Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 19:49   #3631
smv
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
matko jedyna, ludzie to mnie czasem osłabiają...

Ja chyba skubnę trochę ślubnej kasy i kupię sobie telewizor do pokoju Stwierdziłam, że jak będę siedzieć godzinami na fotelu z małą wiszącą przy cycku, to sobie odcineczek jakiegoś serialu walnę
Haha ja ale fajnie napisałaś
Stary 2014-11-13, 19:52   #3632
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chyba skubnę trochę ślubnej kasy i kupię sobie telewizor do pokoju Stwierdziłam, że jak będę siedzieć godzinami na fotelu z małą wiszącą przy cycku, to sobie odcineczek jakiegoś serialu walnę
będą w biedronie 4o cali
ja też kupiłam dwa miesiące temu

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 19:53   #3633
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
ojezuniu! to na drugim zdjęciu, ten kombinezon czy jak to tam zwał!!!!!!
No taki rampersik, tez mnie zachwycił
Z nexta za jedyne 5zł

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
ojej to kłucie brzmi strasznie, ale dacie radę)) dla maluszka wiele się zniesie! ale koleżanka też ma cukrzyce, choć drobna i niewiele jadła bo przez pierwsze miesiące siedziaął z głową w kiblu, a mimo to krzywa wyszła źle:/ sama nie wiem co o tym mysleć, jak dostanę wyniki to mam nadzieję, że będę wiedziała na czym stoję, choć nie ukrywam, ze się boję.
No a jutro bede pic tą glukoze.i też trzese gaciami by nie było cukrzycy.
Ciekawe czy dostane jutro wyniki
Oj czeka mnie zmułka jutro w labolatorium....
Aj aj aj. Ale zawsze to bede miała już zasobą

Dzisiiaj tep nic słodkego nie zjadłam,jedynie MANDARYNKI Z BIEDRONKI u mnie pyszne, jutro kupuje wiecej wiecej

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
witam wszystkie
a ja jestem wściekła brat z bratową wylicytowali mi taką huśtawkę nową na all za 270 zł i kobieta napisała wczoraj maila, że zaraz zabiera ją kurier
i jest godz. 19:00 a tu ani kuriera ani przesyłki nie ma coś boję się , że ona w ogóle nie dojdzie
wow!to naprawde tanio wylicytowali. One chodza ok 600zł.
Bede miala taką samą ale beżową, sister mi pożyczy. Jest rewelacyjna
Jutro pewnie kurier bedzie
Stary 2014-11-13, 19:55   #3634
Uliczkaz
Raczkowanie

EdithS, mkluke, aaakarolina, Tepsa, crystal25, nouvelle2 Dzięki dziewczyny, jesteście kochane Leżę cały czas i staram się nie zamartwiać

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
i PUKA!!! puk puk puk ! nawet poczułam jak się chyba wypina
dawała mi takie kopniaczki puk ! po jakiejs minucie znowu PYK czułam to dokładnie i widziałam ! nie zawsze ale z dwa razy!
nigdy w życiu nie skupiłam się tak mocno jak dzisiaj:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
posciel bardzo ładna
my chyba zdecydujemy się na taką
Przepiękna pościel Jak cenowo?
Mnie podoba się pościel od Makaszki, ma wiele fajnych wzorów- generalnie wszystkie z szarością są śliczne np. szaro-miętowe gwiazdki
http://allegro.pl/posciel-maluszka-1...727033495.html
Cytat:
spoko, moja teściowa twierdzi, że chodzenie do lekarza w ciąży to zbędny wydatek

Zaproszenia piękne, delikatne i eleganckie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na zajęciach gimnastycznych w szkole rodzenia na Bukowskiego. Atmosfera jest świetna, ćwiczenia proste i nieobciążające. Do tego przed lub po zajęciach można podejść i badają brzuszek, robią echo serduszka, zawsze można sprawdzić na bieżąco czy jest ok

A naklejki polecam tutaj, dużo wzorów jest, w linku przykładowy z sówkami
http://pixers.pl/naklejki/zestaw-12-...mocji-41468714
Mają fajny materiał do naklejania (bo taki zwykły to trzeba się napracować by bąble się nie zrobiły). Mam do nich zniżkę gdyby któraś z Was chciała
Super, że jesteś zadowolona Ja na razie nie będę mogła uczestniczyć w ćwiczeniach :/ Choć z miłą chęcią przyszłabym po prostu posiedzieć Dużo jest dziewczyn z terminem na marzec?
A strona, a raczej jej zawartość, bardzo mi się podoba

Cytat:
Pytanie mam któraś ma lub zastanawia się nad Murą z Maxi Cosi?Ktoś?Cos?
Cytat:
brown tez musi fajnie wyglądac, ale własnie czytam, że wózki z mury sa strasznie cięzkie:/ kurcze każdy model ma jakieś "ale"
Tak, my rozważamy zakup Mury 4. Zdecydowanie w kolorze Walnut brown I niestety potwierdzam- wydaje się ciężka i to bez zawartości w środku Choć od razu napiszę, że tylko zdjęłam ją z półeczki w Smyku, dalej nie testowałam. Jeśli nie będziesz musiała wnosić jej na piętro, myślę, że jest jak najbardziej w porządku

Czuję się jak ta kobieta z reklamy lodówki Beko- cały czas chce mi się jeść

Edytowane przez Uliczkaz
Czas edycji: 2014-11-13 o 19:58
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 19:59   #3635
smv
Zakorzenienie

Lesyeux gratulacje ruchów! A tak się dziś martwilas dupo jedna
Stary 2014-11-13, 20:00   #3636
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
będą w biedronie 4o cali
ja też kupiłam dwa miesiące temu
widziałam go w gazetce i ja to bym brała, ale tż chce koniecznie 42 Dla mnie to nie ma absolutnie żadnej różnicy jeżeli chodzi o oglądanie czegokolwiek, ale on będzie tam konsolę (której i tak jeszcze nie mamy) podłączał i chce większy A ten w Biedrze ma taką fajną cenę

Cytat:
Z nexta za jedyne 5zł

Dzisiiaj tep nic słodkego nie zjadłam,jedynie MANDARYNKI Z BIEDRONKI u mnie pyszne, jutro kupuje wiecej wiecej

tak właśnie myślałam, że to Next albo Gap Tylko już go więcej nie pokazuj, bo uschnę z zadrości!

jejku tak się zestresowałam tą cukrzycą.... boję się teraz zjeść cokolwiek słodkiego A przez tego kuriera, na którego czekałam cały dzień, nie poszłam do biedry po mandarynki

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:07   #3637
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Z nexta za jedyne 5zł

cudny ten Twój rampers - ale będzie piękna mała księżniczka

tanio tanio jak dojdzie będę mega szczęśliwa oby jutro przyszła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 20:11   #3638
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
no to rozłożyłam wszystko to są 56 i 62 (kilka rzeczy mogło się tu zawieruszyć w rozmiarze 68). ciemno jak w dupie, ale może coś widać

Teraz czekam jeszcze na wszystkie paczki z Allegro i potem zostanie mi jeszcze do kupienia czarne i siwe body z długim rękawem 56 i 62 no i ze 2 kardigany/bolerka w rozmiarze 62/68.

woooow ale śliczne rzeczy i jaka ilość to już jesteś w temacie ciuszków chyba gotowa a jeszcze te wszystkie zamówienia na allegro

ojustyna- super rzeczy, ile to skarbów można w lumpku znaleźć

Cytat:
Nouvelle super ciuszki

z tego mojego dzisiejszego odkrycia puk puk, zapomniałam wkleić i pochwalić się fatałaszkami z lumpka

a jutro czekaja mnie badania z rana... juz kupiłam 75g glukozy!!! trochę jest jej w paczce... dam radę jakoś najgorsze to czekanie na II pobór krwi...
super ciuszki widać, że dziewczynka będzie
za jutrzejsze badania

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj kojec dla ciężarnych Ja się tylko zastanawiam, jak on się ze mną zmieści w łóżku jest wielki, mój ukochany wielki, a łóżko małe hahaha No i ja coraz większa
może głupie pytanie, ale co to jest??

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
ojustyna pytałaś o mandarynki z biedronki, jak dla mnie dobre, właśnie sie nimi zajadam

nouvelle2 super ciuszki i jaka duza ilość
Ja ostatnio postanowiłam posegregować wg rozmiarów i rodzaju ciuszki jakie do tej pory kupilam dla synka w sh, ale skonczylo sie na tym ze tylko glowa mnie rozbolała i nic nie posegregowałam bo rozmiar rozmiarowi nie równy i ciuszki wylądowały znowu do reklamówek trzeba będzie chyba na oko je segregować

to moj brzuszek w 20 tyg

Przepraszam , za przekręcone zdj ale nie wiem jak to zmienić
kolejny zgrabny brzuszek

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie kochane ja wrocilam z korków i od razu po szybkim siku z psem Poszlam się wykąpać. Zaczynam chyba odczuwać już brzuszek po 5 godzinach siedzenia bolą mnie plecy odbija się mi niemiłosiernie ogólnie czuje się źle. Poza tym boli mnie głowa przy schylaniu się więc to pewnie zatokki a w czapce chodzę ;/
Tyle napisane że na komórce mam 14 3 posty do nadrobienia i nie dam rady ;(
Widziałam zdjęcia z ubraniami u was i bdzuszek-sliczne to wszystko
Teraz to Leżę i odpoczywam bo umieram że zmęczenia masakra.. ;(

Jutro wizyta - już niedlugooooo
to dzisiaj już tylko odpoczywaj, a za jutrzejsza wizytę trzymam kciuki!!
Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
EdithS, mkluke, aaakarolina, Tepsa, crystal25, nouvelle2 Dzięki dziewczyny, jesteście kochane Leżę cały czas i staram się nie zamartwiać

Gratulacje

Mnie podoba się pościel od Makaszki, ma wiele fajnych wzorów- generalnie wszystkie z szarością są śliczne np. szaro-miętowe gwiazdki
szaro miętowe gwiazdki byłyby idealne do mojego dziecinnego pokoiku chyba poproszę na święta

dziewczyny, ale miałam przygodę jak jechałam na ćwiczenia- złapałam gumę na szczęście udało mi się dojechać i szybko zadzwoniłam po TŻ. Jako, że jechałam autem rodziców to było trochę problemów, aleTŻ się spisał i wszystko ładnie zrobił. W międzyczasie musiał jeszcze mnie pocieszać i uspokajać bo ja się tak zdenerwowałam, że się rozpłakałam i nie mogłam się uspokoić ehh te hormony...dobrze, że TŻ taki opanowany
Stary 2014-11-13, 20:19   #3639
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
strasznie podoba mi się ta seria pościeli, na allegro znalazłam tylko trochę drogo wychodzi

Przeliczny ale jeśli piszecie o 400zł, to raaaczej nie kupiłabym. Raczej:P

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Oj to Twoja teściowa przebiła moją
Z moją teściową można pogadać na każdy temat. Ale każdy z n \ich kończy się rozmową o jej chorobie
LUZ.

Cytat:
no to rozłożyłam wszystko to są 56 i 62 (kilka rzeczy mogło się tu zawieruszyć w rozmiarze 68). ciemno jak w dupie, ale może coś widać

Teraz czekam jeszcze na wszystkie paczki z Allegro i potem zostanie mi jeszcze do kupienia czarne i siwe body z długim rękawem 56 i 62 no i ze 2 kardigany/bolerka w rozmiarze 62/68.

Rozwalasz system

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
witam wszystkie

nouvelle2,ojustyna piękne te wasze rzeczy

a ja jestem wściekła brat z bratową wylicytowali mi taką huśtawkę nową na all za 270 zł i kobieta napisała wczoraj maila, że zaraz zabiera ją kurier
i jest godz. 19:00 a tu ani kuriera ani przesyłki nie ma coś boję się , że ona w ogóle nie dojdzie
Jaki słodziak! Za jaką huśtawką mogłabym nawet biec za kurierem do najbliższej miejscowości;P

Cytat:

Gratulacje

Zaproszenia piękne, delikatne i eleganckie

Super, że jesteś zadowolona Ja na razie nie będę mogła uczestniczyć w ćwiczeniach :/ Choć z miłą chęcią przyszłabym po prostu posiedzieć Dużo jest dziewczyn z terminem na marzec?

Tak, my rozważamy zakup Mury 4. Zdecydowanie w kolorze Walnut brown I niestety potwierdzam- wydaje się ciężka i to bez zawartości w środku Choć od razu napiszę, że tylko zdjęłam ją z półeczki w Smyku, dalej nie testowałam. Jeśli nie będziesz musiała wnosić jej na piętro, myślę, że jest jak najbardziej w porządku

Czuję się jak ta kobieta z reklamy lodówki Beko- cały czas chce mi się jeść
Chyba podrzuciłaś mi plan na pościel. Dziękuję

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:20   #3640
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Prześliczne Cudowne

A kiedy zamawiacie te cudeńka, bo jak weszłam na ich stronę to okazało się, że większość rzeczy jest niedostępna

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Wielkie dzięki, czyli wszystko przede mną

Na allegro sa tez i w sklepach partnerskich
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Myslalam o paskach w aptece jesli chodzi o temperature a aspirator to moj TZ mowi zeby nie kupowac, jak bedzie potrzebny to zejdzie na dol do apteki i kupi albo lekarz jakis poleci nie pali sie nigdzie... Mowi tez zeby nie kupowac tych specialnych kosmetykow do pepka dziecka i wyczytalam ze u nas witaminy sie kupuje tez dla maluszkow...., bo to lekarz daje liste co trzeba kupic i jak o to dbac. Wiec wstrzymuje sie i czekam
paski sa baaaardzo niedokładne

Cytat:
Mamusie czy ktoras z was chce kupic hustawke (bujaczek) dla dziecka? Czytam rozne opinie. Nie wiem czym sie kierowac kupujac taka rzecz.

Wiem, ze maluszki lubia w tym zasypiac, i np. maluszek moze w tym siedziec, (widzialam jakies maskotki, sa wibracje w niektorych modelach) , kiedy ja bede robic obiad.

Zwróć uwagę aby leżaczek na płasko był rozkładany
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:25   #3641
lesyeux
Zadomowienie

Kurcze ja nie wem jak ten mój Tż potrafi położyc sie i 2min i chrapie. Ja sie tłuke po kuchni,odkurzam a ten ani mru mru. Tylko chrapie jak niedzwiedz. Nawet tv głosno włączone mu nie przeszkadza
Też tak chce
Ja to musze miec cichuuuuutenko i tak krece sie jak bąk i jakos zasnę

Smv, na ktora jutro wizyta??? kciukasy trzymam

Aaaa dzisiaj dorwałam w rossmanie puder i tusz. Ta oferta super 1+1

Hihihi

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Crystal, wibracja w leżaczkach super hihi
Moja chrzesnica tylko w takim leżaczku robiła kupe hihi i tak grzecznie sedziała jakby coś zbroiła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 20:28   #3642
kruszynkaa88
Rozeznanie

Kojec to taka poduszka w dla kobiet ciężarnych w kształcie litery C lub L (nie wiem czy sa jeszcze jakieś) , można ją później wykorzystać jako podpórkę do karmienia maluszka
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:28   #3643
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Tez jestem wybredna pod tym wzgledem, ale jesli ma bardzo dobre opinie, i dziecko jest zadowolone, to i tak bym kupila bo wtedy to nie mi ma sie podobac a dziecku moj TZ poszedlby do sklepu pierwsze lepsze by wybral tez, ktore ladniejsze nawet opinii nie poczyta, nic Wlasnie tak bylo z karuzela z fisher price, powiedzial zebym poszukala innej bo ona jest zielona, i nie dalo mu sie wytlumaczyc ze ma dobre opinie, i dzieci sa zachwycone.... a teraz to nie wiem jaka wybrac.... :/

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

dziekuje Myslelismy tez o wibracjach. Zauwazylam tez, ze nie wszystkie bujaczki sa przystosowane od narodzin dla maluszkow....

Moj tz zdziwił sie bardzo ze na wozek chce wydać 3 czy 4 tys ale powiedział ze będzie jak chce a ja chce mieć wymarzony wozek zreszta dużo rzeczy dostaniemy wiec koszty odpadną a do tego od początku ciazy mało sobie kupuje, bo najpierw mdłości, teraz kręgosłup i mi cieżko wiec co nieco sie zaoszczędziło
Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
Witam Was mamuśki

Też się czaję na ten leżaczek tiny love, widziałam że już bywał w smyku po 299zł, teraz jakiś droższy, ale może jeszcze będzie okazja.

Jutro może polecę do biedronki pooglądać te prześcieradła itp. Bo dzisiaj mi się nie chce. Jakoś tak zimno i daleko i w ogóle

0przed nam wyprzedaże i promocje zimowe, juz nie moge sie doczekać
Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Zapomniałam, że dziś jedziemy z TŻ na pierwszy wykład do szkoły rodzenia. Ale jestem roztrzepana cieszę się, ciekawe o czym dziś posłuchamy

A ja powiem wam szczerze ze średnio mi sie chce tyle czasu siedzieć na tej szkole rodzenia, i te ćwiczenia i gimnastyka.. Wolałabym tylko konkrety
Stary 2014-11-13, 20:31   #3644
smv
Zakorzenienie

Jutro na 13 obym się dowiedziała o płci bo już mi się po nocach śni.
Nawet na necie se porobiło wróżby na płeć i testy z nudów a TŻ mnie wysmial-spoko;/

Jutro teściowa ma urodziny i trzeba będzie podejść zamówiliśmy jej dzbanek z filtrem na wodę chociaż jak tesc u nas to zobaczył to powiedział "tyle lat kranowke pije i nie potrzebuje takich cudów"... Zgacha. Hehe
Stary 2014-11-13, 20:41   #3645
crystal25
Zakorzenienie

Wlasnie kupilam 2 litry lodow truskawkowo czekoladowych, stwierdzilam ze mc donaldsowe sa za drogie zeby codziennie tak sobie jesc.... znowu beda lody na wieczor

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Moj tz zdziwił sie bardzo ze na wozek chce wydać 3 czy 4 tys ale powiedział ze będzie jak chce a ja chce mieć wymarzony wozek zreszta dużo rzeczy dostaniemy wiec koszty odpadną a do tego od początku ciazy mało sobie kupuje, bo najpierw mdłości, teraz kręgosłup i mi cieżko wiec co nieco sie zaoszczędziło

0przed nam wyprzedaże i promocje zimowe, juz nie moge sie doczekać

A ja powiem wam szczerze ze średnio mi sie chce tyle czasu siedzieć na tej szkole rodzenia, i te ćwiczenia i gimnastyka.. Wolałabym tylko konkrety
Ja chcialam wydac ok. 600 euro, i miec cos porzadnego ale ostatecznie sama po sobie bym sie nie spodziewala..... wybralismy z uzywanych wozek ktory kosztuje 800 euro wiec ponad 3200 a na to juz sobie bysmy nie pozwolili bo ta cena byla ostateczna, a kupilismy go za polowe a wyglada jak nowy, ze sklepu, wiadomo kola, ale nowe tez sie zetra po kilku spacerach ale sa rzeczy na ktorych nie ma co oszczedzac, jesli kogos stac

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Na allegro sa tez i w sklepach partnerskich

paski sa baaaardzo niedokładne

Zwróć uwagę aby leżaczek na płasko był rozkładany

Wlasnie nad tym myslalam dzis.... dziekuje za rade..... bede brac pod uwage, bo chcialabym wykorzystac ten lezaczek wlasciwie od poczatku, wierze ze bedzie bardzo pomocny....
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:43   #3646
smv
Zakorzenienie

Ogladacie gesslerowa? Ponoć wczoraj była u mnie w Sandomierzu i nie dala akredytacji w knajpie w której była... A pod knajpa ogłoszenia że potrzebują kelnerek.. Spoko
Stary 2014-11-13, 20:46   #3647
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
\
Jutro teściowa ma urodziny i trzeba będzie podejść zamówiliśmy jej dzbanek z filtrem na wodę chociaż jak tesc u nas to zobaczył to powiedział "tyle lat kranowke pije i nie potrzebuje takich cudów"... Zgacha. Hehe

te szczere teksty są najlepsze

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:48   #3648
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
mamusie mam pytanie, jak to z tymi ruchami czujecie cały dzien czy tak tylko w okreslonych porach, i czy codziennie jest tak samo? bo ja dzisiaj tylko troszkę moją malutką czułam, zaczynam się martwić....
Ja dzisiaj dopiero po pracy czułam cos konkretnego teraz maluszek ma juz mniej miejsca i coraz trudniej mu sie obracać - 25 tydzien u mnie- i wydaje mi sie ze jakoś po skosie sie ustawił bo na dole po lewej mam kulkę i na gorze po prawej hmmm

Cytat:

Wow ale piekne!!!! Idę na zakupy, koniec obijania sie
Cytat:
Nouvelle super ciuszki

z tego mojego dzisiejszego odkrycia puk puk, zapomniałam wkleić i pochwalić się fatałaszkami z lumpka

a jutro czekaja mnie badania z rana... juz kupiłam 75g glukozy!!! trochę jest jej w paczce... dam radę jakoś najgorsze to czekanie na II pobór krwi...

Mnie to czeka w przyszłym tygodniu ale zamierzam wypić z cytryna jako lemoniadke
Stary 2014-11-13, 20:50   #3649
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

My mamy jeden w salonie, ale ostatnio stwierdzilismy z TZ ze skubniemy jego siostrze mniejszy ktory ma do jadalni u nas przyda sie jak nie wiem a ona akorat dostaje od wszystkich w prezencie nowy tv.... duzy kazdy sie na niego skladal, wiec nie moge sie doczekac bo najwiecej czasu spedzamy w kuchni bo jest duza i puszczamy filmy z komputera

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 20:53   #3650
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam reklamówkę ciuszków, po dziewczynce, ale dużo niebieskiego, fakt, że są z rąk do rąk i czuć że są leciutko sprane, ale przeciez w domku nie musi wygladac jak top model
Hmm...Niby coś mam, a jednak i tak trzeba zrobić listę
Uwielbiam patrzeć na te malusie ubranka, mogłabym codziennie je przeglądać
Aaaa takie łóżeczko i komodę sobie wymarzyłam dla mojego skarbeńka

Ja chcę już marzec
Mam ten zestaw kupiony dla pierwszego synka super polecam, w marcu odziedziczy go dzidziuś a my pomyślimy zakupie wiekszego łozeczka

Cytat:

Kojec to taka poduszka w dla kobiet ciężarnych w kształcie litery C lub L (nie wiem czy sa jeszcze jakieś) , można ją później wykorzystać jako podpórkę do karmienia maluszka
Polecam ja tak sie przyzwyczaiłam w pierwszej ciazy ze spie do tej pory tj prawie 3 lata

Cytat:
Nawet na necie se porobiło wróżby na płeć i testy z nudów a TŻ mnie wysmial-spoko;/

Ja jutro o 12 mam wizyte i tez pewnie przekonamy sie kto mieszka w brzuszku ale stresuje sie połowkowym jeszcze wczoraj odebrałam wyniki i mam anemie i ogolnie morfologie jakas rozchwiana
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:56   #3651
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
ojustyna pytałaś o mandarynki z biedronki, jak dla mnie dobre, właśnie sie nimi zajadam

nouvelle2 super ciuszki i jaka duza ilość
Ja ostatnio postanowiłam posegregować wg rozmiarów i rodzaju ciuszki jakie do tej pory kupilam dla synka w sh, ale skonczylo sie na tym ze tylko glowa mnie rozbolała i nic nie posegregowałam bo rozmiar rozmiarowi nie równy i ciuszki wylądowały znowu do reklamówek trzeba będzie chyba na oko je segregować

to moj brzuszek w 20 tyg

Przepraszam , za przekręcone zdj ale nie wiem jak to zmienić

Piękny brzuszek

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

A ja nadal czuje sie strasznie, plecy bolą mnie juz od minuty siedzę ia czy leżenia (( ja chce juz marzec (

Ja miałam nie klikać tego kojca bo wielki i zagraci nam małe mieszkanko ale po ostatnich dwóch nieprzespanych nocach musiałam go kliknąć
Stary 2014-11-13, 20:57   #3652
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

a ja szczerze polecam! i wykłady i ćwiczenia. Można się dużo dowiedzieć, TŻ sporo się dowie, bo jak ja mu mówię to różnie bywa, a jak powie doświadczona położna to trzeba wierzyć
a gimnastyka dla mnie jest super! przed ciążą dużo się ruszałam i teraz bardzo mi tego brakowało.
Stary 2014-11-13, 21:07   #3653
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny brzuszek

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

A ja nadal czuje sie strasznie, plecy bolą mnie juz od minuty siedzę ia czy leżenia (( ja chce juz marzec (

Ja miałam nie klikać tego kojca bo wielki i zagraci nam małe mieszkanko ale po ostatnich dwóch nieprzespanych nocach musiałam go kliknąć
nie zazdroszcze takiego bolu..... mnie cale szczescie nic nie boli..... jedynie w lewym barku cos mnie boli od dwoch tygodni ale to spytam lekarza na wizycie skad taki bol sie wzial.... przychodzi sobie i odchodzi zwyczajnie.....
Podobaja mi sie te kojce, ale TZ z domu by mnie z nim wyniosl.... powiedzialby ze przeciez moge sie wtulic do niego.... :P

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Mam ten zestaw kupiony dla pierwszego synka super polecam, w marcu odziedziczy go dzidziuś a my pomyślimy zakupie wiekszego łozeczka

Polecam ja tak sie przyzwyczaiłam w pierwszej ciazy ze spie do tej pory tj prawie 3 lata

Ja jutro o 12 mam wizyte i tez pewnie przekonamy sie kto mieszka w brzuszku ale stresuje sie połowkowym jeszcze wczoraj odebrałam wyniki i mam anemie i ogolnie morfologie jakas rozchwiana
3mam kciuki za wizyte Napewno bedzie wszystko dobrze
Stary 2014-11-13, 21:08   #3654
nouvelle2
Zakorzenienie

ale mnie kręgosłup napitala

Stary 2014-11-13, 21:10   #3655
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia wciąż to do mnie nie dochodzi, że niedługo będę żoną
Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte
Cytat:
Gratulacje 😘 Ja żoną bede 6.12, w Mikołaja 😀 Cywilny poki co, kościelny weźmiemy za jakies 3 lata 😊 Jutro jade poszukać jakiejś sukienki i cos czyje ze bedzie cieżko 😞
Oj dziewcznki, już wy długo panienkami nie będziecie...:P
Tak się chyba na szczęście za panieństwem płacze

Cytat:

Taki dzbanek z filtrem dziś biedro na wyprzedarzy widziałam jak po mandarynki byłam. ANDAYNKI DOBRE, SŁODKIE:p

Ale pięknych ciuszków nakupowałyście. Albo tu są tak słabe lumpeksy, albo jak wychodzę z pracy to już lepsze wykupią. A kiedyś byłam w tym mistrzem, ale nie w wawie

mon9 my się zapisujemy do szkoły na jelonkach, bo mieszkamy dwa przystanki dalej. Mam nadzieje, że będzie spoko.

Chciałam korzystając z darmowej dostawy na allegro zamówić pieluchy tetrowe zwykłe białe. Któraś poleca jakiegoś sprzedawce??

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:15   #3656
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

tak mi się skojarzyło

https://www.youtube.com/watch?v=VdKaBTMJSOc

Stary 2014-11-13, 21:18   #3657
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze ja nie wem jak ten mój Tż potrafi położyc sie i 2min i chrapie. Ja sie tłuke po kuchni,odkurzam a ten ani mru mru. Tylko chrapie jak niedzwiedz. Nawet tv głosno włączone mu nie przeszkadza
Też tak chce
Ja to musze miec cichuuuuutenko i tak krece sie jak bąk i jakos zasnę
Mój ma tak samo. I zastanawiam się czy nie będzie tego wykorzystywać jak nie będzie mu się chciało do synka wstawać w nocy... muszę już na wszelki wypadek coś wymyślić na jego cwaniactwo

Cytat:

Zapisałam sobie sprzedawcę, dokładnie takiej pościeli szukałam. Na tej aukcji rozbroiła mnie ta z wąsami od razu byłoby wiadomo kto w łóżeczku śpi Zastanawiam się tylko nad prośbą do babci, bo mogłaby uszyć, a duży wybór takich materiałów widziałam w jednym sklepie internetowym.

Co do szkoły rodzenia- nie wiem ile jest osób na marzec. Dzisiaj byłam cichym obserwatorem No i na każdych zajęciach można trafić na kogoś innego, bo wpisuje się na listę z zajęciami na taką datę i godz. jaka pasuje. Ja teraz wybieram się we środę na 8.30. Jestem pewna, że mogłabyś przyjść i posiedzieć. Dzisiaj była jedna kobietka w3 ciąży i większość zajęć siedziała, bo lekarz zabronił jej się przemęczać (skracająca się szyjka), ale ona nie potrafi usiedzieć w miejscu, więc chociaż tutaj się przeszła
Trzymam kciuki by z każdym dniem było lepiej, już wystarczy zagrożeń, czas na przyjemności z ciąży
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:22   #3658
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ogladacie gesslerowa? Ponoć wczoraj była u mnie w Sandomierzu i nie dala akredytacji w knajpie w której była... A pod knajpa ogłoszenia że potrzebują kelnerek.. Spoko
uwielbiam ją oglądam oczywiście

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Wlasnie kupilam 2 litry lodow truskawkowo czekoladowych, stwierdzilam ze mc donaldsowe sa za drogie zeby codziennie tak sobie jesc.... znowu beda lody na wieczor

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ja chcialam wydac ok. 600 euro, i miec cos porzadnego ale ostatecznie sama po sobie bym sie nie spodziewala..... wybralismy z uzywanych wozek ktory kosztuje 800 euro wiec ponad 3200 a na to juz sobie bysmy nie pozwolili bo ta cena byla ostateczna, a kupilismy go za polowe a wyglada jak nowy, ze sklepu, wiadomo kola, ale nowe tez sie zetra po kilku spacerach ale sa rzeczy na ktorych nie ma co oszczedzac, jesli kogos stac

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Wlasnie nad tym myslalam dzis.... dziekuje za rade..... bede brac pod uwage, bo chcialabym wykorzystac ten lezaczek wlasciwie od poczatku, wierze ze bedzie bardzo pomocny....
ja nie kupuję łakoci do domu , bo wiem że szybko je zjem , także nic nie kupuję by zaoszczędzić sobie potem że znowu opycham się słodkim. starczy że na kawę chodzę a tam słodycze , ciastka a to już niestety nie mogę opanować.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:22   #3659
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Mi wpadła w oko taka czapula http://allegro.pl/czapka-minky-dla-n...780314955.html ale dziś weszłam a tam już po aukcji. Nauczka na przyszłość żeby brać od razu
spójrzcie na tą stronkę, koleżanka moja szyje na zamówienie i na wymiar. Materiał ma na prawdę super, sama od niej brałam dla szwagierki synka
http://www.domiland.pl/

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:29   #3660
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie kręgosłup napitala

Ja siedzę i płacze z tego bólu i bezsilności

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

Taki dzbanek z filtrem dziś biedro na wyprzedarzy widziałam jak po mandarynki byłam. ANDAYNKI DOBRE, SŁODKIE:p

Ale pięknych ciuszków nakupowałyście. Albo tu są tak słabe lumpeksy, albo jak wychodzę z pracy to już lepsze wykupią. A kiedyś byłam w tym mistrzem, ale nie w wawie

mon9 my się zapisujemy do szkoły na jelonkach, bo mieszkamy dwa przystanki dalej. Mam nadzieje, że będzie spoko.

Chciałam korzystając z darmowej dostawy na allegro zamówić pieluchy tetrowe zwykłe białe. Któraś poleca jakiegoś sprzedawce??

My pewnie na ursynow bo tez blisko moze na żelaznej sie spotkamy

O wlasnie jakie pieluchy trzeba kupic i ktore do czego wykorzystywać, bo wiem ze sa tetrowe, flanelowe i jeszcze chyba jakies
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości