Mamusie Majowe 2015!! cz. 3 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 16:35   #901
sylwia01485
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
a tak wgl to zauważyłam, ze mam rozstępy na piersiach
miałam taki zygzak na jednym, ale myślałam, ze to po tz-cie po ostatnich seksach on potrafi teren zaznaczyć czasem

a tu wczoraj tak ogladam te piersi a tu rozstępy, patrzę na drugie, też

JA NIE CHCĘ [COLOR="Silver"]
Mi też się po pierwszej ciąży zrobiły, nigdzie indziej, tylko na biuście, bo mi bardzo urósł. Z czasem zbladły i nie rzucają się w oczy, ale cycki nie wyglądają już tak ładnie jak kiedyś...

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
hej!
Sylwia, powiem Ci, że aż się wierzyć nie chce z tym zwolnieniem.. ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałam moja gin żadnego problemu nie robi..
Santi - u mnie w pracy 90% dziewczyn mówi to samo, co Ty. Ale kilka spotkało się z odmową, bo to nie choroba. Tylko one wtedy znalazły kogoś innego, a mnie trochę blokują problemy z szyjką, bo w razie operacji, to chciałabym, żeby to ten mój gin mnie operował

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Witam się z domu... w końcu dziś rano przyszli lekarze cała ekipa z ordynatorem na czele chyba i mówią, że po badaniu zobaczymy czy mogę iść do domu. Muszę przyznać, że mało delikatny był ale spoko mówi, że mogę iść. To pytam czy znana jest przyczyna tego krwawienia a on mi na to, że mogło dojść do poronienia, że jajeczko się mogło odkleić ale przykleiło się z powrotem.... normalnie mnie wmurowało od piątku ani jednej informacji a tu na do widzenia takie coś.
No i L4 do końca tygodnia, duphason i nospe 3x dziennie ! Zastanawiam się czy to jest dobre rozwiązanie no i zero szaleństw z hasbendem.. kurczę to takie smutne, że już na samym początku tak źle się dzieje
Dziwne to tłumaczenie trochę - to od razu tego nie zauważyli

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie.
Dziewczynka potwierdzona na 100 % ! Będzie Ewa! Mała ma 12 cm i 163 g Ciąża rozwija się książkowo. Mam więcej pić ze względu na serce. Szyjka zamknięta. A lekarz dosłownie powiedział,że ogólnie jest zaje.....ie 8.12 genetyczne

i proszę się nie kłócić!
gratuluję córki

Cytat:
Napisane przez angelika8818 Pokaż wiadomość
Powiedz lekarzowi. Mi moja ginka ostatnio sie pytala ile spie ja mowie okolo 12 godz na dobe a ona ze odpowiednio bo tyle w ciazy spac powinnam a pytala bo niektore kobiety w ciazy nie moga spac wiec trzeba jakos na to zaradzic ale jak to ja nie wiem.
Powiem, jeśli do 4 grudnia wytrzymam bez snu - dopiero wtedy mam wizytę.

Cytat:
Ja mam to samo ze spaniem. Wiecej nie śpię niż śpię
Ja tak miałam od początku, ale teraz coraz częściej nie śpię wcale, calusieńką noc

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja teraz też śpię około 12 godzin.
zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
częściowo ja...potrafię sie obudzić w środku nocy i nie spać, albo kłade sie przed północa i kulam sie do 2...czasem 3... ale ja mam o tyle dobrze, ze mogę przymknąć oko w dzień...

a ciebie na prawde podziwiam...a jak te Twoje wymioty??
Ja właśnie wcześniej spałam do ok 3 nad ranem, a potem do rana czuwanie. A teraz jest horror. Męczy mnie to strasznie, jak co godzina patrzę na zegarek i wiem, że o 5 muszę wstać do roboty...

Wymiotuję dalej, ale mam dni bez wymiotów co parę dni. Na szczęście harmonogram haftów zmienił się z popołudnia na tuż przed snem, ok 22.
Ale mdli mnie dalej tak samo, tu się nie zmieniło

W piątek miałam załamanie nerwowe, bo po wymiotach tak strasznie mnie piekło gardło, czułam się słabo i rozbolała mnie głowa, że rozpłakałam się z niemocy, dodatkowo jeszcze z takiej żałości, że mimo tego złego samopoczucia, nawet na lekarza nie mogę liczyć.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 16:36   #902
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Witam się po wizycie.
Dziewczynka potwierdzona na 100 % ! Będzie Ewa! Mała ma 12 cm i 163 g Ciąża rozwija się książkowo. Mam więcej pić ze względu na serce. Szyjka zamknięta. A lekarz dosłownie powiedział,że ogólnie jest zaje.....ie 8.12 genetyczne

i proszę się nie kłócić!
No to gratulacje! Juz 8.12 polowkowe?! Ja planuje ok 20.12..

Klotnie klotnie... Jak zyc?!
Stary 2014-11-17, 16:44   #903
mimi_77
Zakorzenienie

Ale macie powod do klotni, no no pozazdroscic.....

Siedzimy z tz na poczekalni, jeszcze 2 babki przedemna. Zaczynam sie stresowac czy genetyczne dobre wyszly . Moze plec bedzie widac.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 16:47   #904
Santilia
Wtajemniczenie

Sylwia, idź do innego lekarza, po L4.. na prawdę, szkoda Ciebie i dziecka, bo przecież na Maleństwo też to wpływa.. Przemyśl to jeszcze raz poważnie, jest sens aż tak się męczyć?

Opulka, jedź dla bezpieczeństwa i daj znać co wyszło!

zjadłam lasagnę, ale była dobra
a teraz myślę nad prezentami świątecznymi.. nie mam pomysłu:/

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 16:55   #905
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opulka Pokaż wiadomość
Czekam aż TŻ z pracy wróci i jedziemy na izbę chyba Wystarczy, że się pochylę (nie pochylam się ) i od razu przystanek łazienka. Mdli non stop, nic nie tyję, a wizyta dopiero 27. Takie pf...
jedź żebyś sie nie odwodniła

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
No to gratulacje! Juz 8.12 polowkowe?! Ja planuje ok 20.12..

Klotnie klotnie... Jak zyc?!
to będzie 20tc (dokłdnie 19t2d), a mój gin robi je do 21 tc bo jeśli by było coś nie tak to jest czas na reakcję

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ale macie powod do klotni, no no pozazdroscic.....

Siedzimy z tz na poczekalni, jeszcze 2 babki przedemna. Zaczynam sie stresowac czy genetyczne dobre wyszly . Moze plec bedzie widac.
Trzymam kciuki!
Cytat:
Sylwia, idź do innego lekarza, po L4.. na prawdę, szkoda Ciebie i dziecka, bo przecież na Maleństwo też to wpływa.. Przemyśl to jeszcze raz poważnie, jest sens aż tak się męczyć?

Opulka, jedź dla bezpieczeństwa i daj znać co wyszło!

zjadłam lasagnę, ale była dobra
a teraz myślę nad prezentami świątecznymi.. nie mam pomysłu:/
a ja na początku grudnia mam rocznicę i urodziny TŻ i to dopiero pustka w głowie
Stary 2014-11-17, 16:58   #906
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
jedź żebyś sie nie odwodniła

to będzie 20tc (dokłdnie 19t2d), a mój gin robi je do 21 tc bo jeśli by było coś nie tak to jest czas na reakcję

Trzymam kciuki!

a ja na początku grudnia mam rocznicę i urodziny TŻ i to dopiero pustka w głowie
ja w czwartek mam 8 rocznicę z TŻ pewnie skończy się na jakiejś kolacji i tyle, w styczniu 1 rocznica ślubu i tu dopiero będzie zonk

M

Stary 2014-11-17, 16:59   #907
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Witam się po wizycie.

i proszę się nie kłócić!
gratulacje i dla Ciebie i dla Ewuni - niech zdrowo i pięknie rośnie

Cytat:
Napisane przez angelika8818 Pokaż wiadomość
To podobnie jak ja ale zauroczyl mnie ten lezaczek
Ja też póki co czekam z zakupami, może coś na święta po połówkowym kupię, albo już po nowym roku. W sumie na razie nie mam tak że muszę już kupować, wolę jeszcze poczekać, jakoś zawsze się boję, że to za wcześnie. No ale zobaczymy jak długo tak wytrzymam

Cytat:
też na początku grudnia mój mężczyzna ma urodziny, i zupełnie nie wiem co kupić chciałabym go jakoś fajnie zaskoczyć, mam nadzieję że coś jeszcze wymyślę

Edytowane przez jagodowa07
Czas edycji: 2014-11-17 o 17:02
jagodowa07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 17:02   #908
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Santi - uwierz, myslę o tym codziennie... Ale nie realizuję, bo z dnia na dzień żyję nadzieją, że może to wreszcie koniec tego złego samopoczucia i już będzie dobrze, a jak przychodzi wieczór - to załamka, że jednak nie...A potem myślę, że może jutro będzie lepiej - i tak wkoło Macieju.
Stary 2014-11-17, 17:05   #909
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Santi - uwierz, myslę o tym codziennie... Ale nie realizuję, bo z dnia na dzień żyję nadzieją, że może to wreszcie koniec tego złego samopoczucia i już będzie dobrze, a jak przychodzi wieczór - to załamka, że jednak nie...A potem myślę, że może jutro będzie lepiej - i tak wkoło Macieju.
może warto się w takim razie choć 1 RAZ skonsultować z innym lekarzem?
Stary 2014-11-17, 17:12   #910
kasienka1985
Zakorzenienie

czesc!
zostawić Was na pół dnia

Cytat:
Kasienka, a ja Ci życzę, żebyś znalazła takiego, który będzie z Tobą nie ze względu na dziecko Tamten albo niech zmądrzeje albo da Ci święty spokój...
może kiedyś takiego znajdę na razie muszę jakoś ogarniać życie sama
Cytat:
Kasiu, ja to musze być beznadziejna...zero wyczucia ;( w ciąży to jednak jestem jak słoń w składzie porcelany ja tu rzygałam tęczą, a tobie wcale nie musiało być miło przepraszam
kochana no co Ty , przestań głupoty opowiadasz
cieszę się z Waszego szczęścia
ja tak szczerze i pozytywnie Wam zazdroszczę!
muszę wierzyć , że może i mnie się kiedyś w końcu poszczęści
Cytat:
Nie, nie masz racji, ale cóż, jeśli ktoś nie chce przyjąć logicznych argumentów (szklanka wody, pierwsza strona gdzie wyraźnie masz 13t 1d- 14 tydzień) to ich nie przyjmie no i co zrobisz Ludzie nie mają wyobraźni matematycznej i to akurat im się często myli, czasem widzę też błędy na stronach dzidziusiowo-parentingowych.
Moja mama (położna, racja) gdy miałam problem i potrzebowałam rady lekarza a było to kilka dni temu (16 tydzień 3 dzień równo) zadzwoniła i powiedziała, że córka jest teraz w 17 tygodniu i ma taki i taki problem i czy mógłby pan doktor...

A zerowa doba życia to zupełnie inna para kaloszy, już po ciąży. Nie liczysz tak samo ciąży i po ciąży, często gęsto dzieci rodzą się jako trzymiesięczniaki bo są takie duże, albo mają wiek ustalany, bo są wcześniakami...to zupełnie już inna bajka
ech... strasznie jesteś konfliktowa moja droga nie podoba mi się to...
Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Opulka Ty mały złośliwcu
muszę się z tym zgodzić...
po co do cholery wywołujecie takie kwasy w dodatku z tak bzdurnych powodów?
niewiarygodne
Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Matko teraz sobie tytuły będziecie wypominać sory ale dla mnie zachowujecie się jakbyście dopiero skończyły gimnazjum . Tyle w temacie.

Cytat:
Witam się po wizycie.
superowe wieści
od razu się milej zrobiło
Cytat:
Przeczytalam że znowu jakaś kłotnia (o głupotę i to jaką!), więc nawet nie nadrabiam...
odechciewa mi się tu momentami zaglądać, gdyby nie to, że z częścią jestem prawie od początków;P

idę doglądać lasagnę w piekarniku
mam tak samo niestety jak takie coś widzę
Santi- ambitny obiadek

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Sylwia!!!! marsz do innego lekarza po zwolnienie!! czemu się tak męczysz kobieto??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 17:15   #911
weron1
Rozeznanie

Lily ofthe Valley w domu najlepiej Nie martw się też mamy zakaz seksu do końca ciąży. A z tym poronieniem to pewnie musieli cos powiedzieć, a że zawsze zakładają najgorsze scenariusze to wiem, bo sama jak wychodziłam ze szpitala dowiedziałam się, że spoko już nie plamie ale "zagrożenie poronieniem nadal jest". Teraz już się tym aż tak nie przejmuję, ale pamiętam, że pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala był dla mnie stresujący, bo ciągle miałam słowa lekarza w głowie.

Dziewczyny co do magistrów, doktorów itp to ja mam takie zdanie, że w dzisiejszych czasach każdy może sobie zrobić stopień naukowy i mieć siano w głowie. Znam wielu ludzi, którzy mają podstawowe wykształcenie i są mega inteligentni i takich ludzi podziwiam. My z tz mamy wyższe wykształcenie, ale co z tego. Nigdy nie pozwalam moim pacjentom czy ich rodzicom mówić do mnie "pani mgr", bo to głupie i źle się z tym czuję. Wolę po imieniu. Zdecydowaliśmy tez z tż, że jak nasze dziecko nie będzie chciało iść na studia to spoko-studia nie sa najważniejsze. Byle się życiowo dzieciak ogarnął :-P

Izuniaa89 ale fajnie, że wiesz już na 100% gratulacje

fistaszek24 tez troszkę się boję jutra.

Santilia ja wczoraj robiłam lasagne. Zaprosiłam teściową i babcię tz na obiad i zaplanowałam lasagne i dressing z bananów do ciasta. O 15:30 już przygotowaną lasagne wstawiam do wcześniej włączonego piekarnika a tu co? Okazuje się, że piekarnik się nie nagrzał...:/ Tak sie wkurzyłam, bo goście mieli przyjść na 16.00...Przyszedł tz-nastawił zegar w piekarniku, bo był nienastawiony i okazało się, że zaczął działać :-P Normalnie budyń a nie mózg. Obiad był trochę opóźniony, ale lasagne pyszne

Opulka; napisz co się dzieje?
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 17:26   #912
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
może warto się w takim razie choć 1 RAZ skonsultować z innym lekarzem?
właśnie, może warto, żebyś poszła skonsultować się z innym lekarzem?

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
czesc!
zostawić Was na pół dnia

może kiedyś takiego znajdę na razie muszę jakoś ogarniać życie sama

kochana no co Ty , przestań głupoty opowiadasz
cieszę się z Waszego szczęścia
ja tak szczerze i pozytywnie Wam zazdroszczę!
muszę wierzyć , że może i mnie się kiedyś w końcu poszczęści

ech... strasznie jesteś konfliktowa moja droga nie podoba mi się to...

muszę się z tym zgodzić...
po co do cholery wywołujecie takie kwasy w dodatku z tak bzdurnych powodów?
niewiarygodne

superowe wieści
od razu się milej zrobiło

mam tak samo niestety jak takie coś widzę
Santi- ambitny obiadek

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Sylwia!!!! marsz do innego lekarza po zwolnienie!! czemu się tak męczysz kobieto??
mogę podzielić się obiadem ;P dobry był!
a teraz opędzlowałam granata, dzisiaj już chyba nic w siebie nie zmieszczę

Weron, powiem Ci że ja też cierpię na bezmyślność. no dzisiaj TŻ chciał mnie udusić za ten telefon. ale co ja poradzę, ze nie był mi potrzebny, a okazało się że się popsuł..

M

Stary 2014-11-17, 17:38   #913
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się po wizycie.

i proszę się nie kłócić!

Cytat:
witam się po kolejnym dniu w pracy. Ciągnę na oparach

Czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Ja regularnie nie śpię w nocy - nawet minuty - tak kilka nocy w tygodniu Potem w pracy nie mogę normalnie funkcjonować, bo jak byłam na l4, to czasem w ciągu dnia przytrenowałam oko, a teraz nie mam kiedy...
Ciekawe, czy lekarz by mógł na to coś przepisać, bo wyglądam jaj zombie...

Idę zerknąć, co u Was.
biedaczko
Cytat:
Czekam aż TŻ z pracy wróci i jedziemy na izbę chyba Wystarczy, że się pochylę (nie pochylam się ) i od razu przystanek łazienka. Mdli non stop, nic nie tyję, a wizyta dopiero 27. Takie pf...
Ja bym z czymś takim nie jechała, no ale skoro bardzo Cię to martwi to lepiej byś się uspokoiła. Daj znać co i jak.
Cytat:
No a Twój lekarz będzie wiedział, że na L4 jesteś jakbyś sobie u innego to załatwiła a nadal do niego chodziła?

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 17:39   #914
LuckyLove
Zadomowienie

Iza gratuluję córeczki
Opulka jedź i daj znać co powiedzieli.
Sylwia biedaku odpocznij wolne dobrze Ci zrobi a złe samopoczucie niebawem minie
Mimi będzie dobrze
Ja na genetyczne mam iść przed Świętami

chwalę się .. Przed chwilą odebrałam robot kuchenny, walizkę ze sztućcami 72el. z Ambitions i noże Fiskars 7szt ze stojakiem
Stary 2014-11-17, 17:41   #915
Nadzieja87
Zakorzenienie

ja już zapowiedziałam mojemu , ze świąt w tym roku nie bedzie :P Znaczy beda ale bez prezentów Chyba ze coś symbolicznego... bo taki niefart mi sie trafił, ze chłop 11 grudnia urodziny ma...29 lat kończy...w zeszłym roku były urodziny z pompą, chłopacy to przez 2 dni na kacu chodzili potem święta też prezent nie mały dostał...teraz nie ma miejsca na takie wydatki...głupio zrobiłam, ze go ostatnio przyzwyczaiłam do drogich prezentów
Stary 2014-11-17, 17:41   #916
TienShan
Zakorzenienie

leżaczek z tiny love świetny ale ja nie inwestuję, moje dziecko po pół roku zrezygnowało ze swojego, za nic nie dał się tam posadzić, do dziś nie ma na to ochoty jak gdzieś jesteśmy i leżaczek tam jest teraz nie będę ryzykować, pewnie i tak rzadko będziemy używać (będę się bała by synek nie zrobił krzywdy malcowi, który leży tak nisko )

Stary 2014-11-17, 17:45   #917
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kasiu

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Sylwia, też jestem tego zdania ze powinnas udac sie na jakas konsultacje do innego lekarza...zreszta takiego zdania byłam już wcześniej... to jest jakaś paranoja, zeby ciężarna kobieta musiała tak cierpieć
Stary 2014-11-17, 18:14   #918
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
musiałam!

Cytat:
Witam się po wizycie.

i proszę się nie kłócić!
Superrr Gratki córeczki

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Jak ja się boje jutra .
Nie bój, będzie dobrze trzymamy
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 18:15   #919
weron1
Rozeznanie

Ja chodzę do dwóch lekarzy: jeden na nfz drugi prywatnie i oboje pytają zawsze czy wypisać zwolnienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 18:19   #920
dorka607
Wtajemniczenie

Serniczek rewelka, naprawdę polecam Ale uwaga-słodki strasznie

spód- 175 g herbatników rozkruszonych do tego wlać 40 g rozpuszczonej margaryny/masła. uformować cisto i wykleić spód.

500 ml kremówki 30 % lekko ubić, dodać 500 g mascarpone i 4 całe białe czekolady rozpuszczone w kąpieli wodnej <myślę, że 3 w zupełności wystarczą>.

Do lodówki na 8 godz.
Można podawać z dowolnymi owocami
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 18:36   #921
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Serniczek rewelka, naprawdę polecam Ale uwaga-słodki strasznie

spód- 175 g herbatników rozkruszonych do tego wlać 40 g rozpuszczonej margaryny/masła. uformować cisto i wykleić spód.

500 ml kremówki 30 % lekko ubić, dodać 500 g mascarpone i 4 całe białe czekolady rozpuszczone w kąpieli wodnej <myślę, że 3 w zupełności wystarczą>.

Do lodówki na 8 godz.
Można podawać z dowolnymi owocami
oo chyba nie dałabym rady z taką ilością białej czekolady

Stary 2014-11-17, 18:36   #922
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dziewczyny, mamy tu kogoś ze zmysłem estetycznym manualnym czy coś??
Stary 2014-11-17, 18:41   #923
LuckyLove
Zadomowienie

Mmmm Chyba się skuszę na weekend Dorka a ten przepis to na jaką blaszkę/tortownicę ? Ja robiłam piernik z jakiegoś przepisu z gazety "Kocham Ogród" O matko, co za porażka.... Fakt smakuję fajnie, jak te ciastka pierniczki ale wygląda .. taki cieniutki jak zwykle ciastka i twardy ;/ robiłam na zwyklej a to miało myć na dużej blaszce tej od pieca to już sobie nie wyobrażam jaki byłby cieniutki jak herbatnik chyba.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 18:42   #924
weron1
Rozeznanie

A po co Ci taki ktoś?
Stary 2014-11-17, 18:52   #925
Nadzieja87
Zakorzenienie

Bo mam szkło, spore szkło do wykorzystania około 30 cm wysokie i pomyślałam, że możnaby coś świątecznego zrobić w tym tylko co
No i teraz szukam pomysłów, bo ewentualnie jutro mogłabym co dokupić

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2014-11-17 o 18:53
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 18:54   #926
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Bo mam szkło, spore szkło do wykorzystania około 30 cm wysokie i pomyślałam, że możnaby coś świątecznego zrobić w tym tylko co
No i teraz szukam pomysłów, bo ewentualnie jutro mogłabym co dokupić
Eee, ze szkła? Wychodzi, że nie mam takiego zmysłu, ale dla mnie to nie nowość.
Stary 2014-11-17, 18:56   #927
Nadzieja87
Zakorzenienie

Nie no....myśle żeby do środka jaka świece czy bombki wsadzić?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-17, 18:58   #928
Nadzieja87
Zakorzenienie

Mam takie ooooo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1416250752100.jpg (104,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-11-17, 18:59   #929
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Mam takie ooooo
Ooo, mam takie same cuś.
Stary 2014-11-17, 19:00   #930
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość

No a Twój lekarz będzie wiedział, że na L4 jesteś jakbyś sobie u innego to załatwiła a nadal do niego chodziła?
No właśnie chyba będę kombinować tak, żeby się nie dowiedział.

Obiecuję, że jeśli mi się znacząco nie poprawi do piątku, to pojadę do innego gina tylko po l4, najwyżej będę chodzić do dwóch.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości