|
|
#3421 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Pewnie każdy dla jaj głosował, no i jaja wyszły ![]() --- Gdzie wszyscy tak w ogóle?
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czyli ten bolec jest potrzebny? do czego?
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już nie jednym?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Ale zabrzmiało
|
|
#3428 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak przeczyszczenie komina całkiem ![]() Nie no, nie musisz czekać do opanowania czwórki Moj jeden już udziergany, teraz sie wkręcilam w wielki i długi wloczkowy lużny szal, a potm nie mam pomysłu ![]() Przeież ni będę non stop robić sobie szalikow i kominów...chyba ![]() I doszłam do wniosku,że takich rzeczy nie oplaca się kupować gotowych ( zresztą nie było takiego jak chcialam nigdzie)...motek dokladnie takiej wloczki jak chciałam 9 zł i kilka godzin czasu...no i odstresowujące dlubanie..same plusy
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-17 o 00:16 |
|
|
|
#3430 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wrócilam z rosa bogatsza o 2 tusze i 4 lakiery wibo
szkoda tylko ze ja pazurów nie maluje
|
|
#3431 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak zaczniesz malować ![]() A tusze jakie? Ja jutro idę...doszłam do wniosku,że może jednak jakiś blyszczyk/pomadka by mi się jeszcze przydala....ale mam tylko jeden błyszczyk, pomadki żadnej, więc w sumie mogę jakąś kupić. Cytat:
|
||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy sprawdzać do kiedy ta promo w Rossie, bo w sumie jeszcze bym coś kupiła, ale mam jeszcze trochę innych ważniejszych wydatków
![]() No dobra lecę spać, bo zara trzeba wstać ![]() Mój Tż jeszcze na wyborach, ciekawe czy wróci o 6 rano jak to kiedyś wrócił A system informatyczny jest tak skopany, że szkoda gadać ![]() Zresztą o http://www.polskatimes.pl/artykul/36....html?cookie=1
|
|
|
#3434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłeś mi noc Cytat:
Mohito obczaiłaś? A teraz modna jest znów bukla, więc sa piękne płaszcze z dzianiny swetrowej/ ala bukla, miękkie jak kocyk a śliczne fasonem, niestety widziałam na dziewczynie więc nie wiem jaki sklep. Ale fason szlafrokowy - cuuuuuudo, w jasnej szarości widziałąm. Ja mam sweter z tego z Kapphala no i nie wychodzę z niego, tak wygodny, ciepły i miękki. kolor jakiś brudny sliwko fiolecik zmyty. mrrrrrrrrrrrrrr. ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-17 o 01:02 |
|||
|
|
|
#3435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze jednak tak mnie pozytywnie naładowało to spotkanie, że ponownie mam adrenalinkę i nie mogę spać z wrażenia, in plus.
|
|
|
|
#3437 |
|
BAN stały
|
A ja sobie stare Opole oglądam, tj. koncerty festiwalowe
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3439 |
|
BAN stały
|
No sooo?
Odkryłem tak w ogóle, że mój komp ma gniazdo na słuchawki |
|
|
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
do zamknięcia przesłony
Cytat:
![]() w praniu wyjdzie ![]() Ewusiu Wszystkiego Najlepszego!!! ---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- Polly, do czego chcesz podpiąć m42? ![]() ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:28 ---------- niesamowite ![]() jak do tego doszedłeś? ![]() ---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Cytat:
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będę musiała stary płaszcz jakimś cudem doprowadzić do porządku i jeszcze jeden sezon przeżyć w nim ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#3442 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ewusiu, najlepszego i ode mnie
Co za paskudna pogoda ![]() A na wybory w końcu nie poszłam. Stwierdziłam, ze w zasadzie jest mi obojętne kto się tym razem dorwie do koryta, a niezależnie od tzw.władzy nijakiej korzyści mi nie przynosi, kto ten stołek grzeje. Zebrałam się za to w sobie i ufarbowałam włosy i przynajmniej wyglądam jak człowiek
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu wszystkiego naj, dużo zdrowia i spełnienia marzeń!
takoż i zrobię Cytat:
W piątek szłam do dentki z dusza na ramieniu, bo miała mi wymieniac poszarzałą i szpecącą plombę w dwójce i tak pięknie zrobiła, ze ja sama nie wiem, gdzie ząb a gdzie plomba, teraz mogę się uśmiechac tak -> ![]() Poza tym jestem przejedzona po weekendzie u rodziców, chce mi się spać, a robić wcale ![]() Po odstawieniu olejku z papryką green pharmacy na porost włosy momentalnie przestały wypadać ot, dziadostwo, kupiłam, żeby odrosły mi kłaki po jesiennej wylince, a ten zrobił mi druga wylinkę
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-17 o 09:46 |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wiecie, właśnie próbujecie coś kupić... Jak jest fajny fason (zapinany, nie rozwalony pod szyją i nie szlafrokowo wiązany bez guzików) to nieocieplany, jak ocieplany to ma np. rękaw 7/8, taaaki szeroki kołnierz i wiązanie. Albo są o emeryckim kroju, albo za krótkie, albo za 500. Wyczaiłam najsensowniejszy w Reserved ale obawiam się, że będzie szeroki w barach i workowaty: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ls-boucle-coat muszę wymacać czy ciepły. |
|
|
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Baru
![]() tornado przeszło zostawiając na szczęście niewielkie szkody oraz zagrypionego Tżta oraz opryszczkę u mnie z nerwów wylazła maupa chociaż się starałam nie wściekać. no ale nie dało się, no nie dało. ech. dobrze, że już po. największej nerwy oszyfiście narobiły nietopsze a nieważne nie chcę o tym myśleć już. Redzia urodziłaś jusz? czy załapałam się od razu na krzciny ?oras uwaga uwaga mam możliwość zaspokojenia swojej dwuipółletniej zachcianki marzenia zamarzenia wymarzonego czyli zakup plasticzany lalczany y i się boję ![]() Ewuś wszystkiego najlepszego
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-17 o 11:37 |
|
|
|
#3446 |
|
Nindżopesz
|
Na komunię
|
|
|
|
#3447 |
|
Piers do przodu
|
Ahoj Baru
Jeny jak mi zimno i znów mi ktoś w tramwaju sprzedał jakiegoś wirusa
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te baaary |
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
no masz, tyle mię ominęło
![]() a jakiego miałaś torta? mój był gienialny we smaku będę wiedzieć na przyszłosć gdzie zamawiać okolicznościowe, warto było.wykańczam sałatkę grecką chyba bo z fetą i oliwkami, oliwki wyrzuciłam ble ble ble ale reszta pycha. mam pół lodówy żarcia nie przejemy a drugie pół oddałam teściom bo byłoby do wywalenia inaczej. zostało mi prawie całe żarcie, skoro rozwalili imprezę to niech teraz sobie zjedzą to co zostało
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-17 o 11:42 |
|
|
|
#3450 |
|
Nindżopesz
|
Podobają mi się bary o ile ładnie opadają w dół i nie sterczą. Kurtała została zaocznie obmacana i odrzucona jako rozwalona pod szyją i ogromna. Coś mi matka w ciemno kupiła, czego już nie mają na necie, jakąś budrysówkę, najwyżej zwrócę
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

Każdy chyba na niego z wioski glosował

), a nasz lokal wyborczy znajdował się w wiejskiej szkole. Przyszedł raz taki moment, w którym poczułem potrzebę udania się w ustronne miejsce. Wchodzę, patrzę, a tam taka mała porcelana sanitarna, dostosowana pewnie do didów z klas 1-3
są same kurtki puchowe, dłuższe i krótsze, ale kurtkę mam, chciałam płaszcz materiałowy (z domieszką wełny) płaszcz i ni ma

Lepszy gotowiec z biedry. Jutro chyba muszę skołować wersję awaryjną, jakiś sernik ale nie mam składników

znów mi ktoś w tramwaju sprzedał jakiegoś wirusa
będę wiedzieć na przyszłosć gdzie zamawiać okolicznościowe, warto było.