Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-20, 11:05   #4591
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dziś jest sniegowo

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Dziś u nas sniegowo, ale mokro
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 11:08   #4592
Glodomorek
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

u mnie tylko mżawka

z telefonu
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 12:52   #4593
re_nata
Raczkowanie

Witajcie,
Dawno mnie nie było, może mnie jeszcze pamiętacie ale od ślubu w sierpniu się nie odzywałam. Jestem szczęśliwą mężatką ale od prawie 3 tygodni sama, bo mąż na poligonie. a od ślubu to najdłużej nie widzieliśmy się 2 dni

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Zarezerwowałam makijażystkę, zapłacę 100zł i przyjedzie do mnie do domu. Rezygnuję z próbnego na rzecz pleneru.
Restaurację wybraliśmy taką. Jutro idziemy ustalać menu.
Co do biustonoszy, dla mnie bardotka bez ramiączek odpada. Muszę mieć coś lepiej trzymającego, myślę nad Wonderbra strapless, podobno działa cuda z biustem

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jakbym się schyliła do córki to mój biust by mi wypadł na ziemię
odnośnie próbnego to twoja decyzja. ja bałam się nie robić próbnego, bo nigdy nikt mnie profesjonalnie nie malował i nie żałuję,że go zrobiłam. chciałam tez sprawdzić MUA bo znalazłam ją na necie, a nie z polecenia. Na próbnym miałam 4 różne, bo na nic nie mogłam się zdecydować, w końcu wybrałam smoky w czerni, a w dniu ślubu jednak zrobiłyśmy coś lżejszego, śliwkę. Próbny to u mnie był koszt 35 zł, ślubny z dojazdem(ok 30 km) 80zł. i w gratisie mi siostrę umalowała i na plener też mnie umalowała( mąż chciał, a ja się wahałam)za 35 zł. Próbną fryzurkę też robiłam, w sumie moja wizja i fryzjerki były podobne, więć ślubna była powtórzeniem próbnej (choć dużo bardziej dopracowana), a mąż był zachwycony a on naprawdę zwraca uwagę na takie rzeczy i w sumie za obie zapłaciłam 80zł.
jeśli chcecie to mogę wysłac jakieś zdjęcie ze ślubu
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 13:00   #4594
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
odnośnie próbnego to twoja decyzja. ja bałam się nie robić próbnego, bo nigdy nikt mnie profesjonalnie nie malował i nie żałuję,że go zrobiłam. chciałam tez sprawdzić MUA bo znalazłam ją na necie, a nie z polecenia. Na próbnym miałam 4 różne, bo na nic nie mogłam się zdecydować, w końcu wybrałam smoky w czerni, a w dniu ślubu jednak zrobiłyśmy coś lżejszego, śliwkę. Próbny to u mnie był koszt 35 zł, ślubny z dojazdem(ok 30 km) 80zł. i w gratisie mi siostrę umalowała i na plener też mnie umalowała( mąż chciał, a ja się wahałam)za 35 zł. Próbną fryzurkę też robiłam, w sumie moja wizja i fryzjerki były podobne, więć ślubna była powtórzeniem próbnej (choć dużo bardziej dopracowana), a mąż był zachwycony a on naprawdę zwraca uwagę na takie rzeczy i w sumie za obie zapłaciłam 80zł.
jeśli chcecie to mogę wysłac jakieś zdjęcie ze ślubu
Jakbym miała próbny za 35 to bym pewnie zrobiła wątpię czy znajdę jakąś w takiej cenie, która zna się na rzeczy i ma porządne kosmetyki.
Fotki pokazuj
Stary 2014-11-20, 13:33   #4595
re_nata
Raczkowanie

A ja jakbym miała dać za próbny 100, ślubny 100 i jeszcze plener 100 to pewnie bym się sama pomalowała z pomocą siostry/kuzynki. bo szkoda by mi było tyle kasy na makijaż wydawać.
Stary 2014-11-20, 14:23   #4596
21klaudyna
Zadomowienie

Ja tam nie żałuje ani złotówki wydanej ma MUA mimo iż próbny i na plener kosztowały tylko o 20 zł mniej niż ślubny. Na próbnej próbowałyśmy różnych kresek , odcieni i w dniu ślubu wiedziałam że mogę być spokojna przynajmniej o makijaż. Dziwnym dla mnie stwierdzeniem jest że plener jest ważniejszy niż dzień ślubu . Czy to obiad dla kilku gości czy przyjęcie to w tym dniu jesteś najważniejsza i chyba ten dzień bynajmniej w moim mniemaniu jest ważniejszy.
Miałyśmy na forum wiele przykładów dziewczyn , które wracały po próbnym z czymś co zupełnie nie przypominało profesjonalnego makijażu i chyba żadna z nich nie chciałaby aby ta wyglądać w dniu ślubu. Piszesz że będziecie mieć 1,5 h na spokojnie obgadanie makijażu ale makijaż ślubny sam w sobie zajmuje około 1,5 h więc to wcale nie jest tak dużo czasu. Moja makijażystka miała w dniu mojego wesela poślizg pól godziny przez inne panny młode które od samego rana się spóźniały i gdybyśmy nie miały zapasu czasu ani dogranego makijażu to nie wyglądałoby to tak perfekcyjnie jak zostało zrobione.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 15:50   #4597
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ja tam nie żałuje ani złotówki wydanej ma MUA mimo iż próbny i na plener kosztowały tylko o 20 zł mniej niż ślubny. Na próbnej próbowałyśmy różnych kresek , odcieni i w dniu ślubu wiedziałam że mogę być spokojna przynajmniej o makijaż. Dziwnym dla mnie stwierdzeniem jest że plener jest ważniejszy niż dzień ślubu . Czy to obiad dla kilku gości czy przyjęcie to w tym dniu jesteś najważniejsza i chyba ten dzień bynajmniej w moim mniemaniu jest ważniejszy.
Miałyśmy na forum wiele przykładów dziewczyn , które wracały po próbnym z czymś co zupełnie nie przypominało profesjonalnego makijażu i chyba żadna z nich nie chciałaby aby ta wyglądać w dniu ślubu. Piszesz że będziecie mieć 1,5 h na spokojnie obgadanie makijażu ale makijaż ślubny sam w sobie zajmuje około 1,5 h więc to wcale nie jest tak dużo czasu. Moja makijażystka miała w dniu mojego wesela poślizg pól godziny przez inne panny młode które od samego rana się spóźniały i gdybyśmy nie miały zapasu czasu ani dogranego makijażu to nie wyglądałoby to tak perfekcyjnie jak zostało zrobione.
Ech, jasne że dzień ślubu jest najważniejszy. Ale makijaż na plener (ze względu na pogodę) muszę mieć dobry, a w dniu ślubu sam makijaż aż tak ważny nie jest i jak nie będzie w 10000% perfekcyjny-nie umrę od tego. I tyle.
Stary 2014-11-20, 17:14   #4598
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Ech, jasne że dzień ślubu jest najważniejszy. Ale makijaż na plener (ze względu na pogodę) muszę mieć dobry, a w dniu ślubu sam makijaż aż tak ważny nie jest i jak nie będzie w 10000% perfekcyjny-nie umrę od tego. I tyle.

Zgadzam się z Tobą, zwłaszcza, że choćby takie zdjęcia z pleneru są bardziej "skupione" na Parze Młodej, a te z wesela obejmują i gości i zabawę i masę innych elementów.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 17:16   #4599
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą, zwłaszcza, że choćby takie zdjęcia z pleneru są bardziej "skupione" na Parze Młodej, a te z wesela obejmują i gości i zabawę i masę innych elementów.
Ale na weselu każdy ogląda Cie z bliska:P

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-11-20, 17:31   #4600
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
A ja i tak średnio to będę pamiętać A co najważniejsze, nie patrzę na siebie sama, a na zdjęcia będę

Nie no, tak serio to akurat mi to lotto, bo nie mam złudzeń, że nawet najlepszy fachowiec zrobi ze mnie fotomodelkę - bo nie zrobi, znam możliwości mojej "urody" Po prostu nie cierpię jak ktoś mnie maluje, a zwłaszcza czesze, więc postanowiłam zredukować te mało przyjemne przeżycia do minimum
Stary 2014-11-20, 18:07   #4601
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No i już widzę, że nie przeczytałaś posta ze zrozumieniem
No cóż, szkoda, może kiedyś zrozumiesz o co chodziło
Myślę, że właśnie Twoje posty na mój temat pokazują, że kompletnie nie wiesz, o co mi chodzi, pomijając już fakt, że w ogóle mnie nie znasz i nie wiesz nic o moim życiu.

Ale takie uroki pisania w internecie, wszyscy oceniają nic wiedząc. Będę tu pisała tylko o sprawach ślubnych.
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Ładne miejsce, byłam tam ostatnio na imprezie

Glodomorek, myśmy pisali "z dziećmi"
Na imprezie? Nie wiedziałam, że tam jakieś są ;-)
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
boszz 800zł to nam nawet na pół miesiaca nie starcza na życie, nie mówiąc o mieszkaniu, rachunkach, zusie, oplatcie lokalu, 3 tys same rachunki, to w takim razie biznesmenami jesteśmy
A nam wystarcza (bez rachunków oczywiście), czyli jesteśmy biedakami i nie wiem jakim cudem żyję.
Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Panna Izabela Śliczna jesteś!

marlenqa22 Gratki za pracę!!!

Glodomorek Kciuki na dalsze przygotowania! Fajnie, że masz to jeszcze przed sobą. Płaszczyk super!
Dziękuję, taka o

Cytat:
U mnie makijaż kosztował 150zł, próbny byłby bodajże za ponad 100, ale jak juz pisałam nie brałam go. Mimo to byłam bardzo zadowolona, miałam mocne, czarnoszare smoky, bo sama makijażystka stwierdziła że nie do mojej urody delikatne barwy.

Wreszcie odebrałam suknie z pralni i mogę wystawić na handel Myślicie ze za połowę ceny będzie ok?
Jak najbardziej będzie ok, jeśli nie za mało

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Edytowane przez 201801191006
Czas edycji: 2014-11-20 o 23:39 Powód: złe słownictwo
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 22:27   #4602
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na co dzień nie uciekają jak jestem bez makijażu to i z kościoła nie wyjdą jak przyjdę umalowana
Jeżeli chodzi o sprawy ślubne to ja nie mam w ogóle ciśnienia na perfekcję. Podchodzę na luzie, wiele rzeczy jest mi obojętnych np bukiet pewnie zamówię zwykły z białych róż i sama w domu dołożę niebieską wstążkę i zapłacę połowę ceny bukietu ślubnego dekoracje w restuaracji-są mi obojętne, w kościele dorzucam się do kwiatków (nawet nie wiem jakie będą) i mam z głowy problem. Po co mam się tym stresować i zastanawiać czy kwiatek A pasuje do kwiatka B i butów młodego? Lekka abstrakcja dla mnie Co nie zmienia faktu, że bardzo się cieszę ze ślubu i jest to ważny dzień dla nas. Ale nie najważniejszy w życiu.
Stary 2014-11-21, 07:26   #4603
Dotka90
Zakorzenienie

Iza, po pierwsze trochę kultury, nie trzeba używać słów na gie, żeby się wypowiedzieć.
I ludzie nie oceniają Cię nic nie wiedząc, tylko na podstawie tego, co piszesz o sobie.
Z jakiegoś powodu X osób odbiera Cię tutaj tak, a nie inaczej

Ale masz rację, lepiej pisz tylko o sprawach ślubnych, bo nie ma sensu podnosić ludziom ciśnienia niektórymi Twoimi rewelacjami
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 07:39   #4604
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na co dzień nie uciekają jak jestem bez makijażu to i z kościoła nie wyjdą jak przyjdę umalowana
Jeżeli chodzi o sprawy ślubne to ja nie mam w ogóle ciśnienia na perfekcję. Podchodzę na luzie, wiele rzeczy jest mi obojętnych np bukiet pewnie zamówię zwykły z białych róż i sama w domu dołożę niebieską wstążkę i zapłacę połowę ceny bukietu ślubnego dekoracje w restuaracji-są mi obojętne, w kościele dorzucam się do kwiatków (nawet nie wiem jakie będą) i mam z głowy problem. Po co mam się tym stresować i zastanawiać czy kwiatek A pasuje do kwiatka B i butów młodego? Lekka abstrakcja dla mnie Co nie zmienia faktu, że bardzo się cieszę ze ślubu i jest to ważny dzień dla nas. Ale nie najważniejszy w życiu.
Też tak miałam. Nie wiem dlaczego ale nie miałam potrzeby, żeby wszystko ze sobą idealnie współgrało
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:26   #4605
cornflower_girl
Zakorzenienie

Glodomorek Ja się zgadzam z tym, żeby nie panikować z makijażem. Jeśli rzeczywiście makijażystka jest dobra, to sobie spokojnie poradzi nawet w dzień ślubu. Ja miałam próbny, bo niestety pani makijazystka nie maluje bez próby (chodzi o zminimalizowanie ryzyka uczuleń). Ale od ślubnego niczym się nie różnił, był bardzo dobry. No może ja byłam spokojniejsza, że przetestowałam jego trwałość i nie ma efektu Warsaw Shore. Ślub nie jest w sezonie, więc wielkiej obsuwy z powodu innych klientek nie będzie, tu też nie trzeba się bać.
Ważne też, żeby zdjęcia były dobre - chodzi o umiejętności fotografa. Bo jak ten beznadziejny, to nawet najlepsza makijazystka nie pomoże.

Najważniejsze, że skupiasz się na ślubie

Nasz kam oficjalnie opublikował nasz teledysk. Jak któraś z Was chce obejrzeć, zapraszam Link jest tutaj :

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-11-21 o 10:27
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:12   #4606
Glodomorek
Zakorzenienie

fotografa mamy fajnego wrzucałam kiedyś linka i fryzjerka i makijażystka przychodza do domu

z telefonu
Stary 2014-11-21, 11:29   #4607
Dotka90
Zakorzenienie

Corn, oglądałam rano w domu Wasz teledysk, jest świetny, zwłaszcza ta część z chodzeniem po mieście i szukaniem sie
A Ty jesteś śliczna
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 13:37   #4608
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Też tak miałam. Nie wiem dlaczego ale nie miałam potrzeby, żeby wszystko ze sobą idealnie współgrało

I ja miałam tak samo, zresztą okazało się, że cackanie się z bukietem i wywalanie na niego 150 zeta nie opłaciło się, bo nie przeżył wesela - rzucałam bukietem, konkretnie pacnęłam w fotografa (a nie jestem najsłabsza niestety) i szlag trafił całe misterne zdobienie i sam bukiet Nie bawiłam się też w dobieranie kolorów na sali - jakie dali, takie były, i tak nie pamiętam nigdy takich rzeczy z wesel. Także sporo rzeczy można potraktować po łebkach, a jeśli podstawy są ok, to wesele będzie świetne
Stary 2014-11-21, 14:05   #4609
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Nasz kam oficjalnie opublikował nasz teledysk. Jak któraś z Was chce obejrzeć, zapraszam
Świetny pomysł na "czołówkę" I super filmik
Stary 2014-11-21, 14:27   #4610
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz kam oficjalnie opublikował nasz teledysk. Jak któraś z Was chce obejrzeć, zapraszam
Piękny
Stary 2014-11-21, 15:19   #4611
re_nata
Raczkowanie

cornflower_girl- bardzo fajny filmik
Glodomorek- ja do kwiatów w kościele w ogóle się nie dokładałam, i w dniu ślubu nie zwróciłam uwagi jakie są, tak samo na dekorację kościoła dopiero na filmie i zdjęciach się przypatrzyłam

Dodaję kilka fotek, później usunę/ usunięte

Edytowane przez re_nata
Czas edycji: 2014-11-27 o 12:32
Stary 2014-11-21, 17:40   #4612
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Glodomorek Ja się zgadzam z tym, żeby nie panikować z makijażem. Jeśli rzeczywiście makijażystka jest dobra, to sobie spokojnie poradzi nawet w dzień ślubu. Ja miałam próbny, bo niestety pani makijazystka nie maluje bez próby (chodzi o zminimalizowanie ryzyka uczuleń). Ale od ślubnego niczym się nie różnił, był bardzo dobry. No może ja byłam spokojniejsza, że przetestowałam jego trwałość i nie ma efektu Warsaw Shore. Ślub nie jest w sezonie, więc wielkiej obsuwy z powodu innych klientek nie będzie, tu też nie trzeba się bać.
Ważne też, żeby zdjęcia były dobre - chodzi o umiejętności fotografa. Bo jak ten beznadziejny, to nawet najlepsza makijazystka nie pomoże.

Najważniejsze, że skupiasz się na ślubie

Nasz kam oficjalnie opublikował nasz teledysk. Jak któraś z Was chce obejrzeć, zapraszam Link jest tutaj :
Piękne!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 17:50   #4613
21klaudyna
Zadomowienie

heheh znów wyjdę na taką która ma odmienne zdanie , my mieliśmy dekoratorkę która zajmowała się wszystkim od zaproszeń , przez winietki salę , menu itd gdyż ja nie mam ani cierpliwości ani zdolności do takich rzeczy i też byliśmy zdania że są to szczegóły które dla nas są ważne a pewnie i tak nikt nie zauważy. A na prawdę bardzo wiele osób po weselu chwaliło nam każdy szczegół, wystroju stołów kwiatów, mój bukiet. A makijaż i wygląd mój chyba zebrał najwięcej komplementów. Każda ma odmienne zdanie na ten temat. Dla kogoś otoczka nie ma znaczenia, dla nas miała i nie żałujemy. Ten dzień był taki dokładnie jak sobie wymarzyliśmy. I to nie chodzi o dobieranie kwiatków do butów jak to któraś z dziewczyn oceniła, tylko sprawienie aby ten ważny dzień dla nas miał też wyjątkową oprawe i tyle

Corn : uwielbiam twój teledysk. Jesteś najlepszym przykładem że dopracowanie szczegółów robi mega robotę . Miałaś cudowną suknię , bukiet idealny a wystrój sali powalał na kolana.

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-11-21 o 17:56
Stary 2014-11-22, 10:41   #4614
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Zarezerwowałam makijażystkę, zapłacę 100zł i przyjedzie do mnie do domu. Rezygnuję z próbnego na rzecz pleneru.
Restaurację wybraliśmy taką. Jutro idziemy ustalać menu.
Co do biustonoszy, dla mnie bardotka bez ramiączek odpada. Muszę mieć coś lepiej trzymającego, myślę nad Wonderbra strapless, podobno działa cuda z biustem

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jakbym się schyliła do córki to mój biust by mi wypadł na ziemię
ładną macie restauracje i jedzenie wygląda na baaardzo smaczne
co do próbnego też bym Cię do tego zachęcała, może skorzystaj np. przy okazji wyjścia na jakąś imprezę?

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziś wtorek - telefonu od kamerzysty brak czyli dalej ta sama bajka
mimi u mnie to samo tylko z fotografem, ale nawet żadnej wstpnej daty oddania zdjęć nie znamy

Cytat:
Wreszcie odebrałam suknie z pralni i mogę wystawić na handel Myślicie ze za połowę ceny będzie ok?
pewnie! jak nie będzie zainteresowania to w każdej chwili możesz cenę obniżyć

Cytat:
Napisane przez Elizka_95 Pokaż wiadomość
Najważniejsze juz są dawno ustalone, ale mimo wszystko stresuje się wszystkim i jeszcze ta bieganina mnie dobija :/
Odebralam dziś suknie ! Jest piękna
pokaż suknię
PS. jesteś rocznik 95?

Cytat:
I ja miałam tak samo, zresztą okazało się, że cackanie się z bukietem i wywalanie na niego 150 zeta nie opłaciło się, bo nie przeżył wesela - rzucałam bukietem, konkretnie pacnęłam w fotografa (a nie jestem najsłabsza niestety) i szlag trafił całe misterne zdobienie i sam bukiet Nie bawiłam się też w dobieranie kolorów na sali - jakie dali, takie były, i tak nie pamiętam nigdy takich rzeczy z wesel. Także sporo rzeczy można potraktować po łebkach, a jeśli podstawy są ok, to wesele będzie świetne
to widzisz niska cena bukietu = słabe wykonanie. Mój był mega solidny miałam go potem jeszcze na sesji ani listeczek nie odleciał, kosztował właśnie 150 zł czego jeszcze nie uważam za jakiś straszny majątek

Cytat:
Glodomorek- ja do kwiatów w kościele w ogóle się nie dokładałam, i w dniu ślubu nie zwróciłam uwagi jakie są, tak samo na dekorację kościoła dopiero na filmie i zdjęciach się przypatrzyłam

Dodaję kilka fotek, później usunę

Pan Młody w mundurze super

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:38   #4615
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
to widzisz niska cena bukietu = słabe wykonanie. Mój był mega solidny miałam go potem jeszcze na sesji ani listeczek nie odleciał, kosztował właśnie 150 zł czego jeszcze nie uważam za jakiś straszny majątek
Ale mój też kosztował dokładnie 150 zł; ot, po prostu nie przeżył (myślę, że nawet gdyby kosztował 300 to byłoby tak samo). Do sesji nie miał szans dotrwać, bo była sporo czasu od wesela, zresztą ja nie mogę w domu trzymać kwiatków, bo mam kwiatkojady (czyli koty). Wyrzuciłabym go tak, czy inaczej.
Stary 2014-11-22, 12:40   #4616
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
heheh znów wyjdę na taką która ma odmienne zdanie , my mieliśmy dekoratorkę która zajmowała się wszystkim od zaproszeń , przez winietki salę , menu itd gdyż ja nie mam ani cierpliwości ani zdolności do takich rzeczy i też byliśmy zdania że są to szczegóły które dla nas są ważne a pewnie i tak nikt nie zauważy. A na prawdę bardzo wiele osób po weselu chwaliło nam każdy szczegół, wystroju stołów kwiatów, mój bukiet. A makijaż i wygląd mój chyba zebrał najwięcej komplementów. Każda ma odmienne zdanie na ten temat. Dla kogoś otoczka nie ma znaczenia, dla nas miała i nie żałujemy. Ten dzień był taki dokładnie jak sobie wymarzyliśmy. I to nie chodzi o dobieranie kwiatków do butów jak to któraś z dziewczyn oceniła, tylko sprawienie aby ten ważny dzień dla nas miał też wyjątkową oprawe i tyle

Corn : uwielbiam twój teledysk. Jesteś najlepszym przykładem że dopracowanie szczegółów robi mega robotę . Miałaś cudowną suknię , bukiet idealny a wystrój sali powalał na kolana.
Ile płaciłaś za dekoratorkę? Dla mnie otoczka jest o tyle ważna, że chcę by było elegancko. A rodzaj kwiatów, ich kolor czy kolor serwetek nie stanowią żadnego problemu. Jest mi to obojętne czy będą beżowe serwetki czy niebieskie. I takie i takie są ładne.

Nie wiem dlaczego nie mogę zobaczyć teledysku.

Cytat:
ładną macie restauracje i jedzenie wygląda na baaardzo smaczne
co do próbnego też bym Cię do tego zachęcała, może skorzystaj np. przy okazji wyjścia na jakąś imprezę?
Podejrzewam, że budżet tego nie wytrzyma tym bardziej, że sporo już wydałam na kosmetyczkę, zeby doprowadzić twarz do jako takiego stanu.
Restauracja bardzo fajna, w weekendy mają animatorkę, kącik zabaw więc córka nie będzie się nudzić-to też jest ważne, że dziecko w restauracji nie przeszkadza tylko jest mile widziane.

Mam już załatwione wszystkie formalności ślubne. Druga część protokołu spisana, papiery w USC zaniesione. Muszę tylko w wolnej chwili donieść dane świadków.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:

Dodaję kilka fotek, później usunę
Ja dorzuciłam do kwiatków 20zł także jakby za darmo
Stary 2014-11-22, 13:09   #4617
anka1897
Wtajemniczenie

Elizka_95 wszystkiego najlepszego na nowej drodze aby ten dzień był takim jak go sobie wymarzylas

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:18   #4618
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ja za 2 bukiety i 2 butonierki zapłaciłam 330zł i uważam to za majątek ale bukiet trzymał się ponad tydzień. Do sesji nie dotrwał bo była jakieś 3 tyg po ślubie. A teeraz stoi ususzony w wazonie

Cytat:
Do sesji nie miał szans dotrwać, bo była sporo czasu od wesela, zresztą ja nie mogę w domu trzymać kwiatków, bo mam kwiatkojady (czyli koty). Wyrzuciłabym go tak, czy inaczej.
Koty zjadają Ci kwiatki?

Elizka_95 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję że u Ciebie jest dziś ciepło i słonecznie
Stary 2014-11-22, 14:23   #4619
Elizka_95
Raczkowanie

GG do Elizka_95

Dziękuje dziewczyny za życzenia! właśnie będę się ubierać i jak na razie pogoda jest bardzo ładna. Jest bialo , ale ciepło
I ślubuję Ci... (klik) <3
Elizka_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:54   #4620
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elizka_95 Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za życzenia! właśnie będę się ubierać i jak na razie pogoda jest bardzo ładna. Jest bialo , ale ciepło
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości