|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Witam sie znad pracowej kawki w zestawie z bagietką czosnkową
![]() :brzyda l: Cytat:
a jak sie czujesz?Cytat:
pomysec ile dzieci nie ma tyle szczęścia Cytat:
szacun kobieto co do żólnierzy to matko kochana, jakie ciacha, mezczyzni tacy ze och i ach, az pozałowałam ze jestem męzatka ale z Przemysla chłopaki byli niestety Cytat:
Cytat:
mnie sie wydaje, ze to po prostu wpływ innych dzieci- Kubuś "małpuje" ich zachowania i dlatego tak pieknie wszystko ogarniaja sobie ostatnio taką bluzeczke tam kupiłam, ze jarałam sie cały dzien zakupem jeszcze przecena była na wszystko minus 30% |
|||||
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!!!!!normalnie aż mnie ciary przeszły i łezka w oku pojawiła. Jestem taka podekscytowana! Marinka - czekamy na ciebie!!! Marsi - powodzenia!!! ps. aż z wrażenia zalogowałam się w pracy, ciekawe czy burę dostanę
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi
kciukasy!!!!!!MArinko czekamy wszystkie!!!! |
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś taki egzemplarz dziecka które nie trawi spinek (często) i gumek (zawsze) i chodzi z rozwianym wlosem? Czesanie lali itp nie pomaga. A długie ma już i taki fajny kucyk by był... no i ciągle nic nie widzi przez to.
Nawijka: o Kurde ta zabawa może faktycznie zabić naklejki: P Inna rzecz ze trudno je zniszczyć w sensie rozerwać, myślałam że porwie połowę od razu A póki co żyją wszystkie Chociaż w sumie u nas nigdy nie było fazy np na darcie książek, raz utrwala stronę i nie była zadowolona. |
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
o, się naprawił...
|
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() marsi czekamy na Marinkę szaja możesz mi polecić jakąś kasę sklepową (zabawkową;p) bo mój siostrzeniec sobie zażyczył ![]() gojka straszne to taki młody człowiek:/mika też czytałam o tej dziewczynce to był 26 tydzień chyba
|
#3577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pogrubionego to mam nadzieje, ze tak bo Bartulo rozmawia ze zwierzetami - jak je ulozy do spania to po kolei nachyla sie nad kzdym "tawaj dryyyyyyn" (w wolnym tłumaczeniu:wstawaj bo ci budzik dzwoni), podaje mi wirtualne jablka znalezione na dywanie, poi zwierzeta niesistnieaca w pasnikach wodą i takie tam[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48988847]Nawijko, aros ma opcję dostawy do kiosku ruch-u za 3zł [/QUOTE]a ja na poczte zamowiłam kolo pracy za 4 zł Cytat:
![]() Cytat:
no leże i kwicze, niezawodna kochana trzymam kciuki za szybką akcje, Marinko uwijaj sie ![]()
|
|||
|
|
|
#3578 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Aaaa Marsi kciukasy za Marinke! Sie pospieszyla jeden dzien dziewczyna :P
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis w biedrze widzialam kuchenki dziewczynskie i wydawały sie naprawde solidne, ale stwierdziłam, ze genderowac Bartula nie bede
![]() No i co- wchodze w alejke a tam pamperów w promo do sufitu- polowa w romiarze 5 ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
zresztą, jak wszyscy tutaj ![]() zyc nie umierac w tym muzeum, szkoda tylko ze zadnej szansy na zatrudnienie nie ma ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- a moja znajoma wlasnie dała córce na imie Irenka ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzywkę podcinam więc coś widzi. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaaa marsi kciuki za was obie !!! Czekamy na wieści.
gojka dzieki za odpowiedz, tez tak wlasnie mysle, ze zrobimy dla niej albo laurke i do tego jakieś czekoladki. |
|
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
HJE, a jak sprawa Waszego samodzielnego mieszkania? Bo chyba cos ucichło? albo ja przegapilam w czasie nieobecnosci.....
Cytat:
Cytat:
mlody wczoraj do łozka zniósł cztery krowy, barana i gumową kąpielową kaczke oswiadczajac mi, ze "pią Bambuniem" (spią z Bartuniem), rozłozył na poduszce i w gescie bezradnosci załamał rece bo "Bambun nie ma pac" (Bartus nie ma dzie spac), wyłozyłam sie ze smiechu Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-19 o 09:51 |
||
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Hej Marsi urodziła zdrową Marinkę 3800 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3584 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Nasza kochana niezawodna Sylwietta przyniosła mi dziś rano na fb piękne newsy - Iffonka, gratulacje!!! Marsi - trzymam kciuki!!! Przepraszam, że Was zaniedbuję ostatnio ![]() U nas spoko, udało się sprzedać jedno mieszkanie, dogrywamy umowę przedwstępną, tak więc będzie za co urządzić chatę Jak tylko mam chwilę, buszuję w necie i wybieram - z grubsza koncepcję już mam.W pracy posypało się zlecenie za zleceniem, sporo na etapie wyceny dopiero, ale ogólnie sama w szoku jestem. Oby się to tylko fajnie przełożyło na kasę ![]() Mycha szaleje - skacze, robi fikołki i szpagaty oraz się wspina. Na dłużej zatrzymują ją książki, więc zrobiłam ostatnio zakupy za stówkę w Arosie (widziałam, że Wy też ). Ogólnie ma chyba z 70 książek już. Lubi, jak się jej czyta, sama "czyta", lubi kolorować (a raczej gryzmolić).Troszkę Was nadrobiłam, więc widziałam, że była dyskusja na temat zabawek - Młoda ma naprawdę dużo, ale połowa nieużywana, a raczej używana od wielkiego dzwonu. Jak się będziemy przeprowadzać, zrobię czystki i kupię jej jakieś fajne skrzynie na zabawki. Debrah - co do gumek i spinek to moja tak ma, że nie znosi - ściąga od razu. Na szczęście jeszcze jej włosy nie włażą do oczu, więc jakoś dajemy radę. Toleruje jedynie opaski, a i te najlepiej wtedy, kiedy ja tez mam. Wtedy pokazuje na mnie i mówi "mama ma" oraz na siebie i mówi "mam", z taką dumą Oczywiście opaski nakłada sobie sama i wygląda wtedy jak Sylwester Stallone w Rambo 1. Spadam, o 10:00 spotkanie mam. Buziaki!!! MARSI - GRATULACJE!!! Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-11-19 o 09:57 |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, z Ultrą rozmawiałam (hmmm, chyba zbyt szumnie powiedziane- wymieniłam kilka zdan, tudziez rownowazników zdan) na fb, przekazuje pozdrowienia, stara sie podczytac jak ma chwile a rzadko ma chwile bo: stara sie o kredyt, dogrywa umowe przedwstepną na dom, jest zawalona projektami w pracy, sprzedaje mieszkanie a Mycha szoguni jak to Mycha. W kazdym razie obiecała, ze wróci jak sie uspokoi ten kolowrót wokół niej. Mam wrazenie, ze sama do siebie gadam Do roboty by sie szło, do roboty ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Ja pierdziele, ale sie uwinęłą!!!!! GRATULACJE dla Marsi i czekam na foto malutkiej ![]() ![]() klask i:Ha, Ultra, ale sie zdublowałysmy |
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie że nic nie pisze ale tak mnie wkurza ten tel. I internet ledwo co chodzi
Ale jak juz piszę to GRATULUJĘ IFFONKA ŚLICZNEGO SYNUSIA
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
Marsi pewno nie ma teraz głowy do dodawania zdjęć wiec pewno nie obrazi się jak ją wręcze :p
|
|
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi GRATULACJE
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Pedze z zakupow, zeby Wam info sprzedac, a tu widze, ze mnie JAKA ubiegla!
|
|
|
|
#3591 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Wiesz, u mnie to byla firma elektroniczna, panowie z IT mieli dostep do wszystkiego wlacznie z moimi rozmowami z Tz na poczcie ![]() Cytat:
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Huurraas gratulacje
*** )))))) ach
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:MARINKA, jakaś Ty słodziutka |
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
MArsi gratuluję!
Cudooowna Marinka |
|
|
|
#3595 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, dla mnie dobre i to, siedze sobie tu spokojnie jak u Pana Boga za piecem, do ludzi wyszłam, od małego troche oddechu złapałam ( bo czasami nerwy na postronkach były), takze nie załuje, Tż mi finansuje dojazd takze w plecy nie jestem za bardzo.
|
|
|
|
#3597 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
A maz jak? Grzeczny? Nie pyskuje?
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do naklejek - tak, porwac je ciezko, ale przez Kubusiowe zabawy sa pogiete i tak ladnie juz nie przylegaja. Zwlaszcza ze synek czesto powtarza swoj nowy sposob na zabawe ale ja je dzielnie "prasuje ![]() Cytat:
MALA, taaak, wtedy mnie w biegu lapalyscie wczoraj przy przewijaku wiec stad to pisanie na raty.Swoja droga jak my rodzilysmy to nie mialam super wypasionego smartfona z internetem i znalezc wtedy natychmiastowy (co byscie za dlugo nie czekaly ) dostep do neta to bylo wyzwanie
|
||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

a jak sie czujesz?
pomysec ile dzieci nie ma tyle szczęścia 

szacun kobieto
ale z Przemysla chłopaki byli niestety 
Ale żeby nie było... I tu nie obyło się bez atrakcji. Policzono nam za trzy! Po odejściu od kasy sprawdziłam rachunek i oczywiście było źle nabite. 50zł byłoby już nie nasze gdybym nie miała głowy na karku.
kciukasy!!!!!!
taki młody człowiek:/
[/QUOTE]a ja na poczte zamowiłam kolo pracy za 4 zł ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klask i: