|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Chyba pojde w takim razie jeszcze po podklad Manhattan Easy Match i Sally Hansen Cuticule Remover.
Choc mam nadzieje, ze to nie bedzie jednak ostatnia promocja.
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4891488 9]ale na niektóre szafy: Astor, Rimmel, Bell, Pierre Rene, L'oreal
i dobrze, - 40 na "naturowe" marki niech zrobią w okolicach marca [/QUOTE]eh, ja bym chciała na catrice,essence i kobo
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dorwałam świeżutkie korektory Eveline 04,pani wlasnie uzupelniała szafę
teraz jeszcze tylko korektor do brwi wibo i finito,ale jak nie uda mi sie dostac to trudno nie bede plakac kupie kiedys w cenie regularnej. Ja tez zrobilam male zapasy ,ale tego sie nie kupi na dwa lata z gory w takim wypadku musialabym chyba kupic 15 podkladow bo to u mnie idzie najszybciej a wiadono i tak ze kosmetyki maja date waznosci. Ja licze ze chociaz beda jakies duze promocje na pojedyncze marki.
|
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Nie dostałam (ani nie znalazłam) odpowiedzi na pytanie dot. szminek. Wstawiam swatche Wibo Elixir 05 i Maybelline Color Sensational Choco Cream 715. Jeśli komuś przeszkadzało kolor i wysuszanie w Elixire to polecam Maybelline (piękny nude dla żółtek
)20141113_140705.jpg Na górze Wibo, na dole Maybelline (ta dłużej się utrzymuje i lepiej nawilża) Porównanie (od góry) 1. Maybelline Color Whisper Lipstick 430 Coral Ambition (na mnie jest neonowy, osadza się na zamkach od aparatu czego inne moje szminki nie robią, fajna na lato) 2. Maybelline Color Sensational 250 Mistic Mauve (ktoś wcześniej pytał o szminke podobną do MAC i Kobo, myślę że ta da podobny efekt. Taki mały kameleon z niej, zależnie od światła raz jest odcieniem "Kylie Jenner" z nutką fioletu, a raz z nutką czerwieni, wybiela zęby) 3. Maybelline Color Sensational 715 Choco Cream 20141113_135633.jpg Na dole moje łupy i szczoteczki od Max Factor Masterpiece Transform i L'oreal So Couture ( do drugiej aplikacji pachniał mi na rzęsach aż mnie powoli brało na mdłości, mam nadzieje że zapach powoli się ulotni) Oba tusze usztywniają rzęsy i robią False Lashes
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2014-11-13 o 14:55 |
|
|
|
#3245 |
|
Makeup challenge winner
|
Zdaję relację z Łodzi.
l4l nie wchodzi na dodatkową promocję 1+1 Dax, Lirene, Efectima, Soraya oraz AA wchodzą, na CND są rozświetlające AA po 10 zł, więc bardzo się opłaca U mnie dokładali dzisiaj do wszystkich szaf i Insta-Dri, ale nie do szafy SH tylko na odżywki Rimmel scandaleyes dzisiaj wymiecione Uzupełniali szafę Wibo, ale nie miałam czasu czekać aż wyłożą Temptation
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-13 o 15:08 |
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
A ja SP nie mam i dobrze :P
hłe hłe :P Ok
|
#3247 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jaki puder polecacie ? Czy synergen wchodzi w promocje?
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Może komuś się przyda informacja o szafach:
Wrocław, Lotnicza: Eveline, Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Maybelline, Rimmel, Bourjois, Astor, MaxFactor, L'Oreal. Nie idę tam więcej, promocje w Rossmannie to zło
|
|
|
|
#3249 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam kupić kredkę revlon kissable ale nie miałam co dobrać i nie kupiłam nic.
|
|
|
|
#3250 |
|
Raczkowanie
|
Używała może któraś z was tych masełek z astora w kredce i pomadek z rimmela w kredce? Różnią się? Które lepsze?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Astor ma wiekszy wybór jasnych odcieni, większe nabłyszczenie ust, odrobinę lepiej nawilża, jasne odcienie można nazawć półtransparentnymi, efekt łatwiej jest stopniować Rimmel praktycznie wypuścił same ostre odcienie, troche mniej lśni na ustach, kolor jest jagby bardziej wchodzący w ustach, przez co dlużej się na nich trzyma niż Astor
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mam pytanie do tych które skusiły się na nowy tusz Max Factor Masterpiece Transform - warto? Na KWC ma skrajnie różne opinie... Moż ktoś go porównać do klasycznego Mastepiece? Nie wiem który wybrać...
|
|
|
|
#3253 |
|
Zadomowienie
|
Do klasyczniego raczej nie ale do wycofanego czarnego Telescopic-tak. Pogrubia i daje efekt bardziej teatralny niż codzienny
|
#3254 |
|
Konto usunięte
|
Szafa catrice znajduje się także w Łodzi przy placu niepodległości. Były jasne kamuflaże catrice, pudrów jasnych brak. Reszta całkiem dobrze uzupełniona. Brak szafy essence ;(
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie moze, w którym warszawskim Rossmannie jest szafa Catrice?
|
|
|
|
#3256 |
|
Rozeznanie
|
Bylam dzis w odnowionym tesco na Stalowej (teraz juz tesco extra
![]() Ja zakupilam jedynie dwa te slawne zolte tusze. Bylam tuz po 8 pierwszego dnia promocji (od niedawna otwieraja wczesniej o godzine) i byl tylko jeden na polce. Poprosilam pania o 2 nowe, z gory zakladalam ze musi byc niezle zmacany ten samotnik i nie robila zadnego problemu, dostalam dwa dopiero rozfoliowane, zdziwilo mnie, ze kobitka zadnego wiecej nie wylozyla ale trudno im sie dziwic, ze chca te zmacane tez komus mniej przezornemu sprzedac.
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
poszłam do rossa po co innego, a tradycyjnie wylądowałam przy szafach (dołożyli mi eveline i sally hansen, a zmniejszyli manhattan). Wzięłam z wibo odżywkę sos weak nails i wibo cuticle remover. Już miałam wychodzić i przypomniało mi się, że pisałyście o tych cieniach z rimmela wiec poszłam zobaczyć, czy coś sie u mnie uchowało i ło matko! Wszystkie rządki pełne we wszystkich kolorach! zakrętki od góry zakurzone i widać, ze nikt ich nigdy nie odkręcał, to se zgarnęłam
2x golden bronze i 2x rich russet. Na te stalowo-szare nawet nie patrzyłam, bo kompletnie nie moje kolory, ale jutro chyba jeszcze wrócę po jeden fiolet o ile będą bo jak kasjerka zobaczyła ich cenę to była w szoku i od razu zawołała koleżankę żeby podzielić się informacją więc możliwe, że dziś pracownice resztę rozgrabią![]() dzięki dziewczyny, jesteście nieocenionym źródłem informacji |
|
|
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;48915934]Szafa catrice znajduje się także w Łodzi przy placu niepodległości. Były jasne kamuflaże catrice, pudrów jasnych brak. Reszta całkiem dobrze uzupełniona. Brak szafy essence ;([/QUOTE]
Bylam w pazdzierniku w tamtym rossmanie i wtedy jeszcze nie bylo szafy Catrice
|
#3260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś jeszcze używałm Max Factor Mastepiece i nowości Transform? |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brąz jest cudowny, dziś zrobiłam mały test i jest boski. Śmieszne jest tylko uczucie "czegoś mokrego na powiece" Cytat:
?
Edytowane przez ciastecek Czas edycji: 2014-11-13 o 17:10 |
||
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-11-13 o 17:29 |
|
|
|
|
#3266 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny chciałam kupić creme puff w rossmannie ale cena to az 45 zl a w konkurencyjnej drogerii patrzcie 19 99
. Jak dobrze ze nie mialam czego dobrac i nie kupilam
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie cudo mi znalazło i takie też widziałam w sklepie ale na plakietce pisało płyn do kąpieli http://www.rossmann.de/verbraucherpo...615273303.html
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie zwrocilam szczegolnej uwagi na ten zapach, nie jest jakis bardzo drazniacy :P
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3270 |
|
Wredny kotecek
|
Zaszłam z mamą do rossmanna, wzięłam insta dri i hard as wraps, poszłam do kasy. Wiedziałam że insta dri wchodzi ale nie byłam pewna czy ta druga rzecz sally hansen też. Kasjerka spojrzała na mnie jak na wariatkę i oznajmiła, że absolutnie, tylko kolorówka bla bla bla. Skasowała i oczywiście weszło
Jej mina bezcenna, poleciała zaraz brać dla siebie Powinnam pracować w rossmannie :P Że te kasjerki takie niezorientowane w temacie i to nie pierwszy raz! Przy każdej promocji to samo..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

i dobrze, - 40 na "naturowe" marki niech zrobią w okolicach marca
[/QUOTE]
teraz jeszcze tylko korektor do brwi wibo i finito,ale jak nie uda mi sie dostac to trudno nie bede plakac kupie kiedys w cenie regularnej. Ja tez zrobilam male zapasy ,ale tego sie nie kupi na dwa lata z gory w takim wypadku musialabym chyba kupic 15 podkladow bo to u mnie idzie najszybciej a wiadono i tak ze kosmetyki maja date waznosci. Ja licze ze chociaz beda jakies duze promocje na pojedyncze marki.

tp

Jedyny który wydaje się być sensowny dla mnie to feeling feline właśnie. Może nie będę już kombinowac i faktycznie wezmę Astora
Jej mina bezcenna, poleciała zaraz brać dla siebie