Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 09:22   #451
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
ja rozważałam jej zakup ale po przejrzeniu książki w Empiku stwierdziłam, że nie ma tam niczego odkrywczego i wszystko było na blogu autorki czyli prostyblog (kropka) com , i to za darmo
Czytam prostego bloga już od kilku lat, lubię, fajne lekkie pióro na książkę się nie skuszę.

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Ja książki nie czytałam, bo minimalizm jest mi akurat bliski. nie cierpie zagracaczy, kurzołapów, sterty nie potrzebnych rzeczy. Wszystko ma swoje miejsce, a ja muszę miec przestrzen....Nie ma u mnie rzeczy nie używanej i nie potrzebnej...W domu jest przestronnie i bez zbednych zagracaczy....
Wtedy oddycham...
To tak jak ja i dlatego ksiązki nie kupię
Cytat:
Napisane przez e_RzecznikBIK Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

Informacje o kartach kredytowych również znajdują się w naszej historii kredytowej w BIK. Składają się na nią nasze wszelkie kredyty, poręczenia kredytów, zakupy na raty, debety na koncie i właśnie karty kredytowe. Jeśli chcesz upewnić się, jak dokładnie wygląda Twoja historia kredytowa, załóż darmowe konto na stronie internetowej BIK. Po rejestracji otrzymasz bezpłatny, 60-dniowy dostęp do wszystkich usług BIK. Możesz również pobrać Informację Ustawową, która przysługuje Ci za darmo raz na pół roku.

Pozdrawiam,
eRzecznik BIK
O ja cie, BIKu tutaj bym się nie spodziewała internet to potęga, znajdą cię wszędzie
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48916337]

ja z karty kredytowej mogę normalnie wypłacać kasę z bankomatów [/QUOTE]
ja też mogęprzy morderczej prowizji 20%
Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość

A czytając artykuły poświęcone minimalizmowi, blogi, mam wrażenie, że wszyscy próbują odkryć na nowo Amerykę. Zamiast to wszystko czytać, wolę sobie zrobić herbatę i zaszyć się na kanapie z książkę albo obejrzeć film.
Nie piję do nikogo konkretnie, ale chyba trochę zatraciliśmy się w tym czytaniu o byciu minimalistką, Paryżanką, damą, idealną panią domu itp., zamiast po prostu coś robić

A a propos czytania polecam wam http://lubimyczytac.pl/ksiazka/17874...do-ground-zero
Świetnie napisana książka o Nowym Jorku. Czytałam jednym tchem i kiedyś w planowaniu podróży na pewno uwzględnie nieoczywiste miejsca, o których pisze
A to swoją drogą prawda te blogi robią się bardzo do siebie podobne, bez wiekszych wartości - dlatego ja w swoich zakładkach zostawiłam właśnie ajkę, styledigger i tattwę (dziewczyna niesamowicie pisze - ale wymaga skupienia, bardzo polecam )
Dzięki za namiary na książkę, możesz polecić cos jeszcze?
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Wy się śmiejecie, a ja mam poważny problem Wszystko mam z gadżetów, które są "niezbędne" do codziennego funkcjonowania. A chciałabym zacząć tworzyć historię w BIK-u, bo jednak będziemy potrzebować jakiegoś tam kredytu na budowę domu. I tak późno się za to wzięliśmy
eeee tam, ajfon zaraz starci na wartości kup sobie kitchen aida

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2014-11-14 o 09:24
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:45   #452
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Dziewczyny odniosłam wczoraj 2 zwycięstwa

Po pierwsze - schudłam 2,5kg w 2 tygodnie i jestem przeszczęśliwa. Jeszcze tylko drugie 2,5kg i wrócę do stanu wyjściowego. Mam nadzieję, że wytrwam bo z silną wolą u mnie słabo i kocham słodycze...

Po drugie - pojechałam wczoraj do HM z kuponem rabatowym w kieszeni żeby sobie kupić ową czapkę z kaszmirem (która jak święty Gral istnieje tylko w legendach, tudzież na stronie www). Czapki nie było a ja NIE KUPIŁAM niczego innego Tadaaaaam! Zbieram na kolejny kaszmirowy sweter i porządną torebkę.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 09:59   #453
201604251028
Konto usunięte

Cytat:

Po pierwsze - schudłam 2,5kg w 2 tygodnie i jestem przeszczęśliwa. Jeszcze tylko drugie 2,5kg i wrócę do stanu wyjściowego. Mam nadzieję, że wytrwam bo z silną wolą u mnie słabo i kocham słodycze...

Po drugie - pojechałam wczoraj do HM z kuponem rabatowym w kieszeni żeby sobie kupić ową czapkę z kaszmirem (która jak święty Gral istnieje tylko w legendach, tudzież na stronie www). Czapki nie było a ja NIE KUPIŁAM niczego innego Tadaaaaam! Zbieram na kolejny kaszmirowy sweter i porządną torebkę.
Gratulacje x2
Tez bym chciala pokonac swoj zakupoholizm
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:16   #454
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
A to swoją drogą prawda te blogi robią się bardzo do siebie podobne, bez wiekszych wartości - dlatego ja w swoich zakładkach zostawiłam właśnie ajkę, styledigger i tattwę (dziewczyna niesamowicie pisze - ale wymaga skupienia, bardzo polecam )
Dzięki za namiary na książkę, możesz polecić cos jeszcze?
Te wymienione przez ciebie też lubię

Ostatnio czytam głównie reportażowe książki. Mogę polecić np. tę http://lubimyczytac.pl/ksiazka/72954/k/1407137273174.
Ale ostrzegam, że jest wstrząsająca i na pewno nie każdemu odpowiada tematyka.

Szyszko, gratulacje
Stary 2014-11-14, 11:24   #455
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Też mam ze dwie takie zwykłe z mangooutlet - nie jestem tylko pewna czy to te same ale chyba nie, bo moje jednak trochę prześwitują
Nie no moim problemem teraz chyba jest to, że się wstydzę brzucha, który nie jest super płaski, a jednak takie koszulki są tylko dla szczupłych..

Ja mam limit w koncie i niestety nie jest prosto nie wydawać myślałam nad zamknięciem tego, ale z drugiej strony... oprocentowanie malutkie, a czasem może się przydać jakby np. coś z samochodem wyskoczyło. Różnica z kartą jest taka, że można wypłacać kasę z bankomatu, bo z KK ale jest też mniejszy czas na spłatę, chociaż tak jak napisałam - małe oprocentowanie Pan w banku powiedział mi, że to korzystnie wpłynie na moją historię i to nie tylko w kontekście tego banku, ale ogólnie.
Chyba oceniasz się zbyt surowo. Poza tym większy/luźniejszy rozmiar i znika problem nieidealnego brzucha Więc jak zwykła koszulka miałaby być tylko dla szczupłych? W czym chodziłaby, podejrzewam że, połowa naszego społeczeństwa.

Nie rozumiem co masz na myśli z tym limitem, szczerze.

Cytat:
O ja cie, BIKu tutaj bym się nie spodziewała internet to potęga, znajdą cię wszędzie

ja też mogęprzy morderczej prowizji 20%
Uwierz, ja też nie

20% Ja wczoraj ostatecznie złożyłam wniosek i prowizja wynosi 4% "tylko".

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Gratulacje x2
Tez bym chciala pokonac swoj zakupoholizm
Ja go pokonałam..prawie. Uaktywnia się jeszcze na wyprzedażach, ale staram się nad tym bardziej panować.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
eeee tam, ajfon zaraz starci na wartości kup sobie kitchen aida
Na razie odpuszczam. Wezmę coś jak będę potrzebować Sprzęty AGD zacznę gromadzić, jak już będzie gdzie je trzymać.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:26   #456
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Na razie odpuszczam. Wezmę coś jak będę potrzebować Sprzęty AGD zacznę gromadzić, jak już będzie gdzie je trzymać.
Chętnie ci przechowam
Stary 2014-11-14, 11:27   #457
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście uwielbiam koszulki z Mango. Ostatnio w stacjonarnym outlecie kupiłam za 19, albo 29 zł Zwykłe, jednokolorowe, nie rozciągają się, nie mechacą, nie blakną.

O, dokładnie tą http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...=1415860017915

Mam jedną sztukę od 2 lat i nic się z nią nie dzieje.

też polecam te koszulki, nawet zamówiłam sobie na zapas 3 kolejne "białe", bo wychodzą teraz za 12 zł.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:32   #458
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Bardzo fajna Lubię takie klasyczne modele

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Świetna! Musi być super pakowna
oj tak a do tego ta skóra wygląda naprawdę bardzo ładnie na żywo jestem ciekawa ile posłuży, ale w internecie są pochlebne opinie na temat tej firmy

Cytat:
Cześć dziewczyny miłego dzionka
nawzajem

Cytat:

brawo ja jeszcze nie zaczęłam szukać naszego świętego graala winnym h&m, bo siedzę przeziębiona i wolę nie kusić losu :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 11:35   #459
sskers
batonik

Cytat:
Chętnie ci przechowam
Jak zwykle do wszystkiego chętna

Jak będziemy mieć za te x lat projekt budowy i zacznę planować kolor kafelków i mebli, to odezwę się. Na razie ciężko stwierdzić w jakim stylu dobierać rzeczy

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
też polecam te koszulki, nawet zamówiłam sobie na zapas 3 kolejne "białe", bo wychodzą teraz za 12 zł.
O nie, nie zauważyłam wczoraj że promocja jest, a już rozmiarów nie ma

Stary 2014-11-14, 11:37   #460
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Jak będziemy mieć za te x lat projekt budowy i zacznę planować kolor kafelków i mebli, to odezwę się. Na razie ciężko stwierdzić w jakim stylu dobierać rzeczy
Taka już jestem - pomocna z natury

Pamiętaj o mnie Może już będę dysponować większym metrażem

Podrzucam jeszcze jeden blog - http://www.adamantwanderer.com/
Chociaż wiem, że taki styl życia nie do końca by mi odpowiadał, to podziwiam tę dziewczynę, która bardzo konsekwentnie realizuje swoje marzenia + dodaje świetne zdjęcia z odwiedzonych miejsc.

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-11-14 o 13:21
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 13:43   #461
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dzisiaj po tym długim weekendzie dopiero wrócę do ćwiczeń

Cytat:
Chyba oceniasz się zbyt surowo. Poza tym większy/luźniejszy rozmiar i znika problem nieidealnego brzucha Więc jak zwykła koszulka miałaby być tylko dla szczupłych? W czym chodziłaby, podejrzewam że, połowa naszego społeczeństwa.

Nie rozumiem co masz na myśli z tym limitem, szczerze.

Uwierz, ja też nie

20% Ja wczoraj ostatecznie złożyłam wniosek i prowizja wynosi 4% "tylko".

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Ja go pokonałam..prawie. Uaktywnia się jeszcze na wyprzedażach, ale staram się nad tym bardziej panować.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Chodziło mi o to, że korzystnie wyglądają w nich tylko szczupłe osoby jestem "uczulona" na punkcie obcisłych koszulek kiedy brzuch pozostawia sobie wiele do życzenia, niektórym wylewa się ze spodni, siłą rzeczy podczas siedzenia robią się nieestetyczne fałdy No ale dlatego właśnie staram się zmienić odżywianie i zaczęłam ćwiczyć, żeby to zmienić
http://www.bankmillennium.pl/klienci...stym#o-limicie tu masz przykład, w WBK też jest taka usługa, podejrzewam, że w innym bankach również.

Cytat:

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Rozmiarów nie było już jak sama wrzuciłaś link
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 14:11   #462
sskers
batonik

Cytat:

Ja dzisiaj po tym długim weekendzie dopiero wrócę do ćwiczeń

Chodziło mi o to, że korzystnie wyglądają w nich tylko szczupłe osoby jestem "uczulona" na punkcie obcisłych koszulek kiedy brzuch pozostawia sobie wiele do życzenia, niektórym wylewa się ze spodni, siłą rzeczy podczas siedzenia robią się nieestetyczne fałdy No ale dlatego właśnie staram się zmienić odżywianie i zaczęłam ćwiczyć, żeby to zmienić
http://www.bankmillennium.pl/klienci...stym#o-limicie tu masz przykład, w WBK też jest taka usługa, podejrzewam, że w innym bankach również.

Ale luźna koszulka nie daje tego efektu. Obcisła wiadomo. Ja uważam się za szczupłą, a fałdka i tak mi się tworzy jak siedzę. Ale bluzka ładnie wszystko ukrywa

Aa, w pko nazwali to linią kredytowa. Moja mama ma coś takiego na koncie. Tak czy inaczej zamówiłam już kredytową. Wreszcie przestanę podbierać z oszczędnościowego i zminimalizuję koszty (mam 5zł za każde podebranie) A tak bardziej na poważnie, myślę że poradzę sobie z tym szatańskim urządzeniem.

U mnie wyświetlały się. Sprawdzałam

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:

Jak jesteś taka pomocna, to proszę, wygraj za mnie w totka, lub chociaż te 400 tys. w RadiuZet

Stary 2014-11-14, 14:15   #463
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Jak jesteś taka pomocna, to proszę, wygraj za mnie w totka, lub chociaż te 400 tys. w RadiuZet
Wygraną w Totka (powyżej 10mln) bym się podzieliła, ale 400 tys. nie oddam, brałabym mieszkanie za gotówkę
Stary 2014-11-14, 14:25   #464
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale luźna koszulka nie daje tego efektu. Obcisła wiadomo. Ja uważam się za szczupłą, a fałdka i tak mi się tworzy jak siedzę. Ale bluzka ładnie wszystko ukrywa

Aa, w pko nazwali to linią kredytowa. Moja mama ma coś takiego na koncie. Tak czy inaczej zamówiłam już kredytową. Wreszcie przestanę podbierać z oszczędnościowego i zminimalizuję koszty (mam 5zł za każde podebranie) A tak bardziej na poważnie, myślę że poradzę sobie z tym szatańskim urządzeniem.

U mnie wyświetlały się. Sprawdzałam

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

W sumie to źle napisałam nie było rozmiarów jak ja weszłam w tego linka po tym jak go wrzuciłaś

Jasne, że tak. Ja ogólnie wybieram fasony oversize, bo się w nich dużo lepiej czuję przez to, że ukrywają co mają ukryć - chociaż przy okazji nie widać też mojej talii
Muszę się przejść w takim razie do h&m i zrobić podejście do rozmiar większych bluzek, bo dotychczas uważałam, że wyglądam w nich jak po starszej siostrze, a te dopasowane podkreślały mankamenty. Ale był czas kiedy moja figura mi na tyle odpowiadała, że nie wstydziłam się wyjść w takiej dopasowanej koszulce więc do tego będę dążyć

No ja niestety nie radzę sobie z tym limitem w koncie, korzystam za często w niewłaściwych celach (czyt. zakupy )
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 18:57   #465
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

były rano na dorzutce czatowałam na sukienkę
http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...=1415871848539
czarną S i akurat koszulki też się pojawiły, bo wczoraj faktycznie nie było.
Stary 2014-11-14, 20:20   #466
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem wam, że robiłam dziś małą reorganizację na półkach w szafie i trafiłam na topy na ramiączkach z Mango i tak strasznie zatęskniłam za cieplejszą porą roku.
Potrzebne mi słońceee!

A czytając artykuły poświęcone minimalizmowi, blogi, mam wrażenie, że wszyscy próbują odkryć na nowo Amerykę. Zamiast to wszystko czytać, wolę sobie zrobić herbatę i zaszyć się na kanapie z książkę albo obejrzeć film.
Nie piję do nikogo konkretnie, ale chyba trochę zatraciliśmy się w tym czytaniu o byciu minimalistką, Paryżanką, damą, idealną panią domu itp., zamiast po prostu coś robić

A a propos czytania polecam wam http://lubimyczytac.pl/ksiazka/17874...do-ground-zero
Świetnie napisana książka o Nowym Jorku. Czytałam jednym tchem i kiedyś w planowaniu podróży na pewno uwzględnie nieoczywiste miejsca, o których pisze
Dzięki za polecenie książki. Wszyscy chcą być teraz fit minimalistami, mało w tym wszystkim jest szczerości

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
No niestety, tu się zgodzę. To i kiepskiej jakości zdjęcia przeszkadzają, ale z drugiej strony ta amatorszczyzna jest całkiem miła, kiedy na co dzień natykam na same "profeszonal" produkcje, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
Wiem przeczytałam kilka wpisów, można się przyzwyczaić do tego języka :P

Cytat:
Cześć dziewczyny miłego dzionka
Dzięki

Cytat:

Brawooo! Gratuluję

Cytat:

Podrzucam jeszcze jeden blog - http://www.adamantwanderer.com/
Chociaż wiem, że taki styl życia nie do końca by mi odpowiadał, to podziwiam tę dziewczynę, która bardzo konsekwentnie realizuje swoje marzenia + dodaje świetne zdjęcia z odwiedzonych miejsc.
Ulka jest niesamowita. Bardzo ją lubię, jest prawdziwa i robi to co kocha. Zdjęcia robi genialne - nie widziałam lepszych na żadnym blogu.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 20:50   #467
201606210931
Konto usunięte

Co polecacie na podróż poślubna na początek września?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 23:24   #468
Ciemna163
Kociara

Cytat:
były rano na dorzutce czatowałam na sukienkę
http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kob...=1415871848539
czarną S i akurat koszulki też się pojawiły, bo wczoraj faktycznie nie było.
fajna daj znać jak przyjdzie z jakiego jest materiału (czy nie za cienka), bo bardzo mi się spodobała, to też będę czatować
Stary 2014-11-15, 00:10   #469
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
fajna daj znać jak przyjdzie z jakiego jest materiału (czy nie za cienka), bo bardzo mi się spodobała, to też będę czatować
ja ją mierzyłam już wcześniej stacjonarnie i jestem zauroczona, jakaś wybitnie niska moim zdaniem nie jestem, ale we wszystkich luźniejszych sukienkach wyglądam jak w worku na ziemniaki, a ta bardzo dobrze się układa. Chodziłam za nią dość długo, bo nie mogłam sie zdecydować czy chce granat czy czerń aż mi rozmiary wykupili.

Materiał nie jest ani cienki ani gruby-na lato sukienka się nie nada, ale i w zimie bez sweterka się nie obędzie. Bardzo lejąca, nic się pod nią nie odznacza. Nie umiem za bardzo opisywać materiału. Mam zdjęcie na telefonie M na sobie, ale dość kiepskiej jakości.
Stary 2014-11-15, 00:31   #470
nikisa
Zakorzenienie

Czyli mam rozumieć, że nie jest opinająca w pasie? Z lekkim brzuszkiem dam radę jakoś sensownie wyglądać?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 00:40   #471
MadlenK
Rozeznanie

Cytat:

Czapki też szukam od pewnego czasu, ale znaleźć nie mogę...
MadlenK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 00:50   #472
Rotkohl
Zakorzenienie

nie jest opinająca, zastanawiało mnie właśnie ostatnio, że wszystkie rzeczy w Mango na tych modelkach wyglądają inaczej niż w rzeczywistości.
Z tyłu też nie jest tak, ze jest lejąca do pupy a potem bardziej dopasowana, tylko normalnie po całości jest lejąca.

http://shop.mango.com/PL/p0/women/bu...=1399507654391
ta z kolei jest mniejsza niż na modelce (zależy też w sumie jaki modelka ma rozmiar) też bardzo dobrze się układa, nawet Tż się podobała, a on z reguły na wszystko mówi nie, żeby potem nie musiał ze mną chodzić po sklepach
link z normalnego mango, bo z outletu nie działa, ale kosztuje tyle samo co poprzednia, tylko nie wiem jeszcze czy ją dokładają, bo ten nie generujący się link mnie zastanawia ( da sie tylko wyszukać przez stronę outletu po numerze referencyjnym).

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2014-11-15 o 00:51
Stary 2014-11-15, 06:10   #473
Ciemna163
Kociara

Cytat:
ja ją mierzyłam już wcześniej stacjonarnie i jestem zauroczona, jakaś wybitnie niska moim zdaniem nie jestem, ale we wszystkich luźniejszych sukienkach wyglądam jak w worku na ziemniaki, a ta bardzo dobrze się układa. Chodziłam za nią dość długo, bo nie mogłam sie zdecydować czy chce granat czy czerń aż mi rozmiary wykupili.

Materiał nie jest ani cienki ani gruby-na lato sukienka się nie nada, ale i w zimie bez sweterka się nie obędzie. Bardzo lejąca, nic się pod nią nie odznacza. Nie umiem za bardzo opisywać materiału. Mam zdjęcie na telefonie M na sobie, ale dość kiepskiej jakości.
acha, rozumiem, dzięi ja mam 163, a Ty? Dokąd Ci sięga?
lubię ciuchy z Mango, ale akurat zz sukienkami jest tak, że większość ich fasonów jet taka workowata właśnie. Ja jestem za niska do takich krojów, poza tym mam ładną talię i wolę sukienki, które to podkreślają (albo chociaż mogę do nich zalożyć jakiś ciekawy pasek w talii). Chyba się skuszę - do salonu przesyłka za darmo, więc najwyżej zwrócę jak mi coś nie podpasuje
Stary 2014-11-15, 09:09   #474
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
acha, rozumiem, dzięi ja mam 163, a Ty? Dokąd Ci sięga?
lubię ciuchy z Mango, ale akurat zz sukienkami jest tak, że większość ich fasonów jet taka workowata właśnie. Ja jestem za niska do takich krojów, poza tym mam ładną talię i wolę sukienki, które to podkreślają (albo chociaż mogę do nich zalożyć jakiś ciekawy pasek w talii). Chyba się skuszę - do salonu przesyłka za darmo, więc najwyżej zwrócę jak mi coś nie podpasuje
166 chyba
Mam dokładnie tak samo i właśnie ta sukienka jest wyjątkiem, bo wygląda bardzo dobrze z tego co pamiętam to tak z 10cm nad kolanem się kończy, ale nie jestem w 100% pewna.
Stary 2014-11-15, 09:25   #475
Ciemna163
Kociara

Cytat:
166 chyba
Mam dokładnie tak samo i właśnie ta sukienka jest wyjątkiem, bo wygląda bardzo dobrze z tego co pamiętam to tak z 10cm nad kolanem się kończy, ale nie jestem w 100% pewna.
o, no to fajnie, dzięki za informacje
Stary 2014-11-15, 09:39   #476
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Chorwacja - pięknie, w miarę tanio, dobre jedzenie, dobra pogoda
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 10:50   #477
justytynka
Zadomowienie

SzyszkaChmielu ja też szukam tej kaszmirowej czapki i niestety niet.. Twoje porównanie z Gralem jest całkowicie trafne
Stary 2014-11-15, 17:25   #478
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest opinająca, zastanawiało mnie właśnie ostatnio, że wszystkie rzeczy w Mango na tych modelkach wyglądają inaczej niż w rzeczywistości.
Z tyłu też nie jest tak, ze jest lejąca do pupy a potem bardziej dopasowana, tylko normalnie po całości jest lejąca.

http://shop.mango.com/PL/p0/women/bu...=1399507654391
ta z kolei jest mniejsza niż na modelce (zależy też w sumie jaki modelka ma rozmiar) też bardzo dobrze się układa, nawet Tż się podobała, a on z reguły na wszystko mówi nie, żeby potem nie musiał ze mną chodzić po sklepach
link z normalnego mango, bo z outletu nie działa, ale kosztuje tyle samo co poprzednia, tylko nie wiem jeszcze czy ją dokładają, bo ten nie generujący się link mnie zastanawia ( da sie tylko wyszukać przez stronę outletu po numerze referencyjnym).
bardzo Ci dziękuje za informacje, jesteśmy podobnego wzrostu, więc powinny być ok Swego czasu bardzo lubiłam takie luźniejsze sukienki, ale wszystkie nawet XS, S, były wielkie, jak worki po ziemniakach płacić ok 80 zł za worek to jednak za dużo dla mnie

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 17:26   #479
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Czarnogóra
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 19:11   #480
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
No niestety, tu się zgodzę. To i kiepskiej jakości zdjęcia przeszkadzają, ale z drugiej strony ta amatorszczyzna jest całkiem miła, kiedy na co dzień natykam na same "profeszonal" produkcje, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
o właśnie o to mi chodziło, jest amatorką i nie sili się na bycie perfekcyjną. tylko, że ja odebrałam jej pisanie jako duży dystans do siebie i do całej tej "blogosfery" gdzie wszystko ma być idealne i zdjęcia i każdy element bloga, a autor ma być pisarzem i tylko wtedy osiągnie blogowy sukces
mnie te blogi męczą i też dlatego ich nie czytam

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Te tak mam
Jeżeli ktoś ma przelewy z konta kk traktowane jako tran.bezgotówkowa to znacznie bardziej opłaca się zrobić przlew na zwykły ror,zapłacić jednorazową prowizję niż wypłacać gotówkę z bankomatu.
a nie masz darmowych przelewów z kk?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości