|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 534
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 531
|
Cytat:
Czemu?Powodzenia jutro! Na pewno bêdzie dobrze.
Edytowane przez Carousel Czas edycji: 2014-11-12 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 538
|
Czekam dwa tygodnie, bo mam instruktora wredotê, który po takim niezdaniu wychodzi z za³o¿enia, ¿e skoro ''nie umiesz, to ja Ci dam czas na naukê''. Tak, jazdy ju¿ mam, od 9 wrze¶nia. Jest nadzieja, jak wszystko bêdzie ok, ¿e bêdê mia³a praktyczny przed ¶wiêtami, ew. na pocz±tku stycznia, ale wszystkie wiemy, gdzie mo¿na sobie takie szacowanie wsadziæ...
Dziêkujê dziewczyny, strasznie siê denerwujê, tym bardziej, ¿e jutro od 8.00 do 19.00 mam zajêcia na uczelni i pomiêdzy nimi 6, 5 h okienko (nie op³aca mi siê do domu wróciæ, 2 h w jedn± stronê...) i to bêdzie prawie 7 godzin mêki i stresu, wola³abym to od razu napisaæ rano i ju¿, a nie
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 255
|
Paula, w razie czego s³u¿ê pomoc±-kontaktem do profesjonalisty z Wawy i okolic. Mnie ten cz³owiek nauczy³ wiêcej w 10h ni¿ poprzednie OSK w 50h (chocia¿ uczciwiej by³oby powiedzieæ w 30h, po odliczeniu czasu na czekanie i skracanie lekcji z powodu niepunktualno¶ci owych).
Swoj± drog± bardzo szybko dosz³a¶ do etapu egzaminu. Pamiêtam jak "przed chwil±" zaczyna³a¶ ca³± przygodê pe³na strachu i obaw Ale ten czas leci...
Edytowane przez Ariene Czas edycji: 2014-11-12 o 21:25 |
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 131
|
Paula i jak Ci posz³o?
Ja dzisiaj mia³am 4 godziny teorii, wymêczy³ nas strasznie. |
|
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zda³am, nie warto kciuków za mnie trzymaæ
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 411
|
Cytat:
A jaki by³ powód tego, ¿e nie zda³a¶? Pytania Ciê zaskoczy³y? Czy stres pokona³? A mo¿e brak jakiej¶ tam wiedzy? Wyci±gnij wnioski i nie pope³nij tego samego b³êdu na pañstwowym egzaminie ![]() Ja na wewnêtrzny raz, ¿e by³am gorzej przygotowana, a dwa ¿e strasznie siê stresowa³am w trakcie egzaminu i presja czasu mnie rozprasza³a. Dlatego przed pañstwowym porz±dnie wyuczy³am siê wszystkiego w czym mia³am jakie¶ tam braki, próbowa³am jako¶ opanowaæ stres i nastawi³am siê mimo wszystko pozytywnie. Co prawda dzieñ przed egzaminem by³a wielka panika, stres i ³zy, ale gdy ju¿ siad³am przed komputerem to nagle pe³en spokój, skupienie i uda³o siê bez problemu. Tak¿e trzymam kciuki za kolejny raz!
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - czê¶æ IX"
Dok³adnie moja przyjació³ka zda³a za 4 czy tam za 5, a na pañstwowym za 1
Da³am jej dostêp do swoich testów , poduczyla siê i zdane. Nawet nie wiecie w jakim szoku by³a walscicielka jak to us³ysza³a
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 105
|
Paula- wyluzuj a siê uda
Moja znajoma podchodzi³a do starej teorii w WORD 8 czy 9 razy ci±gle nie zdaj±c jej (testy a.b,c wielokrotny wybór) potem 2 razy do nowej i podda³a siê. Stare to by³ bana³.... |
|
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 570
|
Spokojnie, ja te¿ od razu nie zda³am teorii wewnêtrznej. Na pañstwowej zabrak³o mi 1 pytania i by³am za³amana, ale potem wyku³am testy z innej p³yty i by³o ok. Dasz radê!
|
|
#942 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 164
|
Dok³adnie
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy pierwszym podej¶ciu ci±gle kto¶ w biurze gada³, co¶ za³atwia³, ogólnie chaos i brak skupienia. No i nie oszukujmy siê, pytania w testach s± czasami absurdalnie bezsensowne i wieloznaczne. Pozostaje kwestia interpretacji i ³ut szczê¶cia.
|
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio jak czeka³am na wyk³ady to ch³opak mia³ wew. praktyczny w biurze i ta babka ci±gle gada³a g³o¶no przez telefon, zastanawia³am sie jak on potrafi siê skupiæ. |
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mia³am pytania z tej strony wszystkie oprócz jednego :P Szczerze mówi±c nawet niektóre zdjêcia, filmy by³y takie same tylko bez tego ich znaku wodnego. Oczywi¶cie kolejno¶æ odpowiedzi by³a inna, ale by³o to samo. W mojej szkole teoriê du¿o osób zdaje za 1,2 razem i to chyba dziêki tej stronie, bo wiêkszo¶æ szkó³ ma p³ytki kupione w wordzie. Tylko po prostu trzeba robiæ wszystkie pytania nie tylko te z dzia³u "pytania egzaminacyjne" ogólnie wszystkie, ja tak w³a¶nie robi³am i po 2 miesi±cach zna³am je na pamiec i czêsto robi³am jak automat, jednak na egzaminie wszystko dok³adnie czyta³am. |
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
A o jakich "tych" testach mówicie ?
![]() Ja co¶ nie mam szczê¶cia do jazd, najpierw babka troche pó¼niej zacze³a, troche pó¼niej skoñczy³a i wysz³o ¿e obcie³a mi jakie¶ 20 min:/ Potem my¶lalam ¿e mam na 12 a sie okaza³o ¿e na 11 Wiec teoretycznie jestem po 8 godzinach jazd, faktycznie po 6 Kurs koñcze 10 grudnia, ale juz taaak bym chciala by bylo po kursie, no i po pozytywnym egzaminie ciekawe jak to bêdzie...Póki co czuje sie dobrze za kierownic±, choæ instruktor czasem cieszy sie, ¿e nie jad³ ¶niadania:P a ja, o co ci chodzi przecie¿ za☠☠☠i¶cie jadê, ja ju¿ mogê zdawaæ
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 068
|
dziewczyny macie jak±¶ fajn± stronkê internetow± gdzie mo¿na rozwi±zywaæ sobie te nowe testy? z ciekawo¶ci bym sobie porozwi±zywa³a
prawko ju¿ mam od dwóch lat ale jestem ciekawa tych nowych testów i tego co pamiêtam jeszcze z przepisów
|
|
#948 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 280
|
Zobacz zdamyto.pl
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 570
|
Ja zdawa³am na testach grupy Image, notabene maj± punkt sprzeda¿y w budynku WORD, nie¼le, co?
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O stronie ltesty :P Ja pamiêtam jak raz jednej eLce na placu pad³ akumulator i czekali na pomoc 20 min, a¿ w koñcu my przyjechali¶my. I szybko do domu instruktora po kable bo zapomnia³ :P Na szczê¶cie nie mieszka³ a¿ tak daleko i w koñcu uda³o siê odpaliæ, a ja chwilê porozmawialam z t± dziewczyn± (kojarzy³am j± z kursu) i t³umaczy³am jej, ze to nie przez ni± pad³ :p Mia³o dopiero 3 godzinê wtedy. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
dziêki za info
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób jeden i siê oka¿e
Ale du¿o osób co zda³o na starych, widzi nowe i :O
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 203
|
Te¿ polecam rozwi±zywanie testów ze zdamyto.pl ,na WORD-owskim egzaminie trafi³o mi siê z 80 % pytañ z tej strony i a¿ 1 z p³yty któr± dosta³am w OSK.Mój ch³opak zdawa³ jeszcze w starym systemie i za ka¿dym razem jak siada³ do moich testów stwierdza³ ¿e teraz to by w ¿yciu nie zda³.Dla mnie z kolei te wielokrotnego wyboru by³y trudniejsze.
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Korzystam ze zdamy to.pl i mam drobny problem - po przej¶ciu na inny komputer po skoñczeniu jednego testu a zaczynaniu kolejnego bardzo czêsto nie wylogowuje. Mimo, ¿e na poprzednim kompie jestem wylogowana. I w drug± stronê to samo. Czy która¶ z Was ma podobny problem? |
|
|
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Ja rozwi±zuje te Ltesty, ale mo¿e jeszcze wykupie na zdamyto. Mam ¶ci±gniete z chomika tez testy 2014 i z gazety prawnej i wszêdzie inne pytania i takie, ¿e szok
W ¶rodê zaczynam jazdy, ale siê bojê. |
|
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj skoñczy³y mi siê godziny jazd, a nadal nic nie umiem, nadal nie zda³am nawet wewnêtrznego, jak mam byæ szczera to mam ju¿ trochê dosyæ...
Kupujê tesy z LIwony, jakie¶ z internetu, siedzê i bêdê robiæ, w czwartek kolejna próba. Jak teraz nie zdam, to ja ju¿ nie wiem.
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Paula, czyli 30h pyknê³o? Cierpliwo¶ci, jeszcze trochê nauki nie zaszkodzi, a ju¿ na pewno nie pozwalaj sobie na za³amkê, ¿e nic nie umiesz. Masz prawo jeszcze nie umieæ, je¶li przygodê z autem zaczyna³a¶ dopiero na kursie.
Nic na si³ê, daj sobie czas, mo¿e zmieñ szko³ê i instruktora, zobacz, co jeszcze mo¿na poznaæ, przeæwiczyæ, wytrenowaæ, a¿ bêdziesz siê czu³a przyjemnie za kó³kiem. Ca³y czas powtarzam, bo wiele osób zapomina, 30h to jest wymagane przepisowe minimum. Ty we¼ tyle godzin, ile bêdziesz potrzebowa³a. |
|
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam dzisiaj pierwsze jazdy, ale mam stresa
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

) mam teoriê wewnêtrzn±, b³agam Was o trzymanie kciuków...ca³y d³ugi weekend robi³am testy i siê uczy³am (minimum 3 h dziennie, dzisiaj o 5 rano wsta³am i robi³am testy...). Jak tego nie zdam, to kolejny termin za dwa tygodnie i wszystko siê opó¼ni...muszê to zdaæ! 

Czemu?

Kierowca 

Trzymam kciuki i daj koniecznie znaæ po