![]() |
#3391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Ja juz wiem, ze poki jestem tu w odwiedzinach u rodzicow, na pewno die nie wyspie. Spie na antresoli, ktora rzecz jasna nie ma drzwi.
Moj ojciec jest cholllera jasna tak delikatny, ze jak wstanie to stuka, kaszle, uderza, ma gdzies innych. Czasem mam ochote go $#@&*^$# ..... z rana. I tym razem mnie obudzil... :/// A mialam sie tu naodpoczywac za wszystkie czasy...
![]() |
#3393 |
Zadomowienie
|
Z TZ mimo, że mega źle się zachował pogadałam i odpuściłam. Nie chcę fasolki denerwować, bo od wczoraj fika mega koziołki. Wreszcie widać jak mi brzuch faluje. Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() mon9 odpisali mi z zosieńki, na bezplatnych do stycznia miejsc nie ma. Napisałam do innych czekam. niunia utro przez Ciebie napad na biedronkę, uwielbiam mandarynki bardziej niż słodycze. Ze słodyczami taki problem, że łatwiej odpakować i zjeść, a owoce trzeba obrać i się namęczyć
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() |
#3395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a narazie nie ma co być przesadnie ostroznym, jak sie ma ochote na czekolade to mozna ja zjesc, bo gdybysmy tak bardzo dbały o figurki to żadna by w ciąże nie zaszła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czyli od wizyty 20 tego przytyłam 1.7 kg ![]() także muszę się teraz opamiętać by nie mieć za dużo do biegania ![]() słodkie a kysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja znów z doskoku z przywitać tylko ![]() ![]() U mnie wszystko ok, wykorzystuje pobyt w pl na maxa, staram sie duzo odpoczywać. Młody w raju, tyle osób i dzieci wokół niego sie kręci az szkoda bedzie wracać ![]() Witam nowe mamnusie ![]() Wasze zakupy i brzuchy rewelacja ![]() Wczoraj chciałam pieluchy flanelowe kupic ale jakość i wzór mi nie odpowiadał. Pisalyscie o przewidywanych terminach porodow, w poprzedniej ciazy byłam świecie przekonana, ze urodze przed terminem, najlepiej 2 tygodnie przed. Urodziłam tydzien po ![]() Trzymajcie sie kochane i do podpisania. Jutro ide do teściowej wiec znów bede odcięta od swiata ![]()
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3399 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że nareszcie kupiona została farba do łóżeczka, biały półmat emalia szybkoschnąca firmy Altax, podobno najbardziej hipoalergiczna ze wszystkich dostępnych, cena za 750ml to ok. 42 zł, jako zastosowanie wymienione są zabawki dziecięce
![]() ![]() ![]() Zmykam i ja się szykować i na łowy do lumpeczka mojego ulubionego ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Halo kobietki!
![]() Boze ile napisalyscie ;( nie jestem w stanie nadrobic ![]() jesli ktos ma dzisiaj wizyte to ![]() a ja zaraz spadam na korepetycje na godzinke apotem znów 4 ![]() az obiad na syzbko juz ugotowałam zeby mieszy lekcjami sie przespac ;-)) brzuch mnie nie boli od wczoraj odpukac, nospy nie wzielam takze luz... jutro wizyta- juhuuuuuuuuu ![]() a to jeszcze edita zrobie Jelsi o cwiczenia chodzi to ja np mam tachykardie i kocham sporty wszelkiego rodzaju ale jak przegne to potem konczy sie omdleniem i trzepawką;/ zanim zaszlam w ciaze to z Ewą Chodakowską cwiczylam, Jillian Michaels i Shaun T- ten osttani to hardcore wiec jesli ktos lubi mega wycisk to polecam Bieganie-nie dla mnie, nawet buty do biegania kupilam ale po dwoch dniach dostalam takich odciskow na nogach/stopach ze nie bylam w stanie chodzic nawet ![]() okaze sie na ile bedziemy mialy sily checi i samozaparcia... Tyla. ;]
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-11-13 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ja też właśnie taki, nazywam to 'pudrowy róż' ![]() ja już nic z tymi kuponami nie będę kupowała w tej turze, ale od 14 listopada rusza nowa tura kuponów, ciekawe co wymyślą ![]() ![]() tout-petit-fille wiem, co czujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim,
witam nową mamusię ![]() Co do wagi to dzisiaj rano się zmobilizowałam i od początku ciąży mam 5,5 kg na plusie a jestem w 24 tc więc chyba nie jest tak źle, ale i tak się pilnuję z jedzeniem chociaż ostatnio bardzo ciągnie mnie do słodkiego ![]() nouvelle2- bieganie to nie dla mnie, zazdroszczę samozaparcia, ja co najwyżej wybiorę rower , co do łóżeczka to z pełnymi bokami wydaje mi się za bardzo zabudowane brała bym to drugie Pisałyście o terminach porodów ja w pierwszej ciąży urodziłam córkę 5 dni po terminie teraz bym chciała przed ale zobaczymy jak to będzie |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
A u mnie piękna, słoneczna pogoda i zaraz ruszam do lumpów i mam mocne postanowienie tym razem kupić coś dla siebie. Co do mandarynek z Biedronki u mnie wczoraj były bardzo blade i nieładne, ale za to kiwi mają pyszne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Kurcze wczoraj wieczorem rozbolała mnie głowa i poszłam ok. 22 spać. Zbudziłam sie ok. 4.30 i nie dobrze mi ![]() ![]() Po tej akcji poszłam odrazu lulu i dopiero wstałam. ![]() Dzidzia nadal nie dokazuje, aj już [zaczynam mieć tskie same mysli jak smv ..... przepraszam sama siebie za to.... ale jutro już 23t0 czyli zaczne 24tc ![]() Oby to wina mojego tłuszczu a nie najgorsze ![]() ![]() Auto naprawione, to pojade na miasto do rosmanna po puder i tusz. Obliczyłam że warto ![]() I podskocze na lumpki ... By nie siedziec i nie myslec o tym.... Tż śpi po nocce, to jade. A na obiad, nie mam pomysłu. Wczoraj rosołek i lane kluski a dzisiaj? ![]() Co do WAGI TO a utyłam 13kg już ![]() ![]() Oststnio pilnowałam sie jak szalona i conwchodze a tam z dnia na dzien 2kg!!!!! wieczorem waga to już kosmos !!! dostane opieprz od gin.... ale ja naprawde sie ogrsniczam. A i czuje sie taka napompowana ![]() ![]() Ok, ide sie zbierac. Buziaczki ![]()
Zosia ur. 26.02.2015r. ![]() długa 55 cm waga 3000kg ![]() Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-11-13 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
lesyeux uwazaj na auto co by tz znow nie wkur teges sie...
![]() Dzidzia na pewno fika a moze faktycznie nie czujesz przez tluszczyk jesli go faktycznie masz (bo na zdj wcale nie wygladasz na grubaska ![]() juz w piatek mamy we dwie wizyty wiec calm down i idz na lumpki ![]() ja na szybko zrobilam kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowo maslanym, takie nic ale w sumie smaczne do jedzenia ![]() u mnie dziecie za to od ranca fika a wieczorami czuje jka sie rozpycha i do przyjemnych doznan to to nie nalezy..8) w mojej STONCE tez takie bladziuchne te mandaryny, wiec sie nie skusilam ale tylko 2.99 to w sumie grosze...moze wieczorem kupie ;D
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-11-13 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to taka Chodakowska to myślę że i podczas kp nie zaszkodzi taki skalpel.. ale najpierw to trzeba się dzieciaczkami będzie zająć a nie tam od razu ćwiczenia ^^
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A rolki lubicie? jazda na rolkach też fantastycznie modeluje ciało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
ojustyna dlatego ja z Shaunem robilam zazwyczaj te stretching cwiczenia na niedziele
![]() a Ewka robi w miare ok te cwiczenia wiec mozna podzialac... dobra ja uciekam piekniutkie . Nie piszcie duzo bo potem ciezko sie wziac do nadrabiania ;D
#3410 |
Zakorzenienie
|
odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia
![]() ![]() Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte ![]() ![]() Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-13 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poza tematem to chyba nakręciłyście mnie na te mandarynki, to dopiero się w biedronce zdziwią jak zaatakują sklepy wszystkie brzuchatki ![]() i jeszcze raz odnośnie biedronki, kupowała może któraś z was jakieś meble produkcji biedronowej? koleżanka nagadała że komoda za 100 zł jest i to chyba biala, idealnie do dzidziusiowego pokoiku by się nadała, ale wczoraj w jednej byłam i nie znalazłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zadomowienie
|
Nouvelle piękne zaproszenie
![]() A co do łóżeczka to bardzo mi się podoba opcja, którą wkleiłaś i zaczęłam się poważnie zastanawiać nad tym łóżeczkiem. Jednego mi tylko brakuje, a mianowicie szuflady pod łóżko. Ale może tam zadzwonię jakoś później i zapytam czy można kupić z szufladą.
#3413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!!!!!!!! znowu spać nie mogłam w nocy-przebudziłam się po 4 I wierciłam się masakrycznie
![]() ![]() nouvelle2 przepiękne zaproszenia-takie oryginalne I eleganckie -cudo ![]()
#3415 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki! Cytat:
![]() W ogóle wiecie co..? Mam niby potwierdzoną kilkukrotnie dziewczynkę i nakupowałam jej dziewczyńskich ciuchów, a ostatnio zaczęłam nabierać wątpliwości co by było, jak teraz na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak ![]() Przez to wszystko nie mogę doczekać się wizyty 25-go i chcę z resztą zobaczyć małą mińkę ![]() Moja siostra tak się wczuła w tą ciążę, że zarzuciła mnie dwoma worami ciuszków co prawda chłopięcych, bo ma dwóch synków, ale można wyselekcjonować fajne perełki. Dała też bujaczek, kupiła ręcznik, kocyk, kilka dziewczyńskich ciuszków, mama też trochę dołożyła do pieca:P Wariatka wczoraj dała mi jeszcze torbę kosmetyków do make up'u, bo jej praca w "służbach" nie pozwala już na poświęcanie czasu na pindrzenie się;P ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=EdithS;48906618]my na szczęście 1 święta w tym roku po ślubie spędzamy najpierw u moich rodziców i mam zamiar się najeść i mam nadzieję, że żadne rewolucje ciążowe mi nie przeszkodzą
![]() ładny brzuszek, nie widać w ogóle tej Twojej wagi, chyba jesteś wysoka albo masz ciężkie kości ![]() o nie nie, ja mam ZAKAZ wchodzenia na stronkę, jestem zakochana w tych produktach, ale wyczerpałam już limit wydatków na ich dzieła ![]() Kochana a zamawiałaś kocyk z ich strony? Może są jakieś promocje, czy ceny maja stałe? |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Rozeznanie
|
Gratulacje 😘 Ja żoną bede 6.12, w Mikołaja 😀 Cywilny poki co, kościelny weźmiemy za jakies 3 lata 😊 Jutro jade poszukać jakiejś sukienki i cos czyje ze bedzie cieżko 😞
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lila_17;48910974]
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu poczekałabym do Świąt i 'polubiła' profil LaMillou na fb, może przed Świętami zrobią jakąś małą obniżkę, to wtedy tam będą o tym pisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już widzę zaproszenie.. śliczne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.