Styczniowe mamusie 2015, cz. VII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 23:03   #2671
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Podobne jak kiedyś buffalo

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Gadalam trochę ze swoją teściową. I nie powiem trochę mnie wkurzyla podejściem, aby nie brać Tzta na poród. Delikatnie wytłumaczylam,ze chcę aby był obok przecież nie będzie siedział przy mojej jamie z Bożena
A jakich użyła argumentów żeby nie brać?

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Kinqaa a co teściowej do tego?masakra
Widzę, ze na teściową jesteś tak samo wyczulona jak ja

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 23:05   #2672
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Kinqaa a co teściowej do tego?masakra
No musi wtrącic trzy grosze hehe ale wiesz...jak wytłumaczylam to nie kontynuowala dalej :P
Bez przesady, ja wiem, że różnie faceci reagują, ale nie pozwolę aby mi tz tam zaglądał tylko był obok...Nawet żeby głupią wodę podac do picia. Wiem,ze to bardzo potrzebne...

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Karoloo no , ze po porodzie różnie faceci reagują ...mogą mieć jakąś traume czy cos. W ten deseń. Nie pozwolilam jej rozwinąć tematu tylko wytłumaczylam ze swojej perspektywy , ze ja chcę aby Tz byl.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 23:17   #2673
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
No musi wtrącic trzy grosze hehe ale wiesz...jak wytłumaczylam to nie kontynuowala dalej :P
Bez przesady, ja wiem, że różnie faceci reagują, ale nie pozwolę aby mi tz tam zaglądał tylko był obok...Nawet żeby głupią wodę podac do picia. Wiem,ze to bardzo potrzebne...

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Karoloo no , ze po porodzie różnie faceci reagują ...mogą mieć jakąś traume czy cos. W ten deseń. Nie pozwolilam jej rozwinąć tematu tylko wytłumaczylam ze swojej perspektywy , ze ja chcę aby Tz byl.
dobrze, że się nie wdałaś w rozmowę.

Nic uciekam spać

DOBRANOC

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 23:20   #2674
smerfetka2808
Zakorzenienie

Kinqa, o ludzie co ja to obchodzi? przecież nie będzie Ci do "kuśki" zaglądał!
dobrze że faktycznie nie wchodziłaś w nią w głębszą konwersację bo szkoda by było Twoich nerwów.

teja, a co Ty robiłaś że przegapiłaś ta promo w Smyku?
a w ogóle jak zajęcia z języka migowego?

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

karoloo, kolorowych
Stary 2014-11-17, 23:24   #2675
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Kinqa, o ludzie co ja to obchodzi? przecież nie będzie Ci do "kuśki" zaglądał!
dobrze że faktycznie nie wchodziłaś w nią w głębszą konwersację bo szkoda by było Twoich nerwów.

teja, a co Ty robiłaś że przegapiłaś ta promo w Smyku?
a w ogóle jak zajęcia z języka migowego?

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

karoloo, kolorowych
Cały weekend byłam na kursie (jest mega! Baaardzo mi się podoba, ale nauki będzie co nie miara ), a od trzech dni pomagamy mojemu bratu w przeprowadzce i jak wracałam do domu to nie miałam siły palcem kiwnąć mam nadzieję, że się jeszcze jakaś promocja trafi
Stary 2014-11-17, 23:50   #2676
dusiolka
Zakorzenienie

Karoloo a jakże :p
Dla mnie to moze tz stać nawet od strony wychodzącej główki,przynajmniej bedzie widział
Ile to zachodu ;p prwnie by sie i tak
Nie odważył bo juz sie boi ze zemdleje lol
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 00:02   #2677
Kinqaa
Zakorzenienie

Najlepsze jest to, ze Tz to chce odciąć pepowine i zaglądać jak glowka wychodzi na to drugie chyba się nie zgodze chociaż nie wiadomo jak to sie potoczy,jak w trakcie akcji będzie się zachowywał. A dwa nie wiadomo czy urodze naturalnie.

you have lost a diamond

Stary 2014-11-18, 00:29   #2678
kleo111
Zakorzenienie

Kochane gratuluje wszystkich wizyt Bardzo sie ciesze, ze wszytsko jest ok

A ja nie moge spac, tak mnie zgaga meczy Do tego od wczoraj mam cholerny bol w klatce piersiowej, czuje taki ciezar, nie wiem od czego. Nawet lezenie na lewym boku sprawia mi bol

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 01:17   #2679
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepsze jest to, ze Tz to chce odciąć pepowine i zaglądać jak glowka wychodzi na to drugie chyba się nie zgodze chociaż nie wiadomo jak to sie potoczy,jak w trakcie akcji będzie się zachowywał. A dwa nie wiadomo czy urodze naturalnie.
A był przy pierwszym porodzie?

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 03:29   #2680
fashionaddicted
Zakorzenienie

Tralala a ja nie spie...
Reka mnie rwie, noga mnie rwie i po obudzeniu sie na siku juz nie zasnelam. I tak sie mecze id godziny i zaraz mnie trafi.... plus co jamis czas brzuch mnie boli.
Nienawidze nocy:/
Stary 2014-11-18, 06:21   #2681
bajlaga
Zadomowienie

Dzień dobry spać nie umiem

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Oo właśnie mialam pytac Was o opinie.ciuszki ze sklepu nowe pierzecie i prasujecie ? Bo rozmawialam z moja bratowa i mowila ze wystarczy uprasowac , a znowu jak tak czytam to niektórzy piora i prasuja
Najpierw pranie, potem prasowanie prędzej założyłabym niewyprane używane niż nowe (yyy, ale nie z lumpa)
Dla siebie nowe też zaczęłam prać, bo to jaką podróż te ciuchy do nas przechodzą to

elvira, Szczeperka ciekawe te sposoby, podrzucę je Tżtowi niech walczy

Katerina niezły

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Tak mi się przypomniało jak z miesiąc temu byłam u fotografa który gdy skapnął się że jestem w ciąży to był totalnym szoku i go potraktowałam... specyficznie

Nasza rozmowa wyglądała tak:
- Pani jest TEN-TEGO? (powiedziane tonem jakby zobaczył nagle obcego)
- Nie, ja jestem zwyczajnie gruba

Jego mina bezcenna

Maritxell
ja z kolei nie jem prawie w ogóle ryb a zjadłabym jakiegoś łososia

jasowaa ja na razie zakupiłam jedną koszulę, powiem, że ciężki to był wybór jaki rozmiar wziąć, by pomieściła jeszcze większy, styczniowy brzuszek, ale nie była jak worek na śmieci jeszcze chciałabym dwie... a do porodu to raczej ubiorę wielką bluzkę męską

ewka co do bólu pleców... zauważyłam, że boli mnie po lewej stronie, gdy leżę na słynnym lewym boku, muszę wtedy obrócić się na prawy i ból znika

lilijka

smerfetka za wizytę super, ze wszystko ok z Artusiem mój Młody też się chwali tym siusiakiem, a buzię chowa bezwstydnik
też ciągle patrzę na Jego fotki

LindaC wierzę, że z Małym wszystko ok może po prostu jest drobny... dla mnie sterydy brzmią: ale wiedzy o nich nie mam w sumie żadnej, zobaczymy co Twój lekarz powie

AsiaW Młody w 26t5d ważył 1050 g

ellyunia super ciuszki

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Może któraś się skusi KLIK
boooskie

elvira Kinqaa miała cesarkę, więc obstawiam, że jej Tż nie było przy porodzie, ale zaraz się dowiemy a Ty się trzymaj dzielnie
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 07:08   #2682
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry..... od 2 w nocy męczy mnie migrena Próbowałam się przespać, ale nie ma szans na to. Skapitulowałam i wzięłam paracetamol. Później zaczęły się Nie wiem co mi jest. Czyżby znowu to wszystko z nerwów? Mąż skutecznie mi je wczoraj popsuł.
MUSZĘ iść dzisiaj na badania (wizyta w czwartek), tylko jak ja dam radę
Siuśki już w pojemniku, teraz czekam, aż córka się obudzi, zaprowadzam ją do przedszkola i wio na badania (pewnie dotrę tam ok 9-10)

Dziewczyny odkryłam, że mi na ZGAGĘ pomaga GUMA DO ŻUCIA. Spróbujcie. Bo wszystkie te specyfiki nie działają
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 07:18   #2683
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
A był przy pierwszym porodzie?
Nie był

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Bajlaga jak to spać nie umiesz?

Kur...mam chore sny. Boję się zasypiac. Śniło mi się dzisiaj, ze młodą ktos porwał. Jezu...

you have lost a diamond

Stary 2014-11-18, 08:05   #2684
pepa_
Rozeznanie

hej hej
spac nie moge od 6 Mala obija mi chyba wszystkie mozliwe wnetrznosci, a juz myslalm ze powtorze wczorajszy marton w spaniu

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dzisiaj zobaczyłam jak mi się strasznie twarz zaokrągliła, masakra :P No ale 10kg na plusie jest to gdzieś pójść musiało oprócz brzucha i nóg :P
widze ze z waga idziemy leb w leb albo brzuch w brzuch- ja tez 10kg, ale w sumie to nie wiem gdzie to sie chowa, bo poza brzuchem nadal nie widze zbytnich zmian, a i sam brzuch wielki nie jest. Mnie z kolei denerwuja uwagi ze jakis za maly brzuch mam, za malo przytylam czy lekarz nic na to nie mowi itp. ucinam temat ze pierwszy raz w zyciu wzialam sie za odchudzanie i dziala- dezorientacja rozmowcy bezcenna niech spadaja wszyscy komentatorzy szczegolnie ci, ktorzy w ciazy nigdy nie byli

Cytat:
Napisane przez Maritxell Pokaż wiadomość
A wracając do tematu koszul, kupowała je któraś z Was na allegro? Dostałam własnie kolejny kupon i może bym go wykorzystała własnie na nie bo jak nie teraz to nie wiem kiedy

I zaczęłam się dziś zastanawiać, czy po porodzei, zakładając, że będę karmić piersią to bardzo powinna się moja garderoba zmienić? Dużo powinnam mieć bluzek/topów takich typowych dla karmiących? Czy zwykłe klasyczne nie będą bardziej upierdliwe w "obsłudze" ? Doświadczone mamuśki, podpowiecie coś?
Ja zamawialam na allegro takie z duzym sercem na srodku i rozpinane po bokach do karmienia za k 21 zl byly- za ta cene nienajgorsze, Smerfetka (chyba) uzywa takiej i nie narzeka

A co do ubran/bluzek na po porodzie to nawet o tym nie pomyslalam- a praktycznie nawet zadnej jakiejs rozpinanej bluzki nie mam;/
dzieki, teraz dopisuje kolejna pozycje na liscie zakupowej

Asia a nabylas te poduszeczki?- pod katem przyszlych zakupow zastanawiam sie czy nie zajmuja jakos duzo miejsca w lozeczku...

Ellyunia extra zakupy kusisz kusisz a ja juz nalozylam na siebie zakaz zakupu malych ubranek i cierpie
pepa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:12   #2685
ewka555
Zakorzenienie

hej

pepa a dasz linka do tych koszul z all?
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:25   #2686
pepa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
hej

pepa a dasz linka do tych koszul z all?

a dam
http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...731455424.html
Stary 2014-11-18, 08:47   #2687
Maritxell
Zadomowienie

Pepa, dzięki za linka Oglądałam je i zaczęłam się zastanawiać, czy zapinane przez środek nie są lepsze, bo jak będę zmieniać cycka, to nie będę na szybko zapinać jednej strony, żeby drugą rozpiąć. A inaczej to oba będą na wylocie Źle myślę? Czy te guziczki są w takiej odległości, że nawet jak będą obie strony rozpięte to nic nie wyskoczy? Czy głodne dziecko da mi czas na takie przemeblowanie?

Za dużo pytań a to tylko koszule
Stary 2014-11-18, 09:03   #2688
jasowaa
Raczkowanie

Cytat:
też czekam na komodę, a właściwie to czekam aż się skręci Jutro kupuję Dzidziusia i do dzieła. I jak będę mieć poprane to dopiero będę weryfikować, czy coś jeszcze dokupić. Póki co mam tylko kilka rzeczy w rozmiarze większym, niż 62 (z metki, bo ich wielkość to inna bajka) i jakoś nie potrafię się zebrać do kupowania. Mam jakieś opory bo nie wiem, kiedy mały wyrośnie z 62 i czy będą mi potrzebne rzeczy grubsze jeszcze czy już na wiosnę/lato

A wracając do tematu koszul, kupowała je któraś z Was na allegro? Dostałam własnie kolejny kupon i może bym go wykorzystała własnie na nie bo jak nie teraz to nie wiem kiedy

I zaczęłam się dziś zastanawiać, czy po porodzei, zakładając, że będę karmić piersią to bardzo powinna się moja garderoba zmienić? Dużo powinnam mieć bluzek/topów takich typowych dla karmiących? Czy zwykłe klasyczne nie będą bardziej upierdliwe w "obsłudze" ? Doświadczone mamuśki, podpowiecie coś?
No wlasnie, moze ktos ma jakies ciekawe linki z tymi koszulami, bo jakos nie umiem nic znalezc fajnego no i gatunek tez jest wazny, sprawdzone bylyby najlepsze.

Tez bardzo chce karmic piersia, ale nie wymieniam garderoby, tylko staniki odpowiednie
niebo darmo dam...

jasowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 09:12   #2689
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

ja Też od 5.30 na nogach, nie to że nie mogłam spać
i jak tu przetrwać dzień
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 09:14   #2690
jasowaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie był

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Kur...mam chore sny. Boję się zasypiac. Śniło mi się dzisiaj, ze młodą ktos porwał. Jezu...
Mnie tez mecza koszmary. przeokropne. az nie chce opisywac tresci by jak najszybciej zapomniec.
A na zgage u mnie tylko i wylacznie migdaly pomagaja, to sposob mojej mamy z jej ciazy
niebo darmo dam...

jasowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 09:15   #2691
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Nie był

Biedna,okropny sen
Ja teraz nad ranem jak juz wreszcie spalam to tez mialam gupie sny, z małą w roli głównej. M.in. ze mialam ja spacerze,niedlugo po porodzoe i mialam schizy ze ona do mnie mowi juz(tylko ja to slyszalam nikt inny)i krzyczala np na mnie ze ona mi ciagle.mowi czemu placze a ja jej nie slucham. Wstawala tez i sie sama rozbierala-przypominam ze byla niedlugo po porodzie:p
Stary 2014-11-18, 09:38   #2692
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej

przeczytałam Was, ale nie odniuose się do wszystkich postów. Przepraszam.

bajlaga strasznie się cieszę że po wizycie wszystko dobrze

Kinqaa Leo ma czkawkę praktycznie codziennie, czasem po 2-3 razy dziennie.
mój się troche boi ciąć pępowine, ze krzywde dzidzi zrobi, więc powiedziałam mu, że przecież nie musi. Byle był tak przy mnie i juz.

eirene kurcze wychorujecie się
A wiem, wiem, też mam takich fajnych hihi

kKaroloo zjadłabym placki ziemniaczane

simone też tak mam. Zjem troszke i zaraz jestem głodna

tommorow moja w ogóle stwierdziłą, żę tych większych nie musze rpać, tylko te małe na początek

brawurka ja wszystkie (czy nowe, czy uzywane) piore w dzidziusiu w 40* i prasuje.

jasowa ja miałam do porodu przeznaczoną koszulkę taką dłuższą szarą, ale położna powiedziała, ze dają swoje, wiec wykorzystam tą szpitalną a po porodzie założę to swoją

teja mnie też irutują przywitania typu "czesc grubasku" gotuje sie we mnie i albo mowie, ze nie jestem gruba, albo w ogole udaje ze nie słyszałam ehh. Ludzie nie rozumieją, że niektórych rzeczy nie wolno mówić kobiecie w ciąży

ewka niedawno miałąm takie bóle koło łopatki, przeszło samo po kilku dniach.

smerfetka za wizyte

fashion mam tak samo ze skórą, tzn takie uczucie

Linda a może po prostu dziecie będzie małe nie martw się na zapas

ellyunia sliczne wszystko.
Kurde moze i ja powinnam coś na krótki rękawek kupic

lilijka nie możesz sie takl denerwować, bo CI to szkodzi i źle się póxniej czujesz

Dla mnie też noce są coraz gorsze. Jal leze na lewym boku, to po czasie mi niewygodnie, a na prawym to mnie boli pod cyckiem
Obracać się ciężko i całą noć jak sie przekręcałam to bolał mnie brzuch

na szczęście Leo szaleje.

Miałam isc dziś wyniki gbs odebrać, ale pada i nie chce mi sie.

A w ogóle przyszło zamówienie z gemini i już większośc mamy

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 09:38   #2693
pepa_
Rozeznanie

Cytat:
Pepa, dzięki za linka Oglądałam je i zaczęłam się zastanawiać, czy zapinane przez środek nie są lepsze, bo jak będę zmieniać cycka, to nie będę na szybko zapinać jednej strony, żeby drugą rozpiąć. A inaczej to oba będą na wylocie Źle myślę? Czy te guziczki są w takiej odległości, że nawet jak będą obie strony rozpięte to nic nie wyskoczy? Czy głodne dziecko da mi czas na takie przemeblowanie?

Za dużo pytań a to tylko koszule
ta koszula ma 4 guziczki po kazdej stronie. jak teraz przymierzylam to tego ostatniego pod pacha nie musze odpinac a do karmienia moge sie naszykowac i odpiac piewszy i 3 guzik co by potem latwo mozna przeskoczyc na druga piers odpinajac tylko jeden guziczek i tez tylko jeden ew zapinajac z poprzedniej strony. Poza tym tak stweirdzam, ze poki co to nie wiem czy stanik sportowy nie bedzie dla mnie lepszy do karmienia niz te takie specjalnie odpinane miseczki, bo tylko wystarczy odciagnac pod piers material i po wszystkim szybkim ruchem zatkac a nie trzeba celowac w zapiecia jak w tych specjalnych do kamienia... no ale to na chwile obecna bo nei wiem jak ostatecznie urosne i jak to sie wszystko bedzie ukladac- no ale to takie przemyslenia na chwile obecna
Stary 2014-11-18, 09:56   #2694
simonee
Zakorzenienie

Lilijka coś u ciebie nie jest zbyt fajnie z twoim samopoczuciem

Kinga ty to masz sny ja dziś tez miałam kolorowy tanczylam paso doble

Mako ja wczoraj dostałam paczkę z Gemini

Dziś mam szaleństwo na śniadanie bo jem pieczona kiełbaskę oj będę zdychac
Stary 2014-11-18, 10:00   #2695
askaa02
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A w ogóle przyszło zamówienie z gemini i już większośc mamy
Napisz proszę jak długo czekałaś na realizację zamówienia. Ja od wczroaj mam status: w trakcie realizacji i ciekawa jestem ile to może potrwać

Cytat:
Napisane przez pepa_ Pokaż wiadomość
ta koszula ma 4 guziczki po kazdej stronie. jak teraz przymierzylam to tego ostatniego pod pacha nie musze odpinac a do karmienia moge sie naszykowac i odpiac piewszy i 3 guzik co by potem latwo mozna przeskoczyc na druga piers odpinajac tylko jeden guziczek i tez tylko jeden ew zapinajac z poprzedniej strony. Poza tym tak stweirdzam, ze poki co to nie wiem czy stanik sportowy nie bedzie dla mnie lepszy do karmienia niz te takie specjalnie odpinane miseczki, bo tylko wystarczy odciagnac pod piers material i po wszystkim szybkim ruchem zatkac a nie trzeba celowac w zapiecia jak w tych specjalnych do kamienia... no ale to na chwile obecna bo nei wiem jak ostatecznie urosne i jak to sie wszystko bedzie ukladac- no ale to takie przemyslenia na chwile obecna
Koszule do porodu kupiłam zwykłą bawełnianą na ramiączkach bo mi ciągle gorąco i boję się, że w tym momencie będzie jeszcze gorzej potem po porodzie na pobyt w szpitalu mam dokładnie taką: http://allegro.pl/taro-asia-130-kosz...795293211.html + zabieram jeszcze trzecią, rozpinaną pośrodku z długim rękawem - tak w razie czego

Staniki do karmienia oglądałam w h&m i chyba się zdecyduję, tylko nie wiem czy ten mój obecny rozmiar z 32tyg to już będzie ten po proodzie czy się jeszcze zwiększy... nie chce później latać z wywalonym jęzorem na szybkiego za stanikiem

Też dziś miałam szybką pobudkę, 6:15, poczytałam sobie co tu u Was, ale na tel nie mogę cytować nie ogarniam czemu.
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:01   #2696
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Może któraś się skusi KLIK
zamówione, w sam raz na spacery w styczniu
Cytat:
Podobne jak kiedyś buffalo

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Gadalam trochę ze swoją teściową. I nie powiem trochę mnie wkurzyla podejściem, aby nie brać Tzta na poród. Delikatnie wytłumaczylam,ze chcę aby był obok przecież nie będzie siedział przy mojej jamie z Bożena
Mój TŻ stał przy mojej głowie, tyle, że u nas na nic nie było czasu. Nawet zaglądać, a i tak zajrzał jak powiedziała, że główka jest.

Nie rozumiem takiego poglądu, że coś mężowi obrzydnie, a jak "robił" dziecko to mu nie brzydło ?

Ja wstałam o 7 rano, bo musiałam o 8 jechac na badania krwi. Jakaś amatorka mi pobierała, bo mam mega siniaka teraz.

Trzeba się brać za jakąś robotę, potem po małego do żłoba, obiad, znów go zaprowadzić, i może szanowny mąż się pojawi koło 20 z pracy. Eh.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:05   #2697
simonee
Zakorzenienie

Aska ja w gemini robiłam zamówienie w środę i dostałam info ze kurier dostarczy w poniedziałek (wczoraj dostalam przesyłkę)
Stary 2014-11-18, 10:05   #2698
misia332
Zakorzenienie

Ja mam takie piżamy.
Kupiłam 2 sztuki.

http://pl.sklep.italianfashion.pl/to...i_w_ciazy.html

A do chodzenia po domu, polecam zamiast staników koszulki do karmienia z HM, one są chyba w dwupaku, takie na ramiączkach. Ja własnie nie kupowałam staników od razu, tylko jak sie laktacja w miare unormowała. Do tego czasu korzystałam z tych koszulek.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:10   #2699
askaa02
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Aska ja w gemini robiłam zamówienie w środę i dostałam info ze kurier dostarczy w poniedziałek (wczoraj dostalam przesyłkę)
Dziękuję czyli jest szansa ze do końca tyg dojdzie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja mam takie piżamy.
Kupiłam 2 sztuki.

http://pl.sklep.italianfashion.pl/to...i_w_ciazy.html

A do chodzenia po domu, polecam zamiast staników koszulki do karmienia z HM, one są chyba w dwupaku, takie na ramiączkach. Ja własnie nie kupowałam staników od razu, tylko jak sie laktacja w miare unormowała. Do tego czasu korzystałam z tych koszulek.
Fajnie, że o nich wspomniałaś bo też je oglądałam, a skoro polecasz to chyba na początek będą dobrym pomysłem kosztują w dwupaku 79,90 minus kupon 25% to robi się cena ok
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:13   #2700
Eirene1987
Zakorzenienie

hej. Oli znów całą noc kaszlał sucho. mam do duszy humor znów.

Lilijka
współczuję nocy

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem takiego poglądu, że coś mężowi obrzydnie, a jak "robił" dziecko to mu nie brzydło ?
a ja rozumiem w końcu ja sama na to nie patrzę bo mnie to razi a co dopiero facet
jak robił to było przyjemnie bez krwi bez wielkiej dziury
także ja rozumiem
jest wiele facetów którzy potem pamiętają to i ciężko im wrócić do życia seksualnego. to tak jak kobiety. po porodzie cieżko potem mogą dojśc do siebie tak samo faceci

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości