Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 10:36   #1351
murka007
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI

Dostałam nowy kod https://app2.salesmanago.pl/email/me...mpaign=default

Edytowane przez murka007
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:39
murka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 11:04   #1352
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Ech, jakie to jest głupie, że się człowiek jeszcze musi upominać o coś, za co sam zapłacił No ale dzięki za info, będę wiedziała już jak działać, gdyby kiedyś mi się taka sytuacja zdarzyła.
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 11:17   #1353
mamaAmelka
Zakorzenienie

Mam moje pierwsze zamówienie
Wczoraj wieczorem wzięłam prysznic z żelem czekolada & pomarańcza i otuliłam się tym słodkim zapachem po 9 godz pracy na drugiej zmianie, zmęczenie momentalnie spadło z poziomu 8,5 na 4,5 Żel jest świetny na jesienno-zimowe wieczory. Rano użyłam peelingującego żelu czarne owoce i to był dobry wybór; zapach orzeźwiający i wprawiający mnie w dobry humor
Użyłam dziś miniaturki Quelques Notes d'Amour i rzeczywiście są to perfumy idealne na jesienną aurę: otulające niczym puchaty kocyk, ale bardzo kobiece Testowałam je pierwszy raz w stacjonarce, gdy tylko się pojawiły, nie byłam nimi zachwycona. Teraz zmieniłam zdanie, zapewne pod wpływem chłodnych dni. Kilka dni temu przeprosiłam się z Yrią, ponieważ latem miała w sobie jakąś drażniącą mnie nutę. Teraz zachwycam się nią na nowo. Wcześniej nie uznawałam podziału: te perfumy są idealne latem, a tamte zimą. Dany zapach albo mi się podobał albo nie. Jednak coś w tym jest, że zależnie od pogody inaczej leżą na nas perfumy Może zmienię zdanie o SEP, gdy spróbuję ich o tej porze roku...
Stary 2014-11-13, 13:04   #1354
patis26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Powinno się pojawić - moje składane w piątek rano pojawiło się dopiero teraz (ale jako zawieszone z powodu braku produktów).
Moje z 7 także zawieszone
patis26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:18   #1355
mandragona
Marudziara

U mnie również zamówienie zawieszone tzn . oczekujące niby z braku produktów.

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:21   #1356
alicja0702
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
U mnie również zamówienie zawieszone tzn . oczekujące niby z braku produktów.
na stronie jest niedostępne serum- tzn. prezent niespodzianka. dlatego i oczekujące, bo składałam reklamację właśnie na serum i też mam oczekujące.
alicja0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:29   #1357
patis26
Raczkowanie

Dziewczyny wcześniej na wątku pisały cos na ten temat. Pisały do słynnej Pani Natalii i podobno dostawę serum przewidują dopiero na 24 listopada! jakas masakra...
Stary 2014-11-13, 14:12   #1358
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Wkurzyłam się. Chce anulowac zamówienie opłacone z góry długo się czeka na zwrot kasy? Na konto oddają?
Stary 2014-11-13, 14:15   #1359
mandragona
Marudziara

Szkoda,że trzeba tyle czekać ... ja potrzebuję zestawu czarne owoce w kartoniku jako prezent ...prezent będzie opóźniony.

Stary 2014-11-13, 14:19   #1360
alicja0702
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Szkoda,że trzeba tyle czekać ... ja potrzebuję zestawu czarne owoce w kartoniku jako prezent ...prezent będzie opóźniony.
zawsze można zadzwonić i poprosić o zmianę prezentu.. to na pewno przyśpieszy realizację zamówienia. Z drugie strony to prezenty od 69 zł są beznadziejne
alicja0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 14:21   #1361
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się. Chce anulowac zamówienie opłacone z góry długo się czeka na zwrot kasy? Na konto oddają?
Na konto. Niby mają na to 2 tygodnie ale mi oddali po kilku dniach.
Stary 2014-11-13, 14:21   #1362
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Zamiast serum można wybrać tylko balsam reszty nie ma..
Stary 2014-11-13, 14:23   #1363
anicaf
Raczkowanie

Mam 2 sztuki Hogar na wymianę (1szt. zafoliowana, 1 szt. otwarta w celu sprawdzenia zapachu)

Może ktoś chętny
Stary 2014-11-13, 15:00   #1364
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez alicja0702 Pokaż wiadomość
zawsze można zadzwonić i poprosić o zmianę prezentu.. to na pewno przyśpieszy realizację zamówienia. Z drugie strony to prezenty od 69 zł są beznadziejne
Jednak lepiej poczekać, bo serum jako prezent jest dosyć dobrym prezentem , szczególnie jeśli ma być "prezentem" dla kogoś.

Stary 2014-11-13, 15:25   #1365
stenka30
Zadomowienie

Dawno nie zaglądałam bo nic nie kupowałam ale skusiłam się na limitkę to mogę napisać o niej co niecomam lakier srebrny i zielony połyskliwy i obydwa są świetne, przypominają piaskowce, zielony kryje jedną warstwą a srebrny dwoma, wyglądają cudnie i będę musiała zamówić inne kolorymam też puder do ciała i też jestem zadowolona, daje śliczny błysk bo te drobinki są jak pyłek a nie jak brokat i do tego ten zapach jedynie to pudełeczko niezbyt fajnie zrobione, taka tektura biała i zamykane na wcisk no ale nie można mieć wszystkiegomam też zieloną połyskliwą kredkę która ma identyczny kolor jak ten lakier zielony o którym pisałam
Jak dla mnie o niebo lepiej jak w zeszłym roku bo z tamtej to wszystko poszło na prezenty bo nic mi na tyle nie podeszło żeby sobie zostawić
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:18   #1366
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Ech, jakie to jest głupie, że się człowiek jeszcze musi upominać o coś, za co sam zapłacił No ale dzięki za info, będę wiedziała już jak działać, gdyby kiedyś mi się taka sytuacja zdarzyła.
i upokarzające, że coś co miało być gratisem, dodatkiem trzeba im wyrywać z rąk i się prosić z upominaniami. Namawiałam na roska kolezanke, ale po paru akcjach z brakami powiedziała że ma takiej obsługi dość,i odtad kupuje tam gdzie nie musi się dopraszać o swoje.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Zamiast serum można wybrać tylko balsam reszty nie ma..
no to poszaleli
Rapsodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:21   #1367
kasiek87
Kokon pro

uf to ja sie zalapalam na serum wczoraj przyszlo dla mamy razem z reszta kurcze nie wiem co z ta VN, wacham miniature i dalej nie wiemczy zostawiac 50tke czy nie ajajaj

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:31   #1368
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Dawno nie zaglądałam bo nic nie kupowałam ale skusiłam się na limitkę to mogę napisać o niej co niecomam lakier srebrny i zielony połyskliwy i obydwa są świetne, przypominają piaskowce, zielony kryje jedną warstwą a srebrny dwoma, wyglądają cudnie i będę musiała zamówić inne kolory:-
jaka nazwa jest tego zielonego z flakonika i jak z trwałością?Mogłabyś porównać do innej marki lakierów?
Stary 2014-11-13, 16:35   #1369
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
jaka nazwa jest tego zielonego z flakonika i jak z trwałością?Mogłabyś porównać do innej marki lakierów?
Nazwa zielonego to oszroniona zieleń a na butelce 62 vert givre, dziś pomalowałam to jeszcze nie wiem jaka trwałość
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:47   #1370
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Użyłam dziś miniaturki Quelques Notes d'Amour i rzeczywiście są to perfumy idealne na jesienną aurę: otulające niczym puchaty kocyk, ale bardzo kobiece Testowałam je pierwszy raz w stacjonarce, gdy tylko się pojawiły, nie byłam nimi zachwycona. Teraz zmieniłam zdanie, zapewne pod wpływem chłodnych dni.
A ja mimo umiłowania do dość słodkich zapachów musiałam się rozstać z QNdA. Kupiłam, i przez chwilę byłam zachwycona, jednak na moim ciele dzieje się z nimi coś niewyobrażalnego. Muszę się po nich myć. Trupio słodki, mdlący zapach zmierzający w kierunku mokrej myszy. Bleeee...Oddałam koleżance, która się w nich zakochała, i na niej, przyznaję, pachną świetnie. Nawet poleciałam jeszcze tydzień temu do stacjonarki się fuknąć. I chwała niebiosom, że miałam chusteczki nawilżane w torebce, bo myślałam, że padnę.
Tak, że jestem zdania, że indywidualne predyspozycje skóry graja tu pierwsze skrzypce.
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 17:00   #1371
patis26
Raczkowanie

Mnie QNdA na początku nie zachwycił, po powąchaniu pachnącej chusteczki. Później chusteczka odleżała chwilę w kosmetyczce i jak ją powąchałam okazał sie to całkiem przyjemny zapach więc zamówiłam jeden flakonik ogólnie jestem zadowolona, bo jest to oryginalny zapach i tez myślę że bardziej nadaje się na jesień zimę bo na lato może być za duszny
Stary 2014-11-13, 18:14   #1372
werka1511
Raczkowanie

A mnie dopadły dziś wątpliwości. o 8 rano sprawdzałam, to moje zamówienie było w toku. pomyślałam, że jak wrócę z pracy i nic się nie ruszy to anuluję je, bo w sumie ta stówka by mi się przydała

jakież było moje zdziwienie, kiedy koło godz. 16 sprawdzałam i okazało się, że paczka nie dość, że wysłana, to od wczoraj siedzi w Zabrzu.
werka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:53   #1373
Monica1989
Raczkowanie

dziś dostałam zakupione nowości z serii limitowanej na święta

mój post już na blogu jeśli macie ochotę poczytać i zostawić komentarz zapraszam

http://myyves-rocher.blogspot.com/20...-kolekcja.html

Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher

* szczegółowe recenzje

http://myyves-rocher.blogspot.com/

Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje.

http://mybeautykorea.blogspot.com/
Monica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 19:25   #1374
GOśka T.
Zakorzenienie

musze się podizelić moimi wrażeniami z paczki.

CZarne owoce ,choć musze przyznać ,ze na mojej skórze pachną nieco inaczej(mniej mi się podobają,ale pewnie kwestia przywyczajenia) niż w butelce. Zapach jest intensywny,owocowy,ale nie mega słodki. Podoba mi się.
Posmarowałam się kremem do rąk -o matko jedyna jaki zapach ,i niezłe nawilżenie,długo sie utrzymuje. Nie klei.

Pudełeczko jest świetne, można w nim trzymać wszelkie miniatury albo próbki albo cokolwiek innego.Na pewno mi się przyda do przechowywania. Nadaje się, na prezent dla kogos. ja przynajmniej byłabym zadowolona ,gdybym dostała

Przepadłam jak powąchałam czarny Żel pod prysznic z drobinkami rozświetlającymi (kula) jest CU-Do0WNY mam skojarzenia z dzieciństewm i lodami jagdowymi ,które kupowałam u babci

"żel pomarańczowy"kula-delikatny,prawe niewyczuwalny,a la pomarańcza,bardzo słaby zapach,zniosę go,acz ten mnie akurat nie powala,

Karmelizowana gruszka 50 ml-żel ota taki sobie ale znośny jak dla mnie, taka...gotowana grucha, nie powalił mnie na kolana, ale tez i nie jest najgorszy.Drugi raz jednak go nie wezmę.

Zestaw Evidence-limitee edition(jakiś inny flakonik)pięknie zapakowane zapach mój-wiec powiem Uwielbiam.Zapasy Evidenca zrobione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB125544.jpg (125,4 KB, 129 załadowań)
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:13   #1375
pysiak103
Zakorzenienie

Może któraś z was ma ochotę wymienić się na Evidence 50 ml, FlowerParty 30 ml nowe w folii na męski zapach prócz Hoggara bo ten już mam ?

Edytowane przez pysiak103
Czas edycji: 2014-11-13 o 20:18
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:18   #1376
zywieczdroj
Zakorzenienie

Co do wymian - mam ponad połowę z 75 ml Evidence L'eau i nowe Rose Fraiche - ktoś coś?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:15   #1377
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
musze się podizelić moimi wrażeniami z paczki.

CZarne owoce ,choć musze przyznać ,ze na mojej skórze pachną nieco inaczej(mniej mi się podobają,ale pewnie kwestia przywyczajenia) niż w butelce. Zapach jest intensywny,owocowy,ale nie mega słodki. Podoba mi się.
Posmarowałam się kremem do rąk -o matko jedyna jaki zapach ,i niezłe nawilżenie,długo sie utrzymuje. Nie klei.

Pudełeczko jest świetne, można w nim trzymać wszelkie miniatury albo próbki albo cokolwiek innego.Na pewno mi się przyda do przechowywania. Nadaje się, na prezent dla kogos. ja przynajmniej byłabym zadowolona ,gdybym dostała

Przepadłam jak powąchałam czarny Żel pod prysznic z drobinkami rozświetlającymi (kula) jest CU-Do0WNY mam skojarzenia z dzieciństewm i lodami jagdowymi ,które kupowałam u babci

"żel pomarańczowy"kula-delikatny,prawe niewyczuwalny,a la pomarańcza,bardzo słaby zapach,zniosę go,acz ten mnie akurat nie powala,

Karmelizowana gruszka 50 ml-żel ota taki sobie ale znośny jak dla mnie, taka...gotowana grucha, nie powalił mnie na kolana, ale tez i nie jest najgorszy.Drugi raz jednak go nie wezmę.

Zestaw Evidence-limitee edition(jakiś inny flakonik)pięknie zapakowane zapach mój-wiec powiem Uwielbiam.Zapasy Evidenca zrobione
A miałam już niczego nie kupować, ale tak mnie skusiłaś tym opisem, że chyba zrobię jeden mały drobny wyjątek. Przecież wyjątki potwierdzają regułę.

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Co do wymian - mam ponad połowę z 75 ml Evidence L'eau i nowe Rose Fraiche - ktoś coś?
Zacne produkty.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:18   #1378
aiyyo
Rozeznanie

A ja musze Wam pochwalic sie, ze jestem zachwycona balsamem ochronnym na zime z maslem karite do rak, REWELACJA!!! Koncze wlasnie pierwsze opakowanie, stosuje codziennie na noc dosc gruba warstwe i takich gladkich rak chyba w zyciu nie mialam Krem wchlania sie bardzo dobrze, nawet przy bogatym nalozeniu. Pachnie jako tako, ale ja ogolnie nie wybrzydzam jesli chodzi o zapachy kosmetykow pielegnacyjnych, cos musi naprawde mega smierdziec, zeby mnie cos zrazilo Ale wracajac do kremu, polecam z czystym sumieniem
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 22:03   #1379
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Nazwa zielonego to oszroniona zieleń a na butelce 62 vert givre, dziś pomalowałam to jeszcze nie wiem jaka trwałość
Dziękuję
Stary 2014-11-13, 22:21   #1380
patis26
Raczkowanie

Wyobrażacie sobie że moje zamówienie z 7 zostało wstrzymane? I co teraz ? Wiecie czy bedzie realizowane czy nie mam na co liczyc ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości