Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 15:19   #3811
Lila_17
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Też Mamusie słyszałam, że główka po porodzie naturalnym nie wygląda tak, jak za jakiś czas i pamiętam jak dobra koleżanka urodziła, to jej mąż powiedział, że jest brzydka jak on... Ale teraz już jest ładna

Ja też bym poszła do innego gin i zobaczyła, która wersja się potwierdzi.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:21   #3812
smv
Zakorzenienie

Kiedy dla chłopaków to mi się nic nie podoba wszystko takie samo. Wszędzie spodnie.. Heh.
No nic muszę się przespać z tą wiadomością - teściowa będzie "szczesliwa" jak ma dość chłopaków... Ciekawe co powie..

Na początku glowa jest jak u obcego taka splaszczona i podłużna.. Takie widziałam w szpitalu a później wraca do normy. No słuchajcie weźcie głową wsadzcie sobie w pipcie - nie ma bata musi się splasCzyc hehe

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-14 o 15:23
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:21   #3813
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Heh no dzięki lilkus
Ja zrobiłam tak, jak radzi Ci Crystal, ale mnie na początku to denerwowało, zwłaszcza jak obok był dział dla dziewczynek Ale teraz już odpuściłam i ubranka, które kupiłam cieszą:P Och my kobiety
Stary 2014-11-14, 15:21   #3814
nouvelle2
Zakorzenienie

a ja przespałam się pół godzinki i zrobiłam Wam fotki rożka z Allegro. Wrażenia opisałam wczoraj wieczorem, to nie będę się już powtarzała

Fotki kijowe, bo światła nie ma Zaraz znów się pewnie zdrzemnę, nie miałam siły zrobić obiadu i zjadłam..... zupkę chińską Ale zagryzłam bananem na rozgrzeszenie.
A później jedziemy z tatą po zakupy, bo moja mama teraz przez 6 tygodni będzie musiała być na ścisłej diecie.
A jeszcze później muszę ogarnąć w sypialni, poprzestawiać meble, poodkurzać Jutro przyjeżdża Zosina szafa z renowacji i chcę ją od razu wstawić do pokoju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150108.jpg (63,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150117.jpg (70,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150126.jpg (71,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150137.jpg (59,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150247.jpg (74,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141114_150257.jpg (66,1 KB, 4 załadowań)

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:22   #3815
crystal25
Zakorzenienie

Ja kocham moje dziecko kocham to za malo Nawet jak mi lekarz za dwa tygodnie powie ze jednak bedzie dziewczynka, chociaz nie wyobrazamy sobie takiej niespodzianki, ale to bedzie bez znaczenia, bo to moje dziecko, jest we mnie, i tak bardzo chcialabym juz je czuc, przytulic, czuc ten pierwszy dotyk po porodzie, kiedy przykladaja dziecko do ciala mamy....
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:24   #3816
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Kiedy dla chłopaków to mi się nic nie podoba wszystko takie samo. Wszędzie spodnie.. Heh.
No nic muszę się przespać z tą wiadomością - teściowa będzie "szczesliwa" jak ma dość chłopaków... Ciekawe co powie..
No moja teściowa ma wnuka i nie ukrywała, że chce wnuczkę, przełknęła i mówi, że obojętne, byle zdrowe. Ale powiem Ci, że jak usłyszałam w rodzinie, że fajnie że synek i lepiej niż dziewczynka, jakoś mnie to podbudowało, życzę CI jak najszybszego oswojenia się, bo ten Maluszek czuje nasze emocje.
Stary 2014-11-14, 15:24   #3817
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

Na początku glowa jest jak u obcego taka splaszczona i podłużna.. Takie widziałam w szpitalu a później wraca do normy. No słuchajcie weźcie głową wsadzcie sobie w pipcie - nie ma bata musi się splasCzyc hehe
jeszcze wczoraj ogladalam na c&a ubrania i pokazuje TZ i marudze zobacz jakie to wszystko brzydkie dla chlopcow, a zobacz ile pieknosci dla dziewczynek.... Napewno cos sie znajdzie, cos co wam sie spodoba
Stary 2014-11-14, 15:24   #3818
smv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja kocham moje dziecko kocham to za malo Nawet jak mi lekarz za dwa tygodnie powie ze jednak bedzie dziewczynka, chociaz nie wyobrazamy sobie takiej niespodzianki, ale to bedzie bez znaczenia, bo to moje dziecko, jest we mnie, i tak bardzo chcialabym juz je czuc, przytulic, czuc ten pierwszy dotyk po porodzie, kiedy przykladaja dziecko do ciala mamy....
Kochana jeszcze do marca wytrzymać trzeba a potem będziesz już tulila dzidziusia
Stary 2014-11-14, 15:25   #3819
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Pomyśl sobie jaka to oszczędność Przez to, że dla chłopca jest mniej fajnych rzeczy, to nie będziesz musiała się powstrzymywać przed zakupem setnej sukienki... Także jest jakiś plus jeżeli chodzi o ubranka

Stary 2014-11-14, 15:25   #3820
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
I tak powinno byćbędą takie malutkie i niewinne
Stary 2014-11-14, 15:26   #3821
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
a ja przespałam się pół godzinki i zrobiłam Wam fotki rożka z Allegro. Wrażenia opisałam wczoraj wieczorem, to nie będę się już powtarzała

Fotki kijowe, bo światła nie ma Zaraz znów się pewnie zdrzemnę, nie miałam siły zrobić obiadu i zjadłam..... zupkę chińską Ale zagryzłam bananem na rozgrzeszenie.
A później jedziemy z tatą po zakupy, bo moja mama teraz przez 6 tygodni będzie musiała być na ścisłej diecie.
A jeszcze później muszę ogarnąć w sypialni, poprzestawiać meble, poodkurzać Jutro przyjeżdża Zosina szafa z renowacji i chcę ją od razu wstawić do pokoju
Bardzo ładny

widziałyście to? Program fajny, czasami oglądam. Ale jestem przerażona. Jak do teraz mówiłam, że jakoś to będzie przecież. Tak teraz już nie jestem tego taka pewna.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:26   #3822
smv
Zakorzenienie

Hehe taaa.... A mi się tak marzyly rajstopki w pieski
Kurde się czad
Stary 2014-11-14, 15:27   #3823
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

sliczny Ja znalazlam body w takie gwiazdki w kolorach szarosci zakupie w styczniu napewno
Czekamy na zdiecia zosiowej szafy
Ja dzis lody na obiad jadlam, z okazji smutkow.....
Mojego bylego chlopaka mama tez po tej operacji byla dlugo na diecie , najwazniejsze ze ma was, a wy juz o nia zadbacie jak trzeba
Stary 2014-11-14, 15:28   #3824
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Pomyśl sobie jaka to oszczędność Przez to, że dla chłopca jest mniej fajnych rzeczy, to nie będziesz musiała się powstrzymywać przed zakupem setnej sukienki... Także jest jakiś plus jeżeli chodzi o ubranka
He he to samo usłyszałam od mamy, że na chłopca mniej się wydaje, bo tylko spodnie i do tego coś, a u dziewczynek spódniczki, sukieneczki tuniczki;P Zawsze są jakieś pozytywy
Stary 2014-11-14, 15:28   #3825
luzna25
Zadomowienie

A ja mam pytanie takie Bo mam zajady i to z dwóch stron o zgrozo
I Pani w aptece sprzedała mi taką o to maść jak na zdjęciu. (oczywiście mówiłam, że dla ciężarnej ) no i teraz czytam w internecie, że w ciąży nie powinno się stosować maści z witaminą A, bo ta witamina nie jest wskazana bo można przedawkować, uszkodzić płód i że witamina A działa poronnie itd. Ale tak na mój rozum to przecież ja tego daje tylko odrobinkę na kąciki ust i to nie wchłania się aż tak do organizmu. Zgadzam się, że witamina A w kapsułkach może uszkodzić płód, ale odrobinka maści z witaminą A to chyba nie jest aż tak szkodliwa? Co sądzicie na ten temat?? Mam ją stosować, czy nie? Pani w aptece mówiła, że jak najbardziej w ciąży można
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hasco-lek-masc-ochronna-z-witamina-a-d19043_4_0614.jpg (39,2 KB, 7 załadowań)
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:28   #3826
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
O tak to jest cudowne uczucie taka malutka istotka a jak cudnie jest jak przestaje płakać kiedy już znajdzie się w ramionach mamy, tak bezpiecznie się czuje ale się rozmarzyłam, przypomniał mi się mój poród i ten moment jak mi Maje położyli, była taka malutka, delikatna
Stary 2014-11-14, 15:30   #3827
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Moje dziecko jest o 4 dni starsze niż miało być i termin mam znowu na 24 marca...
A że dzieciaczki są nueproporcjonalne to też i tym słyszałam...
U mnie też termin przesunięty na 24 marca
A do myśli o płci musisz się przyzwyczaić, daj sobie czas

Nie mogę Was nadrobić z wczoraj bo za dużo piszecie dzisiaj
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 15:33   #3828
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
I tak powinno byćbędą takie malutkie i niewinne
Cytat:
Kochana jeszcze do marca wytrzymać trzeba a potem będziesz już tulila dzidziusia
Poprostu jak sobie pomysle, to mam lezke w oku... to jest cos magicznego, nosimy w sobie male serduszka ktore rosna przez 9 miesiecy, kopia nas, dla nich dbamy o siebie i uwazamy bardziej niz przed ciaza.... i przychodzi ten moment, kiedy trzymamy je w ramionach....

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
O tak to jest cudowne uczucie taka malutka istotka a jak cudnie jest jak przestaje płakać kiedy już znajdzie się w ramionach mamy, tak bezpiecznie się czuje ale się rozmarzyłam, przypomniał mi się mój poród i ten moment jak mi Maje położyli, była taka malutka, delikatna
Wlasnie sie rozmarzylam.... to wina muzyki ktorej slucham
Stary 2014-11-14, 16:01   #3829
marta24171
Rozeznanie

Cytat:

Śliczny wzór jest na tym rożku ja mam po córci beżowy i nie będę kupowała nowego bo jest prawie nowy.

A będę zamawiała materiał na literki taki jak twój rożek http://allegro.pl/bawelna-material-t...758715908.html
Stary 2014-11-14, 16:02   #3830
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie takie Bo mam zajady i to z dwóch stron o zgrozo
I Pani w aptece sprzedała mi taką o to maść jak na zdjęciu. (oczywiście mówiłam, że dla ciężarnej ) no i teraz czytam w internecie, że w ciąży nie powinno się stosować maści z witaminą A, bo ta witamina nie jest wskazana bo można przedawkować, uszkodzić płód i że witamina A działa poronnie itd. Ale tak na mój rozum to przecież ja tego daje tylko odrobinkę na kąciki ust i to nie wchłania się aż tak do organizmu. Zgadzam się, że witamina A w kapsułkach może uszkodzić płód, ale odrobinka maści z witaminą A to chyba nie jest aż tak szkodliwa? Co sądzicie na ten temat?? Mam ją stosować, czy nie? Pani w aptece mówiła, że jak najbardziej w ciąży można
Ile witaminy A może się wchłonąć i dotrzeć do płodu od posmarowania kącików ust? Moim zdaniem nic. Ja nawet ginekologa ostatnio pytałam o sterydową maść, którą poleciła mi dermatolog i powiedział że jak najbardziej mogę stosować (jednak nie stosowałam bo jej skład wykluczał się z inna której używam), więc nie ma sensu przesadzać i męczyć się z dolegliwościami.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:28   #3831
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak są ułożone wasze dzidzie w brzuszkach? bo moja pośladkowo i tak się zastanawiam czy zdąży się obrócić do porodu. W pierwszej ciąży córcia już dawno była ułożona główką w dół.
Moj 1,5tyg temu siedział głową w dół ale takie kozły fika, że pewnie już z 10 razy zmienił pozycję

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
hahah, no tak
ja ostatnio szłam z siostrą w mieście i mówię do niej: mam od paru dni takie dziwne zachcianki, że nawet mąż nie jest w stanie mi pomóc, na co obróciła się zgorszona pani w średnim wieku
hihihi

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki z maleństwem wszystko ok wazy 400 g , dostalam receptę na zelazo, i news roku na 99 % bedzie dziewczynka a czulam ze Julo bedzid mial braciszka a tu niespodzianka taka
Gratulacje!

Cytat:
Witajcie u nas wszystko dobrze. Chyba będzie chłopak nie chciał się pokazać za bardzo ale wg lekarki to facet .. I dziewczyny teraz na mnie nakrzyczycie - jest mi smutno ze to nie dziewczynka aż mi sie płakać chce jestem inna normalnie ;( zamiast cieszyć się że dziecko zdrowe to ja zła jestem że to sisior ;/

Poza tym pępowina 3 naczyniowa nic dzisiaj na usg nie widziałam kompletnie wizyta trwała prawie godzinę szyjka ok i młody ważył 436g i mam ograniczyć jedzenie bo przez miesiąc przytylam 4kg i jestem załamana ;( wcale dużo nie jem ;(;(
Jeszcze to złe samopoczucie... Buuu niech mnie ktoś kopnie w dupsko ;(
Przestawisz się. Mi do tej pory trudno uwierzyć, że chłopak będzie. Imienia nadal brak. Oswajam się z tym, że będzie synulek mamusi
A teraz jak już trochę ubrań kupiłam to chyba doczekać się nie mogę.
Dla dziewczynek jest większy wybór wszystkiego ale czasem to aż mdli od tego nadmiaru.

Ja dziś od 9-14:30 na nogach tzn na zakupach. Mam dość!!!
Ale łupy lumpkowe sfotografuję i się pochwalę za chwilę
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:30   #3832
nouvelle2
Zakorzenienie

mordka czekamy na fotki, uwielbiam oglądać czyjeś zakupy i w ogóle gadulić o zakupach, sklepach itd (co chyba da się zauważyć)

zrobiłam sobie wielki kubek kawy, bo przecież muszę się doprowadzić do jakiegoś stanu używalności

Stary 2014-11-14, 16:36   #3833
Hottie07
Zakorzenienie

witam

jakiś taki ponury dzień dziś - naleśniki poprawiły mi humor. nie spałam pół nocy - miałam okropną zgagę. ale i tak kocham swoje maleństwo

smv nie przejmuj się - ważne , że zdrowe oswoisz się szybko
Stary 2014-11-14, 16:37   #3834
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Smv- gratuluję udanej i wizyty i poznania płci, wiesz co ja też bardzo nastawiałam się na drugą córkę i jak mi moja gin powiedziała że będzie chłopak to też byłam w nie małym szoku, długo nie mogłam przyzwyczaić się do myśli że to będzie chłopak teraz już to zaakceptowałam, szczególnie jak widzę jak się TŻ cieszy że będzie miał synka

Co do położenia dziecka u mnie mały od 21 tc położony jest główkowo i mam nadzieję że tak już zostanie, bo bardzo boję się cesarki
mikakrolikowa - gratuluje

Też kupiłam dzisiaj mandarynki z biedry i już 3 zjadłam pycha

Aha co do strojenia to moja siostra swoich chłopaków potrafi tak odstrzelić że wyglądają jak modele, więc chłopaków też można wystroić

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2014-11-14 o 16:41
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:38   #3835
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
mordka czekamy na fotki, uwielbiam oglądać czyjeś zakupy i w ogóle gadulić o zakupach, sklepach itd (co chyba da się zauważyć)

zrobiłam sobie wielki kubek kawy, bo przecież muszę się doprowadzić do jakiegoś stanu używalności
nie moge się doczekać szafy Zosi .... uwielbiam takie cudeńka.
Sama trzymam na balkonie taki jeden gracior z myślą o renowacji.

W h&m te misiowe kombinezony są w promocji -30% poza tym nic ciekawego dla dzieci nie znalazłam. Kurtka dla córki w reserved przeceniona ze 149 na 109,99 i tyle.

Tż mi kupił 1,5 kg mandarynek z Biedry. Mniam!
Też lecę po kawę ....
Synek tp. 15.03.2015

Edytowane przez mordka_1985
Czas edycji: 2014-11-14 o 16:40
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:44   #3836
lesyeux
Zadomowienie

Hej ho hej ho

smv gratki za syneczka. Będzie cudownie, zobaczysz

A ja po badaniach

Wypicie glukozy 75g to pikuś moim zdsniem nic strasznego.jak miód z wodą. Wypiłam na dwa razy i po sprawie nic mnie nie cofało ani nie mdliło itp.
Najgorsze było siedzenie 2h .....
Ale za to oglądałam co chwila kabaret polegajacy na kłótniach staruszków mają gadane hihi
Stojąc w kolejce połowa siadała, i pozapominli za kim są i afery

Wyniki mam cód miód

Hemoglobina 13
HbsAg ujemny
Mocz , ok
I nie mam cukrzycy

A że ważę ponad 100 kg to naprawde super

A i powiem ze po zmianie witamin na Femibion, nie lecą mi już tak włosy

Ale jakoś zaczeła mnie głowa bolec.za dużo wrażenna dzisiaj i latania

Jestem szczesliwa

Ai dzisiaj zaczynamy 24tc:-D

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-11-14 o 16:46
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:47   #3837
tout-petit-fille
Zadomowienie

Uff dziewczyny dopiero wróciłam do domu wymęczona ostro.
W czasie mojego "odpoczynku" pomagam zajmować się dwójką dzieci siostry. Czasem można jobla dostać z nimi , a od tych pisków i wrzasków moja malutka mi się wierci biedna w brzuchu. Biedna niunka..

Nadrobiłam zaległości, nie jestem w stanie cytować wszystkiego, co bym chciała.. uff

crystal uda nam się z naszymi TŻ i tymi wstrętnymi fajami. Jesteśmy w końcu ważniejsze :P

smv chłopczyk też jest super Ale wiem co czujesz, bo mi na jednym z początkowych badań też lekarz powiedział o chłopaku, gdy ja byłam nastawiona na dziewczynkę.

lila_17 właśnie ten temat wcześniej poruszałam, że co to będzie z moimi wszystkimi dziewczyńskimi zakupami jak okaże się chłopczyk finalnie:P

nouvelle super rożek! Podoba mi się kolor i te gwiazduchy

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:49   #3838
Lila_17
Rozeznanie

Aaaa przypomniałam sobie, że mam lody i właśnie się zajadam z grycana caffe latte, chętnie poczęstuje
Stary 2014-11-14, 16:50   #3839
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej ho hej ho

smv gratki za syneczka. Będzie cudownie, zobaczysz

A ja po badaniach

Wypicie glukozy 75g to pikuś moim zdsniem nic strasznego.jak miód z wodą. Wypiłam na dwa razy i po sprawie nic mnie nie cofało ani nie mdliło itp.
Najgorsze było siedzenie 2h .....
Ale za to oglądałam co chwila kabaret polegajacy na kłótniach staruszków mają gadane hihi
Stojąc w kolejce połowa siadała, i pozapominli za kim są i afery

Wyniki mam cód miód

Hemoglobina 13
HbsAg ujemny
Mocz , ok
I nie mam cukrzycy

A że ważę ponad 100 kg to naprawde super

A i powiem ze po zmianie witamin na Femibion, nie lecą mi już tak włosy

Ale jakoś zaczeła mnie głowa bolec.za dużo wrażenna dzisiaj i latania

Jestem szczesliwa

Ai dzisiaj zaczynamy 24tc:-D
Otóż to, smak glukozy jest nawet OK, tylko to siedzenie 2h i kłucie podwójne

I gratulacje 24tygodnia! zmień podpis

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 16:52   #3840
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie u nas wszystko dobrze. Chyba będzie chłopak nie chciał się pokazać za bardzo ale wg lekarki to facet .. I dziewczyny teraz na mnie nakrzyczycie - jest mi smutno ze to nie dziewczynka aż mi sie płakać chce jestem inna normalnie ;( zamiast cieszyć się że dziecko zdrowe to ja zła jestem że to sisior ;/

Poza tym pępowina 3 naczyniowa nic dzisiaj na usg nie widziałam kompletnie wizyta trwała prawie godzinę szyjka ok i młody ważył 436g i mam ograniczyć jedzenie bo przez miesiąc przytylam 4kg i jestem załamana ;( wcale dużo nie jem ;(;(
Jeszcze to złe samopoczucie... Buuu niech mnie ktoś kopnie w dupsko ;(

Oj tam ja w miesiąc tez tyle przytyłam i wtedy wyskoczył mi brzuch, a ile odmpoczatku masz na plusie?
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To kiedy wyjść to zależy pewnie od stanu dziecka i pogody w dużej mierze, tak mi się wydaje. Pod koniec czerwca urodził się u nas w rodzinie maluszek. Pierwszy spacer odbył po 4 dniach od wyjścia ze szpitala. Czyli miał tydzień. Fakt, że było wtedy bardzo ciepło.

A ja niedobra obiadu dzisiaj nie zrobiłam

Zgadzam sie ze to zależy od pogody, wiadomo ze w zimie jak jest -10 nie wyjdziemy z maluszkiem od razu
Cytat:
Moje dziecko jest o 4 dni starsze niż miało być i termin mam znowu na 24 marca...
A że dzieciaczki są nueproporcjonalne to też i tym słyszałam...

Słyszałam ze trzeba tak czy siak patrzeć na termin z OM, bo te wg usg co chwila sie zmieniają i bedą zmieniać
Cytat:

Piękny rożek , dasz linka?

Zofia tak ma na imie mama mojego tz dlatego odrzuciłam to imie chociaż nie powiem ze mi sie podoba i tz tez hahah

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

A tak poza tym cieszę sie ze mam z tego genetycznego badania potwierdzona plec bo nie musze sie zastanawiać czy sie lekarz przypadkiem niempomylil

I chcieliśmy z tz chłopca ale nie wyszło no
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości