|
|
#3211 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Ad sinupret kwasów dodam jeszcze, że azeloglicyna nieźle rozjaśniła mi część przebarwień, gęba jest ujednolicona, ale najmocniejszym na czole nie dała rady. Nie działa też na pory ani zaskórniki. Za to można ją używać często, ja używam nawet 3 razy dziennie. Więc polecam na drobniejsze problemy.
|
|
|
|
#3212 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przez cała ciąże chodziłam w swoich zwykłych łachach, pod koniec kupowałam zwykłe oversajzowe ciuchy o rozmiar większe i tyle , kupowałam w berszce, new yorkerze, w sumie kupiłam moze ze 4 bluzki specjalnie na bebzon ,wychodzi mi ze zaciazyłas prawie równo rok po mnie , bez jakis 2 tygodni , czyli lipcówką bedziesz
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Drżącymi rękami klikałam na google images
Nie, na szczęście nie. Moje są podskórne, twarde i zmieniają kolor z cielistego na różowy dwa razy do roku ![]() Tak serio, to żaden lekarz of kors nie ma pewności co to jest. Cytat:
Ale być może zależy to od formuły, bo glikolwy w Neostracie, tysiąc lat temu zdziałał cuda, zatem wierzę, że co kosmetyk to inne efekty, mimo tego samego skłądnika aktywnego. Polly - czyli nie będzie poka poka torta? Było już?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-12 o 17:02 |
|
|
|
|
#3214 | ||||
|
BAN stały
|
Znad ruskich z boczkiem i cebulką (
) Z tytułem frywolnego wątku związane? ![]() Cytat:
Cytat:
Miałem kiedyś Lysanel Active, ale nie wypiękniałem jakoś spektakularnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie, bez poka-poka się nie liczy ![]() --- Teściowa mojej siostry to wredny babsztyl jest! Widzimy się raz na ruski rok średnio, a za każdym razem podniesie mi ciśnienie... siedzimy sobie dzisiaj przy kawie, w tv jakieś "Trudne sprawy", więc żeby podtrzymać "rozmowę" komentuję aktorkę z ekranu, że gruba (bo naprawdę wielka była), na co ona odwraca głowę w moim kierunku i słyszę "ale tobie też się przytyyyłooo..."<sprdl!>
|
||||
|
|
|
#3215 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
testuję tego astora i nie mój on, ma coś z colorstaya ale na mnie się lepi i nie stapia ze skóra może w innym zestawieniu ![]() Cytat:
w szkole też dziś mieli ![]() i dowiedziałam się przy okazji ile to jest porcja... podchodzi did i jak nic nie powie, to dostanie 4 pierogi starsze wyczuło, że dobre i od razu poprosiło najwięcej ile można - dostało 8. młodsze poszło po dokładkę -2 pierogi się należą, a że nie pojadła, to dostała drugą dokładkę - 1 pieróg ![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem jak tz to wytrzymuje, bo jemu sie najbardziej i za wszystko zbiera... ![]() Cytat:
![]() a teraz idę płacić za nocne szaleństwa na wyprzy na aliexpress ![]() i za heliosa z allegro, którego dostanę z dekielkiem w postaci Zenita B z cudownym opisem Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- "Świetnie się prezentuje , seksownie opina ciało. Propozycja idealna na każdą okazję. Wyjątkowa i niepowtarzalna. Doskonała na zbliżający okres !! " peemes dress
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-13 o 00:44 |
||||||
|
|
|
#3216 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dalszy ciąg kolejnego castingu na okulary nawet oprawki dziś jedne odłożyłam w jednym optyku... no i chyba je wezmę, bo i wyglądam w miarę ok i wydają się lekkie i wygodne... w gotowych minusach pewnie będą wyglądać źle, ale już przywykłam że zwykle tak jest tylko mnie znowu załamała babka w optyku, bo bzdury jakieś wygadywała, serio, chyba nie mam co zaczynać dyskusji o materiałach itp. tylko poczytać w necie i wrócić z decyzją że chcę ten indeks, tę powłokę, itp. grr wkurza mnie to ![]() Cytat:
ani jedno ani drugie nie takie proste ![]() Cytat:
![]() a właśnie, bo nie pamiętrałam już czy to był wujkowy czy cukierniowy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za szybki wybór
|
||||
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo Ty tylko do Polo chodzisz, a tam nic nie ma i jeszcze drogo
![]() ![]() Cytat:
A nie dało się odpowiedzieć, że pani się postarzało?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przepadłam w tematach wegeterianizmu, weganizmu etc.
Gąsek nie zrobiłam, Jako wręcz fanka mięsnych potraw, dotarło do mnie, że to wszystko kwestia przyzwyczajeń. Było to dla mnie bezrefleksyjne przyzwyczajenie od dziecka. Od niedawna odrzuca mnie od mięs. Aczkolwiek, już kiedyś tak miałąm i przeszło. Nie chcę robić żadnych deklaracji ale po przemyśleniu wielu kwestii i uświadomieniu sobie ich, nie mam ochoty na mięsko na talerzu. Ciekawe, co mi się z tego urodzi, żywię się intuicyjnie, czyli np. nie jem 2 lata dżemu, a teraz napadłam na grzankę z dżemem rabarbarowym bo taką miałam ochotę. (notabene data mu wychodzi za 2 mieszki).Zatem wszystko u mnie przejściowe, i pewnie żadne zasady nie mają szans przetrwać, wygrać z moim łakomstwem etc. ![]() Nie lubię łososia, ale dziś myślałam że zjem go na surowo w drodze do domu W niedobory omega 3 wątpię, bo jem dużo morskich ryb i len. Na weganizm się nie wybieram - ryby i jajka to u mnie must have, zwłąszcza że nietopsz będzie zakłądać kurnik. Ale to mięsko mi się odbija czkawką
|
|
|
|
#3221 | ||
|
BAN stały
|
Teraz w szkolnych stołówkach ogólnie fajne menu mają, nie to, co za moich czasów (z nieśmiertelnymi, poniedziałkowymi ziemniakami z tłuszczem i zimnym jajem sadzonym + buraczkowa, z tego też powodu nienawidziłem poniedziałków podwójnie)
![]() Cytat:
![]() Bo najbliżej mam, a poza tym wielkiego wyboru tu nie ma ![]() Cytat:
A pani staro wygląda, odkąd ją znam, czyli 17 lat z hakiem ![]() --- Dzie szyscy?
|
||
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
samochód mi dedł, jestem uziemiona se w domu posiedzę
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj mnie też co jakiś czas odrzuca od mięsa albo od cebuli i czochu albo od kwaśnych/octowych/wędzonych/słonych/ostrych.... etc bywa że na tygodnie, z cebulą to ponad rok na pewno, brzydziłam się dotkąć i tylko do rosołu (choć nie zawsze) dodawałam. nigdy nie odrzuciło mnie od małych grzybków w occie, ale nie mam za często okazji... ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
2. 8? 12 by wciągnęła spokojnie ![]() ja jestem w szoku, bo je 3 razy więcej ode mnie. w tym roku podrosła już 6cm w górę więc może mieć zwiększone zapotrzebowanie. ale ile by nie zjadła, to na pytanie czy chce coś jeszcze zawsze odpowie: a co masz?
|
|
#3224 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wizaż znowu świruje ![]() Cytat:
Super! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... to nie wiem czy podać wagę
![]() waży 2 razy tyle ile wynosi różnica między mną a nią ![]() czyli Gryx jest 2 razy cięższy ode mnie?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-12 o 23:55 |
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Cytuje ino pojedynczo
![]() współczuwam, nam też, i dlatemu nie skorzystam z Rossowej promo Nie zależy mi aż tak, żeby się w deszczu pchać autobusami do miasta i płacić 10 zeta za przejazd - to się promo nie opłaci ![]() Gryx -
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dziś: astor w naturze 32zł w rossie 48zł + ścisk, bałagan i rozpiernicz do którego ciężko się dopchać... ![]() jutro być może drugie podejście... ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- ad sinupret butów, to dziś mierzyłam takie i podobne i się zastanawiam mocno nad nimi. 160 zł za skórę, wygodne (mam kozaki z tego źródła), ładnie "leżą" i chyba nieźle wyglądają... na taką zimę jak dziś idealne
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i u mnie wizyta w rossie odwołana, ale to może i dobrze
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pięne, sama naszam identyczne fasony od kilku lat. Tzn, one są takie zwykłe i w ogóle, i nie mają ikry, ale bardzo mi w nich dobrze. Wizualnie i komfortowo. Za każdym sezonem kupuję takie same, nawet się ostatnio babki w CCC śmiały jak zdejmowałam swoje i mierzyłam nowe. Do tej pory miałam własnie w tak dobrej cenie jak Te z linka, nie z CCC, tylko z allegro, z targu, od polskich producentów. (Weganką nie planuję zostać choć nigdy nie mów nigdy ... )
|
|
|
|
|
#3230 | |||
|
Zakorzenienie
|
1. wczoraj też świrował, pw przyłaziło mi przy każdym odświeżeniu/zmianie wątku
![]() 2. tak jestem mega frikiem , mało kto się cieszy z awarii auta---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
a buty fajne ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() też mam takie zrywy, ale mi trudno przetrwać bo P. mięsny jest ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
serek topiony kozi jem , dawno nie jadłam w nocy
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Teżyk też mięsny, no ale powiem Ci, że jakbym miała ochotę to zmienić u siebie to bym zmieniła bez względu na to co Teżu szama. Przeż ja nie muszę, ja to nie on
I znając go, też by podchwycił. Potrafił odrzucić kupne wędliny. No ale na razie to tylko głośno myślę ![]() Poza tym to chyba nie o przetrwanie chodzi. Jak już ktoś przestanie jeść mięsko, to nic nie musi przetrwać, bo go nie chce jeść. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-13 o 00:32 |
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakościowo są bardzo ok (szewc przy zmianie fleków chwalił), a jeszcze przy tej cenie... do ccc też dziś weszłam, tzn tam gdzie zawsze był ![]() nagle olśnienie, tyle pięknych butów wypatrzyłam jakieś botki dla siebie, dotykam, oglądam, zachwycam się wykonaniem... ale cena 569pln ![]() przecieram oczy, rozglądam się, a tu do ccc się ryłko z gino rossi wprowadziło... nawet układ półek i wystrój zostawili ten sam... niezły upgrade
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, się zgadza, ale w praniu wychodzą schody, trenowałam nie raz
, z czasem coś skusi i tak leci dalej
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() "Ilonka ma brata Krzysia, który jest młodszy od niej o tyle lat, ile wynosi iloraz wzrostu wujka Henia i cioci Jadzi, której waga stanowi 3/4 łącznego wieku całej rodziny, podzielonego przez iloczyn ilości arów i pogłowia owiec dziadka Józefa, jest jednak mniejsza niż suma wzrostu mamy Ewy i taty Adama, ale jednocześnie większa niż pierwiastek kwadratowy ze średniego miesięcznego wynagrodzenia brutto kuzyna Filipa. Ile lat ma Ilonka?"
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwieeeelbiam Twój talent |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się bardzo podobała definicja wyobraźni przestrzennej z forum lotniczego: "jezeli samolot 1 leci z A, gdzie byl o godzinie 1512 do B, gdzie bedzie o 1527, a samolot 2 leci z B, gdzie byl o 1515 do A gdzie bedzie o 1525, samolot 1 chce schodzic a samolot 2 chce wchodzic to wyobraznia przestrzenna jest potrzebna po to, zebys byla w stanie w jakis sposób ogarniac, jak maja sie te samoloty wzgledem siebie - o której sie mniej wiecej moga minac (to akurat latwo policzyc), do jakiej wysokosci dac wchodzenie jednemu a do jakiej schodzenie drugiemu zeby odbywalo sie to mniej wiecej plynnie, na jakiej wysokosci samolot 1 powinien byc nad punktem B zeby dac rade wyladowac nie muszac zbyt dlugo wytracac wysokosci." a tu kolejne z rekrutacji na atco 13.jpg
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-13 o 00:55 |
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie do dziś śnią się te pociągi z miasta A i B, jadące różnymi prędkościami i spotykające się gdzieś tam
|
|
|
#3239 | ||
|
BAN stały
|
W sumie to Cię jednak rozumiem - siedzenie we domu i ogólne wdupiemanie też jest fajne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale przyznasz mi rację, wszelkie zadania z treścią to zło jest - matma, fizyka, chemia, jeden czort
|
||
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

, kupowałam w berszce, new yorkerze, w sumie kupiłam moze ze 4 bluzki specjalnie na bebzon

Nie, na szczęście nie. Moje są podskórne, twarde i zmieniają kolor z cielistego na różowy dwa razy do roku
Tak serio, to żaden lekarz of kors nie ma pewności co to jest.
Było już?
) 

jak zobaczyłam plakat z Szatanem to od razu o Tobie pomyślałam 

za szybki wybór

współczuwam, nam też, i dlatemu nie skorzystam z Rossowej promo