|
|
#3031 |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Jak.Ja.Nienawidze.Ludzi.C zas.Na.Czystki.Na.Fb.
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stalo?
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh doskonale Was rozumiem z tym,ze nie mozecie wytrzymac z prezentami.
Do nas doszly puzzle i naklejki wielo na Mikolaja. I juz Kubie dalismy, bo nie moglismy wytrzymac. Naklejki wielo sa mega!!!!! Brak prezentu mikolajkowego TZ skwitowal: damy mu kilka mandarynek i tez bedzie ok ))
|
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3035 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
7letnia dziewczynka: http://allegro.pl/flutterbye-motylko...784952900.html u nas prawie każda pamiętnik ma niekoniecznie ten, np. furby mają:http://allegro.pl/notes-wlochaty-fur...779599095.html Dla chłopca ciastolina, super są zestawy z koparami itp: http://hasbro.strefamarek.allegro.pl...mer-a5418.html http://hasbro.strefamarek.allegro.pl...uzz-a7394.html no masa tego pewnie, z bonitkami i mandarynkami a co zrobiłaś?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale dla ciut starszych, A. miała 3 lata i to jest minimum. Ale grafika nie umywa się do czereśniowej!Cytat:
![]() Cytat:
i teraz dodali fajne zwierzaki i jakieś drzewka czy coś. I duża jest! ta drewniana też mi się podoba bardzo. Ale myślę, że ta z auchan zrobiłaby "łał" ![]() --------------------- Neti, zjadło mi cytowanie, muszę poszukać co chciałaś ![]() -------------------- Przyszły mi z arosa knigi, kicia kocia super! cieniutkie książeczki, ale fajne! |
|||||||||
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3037 |
|
Lurker ;)
|
wiesz co, jak pisze do mnie na fb laska, z ktora nie utrzymuje kontaktu( bo mnie w☠☠☠☠iala i w☠☠☠☠ia tym, ze zyje i swoim tokiem myslenia itp) z pytaniem gdzie pracuje, jak dziecko, a wczesniej tez wyjezdzala do mnie z pytaniami czy juz praca jest( kiedy bardzo cierpialam z powodu jej straty, a jej przedluzyli umowe na pare lat, bo akurat byla na l4 ciazowym i nie wiem chuj moze poczula sie lepsza)? no to sory
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-11-13 o 21:00 |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was, ale weny i czasu na pisanie brak.
Odstawilismy smoczek już 1,5 tygodnia temu czego efektem jest brak drzemki w dzień. Dla mnie trochę to męczące ale nie da się jej położyć w żaden sposób. No i zaczęła gryźć, bo zęby ida. A noce też różne są.
|
|
|
|
#3039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60043 https://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60055 https://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60044 https://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60056 z tym: https://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60054 i już fajny prezent ![]() Dla Dorki i Agatki tez nie mam głównego na BN, książeczki mam, zamówione helołkitki i tyle. |
|
|
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48920403] Tę z auchan znam, jakieś 7 lat temu P. kupował siostrzenicy, jest świetna i teraz dodali fajne zwierzaki i jakieś drzewka czy coś. I duża jest! ta drewniana też mi się podoba bardzo. Ale myślę, że ta z auchan zrobiłaby "łał" ![]() ![/QUOTE] dzieki, musze ja zobaczyc na zywo wlasnie. zobacze tez ta z biedry i wtedy podejme decyzje. narazie mi nie bardzo spieszno bo to albo na urodziny albo na gwiazdke... noo, fajna... rozklada sie , w srodku sa pomieszczenia dla zwierzatek. tylko hmmm "cienka" w sensie waska Cytat:
![]() a nie bierzesz pod uwage tego, ze laska napisala co Ciebie z czystej sympatii, troski, ch.j wie czego jeszcze? czy raczej odrzucasz taka mozliwosc
|
||
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naklejki tez lubi, ale tylko z kims, same go az tak nie zajmuja. Za to ja jestem zajarana ![]() Dzieki SZAJA! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-13 o 21:17 |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Lurker ;)
|
Pstryniu nie, ja nie powiedzialabym, ze darze jej osobe sympatia, jesli ona mnie tak to jest dziwna. Ja nie lubie ludzi ktorzy nie ukrywaja, ze nie lubia mnie
![]() Nawijko tz mistrz ![]() Ja nie wiem co na mikolajki, u nas zazwyczaj to byly drobiazgi. Moze kupie jej kinder niespodzianke, dam pol jajka( a niech ma!) i zabawke Wersja oszczedna Aha i czemu moje dziecko jeszcze nie spi?
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis w zlobku znow placz (jak tylko pani powiedziala "dzien dobry Kuba")...
Na szczescie minal po wejsciu do sali (kukalam przez okno...), pani go uspokoila, a potem wdrapal jej sie na kolana (ukladali z dziecmi klocki akurat). Pamietacie moje watpliwosci odnosnie nieuspokajania przez panie?? Takze poki co jest ok. Kuba zjadl dzis w zlobku SAM cale drugie danie (karkowka w sosie z ziemniakami - w domu w zyciu nic takiego nie zjadl!!! I to jeszcze sam!!). Poza tym wystarczylo go 2x poglaskac i poszedl na drzemke (w domu ucieka od razu, nie chce zasnac...). Nie wiem jak panie to robia, czary jakies czy co... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-13 o 21:18 |
|
|
|
#3045 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, w grę wchodzi tez obserwowanie innych dzieci - u nas jeśli D. nie chce czegoś zrobić, to wystarczy: zrób, jak Agatka
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
AGA, druga pozycja: http://allegro.pl/listing/listing.ph...v6-p-2-ce-1106
Nie moge dac linku bezposredniego, bo mnie od razu do aplikacji przenosi. Ehh zasnelam z Kuba i jestem nieprzytomna :/ |
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie to macie? http://allegro.pl/melissa-doug-nakle...732956265.html |
|
|
|
|
#3048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3049 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Moje dziecko zasnęło o 21:30, dzień bez drzemki
![]() Bokeh widziałaś pożar wczoraj? Nawijko brawa dla Kubusia!
|
|
|
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, te. A u Was od poczatku jest placz? ![]() Cytat:
Hehe zarcioch bardzo prawdziwy :P |
||
|
|
|
#3052 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
jakby ktoś był zainteresowany, to w biedronce jest książka "Pan Pierdziołka spadł ze stołka" i jeszcze dwie inne z tej serii za 8,99 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba się wstydzić? ![]() Cytat:
także Twój TŻ całkiem spoko![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- lekcja anatomii wg Filipa: "Fifi ma małe ciciusie, mama na duzie (kochany syn ), mama nie ma siusiaka, Fifi ma takiego malutkiego siusiaka, tata ma duziego. Mama ma musielke. Ciocia Gosia ma ciciusie z mlećkiem."
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
nawijko brawa dla Kubusia
![]() ellmi padłam z anatomii Fifka wszystkie macie te naklejki to będę mieć i ja (tzn Hanna) i zaczynam kompletować prezenty
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Fifi <3 kocham go!
Kurczę no, Ami za to podłapała 2 teksty od babć i ich ciągle używa, np jak jej coś spadnie, albo ją o coś poproszę. 1, "nie mam, nie mam! (rozkłada ręce) siły!" ( kiedyś babcia tego użyła) 2. "nie mam ciasu! (czasu)
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
ELLMI, Fifek mistrz!
A kielbasa totalnie powala ![]() Aaaaa czeresniowej tez nie mamy, takze piatka SILVER ![]() Mialam cos zamowic na Arosie, ale nie wiem cooo.... Podobno na all dziala znow darmowa wysylka, ale chyba i tak tylko do jutra ta promocja jest.. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-13 o 23:11 |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
pocytowałam i co? Jakieś coś mi wyskoczyło i się zepsuło :/
z tego, co pamiętam: szaja dzięki, dzięki, dzięki ![]() nawijko dla Kuby a tak się martwiłaś ![]() pstryczku ciekawe, z czego ta farma Biedronkowa jest wykonana ![]() ta z Melissy mi się podoba ale jakaś taka wąska jest ![]() silver my mamy jesień na Czereśniowej i Kuba uwielbia, wszędzie szuka papugi, wron, kruka, psa i pani czytającej "baję" ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ellmi padłam z Fifka i z kiełbasy też ![]() Debrah Amelka najlepsze teksty podłapała
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
no kiełbasa to fakt autentyczny, dobrze, ze młody ma jeszcze chrzestną - mnie
![]() Cytat:
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ciężaróweczki nie martwcie ssię tak! Dzieci są mądre i szybko znajdują pocieszenie. Mój Krzyś fantastycznie daje radę. Do południa żłobek potem babcia potem aż do snu tata co prawda tz odwiedza mnie cichaczem po 21 kiedy dziecko zasnie ale wolę żeby synus miał ojca przez te kilka godzin. Rodzic to rodzic. Muszę jeszcze raz na forum podziękować Marsi !!!! Pomimo tego że na finiszu to przyjechała do mnie w odwiedziny na dodatek z pełną reklamowka smakołyków az mnie zamorowalo ! Na prawdę super koleżanka. No i gdyby nie pozna pora i nasze zaawansowane stany to chyba znowu byśmy gadaly i gadaly i gadaly.......... Silver ja widziałam już kiedyś te rowerki w biedrze i szczerze trochę za slabe jak dla mnie za taką cenę. Oczywiście szanuję wybór Misi ale ja osobiście wybrała bym rowerek drewniany lub metalowy na lepszych łożyskach bo jednak to one w w całej tej konstrukcji są najważniejsze. Ale to tylko moje zdanie. Nawijko tego można było się spodziewać! Kubuś to bardzo mądry chłopczyk i szybko podlapal jak inne dzieci się zachowują i sam tak robi. Z mojej strony radzę tylko abyś pielegnowala te super zachowania zlobkowe jak np samodzielnie jedzenie. Mój strasznie brudzil wszystko z poczatku a teraz to pięknie je. Itd...... Little no niestety tacy są ludzie. Głupi i wyrachowani :/ Deli no to super że już się ustabilizowalo Mika nie tak prosto jest wyrównać hemoglobine w organizmie. Ja juz drugi tydzień zaraz jak kwitne w szpitalu. Nie życzę Ci . Dużo ci spadła wartość? Jak wyjdę z ''paki'' tok zobaczę za tymi naklejkami i czeresniowa :p Pozdrawiamy
|
|
|
|
#3059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no no nie tylko mama została doceniona Ale kochany on ![]() Cytat:
Jakaja dobrze, że u Ciebie wszystko ok ! trzymaj się tam w tym szpitalu! Kiedy zamierzają Cię wypuścić??? ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
jest 3:05, kładę się spać
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-11-14 o 03:05 |
|||
|
|
|
#3060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawaim się nad nim poważnie, chociaz mam jeszcze używke upatrzona ale z drewnianą rama i nei wiem który lepszy. Cytat:
![]() Cytat:
Boski jest Dzisiaj tylko jedna pobudka w nocy a wcześniej porządne Dzisiaj deszcze u mnie a my mamy płyty meblowe przywieść ( a trzeba z ostwartym bagażnikiem jechać
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

))

a co zrobiłaś?
NIech młodzież się pakuję i na świat szybko przychodzi
drogi po cholerze, ale zastanawiam się nad kupnem 

ale nie da się jej położyć w żaden sposób. No i zaczęła gryźć, bo zęby ida. A noce też różne są.

Wersja oszczedna 

22.05.2008
14.08.2011