|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
Skusiłam się dzisiaj na Color Tattoo, ale nie wiedziałam co do niego wziąć i ostatecznie wybrałam pomadkę Rimmel Airy fairy. No i raz mi się ten kolor podoba, a raz nie. Mam jeszcze pytanie, czy przetestowała któraś z Was ten produkt: http://www.rossnet.pl/Produkt/Wibo-c...-8-5-ml,351792 ? I czy lakiery BB z Wibo są kryjące? |
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś gazetkę od czwartku? Była już gdzieś na wątku?
|
|
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlaśnie wróciłam z Roska i nie kupiłam żadnej z pomadek Eveline, żadna mnie niestety nie porwała... Za to znowu pokusiło mnie w stronę Bourjois a dokladniej w Color Boost peach on the beach
Chyba będę musiała się wrócić Dobiorę do tego 2000C który uwielbiam od lat, myślę że to będzie najlepszy wybór
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie zmiękcza, mi tyle styknie, bo tylko na 4 paznokciach mam minimalne skórki, i wtedy latwiej będzie odsunąć. BB sa kryjące, ale na jakimś blogu czytałam, że gęste i smużą
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie widzę w niej żadnego złego smaku ![]() a z eveline mam kolor 485 z serii aqua cos tam
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Feelin feline kupiłam ostatnio z przyjaciółką To może nie będzie tak źle z tym smakiem, chyba jestem za bardzo przewrażliwiona Muszę kupić bo później jak zwykle będę żałowała Tusz też się przyda na zapas
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2014-11-18 o 17:25 |
|
|
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Dziękuję za opinię. |
||
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślałam, że te z Bielendy się pod lakier nadarzą Jak by ktoś kupił jakąś z kolorem to proszę dać znać ;P
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4898238 1]Nie każdy mieszka w dużym mieście gdzie jest kilka Rossmannów, więc wiadomośc o tym, ze gdzieś mają wycofać zmywacz jest co najmniej dziwna. Wszystkie kosmetyki produkowane dla Rossmanna powinny tam być dostępne niezależnie od miasta, takie jest moje zdanie.
Godzę się z tym że jeśli mieszkam na pipidówie to nie ma u mnie szafy Revlon czy Eveline., no ale bez przesady, zwykły zmywacz marki własnej być powinien.[/QUOTE] Masz rację. Byłam dziś w Rossmannie w wielkim mieście i nie było mydełek z pingwinkiem tylko zapasy, a w mały miasteczku rodzinnym były mydełka, nie było zapasów. To oni jakieś losowanie robią, który Rossmann dostanie zapasy, a który całe opakowania?
|
|
#3852 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3854 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
.Podbijam pytanie, czy któraś z dziewczyn była na Górniaku? Jak z szafą Catrice? Najbardziej interesują mnie szminki i kamuflaże jasne
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam nadprogramowe zakupy ![]() Niestety szminki Catrcie mocno wybrane. Nie pamiętam jaki odcień chciałaś, ale z którejś serii nie było nr250. Kamuflaży nie kojarzę. Chciałam metaliczny cień 040 Under Treasure, ale w szufladzie brak i na zapleczu też (pani była tak miła, że sprawdziła wszędzie gdzie mogła). Trzeba pytać jak czegoś nie ma, bo może się znajdzie w czeluściach R. ![]() Szafę Catrice mają dopiero od 2tyg. na przetestowanie. Długo czekałam, żeby dostać się do szafy, bo przed nią stały 2 dziewczyny i długo kalkulowały co się opłaca wziąć ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#3856 |
|
luckygirl
|
Poszlam dzisiaj zadowolona po peach on the beach, swoja droga przez Was kusicielki
. Patrze sa dwa. Zadowolona sprawdzam czy sa cale i co?! I gucio! Wymazane, wypackane. W szufladzie tez zero, bo mi Pani sprawdzala. Jak jej powiedzialam, ze te dwa sa "uzywane" to sie zdziwila, bo przeciez jest tester, na co ja - niektore Panie nie odrozniaja i Pani ekspedientka sie tylko usmiechnela.i moje pytanko, do dziewczyn z Warszaszawy - gdzie dorwe szafe bourjois? Najlepiej okolice Centrum/Bielan/Tarchomina? Bo teraz sobie nie moge przypomniec, gdzie sa |
|
|
|
#3857 |
|
Rozeznanie
|
Od pewnego czasu nie mogę znaleźć u siebie w mieście herbaty roiboos chai, są z mango i karmelem, ale właśnie chai nie widzę. Czy nie została ona wycofana?
|
#3858 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny Maybelline colour whisper 120 jest dostępny w R ? na iv stronie jest informacja, że produkt niedostepny
|
|
|
|
#3859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama byłam zdziwiona, jak weszłam na rossnet, że jest "niedostepny w sprzedaży"... |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3861 |
|
x
|
Pracownicy Rossa chyba czytają ten wątek, bo u mnie w małym mieście dzisiaj ekspedientka zwróciła uwagę paniom otwierającym lakiery do paznokci
i pomagała zrobić zakupy jakiemuś klientowi, który przyszedł z listą zakupów (pewnie od żony bo szukał odżywek eveline ) Szkoda, że odżywka z Bielendy jest taka słaba pod lakier do paznokci, bo się na nią napaliłam - w takim razie wezmę coś z SH. Pytanie o korektor ART SCENIC z Eveline: Czy jest do dostania jeżeli nie mam w Rossie szafy Eveline? Widziałam korektory do brwi tej firmy obok pędzli, ale normalnych pod oczy niestety nie... . |
|
|
|
#3862 |
|
Life is a drink ...
|
Art Scenic jest tylko w szafie ... jak nie ma szafy to powinien być dostepny korektor w czarnym opakowaniu z napisem Argan Oil bo on jest normalnie na półkach.
|
#3863 |
|
x
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że zadowolenie z tego produktu to sprawa indywidualna, mi zależało głownie na mocniejszych paznokciach, jednak jeśli nie wpływa u mnie negatywnie ma trwałość lakieru to tym lepiej
|
|
|
|
|
#3865 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#3866 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam masełko z astora magic magenta i też chciałabym cos delikatniejszego ale nie brązowego. Podoba mi sie hug me ale przeszkadzają mi drobinki, czy są bardzo widoczne na ustach? A feeling feline można uzyskać delikatny efekt czy jest intensywna?
Sent from my Iphone 5 using Wizaż Forum app. |
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a feeling feline można nałożyć palcem i wtedy można uzyskać mniej widoczny efekt
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej hug me z astora widac delikatnie drobinki ale mysle ze sa mniej widoczne niz bardziej..swoja droga jest cudny
![]() bylam po ten art scenic ale Pani znowu powidziala ze nie wchodzi na promocje to wzielam ten z wibo zobaczymy jak sie sprawdzi.I na podklad zde ydowalam sie jednak Astora skin match skoro moglam go wyprobowac dwa razy i byl dobry dla mnie to jednak dalam tyle Wzielam odcien 300 nie zauwazylam aby ciemnial za to pierwszy raz po nalozeniu bylam troche rozczarowana tym ze wsumie nic na twarzy nie zrobil..ale po 10minutach (niewiem czy to to utlenianie,jestem kopletnie zielona w tym temacie ) super sie wchlonol nadal piekny delikatny odcien i zamryl wszystko co chcialam przy czym nie zrobil efektu maski...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Ja niestety odczuwam jeszcze kilka małych potrzeb. Ale widzę,że w spisie nie ma tej odżywki z Bielandy to chyba póki co sobie ją daruję, poczekam na opinie na KWC i kupię w przyszłym miesiącu. Teraz zastanawiam się jeszcze nad bordowym i białym lakierem z eveline, bo ten satynowy niekoniecznie mi odpowiada, jakoś tak inaczej sobie efekt wyobrażałam.
Chyba będę musiała się wrócić
Tusz też się przyda na zapas 

tp

i pomagała zrobić zakupy jakiemuś klientowi, który przyszedł z listą zakupów (pewnie od żony bo szukał odżywek eveline