Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 08:03   #3421
dorotape1987
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

moj mi kupil jakies zloto Wydarlam sie bo poszlo na to kolo 2tys Ehhh teraz moje myslenie jakos sie zmienilo wolalabym inaczej wydac type kasy np na navida albo cus wiec moj skromny prezent to az wstyd

Edytowane przez dorotape1987
Czas edycji: 2014-11-18 o 08:04
dorotape1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:10   #3422
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Wooow, to szalejecie w tym roku z prezentami
Tak z ciekawości, czym się Twój TŻ zajmuje, bo nie pamiętam czy pisałaś?

Ostatnio na gruponie były fajne kupony na jazdę offroad w Wiśle, może poszukaj czegoś podobnego w swojej okolicy?

Żanetka - spokojnie, jutro się wszystko wyjaśni bo nie wiesz jaka jest przyczyna, a takie gdybanie to nic dobrego
Offroad ma do wykorzystania od marca na urodziny dostał, a ma ciagle tyle pracy że nie ma jak wykorzystać. Dlatego moze masaż?
Z tymi prezentami to tak sie wydaje iPhona dostanie na firmę na przedłużenie umowy, a do "siłowni" to kupimy maty do ćwiczeń, drugi tv wstawimy co leży nie wykorzystany no i bedzie trzeba kupić ławeczkę i ciężary takze też jakoś bez szału
Bo ja w ciazy a on tyje i ciagle marudzi a ze szkoda mu czasu naszego wspólnego poświęcać na jazdę na siłownie to takie rozwiazanie byłoby idealne, szczególnie kiedy bedzie dwójka maluchów i jego pomoc bedzie cenna, odchodzi co najmniej czas na dojazd w obie strony
Co do pracy to w klubie napiszę
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:14   #3423
kocuro88
Zakorzenienie

Ewuniu przed staraniami miałam cykle nieregularne ale nie występowały u mnie takie plamienia
no ciekawe co mi powie jutro gin!!!!

marudze Wam tu 3 dzien z rzędu ale irytuje mnie strasznie ta sytuacja. czuje sie poprostu bezsilna
Stary 2014-11-18, 08:18   #3424
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Oj tam Ty się ciesz a nie marudzisz
Mi się marzy jakaś biżuteria w prezencie od tż ale ciagle mamy inne rzeczy na liście. W zeszlym roku chciał mi kupić jakiś ładny komplet ale bardziej marzyłam o fajnej lustrzance no i moze tak za 10 lat coś dostanę z jakiejś okazji bo bez okazji to mój tż najwyżej kwiaty przyniesie
Stary 2014-11-18, 08:23   #3425
dorotape1987
Wtajemniczenie

no widzisz Ewcia twoj sie domysli zeby jakies kwiaty a moj to tak slabo
Stary 2014-11-18, 08:24   #3426
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry
Zanetka ehhh w sumie to dobrze ze ten gin jutro juz martwie sie o Ciebie cosik to dziwne wszsytko jest
Aneczka mysle ze na allegro najszybciej albo jak masz jakies centrum handlowe albo cosik to sa takie sklepy z pamiatkami tam takich bajerow masa bedzie
a ja Wam powiem ze mnie od wczoraj wieczorem cala noc bola jajniki i albo sie cos zacznie albo przestana jedno z dwoch na wszelki wypadek dokupie wode jakies gazety i biszkopty czy cosik noi wyciagne kase z bankomatu bo sie obudzialam ze jak trzeba bedzie jechac to mam 15zl w portfelu
Dorotko, dalej boli? Może to spojenie się rozchodzi? W razie czego to proszę nam tu dać znać

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Aneczko no mam nadzieje bo chce jak najszybciej wprowadzić tą stymulacje owulacji i czekać na swoje II kreseczki
Oj Żanecia, nawet nie wiesz jak bardzo Ci tych II kreseczek życzę

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość

Aneczka stracha Narobiłaś faktycznie często masz te skurcze. Kiedy masz wizytę?

Ja dzisiaj sama na 2 dni bo Tż pojechał smutno mi troche. Ale moze pojadę do smyka coś popatrzyc jak będę sie lepiej czuła. No i tak myślałam zeby juz za prezentami popatrzyc. W tym tyg tez zamówimy tą kuchnie dla małej. I dla męża muszę. Co kupujecie swoim tż?
Dlatego od razu napisałam że pytam z ciekawości, żeby się żadna nie martwiła Wizytę mam za tydzień w czwartek, ale jak dzisiaj i jutro też będę miała takie skurcze to chyba pójdę pojutrze Niech ktg mi zrobią chociaż

Ja tez prawie dwa dni sama, to przybij piątkę Tż jedzie do Wrocławia na mecz, dlatego ten szalik potrzebny Podpytam, może ktoś ze znajomych ma, bo u nas na zad.upiu to nie ma galerii itp...

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Hej ja juz jade do lekarza
Dam potem znac co i jak.

Lecę popatrzeć do lumpeksu Mam pod domem a jakoś się zawsze zebrać nie mogę

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:28   #3427
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Ostatnio nie przynosi bo mu powiedziałam ze ma przynieść jakies ładne, a nie on kupił 60 tulipanów na giełdzie i były takie że miały chorobę na łodygach i po 2 dniach do wywalenia to ja już wole rzadziej dostać ale ładny bukiet

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dorotko, dalej boli? Może to spojenie się rozchodzi? W razie czego to proszę nam tu dać znać

Oj Żanecia, nawet nie wiesz jak bardzo Ci tych II kreseczek życzę

Dlatego od razu napisałam że pytam z ciekawości, żeby się żadna nie martwiła Wizytę mam za tydzień w czwartek, ale jak dzisiaj i jutro też będę miała takie skurcze to chyba pójdę pojutrze Niech ktg mi zrobią chociaż

Ja tez prawie dwa dni sama, to przybij piątkę Tż jedzie do Wrocławia na mecz, dlatego ten szalik potrzebny Podpytam, może ktoś ze znajomych ma, bo u nas na zad.upiu to nie ma galerii itp...

Lecę popatrzeć do lumpeksu Mam pod domem a jakoś się zawsze zebrać nie mogę
Moze zobacz w jakimś Tesco? Chyba macie jakiś większy market? Moze tam w dziale z takimi gówienkami, czapeczkami urodzinowym i innymi?
A to spojenie, miałaś to w pierwszej ciazy? Nie wiem co to jest ale tak brzmi że boje sie tego podobno nie mozna chyba wtedy rodzic sn?
Stary 2014-11-18, 08:28   #3428
ksuwka
Zadomowienie

Witajcie kochane

Ja przeżywam miodowy miesiąc . Żebym tylko jeszcze do pracy nie musiała chodzić .
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:29   #3429
dorotape1987
Wtajemniczenie

hehe ale i tak kochany
aniu boli ale biore to jako bole miesiaczkowe nie jest zle nie sieje paniki co ma byc to bedzie wiem ze to glupie ale jakos tak nie dochodzi do mnie ze kobiety w dzien tez rodza jak zbliza sie noc to sie boje
a ty masz racje lepiej jedz i zrob ja juz od 34 tygodnia mam ktg w szpitalu wiec lepiej sprawdzic jak u mnie nic nie bylo a wyszly to niechce wiedziec co u Ciebie moze wyjsc jak u Ciebie brzunio caly czas sie napina
Stary 2014-11-18, 08:31   #3430
Meliska86
Wtajemniczenie

mówisz ksuwcia, że się dzieje
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:32   #3431
dorotape1987
Wtajemniczenie

ksuwcia szalej szalej jak dla mnie to mozesz nawet zgwalcic meza
moj juz od wczoraj czyta o pozycjach bo sie boi ze moze jednak nie bo malemu cos moze sie stac to mu powiedzialam ze malemu nic nie grozi a ja tez mam swoje potrzeby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 08:32   #3432
Meliska86
Wtajemniczenie

moja teściowa rano mi mówiła, że była w sklepie dla kobiet w ciąży i chciała mi jakąś bluzkę kupić żebym miała w czym chodzić ale same brzydkie były
dzień dobroci ?
Córcia
Stary 2014-11-18, 08:35   #3433
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tak samo, zresztą śmieje się że ja jestem sknera i zaraz bym marudziła, że tyle kasy na kwiaty poszło, a można ją było inaczej spożytkować
Wychowałam potwora

Idę czytać na klub

Żanetka - a Tobie te hormony co wcześniej ginka robiła wyszły okay? Czy Ty w ogóle nie miałaś robionych bo nie pamiętam?

My w tym roku z prezentami skromnie, musimy dzieciakom w rodzince kupić i kupę kasy na to pójdzie jak zwykle tak kombinuję już gdzie najtaniej coś fajnego znaleźć, dla jednego mamy już klocki i chyba dla dwójki jeszcze też dokupimy po podobnym zestawie (a'la duplo, po 30zł spory zestaw), dla starszych (4,5 i 5,5 lat) chłopaków wymyśliłam konsole takie przenośne do gry które mają być od czwartku w Biedrze (za 40zł), starszej (8 lat prawie) chcemy coś edukacyjnego kupić, myślałam o jakimś mikroskopie zabawkowym albo czymś, bo w zeszłym roku dostała książki, a jak nie to Twistera (też z Biedry) i zostają nam tylko moja i TŻ-ta chrześnica...
Z moją to muszę zadzwonić do kuzynki zapytać co potrzebują, bo mała ma 8 miesięcy, a TŻ-ta jest teraz na etapie zachwytu Myszką Miki - może macie jakiś pomysł co takiej nieco ponad 2-latce kupić? Z obiema chciałabym się gdzieś w granicy 100zł zmieścić dla każdej

My z TŻ-tem, rodzicami moimi i siostrą ze szwagrem też zawsze losujemy i kupujemy jeden prezent do 100zł, nie wiem czy w tym roku też tak będzie i myślę, że w końcu trzeba rodzinę TŻ-ta do tego samego zmobilizować, bo nas tam jest w sumie 10 osób i każdej coś kupić to masakra

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:35   #3434
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Hej ja juz jade do lekarza
Dam potem znac co i jak.
Powodzenia

Cytat:
Kuchnie tą pierwszą którą wstawiłam taką białą. Plastikowej nie chce bedzie drewniana ❤️
a tą piękną będzie mała księżniczka w niej gotować
Może na grouponie coś ciekawego się znajdzie, nie mam żadnego pomysłu więcej.

Cytat:
Napisane przez mikusha Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki prosze, boje sie tego co powie
Mocno

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Ja przeżywam miodowy miesiąc . Żebym tylko jeszcze do pracy nie musiała chodzić .
Oooooo to tam widzę gorąco i dom zapuszczony Niech się z tego dzidzia urodzi

Kochane a ja znowu mam pytanie dot. golarki foliowa czy głowicowa?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:35   #3435
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie kochane

Bierz urlop na żądanie i korzystaj ❤️ Cieszę sie ze juz wrócił Twój tż i jesteś szczesliwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 08:36   #3436
Guerka
Wtajemniczenie

Zanetko ja robilam badania hormonów, jest u nas labolatorium co ma różne pakiety. Ja zrobilam
◦TSH
◦prolaktyna
◦LH
◦FSH
◦estradiol
◦progesteron

dokładnie za 101 zl. Poszukaj moze w Twojej okolicy tez coś takiego znajdziesz. Będziesz wiedziala czy może czasem z hormonami sie nie rozregulowalo
Stary 2014-11-18, 08:36   #3437
Nati_kk
Zakorzenienie

Karolcia, zazdroszczę teściowej

Ksuwcia - szalej szalej, będziemy czekać na efekty

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-11-18, 08:37   #3438
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe ale i tak kochany
aniu boli ale biore to jako bole miesiaczkowe nie jest zle nie sieje paniki co ma byc to bedzie wiem ze to glupie ale jakos tak nie dochodzi do mnie ze kobiety w dzien tez rodza jak zbliza sie noc to sie boje
a ty masz racje lepiej jedz i zrob ja juz od 34 tygodnia mam ktg w szpitalu wiec lepiej sprawdzic jak u mnie nic nie bylo a wyszly to niechce wiedziec co u Ciebie moze wyjsc jak u Ciebie brzunio caly czas sie napina
A ja się bałam jak nie wiem że sie zacznie wieczorem i bedzie trwało do nocy i bede zmęczona całą noc nie spać to nie dla mnie
Stary 2014-11-18, 08:38   #3439
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Powodzenia

a tą piękną będzie mała księżniczka w niej gotować
Może na grouponie coś ciekawego się znajdzie, nie mam żadnego pomysłu więcej.

Mocno

Kochane a ja znowu mam pytanie dot. golarki foliowa czy głowicowa?
Ty nie czytaj tyle o tych golarkach W tej kwestii już nie poradzę, bo ja po prostu poczytałam parę ogólnych opinii w necie, obejrzałam filmiki na youtube, potem weszłam na stronę sklepu, poczytałam recenzje pod konkretnymi produktami i zamówiłam

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 08:39   #3440
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Moze zobacz w jakimś Tesco? Chyba macie jakiś większy market? Moze tam w dziale z takimi gówienkami, czapeczkami urodzinowym i innymi?
A to spojenie, miałaś to w pierwszej ciazy? Nie wiem co to jest ale tak brzmi że boje sie tego podobno nie mozna chyba wtedy rodzic sn?
Nie mamy nic takiego Tylko Netto, Lidl i Biedronkę
Spojenie łonowe to chyba trochę się rozchodzi zawsze, znaczy miednica itp się rozszerzają (może źle to nazwałam), choć w pierwszej ciąży ja tego nie czułam, teraz kości bioder, miednicy i tego spojenia mnie często bola, bo to chyba po porodzie powróciło do stanu bliżej normalności
A że spojenie całkiem się rozejdzie to już jest bardzo niefajnie, ale wiem że wtedy nie jest się w stanie chodzić wogóle, więc to raczej Dorotce nie dolega I chyba dość rzadko się zdarza

Cytat:
Witajcie kochane

Działajcie Ksuwciu, dzialajcie Może się jeszcze na owulkę załapiecie
A nawet jak nie to takie odstresowanie napewno Ci się bardzo przyda

Cytat:
hehe ale i tak kochany
Ja to sobie wogóle nie potrafię wyobrazić że tak siedzę w domu, albo śpię i zaczyna się poród Cały czas będzie mi się wydawało że to fałszywy alarm, no chyba że wody odejdą

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-18, 08:41   #3441
dorotape1987
Wtajemniczenie

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze kumpela ktora starala sie ponad rok o dzidziusia zaszla w ciaze tak sie ciesze czyli dziewczynki da sie walczymy !!!
Stary 2014-11-18, 08:42   #3442
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

My po weekendzie super było
nigdy nie byłam w Bieszczadach i powiem Wam że zakochałam się
tatry i Pieniny to taka komercha się zrobiła - pełno ludu, kramów i wszędzie kasa i kasa a tutaj - cisza spokój lasy drzewa góry sarenki i żywego ducha normalnie tak się naśmialiśmy i wypoczęliśmy że wróciłam do domu z nową energią

Miałam każdej coś napisać ale już nie wiem co więc z góry przepraszam i dla każdej ślę całusa
Karolcia, bo w Bieszczady przyjeżdża się tylko raz. Później się już tylko do nich wraca .
Stary 2014-11-18, 08:46   #3443
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolcia, bo w Bieszczady przyjeżdża się tylko raz. Później się już tylko do nich wraca .
następnym razem jak pojedziemy sami z mężem to Cię odwiedzę pewnie już też z naszą księżniczką

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
a ja sie wlasnie dowiedzialam ze kumpela ktora starala sie ponad rok o dzidziusia zaszla w ciaze tak sie ciesze czyli dziewczynki da sie walczymy !!!
no wiara czyni cuda - wiem jak się czuje ta koleżanka cudowne uczucie
Córcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 08:47   #3444
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Z moją to muszę zadzwonić do kuzynki zapytać co potrzebują, bo mała ma 8 miesięcy, a TŻ-ta jest teraz na etapie zachwytu Myszką Miki - może macie jakiś pomysł co takiej nieco ponad 2-latce kupić? Z obiema chciałabym się gdzieś w granicy 100zł zmieścić dla każdej

My z TŻ-tem, rodzicami moimi i siostrą ze szwagrem też zawsze losujemy i kupujemy jeden prezent do 100zł, nie wiem czy w tym roku też tak będzie i myślę, że w końcu trzeba rodzinę TŻ-ta do tego samego zmobilizować, bo nas tam jest w sumie 10 osób i każdej coś kupić to masakra
No to też macie co robić prezenty, u nas 2 prezenty do 50zł dla dzieci (tzn. kupię te lego w biedro za 30 plus słodycze ) i 3 prezenty do 100 dla chrześniakóww (został jeszcze mój Bartek do załatwienia ale chyba pościel). Może dla tej 8mies. taki prowadzacz albo kulę która się kula i mobilizuje dzieci do pełzania raczkowania za nią? a z dwulatką póki co nie mam pomysłu bo mój też jest na tym samym etapie wiekowym i uwielbia tomka i też myszkę Jak coś wymyślę to dam znać
U nas przyjęło się coś takiego:
Moja rodzina - zrzucamy się dla rodziców na prezent i brata, sobie nie robimy wzajemnie ( w tym roku stwierdziłam że siostrom kupię raffaelo to będzie im miło i mam wyczajone z promocji szklane dekoracyjne talerzyki i na cukierki ala szkatułke) i rodzice każdemu coś kupują
Tż rodzina - teście wszystkim prezenty plus dzieci, my dzieciom i teściom, rodzeństwo Tż nigdy nikomu nic nie przywiozły (mimo że są na wigilii nawet rodzicom)

Cytat:
Ty nie czytaj tyle o tych golarkach W tej kwestii już nie poradzę, bo ja po prostu poczytałam parę ogólnych opinii w necie, obejrzałam filmiki na youtube, potem weszłam na stronę sklepu, poczytałam recenzje pod konkretnymi produktami i zamówiłam
Bo nie chce żeby powiedział że jakieś gó.wno mu kupiłam Muszę dopytać teściową czy się dorzuca czy sama mam kupić

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:48   #3445
kocuro88
Zakorzenienie

Natalka miałam robioną prolaktyne, TSH, testosteron no i teraz to AMH i wszystko wyszło super.

zobacze co mi jutro powie gin, a jak nie to zrobie te badania w kolejnym cyklu jakby teraz nie wyszło po stymulacji.

Ksuweczko super że jestes szczęśliwa

Aneczko udanych zakupów.

a dla reszty
Stary 2014-11-18, 08:51   #3446
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość

Mieszkanie przed przyjazdem męża wysprzątałam na cacy

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Bierz urlop na żądanie i korzystaj ❤️ Cieszę sie ze juz wrócił Twój tż i jesteś szczesliwa
Ewuniu jestem bardzo szczęśliwa O urlopie to mogę sobie oczywiście tylko pomarzyć, przy moim szefuńciu
Jutro mam wizytę u endokrynologa, to biorę wolne, ale już widzę jak będzie zaraz marudził, chociaż już mu o tym wspominałam w tamtym tygodniu.
Stary 2014-11-18, 08:56   #3447
dorotape1987
Wtajemniczenie

szefowi to powiedz ze jak ma ochote to CIe moze cmoknac w doopke
Stary 2014-11-18, 08:59   #3448
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikusha Pokaż wiadomość
Witajcie,
Zanetka ja tez czekam na Twoje IIoby!!!!
Ja dzisiaj mam stracha okropnego,po 13tej ide do lekarza. Juz od dluzszego czasu mam wysoki puls w spoczynku,cisnienie niby w normie czasami ciut mniejsze ale puls masakra...od 98 do 120. Przeszkdza mi to bo cala szyja pulsuje,ostatnio nie moglam zasnac przez to. Dodatkowo czlowiek podenerwowany chodzi bo nie wie od czego. Trzymajcie kciuki prosze, boje sie tego co powie
Ja też miałam taki wysoki puls i wyszły mi problemy z tarczycą Oczywiście nie życzę Ci tego i trzymam kciuki za wizytę. Daj znać po, co i jak.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
szefowi to powiedz ze jak ma ochote to CIe moze cmoknac w doopke
Obawiam się, że mógłby się zgodzić

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Natalka miałam robioną prolaktyne, TSH, testosteron no i teraz to AMH i wszystko wyszło super.

zobacze co mi jutro powie gin, a jak nie to zrobie te badania w kolejnym cyklu jakby teraz nie wyszło po stymulacji.

Ksuweczko super że jestes szczęśliwa

Aneczko udanych zakupów.

a dla reszty
Żanetka musi się u Ciebie ta sytuacja jakoś wyjaśnić. Dobrze, że wizyta już jutro.
Stary 2014-11-18, 09:09   #3449
aneczka2238
Zakorzenienie

Ale fajne ciuszki kupiłam, aż się chwalnę Wszystko w rozmiarze 56-62cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB181994.jpg (30,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB181999.jpg (33,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB182005.jpg (31,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB182008.jpg (30,3 KB, 3 załadowań)

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-18, 09:09   #3450
ksuwka
Zadomowienie

W niedziele miałam nieziemski ubaw z męża. Kupiłam to okrycie kąpielowe dla malutkiej Julki (tygodniowej) i położyłam w pokoju obok szafy. Maż się wypakowywał i zaglądnął do reklamówki i z takim zdziwionym spojrzeniem pyta się mnie po co ja to kupiłam, czy on o czymś nie wie Śmiałam się strasznie i mówię mu, ze to dla małej Julki, ze przecież mu mówiłam, że już się urodziła.
A on mi później mówi przy obiedzie, że myślał, że mi już coś odwala i że zaczynam wyprawkę kompletować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości