Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-15, 12:10   #3991
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
bardzo fajny ten płaszczyk/kurtka czy jak to nazwać

https://www.youtube.com/watch?v=vsakAE_BvxQ pozycje do karmienia, fajny filmik i jaki słodki Bobinek!
dziekuje Mysle ze bedzie tak samo fajny jak na zdieciu
Pomocny ten filmik wlasnie z TZ ogladnelismy

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-15 o 12:26
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 12:14   #3992
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
dziekuje Mysle ze bedzie tak samo fajny jak na zdieciu
Pomony ten filmik wlasnie z TZ ogladnelismy
chyba sobie kupię taki podest w Ikei, ja ta Pani ma przy fotelu. Faktycznie mozna sobie jedną nogę na tym oprzeć i stworzyc z nogi taką 'poduszkę' dla dziecka

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 12:16   #3993
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Tez mi się marzy sesja ale szkoda nam kasy niestety a to takie fajne. Sami w domu sobie coś zrobimy myślę. Siostrze powiem i nam coś tu porobi tylko z miejscem ciężko he
Ciężko z miejscem? Na łóżku niech będzie pamiątka dla dzidziusia z miejscem począcia
Stary 2014-11-15, 12:19   #3994
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Ciężko z miejscem? Na łóżku niech będzie pamiątka dla dzidziusia z miejscem począcia

też racja coś napewno zrobimy
planuję tak gdzieś w 30 tyg ciąży

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 12:19   #3995
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Jesli chodzi o sesje zdieciowa robie sobie co jakis czas sama zdiecia lub robi je moj TZ i na koniec posklejam to w calosc do albumu I marzyla nam sie piekna sesja u profesjonalisty z brzuszkiem styczen/luty, a ze ceny nie male, a moj szwagier uwielbia robic zdiecia, i powiem szczerze ze ma reke i swietne pomysly, no i porzadny aparat, hihihi, ktorego ja nigdy nie kupie chyba ze wygram w totka, to poprosimy go w styczniu zeby nam zrobil jakies ciekawe zdiecia Napewno sie zgodzi Mysle ze warto poszukac wsrod znajomych czy rodziny i poprosic kogos, z dobrym aparatem i wybrac fajne miejsce.... a pamiatka bedzie mega
To pozazdrościć szwagra, u mnie nikt nie fotowy, TŻ kiedyś hobbystycznie się fotkami zajmował, ale co z tego, jak ja chce z nim, a poza tym nie mamy własnie takiego cuudownego sprzętu, na święta chyba sobie zażyczymy od rodzinki aparatu fotograficznego, bo te co mamy to są fuuj, jeden już pobity a drugi też taki że jakieś porozmazywane wychodzą bez tej cudownej jakości
Stary 2014-11-15, 12:25   #3996
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Słyszałam że zima ma przyjść dopiero w lutym ale by bajka była gdyby mieli rację.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Tez mi się marzy sesja ale szkoda nam kasy niestety a to takie fajne. Sami w domu sobie coś zrobimy myślę. Siostrze powiem i nam coś tu porobi tylko z miejscem ciężko he
Mozna znalesc fajne miejsca ostatnio u kolezanki widzialam jej sesje ,zrobiona nad jeziorkiem, ale ze pogoda nie bedzie ciekawa do marca, to mozna znalesc inne piekne miejsca nawet w lesie, albo buciki na brzuszku wasze dlonie na brzuszku cos w tym stylu Kuzynka moja rodzila w maju wiec na wielkanoc mezus pomalowal jej brzuch cos w stylu kolorowego jajka naprawde super zdiecie U mnie jest tyle dobrze, ze zima trwa bardzo krotko, albo wlasciwie jej nie ma za to jesien, wiatr i deszcze to wiecznosc
No a moj TZ pytal czy bedzie mogl namalowac na brzuchu 75 procent ciazy cos takiego, i zrobic zdiecie tez na pamiatke oczywiscie sie zgodze

