Wszystko o Avonie - Część III - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-01, 12:37   #3991
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Ja jeszcze tylko upewnie sie czy siostra chce to co wczoraj sobie wymyslila(ona uwielbia zmieniac zdanie) z katalogu usa i wysylam martusi zamowienie na gg.

A co do 10-tki to jak zobaczylan go wczesniej, gdy zostal wrzucony na wizaz to chcialam tyle rzeczy,a w czoraj dostalam go w lapki i normalnie prawie nic mi sie nie podoba
Jak mama nie bedzie zamawiac Far Away to chyba odpuszcze sobie ten katalog
Mialam brac ten zestaw za 37 zlotych---podklad rozs.-antystr., korektor i blyszczyk,ale z blyszczykow UCR podoba mi sie tylko Coffee, a wlasnie wcozraj go dostalam i nie ebde zamwiac drugiego, a zamawiam juz w srode
Podkladow mam 2 w domu

Ten zapach nowego kremu Naturlas mi sie raczej nie podobaA zreszta nie wiem dokladnie, bo dostalam te dziwne katalogi, na tym 'innym' papierze ze slabo pachnacymi stronami zapachowymipewnie dlatego,ze zamawialam na 2 termin, cholerkaZreszta dla mnie pojemnosc 125 ml kremu do twarzy jeest zabojcza, nie ejstem w stanie tego wykonczyc albo mi sie nudzi szybko.

Jak bede zamwiac to wezme maseczke nawilz-rozswie. Solutions, ta nowa i moze z tej samej serii krem pod oczy i ten preparat ochronny przeciwko otarciom z Foot Works, no i chialabym jeszcze z demo krem WItalnosc Natury

Ale poględzilam sobie

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 12:56   #3992
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
tylko peeling do ciała solutions będzie alternatywny. Trochę mam pietra bo ta klientka jest wymagająca i bogata a to jej pierwsze zamówienie u mnie. Coś będę musiała dorzucić.
Przed czym masz pietra? Przecież produkty alternatywne są tylko w innej wersji językowej, ale wszystko w nimi w zupełności w porządku. Czy to jest aż taki problem? Chyba że ja o czymś nie wiem
Stary 2007-08-01, 13:07   #3993
Asiek15
Raczkowanie

GG do Asiek15

Hej, dziewczyny macie może link do panoramy na katalog 11/07 ? Jeżeli tak to prosze o podanie z góry dzieki
Asiek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:07   #3994
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witam

Zobaczcie. Jak któraś z Was nie załapała się na kuferek i etui na telefon to na tej aukcji, którą wygrzebałam, można kupić...

http://www.allegro.pl/item220636944_...i_na_kom_.html
ja właśnie w ten sposób zdobyłam mój wymarzony kuferek teraz czekam tylko na przesyłke

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Jak mama nie bedzie zamawiac Far Away to chyba odpuszcze sobie ten katalog

Jak bede zamwiac to wezme maseczke nawilz-rozswie. Solutions, ta nowa i moze z tej samej serii krem pod oczy i ten preparat ochronny przeciwko otarciom z Foot Works, no i chialabym jeszcze z demo krem WItalnosc Natury

Ale poględzilam sobie
podobaja sie nam te same nowości solutions wstrzymałam sie z zakupem zelu pod oczy i poczekam do k12,gdzie jest w zestawie z hydra-radience na dzień a maseczek mam jeszcze nadmiar,wieć moge sie wstrzymać.

też myślałam,żeby opuścić ten katalog,ale chcicłąbym dostać wszystkie kosmetyki ze spa i mam nadzieje,ze mi sie jednak zamówienie uzbiera. w ogóle to bede zbierać zamówienia i wysyłać zamówienie jak bede zagranicą i mam nadzieje,ze uda mi sie skontaktować ze wszystkimi intenetowo...

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:16   #3995
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
podobaja sie nam te same nowości solutions wstrzymałam sie z zakupem zelu pod oczy i poczekam do k12,gdzie jest w zestawie z hydra-radience na dzień a maseczek mam jeszcze nadmiar,wieć moge sie wstrzymać.

też myślałam,żeby opuścić ten katalog,ale chcicłąbym dostać wszystkie kosmetyki ze spa i mam nadzieje,ze mi sie jednak zamówienie uzbiera.
MIalam ten krem i w sumie byl taki sredniTzn. na poczatku bardzo fajnie nwilzal, ma konsystencje smietanki, ladniee pachnieale z uplywem czasu przestal tak fajnie dzialac i zaczal podkreslac mi pory---makabra

Faktycznie---zapomnialam o prezentach SPA To trzba by zlozyc jednak zmaowieniezobaczymy:ro lleyes:

Stary 2007-08-01, 13:24   #3996
ania_ndg
Przyczajenie

Teraz to pewnie tak predko nic nie kupie z nowosci Avon'u, bo jako Lider Sprzedazy mam prawo kupowac co katalog pakiet nowości za 40zl mysle ze to w zupelnosci bedzie mi wystarczac
ania_ndg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:27   #3997
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_ndg Pokaż wiadomość
Teraz to pewnie tak predko nic nie kupie z nowosci Avon'u, bo jako Lider Sprzedazy mam prawo kupowac co katalog pakiet nowości za 40zl mysle ze to w zupelnosci bedzie mi wystarczac
A nie mozesz nic kupic za wieksza kwote?Takie ograniczenie?

Mi by to w zyciu nie wystarczylo

Stary 2007-08-01, 13:37   #3998
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
MIalam ten krem i w sumie byl taki sredniTzn. na poczatku bardzo fajnie nwilzal, ma konsystencje smietanki, ladniee pachnieale z uplywem czasu przestal tak fajnie dzialac i zaczal podkreslac mi pory---makabra
hmmm,podkreśla pory,mówisz...ale chyba i tak sie skusze,najwyżej bede miała 2 kremy tego uzywałam próbek nawet nie działanie mi sie tak podobało,ale to jak fajnie rozprowadział sie po nim podkład i naberał takiego fajnego wyrazu

Kasia/Katarzyna poprostu
Stary 2007-08-01, 13:40   #3999
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
hmmm,podkreśla pory,mówisz...ale chyba i tak sie skusze,najwyżej bede miała 2 kremy tego uzywałam próbek nawet nie działanie mi sie tak podobało,ale to jak fajnie rozprowadział sie po nim podkład i naberał takiego fajnego wyrazu
A to fakt, dobrze sie sprawdzal jako baza pod podklad
A co do porow---to ja mam manie, wszystko robie by ich widac nie bylo,a wszelkie preparaty niby zwezajace nie dzialaja na mniejestem preczulona na tym punkcie....

Stary 2007-08-01, 13:40   #4000
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
ja właśnie w ten sposób zdobyłam mój wymarzony kuferek teraz czekam tylko na przesyłke

.
Ja się zastanawiam czy kupić ten kuferek czy nie? Bo mam z Avonu taki granatowy, który służy mi już ponad 2 lata i dobrze się trzyma...

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:44   #4001
kolmanka
Wtajemniczenie

też dumam nad tym kuferkiem ale potrzebuje jednak czegoś duzego takie kufra bardziej

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:47   #4002
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma albo bedzie miala probki lub same szminki te przejrzyste (K10, str. 3-5) - bo ciekawia mnie ich kolorki, zwlaszcza Sheer Plum, ktora na zdjeciu samej szminki wyglada ciekawie, ale juz na tych ustach co to niby maja pokazac kolor jest brzydka, taka sina.
Cytat:
Podbijam, bo juz zdazylyscie tyle naprodukowac i jeszcze chcialabym sie zapytac czy puder prasowany z motywem rozy (netto do K10) to jest taki sam co zwykly puder prasowany? Bo nie wiem czy sie oplaca, bo ten zwykly prasowany to ma takie srednie opinie na KWC.
Jeszcze raz podbijam, bo mozna zginac w tym gaszczu postow a w tym tygodniu pewnie bede skladac zamowienie, wiec moze ktos cos wie - zwlaszcza o pudrze (wlasciwosci, kolor, na ile mat, jak sie ten ma do zwyklego prasowanego), bo szminki to jeszcze beda w nastepnych katalogach
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:48   #4003
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
o mosz...
biedactwo. wspolczuje
a sąsiad mógł sprawdzić... :| ech... FACECI
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
biedactwo..
dzięki dziewczyny i tak jestem zła, bo bym już włosy umyła a tak to siedze z tym łojem na głowie siostra kupiła śmierdzący szampon po którym włosy są tempe i czekam, czekam, czekam i do 20 będę czekała

Cytat:
Mialam brac ten zestaw za 37 zlotych---podklad rozs.-antystr., korektor i blyszczyk,ale z blyszczykow UCR podoba mi sie tylko Coffee, a wlasnie wcozraj go dostalam i nie ebde zamwiac drugiego, a zamawiam juz w srode
Podkladow mam 2 w domu
Też na początku chciałam go wziąć ALE podkładu mam ok 85% po 4 miesiącach używania a na wakacje używam kremu koloryzującego, błyszczyki mi się raczej nie podobają, może kiedyś na jakiś się skuszę ale nie wiem jeszcze, póki co muszę pokończyć te, które mam w szafce a są to głownie innych firm z kończącym się terminem od otwarcia. A korektoru bym nie używała, wystarczy mi antybakteryjny, nie zniosłabym na twarzy tyle warstw, tylko na syfy z clearskina
Cytat:
Ten zapach nowego kremu Naturlas mi sie raczej nie podobaA zreszta nie wiem dokladnie, bo dostalam te dziwne katalogi, na tym 'innym' papierze ze slabo pachnacymi stronami zapachowymipewnie dlatego,ze zamawialam na 2 termin, cholerkaZreszta dla mnie pojemnosc 125 ml kremu do twarzy jeest zabojcza, nie ejstem w stanie tego wykonczyc albo mi sie nudzi szybko.
Ja się na niego skuszę, co prawda 125ml to duuużo i zużycie zajmuje ok 4miesięcy ale trudno Chcę go spróbować
Cytat:
To prosiłabym o wrażenia po dłuższym stosowaniu, bo ja mam jeszcze z peptydami i efekty są ale chciałabym jeszcze lepsze Sińce mi się zminejszyły i trochę worki i jeszcze bym trochę chciała to poprawić ale ten żel chyba już zakończył pracę i tylko to utrzyma Używam go z 1,5 miesiąca
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:55   #4004
venicea
Raczkowanie

Witam po długiej przerwie
Poszukuję kontaktowych konsultantek z Warszawy (najlepiej praga) ktore interosowalaby wspołpraca z byłą juz niestety;( konsultantką.
Chodzi o zamowienia co 2-3 katalog rzędu raczej nie przekraczające 100zl(katalogowych), z opustem; dostępem do ofert netto i internetowych.
Niedawno sie przeprowadzilam i juz mi brakuje avonu Mam nadzieje że znajdzie się tu jakaś Dobra Dusza np. zbierająca kw. do klubu róży itp.
Pozdrawiam, Aga
agnessia@autograf.pl
Stary 2007-08-01, 13:56   #4005
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
A to fakt, dobrze sie sprawdzal jako baza pod podklad
A co do porow---to ja mam manie, wszystko robie by ich widac nie bylo,a wszelkie preparaty niby zwezajace nie dzialaja na mniejestem preczulona na tym punkcie....
dzieki za info i ostrzeżenie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość

Ja się zastanawiam czy kupić ten kuferek czy nie? Bo mam z Avonu taki granatowy, który służy mi już ponad 2 lata i dobrze się trzyma...
ja się w tym poprostu zakochałam jak dziewczyny wkleiły org zdjęcia swoich.zawsze sie mzoę przydać

Kasia/Katarzyna poprostu
Stary 2007-08-01, 14:03   #4006
Ptaszysko
Zadomowienie

Wiec tak wyglada moja ostateczna lista zakupow z amer. katalogu:

mini kredki do oczu--- 2 sztuki koloru Blackest Black 067-640 i jedna Mjaestic Plum 068-589 ---3 x 99 centow= 2 $ i 97 c

puder mineralny Mineral Veil 402-211, 7,99 $

podklad w kremie Personal Match Perfect Foundation odcien Cream 412-515 i róż w kamieniu odcien Silk 402-814 --- promocja kup jeden wez drugi za 1,99 $ czyli razem 11,99 $

Tyle z katalogu.

Z outletu:

cienie Prismodern---Aubergine 355-348, Champagne Shimmer 355-329, Mocha Rose 355-333 , --- 3x 1,99 $ razem 5,97 $

Suma: 29 $ (bez paru centow)

Mam nadzieje,ze przyjdzie wszystko

Stary 2007-08-01, 14:07   #4007
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec tak wyglada moja ostateczna lista zakupow z amer. katalogu:

mini kredki do oczu--- 2 sztuki koloru Blackest Black 067-640 i jedna Mjaestic Plum 068-589 ---3 x 99 centow= 2 $ i 97 c

puder mineralny Mineral Veil 402-211, 7,99 $

podklad w kremie Personal Match Perfect Foundation odcien Cream 412-515 i róż w kamieniu odcien Silk 402-814 --- promocja kup jeden wez drugi za 1,99 $ czyli razem 11,99 $

Tyle z katalogu.

Z outletu:

cienie Prismodern---Aubergine 355-348, Champagne Shimmer 355-329, Mocha Rose 355-333 , --- 3x 1,99 $ razem 5,97 $

Suma: 29 $ (bez paru centow)

Mam nadzieje,ze przyjdzie wszystko
u mnie podobne zamówienie
puder mineralny mineral veil 7,99 $
surreal garden 17,50 $
cień z outletu mocha rose, champagne, aubergine 3x 1,99$

i już nie ogladam katalogu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 14:17   #4008
kana23
Raczkowanie

Napisane przez justysiek
Podbijam, bo juz zdazylyscie tyle naprodukowac i jeszcze chcialabym sie zapytac czy puder prasowany z motywem rozy (netto do K10) to jest taki sam co zwykly puder prasowany? Bo nie wiem czy sie oplaca, bo ten zwykly prasowany to ma takie srednie opinie na KWC

Ja zamawiałam dla koleżanki ten puder i sobie chwaliła, ja też kilka razy go używałam i stwierdzam że jest lepszy niż ten "zwykły" prasowany, jest bardziej aksamity taki delikatny, skóra wydaje się bardziej gładka.
jest matujący
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 14:20   #4009
Ptaszysko
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4901603]

Też na początku chciałam go wziąć ALE podkładu mam ok 85% po 4 miesiącach używania a na wakacje używam kremu koloryzującego, błyszczyki mi się raczej nie podobają, może kiedyś na jakiś się skuszę ale nie wiem jeszcze, póki co muszę pokończyć te, które mam w szafce a są to głownie innych firm z kończącym się terminem od otwarcia. A korektoru bym nie używała, wystarczy mi antybakteryjny, nie zniosłabym na twarzy tyle warstw, tylko na syfy z clearskina

Ja się na niego skuszę, co prawda 125ml to duuużo i zużycie zajmuje ok 4miesięcy ale trudno Chcę go spróbować

To prosiłabym o wrażenia po dłuższym stosowaniu, bo ja mam jeszcze z peptydami i efekty są ale chciałabym jeszcze lepsze Sińce mi się zminejszyły i trochę worki i jeszcze bym trochę chciała to poprawić ale ten żel chyba już zakończył pracę i tylko to utrzyma Używam go z 1,5 miesiąca[/quote]

Z podbnych powodow nie biore tego zzestawu
Musze pokonczyc to co mam.

z nowej serii Naturalsow wezme moze w 11 katalogu, 2 rzeczy za 15,90--- maseczke i moze krem, zobacze ejszcze

kupuje ten krem pod oczy bo jak sie nie wyspie to od razu po mnie widac
Dam znac jak sie bedzie sprawowal

Cytat:
dzieki za info i ostrzeżenie
Nie ma za co
Ale skoro ty nie masz 'porowej manii' to krem pewnie Ci sie spodoba

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
u mnie podobne zamówienie
puder mineralny mineral veil 7,99 $
surreal garden 17,50 $
cień z outletu mocha rose, champagne, aubergine 3x 1,99$

i już nie ogladam katalogu
Faktycznie, podobne

U mnie siostra wziela sobie ten podklad w kremie i roz i te kredki do oczu---zaszalala gowniara hehe wieksze zamowienie o dolara od mojego

I ja tez juuz nie patrze na ten katalog, wysylam zarz martusi i wsio

Stary 2007-08-01, 14:59   #4010
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kana23 Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam dla koleżanki ten puder i sobie chwaliła, ja też kilka razy go używałam i stwierdzam że jest lepszy niż ten "zwykły" prasowany, jest bardziej aksamity taki delikatny, skóra wydaje się bardziej gładka.
jest matujący
O, dzieki za odpowiedz A jak z kolorkami? Ktory testowalas? Bo jak tak patrze na odcienie w netto, to wydaje mi sie, ze Porcelain bedzie dla mnie za jasny, bo nie jestem trupio-blada, ale ten Beige taki zoltawy mi sie wydaje
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 15:14   #4011
kolmanka
Wtajemniczenie

nasuwa mi się kolejne pytanie. Niedługo zamieszkam w Łodzi i tak się zastanawiam czy będe mogła w dowolny dzien tygodnia iśc sobie do Cok-u zrobic zakupy z upustem który wczesniej wypracowałam:ro lleyes:?

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-08-01, 15:21   #4012
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
nasuwa mi się kolejne pytanie. Niedługo zamieszkam w Łodzi i tak się zastanawiam czy będe mogła w dowolny dzien tygodnia iśc sobie do Cok-u zrobic zakupy z upustem który wczesniej wypracowałam:ro lleyes:?
moim zdaniem zdecydowanie tak. W końcu wszelkie Twoje dane i osiagnięcia są zarejestrowanie pod Twoim kodem indywidualnym,więc raczej miejsce,w którym robisz zakupy nie odgrywa wiekszego znaczenia.

Kasia/Katarzyna poprostu
Stary 2007-08-01, 15:28   #4013
mischelle
Rozeznanie

kolmanka - a dlaczego nie?Pewnie, że będziesz mogła.(ja też jestem z Łodzi tak na marginesie )
mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 15:32   #4014
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
kolmanka - a dlaczego nie?Pewnie, że będziesz mogła.(ja też jestem z Łodzi tak na marginesie )
dzieki za info. No ja jeszcze nie jestem z Łodzi dopiero od października

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-08-01, 15:43   #4015
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
dzieki za info. No ja jeszcze nie jestem z Łodzi dopiero od października
oczywiście że możesz - podczas studiów w Krakowie bardzo czesto kupowałam w COKu albo zamawiałam paczki na odbiór w COKu

Instagram

Stary 2007-08-01, 15:48   #4016
mischelle
Rozeznanie

Ja zawsze odbieram paczki w COK-u.Mam tydzień wcześniej niż dostawa regularna :P
mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 15:54   #4017
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Ptaszysko to poczekam
A co do naturalsów nowych, to jeszcze bardziej interesuje mnie krem pod oczy i jego też chcę przetestować a potem z solutions, bo ja zawszem zmieniam kremy
Teraz w k10 też są 2 produkty za 15,9 i wezmę żel mango i passifora do kremu nowego a w k11 krem pod oczy i maseczkę z tej samej serii
Czyli z k10 biorę:
- nowy krem do twarzy naturals
- żel do ciała mango i passifora naturals
- 2x lawendowa maseczka do stóp FW
- pojedynczy cień do powiek Orchid

Malutko tym razem ale to zasługa beznadziejnego katalogu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 16:02   #4018
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4902736]Ptaszysko to poczekam
A co do naturalsów nowych, to jeszcze bardziej interesuje mnie krem pod oczy i jego też chcę przetestować a potem z solutions, bo ja zawszem zmieniam kremy
Teraz w k10 też są 2 produkty za 15,9 i wezmę żel mango i passifora do kremu nowego a w k11 krem pod oczy i maseczkę z tej samej serii
Czyli z k10 biorę:
- nowy krem do twarzy naturals
- żel do ciała mango i passifora naturals
- 2x lawendowa maseczka do stóp FW
- pojedynczy cień do powiek Orchid

Malutko tym razem ale to zasługa beznadziejnego katalogu
[/QUOTE]
To opisz wrażenia po kremie

ja go wezmę ale z kat. 11 z maseczką.
maseczkę lawendową tez chciałam wziąc,a le musze jakies kremiki pozużywać,a wezmę ją z K12 bo bedzie za 5,90

Instagram

Stary 2007-08-01, 16:02   #4019
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
O, dzieki za odpowiedz A jak z kolorkami? Ktory testowalas? Bo jak tak patrze na odcienie w netto, to wydaje mi sie, ze Porcelain bedzie dla mnie za jasny, bo nie jestem trupio-blada, ale ten Beige taki zoltawy mi sie wydaje

hmm tez biore ten puder z netto ale jasniejszy bo ja jestem blada
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 16:12   #4020
Ptaszysko
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4902736]Ptaszysko to poczekam
[/quote]

Bede zdawac relacje na biezaco

Jednak wystawilam te poczworne zielone cienie na allegro

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości