Miłośniczki Zary - część XLVI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-21, 10:51   #4111
anciaahk
kosmitka

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLVI

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
pytanko: czy robiąc zwrot musze być osobiscie, czy mogę kogos wysłać z moją kartą kredytową i paragonem?
Nie musisz osobiście, ja ostatnio robiłam zwrot zakupów szwagierki, za które płaciła swoją kartą. powiedziałam, że nie mam tamtej karty, bo zamknęłam w tamtym banku konto i zwrot zrobili bez problemu na inną (moją)
Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Witam Was prawie weekendowo z
Zaraz spadam na mikrodermabrazję więc dziś dzień spędzony w domu

Mam te słynne sweterki beż/czarny i podobają mi się. Muszę nad tym pomyśleć. No i kocyk.
Aniu który to zabieg? Ja Ci pozazdrościłam i byłam raz, ale mam mocno wrażliwą skórę i miałam pociętą jak żyletkami.
Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Dziękuję
chodziło mi, że jakoś 31 października wrzucałam w nim zdjęcia

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

druga czarna

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Kup taką, którą jeszcze wykorzystasz. Teraz do kolorów wieczorowych nie należy tylko czerń, ale tez biel, granat, czerwienie. Niektóre kobiety wybierają nawet bardziej krzykliwe kolory czy tez cekiny i nie jest to uważane za faux pas.
Dziękuję , nie chciałabym też przesadzić i rzucać się w oczy.
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nr. 1, raz że bezpieczniejsza, skoro mają tam być rozmowy o biznesie z pierwszą na pewno wpadki nie będzie

ta też fajna
Jeśli o kolor chodzi to ja bym postawiła na czarny, mała czarna zawsze się obroni z innymi kolorami bym nie eksperymentowała gdybym nie była pewna jak tam będą ubrani
masz rację, dziękuję. Biała odpada?
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Jedyna która mi się podoba i nie posiada pierzy/piór, ale której nie mierzyłam to: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p2005582.html To czarne sztuczne futro mi się nie podoba przy kapturze, ale Zara niczego więcej nie proponuje, a że mam dobre doświadczenia z ich kurtkami, więc będę celować w tą. Podoba mi się jeszcze ta parka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p2101536.html ale ona wydaje się być za chłodna na zimę. Aczkolwiek jakby na wyprzedaży zeszła z ceny, to jest do przemyślenia
Fajne, ja bym wolała coś mnie zdobnego, z minimalnymi dodatkami i raczej czarną . Poza budrysówką nic mi w oko nie wpadło.
Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
w pytaniu na śniadanie (seria czerwony dywan) była sukienka biała luźna. podobała mi się

Cytat:
No właśnie to miałam na myśli. Też mam włosy z tendencją do puszenia się i u mnie super sprawdza się ten olej na końcówki: http://www.dm.de/de_homepage/alverde...del-argan.html

I często łącze go z tym http://www.dm.de/de_homepage/alverde...tzenfluid.html i nakładam na całą długość włosów (pomijając skalp) i są w miarę ujarzmione
Na krótkie też się nadają? Mi się strasznie przetłuszczają włosy, więc myję codziennie.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:52   #4112
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
ja i tak chciałam faceta z brodą z tym wysłac, wiec raczej nie przejdzie
Raczej chyba by nie uwierzyły, że pan z brodą to pani

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2014-11-21 o 10:55
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:52   #4113
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ostatnio rzadko się udzielam, ale tak świetnie wyglądasz na tych zdjęciach, że musiałam skomentować! Super! Świetny zestaw, nie powinnaś była oddawać tego swetra

Który to na stronie? ten?

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p2300504.html
Dziewczyny które kolory tego swetra mierzycie??? Bo nie wiem jaki kliknąć? Bęż czy ten róż?????

Stary 2014-11-21, 10:56   #4114
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Dla każdego co innego.
Nie co noc, tak ze dwa razy w tygodniu stosuję taki kompres. Służy mi bardzo
Na moje włosy też bardzo dobrze działa olejek kokosowy. Moje nowe odkrycie. Wreszcie włosy nie puszą się. Tylko ja używam tego stałego olejku z Vatiki. Jestem zadowolona jeszcze z migdałowego.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 10:56   #4115
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Dziewczyny które kolory tego swetra mierzycie??? Bo nie wiem jaki kliknąć? Bęż czy ten róż?????
beż różu i tak już nie ma. o mi nie mów, że L to Twój rozmiar, bo wyjdę z siebie
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:03   #4116
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

Widzę,że już się trochę tu znamy
No ba

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
ja i tak chciałam faceta z brodą z tym wysłac, wiec raczej nie przejdzie

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Na krótkie też się nadają? Mi się strasznie przetłuszczają włosy, więc myję codziennie.
Długość nie ma tutaj raczej nic do rzeczy. Kwestia tego z którym dokładnie olejem polubią się Twoje włosy Trzeba szukać metodą prób i błędów.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:04   #4117
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
beż różu i tak już nie ma. o mi nie mów, że L to Twój rozmiar, bo wyjdę z siebie
Na zdjęciu masz beż czy róż?
Stary 2014-11-21, 11:06   #4118
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz osobiście, ja ostatnio robiłam zwrot zakupów szwagierki, za które płaciła swoją kartą. powiedziałam, że nie mam tamtej karty, bo zamknęłam w tamtym banku konto i zwrot zrobili bez problemu na inną (moją)

Aniu który to zabieg? Ja Ci pozazdrościłam i byłam raz, ale mam mocno wrażliwą skórę i miałam pociętą jak żyletkami.

Fajne, ja bym wolała coś mnie zdobnego, z minimalnymi dodatkami i raczej czarną . Poza budrysówką nic mi w oko nie wpadło.

Powiem Ci że mimo iż ja uwielbiam kolor biały to na takie spotkanie postawiłabym na czerń
Spróbuj sobie jeszcze wyobrazić jak będziesz się czuć na imprezie w danym ciuchu, kolorze. Ważne żebyś czuła się pewnie i nie myślała przez cały bankiet czy na pewno źle nie wyglądasz
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:14   #4119
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Se wyjdź, se wyjdź

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Długość nie ma tutaj raczej nic do rzeczy. Kwestia tego z którym dokładnie olejem polubią się Twoje włosy Trzeba szukać metodą prób i błędów.
Przepraszam, jeśli pisałaś to, ale gdzie to kupujesz? Rossman?
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Powiem Ci że mimo iż ja uwielbiam kolor biały to na takie spotkanie postawiłabym na czerń
Spróbuj sobie jeszcze wyobrazić jak będziesz się czuć na imprezie w danym ciuchu, kolorze. Ważne żebyś czuła się pewnie i nie myślała przez cały bankiet czy na pewno źle nie wyglądasz
Masz rację, dziękuję.

Stary 2014-11-21, 11:15   #4120
Bursyl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
To może będzie to jednak koktajl, wiec kupiłabym nr dwa, chociaż pierwsza sama mam może jeszcze podpytaj znajomych jak się ubierają.
Witaj, a możesz napisać czy ta pierwsza sukienka jest obcisła czy raczej nie opina tak ciała? chodzi mi o burch i pupę.
Bursyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:19   #4121
sskers
batonik

Cytat:
Se wyjdź, se wyjdź
Przepraszam, jeśli pisałaś to, ale gdzie to kupujesz? Rossman?
Alverde w Polsce tylko na allegro. Mi kupuje tato w DM. Jeśli nie spieszysz się z tym, mogę go poprosić żeby kupił. I tak pewnie po coś dla mnie będzie jechał Tyle, że będzie w Polsce 23 grudnia.

Stary 2014-11-21, 11:28   #4122
bbbeee
Zakorzenienie

Gabi, a z tych łopianowych olejków, który polecasz, bo widziałam 3 rodzaje?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 11:31   #4123
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Gabi, a z tych łopianowych olejków, który polecasz, bo widziałam 3 rodzaje?
zależy jakie masz potrzeby ja mam z arganowym i ze skrzypem i ten ze skrzypem lepszy dla moich włosów...swietny był ten z ziołami (tylko że on ok 36zł kosztuje)
Stary 2014-11-21, 11:41   #4124
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Na zdjęciu masz beż czy róż?
beż
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 12:09   #4125
fantastic
Zakorzenienie

to skoro temat zszedł na kosmetyki, czy któraś z Was też ma wrażliwą skórę i uczulenie na słońce? Może używałyscie Inneov, czy on jest faktycznie lepszy w kuracji niż te tańsze odpowiedniki typu bellisa sun?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 12:24   #4126
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Alverde w Polsce tylko na allegro. Mi kupuje tato w DM. Jeśli nie spieszysz się z tym, mogę go poprosić żeby kupił. I tak pewnie po coś dla mnie będzie jechał Tyle, że będzie w Polsce 23 grudnia.
Bardzo chętnie , a drogie to?
Cytat:
beż
I super wyglądasz.

Stary 2014-11-21, 12:39   #4127
sskers
batonik

Cytat:
Bardzo chętnie , a drogie to?

I super wyglądasz.
Zabij mnie, ale nie pamiętam Ale wyszukałam na blogach że ok 2-3 e. A patrzę na allegro to to serum jest po 16zł a olej 20zł

Stary 2014-11-21, 12:45   #4128
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
potraktowała go gumka i wszyściutko zeszło

ja tez nie miałam bo nie potrzebuję, nigdy nie miałam problemów z cerą i dziękuję za to Mamusi (a raczej genom)
Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
To dobrze, ze pusciło po gumce. Ale tak to jest niestety z tymi neverfullami...
Ja mam cere ok też, dzięki Bogu. ale jakiś zabieg to bym zrobiła, coś na pewno przydałoby się.
Miłego dnia dziewczyny, ja uciekam do pracy.
Cytat:

Wróciłam z mikrodermabrazji i jest bosko. Też nie mam większych problemów z cerą ale mikrodermabrazja pięknie ją odświeża, zmiękcza wygładza i powoduje, że kremy lepiej działają a kosmetyki ( podkłady ) lepiej wyglądają. To jedna z form dbania o siebie ( tak jak wcieranie kremu w twarz i balsamu w ciało ).

Anciaahk nie chcę się tak do końca wypowiadać, ale obawiam się, że nie miałaś dostosowanej tej mikro do cery. Za pierwszym razem kosmetyczka zrobiła mi lekko, aby poznać moją cerę. Dziś miałam mocniej- czułam konkretne ścieranko ale nie mam żadnych zadrapań- równiutko starty naskórek.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 12:46   #4129
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję.

Corii wiesz co? Czuję, że masz pewne zakupowe pragnienia, ale w związku z tym, że się spłukałaś podczas zakupów camelii Chanela, spodni z Zary- biegnę Ci z pomocą i chętnie kupię Twój szalik z koronką. On Cię strasznie pogrubia a Ty masz taką smukłą figurę nad którą pracujesz ciężko każdego dnia i nie powinnaś nosić rzeczy, które to kamuflują !!!
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 12:51   #4130
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;49025465] [/QUOTE]

Nie podziałało

A tak na poważnie- jestem zdruzgotana faktem, że jeszcze się ani jedna sztuka nie pojawiła na allegro i na tym całym alie-coś tam też nie ma...
Stary 2014-11-21, 13:10   #4131
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z mikrodermabrazji i jest bosko. Też nie mam większych problemów z cerą ale mikrodermabrazja pięknie ją odświeża, zmiękcza wygładza i powoduje, że kremy lepiej działają a kosmetyki ( podkłady ) lepiej wyglądają. To jedna z form dbania o siebie ( tak jak wcieranie kremu w twarz i balsamu w ciało ).
to w takim razie jestem szczęściarą, że mimo że nie dbam tak o siebie mam piękną cerę

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
to skoro temat zszedł na kosmetyki, czy któraś z Was też ma wrażliwą skórę i uczulenie na słońce? Może używałyscie Inneov, czy on jest faktycznie lepszy w kuracji niż te tańsze odpowiedniki typu bellisa sun?
w tym temacie nie pomogę ale np. inneov cellulit jest genialny stosowałam 2 razy i efekty szał ciał
Stary 2014-11-21, 13:13   #4132
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Anciaahk i którą sukienkę wybrałaś ??

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Zdecydowanie najlepszy. Koleżanka stosowała wiele suplementów i dopiero po inneov odzyskała spokój i nie wysypuje ją po 5 min bycia na słońcu.

Moja mama też sobie chwali- 1 raz na urlopie ( w Grecji więc słońce konkretne ) nie miała ani jednej krostki ani czerwonego placka,
Stary 2014-11-21, 13:15   #4133
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Nie podziałało

A tak na poważnie- jestem zdruzgotana faktem, że jeszcze się ani jedna sztuka nie pojawiła na allegro i na tym całym alie-coś tam też nie ma...
Zdziwiłabym się jakby podziałało
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 13:40   #4134
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Zabij mnie, ale nie pamiętam Ale wyszukałam na blogach że ok 2-3 e. A patrzę na allegro to to serum jest po 16zł a olej 20zł
Bardzo chętnie , nie chcę tylko Ci robić kłopotu.
Cytat:

Anciaahk nie chcę się tak do końca wypowiadać, ale obawiam się, że nie miałaś dostosowanej tej mikro do cery. Za pierwszym razem kosmetyczka zrobiła mi lekko, aby poznać moją cerę. Dziś miałam mocniej- czułam konkretne ścieranko ale nie mam żadnych zadrapań- równiutko starty naskórek.
Pierwszym razem miałam robione na najlżejszym, ale na wszystko moja skóra w taki sposób reaguje , miałam porozcinaną skórę na czole tak jakby żyletką.
Cytat:
to w takim razie jestem szczęściarą, że mimo że nie dbam tak o siebie mam piękną cerę
farciara!
Cytat:
Anciaahk i którą sukienkę wybrałaś ??
Waham się między tymi dwiema z zary i tą simple:
http://e-simple-cp.com/product-pol-8478-Sukienka.html
Chociaż nie chcę na kilka godzin inwestować za dużo.
Aniu a jak rozmiarówka simple sukienek? Kojarzysz?

Sukienki muszę i tak mieć dwie - jedną na dzień, bo cały dzień mamy konferencję w jakimś hotelu, a na wieczór na bankiet inną.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
t
w tym temacie nie pomogę ale np. inneov cellulit jest genialny stosowałam 2 razy i efekty szał ciał
Likwiduje cellulit?

Stary 2014-11-21, 13:45   #4135
sskers
batonik

Cytat:
Bardzo chętnie , nie chcę tylko Ci robić kłopotu.
Daj spokój, żaden kłopot ani dla mnie, ani dla taty

Stary 2014-11-21, 13:47   #4136
mal00nie
Zakorzenienie

jeśli ktoś ma blisko do Czech to w DM też może nabyć , jak będę jechać to dam znać

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 13:48   #4137
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Pierwszym razem miałam robione na najlżejszym, ale na wszystko moja skóra w taki sposób reaguje , miałam porozcinaną skórę na czole tak jakby żyletką.

Waham się między tymi dwiema z zary i tą simple:
http://e-simple-cp.com/product-pol-8478-Sukienka.html
Chociaż nie chcę na kilka godzin inwestować za dużo.
Aniu a jak rozmiarówka simple sukienek? Kojarzysz?

Sukienki muszę i tak mieć dwie - jedną na dzień, bo cały dzień mamy konferencję w jakimś hotelu, a na wieczór na bankiet inną.?
Więc kochana bierz 2 z Zary ( z koronką ) na wieczór i z Simple na konferencję

Ta z simple bardzo mi się podoba ( mierzyłam kilka takich sukienek z Zary, Mango Mohito, Simple ) ale z racji tego, że mam trochę biustu, który siłą rzeczy odstaje więc takiego typu sukienki źle się układają, gdyż bardzo unoszą się na piersiach co powoduje, że po pierwsze-przód jest krótszy niż już jest a po drugie przód ciągnie materiał z boków i nie ma takiego ładnego trapezowego kształtu i po prostu źle się układa.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Piszesz o tym olejku co tato Ci kupuje? A mogę też prosić
Stary 2014-11-21, 13:53   #4138
sskers
batonik

Cytat:
Piszesz o tym olejku co tato Ci kupuje? A mogę też prosić
Ten arganowy tak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...del-argan.html Jeśli czekanie do tego 23.12 Ci nie przeszkadza, to pewnie że nie

A, i dodam że mi po tym zestawie serum + olejek (nie wiem czy szampon i odżywka nie mają w tym swojego udziału) bardzo szybko rosną włosy. Przez 10 miesięcy mam na plusie 16-17cm.

Stary 2014-11-21, 13:54   #4139
anciaahk
kosmitka

Cytat:

Cytat:
Więc kochana bierz 2 z Zary ( z koronką ) na wieczór i z Simple na konferencję

Ta z simple bardzo mi się podoba ( mierzyłam kilka takich sukienek z Zary, Mango Mohito, Simple ) ale z racji tego, że mam trochę biustu, który siłą rzeczy odstaje więc takiego typu sukienki źle się układają, gdyż bardzo unoszą się na piersiach co powoduje, że po pierwsze-przód jest krótszy niż już jest a po drugie przód ciągnie materiał z boków i nie ma takiego ładnego trapezowego kształtu i po prostu źle się układa.
Jest to jakiś pomysł , tylko od razu muszę ogłosić bankructwo hahaha . Ale tą czarną z simple zamawiam, co będzie to będzie.
Rozmiar mniejszą niż normalnie noszę??

Cycków nie mam, więc ten problem mi odpada.

Stary 2014-11-21, 13:58   #4140
KARI1604
Wtajemniczenie

Ja ostatnio całkowicie straciłam wenę do zakupów, nawet nie chce mi się wchodzić na strony sklepów online, nie mówiąc o wyprawie do galerii, popadłam w marazm zakupowy co prawda ma to zbawianny wpływ na finanse, ale jakos dziwnie
Nawet będąc teraz w Hiszpani - Zara tańsza - nic a nic nie kupiłam
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości