|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Jaka moje wyniki nie takie zle trochę sie wystraszylam bo dopiero poczatek 6 miesiaca a to juz anemia hemoglobiny mam 11, hematokryt 33, LYM 14 % , NEU podwyzszone do 77 , jaknz Julciem mialam anemie to koncowka ciąży intylko hemoglobine za niska a tu wszystko rozjechane
Dlugo jeszcze posiedzisz, zd rowka zycze przynajmniej sie wyspisz i super ze Krzysio sobie tak świetnie radzi ja sobje nie wyobrazam teraz isc do szpitala Dziś na 12 wizyta zobaczymy co powie gin
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
My dzis bylysmy na bilansie. Yae zostala pochwalona za mowienie (bolaczka tz; szkoda ze nie mogl isc z nami, to moze troche odpuscilby). Wazy 10,7kg i mierzy 82,4cm i nalezy tym samym do wiekszych dzieci, a zupelnie inaczej wypada w Pl. |
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam Wam właśnie powiedzieć że Pan Pierdziołka w Biedrze, ale elllmi mnie uprzedziła i przy okazji powaliła lekcją anatomii wykładaną przez prof. Fifka
Żeby nie być gorszą , tom zamówiła Czereśniową (na razie tylko jesień)
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Taka mnie myśl naszła z rana.... Co myślicie o tatuażu na nadgarstku??
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka,
Ale jaja, bym zaspala ;p Ale snil mi sie glos tzta;> powiedział KAAAAAAAAASIA! i wstalam;> dziwne co;p hahah za 6.45 pobudka a o 7.20 musialysmy z A. wyjsc z domu;p Glowa mnie napitala znowu;]zalatwilam sobie miejsce w szkole na praktyki, tylko jeszcze dokumenty dowieźć musze.... ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Podoba mi sie u kogos, sama bym nie zrobiła.
|
|
#3067 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
A Zenus moze na medycyne pojdzie Ciocia sie usmiechnie jesli bedzie powiekszac cycusie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogolem mi kiedys podobaly sie kobiety cale wytatuowane, z rekawami itp. Ale jakos teraz odmienilo mi sie i uwazam, ze tatuaze u kobiet ok ale w miejscach, ktore mozna zawsze zakryc. Ja planuje duzy tattoo od zeber po udo, ale to za pare lat moze uzbieram te pare tysiecy Facetami wydziaranymi jaram sie strasznie
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wazy i mierzy identycznie jak Hania może ma cm więcej ale waga ta sama raczej jest drobnym dzieckiem :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Podoba mi się chętnie bym widziała taki u siebie a co?😛 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają. Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Od dziś za zakupy na allegro znów dostajemy bon na 20 zł
|
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
silver podobają mi się te tatuaże
nawijko zdrówka dla Kubusia co za dzień dzisiaj:/ na stojąco usypiam:/
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez! spałam 3h :/ kurde a aakurat wczoraj kupowalam Cytat:
ja bym chciała coś związanego z Hanią lub na żebrach przy piersi
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
PImageUploadedByWizaz Forum1415958280.982940.jpg moje dziecko samo z siebie ułożyło taka konstrukcje jak na chwile poszłam do kuchni. A wczoraj sama z siebie połączyła klockami płytki żeby mieć więcej miejsca do układania. Sory za takie chwalenie pewnie Wasze dzieci robią to od roku haha 😛
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana,
wczoraj chcielismy skorzystac z darmowej wysylki i przestala tak,jak i u Was dzialac Kuba walczy wlasnie z puzzlami ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Bokeh woooow dla Hanusi ![]() A tak w ogole to jak tata? Bo juz dawno mialam pytac,tylko ciagle zapominalam. |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś ! wiesz co wlaściwie jak wyszedł po tych dwoch szpitalach do domu to znikło mu to puchnięcie i objawy. Jeszcze ma na czasie jakaś kontrole i badania
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
Mika to całkiem nie źle
na granicy norm prawie. Ja jeszcze tydzień bo podają mi kroplowki 3 serie co drugi dzień :/ O to Fifi pięknie anatomie włożył hihihi Meneq brawa dla córci !!!!! Silver na chwilę obecną to podoba mi się taki subtelny jakiś wzorek ale sama nie wiem czy bym się zdecydowała. Kuzynka zrobiła sobie na 30 taki subtelny na plecach a potem go powiększyła a potem nastepny i następny i taka puszka pandory się otworzyła hihi sądzisz że na jednym poprzestaniesz ?:p |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh ale stwierdzili jednoznacznie od czego te objawy? Jakies leki przepisali?
|
|
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się przeprowadzimy do Was to Julo bedzie sie miescil w siatce z jego 9,7 nkg Szukalam tych wodorostow niestety nie ma w e sklepach Fajny kiedys chcialam miec teraz nie wiem czy jeszcze sobie cos w ogóle zrobię
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meneq, trafiłam wlasnie na firme Mother Garden, robią takie kuchenki drewniane i akcesoria dla dziewczynek matko przepadłam jakie to piekne ! i chyba to japońska firma? kojarzysz? http://www.mumyathome.com/japanese-h...layset?path=45 np takie
|
|
#3081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moj gin dał mi AscoferCytat:
![]() Cytat:
![]() no co Ty, daj spokój mam nadzieję,że jak już się rozpakujemy to do naszego grona dołączy w końcu Calawdeszczu-następna gaduła u nas kolejna masakryczna noc, już nie wiem co robić, dieta, brak tv, aktywne zajęcia,plan dnia, wyciszenie- nie pomaga nic, będę rozważać chyba suplementowanie magnezem meneq co o tym sądzisz?mojej znajomej pomogło widzę,że Wisniowa na tapecie- mój Leos sięz nią przeprosił i ostatnio poranek zaczyna od Wisniowej a poza tym to recytuje już Murzynka Bambo i Pana Hilarego dziś w rossmanie dorwałam mówiącą książeczkę Świnki Trzy, myśle,że mu się spodoba bo świnka i "kuliś" to ostatnio ulubione zwierzaki Nafiqa- zdrówka dla młodego, płaczem się nie przejmuj, moj zaczął płakać po 3 tygodniach i tylko mi nie płaczę, a TZ wyje nadal
|
|||
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, za to Hania uwielbia króliki serio nie wiem co jej tak akurat. Kupiłam jej pościel z królikiem i poszewke z królikami, do tego ma swojego pluszaka i tego świecącego i oczywiście z wszystkim musi spać w łóżeczku.
Apropo łózka dziś przyjedzie to ikeowskie i tak sobie myślę jak to rozegrać? zostawię jeszcze to stare, czy może lepiej od razu do nowego? Jak robiłyście jak przekładałyście do większego łózka? Myślałam np drzemki w dzień w nowym a na noc żeby sobie wybrała. Sama już nie wiem. Do tego boje się ze w nocy jej nie usłyszę niby pokój obok ale i tak mam wizje że ja śpie a ona rozwala cały dom bo nie usłyszałam i sobie wstała
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh : piękne te rzeczy <3
Mamy dziewczynek - będziecie coś kupować w lidlu?? |
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, a co ma byc w lidlu?
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-11-14 o 11:54 |
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh u mnie Leo od razu się podjarał nowych łóżkiem i starte już go nie interesowało
teraz z kolei Leo się jara moim łóżkiem
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja te zjje od paru dni mowie ze dzis bedzie nowe lozeczko specjalnie nowa posciel kupilam do tego zeby jej sie milo kojarzylo
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę o tym tatuażu ale mam jeszcze jeden problem.
W wieku 6 lat mialam robiona szczepionke po ktorej zostala mi blizna. Lekarz stwierdził ,że mam skłonność do bliznowców. Nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo, ze sie oszpece, czy duze jest ryzyko. Jest to moja jedyna blizna, a juz wiele razy mialam robione szczepienia, pobieranie krwi... Miałam wycianay pieprzyk i mam po nim minimalną bliznę mało widoczną. Po upadkach tez nie mam blizn. Bardzo chcialabym zrobic sobie ten tatuaz, myslalam ze na probe zobie sobie jakas mala kropke, ale czy to wystarczy
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-11-15 o 12:08 |
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))ale się dziś udzielam :banan:
|
|
#3090 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i brawa dla Hani za kontrukcję ![]() Cytat:
) i układanki są fajne. ale to wszystko musze na żywo zobaczyć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

raczej jest drobnym dzieckiem :p