Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 00:37   #3691
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Moje dziecko potrafi mieć czkawkę 3 razy w ciągu dwóch godzin. Właśnie znowu podskakuje
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:37   #3692
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
body + pajacyk welurowy + misiowy kombinezonik + czapeczka (jakby czapeczka, którą zamierzam włożyć była za duża, to założę taką bawełnianą 'po kąpieli' i na to kaptur). Jakby akurat było bardzo zimno, to jeszcze na dziecko włożone do fotelika położę kocyk

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

dbam o córkę, co by epilepsji nie dostała jak jej zawartość szafy pokażę

Ja jutro zamierzam wpaść do komisu na Zbożowej, bo mam po drodze do meblowego. Nie wiem czy kojarzysz, ten komis kiedyś był na Prostej Zobaczę co mają. a do którego lumpa śmigasz?

dokładnie tak samo chciałam napisać: body+pajac+kombinezon i czapeczka+kocyk. Oczywiście coś może się zmienić bo na początku marca może być jeszcze zima a może już być ładnie, także będę na bieżąco obserwować pogodę i ewentualnie coś zmieniać.

nouvelle
a Ty jeszcze masz zamiar coś kupować?

ale mam dyskotekę w brzuchu kocham to
Stary 2014-11-14, 00:39   #3693
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
ze stacjonarnych sklepów to dla mnie najlepszy jest KappAhl, potem h&m, później TkMaxx (ale tu to jak lumpeksie, raz coś będzie fajnego, a trzy razy nie). A z internetowych sieciówek to Next.
więcej grzechów nie pamiętam ale jak sobie przypomnę, to napiszę
Niemowlęce rzeczy są też oczywiście w Zarze, ale tutaj to poczekałabym na wyprzedaże. No i fajniejsze rzeczy to już są z tego działu od 3 miesiąca Oprócz tego f&f, c&a no i oczywiście te typowo dziecięce, ale dla mnie to tam za dużo kolorów jest i nie umiem się odnaleźć (smyk, coccodrillo, 5.10.15)

kurczę, na ten kręgosłup to może ćwiczyć powinnyśmy

Ooo zapomniałam o mojej zarce a wyprze tuż tuuuuz

Jeszcze z moich nietypowych objawowo ciążowych to jest drętwienie prawej nogi, jak idę chwile dluzej , nie wiem o co chodzi. Moze uciska mi na jakis nerw czy cos?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:41   #3694
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Zbożowa jest na Wrzosach fajnie Ci, na Rubinkowie najlepsze lumpy

wracając do La Millou. Nie wiem czy pamiętacie, bo już kiedys o tym wspominałam, ale tutaj są podobne rzeczy (kocyki, pościel, śpiworki, wings) chyba w delikatnie niższych cenach Jakość zbliżona do La Millou
http://www.belle-petite.pl/
no ale kury nie mają
ja jeszcze polecam http://lulajkahandmade.blogspot.com/, ale więcej wzorów mają na facebooku, pisałam do nich, mogą uszyć pościel z dowolnej konfiguracji materiałów, które przesyłają na maila. Tak samo kocyki
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:46   #3695
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dokładnie tak samo chciałam napisać: body+pajac+kombinezon i czapeczka+kocyk. Oczywiście coś może się zmienić bo na początku marca może być jeszcze zima a może już być ładnie, także będę na bieżąco obserwować pogodę i ewentualnie coś zmieniać.

nouvelle
a Ty jeszcze masz zamiar coś kupować?

ale mam dyskotekę w brzuchu kocham to
czekam jeszcze aż mi paczki z allegro przyjdą, tam też mam kilka ciuszków, ale chyba wszystko większe. W tych małych rozmiarach to już bym wolała nic nie kupować, ale jak coś znajdę w czym się zakocham, to pewnie wezmę Muszę tylko czarne i siwe body 62 kupić i sweterek.

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

Jeszcze z moich nietypowych objawowo ciążowych to jest drętwienie prawej nogi, jak idę chwile dluzej , nie wiem o co chodzi. Moze uciska mi na jakis nerw czy cos?
w tym roku zamiast na damskim, to na dziecięcym będziemy szaleć chociaż może rozejrzę sie za kurtką zimową juz na przyszły rok.

A z tym uciskaniem nerwu to może coś być na rzeczy

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 00:54   #3696
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

Mój wczoraj jakoś w poprzek się wyciągał, że jak chodziłam to prawą nogą prawie powłóczyłam taki ból i niedowład zarazem a jak siedziałam to pod lewym żebrem mnie bolało szturchało. No masakra.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:52   #3697
smv
Zakorzenienie

O matko matko matko nie dość że po 1 zasnelam to co chwila się budzilam z podekacytowania i śniło mi się że wybieralam śpioszki hehe....

Dzień dobry moje kochane MARCÓWKI! Humor mam baaardzo pozytywny już się doczekać nie mogę aaaaaaaaa!
Stary 2014-11-14, 07:23   #3698
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Nouvelle i Crystal,
Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

zrobiłam tak jak powiedziałyście. polazłam do łóżka, położyłam się na plecach, nogi wyprostowane i skupiam się jak BUDDA

i PUKA!!! puk puk puk ! nawet poczułam jak się chyba wypina

dawała mi takie
kopniaczki puk ! po jakiejs minucie znowu PYK czułam to dokładniei widziałam ! nie zawsze ale z dwa razy!
nigdy w życiu nie skupiłam się tak mocno jak dzisiaj

no widzisz-wszytsko w swoim czasie-gratuuulacje!!!!!!

Cytat:
no to rozłożyłam wszystko
Cytat:
to są 56 i 62 (kilka rzeczy mogło się tu zawieruszyć w rozmiarze 68). ciemno jak w dupie, ale może coś widać

Teraz czekam jeszcze na wszystkie paczki z Allegro i potem zostanie mi jeszcze do kupienia czarne i siwe body z długim rękawem 56 i 62
no i ze 2 kardigany/bolerka w rozmiarze 62/68.

OMG łapie kompleksy! Ja połowy nie mam!!!!

A ja dziś godzina 6 I kurcze spać nie moge ide jakieś sniadanko wciągnąć..

Dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiaj!!
Stary 2014-11-14, 07:31   #3699
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
no widzisz-wszytsko w swoim czasie-gratuuulacje!!!!!!

OMG łapie kompleksy! Ja połowy nie mam!!!!

A ja dziś godzina 6 I kurcze spać nie moge ide jakieś sniadanko wciągnąć..

Dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiaj!!
Tez nie mogę spać blee

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:38   #3700
marcia45
Zadomowienie

asiulek w tych na które ja patrzyłam opcja darmowa tylko przy spełnieniu warunków, o których pisałaś. Inaczej 500-600 zł.

A wczoraj w biedrze kupiłam tez termofor, szary z sową, bo moj termofor-krowa po wielu latach służenia padł.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:27   #3701
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
asiulek w tych na które ja patrzyłam opcja darmowa tylko przy spełnieniu warunków, o których pisałaś. Inaczej 500-600 zł.

A wczoraj w biedrze kupiłam tez termofor, szary z sową, bo moj termofor-krowa po wielu latach służenia padł.
Szary z czym? No to dzisiaj jeszcze szturm na biedrę

Witam się w szary i ponury dzień, chciałam Was wczoraj ponadrabiać ale po zajęciach jechałam do gin, później było trochę spraw (odebraliśmy wózek trzeba go wyczyścić bo trochę leżał ale kolejna rzecz z głowy ) a na koniec dnia TŻ dostał wysokiej temperatury bez żadnych innych objawów i na tym się skończyło.

Za to dzisiaj jedziemy na weekend do mojej mamy i już się jaram bo będą zakupy! No i zobaczę w końcu cóż babcie nakupowały dla wnuczki
Muszę tylko ogarnąć mieszkanko, spakować się, dobudzić TŻ i w drogę
Obiecuję nadrobić Was wieczorem bo pędzicie jak szalone
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:01   #3702
smv
Zakorzenienie

Kurcze ja coś źle się zaczynam czuć jakby na chorobę... Może wczorajszy ból głowy to była zapowiedź czegoś ble... Oby nie ;(

Idę nogi ogolic i się tam i ówdzie co by pani dr się nie wystrasyzla...
Stary 2014-11-14, 09:25   #3703
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Kurcze ja coś źle się zaczynam czuć jakby na chorobę... Może wczorajszy ból głowy to była zapowiedź czegoś ble... Oby nie ;(

Idę nogi ogolic i się tam i ówdzie co by pani dr się nie wystrasyzla...
owoców więcej jeść mają dużo wartości
polecam po sobie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-14, 09:36   #3704
EdithS
Zadomowienie

Smv to dziś koniecznie ząbek czosnku!
Stary 2014-11-14, 09:38   #3705
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dzień dobry kochane, ale u mnie dzisiaj paskudna pogoda nic się nie chce, córka w przedszkolu więc mam chwilę dla siebie potem muszę ogarnąć i na zakupy bo echo w lodówce.
SMV- powodzenia na wizycie
lesyeux- gratuluję pierwszych ruchów małej
Dziewczyny piękne macie ciuszki ja jak już wcześniej pisałam nic nie muszę kupić bo dostanę od siostry, ale w niedzielę jedziemy na zakupy to na pewno coś dla synka kupię żeby miał coś nowego

I muszę się pożalić że zaczęła się u mnie zgaga a już się cieszyłam że mnie to ominie, najgorzej jest jak się położę tak pali że nie wiem co mam zrobić ze sobą

Ja też się boję tej glukozy tzn nie samego wypicia tylko że coś będzie nie tak z wynikami,
Aha i pisałyście wczoraj o leżaczkach jak do córki miałam taki http://www.mulan.pl/lezaczek-bujacze...8kg-m5598.html i powiem wam zę byłam bardzo zadowolona trójka dzieci się na nim wychowała, dopiero teraz przy drugim synku mojej siostry materiał zaczął się lekko przecierać, co do wibracji to moja córka i dzieci mojej siostry ich wręcz nie cierpiały
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:41   #3706
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry Mamusie
ja dziś też jestem zdechlak po nocy, kładłam się bardzo późno, a potem TŻ przez sen mówił, że coś po nim chodzi, to zapaliłam światło i się spięłam, co to może być i szukam szukam, a on mówi: śniło mi się, że klocki po mnie chodziły...i patrzę i on śpi dalej, a ja już pobudka i tak się znowu wierciłam
dziś na śniadanie jem owsiankę, pierwszy raz w życiu, bardzo smaczna
Stary 2014-11-14, 09:44   #3707
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
I wybraliśmy się do tej nieszczęsnej biedronki i to był błąd, bo na miejscu spodobały mi się nici takie do szycia, gdzie TŻ wyskoczył z tekstem po cholere mi one? czy ich mało mam? Na co ja od razu w płacz, obrażona wręcz pobiegłam do samochodu i przez całą drogę ryczałam bo tak zapragnęłam tych nici. Afera niesamowita, wreszcie i tak wyszło na moje, ale ja już ich wcale nie chce, nie potrzebuje tak doszłam do wniosku. Na pocieszenie zjadłam prawie kilogram przepysznych biedronkowych mandarynek i już by mi humor wrócił, a tu jak na złość ostatnia musiała się trafić z pestkami co mnie oczywiście doprowadziło do płaczu. TŻ patrzy patrzy i chyba już nie ogarnia, nabija się ze mnie, a ja taka biedna teraz analizuje jak to kobiecie w ciąży hormony mogą dać popalić, bo znowu zaczynam szaleć tak jak na początku ciąży oby to szybko przeszło bo ze smutku nad swoim postępowaniem szamie cini minisy, już wciągnęłam chyba z pół paki. Pocieszcie i napiszcie że to normalne...
Ja dziś sobie przypomniałam, że mój TŻ pali papierochy i każdego dnia tankuje za 50zł już chyba od 3 miesięcy, bo mu coś się zwaliło w aucie i nie ma czasu jechać naprawić I od rana miał biedny jazdę przez tel, że minimum 65zł każdego dnia wydaje w błoto

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Wlasnie zrobilam sobie na szybko liste z TZ co potrzebujemy dla maluszka, co chcemy kupic itd. i ile finansowo mniej wiecej nas to wyniesie.... matko boska i to najwiekszy wydatek mamy z glowy czyli wozek, a wyszlo ponad 2 tysiace zlotych jeszcze.... i to kupujemy praktyczne rzeczy, to co trzeba.... i ubranka tyle co na poczatek, bo TZ mowi zeby nie kupowac wiecej niz po 5, 6 sztuk body czy pizamek, ze zawsze bedziemy mogli pojsc z dzieckiem na spacer i zajsc do jakiegos sklepu albo jak to sie zasmial pod nosem beda nowosci w sklepie ktore my kobiety uwielbiamy....:md leje: Ciesze sie ze zaczelismy juz kompletowac powoli ta wyprawke i czesc rzeczy juz jest.
Ehh wydatki... wydatki..
U mnie wózek, łóżeczko, pościel, wanienka, laktator, aspirator, termometr, pieluchy, husteczki, i kilka innych potrzebnych dla malucha gadżetów, dla mnie cały "osprzęt", jak piżamy do szpitala, kapciochy, wkładki laktacyjne, podpaski eettttccc.

Do tego wszystkiego musimy zrobić całą łazienkę, bo są gołe ściany z rurami (new home), postawić kilka ścian, ułożyć schody eeeeeeehhhh kiedy my to zrobimy. Najgorzej, że TŻ chce to robić sam, a czasem na pierdnięcie nie ma czasu

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Mnie też się baaardzo podoba. I te z zygzakami są fajne
Makaszka ma też bardzo fajne śpiworki do wózka

Dzięki Mam nadzieję, że uda mi się zapisać na któreś z kolejnych zajęć
Zwłaszcza, skoro można po prostu posiedzieć
Zapisałąm sobie stronę Makaszki, bo ma piękne cuda.. na pewno coś wybiorę. W zygzaki są cudne!

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A ja zaczaiłam się na baterię kuchenną z wyciąganą słuchawką, bo kupiłam do kuchni jakiś za wysoki kran i mi pryska za bardzo.
Ta bateria była początkowo za 79zł, teraz jest niby przeceniona na 69zł, ale sprawdziłam jakoś intiucyjnie pod czytnikiem i jest za 49zł

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
owoców więcej jeść mają dużo wartości
polecam po sobie
ja już po jogurcie z bananem, otrębami, płatkami i zagryzione jabłuszkiem A mandarynki leżą i patrzą na mnie....

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:53   #3708
nouvelle2
Zakorzenienie

Dzień dobry smv i mamakrolikowa trzymam kciuki za wizyty!

Stary 2014-11-14, 09:55   #3709
smv
Zakorzenienie

juz niedlugo moze mnie stres zjada i dlatego tak sie kiepsko czuje...nie wiem ale mam wrazenie ze mnie ktos do krzyza przybija ;(

ten caly sklep MAKASZKA- matko ale sliczne rzeczy! <3
a jesli chodzi o kocyk- to kupujecie jaki rozmiarowo i czy lekki, jesienny czy zimowy/???

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:56
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:09   #3710
aaakarolina
Wtajemniczenie

witam Wszystkie w 25 tygodniu alee to leci

smv i mamakrolikowa trzymam kciuki za wizyty!!

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Szary z czym? No to dzisiaj jeszcze szturm na biedrę

Witam się w szary i ponury dzień, chciałam Was wczoraj ponadrabiać ale po zajęciach jechałam do gin, później było trochę spraw (odebraliśmy wózek trzeba go wyczyścić bo trochę leżał ale kolejna rzecz z głowy ) a na koniec dnia TŻ dostał wysokiej temperatury bez żadnych innych objawów i na tym się skończyło.

Za to dzisiaj jedziemy na weekend do mojej mamy i już się jaram bo będą zakupy! No i zobaczę w końcu cóż babcie nakupowały dla wnuczki
Muszę tylko ogarnąć mieszkanko, spakować się, dobudzić TŻ i w drogę
Obiecuję nadrobić Was wieczorem bo pędzicie jak szalone
bezpiecznej podróży! odpoczywaj i korzystaj ile wlezie w ten weekend
Stary 2014-11-14, 10:09   #3711
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Ja dziś sobie przypomniałam, że mój TŻ pali papierochy i każdego dnia tankuje za 50zł już chyba od 3 miesięcy, bo mu coś się zwaliło w aucie i nie ma czasu jechać naprawić I od rana miał biedny jazdę przez tel, że minimum 65zł każdego dnia wydaje w błoto

Ehh wydatki... wydatki..
U mnie wózek, łóżeczko, pościel, wanienka, laktator, aspirator, termometr, pieluchy, husteczki, i kilka innych potrzebnych dla malucha gadżetów, dla mnie cały "osprzęt", jak piżamy do szpitala, kapciochy, wkładki laktacyjne, podpaski eettttccc.

Do tego wszystkiego musimy zrobić całą łazienkę, bo są gołe ściany z rurami (new home), postawić kilka ścian, ułożyć schody eeeeeeehhhh kiedy my to zrobimy. Najgorzej, że TŻ chce to robić sam, a czasem na pierdnięcie nie ma czasu

Zapisałąm sobie stronę Makaszki, bo ma piękne cuda.. na pewno coś wybiorę. W zygzaki są cudne!

A ja zaczaiłam się na baterię kuchenną z wyciąganą słuchawką, bo kupiłam do kuchni jakiś za wysoki kran i mi pryska za bardzo.
Ta bateria była początkowo za 79zł, teraz jest niby przeceniona na 69zł, ale sprawdziłam jakoś intiucyjnie pod czytnikiem i jest za 49zł

ja już po jogurcie z bananem, otrębami, płatkami i zagryzione jabłuszkiem A mandarynki leżą i patrzą na mnie....
też mandarynkowałam dziś już

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-14, 10:11   #3712
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Też się wybieram dzisiaj do Biedronki mam nadzieję że dostanę mandarynki, chociaż ostatnio były w promocji pomarańcza i się skusiłam a po dwóch dniach zaczęły gnić
tout-petit-fille- mój TŻ też pali i dzisiaj rano już mu wygarnęłam że do urodzin małego ma rzucić

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2014-11-14 o 10:13
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:14   #3713
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
juz niedlugo moze mnie stres zjada i dlatego tak sie kiepsko czuje...nie wiem ale mam wrazenie ze mnie ktos do krzyza przybija ;(

a jesli chodzi o kocyk- to kupujecie jaki rozmiarowo i czy lekki, jesienny czy zimowy/???
nie martw się , wszystko będzie dobrze. jeżeli do tej pory było wszystko ok, to dalej też będzie, bo niby czemu miałoby się to zmienić Ja teraz sobie tak zawsze tłumaczę przed wizytą i wchodzę jakaś taka pewniejsza

Ja kocyki zamierzam kupic dwa z takiego jakby 'swetra' z ColorStories, do tego mam ten rożek, który u mnie jest grubszą kołderką. A gdyby mi nagle z nieba spadła jeszcze jakaś dodatkowa kasa, to kupię jakiś LaMillou, o ile będą dostępne jakieś mało oczo*ebne
Aha! no i na lato mam taki kocyk muślinowy, ale to na upały

A oprócz tego mam ze 4 kocyki po siostrzeńcu, ale wg mnie dziecko powinno mieć taki swój kocyk na całe życie, jeżeli wiecie o co mi chodzi. to tak jak ukochana maskotka z dzieciństwa

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

jejku ale bym wciągnęła mandarynki... albo chociaż jedną malutką, śliską brzoskwinkę z puszki a tu jak na złość ani jednego, ani drugiego

Zaraz się zbieram do wyjścia, ale biedronkę mam zupełnie w inną stronę

Stary 2014-11-14, 10:15   #3714
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:

Jesienny

Stary 2014-11-14, 10:16   #3715
smv
Zakorzenienie

moj tz do dzis ma kocyk z dziecinstwa ale taki juz sztywny az niefajny;/ ble
Stary 2014-11-14, 10:17   #3716
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Też się wybieram dzisiaj do Biedronki mam nadzieję że dostanę mandarynki, chociaż ostatnio były w promocji pomarańcza i się skusiłam a po dwóch dniach zaczęły gnić
tout-petit-fille- mój TŻ też pali i dzisiaj rano już mu wygarnęłam że do urodzin małego ma rzucić
ja kupuję kilka sztuk to zawsze owoce , zdarzyło mi się już nawet kilka razy przychodzę do domu leży 5 godzin i zaczęło gnić

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-14, 10:38   #3717
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Ja się nie powstrzymałam i wzrok mandarynek błagających mnie o ich zjedzenie wygrał
Pałaszuję właśnie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Tak swoją drogą to my robimy niezłą promocję biedronce! Powinnyśmy dostać jakieś kupony rabatowe na mandarynki:P

Mój miał się już od momentu dzisiejszej rozmowy zacząć zastanawiać czy ważniejsze są śmierdzące, małe, bezwartościowe szlugi przez które każdego dnia zadymia sobie płuca, dewastuje swój organizm i powoduje, że zdycha coraz szybciej, czy może ważniejsze jest super życie w pachnącej rodzince, zdecydowanie dłuższe i bez potrzeby posiadania tego małego gnoja w ręku.

Paliłam, rzuciłam i wiem jakie to boskie zbawienie. I chcę mu też pomóc cholernikowi jednemu
Taki jest kochany, serduszko moje słodkie, silny, zdecydowany, zawsze uśmiechnięty, pozytywnie naładowany, uczynny, troskliwy oooo boziu dużo można napisać o nim, ale te złe faje nam psują życie

Cytat:
ja kupuję kilka sztuk to zawsze owoce , zdarzyło mi się już nawet kilka razy przychodzę do domu leży 5 godzin i zaczęło gnić
Czym oni je pryskają, że tak się dzieje.. aż strach teraz, ale po frytkach, bo zżarłam wszystkie mandaryny podczas pisania tego posta;P

Stary 2014-11-14, 10:40   #3718
niunia_ona
Zakorzenienie

teraz dla odporności piję kakao z syropem z malin
jaka pogoda nic mi się nie chcę.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Ja się nie powstrzymałam i wzrok mandarynek błagających mnie o ich zjedzenie wygrał
Pałaszuję właśnie

Tak swoją drogą to my robimy niezłą promocję biedronce! Powinnyśmy dostać jakieś kupony rabatowe na mandarynki:P

Mój miał się już od momentu dzisiejszej rozmowy zacząć zastanawiać czy ważniejsze są śmierdzące, małe, bezwartościowe szlugi przez które każdego dnia zadymia sobie płuca, dewastuje swój organizm i powoduje, że zdycha coraz szybciej, czy może ważniejsze jest super życie w pachnącej rodzince, zdecydowanie dłuższe i bez potrzeby posiadania tego małego gnoja w ręku.

Paliłam, rzuciłam i wiem jakie to boskie zbawienie. I chcę mu też pomóc cholernikowi jednemu
Taki jest kochany, serduszko moje słodkie, silny, zdecydowany, zawsze uśmiechnięty, pozytywnie naładowany, uczynny, troskliwy oooo boziu dużo można napisać o nim, ale te złe faje nam psują życie

Czym oni je pryskają, że tak się dzieje.. aż strach teraz, ale po frytkach, bo zżarłam wszystkie mandaryny podczas pisania tego posta;P
ja przed zjedzeniem mandarynek śmieją się u mnie w domu , myję ich skórę jakby nie było

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Pałaszuję właśnie

ja przed zjedzeniem mandarynek śmieją się u mnie w domu , myję ich skórę jakby nie było

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Edytowane przez niunia_ona
Czas edycji: 2014-11-14 o 10:44
Stary 2014-11-14, 10:43   #3719
żona_marcina
Rozeznanie

[QUOTE=tout-petit-fille;48925107]Ehh wydatki... wydatki..
U mnie wózek, łóżeczko, pościel, wanienka, laktator, aspirator, termometr, pieluchy, husteczki, i kilka innych potrzebnych dla malucha gadżetów, dla mnie cały "osprzęt", jak piżamy do szpitala, kapciochy, wkładki laktacyjne, podpaski eettttccc QUOTE]

ja już kupiłam łóżeczko, materacyk i pościel, przewijak, wanienkę, komodę i regał, trochę dupereli i dziś daje zaliczkę na wózek (ostatecznie Peg Perego).
Mam też już chyba całą garderobę dla młodego do rozmiaru 80.

Jak na razie wydałam około 3.000 zł. Do tego moje ciuchy ciążowe.

A tu jeszcze trzeba zapłacić za wózek, kupić laktator, aspirator, kosmetyki, wkładki, piżamy do szpitala, staniki do karmienia...... No i badania, wizyty lekarskie itp. Faktycznie, wychodzi z tego niezła suma

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:51   #3720
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Smv to dziś koniecznie ząbek czosnku!
I herabata z cytryną miodem I sokiem malinowym

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

a ja dzis wstalam przed6 zjadłam sniadanko I przy dzien dobry tvn zasnelam znowu -wlasnie wstałam zaraz zbieram sie na zakupy z mamcią yuuuuhuuuuu

ja wczoraj zjadłam kilogram mandarynek I 3 kiwi-musze dzis dokupić Ja owoce trzymamw lodówce bo na blacie mi "usychają" szybko bleeee
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości