Listopad- Grudzień 2014- część VII :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 11:40   #4381
justynaw1982
Zadomowienie

Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Ja w szpitalu chyba bylam jeszcze w euforii a tak po tygodniu mnie naszlo i trzyma i nie chce odpuscic...
No ja mam nadzieje ze w domu bedzie juz dobrze staram sie ale jest cieżko wszystko sie zamieniło kurcze ake zaraz potem jak widze jak Olek z uśmiechem na ustach puszcza baka sama zaczynam sie śmiać

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-11-18 o 11:42
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:40   #4382
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

No to leje juz poszlismy na spacer....
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:40   #4383
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Kostka ja ostatnio zjadłam jogurt i popiłam dwoma łykami coli dwójka jak ta lala i to w 5 minut

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

A muszę to jakoś wyszczególnić w tym wniosku, czy po prostu w rubryce wpisać 52 łącznie...? sorki, że tak dopytuję, ale kompletnie zielona jestem w tym temacie.
Trzeba wyszczegolnic z tego co pamietam ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:40   #4384
aleska
Raczkowanie

Spałam dziś 11 godzin! O_o Obudziłam się godzinę temu

Futbolowa - ja dzisiaj wyciągam swojego fitballa i zamierzam zacząć uskuteczniać ćwiczenia.
Z tego co czytałam,to skakanie rozluźnia mięśnie dna macicy, a kręcenie biodrami umożliwia prawidłowe wstawienie się do kanału rodnego (a w czasie już samego porodu zmniejsza odczuwanie bólu i wzmaga siłę skurczu). Nie wiem, jak to tylko wpływa na przyśpieszenie czy wywołanie porodu.
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:42   #4385
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość

Futbolowa - ja dzisiaj wyciągam swojego fitballa i zamierzam zacząć uskuteczniać ćwiczenia.
Z tego co czytałam,to skakanie rozluźnia mięśnie dna macicy, a kręcenie biodrami umożliwia prawidłowe wstawienie się do kanału rodnego (a w czasie już samego porodu zmniejsza odczuwanie bólu i wzmaga siłę skurczu). Nie wiem, jak to tylko wpływa na przyśpieszenie czy wywołanie porodu.
To moze tez kupie szybko te piłke ;/ chociaz w pierwszej ciazy mialam i ch* dało ;/ chciałabym zeby mały wyszedl w ciagu tygodnia, to im wszytkim prorokom oko zbieleje ;p

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-11-18 o 11:47
Stary 2014-11-18, 11:44   #4386
justynaw1982
Zadomowienie

KIARA oby nie ale hormony robią swoje kurcze szaleństwo!!!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

BENETTA ja mm dokarmiały no gdyby ej to to map nie miałby co za bardzo jeść dopiero rozkręcam laktacje i mam nadzieje ze die uda a słyszałam ze po cc jest pózniej

Stary 2014-11-18, 11:45   #4387
Kostka09
Zakorzenienie

Jescze raz...jest 20 podstawowy, 6 dodatkowy i 26 rodzicielski w sumie 52 wiec jak piszesz na tym wniosku moim o rodzicielski to tam jest kazdy wyszczegolniony a jak na innym to chyba sume 52...
Tylko nie wiem jak to policzyc bo mi wyliczyly to w pracy, te terminy...i trzeba akt urodzenia dolaczyc..

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-11-18 o 11:48

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 11:46   #4388
Kasia427
Wtajemniczenie

Justyna na spokojnie ogarniesz laktację.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Jescze raz...jest 20 podstawowy, 6 dodatkowy i 26 rodzicielski w sumie 52 wiec jak piszesz na tym wniosku moim o rodzicielski to tam jest kazdy wyszczegolniony a jak na innym to chyba sume 52...
Aaaaaaa no widzisz dzięki
Stary 2014-11-18, 11:48   #4389
justynaw1982
Zadomowienie

KASIA kurcze wyzna powrotu na wiosnę do starego rozmuaru ...teraz wydaje sie nie realna heh dalej mam MEGA bęben a i zastanawia sie czy i ja cos na obkurczenie dostanę dobrze by było.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

No chciałabym i to bardzo tylko to faktyczne moze tak nc ze jak młody pocisków cyca przz 40 min i potem sobie lekko beknie to moze być ze sobie cos tam troszke podjadl??

Stary 2014-11-18, 11:53   #4390
sloneczko_1201
Zadomowienie

Kostka tylko w biedronce byliśmy, ale mój syn we wózku i foteliku jak gdzieś jedziemy od razu zasypia.

Kurcze od porodu spadło mi 10 kg i drugie 10 pozostało pomimo, że jem lekko strawnie i karmie piersią. Może jak mój syn w końcu przestanie wisieć na cycu i będę miał więcej ruchu to w końcu coś spadnie.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:54   #4391
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
KIARA oby nie ale hormony robią swoje kurcze szaleństwo!!!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

BENETTA ja mm dokarmiały no gdyby ej to to map nie miałby co za bardzo jeść dopiero rozkręcam laktacje i mam nadzieje ze die uda a słyszałam ze po cc jest pózniej
u mnie szok bo pokarm niby byl juz po cc jakies z 4 h po. dzis byla polozna i mowi ze mam duzo mleka ale w tej bolacej robi mi sie stan zapalny i brodawka wyglada strasznie. Jak mi dzis pomogla mloda przystawic to nic prawie nie bolalo a nie wiem czy sama dam rade karmic przez kapturek.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 11:55   #4392
Keithlyn
Zadomowienie

Ja po wizycie... nic sie nie dzieje...rozwarcie na opuszek... wód mało.szyjka zgładzona...ale powiedział ze jeszcze sie nie szykuje nic..
I najbardziej mnie wkur...tym ze mi juz macierzyński wypisał nie rozumiem tego,powiedział ze na terminie jestem to juz mi wypisze...

Nakupiłam mandarynek i sie bede opychać
Macie jakiś wzór wniosku o ten urlop macierzyński??

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:56   #4393
manieczka1
Zakorzenienie

Keithlyn ale jak wypisal macierzynski? Poki nie urodzisz to na L4 jestes
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:58   #4394
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Ja po wizycie... nic sie nie dzieje...rozwarcie na opuszek... wód mało.szyjka zgładzona...ale powiedział ze jeszcze sie nie szykuje nic..
I najbardziej mnie wkur...tym ze mi juz macierzyński wypisał nie rozumiem tego,powiedział ze na terminie jestem to juz mi wypisze...

To sie pokulamy razem do grudnia ;/
Jutro chyba pojade po farbe, ogole sie, pomaluje paznokcie, moze nastroj sie poprawi ;/
chociaz w tym słoniowatym stanie i tak zawsze wyglada sie do dupy ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-11-18 o 12:00
Stary 2014-11-18, 11:58   #4395
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że przed moim jutrzejszym przyjęciem do szpitala mam takie rewolucje jakbym w brzuchu miała potwora a nie dziecko Wypiłam już 2 kubki melisy i muszę wymyślić sobie jakieś odmóżdżające zajęcie
To pewnie ze stresu Jeszcze trochę i będziesz miała to za sobą

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Futbolowa, najlepszego Oby Zosia chciała zrobić mamie prezent
Cytat:
Skaczesz normalnie gora dol ja skakalam do 6 cm rozwarcia i polewajac sie prysznicem to bylo duzo lepsze niz gaz
Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Tak, góra dół ;-)
Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Siadasz okrakiem n niej, nogi zgiete po bokach i mozesz skakac w rytm oddechu, toczyc przod tyl lub kolka krecic
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Futbolowa - wszystkiego najlepszego
Z tego, co ostatnio czytałam to należy się bujać z mocno wypiętym do tyłu tyłkiem (miednicą), nogi dość szeroko, można na boki się bujać, można takie koła zataczać albo delikatnie podskakiwac, ale to delikatnie, bo niektórzy z kolei uważają, że nie powinno się tego robić.Najlepiej bujać się z opartymi rękoma na czymś z przodu, np. na stoliku (albo łóżku szpitalnym ;p)
Cytat:
Futbolowa Wszystkiego Dobrego!
Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Futbolowa wszystkiego najlepszego i leć na porodówkę po prezent
Cytat:
Dzięki, kochane za życzenia i porady

Bawię się też tymi sutkami ciągle, ale mało toto przyjemne bez towarzystwa TŻ Po schodach nie chce mi się biegać, ale jak będę zdesperowana, to ten sposób też uskutecznię. Tak się cholernie boję tego wszystkiego, że chcę mieć to już za sobą
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:04   #4396
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
KASIA kurcze wyzna powrotu na wiosnę do starego rozmuaru ...teraz wydaje sie nie realna heh dalej mam MEGA bęben a i zastanawia sie czy i ja cos na obkurczenie dostanę dobrze by było.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

No chciałabym i to bardzo tylko to faktyczne moze tak nc ze jak młody pocisków cyca przz 40 min i potem sobie lekko beknie to moze być ze sobie cos tam troszke podjadl??

no to pięknie sobie possał, ja myślę że sobie pojadł, moja mała pierwszy dzien po porodzie to wyssala moze pol filizanki przez caly dzien, a najedzona byla. Im wiecej, czesciej i dluzej bedziesz przystawiac tym laktacja sie rozkreci

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
u mnie szok bo pokarm niby byl juz po cc jakies z 4 h po. dzis byla polozna i mowi ze mam duzo mleka ale w tej bolacej robi mi sie stan zapalny i brodawka wyglada strasznie. Jak mi dzis pomogla mloda przystawic to nic prawie nie bolalo a nie wiem czy sama dam rade karmic przez kapturek.

współczuję tego stanu zapalnego, musi boleć.. moje brodawki już doszły do siebie na szczęście..

Cytat:
Kostka tylko w biedronce byliśmy, ale mój syn we wózku i foteliku jak gdzieś jedziemy od razu zasypia.

Kurcze od porodu spadło mi 10 kg i drugie 10 pozostało pomimo, że jem lekko strawnie i karmie piersią. Może jak mój syn w końcu przestanie wisieć na cycu i będę miał więcej ruchu to w końcu coś spadnie.
Właśnie póki będziesz karmić to będziesz chudła bo wraz z mlekiem wszystkie tłuszcze dziecko wyciągnie... ja byłam sucha jak patyk póki karmiłam...
Stary 2014-11-18, 12:08   #4397
fiorella22
Zadomowienie

Alekaz, Justyna, Pati gratuluje dzieciaczkow! Patrze na pierwszej stronie, kto urodzil takze przepraszam jesli kogos pominelam

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:12   #4398
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety moze wypisac, moj tez mnie tak straszyl a potem wypisal l4.. Kicha to jest
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Mozna wczesniej chyba 6 tygodni wypisac macierzynski...a niby 2 tyg. Przed terminem juz nie mozna wypisac l4 ale to zalezy jak kto interpretuje...

Dziewczyny a Wy jezdzicie do wiekszych sklepow z dziecmi...?
Bo ja zawsze przeciwna bylam..ale teraz sobie mysle ze moglabym rano wyskoczyc np. do auchan i zrobic sobie zakupy, zawsze to jakas odskocznia...ale mam opory z takim maluchem i tylko piechota bylam w lidlu, aptece i rosmanie

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Sloneczko ja tez teraz jak karmie to chudne... ja mam 3 kg mniej niz przed ciaza, ale ja mam i tak nadwage wiec moze dlatego, wszystkie spodnie przedciazowe na mnie wisza...oby tak dalej
Stary 2014-11-18, 12:17   #4399
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje cos na 2ke...nie bylam juz chyba z 4 dni...nigdy tak nie mialam nawet w ciazy...co robic..?podejrzewam, ze to wina tego, ze nie jem surowych warzyw ale co teraz jesc, kapusty nie, marchewki surowej nie, pomidorow nie....
a czopki glicerynowe? A aptece dostaniesz bez recepty i nie są drogie.
Co do tych problemów trawiennych dziecka i Twojej diety - nie dziwię się, że kombinujesz żeby mu pomóc. Teoria teorią (że dieta karmiących nie istnieje ), a w praktyce z tego, co patrzę po znajomych mamach to często te, które jedz wszystko własnie mają problemu u dzieci z wypróżnianiem się albo brzuszkiem... Ja uważam, że jelitka tak małego człowiek tez potrzebują czasu na dojrzenie do pewnych składników pokarmowych.
Moim zdaniem jak dżem domowy to uczulać na pewno może, a jak sklepowy to pewnie zależy ile % owoców tam jest, a im więcej tym większe ryzyko. Spróbuj odstawić na tydzień produkt którego się obawiasz że to on i zobacz jakie będą efekty

Cytat:
Dziewczyny to pół roku wpisuje się we wniosku jako łączny wymiar 20 tygodni, a roczny...? 40 tygodni?
a nie 54 tygodnie?
26 + 26 z tego, co ja pamiętam...
edit: budyń... 52

słoneczko - a w jakim tempie teraz Ci te kg zleciały? Tzn. kiedy spowolniło?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Mozna wczesniej chyba 6 tygodni wypisac macierzynski...a niby 2 tyg. Przed terminem juz nie mozna wypisac l4 ale to zalezy jak kto interpretuje...
ja mam wypisane do 2.12 (choć mam w międzyczasie wizyty), a tp mam 6.12, także najwyraźniej mój gin nie widzi problemu.

Edytowane przez Kiara_kier
Czas edycji: 2014-11-18 o 12:51
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 12:18   #4400
Kostka09
Zakorzenienie

Sloneczko a moglabys zobaczyc z jakiej rubryki ta kolezanka wpisala wam do becikowego te skladki ZUS bo to podobno jakos sie przelicza...?
Stary 2014-11-18, 12:18   #4401
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety moze wypisac, moj tez mnie tak straszyl a potem wypisal l4.. Kicha to jest

Dziewczyny a Wy jezdzicie do wiekszych sklepow z dziecmi...?
Bo ja zawsze przeciwna bylam..ale teraz sobie mysle ze moglabym rano wyskoczyc np. do auchan i zrobic sobie zakupy, zawsze to jakas odskocznia...ale mam opory z takim maluchem i tylko piechota bylam w lidlu, aptece i rosmanie

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Sloneczko ja tez teraz jak karmie to chudne... ja mam 3 kg mniej niz przed ciaza, ale ja mam i tak nadwage wiec moze dlatego, wszystkie spodnie przedciazowe na mnie wisza...oby tak dalej
Chodzilam, chodze i bede chodzic. Bo co mialabym zrobic z dzieciakiem...ciekawe jak to bedzie wygladalo z dwojką ;/
Stary 2014-11-18, 12:18   #4402
happywoman
Rozeznanie

Cytat:

Coś jest na rzeczy z tym kręceniem biodrami. W trakcie porodu mojego położna w wannie właśnie kazała mi zarzucac biodrami by Mały sie wstawiał lepiej do kanału. I pomogło.

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:20   #4403
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
haha a ja pół h temu aż mam wyrzutym, ze tyle można spać

Cytat:

jak to? przecie tak nie mozna? teraz powinnaś mieć normalnie L4 a jak urodzisz to ci ten maciezyński licza od dnia porodu. Kłóć się
ja mam termin na 26.11 a moja gin mi zwolnienie wypisała do 06.12 żeby w razie wu nie biegać po przedłużenie.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no dokładnie, też tak mówę!

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

To sie pokulamy razem do grudnia ;/
Jutro chyba pojade po farbe, ogole sie, pomaluje paznokcie, moze nastroj sie poprawi ;/
chociaz w tym słoniowatym stanie i tak zawsze wyglada sie do dupy ;/
Anuszka na kiedy Ty masz w koncu termin? Jesteś już po? czy jeszcze przed? Czemu się tak nakręcasz, będzie dobrze już bliżej niż dalej! wykorzytaj ten czas na inne przyjemności, potem jak juz bedzie dzidzi tego czasu dla siebie będziesz miała zdecydoanie mniej więc korzysaj!
Ja mam termin na 25.11 za tydzień a objawów żadnych, ani pół skurcza na ktg, ani grama czopa, biegunek, wymiotów czegokolwiek. Juz tak nie dużo nam zostało że nie ma co sie stresować! uśmiechnij się i zrób coś co poprawi Ci humor
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-18, 12:21   #4404
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez happywoman Pokaż wiadomość
Coś jest na rzeczy z tym kręceniem biodrami. W trakcie porodu mojego położna w wannie właśnie kazała mi zarzucac biodrami by Mały sie wstawiał lepiej do kanału. I pomogło.
to, co napisała aleska to są rady ze strony rodzic po ludzku, tez do czytałam

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Bawię się też tymi sutkami ciągle, ale mało toto przyjemne bez towarzystwa TŻ Po schodach nie chce mi się biegać, ale jak będę zdesperowana, to ten sposób też uskutecznię. Tak się cholernie boję tego wszystkiego, że chcę mieć to już za sobą
a powiedz mi - jak to robisz? Bo czytam różne teorie na ten temat i jedni piszą, że trzeba wykręcać () a inny że wystarczy jeździć palcem/językiem po sutku
Ja od 2 dni też się w to bawię i raz poprosiłam TŻta, to się bał, ale w końcu mnie skubnął i jak się wydarłam
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:24   #4405
Keithlyn
Zadomowienie

Manieczka niestety moze wcześniej wypisać...taki buc
I teraz sie musze kulnąc z tym do roboty...druki wypełniać jak ledwo łaże..

Anuszka ...nie dołuj.. zafarb sie...lepiej sie poczujesz Ja sie zafarbowałam z 2 dni temu ale jakos farba mi dziwnie chyciła

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:32   #4406
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny te składki są w PIT wpisane i z tego spiszcie. Ja mam kumpele w mopsie co prawda innym mieście niż będę składać i ona mi z tego wypełniała.

Futbolowa wszystkiego najlepszego i leć na porodówkę po prezent

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Kostka wczoraj popołudniu mi w końcu zasnął jak się obudził to dałam mu 100 ml mm i pojechaliśmy na zakupy potem byłma kapiel bez ryku i przebieranie też. Dostał cyca i zasnął. Obudził się koło 1 w nocy i od tego czasu do rana na cycku wisieć chciał. Nie mogłam sobie poradzić i niedawno dałam mu mm znowu i leży spokojny. Moje dziecko chyba nie dojada chociaż w moich cyckach chyba mleka nie brakuje. Poza tym wczoraj nie było kupy i się martwiłam i dzisiaj taką walnął, że nie wiedziałam jak pieluchę zawinąć.

My dzisiaj na spacer nie pójdziemy, bo wichura masakryczna, a przeszłabym się.
U nas tez cala noc nie bylo kupy, dopiero chyba o 10 dzisiaj...
Ja bylam na krotkim spacerku z mala, teraz juz pada deszcz.
Po poludniu wizyta u neonatologa z wazeniem. Oby malutka przybierala jak sie nalezy
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:33   #4407
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
a czopki glicerynowe? A aptece dostaniesz bez recepty i nie są drogie.
Co do tych problemów trawiennych dziecka i Twojej diety - nie dziwię się, że kombinujesz żeby mu pomóc. Teoria teorią (że dieta karmiących nie istnieje ), a w praktyce z tego, co patrzę po znajomych mamach to często te, które jedz wszystko własnie mają problemu u dzieci z wypróżnianiem się albo brzuszkiem... Ja uważam, że jelitka tak małego człowiek tez potrzebują czasu na dojrzenie do pewnych składników pokarmowych.
Moim zdaniem jak dżem domowy to uczulać na pewno może, a jak sklepowy to pewnie zależy ile % owoców tam jest, a im więcej tym większe ryzyko. Spróbuj odstawić na tydzień produkt którego się obawiasz że to on i zobacz jakie będą efekty

a nie 54 tygodnie?
26 + 26 z tego, co ja pamiętam...

słoneczko - a w jakim tempie teraz Ci te kg zleciały? Tzn. kiedy spowolniło?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

ja mam wypisane do 2.12 (choć mam w międzyczasie wizyty), a tp mam 6.12, także najwyraźniej mój gin nie widzi problemu.
Czopki mam nic nie daja chyba ze z dwa zapodam..

26+ 26 to jest 52 nie 54...

Anuszka z dziecmi to wiem ze sie jezdzi do sklepu chodzilo mi o takie maluchy parutygodniowe...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-11-18 o 12:41
Stary 2014-11-18, 12:38   #4408
aleska
Raczkowanie

Kostka - a może spróbuj Lactulose? Chociaż nie na każdego działa.
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:41   #4409
sloneczko_1201
Zadomowienie

Kiara po porodzie zeszło mi ok 7-8 kg w sumie i tak spodziewałam się mniej bo brzuch mały to wody mało i mój okruszek też tylko 3300 ważył, więc pozytywnie zaskoczona byłam. Potem zeszło mi to 2-3 kg i teraz od tygodnia stoi już.

Wiem Kasiu, że przy kp się chudnie mi chodziło tylko o to, że mój ssaczek wisiał by na cycku 24 h i wogóle nie mogę się ruszyć, a karmić chcę conajmniej pół roku.

Kostka to jest suma przepisana z pit 37 kolumna 116 poprostu i tyle.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 12:42   #4410
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kostka - a może spróbuj Lactulose? Chociaż nie na każdego działa.
Co to?
Znalazlam...niby mozna przy kp..
Jak 2 czopki nie pomoga to zrobie lewatywe a jak nie to chyba cos takiego kupie...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-11-18 o 12:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości