|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rzecz, która przeszkadza u faceta.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
po drugiej stronie szafy
|
O tak, mam takiego kolegę, znamy się, lubimy od lat, przystojniak, inteligentny i tak dalej, ale do tego jego ślinienia się nigdy się nie przyzwyczaję :/ Ale to jest cecha, której się nie zlikwiduje "ot tak", a u autorki jest to tak zwany drobiazg, więc warto spróbować coś z tym zrobić.
A że ciężko, bo to początki znajomości i wiadomo, nie ta swoboda, to autorka szuka pomocy na forum.
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Edytowane przez zdravo Czas edycji: 2014-10-09 o 15:26 |
||
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Ja Cię autorko rozumiem. Widoczne włosy w nosie wyglądają nieestetycznie i mają prawo Ci przeszkadzać.
Na Twoim miejscu nie bawiłabym się w podchody, tylko grzecznie zapytała, czy nie myślał może, żeby coś z tym zrobić. |
|
|
|
|
#35 |
|
lokalna gwiazda
|
A może jako facet poradziłbyś koleżance jak ma się z tym problemem uporać? Ma być delikatna, bo zwrócenie uwagi na włosy w nosie zrujnuje jego samoocenę? To zamach na wolność?
![]() Osobiście nienawidzę włosów wystających z nosa. To wygląda obrzydliwie i niechlujnie. Ja swojemu facetowi nie musiałam nic mówić, zawsze wycinał je "sam z siebie", tak jak i reszta panów w rodzinie. Daj mu nożyczki po prostu i niech je sobie wytnie, żeby nie wyglądał jak stary dziad. |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ee tam - wprost powiedzieć. To nie jest taki "defekt", którego nie można zlikwidować, kiedy tylko się chce. Nie jest to też żadna cecha wyglądu, która powinna powodować kompleksy. To tylko włosy w nosie, które można po prostu usunąć
|
|
|
|
|
#37 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie miałabyś problemu żeby powiedzieć stosunkowo nowemu randkowiczowi, żeby ogarnął włosy w nosie? Respect, ja bym się czaiła żeby to zrobić jakoś naokoło
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po jakimś czasie to wiadomo, o wiszącym fąflu z nosa też można bez skrępowania poinformować
ale na początku to tak ten...niezręcznie jednak trochę
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz, jak będziecie się całować, że łaskoczę Cię... łaskoczą Cię włosy z nosa
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Hehe no racja. Ciekawe, jak w sytuacji z "czymś" między zębami!!!
|
|
|
#42 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nooo albo jak tu usłyszeć od nowej randki, że się ma na ząbkach szminkę
|
|
|
#43 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To chyba zależy od kilku czynników, od tego jak malujemy usta, czy nie wjeżdżamy za bardzo na ich wewnętrzną stronę, no i sporo zależy od zgryzu. Ale to tylko moje przypuszczenia
![]() Autorko, jak tam Twoje pomysły?
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się jeszcze zaczekać z takimi uwagami, nie chce ryzykować, że mógłby mnie później odtrącić. Stwierdziłam, że ten mężczyzna jest dla mnie zbyt ważny i jakoś spróbuje przymknąć na to oko. Może w późniejszym czasie przy odpowiedniej rozmowie, powiem co mi przeszkadza ogólnie u faceta w kwestii owłosienia. : ) Jak się zdecyduje to dam Wam znać co i jak.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
ja nie lubię jak facet ma włosy na plecach - FUJ
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie ; ) wiele rozmyślałam jak mojemu facetowi zwrócić uwagę na problem wystających z nosa włosów. Niespodziewanie na fb rozpoczeliśmy rozmowę o dbaniu o siebie i o strojeniu się dla tej drugiej osoby. Z ciekawości zapytał się czego nie lubię u facetów pod tym względem... zaczęłam mu wymieniać od długich paznokci, zapachu fajek, aż do owłosienia na plecach, na uszach i... wystających włosach z nosa. Napisałam nawet dwa razy o tym owłosieniu.. On odpisał mi, że dla niego takie rzeczy są oczywiste i stosuje je na sobie (może było mu głupio napisać, że do nosa się nie stosuje).. Zobaczymy czy zmieni się coś w niedzielę jak się spotkamy, może da mu to do myślenia.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym powiedziała " Ej, kocie, włosy Ci wystają z nosa" . I tyle.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Niestety rozmowa nie poskutkowała poprzez komunikator
Jestem ciekawa czy on widzi te swoje włosy w nosie jeśli widać je tylko z boku, bo ma tak zbudowany nos, że jak się na niego patrzy na wprost to niby wszystko ok. Ręce mi opadają |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Zrób mu prezent i już
http://allegro.pl/trymer-do-wlosow-w...797395121.html
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Moj TŻ sobie sam podgala włosy z nosa i pod pachami. Drażniło mnie ze jajka rzadko kiedy to go goniłam do łazienki i grzecznie sie słuchał. Ogólnie jak wyjdzie z łazienki to czasem mu mowię tu sie nie dogoliles albo czasem robimy sobie domowe spa, moczymy stopki w specjalnym roztworze, peelingujemy sie, ja mu robię manicure i pedicure, on mi czasem prostuje włosy, bo mówi ze to lubi. Czesto mu zwracam uwagę jak gdzies ma jakis defekt, on mi tez np zauważy jakas krostkę na plecach. I on to robi, jeszcze usłyszę dziękuje kochanie :P Ale to moze po roku związku dopiero. Jak kiedyś miałam takiego chłopaka ze nie odpowiadało mi w nim kilka drobnych cech i od początku mu wypalalam zeby coś z tym zrobił, to po 3 miesiącach mnie rzucił bo stwierdził ze mu za bardzo matkuje. Ja generalnie sie dziwie ze tak od początku zauważyłaś, zwykle na początku sie jest zauroczonym i nie zauważa sie pewnych cech. Ale w sumie to twarz wiec jednak wizytówka, rzuca sie w oczy. Ja bym poczekała do takiego etapu, kiedy o wszystkim bedziesz z nim mogła pogadać, nie będzie tego wstydu i dystansu.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Skrzat leśny
|
Albo zróbcie sobie wspólne zdjęcie tak, żeby było to widać - może zauważy
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
No to poczekaj aż i ten temat nie będzie krępujący
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Jestem ciekawa czy on widzi te swoje włosy w nosie jeśli widać je tylko z boku, bo ma tak zbudowany nos, że jak się na niego patrzy na wprost to niby wszystko ok. Ręce mi opadają