Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 09:02   #451
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Witam się i ja z rana serce dalej wariuje ale trudno jakoś wytrzymam, musze do banku leciec jak ja się tam z nimi dogadam to nie wiem
KOlega nam wózek przywiózł pokazać...ciekawe co to za cudo za 400euro kupił a chce za 100 muszę zobaczyć co to w ogóle jest Tż się spodobał więc jak mi się nie spodoba to bd zaś mi pierd.zielił że jak wygodna jestem czy coś... ale wtedy go chyba zabiję!
ma być jak nowy jak nie bd to nie biore i tyle. niby z jednego dzieciaka z dziewczynki, która ma teraz 3-4 latka więc najnowszy to on raczej nie bd ale musze to swoim okiem oglądnąć... koła pompowane muszą być stelaż z "amelinium" ściagana gondola i ma pasowac maxi cosi! jak nie to nie biore. Gorzej bo pewnie Tż już przez rozum przeszedł bo go sprzedać chce ciekawe co mu nagadał... ale ja sobie z nimi poradzę lece się zbierać na to miasto zakichane, 13'C może nie zamarznę:P i może skoczę to jakiegoś h&m lub cos takiego musze ciepłe gacie na tyłek kupić! bo z tymi co mam zimno w piśkę i w pupę :P

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
NATI - bardzo Cię przepraszam za olanie prośby o link do pościelki
Już się poprawiam są też zestawy z większą ilością elementów. Ja akurat brałam same powłoczki bez ochraniacza bo do turystycznych łóżeczek jest mi on zbyteczny.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4757977688
Cudo! jak mi się sówki podobały tak teraz owieczki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:13   #452
lekkaatletka
Zadomowienie

Wykasowało mi się wszystko...
Czesc Asiu
Nie spałam do 2 bo mnie dziecko kopalo! Aaale nie moge sie doczekac kto tam jest, jeszcze poltora tygodnia!!

Dziewczyny kupujecie lozeczko 120/60 czy 140/70??
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:15   #453
boleczka93
Zakorzenienie

Sonia ale mialas koszmar
Madison super ze bylo
A ja sie dzisiaj wgl witam w 18tyg
I nie wiem czy widziałyście ale od poniedziałku w Lidlu będzie:
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:22
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:24   #454
gosiak0512
Zakorzenienie

GOSSIP mi się te sówki właśnie podobają bardzo ale cholerka mam juz 4 komplety poscieli i nie wiem czy sie zdecyduję.. mój wózek ma 7 lat i wygląda jak nówka

LEKKOATLETKA ja kupiłam 120/60

ale mi się nic nie chce..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:25   #455
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
GOSSIP mi się te sówki właśnie podobają bardzo ale cholerka mam juz 4 komplety poscieli i nie wiem czy sie zdecyduję.. mój wózek ma 7 lat i wygląda jak nówka

LEKKOATLETKA ja kupiłam 120/60

ale mi się nic nie chce..

no mam nadzieję że ten też tak bd wyglądać...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:26   #456
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś jakaś nieprzytomna jestem... Wczoraj do prawie 3 z R było
Normalnie po takiej przerwie to niczym młodzieniaszki tyle, że organizm już nie ten i ranko R ledwo z łóżka się ściągnął, a ja czuję się jak na haju...
Dziś w końcu z rogalem będę spała to zdam jutro relacje co i jak
haha niezle daliscie, u nas nie bylo od 19 dni :O

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
soniuska to jakiś horror a nie sen nie myśl już o tym

Pościele prześliczne,rzeczy również-a ja niczego nie kupuję bo nie musze-siostra ma parkę i mase lumpków więc poza łóżeczkiem i laktatorem będziemy wszystko mieli ... trochę szkoda mi szału zakupów ale i pieniądze się przydadzą więc nie wpadam w czarną rozpacz-czasami idę z młodym do Tesco i oglądam sobie te cuda-moje przyjadą z za granicy na święta więc chyba wytrzymam
_Madison_ z rogalem śpi się rewelacyjnie-ja od miesiąca mam taką dużą literę C i kocham ją miłością dozgonną...dzisiaj może i ja dołącze do ludzi na haju...ochote mam ale jak przychodzi co do czego to chce mi się spać...i weź tu człowieku zrozum kobietę
no straszny sen byl ;/
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hehe

witaj jak fajnie, kolejna mamusią z podobnym terminem

co za horror :-(

Uuu... Madison... Mnie po boli brzuch i tz stwierdził że ograniczamy do minimum.

Nie poszłam dziś do krwiopijcow bo mi się nie chciało, jutro albo w poniedziałek pójdę.
Zajadam michalki z wawelu i są pyszne :-D
kocham michalki, ale jeszcze sniadania nie zjadlam;p
Cytat:
myśmy też wczoraj poszaleli trochę

SONIA ale sen! masakra
no straszny, od razu dzwonilam do M czy zyje..
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Witam się i ja z rana serce dalej wariuje ale trudno jakoś wytrzymam, musze do banku leciec jak ja się tam z nimi dogadam to nie wiem
KOlega nam wózek przywiózł pokazać...ciekawe co to za cudo za 400euro kupił a chce za 100 muszę zobaczyć co to w ogóle jest Tż się spodobał więc jak mi się nie spodoba to bd zaś mi pierd.zielił że jak wygodna jestem czy coś... ale wtedy go chyba zabiję!
ma być jak nowy jak nie bd to nie biore i tyle. niby z jednego dzieciaka z dziewczynki, która ma teraz 3-4 latka więc najnowszy to on raczej nie bd ale musze to swoim okiem oglądnąć... koła pompowane muszą być stelaż z "amelinium" ściagana gondola i ma pasowac maxi cosi! jak nie to nie biore. Gorzej bo pewnie Tż już przez rozum przeszedł bo go sprzedać chce ciekawe co mu nagadał... ale ja sobie z nimi poradzę lece się zbierać na to miasto zakichane, 13'C może nie zamarznę:P i może skoczę to jakiegoś h&m lub cos takiego musze ciepłe gacie na tyłek kupić! bo z tymi co mam zimno w piśkę i w pupę :P

Cudo! jak mi się sówki podobały tak teraz owieczki
kochaa nie daj sie
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Sonia ale mialas koszmar
Madison super ze bylo
grastki!

a ja bylam z psem i w miesnym, musze sniadanie zjesc bo jeszcze nie jadlam, chcialam chleb w jajku ale troszke smazyc mi sie nie chce.
zetre kurze, schab cienko roztluke..
pranie juz wstawilam, wiec wywiesze jak za 2h skonczy
zamowie sobie chyba legginsy, bo nie mam co na tylek wkladac, tylko 3 pary spodni na mnie w miare pasuja
i dwie to ciazowki
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:26   #457
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Ale mi się chce spać! Najchętniej bym robiła NIC, ale muszę w końcu pojechać odebrać wyniki. TŻ spacjalnie zostawił mi samochód, więc wstyd jak tego nie zrobię

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tż mnie zadziwił. .. powiedział że już może zaczniemy kupować ubranka dla dzidzi. Wow. Usg działa cuda.
Nawet jak będzie uważał, to i tak się w sklepie zdradzi Siłą rzeczy będzie zerkał bardziej na ciuszki pasujące do płci Waszego dzidziusia

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Dziś na 9:30 wizyta u ginekologa,badanie na fotelu, wywiad,ważenie, omówienie wyników i cd. L4. Za 5 dni usg i już nie mogę się doczekać
Co do kociaków to u Nas od czterech lat mieszka Priya kotka rasy Neva Masquarade i jest najcudowniejszym pieszczochem ever.
Trzymam kciuki, choć pewnie już jesteś po wizycie
A kota to masz cu-dow-ne-go!!!!

Cytat:
Dostanę kasę za łóżeczko spowrotem w ciągu 14dni
Super
A to niebieskie wyśle w poniedziałek.
No i super!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 09:27   #458
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Czesc Asiu
Nie spałam do 2 bo mnie dziecko kopalo! Aaale nie moge sie doczekac kto tam jest, jeszcze poltora tygodnia!!

My zamówiliśmy z Klupsia 140/70 z opcją tapczanika

A co do igraszek to ja ostatnio przytulilam się do Tzta z tym zamiarem i usnelam

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:34   #459
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Asiu

Ja dostaje w spadku ;-) wymiarów jeszcze nie znam niestety

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Sonia ale mialas koszmar
Madison super ze bylo
I nie wiem czy widziałyście ale od poniedziałku w Lidlu będzie:
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=469
kuszą :-D szkoda ze jeszcze nie bd po usg :-(
Stary 2014-11-14, 09:36   #460
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Ale mi się chce spać! Najchętniej bym robiła NIC, ale muszę w końcu pojechać odebrać wyniki. TŻ spacjalnie zostawił mi samochód, więc wstyd jak tego nie zrobię

Nawet jak będzie uważał, to i tak się w sklepie zdradzi Siłą rzeczy będzie zerkał bardziej na ciuszki pasujące do płci Waszego dzidziusia

Trzymam kciuki, choć pewnie już jesteś po wizycie
A kota to masz cu-dow-ne-go!!!!

No i super!
to zycze dobrych wynikow;*

<3
Stary 2014-11-14, 09:41   #461
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Mala.co tam?
Gdzie Madi?
Co u Was kochane no?
ucieklam wczoraj przed kuchennymi a potem juz mi sie nie chcialo wlazic bylam u dziewczyn z pracy a teraz wcinam drugie sniadanie i zaczynam was nadrabiac buzka

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 09:41   #462
Majka232
Zakorzenienie

Witam Koleżanki

rosario
- wspaniale, ze wszystko ok Moja myśl po tym co napisałaś - będzie synek!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wrocilam z wizyty i mam dola. Test glukozy jest dla mnie niemożliwy i nierealny do zrobienia bo nie mam co zrobic z dzieckiem w godzinach rannych, nawet jakbym z nim pojechala i nie bylo mi niedobrze to przeciez spale ta glukoze latajac za nim.Nie ma szans by wysiedzial 2 godz na tylku.
Ponic jest opcja poloznej, ale nie wiem czy mi sie uda trzymajcie kciuki, bo inaczej go nie zrobie bo nie mam jak.

Poza tym dzidzia sie dobrze rozwija, szyjka zamknieta, nie pokazala co mamiedzy nozkami,wie sie trzymamy poprzedniej werssji.
Co za wstydliwe dzieci
Super, ze wszystko w porządku. Mnie ostatnio gin nie badał na fotelu i nie wiem jak moja szyjka, a kolejna wizyta będzie w styczniu...

Cytat:
Co się dowiedziałam... no spe zwykłą mogę brać do 6 tabletek na dzień a forte do 3 jakby mnie coś bolało, a co do rutinoscorbinu mam brać i się nie bać w ogóle nie zaszkodzi dzidzi
Lekarze jak coś sie dzieje zalecają zazwyczaj nospę forte właśnie 2-3 razy dziennie

Cytat:
Hanka bo chciałam miec niespodziankę ale coś mi się wydaje, że nie wytrwam do porodu i na połówkowym jak będzie wiadomo na 100% dopiero będę chciała znać... tzn. jeszcze pomyśle czy chcę znać może uda mi się wytrwać w postanowieniu
Nie znając płci kiepsko z kupowaniem ciuszków, teraz w smyk.pl są przeceny i jednak ubranka sa albo dziewczęce albo chłopiece. od poniedziałku w Lidlu moda niemowlęca i super bluzeczki i też typowe do płci. Będą też kombinezony takie jak w h&m po 40 zł - chyba sie skuszę

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A nie mówiłam z tym rutinoscorbinem, ze nie nalezy sie go bac? A tej nospy to duze dawki co? A my tu sie boimy czy jedna od czasu do czasu nie zaszkodzi...
Ja zaraz wezmę, bo nadal czuję sie fatalanie :/

Cytat:
Zapomniałam o najważniejszym! Dzisiaj poczułam wyraźne pierwsze kopniaczki juhuu Jak siedziałam rano w laboratorium czekałam na pobranie to nagle tak 3-4 razy takie delikatne kopniaczki miejsce przy miejscu. Super uczucie
Gratuluję kopniaczków!

Cytat:
KORDELKA ja tak robilam w 2 ciazy i teraz tak samo bo u mnie pobrania trwaja tylko godzine w przychodni wiec jade na gotowo juz

Moje ciaze wszystkie zimowe
Co do glukozy to teraz jest na czczo, po godzinie i po 2 godzinach. U nas w lab.trzeba siedzieć na du...pie bite 2 godziny :/
Ja nie miałam ubrań typowo ciążowych tylko jeansy, a tak to dłuższe bluzki czy tuniki o rozm.większe i tyle. Dziś widziałam fajne długie swetry w h&m po 80zł - super do leginsów

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie-bez bicia przyznaję się,że od jakiegoś czasu Was podczytuje i postanowiłam coś o sobie napisać-tak jak i Wy spodziewam się dzidziusia w kwietniu 2015-21.04
Mieszkam sobie z mężem i synkiem(7 lat) w Wielkopolsce,mam 30 lat...co jeszcze?Pragnęłam dziewczynki a ostatnio na Usg lekarz powiedział,że raczej będzie chłopczyk-po pierwszym szoku wiem,że jednak chłopca pragnę bardziej bo jak to mój Tż powiedział Królowa może być tylko jedna
Ciąże od samego początku znosiłam okropnie w porównaniu do poprzedniej-mdłości,wymioty,omdlenia, kiepskie wyniki...nadal nie jest najlepiej ale już ''odpoczywam'' na L4,co do wagi to już jestem 4 kg na plusie-ale startowałam z wzrostu 160 cm i wagi 42 kg(taka ''uroda'') w najszerszym miejscu na brzuszku mam 78 cm i jest on już bardzo widoczny,ruchy synka też odczuwam od 14 tc-jednak wczoraj to przeszedł sam siebie bo mimo,że od kawy mnie odrzuca zrobiłam sobie bo ciśnienie miałam 78/50 i malutki tak mnie kopnął,że aż się wystraszyłam(pierwszy raz dostałam mocnego kuksańca wysoko po prawej stronie brzuszka)
Co do imienia to pierworodny jest Mikołaj a maluszek będzie Wojtusiem
Miłego dzionka
Cześć
Gratuluję drugiego synka!

Cytat:
Czesc Asiu

120x60 i powiem, ze zdecydowanie wystarczy. Mój synek jest wysoki i spał w łóżeczku ponad 3,5 roku

Byłam w H&M i nie ma u mnie tych letnich kompletów Wkurzyłam sie na maksa. Widziałam fajne jeansy bezuciskowe za 27 zł od rozm.68 - naprawdę świetne.
Stary 2014-11-14, 09:42   #463
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No to po wizycie !! dzidzia super zdrowiutka, pięknie rośnie a to o co się martwiłam czyli wyniki mam dosłownie idealne, jak nigdy nic nie odstaje od normy Dzidzia bardzo się ruszała i trudno było jakkolwiek ją uchwycić, nawet pani doktor mówiła, ze ruchliwe jest, machało rączkami, klaskało. Waży już 163 gramy, a co do długości ze względu na to, że tak się ruszało nie dało się pomierzyć Co do płci, pani doktor przypuszcza ( oczywiscie tak się ruszało, że trudno było coś zobaczyć ) ale podobno udało jej się uchwycić coś i tż dostał zdjęcie więc on wie a ja nie i kurde chyba chce wiedzieć !!!
Co do połówkowego powiedziałam, że chcę iśc do tego i tego lekarza to powiedziała, że bardzo dobrze, że on jest u nas najlepszy więc super tak to chyba wszystko, rozwija się prawidłowo wyprzedza o 1 dzień czyli w normie kamień z serca, idę was nadrabiać
no to jak uchwycila COS, to bedzie chlopak

gratuluje zdrowej dzidzi i udanej wizyty

JAŚ

Stary 2014-11-14, 09:43   #464
madzixx88
Zakorzenienie

Malinka-piękny kotek powodzenia na usg

Sonia-ale sen, jejku! :/
ja tez legginsy mam zamiar zamówic..

do h&m pojade dziś albo jutro

Gosia-a Twój młodszy synek też już do szkoły chodzi? czy do zerówki?

Asia-witaj kojarzę Cię z wątku PM
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:44   #465
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Tak na szybko pokazuje moje zakupy, nadrobie z tel

i z allegro

sory za odwrocenie, ale to tak na szybko
ale slicznosci

JAŚ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 09:45   #466
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Asiu

Ja 120/60

A tak wogóle witam się w 19tygodniu! :-D
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:45   #467
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wrocilam z wizyty i mam dola. Test glukozy jest dla mnie niemożliwy i nierealny do zrobienia bo nie mam co zrobic z dzieckiem w godzinach rannych, nawet jakbym z nim pojechala i nie bylo mi niedobrze to przeciez spale ta glukoze latajac za nim.Nie ma szans by wysiedzial 2 godz na tylku.
Ponic jest opcja poloznej, ale nie wiem czy mi sie uda trzymajcie kciuki, bo inaczej go nie zrobie bo nie mam jak.

Poza tym dzidzia sie dobrze rozwija, szyjka zamknieta, nie pokazala co mamiedzy nozkami,wie sie trzymamy poprzedniej werssji.
trzymam kciuki z apowodzenie w zrobieniu glukozy. i za wizyte i zdrowa dzidzie, szkoda ze wstydzioch

JAŚ

Stary 2014-11-14, 09:48   #468
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ucieklam wczoraj przed kuchennymi a potem juz mi sie nie chcialo wlazic bylam u dziewczyn z pracy a teraz wcinam drugie sniadanie i zaczynam was nadrabiac buzka
hehe ja dopiero bede sniadanie ogarniac ;*
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Malinka-piękny kotek powodzenia na usg

Sonia-ale sen, jejku! :/
ja tez legginsy mam zamiar zamówic..

do h&m pojade dziś albo jutro

Gosia-a Twój młodszy synek też już do szkoły chodzi? czy do zerówki?

Asia-witaj kojarzę Cię z wątku PM
kochana ja wlasnie zamowilam rozm. S
m ialam kupon na 20zl, wiec zaplacilam tylko 57 zl
Stary 2014-11-14, 09:51   #469
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
a co do plci to ja ciagle pod nadzorem M jestem sprowadzana do pionu ze mam trwac w postanowieniu hehe
podziwiam ja bym nie wytrzymala, ale jestem ciekawa jak u rosario bo skoro tz wie to juz nie tajemnica

JAŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 09:52   #470
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja 120/60

A tak wogóle witam się w 19tygodniu! :-D
Gratki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:54   #471
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam o najważniejszym! Dzisiaj poczułam wyraźne pierwsze kopniaczki juhuu Jak siedziałam rano w laboratorium czekałam na pobranie to nagle tak 3-4 razy takie delikatne kopniaczki miejsce przy miejscu. Super uczucie
super! sama od paru dni doswiadczam pierwszych niezgrabnych kopniec i jest to cos pieknego, wczoraj nawet tzta reke wzielam bo kopalo mocno i polozylam na brzuch nie mowiac nic.. ale sie zdziwil.. popatrzyl na mnie dziwnie nie bedac pewnym czy to kopniak i ta iskierka w oku jak potwierdzilam

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
to weź i mnie stawiaj do pionu bo łamię się i chyba nie dam rady
a na biało kurcze nie napisze bo ja od razu zoabzcę haha nie wytrzymam
gdzieś schował zdjecie gdzie widać płeć podobno... chyba jutro sobie poszperam w mieszkaniu
nad czym sie zastanawiasz? jak na zdjeciu widac plec to rzecz jasna co to jest

JAŚ

Stary 2014-11-14, 09:55   #472
madzixx88
Zakorzenienie

rozmawiałam z koleżanką i jak tylko płeć córeczki się potwierdzi za 3 tyg to m.in te rzeczy będą moje
ma mnóstwo rzeczy dla dziewczynki, bo ma małą córeczkę i jej siostra również ale się ciesze!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC17105.jpg (85,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC17107.jpg (80,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC17116.jpg (68,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141113_092504.jpg (42,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141020_134916.jpg (17,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141108_170341.jpg (24,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC17318.jpg (55,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2014-11-14, 09:56   #473
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
super! sama od paru dni doswiadczam pierwszych niezgrabnych kopniec i jest to cos pieknego, wczoraj nawet tzta reke wzielam bo kopalo mocno i polozylam na brzuch nie mowiac nic.. ale sie zdziwil.. popatrzyl na mnie dziwnie nie bedac pewnym czy to kopniak i ta iskierka w oku jak potwierdzilam

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

nad czym sie zastanawiasz? jak na zdjeciu widac plec to rzecz jasna co to jest
Dobrze gada, polać jej!
Pewnie siusiaczek na zdjeciu że hoho
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:57   #474
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też wizualnie rośnie a jak mierze to centymetr od 3tyg. Ile macie w najszerszym miejscu brzucha? Ja 93cm.

w pepku 93, najszersze miejsce 97.
mam wrazenie ze brzuch stanal w miejcu

JAŚ

Stary 2014-11-14, 10:07   #475
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
podziwiam ja bym nie wytrzymala, ale jestem ciekawa jak u rosario bo skoro tz wie to juz nie tajemnica
hehe to tylko ja bede niespodzianka
Cytat:
rozmawiałam z koleżanką i jak tylko płeć córeczki się potwierdzi za 3 tyg to m.in te rzeczy będą moje
ma mnóstwo rzeczy dla dziewczynki, bo ma małą córeczkę i jej siostra również ale się ciesze!!
ale super!
sliczne rzeczy

ja juz schab roztluklam i przyprawilam, ale sniadaania dalej nie jadlam tak wiec lece robic chleb w jajku bo nieswiadomie padne zaraz chyba hehe chociaz glodu nie czuje
Stary 2014-11-14, 10:08   #476
madzixx88
Zakorzenienie

obejrzałam Wasze brzuszki w końcu śliczne są
ja mam mniejszy niż Boleczka
na wizycie jak mnie położna ważyła i sprawdzała cisnienie to mówi, że 5 miesiąc zaczęłam a nic po mnie nie widać
Stary 2014-11-14, 10:11   #477
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Słodkości!

Jak dzieci będą takie wstydliwe to dla wielu z nas płeć będzie tajemnicą
Stary 2014-11-14, 10:13   #478
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to tylko ja bede niespodzianka

ale super!
sliczne rzeczy

ja juz schab roztluklam i przyprawilam, ale sniadaania dalej nie jadlam tak wiec lece robic chleb w jajku bo nieswiadomie padne zaraz chyba hehe chociaz glodu nie czuje
lec cos zjesc
ja po 3 skończyłam naleśniki a o 8 już byłam głodna

u mnie dziś piersi, już zamarynowałam wczoraj wieczorem, ziemniaczki i surówka z marchewki z jabłkiem-też już gotowa, TŻ zrobił
Stary 2014-11-14, 10:23   #479
asia1206
Raczkowanie

madzixx88 ja z pierwszym dzieckiem w dniu porodu-40 tc jak trafiłam do szpitala to chcieli mnie położyć na patologii ciąży bo nie mogli uwierzyć że to brzuch do ''rozwiązania''-miałam niecałe 85 cm w obwodzie-a Miki miał 54 cm i ważył 3,250 tak więc nie masz czym się martwić-brzuch u mnie pojawił się dopiero na początku 6 miesiąca ciążyteraz to co innego bo mięśnie i macica już wie o co chodzi-tak mi tłumaczył ginekolog

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:28   #480
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

przyszedl mi komplet z kurteczka jest super i mysle, ze juz mam cos na wyjscie ze szpitala wiec kombinezon kupie wiekszy
swoja droga listonosz dziwnie na mnie patrzy, ostatnio widzimy sie dosc czesto wczoraj tez byl.
ale.. widzimy a to najwazniejsze. odpukac nie pamietam jak wyglada avizo

lece dalej czytac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0085.jpg (98,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0084h.jpg (122,2 KB, 8 załadowań)

JAŚ

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości