Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 23:54   #421
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór? Jak Wam minął "długi" weekend? Dzisiaj skończyłam czytać "Minimalizm po polsku". Miałyście styczność z tą książką? Myślę, że warto przeczytać.
ja rozważałam jej zakup ale po przejrzeniu książki w Empiku stwierdziłam, że nie ma tam niczego odkrywczego i wszystko było na blogu autorki czyli prostyblog (kropka) com , i to za darmo
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 00:52   #422
a34
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Pokażesz?

Wiem, że ten temat był wałkowany tutaj 100x, ale gdzie kupujesz te basicowe rzeczy? Te koszulki np. z h&m nie pasują mi do większości marynarek, chodzi o ich materiał... w dodatku się podwijają i odsłaniają mi brzuch
Jutro wkleję zdjęcie

Te z H&M pasują mi, kiedy chcę wyskoczyć na luzie i narzucić marynarkę. Z materiałem i kolorem nic się nie dzieje. Zakładam je też pod swetry itp.
Poza tym mam jakieś z Mango, jakieś z Peek&Cloppenburg, ale nie wiem jakiej firmy, bo mnie metki gryzły i wycięłam
Stary 2014-11-13, 07:00   #423
monimyszek
Zakorzenienie

Ja książki nie czytałam, bo minimalizm jest mi akurat bliski. nie cierpie zagracaczy, kurzołapów, sterty nie potrzebnych rzeczy. Wszystko ma swoje miejsce, a ja muszę miec przestrzen....Nie ma u mnie rzeczy nie używanej i nie potrzebnej...W domu jest przestronnie i bez zbednych zagracaczy....
Wtedy oddycham...
Stary 2014-11-13, 08:52   #424
sskers
batonik

O widzicie, nie wiedziałam że karta kredytowa też może wliczać się do BIK-u. Muszę koniecznie o tym poczytać. Do tej pory unikałam posiadania owej karty, bo zdaje sobie sprawę że łatwiej i szybciej będę wydawać pieniądze..ale może uda mi się nad tym zapanować.
Cytat:
Wiem, że ten temat był wałkowany tutaj 100x, ale gdzie kupujesz te basicowe rzeczy? Te koszulki np. z h&m nie pasują mi do większości marynarek, chodzi o ich materiał... w dodatku się podwijają i odsłaniają mi brzuch
Ja osobiście uwielbiam koszulki z Mango. Ostatnio w stacjonarnym outlecie kupiłam za 19, albo 29 zł Zwykłe, jednokolorowe, nie rozciągają się, nie mechacą, nie blakną.

O, dokładnie tą http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...=1415860017915

Mam jedną sztukę od 2 lat i nic się z nią nie dzieje.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:16   #425
Ag4
AGA :)

Zaciekawyłyście mnie exkonsumpcją. Będę czytać w wolnych chwilach. Póki co dowiedziałam się, że ludzie jedzą ryż z ketchupem Serio?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:38   #426
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zaciekawyłyście mnie exkonsumpcją. Będę czytać w wolnych chwilach. Póki co dowiedziałam się, że ludzie jedzą ryż z ketchupem Serio?
Aga też na to zwróciłam uwagę nie żebym się wyśmiewała, broń boże, po prostu w życiu bym nie wpadła na takie połączenie, nawet przy bardzo ograniczonych środkach
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:00   #427
Ag4

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Aga też na to zwróciłam uwagę nie żebym się wyśmiewała, broń boże, po prostu w życiu bym nie wpadła na takie połączenie, nawet przy bardzo ograniczonych środkach
No właśnie o to mi chodzi :P Też bym nie wpadła i pierwszy raz o tym usłyszałam

Aga
Stary 2014-11-13, 11:05   #428
a34
Zakorzenienie

Wstawiam zdjęcia torebki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4556[1].jpg (104,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4557[1].jpg (103,3 KB, 46 załadowań)
Stary 2014-11-13, 12:01   #429
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
O widzicie, nie wiedziałam że karta kredytowa też może wliczać się do BIK-u. Muszę koniecznie o tym poczytać. Do tej pory unikałam posiadania owej karty, bo zdaje sobie sprawę że łatwiej i szybciej będę wydawać pieniądze..ale może uda mi się nad tym zapanować.

Ja osobiście uwielbiam koszulki z Mango. Ostatnio w stacjonarnym outlecie kupiłam za 19, albo 29 zł Zwykłe, jednokolorowe, nie rozciągają się, nie mechacą, nie blakną.

nie prześwituje przez nią bielizna? Nie mówię od razu o czarnym staniku, ale nawet beżowy/szary/jasnoróżowy?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia torebki
Czy tylko mi się nie wyświetla?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:06   #430
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Czy tylko mi się nie wyświetla?
Ja widzę normalnie Ale przez chwilę też nie widziałam.
Stary 2014-11-13, 12:08   #431
pulp fiction
Zadomowienie

Mi się nie wyświetlała, ale teraz już jest ok i uważam, że jest świetna

btw, ja Was podczytuję i się nie udzielam, ale muszę powiedzieć, że dzięki temu wątkowi i blogom, które polecacie zwracam większą uwagę na swoje zakupy

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:25   #432
sskers
batonik

Cytat:
nie prześwituje przez nią bielizna? Nie mówię od razu o czarnym staniku, ale nawet beżowy/szary/jasnoróżowy?
Mam kremową koszulkę i cielisty stanik nie odbija się. Pudrowy (mam ciemny pudrowy) już delikatnie tak. W weekend będę znów w outlecie i mam w planach kupić czarną (chociaż ta kobaltowa kusi ).

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
Nie lubię takiego kształtu, ale ta ładna. Przemawia do mnie miłość do tekstury safiano

Stary 2014-11-13, 12:56   #433
Ag4

Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
Fajna

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość

btw, ja Was podczytuję i się nie udzielam, ale muszę powiedzieć, że dzięki temu wątkowi i blogom, które polecacie zwracam większą uwagę na swoje zakupy

Aga
Stary 2014-11-13, 14:05   #434
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Ja widzę normalnie Ale przez chwilę też nie widziałam.
Już widzę No to mamy torebki z tej samej niemieckiej firmy (L. Credi) Moja jest z tej samej skóry, z tymi samymi zamkami, w wygląda tak:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140919_102424(1).jpg (116,4 KB, 92 załadowań)
Stary 2014-11-13, 14:24   #435
sskers
batonik

Cytat:
Już widzę No to mamy torebki z tej samej niemieckiej firmy (L. Credi) Moja jest z tej samej skóry, z tymi samymi zamkami, w wygląda tak:

Stary 2014-11-13, 14:27   #436
201604251028
Konto usunięte

a34 piekna torebka
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:15   #437
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro wkleję zdjęcie

Te z H&M pasują mi, kiedy chcę wyskoczyć na luzie i narzucić marynarkę. Z materiałem i kolorem nic się nie dzieje. Zakładam je też pod swetry itp.
Poza tym mam jakieś z Mango, jakieś z Peek&Cloppenburg, ale nie wiem jakiej firmy, bo mnie metki gryzły i wycięłam
No ja właśnie mam czasem wrażenie, że ich materiał nie pasuje mi do większości marynarek... Że marynarki są zbyt eleganckie do nich może to błędne przeświadczenie
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Też mam ze dwie takie zwykłe z mangooutlet - nie jestem tylko pewna czy to te same ale chyba nie, bo moje jednak trochę prześwitują
Nie no moim problemem teraz chyba jest to, że się wstydzę brzucha, który nie jest super płaski, a jednak takie koszulki są tylko dla szczupłych..

Ja mam limit w koncie i niestety nie jest prosto nie wydawać myślałam nad zamknięciem tego, ale z drugiej strony... oprocentowanie malutkie, a czasem może się przydać jakby np. coś z samochodem wyskoczyło. Różnica z kartą jest taka, że można wypłacać kasę z bankomatu, bo z KK ale jest też mniejszy czas na spłatę, chociaż tak jak napisałam - małe oprocentowanie Pan w banku powiedział mi, że to korzystnie wpłynie na moją historię i to nie tylko w kontekście tego banku, ale ogólnie.
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Mój dobry kolega kilka lat temu jadł makaron z ketchupem... Nie przelewało się u niego, czasem jadał u mnie. Lepsze to niż suchy makaron/ryż Sama też bym pewnie nie wpadła na to, ale jeśli przydusiłby mnie głód... Chociaż nie wiem w jakim kontekście było o tym na blogu
Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
Ładna
Cytat:
Twoja też i fason by mi bardziej odpowiadał
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:27   #438
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja lubię makaron

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

super macie torebki

Cytat:
Napisane przez e_RzecznikBIK Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

Informacje o kartach kredytowych również znajdują się w naszej historii kredytowej w BIK. Składają się na nią nasze wszelkie kredyty, poręczenia kredytów, zakupy na raty, debety na koncie i właśnie karty kredytowe. Jeśli chcesz upewnić się, jak dokładnie wygląda Twoja historia kredytowa, załóż darmowe konto na stronie internetowej BIK. Po rejestracji otrzymasz bezpłatny, 60-dniowy dostęp do wszystkich usług BIK. Możesz również pobrać Informację Ustawową, która przysługuje Ci za darmo raz na pół roku.

Pozdrawiam,
eRzecznik BIK
o fajnie, że mamy odpowiedź od profesjonalistów
Cytat:

Ja mam limit w koncie i niestety nie jest prosto nie wydawać myślałam nad zamknięciem tego, ale z drugiej strony... oprocentowanie malutkie, a czasem może się przydać jakby np. coś z samochodem wyskoczyło. Różnica z kartą jest taka, że można wypłacać kasę z bankomatu, bo z KK ale jest też mniejszy czas na spłatę, chociaż tak jak napisałam - małe oprocentowanie Pan w banku powiedział mi, że to korzystnie wpłynie na moją historię i to nie tylko w kontekście tego banku, ale ogólnie.
ja z karty kredytowej mogę normalnie wypłacać kasę z bankomatów
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:33   #439
a34
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie mam czasem wrażenie, że ich materiał nie pasuje mi do większości marynarek... Że marynarki są zbyt eleganckie do nich może to błędne przeświadczenie

Ładna
Torebka dziękuje za wszystkie komplementy Wydawało mi się, że jestem ostatnią osobą, której spodoba się ten fason, ale widocznie TŻ zna mnie lepiej niż ja sama i baaardzo mi się spodobała. Pewnie dlatego, że jest świetnie wykonana i prosta jak lubię. Na wyjścia, kiedy nie muszę zabierać połowy mieszkania, jest idealna

No mnie te topy pasują, może mamy inne marynarki Ja mam takie, do których tiszert też dobrze wygląda, może to o to chodzi

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48916337]
ja z karty kredytowej mogę normalnie wypłacać kasę z bankomatów [/QUOTE]
A nie masz prowizji od tego? TŻ ma.
Stary 2014-11-13, 17:35   #440
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48916337]ja lubię makaron

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

super macie torebki

o fajnie, że mamy odpowiedź od profesjonalistów

ja z karty kredytowej mogę normalnie wypłacać kasę z bankomatów [/QUOTE]
A to w moim banku wskazano mi to jako różnicę właśnie
Ja się zastanawiam nad kartą, ale żeby mieć ją naprawdę w zapasie i trzymać np. u kogoś z rodziny, żeby nie kusiło jak z tym limitem...
Bo teraz właśnie wróciłam z rossmanna i kupiłam znowu cienie i tusze do rzęs oczywiście nie były niezbędne
Cytat:
Torebka dziękuje za wszystkie komplementy Wydawało mi się, że jestem ostatnią osobą, której spodoba się ten fason, ale widocznie TŻ zna mnie lepiej niż ja sama i baaardzo mi się spodobała. Pewnie dlatego, że jest świetnie wykonana i prosta jak lubię. Na wyjścia, kiedy nie muszę zabierać połowy mieszkania, jest idealna

No mnie te topy pasują, może mamy inne marynarki Ja mam takie, do których tiszert też dobrze wygląda, może to o to chodzi

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Np. te marynarki nie pamiętam kiedy nosiłam, bo właśnie nic mi do nich nie pasuje... jakieś białe koszule mgiełki - ok, ale te co mam też nie pasują, a tshirty tak nieelegancko

Widać Twój TŻ zna Twój gust mój chłopak chyba też powoli łapie co mi się podoba
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 17:41   #441
a34
Zakorzenienie

Cytat:
A to w moim banku wskazano mi to jako różnicę właśnie
Ja się zastanawiam nad kartą, ale żeby mieć ją naprawdę w zapasie i trzymać np. u kogoś z rodziny, żeby nie kusiło jak z tym limitem...
Bo teraz właśnie wróciłam z rossmanna i kupiłam znowu cienie i tusze do rzęs oczywiście nie były niezbędne

Np. te marynarki nie pamiętam kiedy nosiłam, bo właśnie nic mi do nich nie pasuje... jakieś białe koszule mgiełki - ok, ale te co mam też nie pasują, a tshirty tak nieelegancko

Widać Twój TŻ zna Twój gust mój chłopak chyba też powoli łapie co mi się podoba
Ja noszę do takich z gładką fakturą. Do tych pokazanych przez ciebie rzeczywiście ich nie widzę.
Stary 2014-11-13, 18:12   #442
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:

mam, ale pisałam to w kontekście, że nie jest to niemożliwe i w razie sytuacji awaryjnej mogę spokojnie skorzystać z tego rozwiązania, w normalniej karcie nie mam żadnych opłat w żadnym bankomacie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:55   #443
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
piękna torebka

Mi dziś przyszła Selma Korsa. Jestem zakochana w niej

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
piękna
Stary 2014-11-13, 22:46   #444
monicar
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48917873]mam, ale pisałam to w kontekście, że nie jest to niemożliwe i w razie sytuacji awaryjnej mogę spokojnie skorzystać z tego rozwiązania, w normalniej karcie nie mam żadnych opłat w żadnym bankomacie [/QUOTE]
Te tak mam
Jeżeli ktoś ma przelewy z konta kk traktowane jako tran.bezgotówkowa to znacznie bardziej opłaca się zrobić przlew na zwykły ror,zapłacić jednorazową prowizję niż wypłacać gotówkę z bankomatu.
Stary 2014-11-13, 23:55   #445
mm111111
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48906790]zaczytuję się od wczoraj w exkonsumpcji (zostały mi do przeczytania posty z 2013 roku bo idę od końca ), bardzo podoba mi się podejście autorki do życia i do minimalizmu, dodatkowo ma dystans do siebie, jest bardzo realna, rzeczywista, nie boi się mówić o swoich wpadkach i nie udaje idealnej (jak niektóre blogerki).
ale najlepsze jest chyba jej nastawienie [/QUOTE]
Nawet nie znałam tego bloga. Dzięki za "cynk"

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Na weekend przyjechała do mnie przyjaciółka, miło spędziłyśmy czas, wpadłyśmy też do Ikei, bo przyjaciółka potrzebowała kilku rzeczy i naszła mnie tam pewna refleksja, że .. ludzie są nienormalni. Sobotnie popołudnie w Ikei to samobójstwo, było tyle ludzi, że tylko chwyciłyśmy najpotrzebniejsze rzeczy i po raz kolejny zupełnie nie rozumiem zabierania ze sobą wszystkich tych dzieci. To nie jest komfortowe ani dla klientów ani dla tych maluchów - jak jedno się rozpłacze, to płacze cały sklep, rodzice wiecznie ich szukają, bo te starsze chowają się po różnych zakamarkach, a już największego facepalm zrobiłam kiedy zobaczyłam ojca niosącego śpiące, góra miesięczne (!!!) dziecko na rękach w całym tym rozgardiaszu. Okej, wylałam już swoje żale.
Ja dzisiaj zrezygnowałam z wizyty w IKEI bo odkąd wybudowali tego molocha we Wrocławiu, tym jest gorzej z tłumami. Kolejki do wszystkiego.

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Nie działa mi cytowanie, ale co do Ikei, w Warszawie Ikea ma swoje nianie i taki basen z kulkami, można tam na czas zakupów zostawić dzieciaki. Tylko często widzę kartkę - brak miejsc W Ikei w weekend jest mnóstwo ludzi, sama nie przepadam za zbyt dużą ilością dzieci, które hałasują i przeszkadzają w zakupach, nie patrzą na innych tylko biegną gdzie chcą Ale rozumiem, że nikt nie weźmie wolnego żeby na zakupy jechać w środku tygodnia, nie każdy ma babcię, która zajmie się dziećmi czy nianię na weekendy. Może też rodzice chcą "spędzić czas" z dziećmi. Znak naszych czasów - weekend w centrum handlowym. Każdy ma tutaj rację. Miesięczne dziecko pewnie hartowali
Słyszałam przykre opinie o takich miejscach. Ponoć rodzice zostawiają tam swoje dzieci na wiele godzin (wyjątkowe przypadki nawet codziennie!) bo wychodzi taniej niż przedszkole :O Dzieci nie mają dobrej opieki, ciuchów na zmianę i są głodne. Tragedia! A rodzice oddają się w tym czasie szaleństwu zakupowemu lub załatwiają sprawy na mieście.

Cytat:
Długi weekend minął błyskawicznie niestety. Właśnie wymyślam prezenty świąteczne i słabo mi idzie. Chciałam dzisiaj w TK Maxxie kupić jakiś ładny szal dla mamy, ale nic godnego uwagi nie wpadło mi w oko.
Nie wiem też, co dla TŻ, a już myślę o jego urodzinach w lutym, na które chcę kupić coś specjalnego Oczywiście jeszcze nie wiem co

Jak będę mieć trochę więcej czasu, muszę przejrzeć ten blog

A Ikea to taka weekendowa sala zabaw Jak mam iść, to koniecznie do południa w tygodniu, bo w weekend można oszaleć.
Oglądałam dzisiaj szale w TKmaxx. Był jeden piękny, szary, ale miał końce w kolorze neonowej zieleni

Cytat:
Ja tak samo Już jestem na grudniu 2013, bardzo fajny blog i widać jak autorka się zmienia Tylko szkoda, ze tak często narzeka na swoją pracę, po którymś poście już to trochę irytujące, zwłaszcza, że najpierw chwali się tym jaka to była odważna, że rzuciła poprzednią No, ale to juz moje czepialstwo, ogólnie bardzo przyjemny blog
Ma dość infantylny styl pisania (moim zdaniem) z tego co widzę po pierwszych wpisach.

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
ja rozważałam jej zakup ale po przejrzeniu książki w Empiku stwierdziłam, że nie ma tam niczego odkrywczego i wszystko było na blogu autorki czyli prostyblog (kropka) com , i to za darmo
Pewnie masz rację! Ja nawet nie znałam tego bloga wcześniej.

Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
Ładna!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:16   #446
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie znałam tego bloga. Dzięki za "cynk"

Ja dzisiaj zrezygnowałam z wizyty w IKEI bo odkąd wybudowali tego molocha we Wrocławiu, tym jest gorzej z tłumami. Kolejki do wszystkiego.

Słyszałam przykre opinie o takich miejscach. Ponoć rodzice zostawiają tam swoje dzieci na wiele godzin (wyjątkowe przypadki nawet codziennie!) bo wychodzi taniej niż przedszkole :O Dzieci nie mają dobrej opieki, ciuchów na zmianę i są głodne. Tragedia! A rodzice oddają się w tym czasie szaleństwu zakupowemu lub załatwiają sprawy na mieście.

Oglądałam dzisiaj szale w TKmaxx. Był jeden piękny, szary, ale miał końce w kolorze neonowej zieleni

Ma dość infantylny styl pisania (moim zdaniem) z tego co widzę po pierwszych wpisach.

Pewnie masz rację! Ja nawet nie znałam tego bloga wcześniej.

Ładna!
Mam takie samo odczucie a przeczytałam 3/4 jej wpisów, w zasadzie to część na szybko tylko przejrzałam. Temat na bloga dobry tylko autorka nie ta
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:34   #447
a34
Zakorzenienie

Powiem wam, że robiłam dziś małą reorganizację na półkach w szafie i trafiłam na topy na ramiączkach z Mango i tak strasznie zatęskniłam za cieplejszą porą roku.
Potrzebne mi słońceee!

A czytając artykuły poświęcone minimalizmowi, blogi, mam wrażenie, że wszyscy próbują odkryć na nowo Amerykę. Zamiast to wszystko czytać, wolę sobie zrobić herbatę i zaszyć się na kanapie z książkę albo obejrzeć film.
Nie piję do nikogo konkretnie, ale chyba trochę zatraciliśmy się w tym czytaniu o byciu minimalistką, Paryżanką, damą, idealną panią domu itp., zamiast po prostu coś robić

A a propos czytania polecam wam http://lubimyczytac.pl/ksiazka/17874...do-ground-zero
Świetnie napisana książka o Nowym Jorku. Czytałam jednym tchem i kiedyś w planowaniu podróży na pewno uwzględnie nieoczywiste miejsca, o których pisze

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-11-14 o 00:51
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 01:38   #448
Ciemna163
Kociara

Cytat:

No niestety, tu się zgodzę. To i kiepskiej jakości zdjęcia przeszkadzają, ale z drugiej strony ta amatorszczyzna jest całkiem miła, kiedy na co dzień natykam na same "profeszonal" produkcje, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
Stary 2014-11-14, 08:00   #449
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia torebki
Bardzo fajna Lubię takie klasyczne modele

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Świetna! Musi być super pakowna
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:29   #450
monimyszek
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny miłego dzionka

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości