Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 09:54   #3991
antosia5
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV

Cytat:
Napisane przez Sweet Olcia Pokaż wiadomość
Inka u mnie w szpitalu twierdzili ze donoszona ciąża to skonczone 37 tyg wiec patrzac ich okresleniem to Emilcia juz jest donoszona

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U mnie wlaśnie skończone 37 to też donoszona
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:55   #3992
19Inka90
Wtajemniczenie

OOo to jeszcze lepiej

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:28   #3993
Hasiap
Rozeznanie

Madziqqq ogromne gratulacje kochana :-* teraz dużo pozytywnych mysli i odpoczynku :-*
Stary 2014-11-17, 10:30   #3994
Suqub
Zakorzenienie

Jeju Inka patrzę na Twój opis i te 21 dni i to już tak blisko!!

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:02   #3995
Basjenia
Zadomowienie

hello z "rana":P

Madziaqqq gratuluje!!! mamy pierwszego chłopaka!! jestem pewna że szybko się wygramoli z inku!! z tego co pamiętam to miała termin 3dni przede mną więc bobasek już jest w bezpieczny cudownie!!
ja dzisiaj wg kalkulatora zaczynam 37tydz... więc teoretycznie też donoszona... jesli kierować się wynikami wszystkich badań to mały ma 39tyg (w każdym większy o równo 2tyg ) to....ojej
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:03   #3996
maczuma
Rozeznanie

Madziqqq, a to ci niespodzianka od rana! Wszystkiego dobrego dla ciebie i malca

Macałam sobie ten brzuch i wg mnie to dno jest dość nisko, fakt zgaga mniejsza, ale wizualnie to nie zauważyłam żeby brzuch sie opuscił.

Do dentysty się nie dostałam, ale mają dzwonic jak im sie cos zwolni, ja dyspozycyjna jestem. Na szczęście nie boli.

Edytowane przez maczuma
Czas edycji: 2014-11-17 o 11:05
maczuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:07   #3997
iwona_1987
Zadomowienie

Madziqqq serdeczne gratulacje
Tak właśnie wczoraj jeszcze myślałam że mamy narazie same dziewczynki na wątku a tu masz, jest i pierwszy chłopczyk Mam nadzieję że Malutki będzie gonił z wagą i będziecie mogli wyjść szybko do domku.

Tak wogóle to dzień dobry
pogoda brzydka, nawet na zakupy nie chce mi się wyjść, a trzeba coś na obiad upolować Nie mam na nic mocy
HANIA ur. 1.10.2016r.
iwona_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:08   #3998
Roksape
Zadomowienie

Alekaz jak masz takie twarde piersi to najlepiej rozmasować te grudki co na nich są i spróbować wtedy odciągnąć pokarm. Ewentualnie podczas kąpieli ciepłą wodą polewać i masować. Jak mocno bolą to okłady z liści kapusty rozbijasz i do lodówki a potem na pierś. Brodawki się zahartują i nie będą boleć, trzeba żeby mała brała brodawkę z kawałkiem otoczki, bo jak chwyci samą to boli. Jak przyjdzie położna to warto zapytać czy dobrze idzie.
A co do opieki to ja też musiałam prosić żeby dziecko mi w nocy przypilnowały, bo chciałam odespać to jedna wzięła i jeszcze skwitowała, że jak ma się dziecko to koniec z wysypianiem to jej odpowiedziałam, że to moje trzecie i wiem jak to jest :p zamknęła się.
Co do tego, że mała nie śpi, to moja też miała rączki zimne i było jej zimne, bo jak małej na becik położyłam kocyk to śpi po 2-3 h, a tak też oczy jak 5 zł i snu brak. Zobacz może też potrzebuje ciepełka, w końcu w brzuchu miała cieplutko i tego może być brak

Sweet Olcia no ja tak miałam, że krocze bolało, nogi i ręce spuchnięte i urodziłam, ale czy to zwiastun porodu to sama nie wiem

Madziqq ogromne gratulacje !! mały nie duży chłopczyk, ale była ze mną na sali dziewczyna co urodziła w 34 tc i mały jej miał 2400 i tylko dwa dni w inkubatorze i szybciej jak moja do dom wypisali to oby tak u Was było. Czekam na opis porodu, może to przez łożysko mały taki nie duży ?

