Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 10:25   #1111
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

A my właśnie wróciliśmy z wizyty. W 23t 6d mała waży 650g i jest bardzo ruchliwa. USG 3D nie nadążało za nią generować obrazu. Do tego znowu zasłoniła buziunię

Pytałam o te grzyby: można jeść bez problemu, byle były z wiadomego źródła pochodzenia dla pewności. Tzn. że zbierał je ktoś kto się raczej zna i nie chce nas otruć

Wczoraj ulepiłam tęczowy tort z kucykiem, który mi wyszedł jak "srający tęczą pies". No ale liczą się chęci Potem wrzucę zdjęcie.

I zdjęcie brzuszka z dzisiaj.

Lecę was nadrabiać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00283.jpg (67,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00288.jpg (41,2 KB, 66 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-11-22 o 10:33
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:30   #1112
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
A my właśnie wróciliśmy z wizyty. W 23t 6d mała waży 650g i jest bardzo ruchliwa. USG 3D nie nadążało za nią generować obrazu. Do tego znowu zasłoniła buziunię

Pytałam o te grzyby: można jeść bez problemu, byle były z wiadomego źródła pochodzenia dla pewności. Tzn. że zbierał je ktoś kto się raczej zna i nie chce nas otruć

Wczoraj ulepiłam tęczowy tort z kucykiem, który mi wyszedł jak "srający tęczą pies". No ale liczą się chęci Potem wrzucę zdjęcie.

Lecę was nadrabiać
Dziekuje za dopytanie
Moja mama do uszwk dodaje tylko grzybki ze sklepu z pieczątką sanepidu, więc chyba ok

Duza dziewczyna już

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:35   #1113
tout-petit-fille
Zadomowienie

Hejj dziewczyny
Ja dziś pospałam do wpół do 10, chyba przez tego bolącego zęba.. Mój TŻ jest juz trasie - jedzie po mnie i jutro wracamy do naszego doooomkuuu Ale szybko minęły te 3 tygodnie..

Cytat:

Lecę was nadrabiać
Buehehehheheheeh!!!!!!! You made my day

Gratki za badanie)

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:36   #1114
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:

Lecę was nadrabiać
dla malutkiej
Srający tęcza pies- padłam
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:09   #1115
kasia_adm
Rozeznanie

Dziewczyny narobiły mi wczoraj takiego apetytu na rogaliki, że u mnie dziś pewnie z jabłkami będą
Udanej soboty, umykam do gotowania i pieczenia.

Edytowane przez kasia_adm
Czas edycji: 2014-11-22 o 11:11
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:15   #1116
ojustyna
Zadomowienie

Brzuszek spory, ale jaki kształtny gratulujemy wizyty
A co do tortu to wiesz co? Z chęcią bym "kupe" tego pieska zjadła

A u nas dyskusja http://tatapad.pl/sprzet/ochraniacze...-kolyski-asap/ co wy na to?
Niedługo wyjdzie że w tym łóżeczku zostanie samo prześcieradełko ^^ Ja już wariuje
Stary 2014-11-22, 11:18   #1117
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

A u nas dyskusja http://tatapad.pl/sprzet/ochraniacze...-kolyski-asap/ co wy na to?
Niedługo wyjdzie że w tym łóżeczku zostanie samo prześcieradełko ^^ Ja już wariuje
Co do ochraniacz, to też sie troszke obawiam, ale ochraniacz będe miała od strony nóżek dziecka- aby ochronic przed przeciągami przez otwierające sie drzwi Może jak podrośnie to dam juz tam gdzie główka, ale wolę, aby miało dostęp powietrza przy buźi
Stary 2014-11-22, 11:22   #1118
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Co do ochraniacz, to też sie troszke obawiam, ale ochraniacz będe miała od strony nóżek dziecka- aby ochronic przed przeciągami przez otwierające sie drzwi Może jak podrośnie to dam juz tam gdzie główka, ale wolę, aby miało dostęp powietrza przy buźi
Ja widziałam wczoraj takie hmm "oddcyhające" tzn cieniutkie bardzo a nie takie pompowane, ale czy to dobry pomysł? Ja już niiiiiiiiiiic nie wiem
Stary 2014-11-22, 11:32   #1119
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Ja widziałam wczoraj takie hmm "oddcyhające" tzn cieniutkie bardzo a nie takie pompowane, ale czy to dobry pomysł? Ja już niiiiiiiiiiic nie wiem
Ja tam wolę nie ryzykować zreszta to moje pierwsze dziecko będzie więc będe chuchać i dmuchać
aż strach się bać
Stary 2014-11-22, 11:38   #1120
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Witajcie, ja już od 4.40 wierciłam się w łóżku z otwartymi oczami i w końcu wstałam. Chyba przeżywam, czy dzisiejsza imprezka się uda, wczoraj teściowa jeszcze zadzwoniła, że mamy jej wódkę chłodzić, bo ona na drinka przyjeżdża, ciekawe nigdy nie piła

Biedulka, mam nadzieję, że dziś już lepiej

dziękuję, ból na szczęście ustaje i dziś jest dużo dużo lepiej

moje też już sie chłdziło całą noc w lodówie

śliczny brzusio i mamusia

martunka88 aaakarolina śliczne zakupy!

Kochana, mam nadzieję że TŻ też przemyślał swoje i dziś już będzie dobrze

novelle2 i jak Mała kopała w brzuchu podczas masażyku i nie tylko???
Hahaha podczas masazyku wewnętrznego nie kopala, ale potem zaczela szaleć na całego
Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Wiele z Was piszę, że ma obawy jak to będzie z waszymi pieskami jak dzidziuś przyjedzie ze szpitala. Otóż wam opowiem jak było u mojej kuzynki. Ma dość dużego psa (chyba rottweilera jak się nie mylę) i też byli pełni obaw. A więc jak kuzynka była w szpitalu codziennie dawała swojemu mężowi pieluszkę tetrową dziecka i mąż jak wracał dawał ją psu do powąchania i kładł na legowisku. I tak przez 2-3 dni. I potem jak wrócili ze szpitala kuzynka kucnęła z dzieckiem, pies go powąchał i pies zaakceptował dziecko bo znał już jego zapach I tak samo robili przy drugim dziecku i nic nigdy się nie stało, pies od razu zaakceptował obydwoje nowych członków Może czegoś takiego spróbujecie?
Bardzo fajny pomysł

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:39   #1121
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Ja tam wolę nie ryzykować zreszta to moje pierwsze dziecko będzie więc będe chuchać i dmuchać
aż strach się bać
ze mnie się już śmieją, że przesadzam z tymi wszelkimi środkami bezpieczeństwa i że powinnam dwa łóżeczka postawić, drugie dla mnie i zapałki w oczach żeby ciągle czuwać
Stary 2014-11-22, 11:40   #1122
nouvelle2
Zakorzenienie

Wiecie co, nie widziałam się z tz pięć tygodni, a dopiero w tym czasie zaczął mi rosnąć brzuch tz jest w szoku i non stop się na mnie gapi wczoraj wieczorem jak się rozebralam, to dostał takiego wytrzeszczu jakby ufo zobaczył, myślałam że się ze śmiechu poplacze

Stary 2014-11-22, 11:40   #1123
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Hahaha podczas masazyku wewnętrznego nie kopala, ale potem zaczela szaleć na całego
To radocha dzieciaczka że tata blisko

Trzeba było fotkę cyknąć, jaki tata zdziwiony że Bubcia uroooooosła

Dziewczyny, czy zakup kosmetyków dla maluszka to nie za wcześnie? Daty ważności takich cudów to chyba raczej dłuuugo, co nie ? Bo tak się zastanawiam, hymmm....

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-22 o 11:44
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:45   #1124
nouvelle2
Zakorzenienie

A co do zwierząt- ja mam trzy koty, które w zasadzie mają więcej praw w domu niż reszta domowników nie będę ograniczać ich kontaktów z dzieckiem, tym bardziej, że dwa z nich już kontakt z niemowlakiem miały. Spaly z dzieckiem w łóżeczku jak nikt nie patrzył, pakowaly się do wozka a jak siostrzeniec zaczynał płakać, to pierwsza przy łóżeczku była Neli i mialczala żeby nas zawołać. w moich kotach budzi się instynkt rodzicielski przy dzieciach nawet teraz jak siostrzeniec jest już większy, to bawią się razem z nim. Tzn. Siostrzeniec ma rozłożone zabawki na dywanie, a koty kładą się między zabawkami

Stary 2014-11-22, 11:47   #1125
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Załącznik 5843889 udało sie dodac zdjecie jupi

Mój brzusio - zdjecie z wczoraj 22w3d

Piękny brzuszek

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Natación para Bebés Barcelona - Lenoarmi 2013: http://youtu.be/FDySW1fVFXo

Patrzcie jak ładnie pływają... Jakby normalka dla nich

Nie moge przestać oglądać tego filmiku... Pięknie pływają szkraby
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:48   #1126
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie co, nie widziałam się z tz pięć tygodni, a dopiero w tym czasie zaczął mi rosnąć brzuch tz jest w szoku i non stop się na mnie gapi wczoraj wieczorem jak się rozebralam, to dostał takiego wytrzeszczu jakby ufo zobaczył, myślałam że się ze śmiechu poplacze
haha ja uwielbiam jak mój patrzy na mnie w ciaży, i gdzies mam te kg, cellulit i rozstępy, które pewnie sie pojawią Patrzy jakby zakochał sie od nowa
No ale, w ciąży, z brzuszkami to my piekne kobiety
Stary 2014-11-22, 12:03   #1127
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:

ja ochraniaczy nie chcę właśnie stosować do tego, że mają niby ochraniać przed złamaniem, ale do tego, aby osłonić łóżeczko od strony ściany, bo jedna ściana jest zewnętrzna.

Stary 2014-11-22, 12:06   #1128
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Niestety info brak - mon9 ma głowę pełna roboty nie Wizaz jej w głowie pewnie.. Ja właśnie piore ciemne rzeczy potem do mamy a jutro do Otwocka do brata jadę w odwiedziny.
Dzidzie kopia? Mi aż brzuch faluje jaaaaaacie
Ja też tak myślę, że Mon na pewno zajęta i pewnie jeżdżą często do szpitala i wciąż wierzę, że z Helenką jest z dnia na dzień lepiej.

Moja Mała też kopie ostro i jest to cudowne póki mnie te kopniaki nie bolą to niech kopie podobno potem będzie gorzej, bo już kopniaki są mniej miłe, ale najważniejsze, że daje znać o sobie

Cytat:
Hej wam wszystkim
O pieskach się nie wypowiem, bo go nie mamy. Nawet nie mamy tego durnego mieszkania, ja już panikuje że się nie wyrobimy z "wprowadzką" bo ciągnie się ten remont, zachciało się zmieniać wszystko począwszy od kabli i rur trzeba było zamieszkać w takim starym babciowym i bym się nie zamartwiała.
Czy wam też się tak włączyło wicie gniazdka? Ja wczoraj szybko za zakupy, bo nic nie mamy a takie oarcie mam na w pełni skompletowaną wyprawkę że aż strach. I co? Rozczarowana, bo tak mało kupiliśmy ale ze 160 zł poszło w.......... dzisiaj TŻ w pracy, obiecał, że jutro będziemy kontynuować, ale ja aż tyle czekać nie mogę i pobiegne dzisiaj przynajmniej Oby to nie była jakaś intuicja i nie czekał mnie lada moment poród, bo już i takie straszne myśli przez głowę przechodzą.

I pytanie, jakie kupujecie prześcieradełka? bo ja wczoraj zgłupiałam z tymi podkładamy, ceratkami, bawełna czy flanela, a czy może przescieradło nieprzemakalne. Ostatecznie wzielam narazie jeden podkład ala ceratka do łozeczka i przescieradelko ale mięciutkie bawełniane, bo ta flanela to jakaś dla mnie nawet niefajna w dotyku
ja kupiłam bawełniane na gumeczce, a pod położę też ceratkę taką nieprzemakalną bym chciała. jeszcze natomiast nie wiem na jaki materacyk się zdecydować, czytam i czytam i nie wiem siostra mi polecała taki, który można obracać, że z jednej strony jest bardziej miękki, a z drugiej twardszy, żeby dziecko z czasem leżało raz na jednej stronie, raz na drugiej.

Cytat:

Lecę was nadrabiać
piękny brzuszek chudzinko a torcik niesamowity!

Cytat:

ja w końcu się zdecydowałam i założę ochraniacz, ale nie całościowy, tylko częściowy i wybrałam taki nie za gruby, a czas pokaże, czy go zostawię, czy potem zdejmę, zależy jaka Mała będzie, czy bardzo ruchliwa, czy nie

Cytat:
heheh, to pięknie, niech ogląda i się patrzy jakie ma 2 skarby w 1
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:07   #1129
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
hahah Już się nie mogę doczekać reakcji mojego TŻ dziś, jak zobaczy mój brzuś
Dopiero będzie po 20, więc jeszcze troszkę poczekm..

Cytat:
haha ja uwielbiam jak mój patrzy na mnie w ciaży, i gdzies mam te kg, cellulit i rozstępy, które pewnie sie pojawią Patrzy jakby zakochał sie od nowa
No ale, w ciąży, z brzuszkami to my piekne kobiety
U mnie kilogramy wszystkie chyba w brzuch idą- tata wczoraj mi powiedział, że chyba jak na ten czas, to za mało przytyłam, bo tylko brzuch mi rośnie, a i tak go nie widać jak ubiorę coś szerszego.
Ale zdaniem wielu osób ciężarna powinna być chyba sadłem zalana:P

Stary 2014-11-22, 12:12   #1130
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crystal25;
[/COLOR
czy tylko ja jedna nie mam imienia dla swojej bubci ?
ja też nie mam jeszcze... tzn. jedno nam chodzi po głowie, ale to jeszcze nic pewnego...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej, piekne brzuszki i wózki

Ja dzisiaj witam sie w 24t0d czyli zqczynamy 25

Ogólnie pożarłam sie na maxa z tż. Powedzielismy sobie tyle smutnych słów, że teraz sama nie ierze jaka awantura była.
A wszystko rozpetał tż.... od rana jakiś pobudzony...
Zebraliśmy sie na zakupyi dojechaliśmy tylko do tesco i awantura. Ludzie patrza a ten jak demon!!!!! głupiomi dogaduje....i jak przeklnoł do mnie to....
Obróciłam sie na piecie i odeszłam. Pojechałam autobusem do najblipszej wioski autobusem i dalej 3km szłam z buta do domu miałam takie nerwy i łzy w iczach,że ledwo co szłam. Zmarzłam jak diabli.... ogólnie cały powrót do domu trwal 2h łącznie....
A on nawet nke zadzwonił gzie jestem itp.
Jedynie jak dochodziłam do domu to tel nagle dryn dryn... chciałam zobaczyc kto dzwoni i pierd.. mi telefon na droge!!!!! rozlał sie wyswietlacz. Nie mam tel do tego....

Tż wrócił do domu i dalej awantur. Każdy w innym pokoju. I poszedł do pracy....

Dobrze,że bubcia kopie bo troche sie nałaziłam i denerwowałam dzisiaj....
Ona dodaje mi siły

Pogodzicie sie pewnie szybko... Ja tam jestem zdania, że czasem trzeba oczyścić atmosferę i tyle wczoraj też nawrzeszczałam na TŻ aż mi sie potem głupio zrobiło... ale nie lubię jak mówi, że on o czymś zdecydował, a wcześniej ze mną o tym nie gadam...wspólne to wspólne, więc potem jakoś samo poszło
Stary 2014-11-22, 12:14   #1131
tout-petit-fille
Zadomowienie

asiulek8 dopiero zobaczyłam, że jest zdjęcie brzusia )
Jakie spore już te Twoje mieszkanko dla malucha cudnie

smv super zabawa na basenie z dzieciakami) Musze poszukać info od jakiego wielu można zacząć chodzić i gdzie u mnie organizują coś takiego.

Stary 2014-11-22, 12:18   #1132
szkrabeniek
Raczkowanie

Hej Kobietki

Czytałam, że pisałyście o grzybach. Oczywiście wolno ale nie w dużych ilościach. Natomiast dla osób , które mają problemy z wątrobą grzyby nie są zalecane bo są ciężkostrawne. Ja już pogodziłam się z faktem, że w tym roku na wigilie grzybowej jeść nie będę za to po porodzie sobie odbiję

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj.jpg (105,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (2).jpg (115,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (3).jpg (119,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (4).jpg (109,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (5).jpg (115,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (6).jpg (129,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (7).jpg (121,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (8).jpg (123,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (9).jpg (119,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (10).jpg (133,8 KB, 19 załadowań)

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami

Edytowane przez szkrabeniek
Czas edycji: 2014-11-22 o 12:35
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:20   #1133
Tepsa
Zakorzenienie

Witam was laseczki my po glukozie, wypicie tego dziada nie bylo takie straszne, fakt koncowka byla obrzyobrzydliwa no ale raz na jakis czas moge robic takie badanie gorzej ze mi zyly uciekaly inzamiast 3 wkloc bylo 6 i spac mi sie chcialo no ale nie taki straszny wilk i trzymam kciuki za reszte druzyny
Co do zwierzaka to mamy kota 3 miesiecznego, podejrzewam ze bedzie spal z dzieckiem lub probowal tego dokonac, ale mamy dom z ogrodem takze w razie alergii kot bedzie caly dzien na dworze
Stary 2014-11-22, 12:20   #1134
szkrabeniek
Raczkowanie

A to druga część
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj (11).jpg (141,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (12).jpg (103,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj (13).jpg (108,0 KB, 15 załadowań)

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:21   #1135
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
czestujcie się

i przez takie zdjęcia człowiek ciągle głodny się robi pięknie wyglądają
Stary 2014-11-22, 12:22   #1136
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

Lecę was nadrabiać
Ja chetnue bym zjadla kakawalek tego cuda ladny brzuszek
Stary 2014-11-22, 12:23   #1137
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
hmm... stojak na wino?? nietypową ramkę na zdjęcia, np.obrotową?? jakieś gadżety do kuchni/salonu?? lampkę albo zegar w jakiś nietypowym kształcie?? zestaw do sushi?? albo coś związanego z zaiteresowaniem danej pary??

co do prezentów to niedługo Boże Narodzenie?? macie jakieś pomysły na upominki dla TŻta i rodziny, może dla maluszka?? ja już wybrałam dla mamy perfumy Little Black Dress, bo lubi plus taki fajny szary sweterek, teściowa dostanie zestaw spa do kąpieli (żele, myjki, szczotki itp), mój brat koszulkę Everlasta, jeden szwagier skrzynkę z narzędziami, a dla mojego taty, teścia i 2giego szwagra jeszcze nic nie wybraliśmy. dla TŻ na święta wybrałam maszynkę do strzyżenia włosów, bo ma starą psującą się, a na urodziny (w lutym) grill elektryczny

Ja jeszcze przed gwiazdką mam urodziny TŻ i dopiero jest problem, bo zupełnie nie wiem co kupić... Zresztą niedawno, bo w październiku, miał imieniny i prezent kupowałam na ostatnią chwilę, bo nie mogłam się zdecydować, ale nie lubie kupować, że tak powiem, dupereli, tylko raczej praktyczne rzeczy...
Stary 2014-11-22, 12:28   #1138
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Czytałam, że pisałyście o grzybach. Oczywiście wolno ale nie w dużych ilościach. Natomiast dla osób , które mają problemy z wątrobą grzyby nie są zalecane bo są ciężkostrawne. Ja już pogodziłam się z faktem, że w tym roku na wigilie grzybowej jeść nie będę za to po porodzie sobie odbiję

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów :brzydal" trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka

Świetne ciuszki)
Uwielbiam dresiki u małych dzieci. Super będzie wyglądał w zestawieniu tych zielonych dresików i białej bluzeczce z granatowymi wstawkami

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Witam was laseczki my po glukozie, wypicie tego dziada nie bylo takie straszne, fakt koncowka byla obrzyobrzydliwa no ale raz na jakis czas moge robic takie badanie gorzej ze mi zyly uciekaly inzamiast 3 wkloc bylo 6 i spac mi sie chcialo no ale nie taki straszny wilk i trzymam kciuki za reszte druzyny
Co do zwierzaka to mamy kota 3 miesiecznego, podejrzewam ze bedzie spal z dzieckiem lub probowal tego dokonac, ale mamy dom z ogrodem takze w razie alergii kot bedzie caly dzien na dworze
My girl! Dzielne w nas wszystkich bestie

Stary 2014-11-22, 12:32   #1139
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Hej Kobietki

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów :brzydal" trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka
cudeńka
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:41   #1140
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Hej Kobietki

Wrzucam zdjęcia moich ostatnich zakupów trochę tego jest, no ale co ja poradzę jak one takie słodziutkie , malutkie a w spodniach dresowych zakochałam się po uszy Muszę jeszcze znaleźć miejsce na te wszystkie ubranka
Super ubranka ja juz się doczekać nie mogę kiedy zamówię busa na paczki z holandii, oj będę miała co prać, prasowac i przebierać

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Laseczki, ale mnie czeka wyżerka dziś wieczorem na tym spotkaniu z rodzicami: krokiety, galareta, sałatka jarzynowa,sałatka gyros, jajka w majonezie
Juz się wieczora doczekać nie mogę
I jak tu nie przybierać na wadze, kiedy ciągle jakieś spotkania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości