Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 22:16   #3391
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Suess Pokaż wiadomość
Teraz to mam dopiero zagadkę. Kupilam kilka przedmiotow w bardzo okazyjnej cenie od jednego sprzedawcy, ale jako że miał on przesyłkę 24,99 z możliwoscia wyslania w tej cenie 1 przedmiotu, płaciłam za każdą transakcję pojedynczo. Zapłaciłam tak za 3. Potem przestał pojawiać mi się komunikat o możliwości darmowej wysyłki. Mimo to spróbowałam jeszcze raz i po wyborze wysyłki płatnej z góry i kartą pojawił się komunikat: nie możesz skorzystac z kuponu na darmową wysyłkę, ponieważ dostałes ostrzezenie. Oczywiscie niczego nie dostałam ani ma maila, ani w aplikacji, ani nawet po zalogowaniu na konto na komputerze. Myślę, że ma to związek z ilością transakcji dokonanych pod rząd u jednego sprzedawcy. Ale jestem troszkę przerażona, bo mam klikniętych już kilka następnych przedmiotów i boje się, czy już w ogole nie bede mogła skorzystać z kuponów? Z czym wiąze się takie ostrzeżenie? Czy nie będę mogła już w ogóle brać udziału w tych akcjach? Oczywiscie gdybym byla tego świadoma nie płaciłabym w ten sposób. W regulaminie ani w faq nie ma mowy o tego typu sytuacjach, więc dlaczego tak się stało?
Z tego co mi wiadomo to kilka ostrzeżeń (nie wiem ile) równa się blokada konta na allegro.
Nie korzystałaś w ciągu 24 godzin z zakupów z darmową wysyłką?
Albo jeszcze jedna opcja,sprzedający wydał się podejrzany i może myślą że robisz z nim jakieś machloje? Skoro pojedyńczko kupowałaś?? Nie wiem ,tak tylko gdybam

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Matowe czy świecące krótkie kalosze?
Matowe wyglądają zupełnie jak nie-kalosze
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 22:23   #3392
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Matowe czy świecące krótkie kalosze?
Matowe zdecydowanie
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 22:42   #3393
Suess
Raczkowanie

[QUOTE=aneczka87874;489220 21]Z tego co mi wiadomo to kilka ostrzeżeń (nie wiem ile) równa się blokada konta na allegro.
Nie korzystałaś w ciągu 24 godzin z zakupów z darmową wysyłką?
Albo jeszcze jedna opcja,sprzedający wydał się podejrzany i może myślą że robisz z nim jakieś machloje? Skoro pojedyńczko kupowałaś?? Nie wiem ,tak tylko gdybam[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Przecież napisałam, że skorzystałam z kuponu u jednego sprzedawcy dla kilku transakcji płacąc za każdą osobno. Moglo to wygladac ze strony allegro jako "machloje ze sprzedawca", ale przeciez gdybym byla swiadoma (gdyby bylo to w regulaminie, faqu), że nie mogę tak zrobić to bym nie zrobila. Dlatego pytam jakim prawem tak jest i dlaczego ostrzezenie dostalam ja, a nie sprzedajacy, ktory wprost przyznaje, ze aukcja jest dla klientow z kartą visa, bo przesylka jednego przedmiotu wynosi 24,99.
Czy nikt tak nie zrobił? Bo ostrzezenie nie wyskakuje od razu. Jest wrecz niedostrzegalne, dopoki nie wybierze się przesyłki. A ja zwykle, gdy nie pokazywala się darmowa to robiłam wstecz. Ale gdy mimo wszystko ją wybrałam wtedy pojawia się ostrzezenie. Myślę, że te osoby, ktore mają problemy z kuponem visa powinny to sprawdzić, może to jest przyczyną.

Edytowane przez Suess
Czas edycji: 2014-11-13 o 22:44
Suess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:02   #3394
SuLoVa
Zakorzenienie

chciałam kupić w prezencie czarny zegarek, który ładniejszy?
http://allegro.pl/zegarek-skorzany-g...768827935.html
http://allegro.pl/zegarek-geneva-zlo...753694088.html
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:16   #3395
Ea89
Rozeznanie

Boję się już wchodzić na ten wątek, bo za dużo tutaj informacji i zbyt dużo zakupów bym robiła ;d Chciałam tylko dać znać, że już działają mi płatności kartą Visa. Poszperałam i miałam dzienny limit transakcji na 0,00 zł ustawiony ;/ Póki co pozamawiałam różne organizery na bieliznę, kilka par kolczyków, bransoletkę z naszyjnikiem - generalnie nazywam to pierdołami, więc nawet linków nie wstawiam. Aktualnie poszukiwane są przeze mnie botki i sukienka także jak kupię to się pochwalę Chyba nie mówiłam, że dotarła do mnie spódniczka http://allegro.pl/show_item.php?item=4689750500 - jestem mega zadowolona i oficerki http://allegro.pl/ak-009-lakierowane...748383234.html

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi to już bardziej przemawia do mnie ten z drugiego linka. Do mnie dotarł ostatnio ten http://allegro.pl/show_item.php?item=4747173752 - jestem bardzo zadowolona, bardzo mi się podoba!
Ea89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:33   #3396
wiki100
Rozeznanie

Dziewczyny, pomóżcie.
Pisałam o tej sprawie kilka dni temu, ale od tamtej pory nic się nie zmieniło:-/
Wylicytowalam książki na allegro, pani mi ich nie chcę przesłać, powołując sie na wymówki, że myślała, że aukcja będzie trwała dłużej, że chciała wystawić to z ceną minimalną...
Uzeram sie z nią od piątku. Najpierw mówiłam, że jeśli nie wyślę, to ja zgłoszę do allegro itd.
Potem wymyśliłam, że moze otrzymać kwotę taką jaka chcę poprzez wystawienie ponownie tych książek z wysyłką za 25 zł, znowu zapłacę za te książki używając karty visa, tamte pieniądze mi zwróci i z tych zwróconych pieniędzy oddam jej te, które placiłam, a raczej allegro płacilo za wysyłkę(40 zł). Ta owszem zwróciła mi pieniądze, ale książek nie wystawiła ponownie.
Jestem już tym tak zmęczona, z tą babą tak ciężko się porozumieć. Odpisuje, albo i nie koło 12 w nocy, numer telefonu podany na allegro mówi mi, że:"abonent nie przyjmuje połączeń przychodzących". Jeśli już odpisuje to bardzo zdawkowo, nie robi sobie nic z tej sytuacji, a mnie ma gdzieś.
Nie wiem już co mam robić, przecież nie zmuszę jej, żeby mi odpisywała, albo żeby wysłała towar, ale strasznie mi zależy na tych książkach. W międzyczasie uzerania się z tą panią odpuściłam już pare aukcji.
Do allegro pisałam przez formularz kontaktowy- nie ma odzewu. Dziś również napisałam do nich na fejsie, ale nie liczę, że mi odpisza.
Czy jeśli założę spór to mogę w nim żądać tylko i wyłącznie wysyłki towaru? Nic mi po pieniądzach. Pomóżcie

Edytowane przez wiki100
Czas edycji: 2014-11-14 o 07:35
wiki100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:33   #3397
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Teraz to mam dopiero zagadkę. Kupilam kilka przedmiotow w bardzo okazyjnej cenie od jednego sprzedawcy, ale jako że miał on przesyłkę 24,99 z możliwoscia wyslania w tej cenie 1 przedmiotu, płaciłam za każdą transakcję pojedynczo. Zapłaciłam tak za 3. Potem przestał pojawiać mi się komunikat o możliwości darmowej wysyłki. Mimo to spróbowałam jeszcze raz i po wyborze wysyłki płatnej z góry i kartą pojawił się komunikat: nie możesz skorzystac z kuponu na darmową wysyłkę, ponieważ dostałes ostrzezenie. Oczywiscie niczego nie dostałam ani ma maila, ani w aplikacji, ani nawet po zalogowaniu na konto na komputerze. Myślę, że ma to związek z ilością transakcji dokonanych pod rząd u jednego sprzedawcy. Ale jestem troszkę przerażona, bo mam klikniętych już kilka następnych przedmiotów i boje się, czy już w ogole nie bede mogła skorzystać z kuponów? Z czym wiąze się takie ostrzeżenie? Czy nie będę mogła już w ogóle brać udziału w tych akcjach? Oczywiscie gdybym byla tego świadoma nie płaciłabym w ten sposób. W regulaminie ani w faq nie ma mowy o tego typu sytuacjach, więc dlaczego tak się stało?
Moim zdaniem to wcale nie chodzi o to, że kupiłaś u niego kilka przedmiotów. Któraś dziewczyna podawała linka do jakiegoś forum, gdzie ludzie tak oszukiwali allegro, żeby zarabiać na tej darmowej wysyłce. Przecież od razu widać, że sprzedający specjalnie obniżył wartość przedmiotu, a wysyłka będzie dla niego dodatkowym zyskiem. Może allegro myśli, że brałaś udział w tym przekręcie? Np że zostałaś przez niego podstawiona? Ja bym napisała po pierwsze do allegro, że o niczym nie wiedziałaś, żeby cofnęli ci ostrzeżenie i oddali ten kupon na wysyłkę. A po drugie do sprzedającego, że przez niego dostałaś to ostrzeżenie i za więcej przedmiotów nie zapłacisz. Ale pewnie on już ma zablokowane konto.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:41   #3398
Suess
Raczkowanie

Poczytałam trochę wątków na innych forach i okazało się, że nie tylko ja dostałam ostrzeżenie i nie mogę skorzystać już z kuponów visa (o ile w ogóle nadal można, bo promocja visa na allegro zrobiła się szara). Allegro zaczęło ponoć dawać ostrzeżenia od tak, szczególnie kiedy użytkownik robił zakupy na małe kwoty 1-5 zł. Najogólniej mówiąc allegro dało się złapać we własną sieć nie ustalając dolnej granicy zakupu najwyraźniej trochę straciło, bo użytkownicy zaczęli zamawiać za śmieszne kwoty. Musieli się chyba ratować tymi ostrzeżeniami i wcześniejszym zakończeniem promocji. Szkoda tylko, że regulamin nie uwzględniał tej kwestii i myślę, że powinni bardziej pilnować sprzedających niż kupujących, którzy w swoich aukcjach wprost przyznawali, że są one korzystne z kuponem visa.
Są to oczywiście na razie tylko moje domysły (i kilku innych osób). Napisałam już na ten temat do allegro, ponieważ o całym tym "ostrzeżeniu" nie zostałam należycie poinformowana, ani nie mam jasności dlaczego je otrzymałam.
Być może osoby, które miały nagle problemy ze skorzystaniem z kuponów visa też otrzymały coś podobnego i nawet o tym nie wiedzą. Tak jak pisałam - nie ma żadnej informacji, żadnego maila, a zawsze gdy nie pojawiał mi się kupon to wciskałam "wstecz". Dopiero wtedy, gdy wybierałam mimo wszystko sposób wysyłki wyświetlała mi się informacja poniżej.

A z pozytywnych informacji - klikajcie "pobierz kupon" znowu rozdają rabaty

Edytowane przez Suess
Czas edycji: 2014-11-14 o 07:45
Stary 2014-11-14, 08:45   #3399
ewciaa82
Zakorzenienie

Chciałam zdać relacje. Otrzymałam wczoraj sukienkę
http://allegro.pl/a-173-pikowana-suk...797141746.html
Jest idealna. Zamówiłam 36 i jest w sam raz.Materiał elastyczny, krój bardzo klasyczny.Jestem wniebowzięta. Przesyłka expresowa, paczkę miałam dzień po dokonaniu płatności. CZekam na kolejne kolory, bo była dostępna tylko czarna. Naprawdę polecam.Zdjęcia na żywo mogę wrzucić na życzenie
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:48   #3400
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewciaa82 Pokaż wiadomość
Jest idealna. Zamówiłam 36 i jest w sam raz.Materiał elastyczny, krój bardzo klasyczny.Jestem wniebowzięta. Przesyłka expresowa, paczkę miałam dzień po dokonaniu płatności. CZekam na kolejne kolory, bo była dostępna tylko czarna. Naprawdę polecam.Zdjęcia na żywo mogę wrzucić na życzenie
Też lubię tego sprzedającego: ) 3/4 sukienek mam od niego. Pamiętam, że raz zwracałam kieckę, bo była za duża i pieniądze też od razu oddali.
Stary 2014-11-14, 08:51   #3401
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Też lubię tego sprzedającego: ) 3/4 sukienek mam od niego. Pamiętam, że raz zwracałam kieckę, bo była za duża i pieniądze też od razu oddali.
Naprawdę jestem zaskoczona taką fachową obsługą Na maila odpisał błyskawicznie.Więcej takich ludzi chciałoby się spotykać. Jeśli masz od niego inne sukienki to bardzo proszę pochwal się (linki mile widziane), bo ja już czaję się na kolejne.
Stary 2014-11-14, 08:58   #3402
golabek
Wtajemniczenie

Cytat:
Poproszę fotkę Zastanawiam się właśnie nad tą sukienką

Kochane pomóżcie Co robicie jeśli do kwoty kuponu brakuje wam 1zł? Można dokupić coś od innego sprzedającego? Czy muszą to być zakupy od 1 osoby?

Edytowane przez golabek
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:00
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:02   #3403
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek Pokaż wiadomość

Kochane pomóżcie Co robicie jeśli do kwoty kuponu brakuje wam 1zł? Można dokupić coś od innego sprzedającego? Czy muszą to być zakupy od 1 osoby?
Wrzucę wieczorem

Mam pytanie do Was, szukam pościeli i nakrycia na sofę. Macie sprawdzonego sprzedawcę?
Stary 2014-11-14, 09:10   #3404
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Naprawdę jestem zaskoczona taką fachową obsługą Na maila odpisał błyskawicznie.Więcej takich ludzi chciałoby się spotykać. Jeśli masz od niego inne sukienki to bardzo proszę pochwal się (linki mile widziane), bo ja już czaję się na kolejne.
Przejrzałam na szybko ich aukcje i większości już nie ma. Z tych co zostały mam te:
http://allegro.pl/a-169-sukienka-tun...784987112.html
http://allegro.pl/a-163-pikowana-suk...766436421.html tylko moja jest letnia nie pikowana, ale identyczna
http://allegro.pl/a-121-sukienka-kwi...708468407.html
Do tego mam jeszcze dwie z baskinką, dwa tulipany i dwie rozkloszowane, których tutaj nie ma Wiem, wiem dużo ich, ale ja w lecie tylko w sukienkach chodzę

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:

Jakakolwiek aukcja charytatywna z dostawą elektroniczną. Dokładnie 1 zł.
Stary 2014-11-14, 09:15   #3405
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli mówisz o kuponie na 20 lub 30 zł to dokup cegiełkę za 1 zł z aukcji charytatywnej i zapłać wspólnie za zakupy

Cytat:
Poczytałam trochę wątków na innych forach i okazało się, że nie tylko ja dostałam ostrzeżenie i nie mogę skorzystać już z kuponów visa (o ile w ogóle nadal można, bo promocja visa na allegro zrobiła się szara). Allegro zaczęło ponoć dawać ostrzeżenia od tak, szczególnie kiedy użytkownik robił zakupy na małe kwoty 1-5 zł.

Szczerze to myślę, że ostrzeżenie nakładają na osoby, które kupowały po kilka zł, a za wysyłkę płaciły nielogiczne kwoty. Ja kupowałam nawet po jednej sztuce u różnych sprzedajacych pieluszki, w cenach od 1,90 zł po 3 zł, skarpetki po 1,99 zł i wybierałam za każdym razem kuriera czy pocztex kuriera i nie było problemu. Myślę, że jeśli wysyłka ma normalną cenę czyli przypuśćmy do 20 zł za kuriera i sprzedający prowadzi sklep, w którym od dawna ma takie koszty wysyłki, to żadnego ostrzeżenia all nie daje. Uważam, że dostają je osoby, które nagle zaczęły wystawiać towar za grosze, a wysyłkę za 25 zł żeby tylko zarobić.

I chciałabym złożyć zażalenie moja ciąża sprawiała wielu osobom tak ogromny problem, ale sto takich samych wiadomości o kuponach, pisanych na czarno, nie przeszkadza nikomu.. Jeśli nie ma tu być off-topów to niech to dotyczy wszystkich.. Co prawda kupony są bardziej związane z tym działem, ale jednak nie ich dotyczy wątek.
Też piszę o kuponach ale na szaro, a po drugie nie zadaję miliona oczywistych pytań, na które odpowiedzi można w ciągu 1 minuty znaleźć w FAQ , bo to mnie wkurza najbardziej - wystarczy zajrzeć do FAQ i piszą na co jest dany kupon, wystarczy kliknąć na kupon i też się ta informacja wyświetla. A mimo to co chwilę ktoś pyta czy to kupon na ubrania czy nie i zadaje tysiąc pytań, na które odpowiedzi padły już dawno. Amen

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:19
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:25   #3406
golabek
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Przejrzałam na szybko ich aukcje i większości już nie ma. Z tych co zostały mam te:
http://allegro.pl/a-163-pikowana-suk...766436421.html tylko moja jest letnia nie pikowana, ale identyczna
Do tego mam jeszcze dwie z baskinką, dwa tulipany i dwie rozkloszowane, których tutaj nie ma Wiem, wiem dużo ich, ale ja w lecie tylko w sukienkach chodzę

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Jakakolwiek aukcja charytatywna z dostawą elektroniczną. Dokładnie 1 zł.
Dzięki za pomoc
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:31   #3407
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Weridiana masz rację ,ostatnio tu jest tylko o problemach z kuponami,a bardzo mało o tym co kupiłyśmy ,co przyszło itp.....

Czekam na 3 pary dżinsów ,kupiłam jedne a potem dokupiłam kolejne dwie pary i stwierdziłam że któreś odeślę jak sobie poprzymierzam naciągnęłam sprzedającą na darmową wysyłkę

Czekam jeszcze dziś na rajstopki i legginsy dla małej i na Furbiego ,nie wiem czy odrazu jej dać czy na Mikołaja zostawić ,pewnie odrazu jej dam bo chce zobaczyć jak się cieszy
Stary 2014-11-14, 09:32   #3408
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego mam jeszcze dwie z baskinką, dwa tulipany i dwie rozkloszowane, których tutaj nie ma Wiem, wiem dużo ich, ale ja w lecie tylko w sukienkach chodzę.
Dzięki. Ja muszę albo tulipany albo baskinki, bo mam wąskie biodra i małe wcięcie w talii przez co wyglądam w innych jak kołek :P ale ta , którą akurat kupiłam fajnie talię zarysowuje. Chyba kliknę tą pierwszą
Stary 2014-11-14, 09:36   #3409
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Czekam jeszcze dziś na rajstopki i legginsy dla małej i na Furbiego ,nie wiem czy odrazu jej dać czy na Mikołaja zostawić ,pewnie odrazu jej dam bo chce zobaczyć jak się cieszy
Jak byłam mała miałam Furbiego Uwielbiałam go, dopóki się nie zepsuł

Cytat:
Dzięki. Ja muszę albo tulipany albo baskinki, bo mam wąskie biodra i małe wcięcie w talii przez co wyglądam w innych jak kołek :P ale ta , którą akurat kupiłam fajnie talię zarysowuje. Chyba kliknę tą pierwszą
To tak samo jak ja, też mam wąskie biodra, dlatego kupuję tulipany i baskinki i rozkloszowane. A co do wcięcia w talii to sama nie wiem jakie to małe a jakie duże.
Stary 2014-11-14, 09:41   #3410
Suess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Szczerze to myślę, że ostrzeżenie nakładają na osoby, które kupowały po kilka zł, a za wysyłkę płaciły nielogiczne kwoty. Ja kupowałam nawet po jednej sztuce u różnych sprzedajacych pieluszki, w cenach od 1,90 zł po 3 zł, skarpetki po 1,99 zł i wybierałam za każdym razem kuriera czy pocztex kuriera i nie było problemu. Myślę, że jeśli wysyłka ma normalną cenę czyli przypuśćmy do 20 zł za kuriera i sprzedający prowadzi sklep, w którym od dawna ma takie koszty wysyłki, to żadnego ostrzeżenia all nie daje. Uważam, że dostają je osoby, które nagle zaczęły wystawiać towar za grosze, a wysyłkę za 25 zł żeby tylko zarobić.

Tylko, że ja jestem kupującym, a nie sprzedającym. Nie ode mnie zależy za ile sprzedający wystawia towar. Piszesz, że kupowałaś po parę zł i brałaś kuriera. Robiłam tak samo, a mimo to dostałam ostrzeżenie. Jest to dla mnie nielogiczne. Powinno być choćby krótkie uzasadnienie, a tak to w sumie nie wiem za co jestem karana. Pewnie dostaje mi się za sprzedającego. Cóż, trzeba żyć dalej. Ale powinni się nauczyć umieszczać informacje tego typu w regulaminie.

Edytowane przez Suess
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:45 Powód: nie moge zacytowac
Stary 2014-11-14, 09:41   #3411
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Jak byłam mała miałam Furbiego Uwielbiałam go, dopóki się nie zepsuł

.
Ja nie miałam pewnie sama będę się cieszyła jak przyjdzie ale kupiłam jej takiego za 50zł co powtarza co się mówi do niego,chodzi i coś gada po swojemu.Bo są jeszcze takie po 3 stówy
Stary 2014-11-14, 09:44   #3412
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie miałam pewnie sama będę się cieszyła jak przyjdzie ale kupiłam jej takiego za 50zł co powtarza co się mówi do niego,chodzi i coś gada po swojemu.Bo są jeszcze takie po 3 stówy
Mój też powtarzał, i jadł coś z takiej jakby marchewki Tylko jak powtarzał, to niezbyt wyraźnie i pamiętam, że trzeba było na początku go uczyć słówek. Ale to było bardzo dawno temu, te teraz pewnie są lepsze. Och te wspomnienia.....
Stary 2014-11-14, 10:32   #3413
Klementyna12
Zadomowienie

Wiecie czy promocja z Visa jeszcze działa? chciałam na spokojnie przez weekend zakupy zrobić :/
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 12:19   #3414
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
Wiecie czy promocja z Visa jeszcze działa? chciałam na spokojnie przez weekend zakupy zrobić :/
Teoretycznie akcja promocyjna z kartami Visa trwa do 16, kilka postów niżej pisałyśmy o problemach z ich wykorzystaniem. Sama chciałabym z nich jeszcze skorzystać i nie wiem czy klikać, bo jeśli promocja nie będzie już obowiązywać, to za przesyłkę zapłacę więcej niż za kupiony przedmiot
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 12:39   #3415
201703061432
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
Przed chwilą sprawdzałam i dziala Jeszcze przez przypadek kupiłam ze starego konta, z którego nie korzystałam wcześniej z tej promocji i też przeszło
201703061432 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 13:23   #3416
womenbeauty
Przyczajenie

Cytat:
Tylko, że ja jestem kupującym, a nie sprzedającym. Nie ode mnie zależy za ile sprzedający wystawia towar. Piszesz, że kupowałaś po parę zł i brałaś kuriera. Robiłam tak samo, a mimo to dostałam ostrzeżenie. Jest to dla mnie nielogiczne. Powinno być choćby krótkie uzasadnienie, a tak to w sumie nie wiem za co jestem karana. Pewnie dostaje mi się za sprzedającego. Cóż, trzeba żyć dalej. Ale powinni się nauczyć umieszczać informacje tego typu w regulaminie.
A może to chodzi o to że nie można więcej niż 5 transakcji dziennie z karta visa
womenbeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 13:41   #3417
Jall
Zadomowienie

Działa!!!!!!

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę

Edytowane przez Jall
Czas edycji: 2014-11-14 o 13:49
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 14:27   #3418
Flofferek
Zakorzenienie

A u mnie od wczoraj nie działa nie wiem dlaczego. Jeśli jakimś cudem nie zadziała będę 12zł w plecy wrrr.
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 14:51   #3419
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Oo uwielbiam tego sprzedającego! Mam od niego sporo sukienek i polecam. Nic się nie mechaci. Super leżą i cenowo baaardzo przyjemne
Cytat:
Wrzucę wieczorem

Mam pytanie do Was, szukam pościeli i nakrycia na sofę. Macie sprawdzonego sprzedawcę?
Pościel polecam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=37406189
Bardzo uczciwi sprzedjący, fajna pościel, przyjemna i pięknie się prezentuje.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

A ile masz w biodrach ? Szukam bratniej duszy
Wychodzi mi 91 cm, ale mogę nie być dobrze zmierzona, bo jestem w studenckim mieszkaniu i mierzyłam się taśmą i potem do linijki przykładałam, więc pewnie do 95 cm mam
Stary 2014-11-14, 15:11   #3420
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Oo uwielbiam tego sprzedającego! Mam od niego sporo sukienek i polecam. Nic się nie mechaci. Super leżą i cenowo baaardzo przyjemne

Wychodzi mi 91 cm, ale mogę nie być dobrze zmierzona, bo jestem w studenckim mieszkaniu i mierzyłam się taśmą i potem do linijki przykładałam, więc pewnie do 95 cm mam
jak polecacie tak te sukienki to muszę i ja na jakąś się skusić
no chyba żartujesz ja mam 94cm i nie czuję, żebym miała jakieś mega biodra i mam spódnicę od Label i nawet wstawiałam fotki ;p

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości