|
|
#3691 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
moralniaka skopałam, biorę 12" na początek a w przyszłym roku większą i chcę kupić już ale pluje mi pajpal że konto nie moje no tak nie chciałam o tym szczęściu pisać, ale to samo pomyślałam ![]() Cytat:
nie przeżywaj tak, figurę masz po pierwszej ciąży jak modelka szczapowata, ani bebzona ani cycków nie będzie widać nawet jakby się powiększyły o pięć rozmiarów snad wqrwa na pajpala. ale nie mam wyjścia muszę założyć inaczej się kupić nie da
|
|
#3692 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No to wybrałam se dwa staniki: http://allegro.pl/anfen-szalowa-czarna-miekka-koronka-70b-i4746910166.html lub http://www.hm.com/pl/product/41253?article=41253-B (cena!) |
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurka - to je mój kapitalne są w sensie komfort etc.2 też swietny - przydasie. Z tymże czasem przecenaimy rozciągliwość sportowych, ale ten pierwszy też na dłuuugo nei starczy Kapitalny zestaw, gratuluję decyzji ! Taki sam zestawik bym se sprawiła. Ale póki co chyba prędko nei skorzystam.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-21 o 22:55 |
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() we wtorek i środę była u mnie wyprz hm-owa i sportowe były po 2-5zł ja mam taki
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() choć ja w tym momencie bym napierdzielała co popadnie, jakoś do bzykania ostatnio chęci niet
|
||
|
|
|
#3696 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Podobny mam, noszę go teraz pod drapowane wory a potrzebuję czegoś pod gładkie.
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znad śniadania |
||
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3700 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam się rozglądać za jakim żelaznym, z krzemieniem? Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Boże... nawet nie wiem, co napisać, jak pocieszyć... ![]() Cytat:
--- Kolejny dzień bez słońca... |
|||||||||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Skusiłam się na odlewke Frapin 1270
![]() uwielbiam takie słodziaki zimą słodkości do jedzenia też Jak juz wyjdę z roboty, to dzisiaj robię makaron z twarogiem ![]() Wiecie, że Elixir Provit na wypadanie ma bardzo podobny skład do nowej wcierki Radical Med? Pierwsza połowa różni się tylko tym, że Radical ma skrzyp, a Provit chmiel, poza tym to samo. Dopiero w drugiej połowie się różnią dodatkami Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-22 o 16:27 |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
No nie wiem, bo sie okazało że jestem zawsistnym, bezdusznym i złośliwym potworem, taka kulturalna i na poziomie odpowiedź, na proste pytanie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad idealnego stanika
Na bazarze nie mieli mojego rozmiaru ani takich całkiem miękkich, chlip. |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka? wystarczy linka ![]() Kapphal ostatnio u mnie zapunktował Spadam na spontaniczne babskie - tzn u mnie, zadziwiam sama siebie zdążyłam zrobić dwie sałatki i muffinki pizzowe
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Nindżopesz
|
Nie ma takiego na necie :/ W ogóle nie ma podobnych... Coś w ten deseń http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30329/biustonosz_bezszwowy.jpeg tylko nieprzezroczysty, materiał a'la lycra, czarny i na dole ma szerszy obwód.
|
|
|
|
#3706 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Wszyscy balują?
|
||
|
|
|
#3707 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
u mnie sałata lodowa i osoś
niektórzy pracują a jutro chyba się do biura przejadę, tam się jednak lepiej skupiam niż w domu i sama nie wierzę, w niedzielę pcham się do robo ![]() --- a fogle to macham znad nieprzechodzącego doła
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3708 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kameno
też bym prawie pojechała do robo,tam przynajmniej ciepło...Poza tym kupiłam gaz
|
#3709 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bal na sto par Cytat:
bujam się z tym cholernym pajpalem od 3 dni i NIC. też się niezbyt zgadza, żebym zakładała na niego a na mnie nie przechodzą przelewy na pajpala, nie mogę doładować konta. kutwa no! klątwa jakaś nade mną czyha
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
No kurcze na jutro piekę następne bo powtórka u kuzynek -
Cytat:
Nasyciłam się na długo. Dziś rukolę dorzucałyśmy do sałatki tuńczykowej, z porem, fasolą, majo i z jajem ![]() 2. Rozumiem cię, jeśli am się takie robo, pokrywające się z pasją, to jak najbardziej. 3. Eeeech, ja też Traktuję go, tego doła, jak wrzoda na d...e, jak rzepa na ogonie (chyba coś źle odmieniam? Tak mi się wydaje)
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Piers do przodu
|
A ja pobalowałam
co by tu ....
|
#3712 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko nie mów, że Połomski śpiewa! Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Znad wypitego taniego piwa z Żabki i horroru, który się kompletnym g***** okazał |
|||
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3714 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z tym, że ja nigdy nie próbowałam konta doładować, mam tam podpiętą kartę prepaid mbanku.a jaki masz dokładnie problem? Cytat:
ot, umiem, lubię (choć ostatnio mam jakąś niechęć do tych tłumaczeń) no i zawsze coś tam dodatkowo wpadnie.---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() i co masz na myśli mówiąc kupiłam gaz, brzmi trochę abstrakcyjnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3715 |
|
grozi wypollizowaniem
|
obejrzalam 4 noce a anna i sie wciaz zastanawiam skad oni wytrzasneli takie paskudne okolicznosci przyrody
|
|
#3716 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie mam wakacyjne.
Gdzie w Europie jechać na wakacje z didem około 4 lat żeby się nie zanudził? Na zwiedzanie zabytków za mały, na stricte Legolandy my za duzi. Wyjazd byłby w lutym/marcu więc zależy mi na sensownej pogodzie (15-20 stopni) toteż myślimy głównie o Chorwacji. Fajnie jakby było gdzie połazić w sensie jeziora/pagórki bo na wielkie góry to ja z bebzonem nie wlizę. I żeby te okoliczności przyrody nie były zbyt mordercze dla ruchliwego dida (jak np. zwietrzałe skały )Poleci ktoś coś? EDIT: i zdecydowanie nie chcemy leżeć na żadnej plaży, bardziej miasto/zwiedzanie + górki/lasy/woda kiepska do kąpania. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-11-23 o 11:37 |
|
|
|
#3717 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dlaczego niby abstrakcyjnie?! Normalny gaz w butli,do kuchenki kupiłam. A cieszę się,bo mogę ugotować obiad i ugrzać wody do mycia - na maszynce to trwa dłużej i strasznie prąd pożera...
|
#3718 |
|
BAN stały
|
Znad zjedzonej pomarańczy
|
|
|
|
#3719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Często tez jem jogurt naturalny z musli i dodatkami (co akurat jest) Cytat:
![]() i Cytat:
Cytat:
![]() Chorwacja byłaby ok, i jeszcze Włochy Znad soku ja byłam wczoraj na parapetówce u kolegi i nawet było ok mimo że łokropnie nie chciało mi sie, iść
|
||||
|
|
|
#3720 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Margot, nie załapałam.... --- klikam z biura koniec świata......ale za to jak fajnie tu, cisza i spokój
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

w tym wypadku szczęście że rękawiczkę miałam na łapie
nie przeżywaj tak, figurę masz po pierwszej ciąży jak modelka szczapowata, ani bebzona ani cycków nie będzie widać nawet jakby się powiększyły o pięć rozmiarów

Taki sam zestawik bym se sprawiła. Ale póki co chyba prędko nei skorzystam.

też bym prawie pojechała do robo,tam przynajmniej ciepło...
Traktuję go, tego doła, jak wrzoda na d...e, jak rzepa na ogonie (chyba coś źle odmieniam?
Tak mi się wydaje)
co by tu ....