Dużo teraz tych cesarek jest....
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:16   #3999
Basjenia
Zadomowienie

a wogóle dzisiaj miedzynarodowy dzień wcześniaka...

od 20.11 te ogromne kartony pieluch w biedrze po 50zl
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:17   #4000
87agata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj nas podczytywala wiec chyba dałaby znać gdyby się rozpakowala
tak tak podczytywalam Was wczoraj ale nie mialam sily nic pisac jakbym sie rozpakowala napewno dalabym znac od razu ze szpitala dzieki dziewczynki za pamiec
u mnie sytuacja wyglada tak ze w piatek rano zeszlam z mojej ostatniej nocnej zmiany(oficjalnie jestem juz na macierzynskim) no i jak szlam juz sobie do auta to mi sie nogi rozjechaly jak w szpagacie bo bulo straszne bloto na podjezdzie i tak mi sie stalo ze prawie nie moglam chodzic myslalam po prostu ze mi sie te nieszczesne spojenie rozeszlo no i pojechalam do poloznej ale i tak ta wizyta byla planowana jak mnie zobaczyla to tylko sie usmiechnela ze mlody juz sie pcha na swiat jest juz tak nisko ze za centymetr sie zacznie porod i ze mam juz na torbie gotowa siedziec powiedziala jeszcze ze powinnam miec z nia wizyte za 2 tygodnie ale na jej przeczucie ja juz tego nie dotrwam. wiec tak czekam sobie az sie zacznie, lece czytac co tam u Was bo na pierwszej stronie zauwazylam ze sie nasza Madziqqq rozpakowala i jestem strasznie ciekawa jak to przebieglo a no i gratulacje
Stary 2014-11-17, 11:31   #4001
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hasiap Pokaż wiadomość
Oj zawsze jestem szczegółowa Czasem to mój problem właśnie
w życiu to ja też szczegółowa, czasem za bardzo i właśnie może to być moją wadą czasami

Cytat:
Napisane przez Ringo6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.... Maczuma, co wy tam macie badania za darmo czy jak? Paprika, mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej. Jestescie bardzo dzielne i trzymamy kciuki za was . Olcia... Ja przeszlam wyrostek i cudem przezylam. I powiem cos, co warto zapamietac. NIE MA TYPOWYCH OBJAWOW WYROSTKA ROBACZKOWEGO -amen. A co do mojej historii to 3 tygodnie przed moim slubem bolal mnie brzuch i mialam problem z oddawaniem moczu -diagnoza z ip, zapalenie pecherza. 2 tygodnie przed moim slubem kosmetyczka, stomatolog, basen, praca. W pracy zrobilo mi sie zimno. Wszyscy wokol chorowali na grype zoladkowa, wiec pomyslalam, ze ja tez. Dzien pozniej po poludniu dostalam okres. Lezalam u narzeczonego i rzucilo mna na lozku. Nagle poczulam sie zle, slabo, choro, chcialo mi sie wymitowac, bolal brzuch. Po pol godziny przeszla mi slabosc. Maz mnie odwozl do domu. W nocy znowu zaczal bolec brzuch. Pojechalam na ip, w drodze do szpitala mi przeszlo. Nie chodzilam zgieta w pol, brzuch miekki, spodnie normalnie ubralam, dobrze wygladalam i nawet jak szlam na sale operacyjna to nikt nie mogl uwierzyc, ze mam rozlany wyrostek. Na usg brzucha bylo tylko cos rozlanego nad jajnikiem, nawet ginekologa zaliczylam i nic nie wskazywalo na wyrostek, ale stazysta mnie ze szpitala nie wypuscil, a pani chirurg rano stwierdzila, ze tniemy, bo nie wiadomo co to jest. Morfologia wykazala stan zapalny. Werdykt, mialam zapalenie otrzewnej i dzien, dwa dluzej i slubu by nie bylo. Na wlasnym slubie bawilam sie z opatrunkiem, tamponada i szwami na brzuchu. Wszystko skonczylo sie szczesliwie.
ło...! nie źle.
dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.

Mojej koleżance w technikum przed maturą rozlał się wyrostek. Ból masakryczny mówiła, jak ją odwiedzałam w szpitalu to tragedia, wyglądała fatalnie, ledwo się ruszała.

Cytat:
Dziewczyny Uwaga Mamy pierwszego chlopca ktory jest juz przy mamusi

Madziaqqq miala cc,malutki wazy 2300 i poki co jest w inkubatorku,z tych emocji az do niej zadzwonilam glos szczesliwy takze wszystko jest dobrze Powiedziala ze jak tylko bedzie mogla wysle nam zdjecie synka

Lekarze podjeli decyzje o cc bo malutkiemu zaczelo skakac tetno,najwazniejsze jednak ze juz po wszystkim i maluszek jest juz po tej stronie brzuszka !
klask i: Gratulacje!!!

Cytat:
Suqub mialas wsrod przodkow jakas czarownice albo wrozke ? Takie prorocze sny same z siebie sie nie biora :p
Pytanie z innej beczki do dziewczyn które juz mają dzieci. .. od wczoraj dość mocno boli mnie krocze przy każdym ruchu, jestem dość mocno opuchnieta na twarzy,dłonie i stopy tez az mnie stawy w dłoniach bola, mimo że cała ciaze nie mialam opuchlizny, no i caly czas boli mnie w podbrzuszu jak na okres. Jest prawdopodobne ze porod lada moment? Wg terminu zostalo 29 dni...

Nie mam pojęcia
Zwłaszcza, że mnie tak boli spojenie, ledwo dzisiaj chodzę. Prania nie mogłam ściągnąć bo takie miałam naciski na szyjkę i pęcherz, że się skulałam z bólu :/

Byłam morfologie robić. odebrałam wyniki.
płytki spadły z 90 tys na 89tys. niby nie duży spadek, ale jak minimum 140 tys, a do terminu zostało z 5 tygodni, tak wątpię że dostanę zielone światło na sn
no nic jutro się dowiem co i jak. Reszta parametrów też dużo słabiej, wskazują raczej na stan zapalny w organizmie, czyli faktycznie chora jestem

No i mam przez to gorszy już dzień. ech...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:37   #4002
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

Karo spojenie boli od 3 tyg ale od wczoraj samo krocze i szyjka bola tak jak by zaraz mialo mi tam cos pęknąć... sa chwile ze nie moge sie podniesc z lozka a jak stoje to az zgina w pol z bolu... zastanawiam sie czy to sie szyjka dalej rozwiera czy po prostu sie przygotowuje do tego...

27.09.2014 Najszczęśliwsza żonka na świecie
Lili już jest z nami 19.12.2014
Sweet Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:39   #4003
maczuma
Rozeznanie

Mamy podium, mamy pierwszego chłopaka, to teraz czekamy na pierwszy poród sn
Stary 2014-11-17, 11:40   #4004
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

Maczuma cos sugerujesz ? Chcialabym chociaz tydzien jeszcze wytrzymac zeby mala byla donoszona

Stary 2014-11-17, 11:42   #4005
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Karo spojenie boli od 3 tyg ale od wczoraj samo krocze i szyjka bola tak jak by zaraz mialo mi tam cos pęknąć... sa chwile ze nie moge sie podniesc z lozka a jak stoje to az zgina w pol z bolu... zastanawiam sie czy to sie szyjka dalej rozwiera czy po prostu sie przygotowuje do tego...

Olcia mam to samo uczucie co Ty.
Z tym, że jeszcze u mnie zbyt wcześnie na poród Obstawiam, że się przygotowuje to wszystko, co nie zmienia faktu, że myślałam dzisiaj jak ściągałam to pranie, że mi zaraz coś strzeli bo takie ból był kłujący.
Jutro mam wizytę to się dowiem czy się szyjka otwiera czy nie.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:43   #4006
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

Ja mam juz rozwarcie na jeden luzny palec i skrocona miekka szyjke wiec wszystko mozliwe :p

Stary 2014-11-17, 11:56   #4007
skrzatek24
Rozeznanie

Madziqqq gratulacje ogromne. Trzymam kciuki za zdrówko malucha.
Alekaz Tobie chyba nie pogratulowałam jeszcze, więc teraz gratuluję!

Paprika przyjęłam Twoją wiadomość z ogromnym smutkiem. Bardzo mi przykro, że tak się stało. Jesteś bardzo silną kobietą i taka też jest Twoja córeczka więc wiem, że się nie poddacie i zawalczycie o zdrowie. Może to nie najlepszy moment na rozmowę o pieniądzach (i mam nadzieję, że nie obrazisz się), ale domyślam się, że na leczenie czy rehabilitację takich maleństw potrzebne będą środki finansowe. Jeżeli jesteście/będziecie pod opieką jakiejś fundacji czy też będziecie zbierać pieniążki z 1% w przyszłym roku, to myślę, że niejedna z nas podzieli się "groszem". W razie czego będziemy czekać na informacje odnośnie możliwości wpłat.
Tymczasem życzę Wam dużo sił i fizycznych i psychicznych i ściskam mocno

Sweet Olcia przy okazji i mnie uspokoiłaś z tymi gwałtownymi ruchami małej. Ja odczuwam je czasem jak jak takie trzęsienie np. z zimna. A objawy mam bardzo podobne do Twoich jeżeli chodzi o ból spojenia, w nocy idę zgięta wpół do toalety, bóle okresowe i twardnienia mam codziennie wieczorem i nie przechodzą po nospie. Najlepsze jest to, że ostatnio wieczorami i w nocy czuję się jakbym miała za moment urodzić, a rano czuje się jak nowo narodzona. Nie pamiętam żadnych z tych objawów w poprzedniej ciąży. Sama byłam zaskoczona, że wówczas poród "przyszedł" tak nagle. Liczę na to, że jeszcze trochę wytrzymam w dwupaku, chociaż od czwartku rozpocznę 39 tydzień, więc dziecię już będzie teoretycznie bezpieczne. Ale uparłam się, że do wizyty, która mam dopiero w przyszły wtorek nie rodzę.

Co do zmian na twarzy moja koleżanka ostatnio nie widziała mnie trzy tygodnie i jak się spotkałyśmy, stwierdziła, że mam usta jak po botoksie

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2014-11-17 o 12:03
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:03   #4008
Kasiulka07
Raczkowanie

Hej
Pogoda okropna zimno aż się nie chce nigdzie wychodzić
Paprika o matko! Brak mi słów, strasznie Ci współczuję Będę trzymać kciuki i modlić za Twoją małą dziewczynkę, teraz już tylko musi być dobrze!
Madziq o rany ale niespodzianka gratulacje mam nadzieję że Twój malutki szybko wyjdzie z inkubatora i będziesz się mogła nim wreszcie nacieszyć

Kasiulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:05   #4009
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ringo6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.... Maczuma, co wy tam macie badania za darmo czy jak? Paprika, mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej. Jestescie bardzo dzielne i trzymamy kciuki za was . Olcia... Ja przeszlam wyrostek i cudem przezylam. I powiem cos, co warto zapamietac. NIE MA TYPOWYCH OBJAWOW WYROSTKA ROBACZKOWEGO -amen. A co do mojej historii to 3 tygodnie przed moim slubem bolal mnie brzuch i mialam problem z oddawaniem moczu -diagnoza z ip, zapalenie pecherza. 2 tygodnie przed moim slubem kosmetyczka, stomatolog, basen, praca. W pracy zrobilo mi sie zimno. Wszyscy wokol chorowali na grype zoladkowa, wiec pomyslalam, ze ja tez. Dzien pozniej po poludniu dostalam okres. Lezalam u narzeczonego i rzucilo mna na lozku. Nagle poczulam sie zle, slabo, choro, chcialo mi sie wymitowac, bolal brzuch. Po pol godziny przeszla mi slabosc. Maz mnie odwozl do domu. W nocy znowu zaczal bolec brzuch. Pojechalam na ip, w drodze do szpitala mi przeszlo. Nie chodzilam zgieta w pol, brzuch miekki, spodnie normalnie ubralam, dobrze wygladalam i nawet jak szlam na sale operacyjna to nikt nie mogl uwierzyc, ze mam rozlany wyrostek. Na usg brzucha bylo tylko cos rozlanego nad jajnikiem, nawet ginekologa zaliczylam i nic nie wskazywalo na wyrostek, ale stazysta mnie ze szpitala nie wypuscil, a pani chirurg rano stwierdzila, ze tniemy, bo nie wiadomo co to jest. Morfologia wykazala stan zapalny. Werdykt, mialam zapalenie otrzewnej i dzien, dwa dluzej i slubu by nie bylo. Na wlasnym slubie bawilam sie z opatrunkiem, tamponada i szwami na brzuchu. Wszystko skonczylo sie szczesliwie.
o kurcze, miałaś przejścia i to przed samym ślubem

Cytat:

Madziaqqq miala cc,malutki wazy 2300 i poki co jest w inkubatorku,z tych emocji az do niej zadzwonilam glos szczesliwy takze wszystko jest dobrze Powiedziala ze jak tylko bedzie mogla wysle nam zdjecie synka

Lekarze podjeli decyzje o cc bo malutkiemu zaczelo skakac tetno,najwazniejsze jednak ze juz po wszystkim i maluszek jest juz po tej stronie brzuszka !
AAAAA!!!!! Madziqq gratulacje!!! Synek drobniutki ale na pewno szybko nadrobi, najważniejsze, że wszystko jest dobrze Jak dobrze, że jednak ją zatrzymali w szpitalu i w odpowiednim momencie zareagowali.
Teraz niech odpoczywają i nabierają sił

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Byłam morfologie robić. odebrałam wyniki.
płytki spadły z 90 tys na 89tys. niby nie duży spadek, ale jak minimum 140 tys, a do terminu zostało z 5 tygodni, tak wątpię że dostanę zielone światło na sn
no nic jutro się dowiem co i jak. Reszta parametrów też dużo słabiej, wskazują raczej na stan zapalny w organizmie, czyli faktycznie chora jestem

No i mam przez to gorszy już dzień. ech...

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Co do zmian na twarzy moja koleżanka ostatnio nie widziała mnie trzy tygodnie i jak się spotkałyśmy, stwierdziła, że mam usta jak po botoksie
naturalny botoks

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:05   #4010
blow_ya_mind
Raczkowanie

Jejuuu ale wam zadroszcze skróconych, miękkich szyjek! Bylam w zeszly czwartek na ktg i u mnie zamknięte Jutro wizyta u mojej prowadzącej to może coś powie dobrego...
Zrobiłam sobie dłuugi spacer do rossmana i biedry. Kupiłam za 20 złoty wielkie puzzle z Peppą dla starszej Będzie już coś na święta

Od wczoraj zaczęłam też przygodę z laktatorem - masuję sobie nim sutki działa naskurczowo, podobno jeden ze skutczniejszych sposobów na przyśpieszenie porodu... zobaczymy...

Cytat:
Pytanie z innej beczki do dziewczyn które juz mają dzieci. .. od wczoraj dość mocno boli mnie krocze przy każdym ruchu, jestem dość mocno opuchnieta na twarzy,dłonie i stopy tez az mnie stawy w dłoniach bola, mimo że cała ciaze nie mialam opuchlizny, no i caly czas boli mnie w podbrzuszu jak na okres. Jest prawdopodobne ze porod lada moment? Wg terminu zostalo 29 dni...
Takie objawy mogą się pojawić parę dni przed porodem, ale są też takie babki które tak chodzą i miesiąc wcześniej! Nie wiadomo nigdy - ale myślę, że to dobre objawy znaczy, że organizm się przygotowuje.

Cytat:
Napisane przez Basjenia Pokaż wiadomość
to u mnie jest tak jakoś średnio ten brzuch...raz wyżej raz niżej...chociaż dzisiaj to kawe sobie mogłam postawić:P
Basia, musisz patrzeć na stojąco, jak siedzisz albo leżysz to brzuch się przesuwa.

Cytat:
[COLOR=Blue][I][B]Dziewczyny Uwaga Mamy pierwszego chlopca ktory jest juz przy mamusi

Gratulacje Madziaqqq!!

Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Macałam sobie ten brzuch i wg mnie to dno jest dość nisko, fakt zgaga mniejsza, ale wizualnie to nie zauważyłam żeby brzuch sie opuscił.
Może jak jesteś niska, albo masz krótki tłów to nie widać tak bardzo. Ja jestem niska i u mnie wizualnie nie wygląda na opuszczony, ale nawet ginka powiedziała, że faktycznie brzuch mam opuszczony...
Stary 2014-11-17, 12:10   #4011
maczuma
Rozeznanie

Blow, ja raczej z tych wysokich (175cm), ale jak dla mnie, to mały może siedzieć jeszcze w brzuchu
Stary 2014-11-17, 12:19   #4012
19Inka90
Wtajemniczenie

Dziewczyny za pozwoleniem Madziqqqq dodaje zdjęcie jej synka

Emilka
Stary 2014-11-17, 12:27   #4013
alekaz1
Zakorzenienie

Roksape jutro polozna bedzie i bedzie mi ratowac mam nadzieje tego cycka jednego. Mam juz nakladki tez kupione,maltan. Mala jest w becikui kocykiem przykryciem wiec luzik jesli chodzi o temperature.
Stary 2014-11-17, 12:28   #4014
Linea86
Raczkowanie

Cytat:
Madziqqqq gratulacje!! Mały jest słodziutki Aż się nie chce wierzyć, że takie maluchy w naszych brzuszkach są

Inka a Madziqqq nie wspomniała jak go nazwali ??
Stary 2014-11-17, 12:29   #4015
19Inka90
Wtajemniczenie

Prawdopodobnie będzie Kuba ale to jeszcze nam potwierdzi

Emilka
Stary 2014-11-17, 12:33   #4016
maczuma
Rozeznanie

Madziqqq, mały jest przesłodki Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego
Stary 2014-11-17, 12:36   #4017
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

Ale cudny chlopczyk Madziqqq gratulacje jeszcze raz

Stary 2014-11-17, 12:49   #4018
Trusiulandia
Zakorzenienie

Cytat:

O ja !! Gratulacje dla Mamusi!! Cudowny!!

Mnie wczoraj też spojenie napierniczalo i brzuch napięty i twardnieje, na twarzy też worki.pod oczami i zapuchnieta
A tak sobie myślę czy wody.mi się.nie sącza ale wątpię..
W sobote jak.przytaszczylam zakupy z Biedronki to całe majtki mokre i getry też trochę i myślałam ze to tyle wydzieliny bo też białe tylko rzadsze a dzisiaj też i chodzę z wkładką

I tak myślę o tym co pisała Roksi i sama nie wiem

Cytat:
Śliczny!! GRATULACJE jeszcze raz pięknego synka

13 września 2008
15
września 2012
04.04.2014 II

Julianek 16.12.14r. 5.05!
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:51   #4019
Roksape
Zadomowienie

Madziqq synek cudowny
Jeszcze nie widziałam zdjęć na mailu, ale nie mam neta na kompie, bo robią konserwacje internetu...
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:54   #4020
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie chce zapeszac ale Emilka musi być juz naprawdę nisko a dlaczego tak twierdze ?? Otóż jem ostatnio wszystko co chce a nie mam zgagi tfu tfu tfu żeby tylko nie zapeszyc
Ty wiesz co ja też tak mam....Jeszcze kilka dni temu jadlam późną kolację i nockę miałam z głowy...a teraz luz...oł noł

Cytat:
Madziaqqq miala cc,malutki wazy 2300
Gratulacje klask i:

Cytat:
A Ja sie witam dzisiaj w 38 tc z Emilka jeszcze tydzien i "ciaza donoszona"
Piąteczka, idziemy równiutko, przy czym Ty już masz ochotę tulić Emilkę,a ja jeszcze za wszelką cenę chcę przytrzymać Antka w brzuchu...a niestety okoliczności nie sprzyjają....

Masakra Laski, dziś wracając z przedszkola, po zawiezieniu corki, miałam stłuczkę.. Siedzę i ryczę... Wydatków co nie miara a tu jeszcze mandat 500 zł, punktów nie liczę...nosz ja p@#$%$$#ę!!!!!!Nie wspomnę już o tym ile nerwów mnie to kosztowało. Młody chyba też wystraszony, bo od 2 godzin się nie rusza.... Dziś jeszcze odbieram wyniki badań ,jak sie okaże ,że mam na pocieszenie cholestazę, to chyba od razu pojadę na porodówkę i będę błagać, żeby wyjęli Młodego, bo ze mną to tylko same stresy ma. A Tż mi powiedział, że jestem non stop marudzącą jędzą....

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości