![]() |
#571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
wiecie co, ja sobie patrzyłam na alles model, a potem szukałam na allegro.
kupowałam u tego sprzedającego, ma realfoto staników na każdej aukcji: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22950488 mam ten ![]() i ten i na pewno nie mają zaniżonego obwodu pod spodem. Zawsze nosiłam 75 i zaczeły być małe. wzięłam 80 i są dobre w obwodzie, a jak coś mam na zapas jeszcze rzędy. Nic mnie nie pije bo ramiączka szerokie i miłe, fiszbiny super bo szerokie i obejmują mi całego cyca, zbiera mi ładnie piersi "spod pachy" i sut też nie wyłazi. ![]() jestem bardzo zadowolona i następne też będę stamtąd zamawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zadomowienie
|
Ja na razie planuję wszystko poprać w normalnym płynie do prania - zeby wypłukać wszystkie farby i chemikalia z nowych rzeczy i wypłukać chemikalia z ciuszków z lumpeksu. A jak już będę miała komodę - czyli gdzies pod koniec grudnia wszystko jeszcze raz popiorę w dzieciowym płynie - ubranka od znajomych też (bo one prane w dzieciowym, ale żeby odświeżyć i żeby wszystko było w jednym płynie) i poprasuję ładnie...
Można też poprać teraz i np włożyć do poszewki od poduszki, żeby się nie przykurzyły ubranka, bo o takim sposobie też słyszałam Emdzik nie martw się, jakby było kiepsko to by Cię do szpitala skierował... to tez już duża dziewczyna! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Lekarz chce mnie widzieć teraz co 3 tygodnie, żeby pilnować tych przepływów.
Uważa, że to ciśnienie.. że widać że nadciśnienie i leki mnie nie ominą, że muszę strasznie pilnować tego ciśnienia i jak coś od razu leki brać, a jak mi nagle będzie skakało to jechać do niego. Ogólnie ciut się poprawiły, ale dosłownie ciut. Powiedział, że w tym tygodniu one już powinny być całkiem dobre, a skoro nie są to już nie będą. Powiedział, że dobrze, że Mała rośnie. U mnie 28t3d , z usg wyszło mi 27t0d , dlatego, że Mała ma mniejszy brzuszek (taki na 26tc) i to mi zaniża... bo reszta pomiarów jest na 28-29tc. No ale że każde dziecko już rośnie swoim tempem. Moim zdaniem po prostu będzie miała ładną figurę i płaski brzuszek ![]() No i mam dalej brać Acard...
#574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :zalamka: no ma człowiek ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
no taaaaaaaaaaaaaaaaak
![]() Cytat:
![]() Ale w dzisiejszym odcinku jakaś rzeźnia, rękę jej tam wsadzała i dłubała ![]() Cytat:
ładna figura i płaski brzuszek oooo tak ![]() czyli cisnienie nadaje tym przelywom ton... kurde skomplikowane to wszystko, ale chyba nie jest jakos najgorzej, skoro mozesz byc w domku, bedziesz brala leki, mala rosnie ![]() dobrze ze wizyty beda czestsze ![]()
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrego masz lekarza ![]() ![]() A poza tym, gratuluję dużej dzidzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
patrzyłam na te staniki... i o matko maż jakby mnie w tym zobaczył to by mi nie dał spokoju... opedzic bym sie nie mogła
aaaaa mała ma czkawke od 3 minut
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-11-13 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam to z nerwów... stresuje się wizytami i ogólnie nawet jak ide do innego lekarza albo coś załatwić to tak reaguje, po prostu jestem emocjonalna jak mi to kardiolog powiedziała ![]() W domu jak mierze mam raczej dobre.. 120/70 średnio. Zdarza się, że mam 130/80 ale rzadko. Przed wyjściem dzisiaj mierzyłam.. niby się nie denerwowałam ale już było 131/81 a po 10 minutach 136/84.. więc rosło i widocznie podświadomie już się bałam chociaż wydawało mi się że jeszcze nic nie przeżywam. On mi dzisiaj powiedział, że jak dolną granicę zobaczę 95 od razu mam brać leki i do niego pędem. Ale w domu tak nigdy nie mam. Choć tak jak on powiedział... wszystkie moje objawy pokazują, że to się nagle może zacząć robić, dlatego mam codziennie mierzyć ciśnienie. Kardiolog tez mówi mi zawsze, że im ciąża wyższa tym większe mogę mieć ciśnienie i jednego dnia moge mieć ok a drugiego może mi już skoczyć i tak zostać.. dlatego ważne jest zeby chwycić ten moment.
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
taaa w połogu?a potem bedzie chciał sie "pobawic" zawartoscia stanika i bedzie mleko po scianach leciec?
cos bym zjadła ale nie wiem co... najlepiej śledzia lub cos z McDonalda
#582 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała jakiś ładny stanik wygodny.. ale u mnie to tak ciężko z rozmiarem
![]() Raz przymierzałam w HM to wzięłam chyba do przymierzalni 80E i był za mały ![]() ![]()
#583 |
Wtajemniczenie
|
Mama Zuzi poryczałam się ze wzruszenia jak zobaczyłam te czworaczki urodzone. Później znów się poryczałam przez to że jestem chora, nienawidzę być chora i nienawidzę tej niemocy przy chorobie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
czaicie ze ktos własnie zaczał nawalac młotkiem w sciany... nosz kufa zaraz 22 a tym sie zachciało pukania
od poniedziałku mam mega faze na jogurty i ser zołty... tez tak macie?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-11-13 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o uwielbiam to u nas kilka razy po 21 i 22 ktos sobie cos wiercil ![]() Alunia ![]() dobrze ze nie ma TLC (chyba) chociaz bym te porody obejrzala emdziku no musisz mierzyc,zapisywac i w razie w dzwonic do niego,bedzie dobrze ![]() a te leki w koncu bierzesz? a i mozesz dopisac ze mam wizyte 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
mamazuzi ale one maja teorie rany
![]() a niech sobie tak mysla,ale kurcze wkurzjace to Asia i dobrze ze npisalas skarge,a co sie bedziesz |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Buu
No acard biorę na rozrzedzenie krwi. Dopegytu na ciśnienie nie biorę, ale mam go kupione, że w razie... mam kupione i od razu mogę wziąć. Już dopisuję ![]()
#590 |
Zakorzenienie
|
chociaz teraz tak sobie pomyslalam ze sciana z efektem rosy fajnie by wygladała
![]() ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
loo matko nie wiem co to moje dziecko w brzuchy wyprawia,ale padne zaraz
tak mnie kopie i tak sie kreci,czuje je az pod samymi cyckami,nie wiem jak to mozliwe,fikolki robi czy co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
Oj Emdzik, kłopot z tym ciśnieniem. Dobrze jednak, że masz w domu dobre. U lekarza mam podobne do Ciebie. Jakoś widać denerwujemy się "do środka". Trzeba teraz żyć bardzo powoli i relaksacyjnie, a wszystko będzie dobrze
![]() MamaZuzi - fajnie to tak nie wiedzieć, że ma się dziecko ![]() Dobra, wyklikam jeszcze dzisiaj termometr i z połowę wyprawki mam załatwioną. Zostały mi jeszcze kosmetyki (ale to tylko płyn do kąpieli i jakiś krem chyba), pieluchy tetrowe (ale tutaj to nie wiem, czy Mama nie zaszaleje, bo coś ostatnio mówiła o różnych wzorach i kolorach) i cięższe rzeczy, czyli: wózek, łóżeczko, materac, komoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
kurna i narobiłyscie mi ochote na małe co nieco z mezem...a ja nawet nie wiem czy jutro bedzie czy w sobote
![]()
#595 |
Zakorzenienie
|
Wstawię w końcu te zdjęcia.. bo całkiem zapomnę...
Tunika nr1:
#596 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
My ogladamy z mezem Szybkich i wscieklych
Mlody szaleje jak dziki dzik , brzuch skacze, a co maz reke przystawi to cisza raz go tak kopnal, ze sam sie wystraszyl ![]() ide po gruszke ![]() ![]() Madzia - na pierwszej stronie mozesz mojego Tymka dopisac ![]()
#598 |
Zakorzenienie
|
Emdzik na 1 zdjeciu serio trzeba sie wpatrzec ze masz brzuszek... ale fajnie wygladasz
![]()
#599 |
Zakorzenienie
|
Tunika nr2:
#600 |
Zakorzenienie
|
Tunika nr 3:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.