na fajną i do niej cały czas chodzę. Potrafi doradzić i zrobić fajnie.

Cytat:
Dawaj ten kopiec

Przejdzie mu

Poznałam kogoś. Znowu żołnierza
Cytat:
Tak właśnie

Oj ciągnie do munduru Ciekawe jak tam jego inna trąbka

Cytat:
Nie

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

TŻ mi dziś powiedział, że ślicznie wyglądam po przebudzeniu
Chyba musiał być bardzo zaspany

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 09:29   #4129
Karla Electra
Rozeznanie

Cytat:
TŻ mi dziś powiedział, że ślicznie wyglądam po przebudzeniu
Chyba musiał być bardzo zaspany
Chciał być romantyczny. Mój TŻ ostatnio powiedział że wyglądam równie ładnie z makijażem czy bez... Coś mnie nie przekonał.

Cytat:
ja bym kolorówke, bo włosów nie maluje, co bardziej potrzebujesz, oto jest pytanie
Włosy maluję raz na 3 miesiące ale Castingiem, więc szybko schodzi. A co do kolorówki... No nie wiem, mam już 3 palety cieni, paletę róży, bronzer, rozświetlacz, tusz, kredki... Chyba nic więcej mi nie trzeba.

Kiepsko dzisiaj spałam w nocy. Budziłam się nie wiedzieć czemu i jakoś tak dziwnie mi, że już nigdy nie pójdę na zajęcia. Muszę się ubrać, zjeść coś i jadę na wyprawkę po galeriach szukać pracy.
Stary 2014-11-12, 09:37   #4130
Flower23
Zakorzenienie

lusia032

Mnie najbardziej rozwala ubolewanie ludzi nad moimi siwymi włosami. Kurcze, zdarza się, nie mnie jednej. Nie powiem, że jest mi z nimi super, ale nie będę dzień w dzień siedzieć przy lusterku i ich liczyć

Ja dziś dopiero o 21 wrócę z zajęć i strasznie chce mi się spać.

Jeszcze wczoraj wieczorem gadałam z TŻ i znowu doszłam do wniosku, że wcale nam tak łatwo nie będzie. TŻ szmat czasu był sam, ma jakieś tam swoje przyzwyczajenia itp. ciągle trawię tę rozmowę.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-12, 09:47   #4131
Karla Electra
Rozeznanie

Cytat:
lusia032

Mnie najbardziej rozwala ubolewanie ludzi nad moimi siwymi włosami. Kurcze, zdarza się, nie mnie jednej. Nie powiem, że jest mi z nimi super, ale nie będę dzień w dzień siedzieć przy lusterku i ich liczyć

Jeszcze wczoraj wieczorem gadałam z TŻ i znowu doszłam do wniosku, że wcale nam tak łatwo nie będzie. TŻ szmat czasu był sam, ma jakieś tam swoje przyzwyczajenia itp. ciągle trawię tę rozmowę.
Będzie dobrze Gdyby było łatwo to co to za związek?
Stary 2014-11-12, 09:58   #4132
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, można ?

Co do pytań, poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. Kaśka i Paweł , ja 25 l TŻ 31, a na co dzień oboje pracujemy
hej hej

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Ooo może biznes wielobranżowy? :p ja mogę być tłumaczką z włoskiego i angielskiego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to ja jeszcze tez ang i niemeicki troche turecki ale normalnie biznes bedziemy miały

Cytat:
Hej, hej jestesmy razem od lipca, a poznalismy sie poczatkiem roku

Dziewczyny co za dzien rano zaspalam do pracy po drodze zaliczajac glebe po zaplataniu sie w przedluzacz obudzilam chyba cala okolice :P w pracy jestem nietomna, a za oknem leje :/ chce juz 15
eee potykasz sie o wlasne nogi jak ja

Cytat:
Zaraz do domu! Weekend! Dzien ciamajdy to ja mam całe życie
no jak wyzej :piona:

Cytat:
Napisane przez Florame Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie
Chciałabym dołączyć do Waszego wątku, bo również znalazłam miłość w tym roku.
Jesteśmy ze sobą już ponad 2 miesiące, oboje mamy po 17 lat Poznaliśmy się w wakacje dzięki mojej koleżance, która nas zapoznała. A najlepsze, że sytuacja między nami zaczęła się zmieniać na coś poważniejszego, kiedy ja byłam ponad 500 km od domu w Sopocie. Przed samym wyjazdem przyjechał do mnie pierwszy raz, a po moim powrocie też od razu przyjechał i niedługo zostaliśmy parą.
Wszystko było cudownie i cały czas bardzo go kocham jednak teraz mamy trochę ciężki czas. I chciałabym troszkę się Wam zwierzyć, jeśli bym mogła i troszkę się też Was poradzić.
Cytat:
Napisane przez Florame Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo się cieszę,

Więc może powiem trochę więcej o naszej sytuacji. Mieszkamy od siebie jakieś niecałe 20 km. Do tej pory zawsze do mnie przyjeżdżał...tak, bez prawka, bo jeszcze nie ma, ale potrafi jeździć i bocznym drogami jakoś do mnie docierał. Widywaliśmy się zazwyczaj raz w tygodniu w sobotę, ale przez pierwszy miesiąc, może nawet dłużej zdarzało się, że i 2 razy w tygodniu się widzieliśmy i bardzo mnie to cieszyło.

Jednak teraz wszystko się zmieniło...zaczęło się od tamtego tygodnia, kiedy ani raz się nie widzieliśmy...nie mógł przyjechać w tamtą sobotę, bo święto, dużo policji itd. Mówił, że postara się jak najszybciej przyjechać, ale nie udało mu się i widzieliśmy się dopiero wczoraj, czyli 2 tygodnie od ostatniego spotkania... Bardzo źle przeżyłam ten czas, dużo płakałam, po prostu brakowało mi go strasznie.

I wczoraj było praktycznie przesądzone, że nie przyjedzie, ale jakoś mu się udało. Jednak miałam jakieś takie mieszane uczucia...tyle się nie widzieliśmy (mieliśmy co prawda kontakt cały czas przez sms) ale jakoś mało rozmawialiśmy, przysypiał (pracuje w weekendy, więc wiem, że jest zmęczony, ale jakoś tak smutno mi się zrobiło). Kiedy miał już niedługo jechać nie wytrzymałam i trochę się popłakałam...głupio mi potem było, ale zupełnie tego nie kontrolowałam Zmartwił się bardzo i przestraszył, ale zaczął mnie pocieszać itp. aż mi serce zmiękło

A teraz znów nie wiadomo, kiedy się zobaczymy...tym bardziej, że zapisał się na prawko i nie będzie mógł teraz jeszcze bardziej do mnie przyjeżdżać...mówił, że może któryś kolega go przywiezie, ale z powrotem będzie miał problem...

Taką mniej więcej mamy teraz sytuację, gdzieś aż do lutego, czyli kiedy zda prawko. Bardzo się boję, że coś się między nami zepsuje przez te rzadkie spotkania, brakuje mi go bardzo. Moja koleżanka mówiła mi, że musimy coś wymyślić, bo długo tak nie wytrzymamy, ale brak mi pomysłów...jestem bezradna. Wiem jedynie, że bardzo go kocham i chcę z nim być, bez względu na wszystko (rzadkie spotkania itp.)

Jeśli ktoś dotrze do końca tej pisaniny to bardzo dziękuję. Już samo ujęcie tego wszystkiego w słowa i wypisanie się trochę mi pomogło.
eeeeee my tez na poczatku rzadko sie widywalismy bo tz jezdzi w trasy i albo odsypiał albo go nie było. teraz mieszkamy razem i bywa ze caly tydzien siedze sama, ale to nie znaczy ze sie mniej kochamy czy cos po prostu jak wraca to sie soba bardziej cieszymy, ja juz sie nawet przyzwyczailam dot ego ze mam czs tylko dla siebie i jak za dlugo on jest w domu to bym go gdzies wywaliła ;D myslę ze do pewnych spraw trzeba po prostu dojrzeć. macie po 17 lat jestescie bardzo bardzo modzi, ja moim ex poznałam sie w gimn mielismy po 15 lat bylismy z soba 7 lat zameiszkalismy krotko po 18. i wtedy wydawało mi sei to big love dojrzali bylismy jak na swoj wiek, jednak z czasem widze ze to wszystko za szybko (no moze nie tyle szybko co wcześnie jesli chodzi o wiek, bo teraz w obecnym zwiazku dzieje sie szybciej a relacja jest zupelnie inna o te 10 lat przynajmniej ) sie potoczylo, on zaczal po tych 7 latach "smakowac" zycia i sprawdzac jak to jest z innymi jednak czasem warto odczekać swoje zeby sie przekonac dany facet to TEN. mowie ci to ja doswiadczona zyciem
Cytat:
Napisane przez Revenge96 Pokaż wiadomość
Nie przechodź na t-mobile! Mój tż męczył się z tą siecią potwornie i uciekł do innej sieci, nie mają korzystnych ofert.
Cytat:
Napisane przez Karla Electra Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Jestem szczęśliwą TŻówką od 22 października, chociaż znamy się już od 2011 - wtedy ja miałam 16 lat i dopiero zaczęłam liceum w rodzinnym Lesznie, on 19 i dopiero zaczął studiować w Poznaniu po przeprowadzce. Poznaliśmy się przez forum, ale dopiero po kilku miesiącach zdecydowaliśmy się poznać osobiście. Pierwszy raz spotkaliśmy się właśnie pod koniec października 2011 i to na piwie - w moim przypadku nielegalne, do dzisiaj się z tego śmiejemy. Spotykaliśmy się w miarę regularnie, przyjeżdżał do mnie w wolne dni i było pięknie aż do luteg0 - powiedział mi, że nie może być ze mną bo za daleko a wrócił do swojej byłej we Wrocławiu. Złamał mi serce i nie odzywaliśmy się do siebie ponad pół roku, dopiero z czasem postanowiłam znowu zaryzykować... Na początku nasze relacje były bardzo chłodne z mojej strony, nawet bez buziaka na pożegnanie. Jednak starał się to odbudować a widząc, jak żałuje swojej decyzji postanowiłam się jednak przełamać i spróbować na nowo. Na studia (które już rzuciłam) postanowiłam pójść do Poznania, chociaż to było wiadome od samego początku i wiedział o tym. Dopiero po mojej przeprowadzce na początku października powiedział, że już od czeka na mnie od czasu naszego ,,pojednania" i już dłużej nie może wytrzymać, dlatego pyta od razu. Przetrzymałam go jeszcze 3 tygodnie z decyzją bo ciągle miałam w pamięci to co było 3 lata temu... Ale teraz jestem szczęśliwa jak nigdy. Cieszę się, że pomimo tego wszystkiego dałam mu drugą szansę.
hej hej to powodzenia zycze jak pisałam wyzej czasem do pewnych spraw trzeba dorosnąć ;D

a u nas sielanka moj narzeczony spisał się w ten weekend super nie dał mi zapomnieć ze jestem najwazniejsza <3
Stary 2014-11-12, 10:41   #4133
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
lusia032
Ja pierwsze pojedyncze włosy wyrywałam pensetą
Dobrze, że łysa nie jestem dzięki temu

Każdy ma swoje przyzwyczajenia. Trzeba się dotrzeć, raz jeden ustąpi, raz drugi i będzie dobrze. My z TŻ jesteśmy w podeszłym wieku każde ma masę przyzwyczajeń i nawyków, ale staramy się dogadywać i z powodu błahych spraw nie robić awantur. Na razie się udaje, chociaż nie twierdzę, że tak będzie zawsze

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość

a u nas sielanka moj narzeczony spisał się w ten weekend super nie dał mi zapomnieć ze jestem najwazniejsza <3
Czyli tera to big love jest
A co wymyślił?

Stary 2014-11-12, 10:50   #4134
raita
Zakorzenienie

Flower, ale to tak w każdym związku jest No chyba, ze zaczynaliście od urodzenia, no to może byście mieli te same nawyki
Ludzie są różni i właśnie cały w tym urok, a zresztą.... Kto nigdy nie przechodził etapu docierania się i badania granic Jeśli to co was łączy jest szczere, to dacie radę.

Karola, opowiadaj co Twoj powymyślał

Stary 2014-11-12, 10:57   #4135
mia00
Zakorzenienie

Właśnie o to chodzi w związkach, że trzeba się docierać, bo każdy ma swoje nawyki i wgl.

Karola ja też jestem bardzo ciekawa

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Nie chcę nic mówić, ale już nam brakuje niecałe 900postów do drugiego wątku

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-11-12, 11:28   #4136
raita
Zakorzenienie

I właściwie na takim etapie docierania można już dużo powiedzieć o wartości związku Bo np. ja z moim ostatnim eksem nie daliśmy rady, bo byśmy się pozabijali

Mia, widzisz... Idziemy jak burza Ale w takim towarzystwie to nie ma innej opcji

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

I w ogóle to ten... Piszę sobie z kimś

Stary 2014-11-12, 12:35   #4137
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
I właściwie na takim etapie docierania można już dużo powiedzieć o wartości związku Bo np. ja z moim ostatnim eksem nie daliśmy rady, bo byśmy się pozabijali

Mia, widzisz... Idziemy jak burza Ale w takim towarzystwie to nie ma innej opcji

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Z kim?

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Właśnie o to chodzi w związkach, że trzeba się docierać, bo każdy ma swoje nawyki i wgl.

Karola ja też jestem bardzo ciekawa

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Nie chcę nic mówić, ale już nam brakuje niecałe 900postów do drugiego wątku

Cytat:
Flower, ale to tak w każdym związku jest No chyba, ze zaczynaliście od urodzenia, no to może byście mieli te same nawyki
Ludzie są różni i właśnie cały w tym urok, a zresztą.... Kto nigdy nie przechodził etapu docierania się i badania granic Jeśli to co was łączy jest szczere, to dacie radę.

Karola, opowiadaj co Twoj powymyślał
Dobra, macie rację chyba za bardzo przeżywam te rozmowe. Na wszystko potrzeba czasu. Może będzie lepiej jak już się przeprowadzi

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-12, 12:45   #4138
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:

Ten tego
gdzieś upolowała

mia no tak ... hmm może do końca tygodnia by nam się udało uskrobać

Stary 2014-11-12, 13:02   #4139
raita
Zakorzenienie

To jest tak śmiesznie w sumie.... Mijaliśmy się chyba dwa lata na ulicy i za każdym razem takie uśmieszki No i ostatnio mi wyskoczył na fcb (ach ten fejs) w proponowanych znajomych to sobie myślę, że raz się żyję, hyc zaprosiłam, nawiązała się gadka i tak sobie piszemy
Ale się nie napalam na nic, zdrowy dystans trzymam. Wydaję się w porządku, ale jednak nauczona ostatnimi doświadczenia, nie ma co sobie wyobrażać, hah

Stary 2014-11-12, 13:05   #4140
Arya90
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

wróciłam wcześniej z pracy.
Byliśmy w weekend na rocznicy ślubu rodziców. I tak sobie rozmawialiśmy z Tż i ustaliliśmy, że bierzemy ślub wiosną 2016 na wiosnę będziemy rezerwować salę a pierścionek pojawi się do tego czasu

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości