|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014
jeeej jak ten czas się wlecze
przez to wszystko mnie takie refleksje nachodzą... tyle lat się człowiek bał, żeby nie wpaść, a teraz jak chce to to wszystko wydaje mi się takie odległe, wręcz niemożliwe do zrealizowania
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dla ciekawostki...znalazłam na innym wątku wypowiedź takiej dziewczyny...
"OM miałam... 16.08... Spóźniał mi się @ 2 tygodnie, testy negatywne, poszłam więc do gina, tez nie stwierdził ciąży, że cykl bezowulacyjny, widział natomiast juz błonkę miesiaczkową, dał lutkę na wywołanie @.. @ jak nie było jak nie ma, w czwartek machnęłam test, II krechy (wieczorem!), na drugim, trzecim, czwartym to samo.. Podkusiło mnie żeby zrobić test, bo straaaasznie mi drętwieją w nocy ręce i nogi (miałam tak przy pierwszej ciąży, moje cycki zaraz eksplodują, i nie mogę zdzierżyć perfum, których używałam przy I ciaży, ktore powodowały u mnie mdłości. No i dzis własnie miałam pierwsze przytulanko z tronem.." była u gina i potwierdził u niej ciążę 4/5tydzień i czeka na kolejną wizytę z USG )także jak widzicie, wszystko jest możliwe
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() U nas wczoraj zadnych dzialan nie bylo, bo tz musial pracowac, a ja padlam z zmeczenia. Robilam test, kreska byla, ale ewidentnie nie byl mocniejsza niz testowa wiec chyba ok, nic to nie zmienia. Dzis wieczorkiem znow machne test, mysle, ze jest szansa na pozytyw. Licze na to... bo niestety tak jak Wam mowilam czwartek i piatek odpadaja nam staranka. Takze dzis i jutro dzialamy, pozniej w sb dopiero pewnie, a mocno mi sie wydaje, ze w sobote bedzie juz po wszystkim.
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Witaam z rana
Miłego dzionka ![]() U mnie na razie bóle przeszły, więc moze faktycznie to były hormony Dzisiaj zrobię ostatni owu test i nie będzie miało co kusić.
|
|
#1566 |
|
Raczkowanie
|
heeeej
witam was w ten brzydki dzień! podobno idzie zima brrr wiecie co, cala noc meczyłam się z bólem głowy, rano wstałam bo już nie mogłam wytrzymać z bólu. jakos teraz tak świadomie nie chce łykać prochów. usiadłam sobie taka zrezygnowana z łzami w oczach i mój tż mówi żebym się napiła magnezu bo może przez to boli główka. myśle sobie a co tam, przecież nie zaszodzi. wypiłam i po godzinie ulga!! gdzies wyczytałam ze przy ciąży strasznie spada poziom magnezu i trzeba go uzupełniać. teraz czuje się tak błogo bez tego bólu ![]() ![]()
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Bianeczko witaj
![]() LovelyGizmo, wiem coś o bólu głowy i dobrze znam to uczucie ulgi miałam zapalenie wszystkich zatok rok temu w marcu wylądowałam w szpitalu i w ogóle zapalenie opon mozgowych podejrzewali, przez miesiac czasu nie bylo dnia by mnie glowa nie bolala...do tego kark i szczęki... no myślałam, że zwariuje, modliłam się o dzień chociaż o jeden taki w którym nie poczuje bólu, i tak strasznie zazdrościłam wszystkim których głowa nie bolała, czyli prawie wszystkim dookoła ... masakra, teraz jak nic mnie nie boli zwlaszcza glowa to tak doceniam taki dzien ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- ja pier..... ale jestem wkurzona! wyobrazcie sobie, ze godzine temu wylaczyli prad... i slysze, ze ktos na klatce przy skrzynkach majstruje...wiec sobie mysle pewnie jakis sasiad korki wywalil i naprawia...no ale nic...mija 10 min, slysze, ze za sciana ktos wierci...mysle sobie WTF??? bezprzewodową ma czy co? poszlam zobaczyć na klatke na bezpieczniki... patrze!!!!!! na korkach od naszego mieszkania zalozona plomba ale jestem zla!
|
#1568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ![]() no dziś to jest ewidentnie pozytyw zwłaszcza, że wypiłam cały kubek kawy
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milka współczuję ci, tez się parę lat bujaliśmy po stancjach, ale takiego numeru to nam nikt nie wywinął. Zagryzłabym chyba tą babę A co do bielizny, to powiem wam że ja mam tego pełno, gorsety, koronki... A na mojego tż najbardziej działa mms spod prysznica. Więc jak chcę go podkręcić to w ciągu dnia wysyłam mu foto, które zrobiłam kiedyś tam i już jest łatwiej hihi
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysl! chyba dziś tak zrobie i wysle TZ co by mnie dorwał i wygrzmocił bo jak ma być to owu to działajmy jak tak postanowiliśmy ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- a no zrobie se...w blasku swiec pod prysznicem, lub moze romantyczniej w blasku flesza z tel...
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
Milka - masakra z tą właścicielką, brała kase i nie placiła bo jakoś wierzyc mi się nie chce że zapomniała, niech Wam potrąci z wynajmu za ten dzień (oby tylko jeden) bez prądu.
Co do testu owu to jest na 100 % pozytyw ten co teraz wkleiłaś, identyczne kreski lovelygizmo - możesz paracetamol wziąć bez obaw, nie zaszkodzi fasolce, mnie też starsznie bolała głowa jak byłam kilka miesięcy temu w ciąży, niestety poroniłam, ale to był pierwszy objaw, straszny ból, wieczorem się nasilał u mnie jeszcze 2 dni do testowania, objawów ciążowych brak, więc co będzie to będzie, tempka ladnie się trzyma 37 stopnim oby nie spadała
Edytowane przez ankaaa206 Czas edycji: 2014-11-18 o 12:52 |
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
Mój tż nie wnika kiedy jest owulacja. On najchętniej to codziennie działałby
a u mnie taka susza, że jakiś żel muszę kupić. Nam by się przydało gdzieś samemu wyrwać ale albo już się nam nic nie chc albo nie ma czasu:-(Mi wieczorem to już nic się nie chce a w dzień to tesciowie na dole i dziecko krąży Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na rynku widziałam męskie bokserki w gwiazdorki Cytat:
Jak robi się zimno, okna pozamykane, wyjścia ogranicz się do minimum, a nasze mózgi potrzebują świeżego powietrza Cytat:
Cytat:
A właścicielka, to albo jakaś nietomna, albo was oszukuje. |
|||||
|
|
|
#1575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego albo miziamy sięwieczorami jak jużwszyscy śpią, bo mała ma łóżko w tym samym pokoju co my, albo na szybciocha i z nastawionymi uszami na wszelkie odgłosy
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
hah powinnam tak zrobic z tym babskiem
i tak wygląda dzien, ze siedzimy w mc donaldzie jemy CIEPLY obiad a najgorsze to, ze wlasnie mamuska byla sluzbowo w krk i dala mi cala reklamowe wałówy pysznej a co do bardziej okolociazowych spraw to tak sie ze mnie dzisiaj leje, co chwile tylko czuje ze mi mokro ! i wlasnie jojcze TZtowi, ze nie dosc, ze przez tydzien kobieta krwawi i wije sie w bolu to jeszcze w polowie cyklu bez wkladki sie nie obejdzie bo sie wylewa dziadostwo biedny TZ. dobrze, ze sie skupil na jedzeniu big maca :P---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za 2dni powinnam dostać@ a dziwnie się ze mnie leje. Do tego jak zwykle przed @ mam na niego chcicę, a on ma ostatnio jakieś muchy w nosie |
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed @ nie mam ochoty na nic, bo mnie boli brzuch na kilka dni przed
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę go zabrać na zakupy i w aucie na polnej wyręczyć :-D brakuje mi takiej lajtowej atmosfery i jeszcze trochę i zadaniowo do tego podejdeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
przyzwyczajony
o wszystkim gadamy pierwszy taki mój chłop w życiu, i ostatni!
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż jest zakręcony, zapominalski i wiecznie coś gubi, jak coś ma załatwić, to muszę go pilnować. Jak urodzi nam się dziecko, to do rejestrowania wyślę go chyba z moim bratem. Bo jakby mi Matylde przemianował, to gotowa utuc To ja mam taką chcicę jakby mnie czekał wieczny post, ale nie ma lekko PMS powoduje, że o byle g. się wkurzam |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Działaj kochana ! Może coś zmajstrujecieMy na wynajmie ostatnie miesiące. Na poprzednim mieszkaniu wlazł komornik bo właścicielka nie płacila rachunków hoho to była masakra... Co do zatok... znam ten ból. Raz w życiu mnie złapało i powraca srednio 2 razy w roku. Ja sie dziewczyny ostatnio slabo czuje. Moze to po tym zapaleniu pecherza. Tak mnie cycki naparzaja ze szok a okres najszybciej powinien pojawic sie za tydzien ;( Miłego popoludnia staraczki
|
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec to on trzyma reke nad takimi sprawami w domu a wiec i to on pojdzie za pewne rejestrowac dzieciaka ja nigdy nie mialam humorkow przed @ akurat tyle dobrze, jedynie co to tylko po cerze widze ze idzie @ ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
To też nasz 1-wszy mc i 1-wszy z testami Wiesz co też tak aura jest latwo o chorobska i w ogole złe samopoczucie ogólne fizyczne i pychiczne... trzymaj się kochana... ![]() Pozdrawiamy z Maca dalej
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam się jeszcze do kampanii z internetowymi kartkami W sam raz na święta.
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2014-11-18 o 17:00 |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
a my wrocilismy do domu...okazalo sie, ze jednak znalazla sie w tauronie ta brakujaca kwota!!! wiec wlascicielka zaplacila tylko jakis ☠☠☠any system tego nie wyczail!!! i ma ktos przyjsc w trybie natychmiastowym sciagnac plombe ale do tej pory nikogo nie bylo, wiec sie nie zanosi. bedzie wieczor przy swiecach :P
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
umówiona już jestem na 3.12 powiedział mi, że może być już coś widać
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciesze sie razem z Toba, ja chodze do Niebudka tez jest dobry i bardzo delikatny.staranka przekładam na nastepny miesiac bo niestety przyjechala ta wstretna @ chyba bede musiała zakupic testy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

przez to wszystko mnie takie refleksje nachodzą... tyle lat się człowiek bał, żeby nie wpaść, a teraz jak chce to to wszystko wydaje mi się takie odległe, wręcz niemożliwe do zrealizowania 
)

ale jestem zla!

bo jak ma być to owu to działajmy jak tak postanowiliśmy 

i tak wygląda dzien, ze siedzimy w mc donaldzie jemy CIEPLY obiad