|
|
#3391 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poka buty Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ano do dupy..... |
||||||||
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze omijałam piaskowce, a odkąd zostałam posiadaczką pierwszego nie mogę wyjść z szoku ![]() czemu nikt mnie wcześniej nie uświadomił, że piaskowym pomaluje się za pierwszym podejściem bezbłędnie nawet takie beztalencie jak ja ![]() w dodatku trzyma się trzeci dzień pomimo zmywania i innych czynności ![]() do struktury trzeba się przyzwyczaić i do tego, że błyszczy jak bomka choinkowa oblepiona brokatem ![]() ale nieziemsko mi się podoba
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Taa, chyba tylko wrogowi podałabym chłam. Mam mówi, że trza odczekać, że za szybko spróbowałam, jak rano nie będzie się dało tego zjeść ( a śliczne są w tych szklankach, jak z bloga mi wyszły) to zasuwam po wiadro sera i piekę sernik bez mąki, sprawdzony przez Mam i potem tortille, i nie wiem kiedy się umyję i w ogóle.
![]() bez alu jest tylko chyba ta bawełna, blady róż. Ona mi czasem śmierdzi, a czasem pachnie. Nie czaję tego. Ale mokrość u mnei przegrywa, wykańczam, i nie ponowię zakupów. Widzę, że nie tylko mi dodoopnie. W tzw kupie raźniej Nie no żart, wiadmomo, że nie ![]() Ale najgorsze jest to, że jutro kolejna rocznica największej tragedii wśród moich przyjacioł, i zbiega się z urodzinami, i w ogóle abstrakcja, kosmos, nie ogarniam pasma nieszczęść. No nie mogę mieć nosa na kwintę tylko hop do przodu. Trochę sobie pękłam dziś Lżej ociupinkę. Ale na jutro muszę stwardnieć. I zapomnieć o moich problemikach. Tak się zbiegły okoliczności że nei wiadomo jak sie zachować.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-16 o 00:48 |
|
|
|
#3395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-315 i 1/17 ? ![]() Cytat:
, ino mnie uprzedziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech na te kilka postów odpowiadam od piątku ![]() Fogle dziś tj. wczoraj naprawialiśmy odkurzacz (tak Potem jeszcze Tż rozkręcił piekarnik, który padł 3 dni temu Także no mam nadzieję, że na ten i następny rok limit rzeczy psujących się został wyczerpany... Aaa jeszcze lampka dziś padła Ooo jeszcze przed chwilą mi błąd na wizażu jakiś wyskoczył ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3396 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O Japonii już doczytałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3397 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
O fuuuj! O bleee! ![]() Cytat:
![]() Mydłem w płynie BJ myję pysk od ponad 4 lat Ale reszta jak najbardziej kusi ![]() To je już abstrakt zupełny! Cytat:
![]() --- Ryszard mnie obudził darciem się pod oknami
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-11-16 o 08:17 |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3398 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tylko czemu w smaku złe? ja nigdy nie robiłam, ale nie wydaje mi się tiramisu łatwe do skopania może faktycznie potrzebuje się przegryźć?Cytat:
2. a ja myślę że niekoniecznie, tzn. czasem się koncentruje człowiek na bzdetach, które nie wiedzieć czemu, wydają się ważne.. np. parę miechów temu pod poradnią sm jedna pani mi opowiedziała jak to była w szpitalu, a zamiast zdrowia najważniejsze było dla niej to, że nie wzięła do tego szpitala pęsety i w lusterku wciąż widziała niedźwiedzie brwi... i ja wierzę że tak może być częściej niż się nam wydaje... 3. pogrubione jedna to S. Koper "prywatne życie elit drugiej rzeczypospolitej" czyli kolejna do kolekcji, bardzo fajnie mi się te jego knigi o międzywojniu czyta, i żałuję trochę że nie wzięłam od razu jeszcze jednej, a druga to trzecia część dzienników Simone de Beauvoir, przeceniona z 69 na 20 i jeszcze kupiłam dziecką małą książeczkę o chłopcu co chciał być czterema zwierzętami naraz, bo była piękna wizualnie a jak mi się znudzi to będzie na prezent dla jakiegoś dida ![]() taaaak!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3399 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad bolącego kolana, chyba idzie zmiana pogody
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
nom, u mnie tak cały czas, a dziś szczególnie nie mogę tego wszystkiego zdzierżyć. Nie tak miało być po prostu. Życie jest gupie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znad soku i placka owsianego |
||||
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
No widzicie,w moich rękach wszystko jest możliwe
![]() Ale dziś już jest zjadliwe. Biorę. Tylko no nie ma orgazmu rozumiecie sami nie? Jak nie ma łał to lekko wstyd Cytat:
A łatwe do skopania jak każdy przepis jest inny. Inne proporcje, inne składniki, inny alkohol, inny rodzaj cukru, ze śmietaną lub bez, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mówię Wam ja się tak zestresiłam że dziś wstałam rano i miałam jechać po ten ser na sernik, ale jakoś ujdzie. Bo sił nie mam. Czasu, ani weny. Taki mam zły dzień, do tego koszmary nocne, że najchętniej bym dziś została w domu, w samotności. Poza tym na gębie mam wypisaną żałość, więc jak tu robić dobrą minę ? Ano idzie. Ale tym razem mnie to zgrzewa
|
|
|
|
|
#3402 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewuś, tu też życzę wszystkiego najlepszego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę sobie, tak szczerze zupełnie, że jeszcze będzie przepięknie No nic lecę sobie coś relaksacyjnego pooglądać, choć nie mam pojęcia co, potem pryszniol, potem do garów. |
|
|
|
|
#3404 | ||||
|
BAN stały
|
Znad
i pysznego ciasta z kremówką i kajmakiem O! Ta brzmi interesująco Cytat:
Na samą myśl mi słabo ---> Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
|
||
|
|
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, jaka okazja, ale też życzę Ewusi najlepszego (i żeby się marzenia spełniały, po kolei
).O kremie Jelonkowym kiedyś Neska pisała, że dobry i skład też, więc zanabyłam, też chwalę ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Miłej niedzieli całemu Baru ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A pendrajwik taki był, malutki, pojedynczy, tylko okazał się za twardy ![]()
|
|
#3407 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Piaskowce są super, uwielbiam Zwłaszcza te ciemne https://www.google.pl/search?q=wibo+...brO_s-A9LE4%3D Cytat:
1. Ja mam zamiar kupiś jutro i przetestować. Myjadła już wykańczam inne dopaszczowe, więc ... ![]() 2. Bierz, naprawdę świetny jest. Troche juz mi sie tych kremow przewinęło rożnopółkowych, trochę czeka na swoją kolej i naprawdę dawno żaden nie zrobil na mnie tak dobrego wrażenia jak teń tani jeleniowy 3. Ty się ciesz,że za oknem. Moje futra ostatnio urządzają obie regularne bitwy u mnie w sypialni, około 4 - 5 nad ranem....dobrze,że dziala na nie ryknięte spokoj koty bo wylecicie na dwor ![]() Ale i tak je kocham i nie miałąbym sumienia wywalić dziadów. Nawet nie chciałoby mi się złazić z nimi na dol
|
||
|
|
|
#3409 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3410 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
tylko puszki pomyliłam i padło na peciałę
|
|
#3411 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko pomagałam
Tj Tż mówił mi co robić ![]() Jakiś uzdolniony w tym kierunku, wiele rzeczy sam sobie potrafi stworzyć/zrobić/zbudować (patrz np. puszka/pojemnik do e-papierosa, sam to wymyślił, coś tam podłączył, pokombinował, szkoda, że nie opatentował Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3414 |
|
BAN stały
|
Spełniliście swój obywatelski obowiązek?
U nas wybory na burmistrza to decyzja pomiędzy złym a gorszym w sumie A mnie się kandydatki pomyliły i zamiast na panią A, zagłosowałem na panią B (żadnej nie znam, ale ta, którą wybrałem okazała się, cytując moją siostrę "głupią kosmetyczką, co nawet paznokci zrobić nie umie, a co dopiero miastem zarządzać") Tak w ogóle przypomniało mi się referendum unijne z 2003, byłem podówczas przewodniczącym komisji ( ), a nasz lokal wyborczy znajdował się w wiejskiej szkole. Przyszedł raz taki moment, w którym poczułem potrzebę udania się w ustronne miejsce. Wchodzę, patrzę, a tam taka mała porcelana sanitarna, dostosowana pewnie do didów z klas 1-3
|
|
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie że w tym roku nie sprzedają w sklepach płaszczy? są same kurtki puchowe, dłuższe i krótsze, ale kurtkę mam, chciałam płaszcz materiałowy (z domieszką wełny) płaszcz i ni ma
|
|||
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że napisałam w poprzednim poście życzenia ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() Głosowałam
|
|
|
|
#3417 |
|
BAN stały
|
Jestem genialny!
Tatuaż Kristen Stewart, który ma na przedramieniu, od zawsze coś mi przypominał... dzisiaj mnie olśniło, że to przecież żarówka z "Guernica" P. Picasso ![]()
|
|
|
|
#3418 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Betty
mam pytanie: o co chodzi z tymi adapterami m42 ze są w wewrsji z blokadą bolca i bez? jaki mam kupic? cos mi sie wydaje ze moja zabawa tym sprzetem bedzie jedna wielka porazką
|
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No u nas nie było aż tak zle, na wójta , bylo z czego wybierać ![]() 3. U nas na poprzednich wyborach do Rady Gminy wygral wiejski glupek i jeden z pijaczkow podsklepowych i to doslownie...na liście był ,żeby zapchać dziurę , dal się wciągnąć na ta listę, bo i tak go przeciez nikt nie wybierze, kilka groszy jeszcze dostal za to.... Ale go wybrali Każdy chyba na niego z wioski glosował Wystawili go jako slupa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

poczęstowali mnie taką marmoladką na którymś stoisku w Tarasach i oczywiście wetknęłam do gęby - a to chyba jednak kąpielowe było 
"oooo, wcale nie potrzebuję tej knigi ale kosztuje tylko 16 zeta" 
ale miała rację, fajnie z siebie do kogoś wszystko wyrzucić
poka buty
Poważnie.
Lepszy gotowiec z biedry. Jutro chyba muszę skołować wersję awaryjną, jakiś sernik ale nie mam składników

W tzw kupie raźniej 

i pysznego ciasta z kremówką i kajmakiem