|
|
#3661 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Musiałeś? naprawdę musiałeś? ![]() Najchętniej bym od razu zadzwoniła i przygarnęła - ale nie mam jak ![]() On by u mnie zamarzł prędzej niż na tej wsi ![]() Rzeczywiście, maleństwo ![]() Ale cudny A tak w ogóle, czy mógłby mnie ktoś dobić? Nieduża jestem, nie wymagam wiele wysiłku i obiecuję, ze nie będę stawiać oporu....
|
|
#3662 |
|
Piers do przodu
|
Margota - na mnie nie licz
![]() Dzięki wszystkim za ciepłe kulki Miłego piątku
|
#3663 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() "jestem piękny jak kwiatuszek ktory wabi setki muszek" ![]() "nie potrzebne mi podboje aby wszystkie były moje " ![]() "Tak zaczęła się wakacyjna przygoda On był jeszcze młody i ona była młoda" ![]() w tym samym czasie jeszcze słuchalim starego dobrego Ich troje
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
A to nie ma być niskie?
Pewnie za niskie też niedobrze ![]() Cytat:
![]() Zalezy dla kogo. Dla kogoś o niemałych dłoniach takie sygnety, pierściony nawet pasują. No i dla lubiących blink blink! Cytat:
|
||
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tu spokój nananana..
![]() U mnie w pracy też (gadatliwa współpracownica na zwolnieniu i wreszcie mam cisze i spokój )
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-21 o 12:42 |
|
|
|
#3666 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Dobra, to nie dostaniesz Cytat:
Znowu wczoraj zaryczany siedziałem przed kompem... chociaż tyle mogę zrobić, mieć nadzieję, że może ktoś, gdzieś... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To zamierzona, eee... konwencja! ![]() Cytat:
No i ja raczej wyrazistą biżuterię uznaję (tzn. nie na sobie ofkors), jeden porządny pierdzionek zamiast trzech mikrusków Taki np. też mi się widzi, no ale to model zaręczynowy moim zdaniem skromnym (a szukam jakiegoś prezentu dla mam na sześćdziesiątkę) ![]() Edit: w ogóle mam straszny sentyment do modeli tego typu, z głębokiego PRLu czyli ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-11-21 o 12:48 |
|||||
|
|
|
#3667 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pierściona, wybierasz jej w ciemno? |
|
|
|
|
#3669 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No cooo?! Nie mów, że Ty nie szalałaś? Wstaaań, pooowieeedz nieee jeeesteeem saaam... ![]() Cytat:
Na razie to tylko takie "przymiarki" są, nic decydującego
|
||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nieee, nie o Twój gust chodzi, tylko czy znasz tak dobrze "obecny" gust Mamy? Czy wiesz co się JEJ spodoba. |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dziękuję w imieniu Kajtka za zachwyty nad jego uroda ![]() ![]() Na żywo jest jeszcze piękniejszy ![]()
|
|
|
|
#3672 | ||
|
BAN stały
|
Teraz to się czuję obrażony nie wprost! Cytat:
Cytat:
--- Spadam do chałtury
|
||
|
|
|
#3673 |
|
Nindżopesz
|
Spoo, no i też kupiłam te buty - dla odmiany podobają mi się bardziej niż na necie. Ale cholewa za szeroka, wygląda jak kalosz, więc będę przeszywać górne paski żeby się mocniej ściskało.
|
|
|
|
#3674 |
|
BAN stały
|
Musk mi uwiądł
|
|
|
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I też mam skojarzenia z kaloszami A jak Ci się podobają te świecące"ozdoby" na około czubka? Bo dla mnie to średnie ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- W czym? Nie wiem czy to dobre pytanie do tego zdania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
No weż..nie żartuj
![]() Mi wiądł od wiosny, czasami małam wrażeni że totanie zanika, ale nie, teraz działa normalnie Poprstu kontakt z obcymi ludźmi ograniczyłam do max raz w tygodniu ![]() Z konieczności, ale lepszy rydz.... ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-21 o 19:00 |
|
|
|
#3677 |
|
Wtajemniczenie
|
Kajtuś
![]() Parabelko widzę Cię Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#3678 | ||||
|
Panaroja
|
ahoj snad kothy
![]() ![]() Cytat:
2.połączyć obie - obciąć łapy nie przy plecach a przy samej doopie i pognać batogiem do sadzenia lasu , o ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.wydawaj , to nie byle kawałek plastiku 3. w tym wypadku szczęście że rękawiczkę miałam na łapie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3680 | ||||||
|
Panaroja
|
ja tesz
Cytat:
ja sie od trzech tygodni na pobiór krwi wybieram i wybrać nie mogę ![]() Cytat:
żeby Rosyny pachniały tak jak wyglądają....2.zimy to jeszcze nie ma ![]() Cytat:
nie poczebujesz Idola ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kogoś mi nie cytło ![]() jusz wię - Tri z brwiami - nie reguluj - takie to aktualnie najaktualnieszy krzyk mody i szyk , naturalne szerokie i gęste
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-11-21 o 20:07 |
||||||
|
|
|
#3681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 wiem ze lepiej, ale w nadczynność też nie chcę wpaść Cytat:
![]() ja w liceum tez dla jaj słuchałam Łez nawet na koncercie byłam i świetnie sie bawiłam, bo do ich piosenek fajnie sie skakało ![]() moje jest jeszcze ok, ale jak będzie dalej spadać to wpadnę w nadczynność, a to tez nie jest dobre nie to nie, łaski bez ![]() |
||
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem bardzo, jak się ma sprawa przedwyborczego schroniska....o ile mnie pamięć nie myli, a zazwyczaj w takich sprawach nie myli, to jakieś 4 lata temu też ktoś , gdzieś chciał schronisko, tylko nie wyszlo...
Czy to waszym zdaniem jest takie straszne pytanie i wogle? Bo zostałam zjedzona, wyszlam na potwra i wogle...., wyszlo że jestem zzdrosna, zawstna ( nie wiem, chyba o jakieś pseudo sukcesy )...i wogle to skąd wziąść 800 tyś...a jakoś kilka dni temu wszystko było do załatwoienia, przed wyborami ![]() ![]() https://www.facebook.com/karina.schw..._t=share_reply ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- O jak ładnie, caly fejs działą a nie znaleziono strony lub mogla zostać usunięta Taka wybiorcza awaria chyba To może mój jęzor nie zostanie wyrwany...chyba że coś gorszego mnie czeka....;-) Ktoś sobie ladnie posprzatał.....https://www.facebook.com/karina.schwerzler?fref=ts Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-21 o 21:07 |
|
|
|
#3684 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przed wyborami to wszystko było możliwe
![]() Znad makreli i spod dwóch polarów (a i tak w łapy mi zimno)
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jakby coś to to się zdziera chociaż pewnie i tak zaraz się uwalimy błotem/śniegiem i nie będzie widać. Cholewki zwęziłam, teraz ujdą - i tak nie znajdę bardziej dopasowanych.A w ogóle macham znad doła - powiększyły mi się cycki więc muszę kupić jakiś większy, miękki ale usztywniony stanik i już mi wywaliło bebzon, no bez jaj... Poprzednio do 5 m-ca nie było nic widać
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do miękkich ale usztywnianych staników - nie znalazłam lepszych niż polskie kupowane na targu. A mam w domu (nie wiem po co) drogie niby świetne dobrych firm, podczas gdy najlepszy i najwygodniejszy a zarazem najbardziej pożądany i komplementowany (przez przyajciółki) jest ten z targu. Całe 25 zł dałam. Jest szary ![]() Jeśli natrafisz kiedyś gdzieś na Anfen z koronką miękki z fiszbinami - BIEEEEEEEEEEER! Sama już innej firmy nie kupię A ja mam doła z cyklu - powinnam była być facetem, mam w sobie za dużo testo, nie dla mnie babski świat, chcę być żałosnym dupkiem, który swoje frustracje wyładowuje bzykając co popadnie i w dodatku jest to postrzegane jako wabik Takie życie poproszę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-21 o 21:44 |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale czy koronkowy nie będzie za bardzo pokazywał eee, tego i owego? Wolałabym miękki ale usztywniany. No i mam jeden cycek bardziej więc potrzebuję jeden dopychać.
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam jeden bardziej one są takie miękkie i podszyte w połowie materiałem noremalnie cud cyckowy odnaleziony - plus nomen omen "wciąż" seksi
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Nindżopesz
|
W sensie, że "coś" się może odznaczać pod gładkimi bluzkami, zawsze kupuję konketnie usztywnione i marzy mi się sportowy rozciągliwy ale z usztywnionymi miskami.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

)

Bo to chyba o mdłości chodzi?
No i ja raczej wyrazistą biżuterię uznaję (tzn. nie na sobie ofkors), jeden porządny pierdzionek zamiast trzech mikrusków 

to pokazuje jak ważne jest by wrócić do pradawnych zwyczajów (1800?) naszania rękawiczek 

)...i wogle to skąd wziąść 800 tyś...a jakoś kilka dni temu wszystko było do załatwoienia, przed wyborami
i spod dwóch polarów (a i tak w łapy mi zimno)