|
|
#3361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#3362 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jadłam makrelę na śniadanie,a jutro planuję śledzia...
Miałam się nie przyznawać,ale niech się i inni pośmieją: wczoraj przez pomyłkę zjadłam kawałek mydła poczęstowali mnie taką marmoladką na którymś stoisku w Tarasach i oczywiście wetknęłam do gęby - a to chyba jednak kąpielowe było ![]() A,dywan jest tak śliczny po praniu jak nie był od nowości,mam taką frajdę,że go dałam uprać
|
#3363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja ostatnio na twarz nalozylam paste do zebow zamiast kremu Maja podobne tubki i tak wyszlo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3365 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3366 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie rozśmieszajcie mnie,jak jem!
Ludzie w sklepowej toalecie mieli ubaw,jak szorowałam zęby kupiłam sobie kabanosy i gumę do żucia,żeby to zagryźć
|
#3367 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a ile wiaderek farby będzie mi trzeba na pomalowanie chaty liczyłam nie raz ![]() --- całkiem fajny u mnie dzień dziś tak fogle, miałam sentymentalny spacer z przyjaciółką po powiślu, czyli okolicach biblioteki uw, gdzie na godzinę utknęłyśmy w księgarni "oooo, wcale nie potrzebuję tej knigi ale kosztuje tylko 16 zeta" a potem poszłyśmy na kawę i bezglutenowe-wegańskie ciacho ![]() ale miała rację, fajnie z siebie do kogoś wszystko wyrzucić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3368 | ||
|
Panaroja
|
snad zmarznięcia i nietoprego marcepanowego cappuccino o wątpliwej dacie ważności - albo 16.06.2013 albo 2016.06.13 opcja do wyboru bo jest 16.06.13 na opakowaniu
![]() Cytat:
1. nie trzeba 2. ![]() Cytat:
na przykład do napisania życiorysu albo podania o pracę . Albo zrozumienia instrukcji obsługi czy ulotki od leku nie mówiąc o zrozumieniu tego , co się do człowieka mówi U was też tak pieruńsko wieje ? Zmarzłam dziś strasznie w kolejce , potem pojechałam na Rodos dokończyć liście i mimo że tam akurat nie zmarzłam niby , jestem zziębnięta do szpiku kości .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-11-15 o 17:35 |
||
|
|
|
#3369 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad spontanicznego zakupu butów na zimę - miałam kupić bluzkę, zrobiłam rewię przed lustrem i stwierdziłam, że jednak to butów mi trzeba
|
|
|
|
#3370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię krem/sztyft Cytat:
Ja mam zawsze makrelę na stanie. 2. Cudne! Takie w moim stylu Serio to współczuję Wygrywasz, ja tylko zaczęłam myć zęby kremem do stóp, w sumie też był miętowy ![]() 3. Cytat:
![]() Cytat:
I bardzo dobrze. Katharsis. |
||||
|
|
|
#3371 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Siedzielim sobie przy świeczkach, w romantycznych ciemnościach, na stole paczka chipsów, więc nurkuję ręką i heja zajadać... tylko nikt mi wcześniej nie powiedział, że opróżniali do tej paczki popielniczki A to gratuluję! Cytat:
|
||
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Baru, znalazłam w czeluściach szafki krem, co to go kiedyś dostałam, ale się bałam używać
![]() PHA-AHA 10% data ważności - uwaga - 2011 ![]() jest jeszcze zaklejony folijką i nigdy nie otwarty można otworzyć i użyć na twarz? bo mam ochotę zaryzykować, ale nie wiem, co tam w środku... ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Kam Po kilku latach niejedzenia mleka, sera, itd. wzięło mię na sardynki z twarogiem... Latam do łazienki co chwilę ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Rejcz, mam taki deo, ale on ma aluminium - bo przecież naturalne sole glinu to też aluminium chyba? Choć sprezentowany był jako super naturel. I nie pachnie ładnie ![]() http://sklep.puregreen.pl/pitrok-50m...z-aloesem.html ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Kiedyś prawie małego pendrive zjadłam, bo myślałam po ciemku, że to jedna z przekąsek, które stały obok Poważnie.---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Redzik poka buty
|
|
#3373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie kupię 2. Nie mogę, wymiatacie |
||
|
|
|
#3374 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3375 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie mogę,pety zamiast chipsów są the best!
Mojemu dywanu też się należało. W poprzednim mieszkaniu leżał parę lat,tu po przeprowadzce już parę miesięcy - a razem z dojazdem do i z pralni wyszło 90zł. Nie żałuję. Ale mam lenia,nawet gotować obiadu mi się nie chciało,tylko schab upiekłam.
|
#3376 |
|
BAN stały
|
Każdy się dziwił, dlaczego takim sprintem biegłem do łazienki
Pamiętam to uczucie do dziś, choć minęło... 12 lat No ale w dotyku naprawdę przypominały takie te pałeczkowate snacki, Cheetosy chyba (tak!) Łakomstwo nie popłaca, do ust wkładamy na raz niewielką ilość pokarmu, pamiętajcie! |
|
|
|
#3377 |
|
niecnotliwa dziewica
|
"Marmoladka"
była zdecydowanie niewielka
|
#3378 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba Tri wygrywa pendrivem, ale w sumie go nie zjadła, to nie wiem.... ja się mogę pochwalić tylko mega słoną kawą, którą lata temu sobie wyprodukowałam, pomyliwszy sól z cukrem, i wypiłam, byłam wtedy baaaaardzo spragniona kawy po dużej liczbie drinków ![]() Cytat:
![]() 1. no ale serio, na co mi kniga "zmiany społeczne w japonii w xix i xx wieku" ale za 14 zeta nie opłacało się nie brać 2. nie wiem czy katharsis, ale.... ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ale to ja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3379 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ktore tusze wibo i ewline to były te zajefajne?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#3380 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ten mam aktualnie, jest super https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...k-mascara.html
Polecam też te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-mascara.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-curl-up.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html z Wibo ten polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-mascara.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-11-15 o 21:59 |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś zastrzeli, poza własnym strzałem w kolano.
Tyraj misiu wyszło pięknie, robiłam to sto lat, użyłam składników zacnych, a w smaku jest ohydne Lepszy gotowiec z biedry. Jutro chyba muszę skołować wersję awaryjną, jakiś sernik ale nie mam składników Ten sernik to była chyba wersja dla niepełnosprawnych jak ja, mogłam robić W ogóle siadło mi dziś wszystko, z humorem na czele Wszystko jest do dupy
|
|
|
|
#3382 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, a ten co kiedys pisalaz ze zielony i taniutki to ktory był?Cytat:
tak ![]() nawet jesien nie pomaga...bo u nas nie jesien tylko jakies ☠☠☠☠☠☠☠one przedzimie sie zrobilo
|
|
|
#3383 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do Eveline to nie w każdym Rossie mają ich kosmetyki, lepiej idź do Hebe.
A wibo ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3384 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale własnie szafa eveline była ale tusze był same takie w grubasnych wrzecionowatych opakowaniach ![]() a wibo ma piekne lakiery do pazurów, az sie zdziwilam
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() Te latające wielkie reklamy mnie wykończą . Od dwoch dni jakaś masakra, dopiero niedawno trochę się uspokoilo..... Wpadłam Wam napisać,że krem Biały Jeleń jest genialny Tydzień temu wpadl mi w łapy. I to było naprawdę calkiem przypadkiem. Już placiłam za zakupy w Spolem, a tu sobie przy samiutkiej kasie leżaly w kartoniku, no to wzięlam jeden jak już tak blisko był.... Testuję go od tygodnia równo, nic innego na paszczę klade. I co wam powiem...za☠☠☠isty jest pod względem nawilżenia. Zadnej, ale to żadnej suchej skorki. A u mnie ciężko o taki efekt, nie zapycha nic a nic, mimo że dość treściwy . Jestem zachwycona tak kremem pierwszy raz od dluzszego czasu. Tylko pod makijaż chyba nie bardzo, bo czuć go na twarzy...ale w sumie nie probowalam.... Od jutra wracam do tego co wcześniej, a ten podrasowany olejem będzie leciał na noc co drugi dzień , bo musze moj aktualny nanocny wykończyć. Kupię Jelenia znowu ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- No piękne i wbrew temu co sugeruje cena, jakość też fajna Jednak uznałam ,że czegoś potrzebuję z tej promocji i jestem posiadaczką kolejnych 6 lakierow do paznokci, tym razem z Wibo wlaśnie ![]() Ale jeszcze potzrebuję jakiejś czerwieni fajnej jednak .... |
|
|
|
#3386 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fajnie.
choć zależy jeszcze co się rozumie pod nazwą "przyjaciółka" mi się trudno zbliżyć do ludzi i pewnie w porównaniu z innymi przyjaźniami to jest "bliższa znajomość" czy jakoś tak w sumie nie wiem czy wy o mnie więcej nie wiecie z tego co pisałam w barze i tró niż ona nie mówiąc już że na pewno częściej z wami rozmawiam niż z nią...ale tak ją nazywam i tyle.
|
|
|
|
#3387 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a! info dla betty
od wczoraj jestem wpadnieta w temat M42 ,wpadło mi sie jakos tak przy okazji i drąże , wpadłam na pomysł zapupu 135,ale potem wyczytalam ze na pewno sie nie da nawet 85 na apsie robic fot ludziom i zwątpiłam , no ale jak kadruje mojego dida a ok metra,1,5 tak zeby nie było zniekształcen to mi na moim zoomie nie chce byc inaczej niz z zakresu 120-200 .tylko teraz dokopapam sie do innego problemu-jak bedzie miimalna odleglosc ostrzenia takiej 135? bo gdzies wyczytalam ze ok 2 metrów , jesli tak to to zaczyna byc bez sensu...i wałkuje od nowa
|
|
#3388 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tylko do latania po chałupie ( zresztą ostatnio tylko po chalupie latam) i na noc, też sie po nim świecę , w domu mi to nie pzreszkadza. Ale co mi zrobił po tym tygodniu...pupcia niemowlaka prawie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-15 o 23:54 |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
portretowe odległość minimalna to od konkretnego obiektywu chyba będzie zależała ![]() do mnie lecą 2 wersje ruskiego heliosa 44 f2 58mm co przy cropie da ok 87mm. niestety adapter z chin dopiero wyślą więc pewnie poczekam na niego ![]() jak masz jakieś konkretne pytania, to mogę podpytać znajomych co w tym siedzą ![]() Rejcz, wyślij do mnie te tiramisu
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-16 o 00:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

kocham kocham kocham
My zdecydowanie za mało ryb jemy w stosunku do mięsa, nad czym ubolewam 

poczęstowali mnie taką marmoladką na którymś stoisku w Tarasach i oczywiście wetknęłam do gęby - a to chyba jednak kąpielowe było 
ale miała rację, fajnie z siebie do kogoś wszystko wyrzucić

Cudne! Takie w moim stylu
Wygrywasz, ja tylko zaczęłam myć zęby kremem do stóp, w sumie też był miętowy
I bardzo dobrze. Katharsis. 

, a ten co kiedys pisalaz ze zielony i taniutki to ktory był?
, jesli tak to to zaczyna byc bez sensu...i wałkuje od nowa