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
To pozazdrościć szwagra, u mnie nikt nie fotowy, TŻ kiedyś hobbystycznie się fotkami zajmował, ale co z tego, jak ja chce z nim, a poza tym nie mamy własnie takiego cuudownego sprzętu, na święta chyba sobie zażyczymy od rodzinki aparatu fotograficznego, bo te co mamy to są fuuj, jeden już pobity a drugi też taki że jakieś porozmazywane wychodzą bez tej cudownej jakości
Tez mu zazdroszcze.... ze ma aparat o ktorym ja moge sobie pomarzyc, ale zawsze z niego korzystam jak u siostry jestesmy, moj to taki zwykly co mnie denerwuje podczas robienia zdiec hihihi

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
chyba sobie kupię taki podest w Ikei, ja ta Pani ma przy fotelu. Faktycznie mozna sobie jedną nogę na tym oprzeć i stworzyc z nogi taką 'poduszkę' dla dziecka
Moze byc bardzo pomocny, ja myslalam nad taka poduszka ale TZ mowi zeby nie kupowac, stwierdzil ze bede szczesliwa, ze mam dziecko w ramionach a nie na poduszce, ale jak bede chciala to kupi... wiec sie wstrzymuje niech mu bedzie

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-15 o 12:22
Stary 2014-11-15, 12:26   #3997
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Mozna znalesc fajne miejsca ostatnio u kolezanki widzialam jej sesje ,zrobiona nad jeziorkiem, ale ze pogoda nie bedzie ciekawa do marca, to mozna znalesc inne piekne miejsca nawet w lesie, albo buciki na brzuszku wasze dlonie na brzuszku cos w tym stylu Kuzynka moja rodzila w maju wiec na wielkanoc mezus pomalowal jej brzuch cos w stylu kolorowego jajka naprawde super zdiecie U mnie jest tyle dobrze, ze zima trwa bardzo krotko, albo wlasciwie jej nie ma za to jesien, wiatr i deszcze to wiecznosc
No a moj TZ pytal czy bedzie mogl namalowac na brzuchu 75 procent ciazy cos takiego, i zrobic zdiecie tez na pamiatke oczywiscie sie zgodze
Mi się właśnie takie najbardziej podobają, buciki dłonie, loading, uśmieszek na brzusiu jest cuudne bo takie nad jeziorkiem to tam cały pikuś będzie widać jak ponaubierane my w kubraczkach i sweteruniach, ja chcę brzusio na pierwszym planie

O np. coś takiego http://www.planujemydziecko.pl/var/c...iazy_large.jpg tylko ładniejsze

pierwsza lepsza strona i tyyle pomysłów http://www.ktociekocie.pl/?q=sesje-ciazowe i najpiękniejsze są te z samym przyszkiem, ewentualnie takie delikatne, bo gołe baby w ciąży są dla mnie niezbyt atrakcyjne, owszem przed mężem się rozebrać, ale na zdjęciu się firanką opatulać?

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-15 o 12:30
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 12:37   #3998
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się właśnie takie najbardziej podobają, buciki dłonie, loading, uśmieszek na brzusiu jest cuudne bo takie nad jeziorkiem to tam cały pikuś będzie widać jak ponaubierane my w kubraczkach i sweteruniach, ja chcę brzusio na pierwszym planie

O np. coś takiego http://www.planujemydziecko.pl/var/c...iazy_large.jpg tylko ładniejsze

pierwsza lepsza strona i tyyle pomysłów http://www.ktociekocie.pl/?q=sesje-ciazowe i najpiękniejsze są te z samym przyszkiem, ewentualnie takie delikatne, bo gołe baby w ciąży są dla mnie niezbyt atrakcyjne, owszem przed mężem się rozebrać, ale na zdjęciu się firanką opatulać?
Wlasnie nad czyms takim myslalam TZ wrecze farbki i niech maluje 75 procent tylko ladnie ma byc a takie sesje sa super z brzuszkiem, buciki, rece, podobaja mi sie i pamiatka jaka piekna

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Robimy dzis wieczorem dla corki TZ fontanne czekoladowa z owocami i piankami ktos chetny?
Stary 2014-11-15, 12:52   #3999
nouvelle2
Zakorzenienie

Zosina garderoba
Zdjęcie jest do kitu, ale u mnie to prawie ciemno na zewnątrz
Ta pionowa listwa z czasem ściemnieje, bo jest dosztukowana i dlatego na razie się wyróżnia
JA jestem zachwycona W ogóle mogłabym się urodzić tak ze sto lat wcześniej jeżeli chodzi o wystrój wnętrz

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-11-15 o 12:54
Stary 2014-11-15, 12:57   #4000
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Zosina garderoba
Ta pionowa listwa z czasem ściemnieje, bo jest dosztukowana i dlatego na razie się wyróżnia
JA jestem zachwycona W ogóle mogłabym się urodzić tak ze sto lat wcześniej jeżeli chodzi o wystrój wnętrz

Swietnie wyglada i masz duzo miejsca na zosiowe ubranka Ja tez nadaje sie na tamte czasy Lubie oczywiscie nowosci sklepowe ale uwielbiam te starsze rzeczy
Stary 2014-11-15, 13:01   #4001
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Swietnie wyglada i masz duzo miejsca na zosiowe ubranka Ja tez nadaje sie na tamte czasy Lubie oczywiscie nowosci sklepowe ale uwielbiam te starsze rzeczy
Mi te nowe meble też się podobają, ale te z bardzo, bardzo wysokiej półki, czyli raczej nieosiągalne

Powycierałam ją w środku chusteczkami dla niemowląt i sobie ciuszki poukładam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 13:10   #4002
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie nad czyms takim myslalam TZ wrecze farbki i niech maluje 75 procent tylko ladnie ma byc a takie sesje sa super z brzuszkiem, buciki, rece, podobaja mi sie i pamiatka jaka piekna

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Robimy dzis wieczorem dla corki TZ fontanne czekoladowa z owocami i piankami ktos chetny?
:tak:albo farbki albo kredki takie do malowania na skórze

ahh i poproszę czekolady z fontanny i owoce, za pianki podziękuje, nie będę zachłanna

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Zosina garderoba

szafa meega, teraz to będziesz miała zajęcie, układanie, przekładanie i co? i wychodzi na to że wszystkiego zazdroszczę haha, może dlatego że sama już się doczekać nie mogę aż zrobimy zabudowę i będzie szafa
Stary 2014-11-15, 13:14   #4003
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
za 22 tydzien

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

i najwazniejsze zeby dziecko bylo szczesliwe jak nie bija i nie krzycza to nie jest tak zle Domyslam sie ze moja mama, bedzie rozpieszczac swojego wnuczka, duza ilosc slodyczy, bedzie pozwalac na wszystko itd. chociaz tez mi sie pewne rzeczy podobac nie beda, to jestem zdania ze wlasnie od tego sa babcie, a my bedziemy od wychowywania gorzej jesli ktos z rodzicami mieszka wtedy wyrazalabym sie glosno i wyraznie o nie wtracanie sie w to jak my wychowujemy dziecko bo oni mieli swoj czas a teraz moga jedynie pomoc a nie robic rodzicom robic wieksze trudnosci w wychowaniu dzieci

Mialam sytuacje u tesciowej, ze krzyczala na corke mojego TZ, wlasciwie bez powodu, albo innym razem dostala cos ode mnie, a ta jej zabrala, ze nie ta pora na zabawy. Oczywiscie to nie moja corka, ale odezwalam sie glosno, i po rozmowie z TZ on powiedzial jej, ze przyznaje mi racje, bo my razem jestesmy, i to my sie nia zajmujemy w weekend, i zeby nie robila mi pod nogami, na tym sie skonczylo, bo dziecko przylecialo wtedy do mnie z placzem, ze mnie kocha, a babcia robi tak i tak, a my zawsze mowimy inaczej. :/

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

za wizyte
Słodycze, pewnie, ale z umiarem i w odpowiednim wieku, bo przez te słodycze rocznemu dziecku wyszły dwa zęby z próchnicą, wielkie zdziwienie, bo przecież jemu nie daje się słodkiego...A od pół roku codziennie zjada 1 lizaka, minimum
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 13:18   #4004
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Co za sen
Gratulacje 22w! U nas zaczyna sie w poniedziałek.

Ja obudzona, maluszka jeszcze spi. Kurcze czy Wy tez ciagle sie budzicie w nocy? Ja przynajmniej 5 razy, patrze wtedy na zegarek i nie moge sie doczekac rana.

Takie spanie
Ja ostatnio śpię jak zabita za to rano budzę się nagle i pędzę do toalety

Cytat:
Cześć Wam co słychać? Jak wasze maluszki? I jak wy się dzisiaj czujecie? U mnie dzisiaj cisza, po tym jak Bubcia brykała wczoraj przez pół dnia ^^ to dzisiaj chyba dłużej sobie pośpi, obudziła mnie tylko z rana żeby jej podać śniadanko
A ja sobie znowu coś wymyśliłam, bo tak dodajecie te swoje piękne brzuszkowe zdjęcia i natchnęło mnie na pytanie, czy robicie sobie jakieś sesje zdjęciowe w ciąży? U nas tyle wydatków związanych z remontem, że nawet nie chcę poruszać tego tematu, bo lepiej dołożyć do paneli czy mebli, ale może macie jakieś inspiracje tzn. jak buszujecie po internecie, czy może znalazłyście jakieś fajne zdjęcie, takie które można wykonać w tzw."domowych warunkach" ?

A co do wczorajszych problemów z wizażem i tych reklam to tak się na to obraziłam, bo chciałam pocytować poodpisywać a tak mnie nerwy poniosły że foch aż do teraz
O zdjęcia brzuszkowe poproszę chyba kolegę, który się fotografią zajmuje półprofesjonalnie ale to dopiero jak brzuszek jeszcze podrośnie, jakoś po nowym roku 7-8 miesiąc myślę, wtedy brzuchy są wyraźne ale jeszcze nie przeogromne

Babcia mnie dzisiaj tak przegoniła po mieście, że teraz leżę z wyciągniętymi nogami i do 16:30 nie ruszam nawet palcem później czeka mnie impreza urodzinowa 9-latka, mam nadzieję, że TŻ i moja mama nie będą chcieli długo siedzieć

Miałam dzisiaj poszaleć dla siebie w lumpku a kupiłam sobie tylko jedną bluzkę, duży T-shirt do spania [wszystkie dotychczasowe są już dopasowane i w nocy strasznie mi się podsuwają do góry :/] i sweterek rozpinany do którego jeszcze nie jestem przekonana.
Oprócz tego znalazłam sukienkę dla mojej mamy z H&M, jest śliczna i bardzo w moim stylu odcięta pod biustem, do kolan z takiego materiału jak sweterki. Wzięłam ją pomimo faktu, że moja mama sukienkę po raz ostatni miała na swoim ślubie ale namówię ją do przymierzenia i mam nadzieję, że też się zakocha
No i pełno, pełno ubranek dla dziecka Nie mam ich czym obfocić niestety ale może Wam pokażę co fajniejsze jak się później dorwę do telefonu TŻ
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 13:24   #4005
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Mi te nowe meble też się podobają, ale te z bardzo, bardzo wysokiej półki, czyli raczej nieosiągalne

Powycierałam ją w środku chusteczkami dla niemowląt i sobie ciuszki poukładam
bedzie pieknie pachniec

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Słodycze, pewnie, ale z umiarem i w odpowiednim wieku, bo przez te słodycze rocznemu dziecku wyszły dwa zęby z próchnicą, wielkie zdziwienie, bo przecież jemu nie daje się słodkiego...A od pół roku codziennie zjada 1 lizaka, minimum
codziennie? wlasnie dlatego ja bede dawac z umiarem, chcialabym zeby moje dziecko pokochalo owoce i warzywa, ale zobaczymy.... ja jadlam wszystko jako dziecko, za to moj TZ wymyslal i nie dojadal

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Ja ostatnio śpię jak zabita za to rano budzę się nagle i pędzę do toalety

O zdjęcia brzuszkowe poproszę chyba kolegę, który się fotografią zajmuje półprofesjonalnie ale to dopiero jak brzuszek jeszcze podrośnie, jakoś po nowym roku 7-8 miesiąc myślę, wtedy brzuchy są wyraźne ale jeszcze nie przeogromne

Babcia mnie dzisiaj tak przegoniła po mieście, że teraz leżę z wyciągniętymi nogami i do 16:30 nie ruszam nawet palcem później czeka mnie impreza urodzinowa 9-latka, mam nadzieję, że TŻ i moja mama nie będą chcieli długo siedzieć

Miałam dzisiaj poszaleć dla siebie w lumpku a kupiłam sobie tylko jedną bluzkę, duży T-shirt do spania [wszystkie dotychczasowe są już dopasowane i w nocy strasznie mi się podsuwają do góry :/] i sweterek rozpinany do którego jeszcze nie jestem przekonana.
Oprócz tego znalazłam sukienkę dla mojej mamy z H&M, jest śliczna i bardzo w moim stylu odcięta pod biustem, do kolan z takiego materiału jak sweterki. Wzięłam ją pomimo faktu, że moja mama sukienkę po raz ostatni miała na swoim ślubie ale namówię ją do przymierzenia i mam nadzieję, że też się zakocha
No i pełno, pełno ubranek dla dziecka Nie mam ich czym obfocić niestety ale może Wam pokażę co fajniejsze jak się później dorwę do telefonu TŻ
to babcia bardziej sprawna od ciebie czekamy na zdiecia bo jak kazdy wie, to prawie kazdy lubi je ogladac hihihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 13:26   #4006
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Nouvelle - śliczna ta szafa
Lubię meble w takim klimacie, mogłabym chodzić po wnętrzach i podziwiać godzinami ale z drugiej strony nie chciałabym takich u siebie i jak mówię o tym ludziom to mnie nie rozumieją

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
bedzie pieknie pachniec

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

codziennie? wlasnie dlatego ja bede dawac z umiarem, chcialabym zeby moje dziecko pokochalo owoce i warzywa, ale zobaczymy.... ja jadlam wszystko jako dziecko, za to moj TZ wymyslal i nie dojadal

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

to babcia bardziej sprawna od ciebie czekamy na zdiecia bo jak kazdy wie, to prawie kazdy lubi je ogladac hihihi
No właśnie babcia się często źle czuje i nie może dużo chodzić a dzisiaj jakiegoś mega powera dostała i pod koniec naszego wypadu prosiłam ją, żeby szła wolniej
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 13:29   #4007
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Nouvelle - śliczna ta szafa
Lubię meble w takim klimacie, mogłabym chodzić po wnętrzach i podziwiać godzinami ale z drugiej strony nie chciałabym takich u siebie i jak mówię o tym ludziom to mnie nie rozumieją

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

No właśnie babcia się często źle czuje i nie może dużo chodzić a dzisiaj jakiegoś mega powera dostała i pod koniec naszego wypadu prosiłam ją, żeby szła wolniej
napewno chciala pokazac ze jeszcze nie zapomniala jak to jest chodzic na zakupy a cooo..... hahahahaha
Stary 2014-11-15, 13:38   #4008
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Hej Wam

trochę mnie nie było ale nie mam za bardzo czasu.. W między czasie nadrabiam ,ale i tak jestem jak na razie 10stron do tylu

Gratuluję udanych wizyt

Ja miałam w środę, Mała nadal jest Małą i tak już pozostanie Miała 25cm i ważyła 704g , podczas badania bardzo się wierciła, ale to standard Ja od początku ciąży przytyłam 7,5kg , mam nadzieję , że na 15kg się zatrzymam

Nouvelle jesteś mistrzynią zakupów ! Niezłą kolekcję masz już ciuszków

Mam chwilę wolną to ponadrabiam dalej wątek

Niunia_ona dopisz koło mnie imię Basia
gratukacje

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
hej Mamusie witam się z rana, dopiero wstałam ale za to w nocy za bardzo spać nie mogłam... Zaczynam dziś 22 tydzień ale się ciesze do tego właśnie dostałam wyniki wczorajszych badań i są DOBRE w zeszłym tygodniu jak robiłam to były bardzo złe i lekarz kazał powtórzyć i jakby się nie poprawiły to miałam dziś iść do niego. Uff całe szczęście że są już dobre Teraz z tego szczęścia siedzę i mango zajadam a na obiad łososia wyjęłam, ma któraś jakiś dobry przepis
gratuluję

Cytat:
Cześć Wam co słychać? Jak wasze maluszki? I jak wy się dzisiaj czujecie? U mnie dzisiaj cisza, po tym jak Bubcia brykała wczoraj przez pół dnia ^^ to dzisiaj chyba dłużej sobie pośpi, obudziła mnie tylko z rana żeby jej podać śniadanko
A ja sobie znowu coś wymyśliłam, bo tak dodajecie te swoje piękne brzuszkowe zdjęcia i natchnęło mnie na pytanie, czy robicie sobie jakieś sesje zdjęciowe w ciąży? U nas tyle wydatków związanych z remontem, że nawet nie chcę poruszać tego tematu, bo lepiej dołożyć do paneli czy mebli, ale może macie jakieś inspiracje tzn. jak buszujecie po internecie, czy może znalazłyście jakieś fajne zdjęcie, takie które można wykonać w tzw."domowych warunkach" ?

A co do wczorajszych problemów z wizażem i tych reklam to tak się na to obraziłam, bo chciałam pocytować poodpisywać a tak mnie nerwy poniosły że foch aż do teraz
strasznie podobają mi się sesje ciążowe, ale mi się wciąż wydaje, że się sama sobie nie podobam w ciąży i nie wiem, czy dam radę uwiecznić siebie na zdjeciach profesjonalna sesja to spory wydatek dość, także odpada, ale może się zdecyduję i ktoś bliski mi strzeli kilka fotek, nie wiem jeszcze

Cytat:
Zosina garderoba

szafa cudna! uwielbiam takie klimaty
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 13:39   #4009
mon9
Zakorzenienie

Nouvlle śliczna szafa

Crystal moim zdaniem taka poduszka to must have, spoko możesz potrzymać dziecko, ale myśle ze po pół godzinie jak nie krocej ręka ci zdrętwieje i bedzie niewygodnie ja ta kure z lamillou chce wykorzystać do karmienia
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 13:44   #4010
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Nouvlle śliczna szafa

Crystal moim zdaniem taka poduszka to must have, spoko możesz potrzymać dziecko, ale myśle ze po pół godzinie jak nie krocej ręka ci zdrętwieje i bedzie niewygodnie ja ta kure z lamillou chce wykorzystać do karmienia
No wlasnie znowu ogladam te poduszki, a ona kosztuje tyle co ta kurka ale w Polsce Chcialam taka kurke, i kocyk z la millou ale d..... nikt sie z rodziny do Polski nie wybiera wiec musze szukac czegos innego, a u nas La millou jest strasznie drogie, wiec dam sobie spokoj....
Stary 2014-11-15, 13:46   #4011
mon9
Zakorzenienie

A ja byłam w lumpku, dzisiaj ostatni dzien i najniższe ceny i do 14 tylko a ja przed 14 wpadłam i wybrałam takie dwa zwykle body za 1,67zl ImageUploadedByWizaz Forum1416059053.648921.jpg musze sie wybrac w poniedziałek

W ogóle chyba juz nie wracam do pracy, stresuje sie tym ze musze zadzwonić do szefa i mu powiedziec. U mnie jest spoko atmosfera i mała firma i dlatego tak ciezko mi ich zostawić, niby wyszkoliłam dziewczynę na moje miejsce ale wiadomo ze nie jest tak dobra jak ja
Stary 2014-11-15, 13:46   #4012
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
gratukacje

gratuluję

strasznie podobają mi się sesje ciążowe, ale mi się wciąż wydaje, że się sama sobie nie podobam w ciąży i nie wiem, czy dam radę uwiecznić siebie na zdjeciach profesjonalna sesja to spory wydatek dość, także odpada, ale może się zdecyduję i ktoś bliski mi strzeli kilka fotek, nie wiem jeszcze

szafa cudna! uwielbiam takie klimaty
za takie myslenie
Martwmy sie lepiej co bedzie po ciazy Dobry pomysl wlasnie, zeby ktos z bliskich porobil takie zdiecia a pamiatka jaka ladna bedzie... a nie zrobisz to mozesz zalowac ze nie masz zadnych fajnych zdiec
Stary 2014-11-15, 13:47   #4013
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie znowu ogladam te poduszki, a ona kosztuje tyle co ta kurka ale w Polsce Chcialam taka kurke, i kocyk z la millou ale d..... nikt sie z rodziny do Polski nie wybiera wiec musze szukac czegos innego, a u nas La millou jest strasznie drogie, wiec dam sobie spokoj....

A zapytaj w lamillou ile kosztowałaby wysyłka do ciebie
Stary 2014-11-15, 13:47   #4014
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
a droga jest paczka do Francji? Bo w La Millou możesz kupić produkty u nich na stronie polskiej, może wyślą Ci paczkę?
Stary 2014-11-15, 13:48   #4015
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam w lumpku, dzisiaj ostatni dzien i najniższe ceny i do 14 tylko a ja przed 14 wpadłam i wybrałam takie dwa zwykle body za 1,67zl Załącznik 5838975 musze sie wybrac w poniedziałek

W ogóle chyba juz nie wracam do pracy, stresuje sie tym ze musze zadzwonić do szefa i mu powiedziec. U mnie jest spoko atmosfera i mała firma i dlatego tak ciezko mi ich zostawić, niby wyszkoliłam dziewczynę na moje miejsce ale wiadomo ze nie jest tak dobra jak ja
super body Mi sie zadne nie podobaja, nie wiem gdzie je zakupie a przeciez one beda bardzo potrzebne , fajne sa w kompletach po kilka sztuk ale wtedy co drugie body wydaje mi sie takie nie ladna hihi
odpoczniesz sobie a to najwazniejsze
Stary 2014-11-15, 13:49   #4016
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
za takie myslenie
Martwmy sie lepiej co bedzie po ciazy Dobry pomysl wlasnie, zeby ktos z bliskich porobil takie zdiecia a pamiatka jaka ladna bedzie... a nie zrobisz to mozesz zalowac ze nie masz zadnych fajnych zdiec
no może masz rację, że potem mogę żałować pomyślę nad tym
Stary 2014-11-15, 13:54   #4017
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
a droga jest paczka do Francji? Bo w La Millou możesz kupić produkty u nich na stronie polskiej, może wyślą Ci paczkę?
Cytat:
A zapytaj w lamillou ile kosztowałaby wysyłka do ciebie
Wlasnie sporo wychodzi gdzies juz sprawdzalam z TZ bo widzial jak sie uparlam, jak bardzo chcialam z tej firmy I wyszlo nam tyle, ze troche bysmy dolozyli i tutaj na miejscu mogli kupic ale jak tylko pojade do Polski a planujemy jechac w lipcu, lub w sierpniu, z corka TZ i maluszkiem to zajde do smyka i kupie kocyk, bo przyda sie na kilka lat

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Pisalyscie kiedys sporo o produktach z mothercare czy one sa dobre jakosciowo? Bo czesto wchodze na ich strone ale na angielska, u nas ich produktow nie znajde, i cos mnie kusi zeby zamowic stamtad ubrania w styczniu dla maluszka, a ceny sa bardzo kuszace, jak na to badziewie co tu mamy u nas, tylko znowu pytanie czy to dojdzie i jak z rozmiarowkami wychodzi hihihi

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
napewno mam racje hi hi Kazda z nas wyglada przepieknie, zwlaszcza z brzuszkiem
Stary 2014-11-15, 13:54   #4018
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
super body Mi sie zadne nie podobaja, nie wiem gdzie je zakupie a przeciez one beda bardzo potrzebne , fajne sa w kompletach po kilka sztuk ale wtedy co drugie body wydaje mi sie takie nie ladna hihi

odpoczniesz sobie a to najwazniejsze

Takie zwyklaki ale za 1,60zl moze być na raz

W ogóle to zamierzam , nie wiem jak bedzie w rzczywistosci - ubierać maluszka w body i pajace i w pajace zainwestuje na showroomie widziałam mega pajac, chyba zaszaleje i kupie jedna sztukę

Co do mothercare to koleżanka mi bardzo polecała, podobno świetna jakość.
Stary 2014-11-15, 14:03   #4019
aaakarolina
Wtajemniczenie

cześć mamuśki

w końcu udało mi się dorwać do komputera i wizaż normalnie działa
przeczytałam wszystko ale cytować wszystkiego mi się nie chce

nouvelle śliczna szafa!

crystal słyszałam, że rzeczy z mohercare są dobrej jakości, ale sama nic tak nie kupowałam

ja wczoraj wróciłam od znajomych o 1.30, ale powiem Wam, że nawet nie byłam zmęczona. Było bardzo fajnie, dobrze czasem wyjść jednak "do ludzi" a ile komplementów usłyszałam że nie wyglądam na 6 miesiąc, że aż niemożliwe, że córka się podbudowałam trochę

widziałam, że była dyskusja o mamach i teściowych. Ja muszę Wam powiedzieć, że chyba mam szczęście. Mojej mamie na pewno będę córkę zostawiać, jestem pewna, że jak powiem co może a czego nie może, to ona to na pewno uszanuje i nie będzie robić nic za moimi plecami. Teściowa jest osobą, która kompletnie się nie wtrąca, więc mi osobiście na pewno nic nie powie, chyba, że sama poproszę ją o radę. Najjbardziej boję się o tatę, bo on na pewno będzie rozpieszczał małą (pierwsza wnuczka )

wczoraj miałam zabiegany dzień, więc dzisiaj będę już chyba tylko odpoczywać na obiadek zrobiłam pyszny krem z cukini- uwielbiam!

miłego dnia
Stary 2014-11-15, 14:21   #4020
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Takie zwyklaki ale za 1,60zl moze być na raz

W ogóle to zamierzam , nie wiem jak bedzie w rzczywistosci - ubierać maluszka w body i pajace i w pajace zainwestuje na showroomie widziałam mega pajac, chyba zaszaleje i kupie jedna sztukę

Co do mothercare to koleżanka mi bardzo polecała, podobno świetna jakość.
ja planuje kupic z 5 pajacy do spania w rozmiarze 62, jak narazie upatrzylam wszystkie w c&a Jak to bedzie za malo to juz dokupimy z maluszkiem nie chce przesadzac z zakupami, czytalam na internecie ze 62 niektore dzieci nosza bardzo dlugo a inne wyrastaja szybko.
W dzien myslalam ubierac w spodenki pol spiochy, czy jak to sie nazywa body i cos na body jesli bedzie trzeba, albo i w pajace, nie doszlam jeszcze do tego jak ubierac niemowleta hi hi
Pokaz co upatrzylas

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
cześć mamuśki

w końcu udało mi się dorwać do komputera i wizaż normalnie działa
przeczytałam wszystko ale cytować wszystkiego mi się nie chce

nouvelle śliczna szafa!

crystal słyszałam, że rzeczy z mohercare są dobrej jakości, ale sama nic tak nie kupowałam

ja wczoraj wróciłam od znajomych o 1.30, ale powiem Wam, że nawet nie byłam zmęczona. Było bardzo fajnie, dobrze czasem wyjść jednak "do ludzi" a ile komplementów usłyszałam że nie wyglądam na 6 miesiąc, że aż niemożliwe, że córka się podbudowałam trochę

widziałam, że była dyskusja o mamach i teściowych. Ja muszę Wam powiedzieć, że chyba mam szczęście. Mojej mamie na pewno będę córkę zostawiać, jestem pewna, że jak powiem co może a czego nie może, to ona to na pewno uszanuje i nie będzie robić nic za moimi plecami. Teściowa jest osobą, która kompletnie się nie wtrąca, więc mi osobiście na pewno nic nie powie, chyba, że sama poproszę ją o radę. Najjbardziej boję się o tatę, bo on na pewno będzie rozpieszczał małą (pierwsza wnuczka )

wczoraj miałam zabiegany dzień, więc dzisiaj będę już chyba tylko odpoczywać na obiadek zrobiłam pyszny krem z cukini- uwielbiam!

miłego dnia
ja to jak zwykle nawymyslam.... a pozniej boje sie zamawiac bo to przez internet.... Do stycznia mam czas, wiec mam czas na wyszukiwanie, ogladanie itd. a pozniej bede myslec co gdzie kupic ale dziekuje wam
Do czego taki krem z cukinii? Podaj przepis jedyne co robilam z cukinii to w piekarniku z miesem mielonym i warzywami takie lodeczki

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
jak to mowi moj TZ, wy glupie jestescie a nie brzydkie No troche nie ladnie mowi ale chyba wiekszosc sie zgadza z tego co mowi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości