|
|
#3181 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3183 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3185 |
|
grozi wypollizowaniem
|
heja..
znad zmartwychwstania po jelitówce
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o bosze boshe , ale niusa przegapiłam
![]() redzia gratulacje!
|
|
#3188 |
|
Nindżopesz
|
Był Edward, Edgar, Edwin, Edmund i dalej nie pamiętam
![]() Z damskich chyba coś zmyślasz, Iga tak, jeszcze chyba Ewa. Obecnie pomysłów brak. Tort zaszkodził? ![]() Dzięki
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dziewcze to lepiej żeby było Zlotowłosą np. Astrid Złotowłosa Reddottir. Bosz, o czy my tu... |
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak!
We Polsce tyż. Też fajne Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3193 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja moge polecic Zelmer fenomen o ile jesczze produkują bo wiecie hehe ja go kupiłąm wiec róznie moze byc. z tm ze to był najlepszy robot w ludzkiej cenie (robiłam intensywne kasting jak zawsze ),a w nieludzkiej cenie są rózne hiper roboty Cytat:
![]() Cytat:
ale jakiego kenwooda? pytam bo cos czuje ze moj zelmet niedługo dednie ![]() Cytat:
mając na uwadze twoj wysublimowany gust wrózyłabym ci powodzenie w jubilerstwie ![]() Cytat:
a moze ktos polecic jakas fajna torepkową firme ale zeby tak do 500 torebki miala?
|
|
|
#3194 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wkleiłam ze trzy strony temu jako przybranie na koktajlu krewetkowym, ale jakoś przeszło bez echa...
|
#3195 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez mam doła, przerywanego napadami didoszczescia ,ale fakt faktem mam troche czasu na myslenie i pare rzeczy mnie walnęło mocniej, najgorsze ze po tym jak sobie uswiadomilam pare spraw to nie wiem co z tym teraz zrobic ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
serio???????? a jaki to ten sprzecio? i po ile? Cytat:
za pozno...8 .11 zostało podane i pozarte ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
ja jestem na 102 dopiero
|
|
|
#3196 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To jeszcze się na nie natkniesz
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...in-primer.html
Wkleiłam dla Cię, z video - dotrzesz zapewne, a Flo już sprawdziła i jest zadowolona. Ja odkryłam co MI służy podkładowo. Otóż podkłądy na mej zmasakrowanej cerze wyglądają gorzej niż cokolwiek. Z kolei czerwone plamy i jakieś podskórne grudy (nie pryszcze, moja cera ma genetycznie po mamusi takie tendencje do podskórnych wybojów) tak straszą, że znów mam chorobę wypisaną na twarzy, jakby jakiś trąd, i nie mam an myśli trądziku. Tzn mam trądzik różowaty, ale, te zmiany to jakieś wypukłe jakby znamiona, podskórne, ale to nie znamiona, nie pamiętam jak to sklasyfikowałą derma, coś ala zwłóknienia, niemniej dała skierowanie na wycięcie jednej 2 cm w kształcie Madakaskaru, do chirurga plastycznego. Na co, jak nietrudno zgadnąć, się nie palę i nie wybieram. I całkiem przypadkiem, u Mam odkryłam co mi pomaga, wziełąm jej krem Clarena Caviar coś tam ( po reformulacji to jest szit w porównaniu do tego czym był kiedyś, ale nic innego nie miała) i zmieszałam go z CC od Burżuja, który również uważam ze żen roku, chwalą go ino laski z cerą gładką i bezproblemową. Ale razem wszystko zrobiło mi jędrno, wyrównano cere No jak na moje możliwości, bo ktoś, kto ma z marszu cerę lepszą ode mnei to raczej się nie zachwyci. Ale fajnie, bo nic nie wlazło w pory, ten krem zadziałał jak baza, pewnie nadźgany silikonami Ja dziadów nie znoszę, bo mnie zapychają, ale raz na jakiś czas jak trzeba wyjść do większej ilości pięknych ludzi przeboleję ![]() Ogólnie to chyba dla mnie rozwiązanie idelane, taki patent krem mieszany z cc, bb, podkłądzikiem, a nie podkładzik kładziony an krem. Jest olbrzymia różnica. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-12 o 14:02 |
|
|
|
#3198 | |||
|
BAN stały
|
Bardzo możliwe, że mnie wyobraźnia poniosła
![]() Cytat:
Na własne oczy nie widziałem jeszcze ![]() Cytat:
Nie wiem, czy Ty na poważnie, czy ironicznie bardziej... no jakoś tak samo z siebie wyszło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3199 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
superowe,tylko podeszwa troche przegięta , no i cena tez ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
nie,to ewidentnie był wirus..zatrucie nie robi bolących stawów i łamania w kosciach ,a co do torta, choc nikt nie pyta to powiem ze nie popisali sie ,tort brzydki nie był, ale czegos dobrego to sie o nim tez powiedziec nie dało ![]() nie no na powaznie, mnie by sie pewnie podobałą twoja bizu
|
|
|
#3200 |
|
BAN stały
|
Kochana jesteđ!
Kuwa, cođ mi si y eđ stao! ![]() Tztu wtku na plotkowzm mnie roywaliŁ Zrzuć swą skórkę bananową i na seksik bądź gotową-Tżówki'08 świętują swoją 18-nastkę!
|
|
|
|
#3201 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja moze nie napisze, jakie mam skojarzenia
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad załamania... Zapisałam się na gastro i wzięli mi zwinęli skierowanie...Żebym nigdzie indziej się nie mogła zapisać ... To zgodne z prawem?
Cytat:
Red To jusz wiadomo na 100%? Tri Ja polecam ten piling K+K ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- W SP pytaj o masażer okolic oczu cena ok 25 zł
|
|
#3203 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. tak, już mam wyniki badań z krffi. 2. a ja chyba się skuszę na kwas glikolowy tylko nie wiem czy samoróbkę 5% czy Glyco-A czy jak mu tam. |
|
|
|
|
#3204 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja a propos kwasów polecam tę serię Bielendy z kwasem migdałowym i laktobionowym:
http://bielenda.pl/en/novelties/skin...c-professional Mam tonik i serum i bardzo sobie chwalę ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Red, Glyco-A jest (jak dla mnie) delikatny, nawet na dekolt nakładałam. Jak juz to weź serum migdałowe z BU, dobre jest.
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ile? ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() 2 Glikolowy mocniejszy czy to nie ma znaczenia?
|
|
#3206 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
redzia a wolno sie kwasic w cionszy? pzatym -zapisalas sie juz do stosownego wontku? ![]() c to torta-to był zwykły za niezwykłą cenę ![]() następnym razem dam szanse wujkowi ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- w sumie toźle sie wyraziłąm ze nie mozna nic dobrego o tym torcie powiedziec-był ponad przeciętnie dobry, nawet bardzo dobry, jak tortów nie lubie
|
|
|
#3207 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tonik za 17,99, serum 20-coś.
W Hebe i w Rossie, nie wiem jak w SP. I w drogerii Yasmin na Centralnym
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3209 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, po prostu chcę go wypróbować ![]() Cytat:
Nie denerwuj mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Polly, napisz lepiej czy kupowałaś jakieś fajne namiotowate łachy a jeśli tak to gdzie. Na zapas przeraża mnie lato z bebzonem, zimą dało się jakoś okutać i nie afiszować a tak to co ja włożę na upały -_- |
||
|
|
|
#3210 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Teraz mam za wcześnie Płocka, ale jak idę do Szałasów to i tam zaglądam. Fajne rzeczy czasem mają. Bosz, jestem głodna a uważam, ze za późno iść na dół po cokolwiek, jakoś może dotrwam do wieczora.....
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

zważywszy, że ten rok od początku jest jakiś dziwny, stresiki z każdej strony (oprócz roboty, tfu! tfu!), osobiste, zdrowotne, rodzinne, finansowe, z chatą chyba wszystko teges ale to oczywiście też pewnego rodzaju stres... więc chyba po prostu za dużo tego wszystkiego na mnie jedną i ostatnia sytuacja (kolega z którym spędziłam kilka euforyczno-depresyjnych
Ja dziadów nie znoszę, bo mnie zapychają, ale raz na jakiś czas jak trzeba wyjść do większej ilości pięknych ludzi przeboleję