|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Te duże zmywacze raczej muszę być.. przynajmniej wczoraj widziałam je na magazynie
obczaje dzisiaj, czy są na sklepie
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą odżywką z Bielandy to pytałam przy kasie i pani powiedziała, że wyskakuje jej błąd i nie może naliczyć tego na rabat, spróbuję może jutro w innym Rossku. |
|
|
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Moje łupy, mam nadzieję ,że już na nic nie zostanę skuszona...
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
łoo to stąd to 200zł
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już ponad 200, straciłam rachubę , myślę że jakieś 220
a jeszcze chcę tą odżywkę z Bielandy i nudziaka z Manhattan. Myślę jeszcze nad bb i cc Eveline. BB kupiłabym na bank gdyby był do cery śniadej, to bym miała w lecie... ale u mnie jest tylko do cery jasnej...
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-11-18 o 11:43 |
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Piękne łowy!
![]() Widzę tutaj wiele perełek, które u mnie się sprawdziły. m.in nowy podkład z Rimmela, żółtek z Lovely, puder Manhattan, SH, color tattoo, ukochany korektor Eveline, lakiery E.. Kurcze.. mnie jeszcze kusi, by dzisiaj się przejść po coś, tak dla samej promocji.
|
|
|
|
#3788 |
|
Zadomowienie
|
sporo się uzbierało, wszystko masz sprawdzone, czy raczej do testowania?
ja się skusiłam na cien rich russet, w sobotę,jeszcze przed promo, bo stwierdziłam, ze nie doczeka pewnie do poniedziałku. Ale jestem bardzo zadowolona, świetny jest
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), podkład z Rimmela 25h i cienie z Rimmela, ale to przez tą cenę, na razie testowałam srebrny i jak widać pbiegłam następnego dnia po kolejny tzn że spodobał mi się.
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety odczuwam jeszcze kilka małych potrzeb. Ale widzę,że w spisie nie ma tej odżywki z Bielandy to chyba póki co sobie ją daruję, poczekam na opinie na KWC i kupię w przyszłym miesiącu. Teraz zastanawiam się jeszcze nad bordowym i białym lakierem z eveline, bo ten satynowy niekoniecznie mi odpowiada, jakoś tak inaczej sobie efekt wyobrażałam.---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
bleuclair, to pociągnij SH
|
#3793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|| Ja nie lubię efektu satyny na paznokciach, zdecydowanie wolę albo wysoki połysk, albo całkowity mat.
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je uwielbiam, bo fajnie nawilżają usta i ich nie wysuszają, nie rozmazują się, a co do trwałości to daję radę, ale super trwałe nie są gdy jesz i pijesz. Na pewno dłużej mi wytrzymały niż te z maybelline w fioletowym opakowaniu.
|
|
|
|
#3795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To fajnie bo mam tendencję wlaśnie do wysuszania :/ W takim razie idę dzisiaj a orientujesz się czy znajdę łososiowy czy koralowy odcień![]() Do szminki dobiorę sobie osławiony srebrny tusz i koniec z zakupami Trochę mi się tego nazbierało więc trzeba w końcu przystopować
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
ło matko! Kiedy ty zdążysz je wymazać?
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do powyższej listy dodałam :*L'oreal True Match podkład N2 Vanilla + L'oreal So Couture tusz do rzęs - obydwie rzeczy to dla mnie nowości. Do podkładów był zestaw testerów, a mimo to zdarzały się podkłady pootwierane, z podkładem ściekającym po pompce. Brak słów na ludzi.
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
A za ile jest ten tusz Eveline w srebrnym opakowaniu, bo nie moge znaleźć na strronce Rossa?
|
#3800 |
|
Konto usunięte
|
sprawdza się u was ten puder Manhattan 2 w 1?
Ja go kupiłam ze 3 mce temu, nie dość że wieczko się od razy ułamało i normalnie się nie zamyka to jeszcze jest jedną wielką pomarańczową ciastoliną na twarzy. Może to błąd że nakładam sucha gąbką? czy co? |
|
|
|
#3801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
14.99 ![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4898015 9]sprawdza się u was ten puder Manhattan 2 w 1? Ja go kupiłam ze 3 mce temu, nie dość że wieczko się od razy ułamało i normalnie się nie zamyka to jeszcze jest jedną wielką pomarańczową ciastoliną na twarzy. Może to błąd że nakładam sucha gąbką? czy co?[/QUOTE] Używam/używałam (bo teraz zamiennie używam z innym pudrem firmy Manhattan) od kilku lat i nic takiego nie zauważyłam. Wcześniej była zwykła wersja, natomiast teraz 2w1 i nic takiego u siebie nie zauważyłam, żeby był efekt ciastka . Jedynie co, to mam wrażenie, że kolory nieco się popsuły, bo faktycznie zawsze brałam 77 natural i było okej, teraz mam wrażenie, że delikatnie się pomaranczowy robi.. Używam suchą gabką.
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-11-18 o 13:00 |
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Z cieniami podejrzewam ,ze bedzie ciezko je zuzyc przed wyschnieciem. Co do reszty mysle ze sie nic nie zmarnuje. Podklad Stay Matte kupilam na zapas bo wlasnie zaczelam dwa tygodnie temu nowe opakowanie,w rozu tez juz widac ze sie konczy a ze uzywam cidziennie to teraz kupilam na zapas inny nr. Troche podnioslo mnie z korektorami bo jeden zuzywam w pol roku a mam poza tymi jeszcze jeden w zapasie ale moze skoro sa w kartoniku to nikt w nich nie maczal swych paluchow. Szminki bardzo lubie odcien hugh me kupilam na zapas bo ten co mam juz moze zostal w 1/4. Bardzo mnie kusi zeby dokupic pare lakierow i jakis podklad nawilzajacy bo obecnie koncze swoje bb a revlon i bourjois 123 oraz manhattan powder matt make up bardziej nadaje sie do tlustej cery a ja w skutek leczenia mam teraz sucha no ale nie wiem czy warto
|
|
|
|
#3805 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Edit: Jeszcze raz sprawdziłam kilka kolorów i gorycz jest w kolorach zawierających drobinki, i to zarówno w Celebrities i w Aqua Platinum. Dlatego niektóre z Was nie czuły. Rzeczywiście trwała.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-18 o 21:16 |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4898015 9]sprawdza się u was ten puder Manhattan 2 w 1?
Ja go kupiłam ze 3 mce temu, nie dość że wieczko się od razy ułamało i normalnie się nie zamyka to jeszcze jest jedną wielką pomarańczową ciastoliną na twarzy. Może to błąd że nakładam sucha gąbką? czy co?[/QUOTE] Dla mnie nie ma lepszego od tego pudru poki co uzywam go juz dwa lata nic mi nie ciemnieje na twarzy,ladnie kryje matuje dla mnie super. Taki rimmel stay matte dla mnie to przy nim betka. |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, ale efekt cudny
|
|
|
#3809 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojj to nie dobrze wiem że Ty też jesteś przeczulona na punkcie smaku tak więc trochę się w takim razie obawiam. Mnie z kolei smak Aqua Platnum drażni... To ja już nie wiem na co się zdecydować...---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Sprawdzę u mnie w R. W Aqua Platinum drażni mnie niestety smak.. |
||
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście nie czuje goryczy w Celebrities, więc jak w Platinum drażni Cię smak to lepiej wybrać coś z Celebrities
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

obczaje dzisiaj, czy są na sklepie

a jeszcze chcę tą odżywkę z Bielandy i nudziaka z Manhattan. Myślę jeszcze nad bb i cc Eveline. BB kupiłabym na bank gdyby był do cery śniadej, to bym miała w lecie... ale u mnie jest tylko do cery jasnej...

. Jedynie co, to mam wrażenie, że kolory nieco się popsuły, bo faktycznie zawsze brałam 77 natural i było okej, teraz mam wrażenie, że delikatnie się pomaranczowy robi.. Używam suchą gabką.