Mamusie lutowe 2015 - cz. 4 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 10:15   #721
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Mala - bo Ty na serio za mało odpoczywasz. Zwolnij troszkę! Kiedy masz kolejną wizytę kontrolną?
staram sie dzis odpoczywac... ale zaraz ide sie ogarnac, na spacer z psem i potem zmywarke wstawie sobie... pralka jedna wyprana, druga sie pierze... musiałam nasze reczniki wyprac i 1 pralke Oliwii... mieso na obiad jest, surówke otworze ze słoika ogorki w miodzie,takze tylko ziemniaki obiore i obiados z głowy. no i dzis moze posiedze troche na podłodze i zmecze ten cholerny piekarnik tylko zrobie sposobem perfekcyjnej i najpierw wode wstawie na 15minut by mi brud zmiekł

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
MaladT a właśnie, Ty przecież ostatnio byłaś u gina i pisałaś, że coś tam się zaczyna dziać i masz odpoczywać
odpoczywam troche, spokojnie uwazam na siebie... a co do brzucha to jakos mnie pobolewa i ciagnie ale mała po sniadaniu fikała wiec luzik
Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki, a ja dzisiaj do domku , co prawda do łóżeczka, ale to już u siebie
Ewa odpoczywaj... ja to jakbym miała lezec to chyba tylko w szpitalu bo w domu ciagle cos widze do roboty i nie daje rady... a ze sama z dzieckiem jestem to tez nie ma kto tego za mnie zrobic... chociaz jakbym serio musiała lezec i pachniec bez wstawania to bede myslec o kims do pomocy bo i z młoda do szkoły, z psem i na zakupy, czy cos w domu ogarnac to musiałabym jakas pania zatrudnic niestety

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

tez ide w końcu zmierzyc te gacie bo inaczej to bede chodzic jak po ostatnim porodzie gdy nie pozwalali ubierac tych gaci

Gdzie Meire bo znowu sie nie odzywa?

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:15   #722
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Madzia mi się najbardziej ostatni podoba

Ewa jeeeeeej ale super!!!! patrz, nie jest źle kochana jak Cię wypuszczają do domku w domu to się całkiem inaczej leży, teraz będzie już tylko dobrze
Ahhh cudowne wieści
Stary 2014-11-14, 10:16   #723
maciejka1987
Zakorzenienie

a co do majtek tych siatkowych to ciekawe, czy moja piękna pupcia zmieści się w największy rozmiar czyli xxl ( niby z z wymiaru powinnam wejść...)... będę mogła chodzić w zwykłych bawełnianych jak coś w szpitalu??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:17   #724
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
absolutnie nie musi mieć problemow patologie rodzą się raczej po długim stosowaniu, mówię tu o granicy 2-3 lat. jest po prostu wysyp dzieci z seplenieniem, ubytkami, krzywymi ząbkami, nieprawidłowym połykaniem, tyło-, przodozgryzem itd itd nie chodzi tu tylko o mowę
a wiadomo że pierwszy rok życia to naprawdę tylko i wyłącznie profilaktyka i szkoła dla nas, żeby nie zaburzać tego co naturalne.
mam na terapii dziewczynkę 4 letnią, która ssie smoka... straszne
To prawda :-( ja mialam w grupie dzieciakow przedszkolnych dzieci z okropnymi wadami wymowy... Jednego podejrzewalam o niedosluch, bo tak zle wymawial gloski w wyrazach, ze myslalam ze po prostu ich nie zna. Pol biedy jak dzieci nie wymawiaja np "r", bo bywa duzo gorzej. Dlatego tez jestem mocno uczulona na czynniki wywolujace te wady, bede cie logoasiu chlonac ile sie da, bo ze szkoly juz wiele nie pamietam a ty pisz pisz, szkol nas, szkol :-*
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:18   #725
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Wczoraj już nie miałam siły sie odzywać po wizycie. Na szczęscie wszystko dobrze, lekarz powiedział że nie można się do niczego doczepić. waga niecałe 1300. Ja niestety nic nie przytyłam, a miałam taką nadzieję że przynajmniej trochę.
Najbardziej się cieszę, że według niego jak zobaczył wyniki Hemoglobiny glikowanej to stwierdził że ładnie na diecie mam tą cukrzyce wyrównaną i żeby tak dalej.
Dostałam zdjecie pieknego profilu synka i jego narządów męskich abym była pewna że będzie chłopak

Za chwile lece do fryzjera i kosmetyczki, apotem na małe zakupy do lumpków, bo dzisiaj za połowe ceny
Gratuluję wizyty

Alunia, leż i kuruj gardło !

MaladT, Ty nic dziś nie rób

Maciejka za III trymestr

Aga za studniówkę

Cytat:
no i tu pies pogrzebany
a poważnie... coraz więcej udogodnień dla dzieci typu właśnie smoczek, butelka czy niekapek powoduje poważne wady zgryzu a w konsekwencji wady wymowy. dlatego profilaktyka nakazuje nie podawać, nie zaburzać naturalnych odruchów ale to jak będziecie chciały to mogę wam dłuższy wywód kiedyś napisać na ten temat
Chętnie posłucham więcej na ten temat. Moja koleżanka, smoczku ani razu córce nie dawała, a z kubka niekapka non stop pije. Z kolei druga koleżanka, smoczek swojemu synkowi (ma 3 m-ce) daje na siłę, nawet jak go wypluwa i go nie chce ....ale tak jak Buu napisała, że do 6 m-ca można dawać smoczek, a później już nie.
Ja smoczek będę miała w razie W, jakbym już na prawdę nie wiedziała co zrobić.

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki, a ja dzisiaj do domku , co prawda do łóżeczka, ale to już u siebie
Ewa,co jak co, ale najlepiej na swoim
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:19   #726
IncognitoNick
Zadomowienie

Ewek - super! Dbajcie o siebie!

Mala - wiesz, ja myślę, że jak piekarnik poczeka to się świat nie zawali. Czyszczenie piekarnika jest niewygodne i męczące. Odpuść to sobie narazie! A tak w ogóle to co my musimy mieć w tym naszym szpitalu (nie znalazłam żadnej listy)?

Też właśnie myślałam o Meire, że zamilkła.

Motam się teraz z tymi majtkami poporodowymi. Pomierzyłam te co mam. Canpolu S/M są nawet OK, ale chyba M byłyby lepsze. No ale po porodzie, jeśli lepsze większe to może faktycznie L... .
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:20   #727
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość

A ja wczoraj zrobiłam sobie hybrydkę na pazurach i od razu czuję się piękniejsza
Powoli zbieram się do pepco po jakieś majtasy dla mnie, bo moje wszystkie są już dla mnie za ciasne. Kupię sobie jakieś bawełniane, aseksualne, no cóż, ale i tak moje życie seksualne nie istnieje od pół roku więc...
I chyba wejdę do lumpka, może znajdę jakiś kombinezon w końcuuu
I oczywiście po coś słodkiego zahaczę
Ja tam pepkowe bawelniane za 1,90 baaardzo lubie sama bawelna, ladnie sie piora, nie pruja, nic tylko brac maja tez takie fajne sliskie figi za piataka. Ej chyba tez ide do pepco!
Stary 2014-11-14, 10:25   #728
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

A ja mam jakiejś firmy akuku rozmiar M i powiem Wam, że jest ledwo ledwo kurde
Najgorzej w udach, włożyć włożę, ale w styczniu to na pewno już nie. Kurde. Dobrze, że drogie nie były

Maciejka wydaje mi się, że bawełnianych na bank nie pozwolą ;/
Niby o te siateczkowe też mają problem w niektórych szpitalach
Stary 2014-11-14, 10:34   #729
wegielek
Rozeznanie

Hmm...o Meire miałam pytać już ze 2-3 dni temu, ale tak mi się coś kojarzy, że pisała, że nie będzie jej jakiś czas...
Ewcia- super, że będziesz już w domku, tylko leż naprawdę i odpoczywaj
Ja też już w domku, po badaniach i nawet śniadanie "już" zjadłam od razu mi lepiej
teraz chyba posiedzę i poodpoczywam, później zajmę się obiadkiem, a sprzątanie to jak już wróci tz, bo na razie siły nie mam...A na konto profilaktyki cukrzycy zjem albo Prince Polo albo czekoladę...Wyniki dopiero zobaczę na wizycie, więc nie stresuje się na zapas - mam jeszcze półtorej tygodnia niewiedzy, nawet jeśli coś jest
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:39   #730
emdzik
Zakorzenienie

Ilonka fajnie z tymi pazurkami masz możesz sobie sama robić kiedy chcesz

Ja też chłonę Waszą wiedzę na temat smoczków itp... Piszcie więcej

Dziękuje za opinie na temat przewijaków... jeszcze z mężem pogadam i dzisiaj muszę jakiś zamówić.
I może w końcu za łóżeczko się wezmę?

W ogóle pytałam Agi o materac kiedy jej przyjechał...
A przed chwilą był kurier i mam materac, prześcieradła, tetrę, myjki, i pajacyk

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:39   #731
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez wegielek Pokaż wiadomość
Hmm...o Meire miałam pytać już ze 2-3 dni temu, ale tak mi się coś kojarzy, że pisała, że nie będzie jej jakiś czas...
Ewcia- super, że będziesz już w domku, tylko leż naprawdę i odpoczywaj
Ja też już w domku, po badaniach i nawet śniadanie "już" zjadłam od razu mi lepiej
teraz chyba posiedzę i poodpoczywam, później zajmę się obiadkiem, a sprzątanie to jak już wróci tz, bo na razie siły nie mam...A na konto profilaktyki cukrzycy zjem albo Prince Polo albo czekoladę...Wyniki dopiero zobaczę na wizycie, więc nie stresuje się na zapas - mam jeszcze półtorej tygodnia niewiedzy, nawet jeśli coś jest
Tyle sie czeka u was na wynik krzywej?
Mnie jak i innym dziewczynom po glukozie wlaczyla sie mega sennosc, uwazaj z tym obiecywaniem mezowi obiadu, bo jak cie zetnie to koniec ;-) zawsze mozna zamowic pizze albo cos na dowoz, hehe :-*
Edit, a juz doczytalam ze na wizycie zobqczysz wynik

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-11-14 o 10:41
Stary 2014-11-14, 10:45   #732
wegielek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Tyle sie czeka u was na wynik krzywej?
Mnie jak i innym dziewczynom po glukozie wlaczyla sie mega sennosc, uwazaj z tym obiecywaniem mezowi obiadu, bo jak cie zetnie to koniec ;-) zawsze mozna zamowic pizze albo cos na dowoz, hehe :-*
Edit, a juz doczytalam ze na wizycie zobqczysz wynik
Nie - po prostu wyniki wędrują od razu do gina i ona daje mi je na wizycie, ja ich sama nie odbieram. W sumie mi to nie przeszkadza, bo szczerze mówiąc nie chciałoby mi się po nie jeździć

Teraz ja z kolei nie zobaczyłam, że doczytałaś ale z moją głową ostatnio coś nie tak

Edytowane przez wegielek
Czas edycji: 2014-11-14 o 10:47
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 10:46   #733
emdzik
Zakorzenienie

Tak Meire się dawno nie odzywała...
Ale jeszcz dłużej Kano...
I Ewccik tylko raz ostatnio pisała i była jakaś bez humoru.. a wczoraj wizytę miała więc też ciekawe co u niej

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-14, 10:55   #734
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ilonka fajnie z tymi pazurkami masz możesz sobie sama robić kiedy chcesz

Ja też chłonę Waszą wiedzę na temat smoczków itp... Piszcie więcej

Dziękuje za opinie na temat przewijaków... jeszcze z mężem pogadam i dzisiaj muszę jakiś zamówić.
I może w końcu za łóżeczko się wezmę?

W ogóle pytałam Agi o materac kiedy jej przyjechał...
A przed chwilą był kurier i mam materac, prześcieradła, tetrę, myjki, i pajacyk
woow...Madzia, ale dzisiaj prezentów A tak się martwiłaś, że jeszcze nie masz materaca. Ja dzisiaj też czekam na kuriera, ma mi przywieźć termometr bezdotykowy. Nie mogę się doczekać
A co do przewijaków, to mi się podoba czwarty i ostatni. Kierując się tym, że kochasz koty, kupisz ten ostatni Ja do przewijaka planuję jeszcze kupic prześcieradełko
Stary 2014-11-14, 11:00   #735
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
To prawda :-( ja mialam w grupie dzieciakow przedszkolnych dzieci z okropnymi wadami wymowy... Jednego podejrzewalam o niedosluch, bo tak zle wymawial gloski w wyrazach, ze myslalam ze po prostu ich nie zna. Pol biedy jak dzieci nie wymawiaja np "r", bo bywa duzo gorzej. Dlatego tez jestem mocno uczulona na czynniki wywolujace te wady, bede cie logoasiu chlonac ile sie da, bo ze szkoly juz wiele nie pamietam a ty pisz pisz, szkol nas, szkol :-*
Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Chętnie posłucham więcej na ten temat. Moja koleżanka, smoczku ani razu córce nie dawała, a z kubka niekapka non stop pije. Z kolei druga koleżanka, smoczek swojemu synkowi (ma 3 m-ce) daje na siłę, nawet jak go wypluwa i go nie chce ....ale tak jak Buu napisała, że do 6 m-ca można dawać smoczek, a później już nie.
Ja smoczek będę miała w razie W, jakbym już na prawdę nie wiedziała co zrobić.

Ewa,co jak co, ale najlepiej na swoim
przynajmniej tu się przydam do pracy wracam zaraz po porodzie, a do tego czasu zwariuję
jesli maluszek nie chce to po co smok? później problem z odstawieniem
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:04   #736
emdzik
Zakorzenienie

Moje dzisiejsze prezenty

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-14, 11:05   #737
lui_89
Zadomowienie

a mojego kuriera nadal nie ma wrrrrr

zostało mi umyć podłogę w kuchni i koniec
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:06   #738
maladT
Zakorzenienie

wyszłam z psem w mega tłustych włosach... i dostałam od jakiegos goscia wyborcy długopis... mimo ze powiedziałam ze na kogos innego bede głosowac... ale jak pies robił kupe to jego program wyborczy przeczytałam

ide umyc głowe a potem zobaczymy.. na bank zmywarke trzeba zrobic bo wtedfy 3/4 bałaganu w kuchni zniknie

Incognito nie ma nigdzie wyprawki do naszego szpitala ale albo moja kolezanka mi załatwi bo dzis na patologii ja połozyli albo tez jak ja bede odwiedzac to zapytam

Oliwka 07.02.2015

Edytowane przez maladT
Czas edycji: 2014-11-14 o 11:20
Stary 2014-11-14, 11:10   #739
Asia1105
Wtajemniczenie

Emdzik, nie widać
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 11:12   #740
ewek000
Zadomowienie

Migotka- śliczne łupy , ogrodniczki i pajac w paski boskie
Paulina, bo wszytko co masz pomalowane na koszulkach mazakami do tkanin trzeba najpierw potraktować gorącym żelazkiem inaczej w praniu wszytko się spierze
Gratulacje 30 tygodnia
85jaa- duży chłopak i super że wszytko ok
Kasiu- super że wizyta udana , syn no to już kawała chłopa jeśli chodzi o wagę, myślę że młody jeszcze się przekręci, ma na to troszkę czasu
Ollllciaaa- takie kumpele są najgorsze, a bodziaki z biedry mam takie same
Mlebi- super że szyjka ok,fajnie że z dzidzią ok, ale wagowo to jak na razie też chyba ok, no tz będzie niepocieszony że jeszcze leżenie
emdzik- super że z córą ok fotki super, fajnie wyglądasz w tych tunikach
amarantas- super że z małym wszystko ok, a waga konkretna no i dobrze że dieta działa
Maciejka gratuluję III trymestru
maladT- masz dużo racji, szczególnie jak się ma małe dziecko, ale ja wiesz mam dwójkę nastolatków którzy wszytko robią sami, mój tz gotuje obiady i nie ma z tym problemów, a poza tym moja mama obiecała wpadać i gotować obiadki na dwa dni. Więc na pewno będę leżeć tym bardziej, że mam już zapowiedziane że jeśli się nie dostosuję a powtórzą się skurcze, to następnym razem jak przyjdę to już mnie zostawią do końca ciąży , no i mam zakaz jechania do cukrzyka do Wawy w tym miesiącu , dobrze tylko że zrobiłam sobie zapas pasków do pomiaru i insuliny.
Alunia - nie zakładali mi szwu bo mam cały czas passera ,a i tak co tydzień mam być na kontroli u mojego gina
Asia1105,logoasia,Aga,Mle bi,emdzik,maciejka1987,lu i_89,Alunia,maladT,przekl ete_pragnienia,Ollllciaaa ,IncognitoNick,wegielek,- dziękuję wam laseczki za ciepłe słowa
Wypis już mam, teraz tylko czekam na tz aż przyjedzie i zabierze mnie z całym majdanem do domu, do zobaczenia później
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:19   #741
201704210903
Konto usunięte

Miłego dnia ewa. Odpoczywaj w domku.
Teściowa mi dziś przyniesie nogę królika. Nigdy nie jadłam. Nie wiem co z niej zrobić. Może upiec?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:21   #742
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
przynajmniej tu się przydam do pracy wracam zaraz po porodzie, a do tego czasu zwariuję
jesli maluszek nie chce to po co smok? później problem z odstawieniem
masz rację, później jest problem. Tacy rodzice

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
wyszłam z psem w mega tłustych włosach... i dostałam od jakiegos goscia wyborcy długopis... mimo ze powiedziałam ze na kogos innego bede głosowac... ale jak pies robił kupe to jego program wyborczy przeczytałam

ide umyc głowe a potem zobaczymy.. na bank zmywarke trzeba zrobic bo wtedfy 3/4 bałaganu w kuchni zniknie

Ja wczoraj jak wyszłam od siebie z pracy, na parkingu zaczepił mnie Pan:
- Dzień dobry, mam dla Pani kalendarz
a ja:
- o, kalendarz, a jakiej firmy?
a on po chwili namysłu:
- kalendarz firmy Konrad M..... mam nadzieję, że Pani na mnie zagłosuje

Stary 2014-11-14, 11:24   #743
maladT
Zakorzenienie

ja tam sie ciesze ze młoda ma 6lat bo jakbym miała teraz z takim 2latkiem latac to bym oszalała... bo ona sama jesc sobie zrobi, poda mi co trzeba, posprzata bo to nawet lubi... tylko psa nie wyprowadzi bo pies ja ciagnie mimo ze jest mały... ale ona chuda to nie ma siły mojego diablaka utrzymac

Oliwka 07.02.2015
Stary 2014-11-14, 11:24   #744
Asia1105
Wtajemniczenie

Mlebi a może obskubać ją i zrobić potrawkę? Bo jak upieczesz to chyba za wiele tego mięsa nie zostanie.
Ja już też mam dość tej diety. Toż to udręka. Już nawet nie chodzi o to, że nie mogę słodyczy, luz, przeżyję, będę szczuplejsza Ale kurcze co tu jeść? Jak zjadłam przykładowe, wzorowe śniadanie cukrzyka i jestem głodna! Ratunku! W poniedziałek muszę powiedzieć tej dietetyczce, żeby tak mi zrobila dietę, żebyśmy z małą głodne nie chodziły. Bo przecież teraz jej się mózg rozwija i musimy jeść!
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:25   #745
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację, później jest problem. Tacy rodzice

a ja:
a on po chwili namysłu:

logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:26   #746
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Miłego dnia ewa. Odpoczywaj w domku.
Teściowa mi dziś przyniesie nogę królika. Nigdy nie jadłam. Nie wiem co z niej zrobić. Może upiec?

wow...zdrowe mięsko i bardzo delikatne. Upiec z warzywami, albo pogotować, podusić z warzywami i mniam!
Stary 2014-11-14, 11:27   #747
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Mlebi a może obskubać ją i zrobić potrawkę? Bo jak upieczesz to chyba za wiele tego mięsa nie zostanie.
Ja już też mam dość tej diety. Toż to udręka. Już nawet nie chodzi o to, że nie mogę słodyczy, luz, przeżyję, będę szczuplejsza Ale kurcze co tu jeść? Jak zjadłam przykładowe, wzorowe śniadanie cukrzyka i jestem głodna! Ratunku! W poniedziałek muszę powiedzieć tej dietetyczce, żeby tak mi zrobila dietę, żebyśmy z małą głodne nie chodziły. Bo przecież teraz jej się mózg rozwija i musimy jeść!
A co jadłaś ?
Ja po zalecanym śniadaniu czyli 3 kromkach mam cukier w kosmosie. Teraz jem o 6 waza o 7 kanapka i o 8.30 kanapka i mierze po tej 2 kanapce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 11:27   #748
maladT
Zakorzenienie

Incognito od kiedy idziesz do szkoły rodzenia?

Oliwka 07.02.2015
Stary 2014-11-14, 11:28   #749
201704210903
Konto usunięte

To zrobię potrawke tylko przepis znajdę bo się nie znam

Stary 2014-11-14, 11:35   #750
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja:
a on po chwili namysłu:

Hahaha wybrnął
Zamowiłam koszulę i szlafrok na telefonie i skorzystałam z rabatu 20 zł
tak to ja lubię

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości