|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Ja wydałam już ok. 50 zł, a miałam kupic tylko róż i tusz.. taa
Kupiłam: 1. Lakiery Sally Hansen x2 (czarny i bordowy) 2. Róż Lovely natural beauty 3. Tusz Wibo zielony 4. Lakiery Lovely x2 (te najzwyklejsze) 5. Żel do rzes Miss Sporty, chciałam coś do brwi, ale Panie nie bardzo ogarniały o co mi chodzi, jedna mi pokazała korektor do brwi z kolorem z Eveline, druga zwykly tusz do rzes Wibo, bo powiedziałam, ze z Wibo powinien byc 6. Kredka czarna Lovely (beznadziejna) Znacie kredki Rimmela scandaleyes? Ja mam brązowa z ezebry i uwielbiam, ciekawa jestem jakie opinie mają inne kolory |
|
|
|
#3483 |
|
summer vibes;)
|
Kupiłam Insta Dri dwie sztuki (ostatnie wzięłam), ale i tak byłam w szoku, że jeszcze są
Ogólnie więcej ludzi niż wcześniej (choć bez szału, po dwie osoby przy szafie maksymalnie) ale jest sobota, więc w sumie nic dziwnego Nadal wiele osób jest w szoku, że jest promocja, a niektóry nie dowierzają i jeszcze dopytują czy faktycznie mogą coś wziąć gratis
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-11-15 o 13:07 |
|
|
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w Rossie, ale jak zobaczyłam to, co zobaczyłam, to nawet nie podchodziłam do szaf. Chciałam zerknąć jeszcze na tą niudziakową kredkę z MF, ale podziękowałam na wstępie
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie rozlozylo przeziebienie i nie czuje sie na silach wyruszyc do Rossmana na lowy lakierow do pazokci i jakiejs bazy. Chcialam tez zerknac na pare innych rzeczy ,bo wydalam juz na promocji 186zl ale ciagle mi malo...
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jakas lista rossmanow w ktorych sa odzywki bielendy CC?
dzisiaj chciałam, a w moim nie bylo. A czekala na mnie ostatnia paleta lovely nude a na zlosc odzywki nie bylo A pomadki do ust wchodza na promocje? |
|
|
|
#3487 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie może jak to jest z odżywką - wcierką Jantar? Jakiś czas temu widziałam że są opakowania z napisem nowa receptura, ale chyba ta z nowym składem nie działa tak dobrze. A wczoraj zaszłam do rosmana i zobaczyłam że na opakowaniach było chyba napisane "oryginalna receptura" albo coś w tym stylu. No i zastanawiam się czy to jest nadal ta nowa wersja?
|
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Możecie polecić jakiś błyszczyk bez drobinek, trochę kryjący? Najlepiej w granicach 15zł bo chcem go dobrac do korektora art scenic. Może manhattan albo eveline ma coś takiego?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3489 |
|
luckygirl
|
I japoszlam raz jeszcze. Kobitek faktycznie wiecdj przy szafach, gliw ie okupowały mf i loreal. Ja dzisiaj delikatnie kupilam tusz zolty z lovely i ta nowa szminke z wibo nr 3, zobaczymy
capnelam tez ciastka grancereale
|
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
Wow, no to zaszalałaś ;-) Ja tak stówkę mniej wydałam.
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Loreala był True Match ale nie W1 ale jakiś dziwnie łamany D1/W1. Powiedziano mi że to to samo. Prawda to? Nie wzięłam go.
Z matowych cieni był tylko Manhattan - 1 szt kremowego i 1szt czekoladowego i dorwałam jakiś zestaw Lovely ( 5 kolorów ale żadna ich paleta nie była dobrana pode mnie idealnie i np wiem że granatu na pewno nie użyję jak się muśnie na dłoni) .aaa jeszcze z Revlona był taki malutki cień matowy którym można uzupełni kasetkę |
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś kupiłam 2x cienie wibo silk wear za 10 z groszami. Chciałam jeszcze kupić lakier wibo satynowy ale nie było no i tusze z eveline ale też wymienione
Idę znowu jutro bo dziś w nocy dostawa ![]() Dziewczęta który pedzel nadaje się do różu Bourjois? Wie ktoś bo pytam już 3 raz nie musi być z Roska.
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3495 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Makeup challenge winner
|
Hakuro H24 lub inny nieco twardszy niż EcoTools. Wiele dziewczyn planuje zakupić pędzel w sklepach internetowych 2 grudnia w DDD.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-15 o 15:40 |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Niby sporo,ale głównie są to produkty ,których używam stale od dawnaspoza listy do tej pory wpadły tylko 4cienie z Rimmela(ale taka cena ze nie moglam sie oprzec)oraz dwa satynowe lakiery Wibo bo potrzebowalam bodo a na swatchach wygladal pieknie choc miloscia do lakierow Wibo nie palalam nigdy-zobacze jak sie sprawdza. Porobilam male zapasy ale jak tak siedze to zaczynam zalowac ze wzielam tylko jeden podklad nawilzajacy i mysle czy by nie dokupic jeszcze choc pewnie teraz same ciemne zostaly. Poza tym kusi insta dri,batdzo chce zel z Wibo i jakas baze pod lakier i zel z wibo do brwi ktorego nigdzie nie moge jak na zlosc dostac...no i nudziak jakiś tez by sie przydal do paznokci...
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-11-15 o 15:49 |
|
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Rozeznanie
|
PO wczorajszych zakupach ( korektor Eveline Art Scenic i puder z Lovely), dokupiłam jeszcze dzisiaj odżywkę z Lovely i 3 lakiery i to już koniec moich zakupów na tej promocji
|
|
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48942285]To odżywki z Lovely też się na to łapią?
[/QUOTE]Cała szafa wiec odżywki tez
|
|
#3506 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny a do kiedy trwa ta promocja 1+1?
|
|
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48942285]To odżywki z Lovely też się na to łapią?
[/QUOTE]Były w szafie wiec chyba tak wzięłam tą odżywkę za 7,99 i lakier za 6, 99 i naliczyło ten lakier jako "gratis", więc odżywka też się raczej łapie
|
|
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam szminki w odcieniu delikatnego różu przełamanego brzoskwinią/łososiem ktoś coś?
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon Pink In The Afternoon, coś w ten deseń ?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Ogólnie więcej ludzi niż wcześniej (choć bez szału, po dwie osoby przy szafie maksymalnie) ale jest sobota, więc w sumie nic dziwnego
Nadal wiele osób jest w szoku, że jest promocja, a niektóry nie dowierzają i jeszcze dopytują czy faktycznie mogą coś wziąć gratis

capnelam tez ciastka grancereale 

i dorwałam jakiś zestaw Lovely ( 5 kolorów ale żadna ich paleta nie była dobrana pode mnie idealnie i np wiem że granatu na pewno nie użyję