Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 23:49   #3391
mon9
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
mon9 No właśnie mi to pierwsze wydaje się za bardzo zabudowane, a to drugie za mało Ale myślę, że kwestię dodatkowej deseczki można załatwić poprzez indywidualne zamówienie, bo to przez producenta idzie
akcja z Visa jest do 16go

crystal25 ja mam 120 pomysłów i koncepcji na minutę, więc u mnie ciężko Ale jak już coś kupię, to jestem tego zakupu pewna
Dzięki

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Mam pare znajomych par z coreczkami i wiekszosc, to rozowe ksiezniczki, wiec wcale sie nie dziwie, ze malo rzeczy Ci sie podobalo. Nic zlego w rozu, brokacie itd., ale tez nie moj gust.

Espumisan mozna.

Ja ostatnio tz marudzilam, jak sie bede depilowac z brzuchem, to podeslal mi link do zabiegu laserem
lubie roz, ale taki ładny i stonowany
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 05:40   #3392
tout-petit-fille
Zadomowienie

Ja juz wiem, ze poki jestem tu w odwiedzinach u rodzicow, na pewno die nie wyspie. Spie na antresoli, ktora rzecz jasna nie ma drzwi.
Moj ojciec jest cholllera jasna tak delikatny, ze jak wstanie to stuka, kaszle, uderza, ma gdzies innych. Czasem mam ochote go $#@&*^$# ..... z rana. I tym razem mnie obudzil... :///
A mialam sie tu naodpoczywac za wszystkie czasy...

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 06:04   #3393
marcia45
Zadomowienie

Z TZ mimo, że mega źle się zachował pogadałam i odpuściłam. Nie chcę fasolki denerwować, bo od wczoraj fika mega koziołki. Wreszcie widać jak mi brzuch faluje. Dzięki dziewczyny za wsparcie

mon9 odpisali mi z zosieńki, na bezplatnych do stycznia miejsc nie ma. Napisałam do innych czekam.

niunia utro przez Ciebie napad na biedronkę, uwielbiam mandarynki bardziej niż słodycze. Ze słodyczami taki problem, że łatwiej odpakować i zjeść, a owoce trzeba obrać i się namęczyć

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 06:27   #3394
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
nouvelle tez chodzilam 6 razy w tygodniu na dwie godziny codziennie, ciezko bylo z poczatku.... a pozniej nie moglam zyc bez silowni, wlaczalam sobie mp3 i cwiczylam... pracowalam po 12 godzin 7 dni w tygodniu...wiec mialam czas tylko wieczorami.... tesknie za silownia
zgadzam sie co do biegania zaczyna sie malymi kroczkami, i nie wiadomo kiedy, to wchodzi w nawyk i co raz wiecej sie przebiega... widze po kolezankach, ktore wlasnie po ciazy biegaly....
No to miło słyszeć będę po ciąży biegać bo chce być piękna mama xd zmotywowalyscie mnie.

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Ja juz wiem, ze poki jestem tu w odwiedzinach u rodzicow, na pewno die nie wyspie. Spie na antresoli, ktora rzecz jasna nie ma drzwi.
Moj ojciec jest cholllera jasna tak delikatny, ze jak wstanie to stuka, kaszle, uderza, ma gdzies innych. Czasem mam ochote go $#@&*^$# ..... z rana. I tym razem mnie obudzil... :///
A mialam sie tu naodpoczywac za wszystkie czasy...
No to fajny wypoczynek he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 07:19   #3395
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
No to miło słyszeć będę po ciąży biegać bo chce być piękna mama xd zmotywowalyscie mnie.[COLOR="Silver"]
birganie czyni cuda, ja w niecale3 miesiace zrzucilam 12kg a jadłam przy tym o wiele wiecej, jak opętana, wielgachne porcje bo inaczej siły bym na to nie miała. Też zaczedlo sie od bieganio/chodzenia i sapania ojoj jak ciężko, a na koniec miałam apetyt na półmaraton Szkoda tylko że z tym to jeszcze trzeba poczekać, bo jak będziemy karmić cycuchami to nam całe mleko po drodze wyleci

a narazie nie ma co być przesadnie ostroznym, jak sie ma ochote na czekolade to mozna ja zjesc, bo gdybysmy tak bardzo dbały o figurki to żadna by w ciąże nie zaszła
Stary 2014-11-13, 07:38   #3396
niunia_ona
Zakorzenienie

dziewczyny waga 68.2 huuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rraaaaaaaaaaaa
czyli od wizyty 20 tego przytyłam 1.7 kg
także muszę się teraz opamiętać by nie mieć za dużo do biegania
słodkie a kysz

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Z TZ mimo, że mega źle się zachował pogadałam i odpuściłam. Nie chcę fasolki denerwować, bo od wczoraj fika mega koziołki. Wreszcie widać jak mi brzuch faluje. Dzięki dziewczyny za wsparcie

mon9 odpisali mi z zosieńki, na bezplatnych do stycznia miejsc nie ma. Napisałam do innych czekam.

niunia utro przez Ciebie napad na biedronkę, uwielbiam mandarynki bardziej niż słodycze. Ze słodyczami taki problem, że łatwiej odpakować i zjeść, a owoce trzeba obrać i się namęczyć
ja ruszam napad na lumpki dziś są po 1 zł może coś się trafi

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 07:39   #3397
ewka5891
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja znów z doskoku z przywitać tylko po powrocie na swoje śmieci wracam tutaj

U mnie wszystko ok, wykorzystuje pobyt w pl na maxa, staram sie duzo odpoczywać. Młody w raju, tyle osób i dzieci wokół niego sie kręci az szkoda bedzie wracać

Witam nowe mamnusie

Wasze zakupy i brzuchy rewelacja
Wczoraj chciałam pieluchy flanelowe kupic ale jakość i wzór mi nie odpowiadał.

Pisalyscie o przewidywanych terminach porodow, w poprzedniej ciazy byłam świecie przekonana, ze urodze przed terminem, najlepiej 2 tygodnie przed. Urodziłam tydzien po ciekawe jak bedzie tym razem.

Trzymajcie sie kochane i do podpisania. Jutro ide do teściowej wiec znów bede odcięta od swiata

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 07:44   #3398
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ja znów z doskoku z przywitać tylko po powrocie na swoje śmieci wracam tutaj

U mnie wszystko ok, wykorzystuje pobyt w pl na maxa, staram sie duzo odpoczywać. Młody w raju, tyle osób i dzieci wokół niego sie kręci az szkoda bedzie wracać

Witam nowe mamnusie

Wasze zakupy i brzuchy rewelacja
Wczoraj chciałam pieluchy flanelowe kupic ale jakość i wzór mi nie odpowiadał.

Pisalyscie o przewidywanych terminach porodow, w poprzedniej ciazy byłam świecie przekonana, ze urodze przed terminem, najlepiej 2 tygodnie przed. Urodziłam tydzien po ciekawe jak bedzie tym razem.

Trzymajcie sie kochane i do podpisania. Jutro ide do teściowej wiec znów bede odcięta od swiata
hej

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-13, 08:12   #3399
ojustyna
Zadomowienie

Zapomniałam się pochwalić, że nareszcie kupiona została farba do łóżeczka, biały półmat emalia szybkoschnąca firmy Altax, podobno najbardziej hipoalergiczna ze wszystkich dostępnych, cena za 750ml to ok. 42 zł, jako zastosowanie wymienione są zabawki dziecięce więc może mojej Oleńce nie zaszkodzi a do tego masa szpachlowa do drewna, żeby wyrównać wszelkie uszczerbki, ale bęędzie śliczne

Zmykam i ja się szykować i na łowy do lumpeczka mojego ulubionego
Miłego dnia
Stary 2014-11-13, 08:14   #3400
smv
Zakorzenienie

Halo kobietki! )
Boze ile napisalyscie ;( nie jestem w stanie nadrobic
jesli ktos ma dzisiaj wizyte to

a ja zaraz spadam na korepetycje na godzinke apotem znów 4 takze czwartek zabiegany.
az obiad na syzbko juz ugotowałam zeby mieszy lekcjami sie przespac ;-))

brzuch mnie nie boli od wczoraj odpukac, nospy nie wzielam takze luz...

jutro wizyta- juhuuuuuuuuu))

a to jeszcze edita zrobie

Jelsi o cwiczenia chodzi to ja np mam tachykardie i kocham sporty wszelkiego rodzaju ale jak przegne to potem konczy sie omdleniem i trzepawką;/ zanim zaszlam w ciaze to z Ewą Chodakowską cwiczylam, Jillian Michaels i Shaun T- ten osttani to hardcore wiec jesli ktos lubi mega wycisk to polecam
Bieganie-nie dla mnie, nawet buty do biegania kupilam ale po dwoch dniach dostalam takich odciskow na nogach/stopach ze nie bylam w stanie chodzic nawet a poza tym jak juz ktos wspomnial boli mnie gardlo od biegania mimo ze oddycham nosem;/ nie wiem czemu to tak.
okaze sie na ile bedziemy mialy sily checi i samozaparcia...

Tyla.
;]

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-13 o 08:20
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:15   #3401
nouvelle2
Zakorzenienie

dzień dobry standardowe pytanie- czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? Niedługo się zbieram po mandarynki do biedronki a potem waruję przy drzwiach, bo kurier ma przyjechać z moim wyczekiwany cudeńkiem, pokażę Wam później, bo to do Zosinego kącika

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Dzięki

lubie roz, ale taki ładny i stonowany
ja też właśnie taki, nazywam to 'pudrowy róż' Sama mam sporo ciuchów w takim kolorze, więc dla dziecka też mi pasuje.
ja już nic z tymi kuponami nie będę kupowała w tej turze, ale od 14 listopada rusza nowa tura kuponów, ciekawe co wymyślą Mogliby dać teraz coś na dział z kosmetykami albo dział dla dzieci

tout-petit-fille wiem, co czujesz U mnie co prawda nie tata jest przyczyną niewyspania, a kot. W środku nocy złośliwie wlazł na worek foliowy i tak go udeptywał przez 15 minut

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 08:16   #3402
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim,
witam nową mamusię
Co do wagi to dzisiaj rano się zmobilizowałam i od początku ciąży mam 5,5 kg na plusie a jestem w 24 tc więc chyba nie jest tak źle, ale i tak się pilnuję z jedzeniem chociaż ostatnio bardzo ciągnie mnie do słodkiego

nouvelle2- bieganie to nie dla mnie, zazdroszczę samozaparcia, ja co najwyżej wybiorę rower , co do łóżeczka to z pełnymi bokami wydaje mi się za bardzo zabudowane brała bym to drugie
Pisałyście o terminach porodów ja w pierwszej ciąży urodziłam córkę 5 dni po terminie teraz bym chciała przed ale zobaczymy jak to będzie
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:17   #3403
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że nareszcie kupiona została farba do łóżeczka, biały półmat emalia szybkoschnąca firmy Altax, podobno najbardziej hipoalergiczna ze wszystkich dostępnych, cena za 750ml to ok. 42 zł, jako zastosowanie wymienione są zabawki dziecięce więc może mojej Oleńce nie zaszkodzi a do tego masa szpachlowa do drewna, żeby wyrównać wszelkie uszczerbki, ale bęędzie śliczne

Miłego dnia
super! zrób fotki i pokaż przed&po My pewnie kupimy od razu białe, ale chyba będę później meble malować, więc dzięki za namiary na farbę

Stary 2014-11-13, 08:21   #3404
emily863
Zadomowienie

Cytat:
dzień dobry standardowe pytanie- czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? Niedługo się zbieram po mandarynki do biedronki a potem waruję przy drzwiach, bo kurier ma przyjechać z moim wyczekiwany cudeńkiem, pokażę Wam później, bo to do Zosinego kącika
A u mnie piękna, słoneczna pogoda i zaraz ruszam do lumpów i mam mocne postanowienie tym razem kupić coś dla siebie. Co do mandarynek z Biedronki u mnie wczoraj były bardzo blade i nieładne, ale za to kiwi mają pyszne.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:22   #3405
lesyeux
Zadomowienie

Witajcie

Kurcze wczoraj wieczorem rozbolała mnie głowa i poszłam ok. 22 spać. Zbudziłam sie ok. 4.30 i nie dobrze mi zwymiotowałam ale nie jedzeniem tylko rwało mnie aż dusiłam sie
Po tej akcji poszłam odrazu lulu i dopiero wstałam.

Dzidzia nadal nie dokazuje, aj już [zaczynam mieć tskie same mysli jak smv ..... przepraszam sama siebie za to.... ale jutro już 23t0 czyli zaczne 24tc
Oby to wina mojego tłuszczu a nie najgorsze... co mi sie w głowie ubzdurało. Idzie sfiksować jak każda z Was czuje dzidzie a Ja NIE help me!!!

Auto naprawione, to pojade na miasto do rosmanna po puder i tusz. Obliczyłam że warto
I podskocze na lumpki ...
By nie siedziec i nie myslec o tym....
Tż śpi po nocce, to jade.

A na obiad, nie mam pomysłu. Wczoraj rosołek i lane kluski a dzisiaj?

Co do WAGI TO a utyłam 13kg już wróciłam prawie do swojej wagi sprzed diety
Oststnio pilnowałam sie jak szalona i conwchodze a tam z dnia na dzien 2kg!!!!! wieczorem waga to już kosmos !!!
dostane opieprz od gin.... ale ja naprawde sie ogrsniczam.
A i czuje sie taka napompowana

Ok, ide sie zbierac. Buziaczki

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-11-13 o 08:26
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:28   #3406
smv
Zakorzenienie

lesyeux uwazaj na auto co by tz znow nie wkur teges sie...
Dzidzia na pewno fika a moze faktycznie nie czujesz przez tluszczyk jesli go faktycznie masz (bo na zdj wcale nie wygladasz na grubaska)
juz w piatek mamy we dwie wizyty wiec calm down i idz na lumpki

ja na szybko zrobilam kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowo maslanym, takie nic ale w sumie smaczne do jedzenia )

u mnie dziecie za to od ranca fika a wieczorami czuje jka sie rozpycha i do przyjemnych doznan to to nie nalezy..8)

w mojej STONCE tez takie bladziuchne te mandaryny, wiec sie nie skusilam ale tylko 2.99 to w sumie grosze...moze wieczorem kupie ;D

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-13 o 08:30
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:29   #3407
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Jelsi o cwiczenia chodzi to ja np mam tachykardie i kocham sporty wszelkiego rodzaju ale jak przegne to potem konczy sie omdleniem i trzepawką;/ zanim zaszlam w ciaze to z Ewą Chodakowską cwiczylam, Jillian Michaels i Shaun T- ten osttani to hardcore wiec jesli ktos lubi mega wycisk to polecam
Bieganie-nie dla mnie, nawet buty do biegania kupilam ale po dwoch dniach dostalam takich odciskow na nogach/stopach ze nie bylam w stanie chodzic nawet a poza tym jak juz ktos wspomnial boli mnie gardlo od biegania mimo ze oddycham nosem;/ nie wiem czemu to tak.
okaze sie na ile bedziemy mialy sily checi i samozaparcia...

Tyla.
;]
Ja nie polecam Shauna, człowiek genialny i energią zaraża, ale jak ćwiczyłam z nim latem to zaczęłam krwawić między miesiączkami, a później zatrzymał mi się okres, od razu przerwałam, dla mnie to jest za ciężkie, chociaż po całym wykonanym treningu czułam się nieziemsko, ale nic kosztem zdrowia
Ale za to taka Chodakowska to myślę że i podczas kp nie zaszkodzi taki skalpel.. ale najpierw to trzeba się dzieciaczkami będzie zająć a nie tam od razu ćwiczenia ^^
Stary 2014-11-13, 08:32   #3408
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witajcie

Kurcze wczoraj wieczorem rozbolała mnie głowa i poszłam ok. 22 spać. Zbudziłam sie ok. 4.30 i nie dobrze mi zwymiotowałam ale nie jedzeniem tylko rwało mnie aż dusiłam sie
Po tej akcji poszłam odrazu lulu i dopiero wstałam.

Dzidzia nadal nie dokazuje, aj już [zaczynam mieć tskie same mysli jak smv ..... przepraszam sama siebie za to.... ale jutro już 23t0 czyli zaczne 24tc
Oby to wina mojego tłuszczu a nie najgorsze... co mi sie w głowie ubzdurało. Idzie sfiksować jak każda z Was czuje dzidzie a Ja NIE help me!!!

Auto naprawione, to pojade na miasto do rosmanna po puder i tusz. Obliczyłam że warto
I podskocze na lumpki ...
By nie siedziec i nie myslec o tym....
Tż śpi po nocce, to jade.

A na obiad, nie mam pomysłu. Wczoraj rosołek i lane kluski a dzisiaj?

Co do WAGI TO a utyłam 13kg już wróciłam prawie do swojej wagi sprzed diety
Oststnio pilnowałam sie jak szalona i conwchodze a tam z dnia na dzien 2kg!!!!! wieczorem waga to już kosmos !!!
dostane opieprz od gin.... ale ja naprawde sie ogrsniczam.
A i czuje sie taka napompowana

Ok, ide sie zbierac. Buziaczki
a może spróbuj zjeść trochę czekolady, a poźniej połóż się na plecach tak na pół godziny Tylko chyba lepiej zrobić to wieczorem. Ja tak pierwsze ruchy właśnie czułam. I najlepiej działało właśnie leżenie na plecach

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
A u mnie piękna, słoneczna pogoda i zaraz ruszam do lumpów i mam mocne postanowienie tym razem kupić coś dla siebie. Co do mandarynek z Biedronki u mnie wczoraj były bardzo blade i nieładne, ale za to kiwi mają pyszne.
Zazdroszczę Ci i lumpów i pogody Mam nadzieję, że u mnie chociaż ładniejsze mandarynki będą, żeby mi los jakoś to wynagrodził

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim,
witam nową mamusię
Co do wagi to dzisiaj rano się zmobilizowałam i od początku ciąży mam 5,5 kg na plusie a jestem w 24 tc więc chyba nie jest tak źle, ale i tak się pilnuję z jedzeniem chociaż ostatnio bardzo ciągnie mnie do słodkiego

nouvelle2- bieganie to nie dla mnie, zazdroszczę samozaparcia, ja co najwyżej wybiorę rower , co do łóżeczka to z pełnymi bokami wydaje mi się za bardzo zabudowane brała bym to drugie
Pisałyście o terminach porodów ja w pierwszej ciąży urodziłam córkę 5 dni po terminie teraz bym chciała przed ale zobaczymy jak to będzie
no właśnie też myślę o tym drugim raczej
A rolki lubicie? jazda na rolkach też fantastycznie modeluje ciało

Stary 2014-11-13, 08:35   #3409
smv
Zakorzenienie

ojustyna dlatego ja z Shaunem robilam zazwyczaj te stretching cwiczenia na niedziele bo tez nie dawalam rady bo 5 min samej rozgrzewki czy tam cardio padalam...lacznie z tym ze w glowie mialam az zawroty;/
a Ewka robi w miare ok te cwiczenia wiec mozna podzialac...

dobra ja uciekam piekniutkie . Nie piszcie duzo bo potem ciezko sie wziac do nadrabiania ;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 08:37   #3410
nouvelle2
Zakorzenienie

odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia wciąż to do mnie nie dochodzi, że niedługo będę żoną
Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141113_092634.jpg (99,0 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-13 o 08:52
Stary 2014-11-13, 08:42   #3411
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
ojustyna dlatego ja z Shaunem robilam zazwyczaj te stretching cwiczenia na niedziele bo tez nie dawalam rady bo 5 min samej rozgrzewki czy tam cardio padalam...lacznie z tym ze w glowie mialam az zawroty;/
a Ewka robi w miare ok te cwiczenia wiec mozna podzialac...

dobra ja uciekam piekniutkie . Nie piszcie duzo bo potem ciezko sie wziac do nadrabiania ;D
a ja durnowata wszystko od a do z, taka ambitna nie wiem co tym chciałam udowodnić, chyba sama sobie że dam rade człowiek uczy się na błędach, dobrze że nic się złego nie stało, poza tym że uda mi się jeszcze bardziej "rozrosły", ale co ja się zamiartwiam, przecież to już ustalone że zakładamy wątek "po ciąży, a ciało jeszcze lepsze niż przed"

a tak poza tematem to chyba nakręciłyście mnie na te mandarynki, to dopiero się w biedronce zdziwią jak zaatakują sklepy wszystkie brzuchatki
i jeszcze raz odnośnie biedronki, kupowała może któraś z was jakieś meble produkcji biedronowej? koleżanka nagadała że komoda za 100 zł jest i to chyba biala, idealnie do dzidziusiowego pokoiku by się nadała, ale wczoraj w jednej byłam i nie znalazłam wrr
Stary 2014-11-13, 08:43   #3412
Lillkaa
Zadomowienie

Nouvelle piękne zaproszenie
A co do łóżeczka to bardzo mi się podoba opcja, którą wkleiłaś i zaczęłam się poważnie zastanawiać nad tym łóżeczkiem. Jednego mi tylko brakuje, a mianowicie szuflady pod łóżko. Ale może tam zadzwonię jakoś później i zapytam czy można kupić z szufladą.

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:43   #3413
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
odebrałam wczoraj ślubne zaproszenia wciąż to do mnie nie dochodzi, że niedługo będę żoną
Nie wiem czy ta fota to oddaje, ale generalnie zaproszenia są z takiego perłowo białego papieru, ze złotą kokardką. A te napisy i koronka są wycięte
Śliczne zaproszenia, proste i eleganckie
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 08:43   #3414
nusiekowa
Wtajemniczenie

dzień dobry!!!!!!!! znowu spać nie mogłam w nocy-przebudziłam się po 4 I wierciłam się masakrycznie ehhh I tak jest każdego dnia...chyba dzieć przyzwyczaja mnie do nocnego trybu życia

nouvelle2 przepiękne zaproszenia-takie oryginalne I eleganckie -cudo
Stary 2014-11-13, 08:47   #3415
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:

Miłego dnia
Ja miałam ambitny plan na początku, że kupię sosnowe łóżko i sama pomaluję na biało. Szybko moje plany się zmieniły jak sobie uświadomiłam ile tych szczebeleczunieczek tam jest

Trzymam kciuki!

Cytat:

ja też właśnie taki, nazywam to 'pudrowy róż' Sama mam sporo ciuchów w takim kolorze, więc dla dziecka też mi pasuje.
ja już nic z tymi kuponami nie będę kupowała w tej turze, ale od 14 listopada rusza nowa tura kuponów, ciekawe co wymyślą Mogliby dać teraz coś na dział z kosmetykami albo dział dla dzieci

tout-petit-fille wiem, co czujesz U mnie co prawda nie tata jest przyczyną niewyspania, a kot. W środku nocy złośliwie wlazł na worek foliowy i tak go udeptywał przez 15 minut
Ja mam twardą rękę i jak mi pies zaczyna tuptać paznokietkami po panelach to doprowadzam ją do porządku, że ma wracać na legowisko (mały szczylek- york na szczęście) Razem trzymamy się teraz na "wyjeździe" i ustawiłam jej legowisko koło mojego łóżka, więc czasem w nocy jak się przebudzi mogę ją pogłaskać i dalej ładnie śpi.

W ogóle wiecie co..? Mam niby potwierdzoną kilkukrotnie dziewczynkę i nakupowałam jej dziewczyńskich ciuchów, a ostatnio zaczęłam nabierać wątpliwości co by było, jak teraz na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak
Przez to wszystko nie mogę doczekać się wizyty 25-go i chcę z resztą zobaczyć małą mińkę

Moja siostra tak się wczuła w tą ciążę, że zarzuciła mnie dwoma worami ciuszków co prawda chłopięcych, bo ma dwóch synków, ale można wyselekcjonować fajne perełki. Dała też bujaczek, kupiła ręcznik, kocyk, kilka dziewczyńskich ciuszków, mama też trochę dołożyła do pieca:P
Wariatka wczoraj dała mi jeszcze torbę kosmetyków do make up'u, bo jej praca w "służbach" nie pozwala już na poświęcanie czasu na pindrzenie się;P

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
nie widzę zdjęcaaaa

Stary 2014-11-13, 08:57   #3416
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
Nouvelle piękne zaproszenie
A co do łóżeczka to bardzo mi się podoba opcja, którą wkleiłaś i zaczęłam się poważnie zastanawiać nad tym łóżeczkiem. Jednego mi tylko brakuje, a mianowicie szuflady pod łóżko. Ale może tam zadzwonię jakoś później i zapytam czy można kupić z szufladą.
podejrzewam, że możnaby zrobić z szufladą jako indywidyalne zamówienie. Ja tych szuflad pod łóżko nie lubię. tzn. jako dziecko uwielbiałam, bo bawiłyśmy się tam w dom, ale jako mama- nie lubię My miałyśmy z siostrą takie łóżko i przez to, że między szufladą, a łóżkiem była taka szpara, to wszystko się kurzyło Zawsze mnóstwo takich kulek kurzowych tam było już po 2 dniach od odkurzania. Z tym, że ja miałam i będę mieć to łóżko na strychu, gdzie kurzy się bardziej, więc może w mieszkaniu w bloku tak się nie będzie działo

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
a ja durnowata wszystko od a do z, taka ambitna nie wiem co tym chciałam udowodnić, chyba sama sobie że dam rade człowiek uczy się na błędach, dobrze że nic się złego nie stało, poza tym że uda mi się jeszcze bardziej "rozrosły", ale co ja się zamiartwiam, przecież to już ustalone że zakładamy wątek "po ciąży, a ciało jeszcze lepsze niż przed"

a tak poza tematem to chyba nakręciłyście mnie na te mandarynki, to dopiero się w biedronce zdziwią jak zaatakują sklepy wszystkie brzuchatki
i jeszcze raz odnośnie biedronki, kupowała może któraś z was jakieś meble produkcji biedronowej? koleżanka nagadała że komoda za 100 zł jest i to chyba biala, idealnie do dzidziusiowego pokoiku by się nadała, ale wczoraj w jednej byłam i nie znalazłam wrr
ja mam na działce kilka mebli i takich rzeczy gospodarczych z Biedronki, komodę, szafkę na buty i jakieś graty kuchenne. Wiadomo, że za takie pieniądze nie ma co się spodziewać litego drewna machoniowego, ale ogólnie są spoko. Nic się nie dzieje, porównywalne z niektórymi seriami Ikei.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Ja miałam ambitny plan na początku, że kupię sosnowe łóżko i sama pomaluję na biało. Szybko moje plany się zmieniły jak sobie uświadomiłam ile tych szczebeleczunieczek tam jest

Trzymam kciuki!

Ja mam twardą rękę i jak mi pies zaczyna tuptać paznokietkami po panelach to doprowadzam ją do porządku, że ma wracać na legowisko (mały szczylek- york na szczęście) Razem trzymamy się teraz na "wyjeździe" i ustawiłam jej legowisko koło mojego łóżka, więc czasem w nocy jak się przebudzi mogę ją pogłaskać i dalej ładnie śpi.

W ogóle wiecie co..? Mam niby potwierdzoną kilkukrotnie dziewczynkę i nakupowałam jej dziewczyńskich ciuchów, a ostatnio zaczęłam nabierać wątpliwości co by było, jak teraz na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak
Przez to wszystko nie mogę doczekać się wizyty 25-go i chcę z resztą zobaczyć małą mińkę

Moja siostra tak się wczuła w tą ciążę, że zarzuciła mnie dwoma worami ciuszków co prawda chłopięcych, bo ma dwóch synków, ale można wyselekcjonować fajne perełki. Dała też bujaczek, kupiła ręcznik, kocyk, kilka dziewczyńskich ciuszków, mama też trochę dołożyła do pieca:P
Wariatka wczoraj dała mi jeszcze torbę kosmetyków do make up'u, bo jej praca w "służbach" nie pozwala już na poświęcanie czasu na pindrzenie się;P

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

nie widzę zdjęcaaaa
teraz zobacz, wrzuciłam w tamtym poście

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:

ja też tak mam z tą płcią Dziewczynka jest spełnieniem marzenia mojego życia i to chyba stąd się bierze, że nie dowierzam, że ono się spełni Przecież jak byłam na połówkowym, to zamiast się pytać czy dziecko się dobrze rozwija, to ja ze 3 razy musiałam się zapytać czy to na bank jest dziewczynka

Stary 2014-11-13, 08:59   #3417
Lila_17
Rozeznanie

[QUOTE=EdithS;48906618]my na szczęście 1 święta w tym roku po ślubie spędzamy najpierw u moich rodziców i mam zamiar się najeść i mam nadzieję, że żadne rewolucje ciążowe mi nie przeszkodzą, a potem 26.12 jedziemy do teściów.

ładny brzuszek, nie widać w ogóle tej Twojej wagi, chyba jesteś wysoka albo masz ciężkie kości

o nie nie, ja mam ZAKAZ wchodzenia na stronkę, jestem zakochana w tych produktach, ale wyczerpałam już limit wydatków na ich dzieła

Kochana a zamawiałaś kocyk z ich strony? Może są jakieś promocje, czy ceny maja stałe?
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:02   #3418
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje 😘 Ja żoną bede 6.12, w Mikołaja 😀 Cywilny poki co, kościelny weźmiemy za jakies 3 lata 😊 Jutro jade poszukać jakiejś sukienki i cos czyje ze bedzie cieżko 😞
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:04   #3419
nouvelle2
Zakorzenienie

[QUOTE=Lila_17;48910974]
Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
my na szczęście 1 święta w tym roku po ślubie spędzamy najpierw u moich rodziców i mam zamiar się najeść i mam nadzieję, że żadne rewolucje ciążowe mi nie przeszkodzą, a potem 26.12 jedziemy do teściów.

ładny brzuszek, nie widać w ogóle tej Twojej wagi, chyba jesteś wysoka albo masz ciężkie kości

o nie nie, ja mam ZAKAZ wchodzenia na stronkę, jestem zakochana w tych produktach, ale wyczerpałam już limit wydatków na ich dzieła

Kochana a zamawiałaś kocyk z ich strony? Może są jakieś promocje, czy ceny maja stałe?
nie do mnie pytanie, ale Ci coś może zasugeruję Na stronie Smyka również są produkty z LaMillou, a do Smyka jest sporo zniżek, np. te akcje gazetowe (kupony w gazetach).
Na Twoim miejscu poczekałabym do Świąt i 'polubiła' profil LaMillou na fb, może przed Świętami zrobią jakąś małą obniżkę, to wtedy tam będą o tym pisać

Stary 2014-11-13, 09:04   #3420
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
podejrzewam, że możnaby zrobić z szufladą jako indywidyalne zamówienie. Ja tych szuflad pod łóżko nie lubię. tzn. jako dziecko uwielbiałam, bo bawiłyśmy się tam w dom, ale jako mama- nie lubię My miałyśmy z siostrą takie łóżko i przez to, że między szufladą, a łóżkiem była taka szpara, to wszystko się kurzyło Zawsze mnóstwo takich kulek kurzowych tam było już po 2 dniach od odkurzania. Z tym, że ja miałam i będę mieć to łóżko na strychu, gdzie kurzy się bardziej, więc może w mieszkaniu w bloku tak się nie będzie działo

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

ja mam na działce kilka mebli i takich rzeczy gospodarczych z Biedronki, komodę, szafkę na buty i jakieś graty kuchenne. Wiadomo, że za takie pieniądze nie ma co się spodziewać litego drewna machoniowego, ale ogólnie są spoko. Nic się nie dzieje, porównywalne z niektórymi seriami Ikei.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

teraz zobacz, wrzuciłam w tamtym poście

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ja też tak mam z tą płcią Dziewczynka jest spełnieniem marzenia mojego życia i to chyba stąd się bierze, że nie dowierzam, że ono się spełni Przecież jak byłam na połówkowym, to zamiast się pytać czy dziecko się dobrze rozwija, to ja ze 3 razy musiałam się zapytać czy to na bank jest dziewczynka
hahaha dobra jesteś!

Już widzę zaproszenie.. śliczne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości