|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dziś jest sniegowo
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Dziś u nas sniegowo, ale mokro
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
u mnie tylko mżawka
z telefonu |
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Dawno mnie nie było, może mnie jeszcze pamiętacie ale od ślubu w sierpniu się nie odzywałam. Jestem szczęśliwą mężatką ale od prawie 3 tygodni sama, bo mąż na poligonie. a od ślubu to najdłużej nie widzieliśmy się 2 dni ![]() Cytat:
a on naprawdę zwraca uwagę na takie rzeczy i w sumie za obie zapłaciłam 80zł.jeśli chcecie to mogę wysłac jakieś zdjęcie ze ślubu |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpię czy znajdę jakąś w takiej cenie, która zna się na rzeczy i ma porządne kosmetyki.Fotki pokazuj
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakbym miała dać za próbny 100, ślubny 100 i jeszcze plener 100 to pewnie bym się sama pomalowała z pomocą siostry/kuzynki. bo szkoda by mi było tyle kasy na makijaż wydawać.
|
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam nie żałuje ani złotówki wydanej ma MUA mimo iż próbny i na plener kosztowały tylko o 20 zł mniej niż ślubny. Na próbnej próbowałyśmy różnych kresek , odcieni i w dniu ślubu wiedziałam że mogę być spokojna przynajmniej o makijaż. Dziwnym dla mnie stwierdzeniem jest że plener jest ważniejszy niż dzień ślubu . Czy to obiad dla kilku gości czy przyjęcie to w tym dniu jesteś najważniejsza i chyba ten dzień bynajmniej w moim mniemaniu jest ważniejszy.
Miałyśmy na forum wiele przykładów dziewczyn , które wracały po próbnym z czymś co zupełnie nie przypominało profesjonalnego makijażu i chyba żadna z nich nie chciałaby aby ta wyglądać w dniu ślubu. Piszesz że będziecie mieć 1,5 h na spokojnie obgadanie makijażu ale makijaż ślubny sam w sobie zajmuje około 1,5 h więc to wcale nie jest tak dużo czasu. Moja makijażystka miała w dniu mojego wesela poślizg pól godziny przez inne panny młode które od samego rana się spóźniały i gdybyśmy nie miały zapasu czasu ani dogranego makijażu to nie wyglądałoby to tak perfekcyjnie jak zostało zrobione.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą, zwłaszcza, że choćby takie zdjęcia z pleneru są bardziej "skupione" na Parze Młodej, a te z wesela obejmują i gości i zabawę i masę innych elementów. |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Ale na weselu każdy ogląda Cie z bliska:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4600 |
|
Konto usunięte
|
A ja i tak średnio to będę pamiętać
![]() Nie no, tak serio to akurat mi to lotto, bo nie mam złudzeń, że nawet najlepszy fachowiec zrobi ze mnie fotomodelkę - bo nie zrobi, znam możliwości mojej "urody" Po prostu nie cierpię jak ktoś mnie maluje, a zwłaszcza czesze, więc postanowiłam zredukować te mało przyjemne przeżycia do minimum
|
|
|
|
#4601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takie uroki pisania w internecie, wszyscy oceniają nic wiedząc. Będę tu pisała tylko o sprawach ślubnych. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png ŻONA od 30.08.2014 ZARĘCZENI 28.11.2012 RAZEM 17.09.2010 Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2014-11-20 o 23:39 Powód: złe słownictwo |
|||||
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na co dzień nie uciekają jak jestem bez makijażu to i z kościoła nie wyjdą jak przyjdę umalowana
![]() Jeżeli chodzi o sprawy ślubne to ja nie mam w ogóle ciśnienia na perfekcję. Podchodzę na luzie, wiele rzeczy jest mi obojętnych np bukiet pewnie zamówię zwykły z białych róż i sama w domu dołożę niebieską wstążkę i zapłacę połowę ceny bukietu ślubnego dekoracje w restuaracji-są mi obojętne, w kościele dorzucam się do kwiatków (nawet nie wiem jakie będą) i mam z głowy problem. Po co mam się tym stresować i zastanawiać czy kwiatek A pasuje do kwiatka B i butów młodego? Lekka abstrakcja dla mnie Co nie zmienia faktu, że bardzo się cieszę ze ślubu i jest to ważny dzień dla nas. Ale nie najważniejszy w życiu.
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, po pierwsze trochę kultury, nie trzeba używać słów na gie, żeby się wypowiedzieć.
I ludzie nie oceniają Cię nic nie wiedząc, tylko na podstawie tego, co piszesz o sobie. Z jakiegoś powodu X osób odbiera Cię tutaj tak, a nie inaczej ![]() Ale masz rację, lepiej pisz tylko o sprawach ślubnych, bo nie ma sensu podnosić ludziom ciśnienia niektórymi Twoimi rewelacjami
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Glodomorek Ja się zgadzam z tym, żeby nie panikować z makijażem. Jeśli rzeczywiście makijażystka jest dobra, to sobie spokojnie poradzi nawet w dzień ślubu. Ja miałam próbny, bo niestety pani makijazystka nie maluje bez próby (chodzi o zminimalizowanie ryzyka uczuleń). Ale od ślubnego niczym się nie różnił, był bardzo dobry. No może ja byłam spokojniejsza, że przetestowałam jego trwałość i nie ma efektu Warsaw Shore. Ślub nie jest w sezonie, więc wielkiej obsuwy z powodu innych klientek nie będzie, tu też nie trzeba się bać.
Ważne też, żeby zdjęcia były dobre - chodzi o umiejętności fotografa. Bo jak ten beznadziejny, to nawet najlepsza makijazystka nie pomoże. Najważniejsze, że skupiasz się na ślubie ![]() Nasz kam oficjalnie opublikował nasz teledysk. Jak któraś z Was chce obejrzeć, zapraszam Link jest tutaj :
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-11-21 o 10:27 |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
fotografa mamy fajnego wrzucałam kiedyś linka
i fryzjerka i makijażystka przychodza do domuz telefonu |
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Corn, oglądałam rano w domu Wasz teledysk, jest świetny, zwłaszcza ta część z chodzeniem po mieście i szukaniem sie
![]() A Ty jesteś śliczna |
|
|
|
#4608 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I ja miałam tak samo, zresztą okazało się, że cackanie się z bukietem i wywalanie na niego 150 zeta nie opłaciło się, bo nie przeżył wesela - rzucałam bukietem, konkretnie pacnęłam w fotografa (a nie jestem najsłabsza niestety) i szlag trafił całe misterne zdobienie i sam bukiet
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_girl- bardzo fajny filmik
Glodomorek- ja do kwiatów w kościele w ogóle się nie dokładałam, i w dniu ślubu nie zwróciłam uwagi jakie są, tak samo na dekorację kościoła dopiero na filmie i zdjęciach się przypatrzyłam Dodaję kilka fotek, później usunę/ usunięte Edytowane przez re_nata Czas edycji: 2014-11-27 o 12:32 |
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
heheh znów wyjdę na taką która ma odmienne zdanie , my mieliśmy dekoratorkę która zajmowała się wszystkim od zaproszeń , przez winietki salę , menu itd gdyż ja nie mam ani cierpliwości ani zdolności do takich rzeczy i też byliśmy zdania że są to szczegóły które dla nas są ważne a pewnie i tak nikt nie zauważy. A na prawdę bardzo wiele osób po weselu chwaliło nam każdy szczegół, wystroju stołów kwiatów, mój bukiet. A makijaż i wygląd mój chyba zebrał najwięcej komplementów. Każda ma odmienne zdanie na ten temat. Dla kogoś otoczka nie ma znaczenia, dla nas miała i nie żałujemy. Ten dzień był taki dokładnie jak sobie wymarzyliśmy. I to nie chodzi o dobieranie kwiatków do butów jak to któraś z dziewczyn oceniła, tylko sprawienie aby ten ważny dzień dla nas miał też wyjątkową oprawe i tyle
![]() Corn : uwielbiam twój teledysk. Jesteś najlepszym przykładem że dopracowanie szczegółów robi mega robotę . Miałaś cudowną suknię , bukiet idealny a wystrój sali powalał na kolana.
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-11-21 o 17:56 |
|
|
|
#4614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do próbnego też bym Cię do tego zachęcała, może skorzystaj np. przy okazji wyjścia na jakąś imprezę? mimi u mnie to samo tylko z fotografem, ale nawet żadnej wstpnej daty oddania zdjęć nie znamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() PS. jesteś rocznik 95? ![]() Cytat:
Cytat:
Pan Młody w mundurze super
|
|
#4615 |
|
Konto usunięte
|
Ale mój też kosztował dokładnie 150 zł; ot, po prostu nie przeżył (myślę, że nawet gdyby kosztował 300 to byłoby tak samo). Do sesji nie miał szans dotrwać, bo była sporo czasu od wesela, zresztą ja nie mogę w domu trzymać kwiatków, bo mam kwiatkojady (czyli koty). Wyrzuciłabym go tak, czy inaczej.
|
|
|
|
#4616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego nie mogę zobaczyć teledysku. Cytat:
Restauracja bardzo fajna, w weekendy mają animatorkę, kącik zabaw więc córka nie będzie się nudzić-to też jest ważne, że dziecko w restauracji nie przeszkadza tylko jest mile widziane. Mam już załatwione wszystkie formalności ślubne. Druga część protokołu spisana, papiery w USC zaniesione. Muszę tylko w wolnej chwili donieść dane świadków. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Elizka_95 wszystkiego najlepszego na nowej drodze
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale bukiet trzymał się ponad tydzień. Do sesji nie dotrwał bo była jakieś 3 tyg po ślubie. A teeraz stoi ususzony w wazonie ![]() Cytat:
![]() Elizka_95 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję że u Ciebie jest dziś ciepło i słonecznie |
||
|
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny za życzenia!
właśnie będę się ubierać i jak na razie pogoda jest bardzo ładna. Jest bialo , ale ciepło
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Fajnie, że masz to jeszcze przed sobą. Płaszczyk super!