|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Dostałam nowy kod https://app2.salesmanago.pl/email/me...mpaign=default
Edytowane przez murka007 Czas edycji: 2014-11-13 o 10:39 |
|
|
|
#1352 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Ech, jakie to jest głupie, że się człowiek jeszcze musi upominać o coś, za co sam zapłacił
No ale dzięki za info, będę wiedziała już jak działać, gdyby kiedyś mi się taka sytuacja zdarzyła.
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Mam moje pierwsze zamówienie
Wczoraj wieczorem wzięłam prysznic z żelem czekolada & pomarańcza i otuliłam się tym słodkim zapachem po 9 godz pracy na drugiej zmianie, zmęczenie momentalnie spadło z poziomu 8,5 na 4,5 Żel jest świetny na jesienno-zimowe wieczory. Rano użyłam peelingującego żelu czarne owoce i to był dobry wybór; zapach orzeźwiający i wprawiający mnie w dobry humor Użyłam dziś miniaturki Quelques Notes d'Amour i rzeczywiście są to perfumy idealne na jesienną aurę: otulające niczym puchaty kocyk, ale bardzo kobiece Testowałam je pierwszy raz w stacjonarce, gdy tylko się pojawiły, nie byłam nimi zachwycona. Teraz zmieniłam zdanie, zapewne pod wpływem chłodnych dni. Kilka dni temu przeprosiłam się z Yrią, ponieważ latem miała w sobie jakąś drażniącą mnie nutę. Teraz zachwycam się nią na nowo. Wcześniej nie uznawałam podziału: te perfumy są idealne latem, a tamte zimą. Dany zapach albo mi się podobał albo nie. Jednak coś w tym jest, że zależnie od pogody inaczej leżą na nas perfumy Może zmienię zdanie o SEP, gdy spróbuję ich o tej porze roku...
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Marudziara
|
U mnie również zamówienie zawieszone tzn . oczekujące niby z braku produktów.
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wcześniej na wątku pisały cos na ten temat. Pisały do słynnej Pani Natalii i podobno dostawę serum przewidują dopiero na 24 listopada! jakas masakra...
|
|
|
|
#1359 |
|
Marudziara
|
Szkoda,że trzeba tyle czekać ... ja potrzebuję zestawu czarne owoce w kartoniku jako prezent ...prezent będzie opóźniony.
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
zawsze można zadzwonić i poprosić o zmianę prezentu.. to na pewno przyśpieszy realizację zamówienia. Z drugie strony to prezenty od 69 zł są beznadziejne
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
Mam 2 sztuki Hogar na wymianę (1szt. zafoliowana, 1 szt. otwarta w celu sprawdzenia zapachu)
Może ktoś chętny ![]()
|
#1364 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
, szczególnie jeśli ma być "prezentem" dla kogoś.
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nie zaglądałam bo nic nie kupowałam ale skusiłam się na limitkę to mogę napisać o niej co nieco
mam lakier srebrny i zielony połyskliwy i obydwa są świetne, przypominają piaskowce, zielony kryje jedną warstwą a srebrny dwoma, wyglądają cudnie i będę musiała zamówić inne kolory mam też puder do ciała i też jestem zadowolona, daje śliczny błysk bo te drobinki są jak pyłek a nie jak brokat i do tego ten zapach mam też zieloną połyskliwą kredkę która ma identyczny kolor jak ten lakier zielony o którym pisałam![]() Jak dla mnie o niebo lepiej jak w zeszłym roku bo z tamtej to wszystko poszło na prezenty bo nic mi na tyle nie podeszło żeby sobie zostawić
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- no to poszaleli
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Kokon pro
|
uf to ja sie zalapalam na serum
wczoraj przyszlo dla mamy razem z reszta kurcze nie wiem co z ta VN, wacham miniature i dalej nie wiemczy zostawiac 50tke czy nie ajajaj
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, że jestem zdania, że indywidualne predyspozycje skóry graja tu pierwsze skrzypce.
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
Mnie QNdA na początku nie zachwycił, po powąchaniu pachnącej chusteczki. Później chusteczka odleżała chwilę w kosmetyczce i jak ją powąchałam okazał sie to całkiem przyjemny zapach więc zamówiłam jeden flakonik
ogólnie jestem zadowolona, bo jest to oryginalny zapach i tez myślę że bardziej nadaje się na jesień zimę bo na lato może być za duszny
|
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
A mnie dopadły dziś wątpliwości. o 8 rano sprawdzałam, to moje zamówienie było w toku. pomyślałam, że jak wrócę z pracy i nic się nie ruszy to anuluję je, bo w sumie ta stówka by mi się przydała
![]() jakież było moje zdziwienie, kiedy koło godz. 16 sprawdzałam i okazało się, że paczka nie dość, że wysłana, to od wczoraj siedzi w Zabrzu. |
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
dziś dostałam zakupione nowości z serii limitowanej na święta
![]() mój post już na blogu jeśli macie ochotę poczytać i zostawić komentarz zapraszam http://myyves-rocher.blogspot.com/20...-kolekcja.html
Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher * szczegółowe recenzje http://myyves-rocher.blogspot.com/ Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje. http://mybeautykorea.blogspot.com/ |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
musze się podizelić moimi wrażeniami z paczki.
CZarne owoce Posmarowałam się kremem do rąk -o matko jedyna jaki zapach ,i niezłe nawilżenie,długo sie utrzymuje. Nie klei. ![]() Pudełeczko jest świetne, można w nim trzymać wszelkie miniatury albo próbki albo cokolwiek innego.Na pewno mi się przyda do przechowywania. Nadaje się, na prezent dla kogos. Przepadłam jak powąchałam czarny Żel pod prysznic z drobinkami rozświetlającymi (kula) "żel pomarańczowy"kula-delikatny,prawe niewyczuwalny,a la pomarańcza,bardzo słaby zapach,zniosę go,acz ten mnie akurat nie powala, Karmelizowana gruszka 50 ml-żel ota taki sobie ale znośny jak dla mnie, taka...gotowana grucha, nie powalił mnie na kolana, ale tez i nie jest najgorszy.Drugi raz jednak go nie wezmę. Zestaw Evidence-limitee edition(jakiś inny flakonik)pięknie zapakowane
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś z was ma ochotę wymienić się na Evidence 50 ml, FlowerParty 30 ml nowe w folii na męski zapach prócz Hoggara bo ten już mam ?
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2014-11-13 o 20:18 |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wymian - mam ponad połowę z 75 ml Evidence L'eau i nowe Rose Fraiche - ktoś coś?
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
A ja musze Wam pochwalic sie, ze jestem zachwycona balsamem ochronnym na zime z maslem karite do rak, REWELACJA!!! Koncze wlasnie pierwsze opakowanie, stosuje codziennie na noc dosc gruba warstwe i takich gladkich rak chyba w zyciu nie mialam
Krem wchlania sie bardzo dobrze, nawet przy bogatym nalozeniu. Pachnie jako tako, ale ja ogolnie nie wybrzydzam jesli chodzi o zapachy kosmetykow pielegnacyjnych, cos musi naprawde mega smierdziec, zeby mnie cos zrazilo Ale wracajac do kremu, polecam z czystym sumieniem
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
Wyobrażacie sobie że moje zamówienie z 7 zostało wstrzymane? I co teraz ? Wiecie czy bedzie realizowane czy nie mam na co liczyc ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

No ale dzięki za info, będę wiedziała już jak działać, gdyby kiedyś mi się taka sytuacja zdarzyła.
Żel jest świetny na jesienno-zimowe wieczory. Rano użyłam peelingującego żelu czarne owoce i to był dobry wybór; zapach orzeźwiający i wprawiający mnie w dobry humor 
dlatego i oczekujące, bo składałam reklamację właśnie na serum i też mam oczekujące.