|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Ehh wróciłam z pracy i potłukłam niechcący mój rozświetlacz z Essence, którego już nie produkują
http://i1082.photobucket.com/albums/...e/shimmer2.jpg Teraz muszę kupić coś w zastępstwie bo niewiele udało się z tego uratować... Znacie jakieś godne polecenia rozświetlacze dostępne w Rossmannie? Lubię takie które mają lekko łososiowy/ brzoskwiniowy odcień ale może być i coś innego .Jak nic nie znajdę to chyba poczekam na dzień darmowej dostawy i zakupię ten: http://urodomania.com/rozswietlacze/...ch-lights.html Co myślicie, możecie coś doradzić ?
|
#3542 |
|
Makeup challenge winner
|
Moim zdaniem w R. dobrych rozświetlaczy jak na lekarstwo.
Czy próbowałaś nowych rozświetlaczy z Essence? Jeden ma odblask biało-ciepły, a drugi różowawy. Catrice i Bell mają rozświetlacze bardzo jasne, ale też z żółtymi tonami. Makeup Revolution Rozświetlacz PEACH LIGHTS jest dość ciemny, wydaje mi się, że ciemniejszy od tego z Sephory: http://carla-singer.blogspot.com/201...jacy-rose.html Możesz jeszcze zerknąć na Golden Rose, terracota blush-on 01 i on jest taki podwójny, jedna część może służyć za róż. Rozświetlacz najbardziej łososiowy z wymienionych. http://www.innooka.pl/2011/05/rozswi...bs-golden.html Mój nr 1 to rozświetlacz z The Balm Mary - Lou Manizer, http://spradamakeup.blogspot.com/201...antow-mac.html Mam bardzo jasną skórę i wolę jak rozświetlacz ma głównie żółte tony. Tutaj efekt tafli gwarantowany.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-16 o 08:51 |
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
Edit: problem rozwiązany
40 42 44 46 .... 64 zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2014-11-16 o 10:53 |
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałam dziś sen śniło mi się że pracowałam w rossmannie i upominałam ludzi żeby nie macali kosmetyków. Gdybym faktycznie pracowała w jakiejś drogerii to bym psychicznie nie wytrzymała albo by mnie zamknęli bo bym kogoś ubiła
|
|
|
|
|
#3546 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dziewczyny mam prośbę, przejrzałam ofertę sklepu online, generalnie przeleciałam KWC, ale niewiele to dało.
Czy w Rossie dostanę olejki/serum do włosów - ale nie w spray'u! - oprócz tej Isany, która w KWC ma całkiem niezłe opinie. Nie mogę się dogrzebać do żadnych konkretnych producentów.. może Wy coś podsuniecie. Z góry merci! |
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Green pharmacy, elseve (chyba jakis elixir - mam, całkiem fajny) i jeszcze pewnie kilka pochodnych mają pompki, green pharmacy szczególnie polecam. Tani, skuteczny, wydajny![]() Jesli chodzi o oleje do stosowania przed myciem, to też green pharmacy wygrywa. Bardzo łatwo się zmywają, a dają super efekt wygładzonych włosów, ich kondycja tez znacznie się poprawia.
Edytowane przez mpt Czas edycji: 2014-11-16 o 11:36 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
goniąca własny ogon..
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna tych alterry uzywac do zabezpieczania koncowek. Nawet ciut odzywki mozna rozetrzec w dloni i tez zabezpieczyc nia wlosy
![]() Zwyklym olejem z kuchni tez mozna ![]() Ja polecam serum GP podobno polecany jest serum Chi lub Bioelixir Argan Oil. |
|
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecicie coś cięższego kalibru na końcówki?
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Olejki mariona z Natura sa tlustsze niz GP albo poprostu kuchenny olej rozcierasz w dloniach i w konce wcierasz
![]() Serum biovaxa tez jest polecane
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabezpiecza sie tylko ciutka roztarta w dloniach i wgnieciona w dlugosc i konce zeby je wygladzic itp ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Podobno super jest olejek do ciala wells& cos tam do olejowania ale mysle ze do zabezpieczenia koncow tez sie nada. Super sklad ma a kosztuje kolo 8zl. Ma ekstrakt waniliowy, na poczatku w skladzie jakies oleje ![]() Stoi tam gdzie zele pod prysznic. Nigdy bym nie pomyslala ze tym mozna olejowac i zabezpieczac wlosy
|
|
|
|
|
#3558 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ![]() Ja też już sporo przewaliłam... a ciągle coś kusi ![]() Cytat:
Pewnie że może już wcześniej miałam ją na liście, ostatecznie zrezygnowałam...Cytat:
Nie pomyliłaś nie kupiłam ponieważ kilka wizażanek ją odradzało, słyszałam że ma chemiczny smak Jeśli to prawda to dla mnie odpada mimo że ma tak śliczny kolor. Nienawidzę czuć na ustach sztucznego smaku Póki co odpuściłam sobie ale ten kolor dalej chodzi mi po głowie
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2014-11-16 o 12:40 |
|||
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
z tym smakiem to już zależy od osoby, ja już się przyzwyczaiłam i mi to nie przeszkadza, ale przy pierwszej aplikacji byłam nieco zaskoczona
![]() podczas majowej promocji jedna z wizażanek poleciła mi peach on the beach właśnie na tym wątku, kupiłam i jest nie wiem jak to opisać, po prostu wolę róż i już ). no ale tak jest z kosmetykami, dla niektórych to prawie kwc, a dla innych ten sam produkt jest po prostu przeciętny... zakupy kosmetyczne są prawie jak ruletka Edytowane przez kaasiaa66 Czas edycji: 2014-11-16 o 13:04 |
|
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli jednak smak ma nieprzyjemny ![]() Ja właśnie kupiłam feeling feline u mnie trzyma się dość długo, ma fajną konsystencję z tym że odcień podchodzi pod czerwień a ja jednak najlepiej czuję się właśnie w odcieniach typu peach on the beach Kurcze i znów nie wiem co robić Już trzy razy podchodziłam do Bourjois... Dokładnie nie ma co się do końca sugerować, każdemu pasuje co innego
|
|
|
|
|
#3561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli miałaś kiedyś jakiś kosmetyk do ust i go nie używałaś przez jego smak/zapach to może rozsądniej będzie się wstrzymać z zakupem bourjois?
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam kiedyś szminkę która pachniała i smakowała jak chemiczny arbuz to mnie niestety zraziło i teraz zwracam uwagę na smak... Chyba faktycznie rozsądniej będzie wstrzymać się z zakupem, szkoda żeby później miała leżeć... Może znajdę jeszcze gdzieś taki odcień
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Lubię owocowe smaki, tak jak w Baby Lips Maybelline, Fajny smak ma Eveline Lovers czy błyszczyki Yves Rocher.
|
|
#3565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie nawet najpiękniejszy kolor nie skusi mnie gdy smak nie ten... Tez lubię owocowe smaki lub takie bardzo delikatne budyniowe Eveline Lovers mam i lubię |
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ta kredka peach on the beach daje naturalny efekt? Podkresla naturalny kolor ust?
|
|
|
|
#3567 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Zależy, jaki jest Twój naturalny kolor ust. Nie ma czegoś takiego jak naturalny kolor ust, uniwersalny dla wszystkich...
|
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Rossmannie dostanę patyczki do odsuwania skórek?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

.
?

Jeśli to prawda to dla mnie odpada mimo że ma tak śliczny kolor. Nienawidzę czuć na ustach sztucznego smaku
Póki co odpuściłam sobie ale ten kolor dalej chodzi mi po głowie