Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-23, 10:07   #1231
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
no właśnie, mam to samo odczucie...a szpital nie ubiera dzieci najpierw w swoje kaftaniki, a potem przy wypisie przebiera się dziecko w nasze ciuszki? Myślałam, że tal właśnie jest
ja myśle ,ze trzeba dopytać -bo z tego co słyszałam to każdy szpital ma swoje własne ustalenia.
Stary 2014-11-23, 10:20   #1232
zielone_oko
Zakorzenienie

Mon9 trzymam cały czas kciuki!

Dzień dobry !
Miłego dnia życzę
Stary 2014-11-23, 10:21   #1233
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ja myśle ,ze trzeba dopytać -bo z tego co słyszałam to każdy szpital ma swoje własne ustalenia.
Aż popytam, bo wierzyć mi się nie chce, że 5 zastawów ubrań jest potrzebne do szpitala

Pytanie czy któraś z 'doświadczonych', tzn. mama weteranka posiada inhalator dla dziecka? Albo czy może coś polecić? Co warto kupić?

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-23 o 10:23
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:39   #1234
kasia_adm
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny, miłej niedzieli.
Co do ubranek dla dziecka do szpitala, to zależy od placówki. Niektóre mają swoje, w innych trzeba mieć swoje. To ile tego potrzeba, zależy pewnie od czasu jaki sie tam zostanie po porodzie. Także pewnie na początek 3komplety, później ewentualnie Tż dowiezie.
Co do inhalatora nie polecę nic konkretnego. Nie posiadam, nie potrzebowałam dla syna. Ale wiem, że często jest bardzo przydatny. Na razie nie kupuję, zrobię to jeśli pojawi się potrzeba.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:40   #1235
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny zapytajcie w szpitalu, w którym zamierzacie urodzić.
U nas nie przynosimy żadnych ubranek dla maluchów, tylko na wypis. Także żadnych kosmetyków dla dziecka za wyjątkiem pieluszek i chusteczek nawilżanych.

Mamusia dostaje po porodzie majtuchy i podkłady ochronne na łóżko, ma sobie kupić tylko majteczki siateczkowe, duże podpaski i coś do przemywania krocza.

A tak wogóle to dzień dobry wszystkim i miłej niedzieli. Ja jadę do mamusi na wyżerkę

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:43   #1236
kasia_adm
Rozeznanie

Mon9 dziękujemy, że odezwałaś się. Dużo siły dla Helenki, dzielna dziewczynka. Uściski dla Was.
Crystal a nie mówiłam, piękna kobieta w ciąży z Ciebie.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:45   #1237
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Dzień dobry wszystkim!
Wczoraj Was podczytywałam ale nie miałam weny na pisanie, złapał mnie zły humor, który dzisiaj niestety nie odpuścił tylko od przebudzenia uderzył ze zdwojoną siłą :< Nie dość, że czuję się źle ze sobą, to znaczy jestem strasznie napuchnięta i po prostu ogromna to jeszcze zaczęłam sobie wyrzucać, że źle traktuję moją ciążę, nie dbam o wszystko tak jak powinnam i nie poradzę sobie w macierzyństwie Mam nadzieję, że po prostu przetrwam dzień.

Co do wklejonej listy z linka też mi się wydaje, że 5 kompletów ubrań to za dużo do szpitala poza tym zawsze można kogoś bliskiego poprosić o podrzucenie w razie konieczności.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
U nas nie przynosimy żadnych ubranek dla maluchów, tylko na wypis. Także żadnych kosmetyków dla dziecka za wyjątkiem pieluszek i chusteczek nawilżanych.

Mamusia dostaje po porodzie majtuchy i podkłady ochronne na łóżko, ma sobie kupić tylko majteczki siateczkowe, duże podpaski i coś do przemywania krocza.

A tak wogóle to dzień dobry wszystkim i miłej niedzieli. Ja jadę do mamusi na wyżerkę
Coś do przemywania krocza tzn. tantum rosa czy raczej jakiś delikatny płyn do mycia?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:52   #1238
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

5 kompletów do szpitala? to nie za dużo? i tylko 10 kupić?
słabo to widzę że w pierwszym miesiącu będzie czas na chodzenie po sklepach i kupowanie reszty^^ jak będziemy przez pierwszy okres jak zombie i jedyne co w wolnej chwili to pewnie spać i głęboko zastanawiam się nad rożkiem, którego użytkuje się podobno tylko przez max 2 tyg
Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
martunka88 zapisuje link w ulubionych, nie mniej może jakieś doświadczone mamy się wypowiedzą, bo jak mam tyle rzeczy zabrac do szpitala to obawiam się, że moja torba to będzie wyglądała jak worek do ziemniaków
mon9 trzymamy kciuki za Was jak masz chwile wpadaj i pisz co u Helenki
Cytat:
no właśnie, mam to samo odczucie...a szpital nie ubiera dzieci najpierw w swoje kaftaniki, a potem przy wypisie przebiera się dziecko w nasze ciuszki? Myślałam, że tal właśnie jest
To porady z doświadczenia mamy 2 dzieci. Zbieram takie wiadomości i przesiewam, bo uważam, że wszystko trzeba dopasować do siebie, ale uważam, że to dobry punkt odniesienia. Ubranka do szpitala to zależnie od wybranej placówki, przed porodem na pewno wybiorę się do szpitala i dopytam o to i wiele innych spraw. Lubię być przygotowana i wiedzieć czego się spodziewać - na tyle na ile się da
A na blogu jest wiele przydatnych informacji- nawet odnośnie podkładów poporodowych. Gdybym gdzieś nie znalazła podpowiedzi, to kupiłabym pierwsze lepsze z brzegu, a tak mam większe szanse na to, że będę zadowolona
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 11:03   #1239
kruszynkaa88
Rozeznanie

[QUOTE=rosiek;49048997]Dzień dobry wszystkim!
Wczoraj Was podczytywałam ale nie miałam weny na pisanie, złapał mnie zły humor, który dzisiaj niestety nie odpuścił tylko od przebudzenia uderzył ze zdwojoną siłą :< Nie dość, że czuję się źle ze sobą, to znaczy jestem strasznie napuchnięta i po prostu ogromna to jeszcze zaczęłam sobie wyrzucać, że źle traktuję moją ciążę, nie dbam o wszystko tak jak powinnam i nie poradzę sobie w macierzyństwie Mam nadzieję, że po prostu przetrwam dzień.

Głowa do góry i to już Nie mozesz tak o sobie mysleć każda z nas zapewne ma obawy, ale jak tylko przyjdzie na świat ta mała istotka to zobaczysz, że odrazu wszystko zmieni się na lepsze!! Bedziesz cudowna mamusią! Bedą słabsze i lepsze dni, ale damy radę, w końcu jestesmy kobietami
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 11:08   #1240
ojustyna
Zadomowienie

Zmykam podzwonić po ludzikach z tablicy, może coś dzisiaj się uda w okazyjnej cenie złowić Miłego dnia kwiatuszki
Stary 2014-11-23, 11:12   #1241
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny, ale sie nie wyspałam, zasnełam chyba o 4, a wstałam po 10 zgagę dostałam taką, że myślałam, że sobie szyję wyrwę ale sie nie dziwię, w końcu pojadłam za 10-ciu

Niestety, ale ze spaniem to coraz gorzej będzie, tu gniecie, tam kopie, tam niewygodnie

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Zmykam podzwonić po ludzikach z tablicy, może coś dzisiaj się uda w okazyjnej cenie złowić Miłego dnia kwiatuszki
Miłego dnia i udanych łowów
Stary 2014-11-23, 12:28   #1242
niunia_ona
Zakorzenienie

to my w New yorker kupiłam te jeansy po ciąży tez będą ok i w szoku bylam wchodzę w s. Happy

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ja na glukozę miałam iść w dniu w którym urodziłam
najlepsze jest to ze nie wiadomo jaka byla przyczyna tego wczesniejszego porodu, zrobili mi posiewy, moze jakies bakterie wyjdą bo tak to nie ma innych opcji.

Marcia szpital jak szpital, nic specjalnego, zreszta moja akcja porodowa to kilka skurczy i po sprawie, zadnych nacięć i pęknięć wiec trudno mi cokolwiek oceniać

A laktator uzywany jak najbardziej moze być, polecam MEDELA MINI ELECTRIC np , ten rozmiar lejka gdzie wchodzi brodawka ma kolosalne znaczenie! Najpierw miałam rozmiar lejka M , obcierał jakos i bardzo bolało i raniło mi sutki, tak samo jak laktator z cannpol, on tez miał taki rozmiar jak ta Mka z medeli, teraz mam w domu mini electric i lejek L i ściąganie to sama przyjemność, serio, mogłabym siedzieć i ściągać

U nas na razie bez zmian, nic złego ani dobrego.

A ja miałam wlasnie w tym tygodniu zamawiać rożne rzeczy dla maluszka.. Zdążyłam kliknąć tylko rożek z kuponem i jakies 2 pary śpiochów z darmowa wysyłka Aa i kocyk lamillou z kuponem nie wiem jak to teraz bedzie.. Straciłam wenę do zakupów i nie wiem czy cos kupowac.

Przepraszam ale nie zdołam was nadrobić, ale dziekuje za każde dobre słowo i trzymane kciuki!!
W końcu jakieś wieści. Dobre i to. Trzymam kciuki.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Crystal pięknie wyglądasz.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny, ale sie nie wyspałam, zasnełam chyba o 4, a wstałam po 10 zgagę dostałam taką, że myślałam, że sobie szyję wyrwę ale sie nie dziwię, w końcu pojadłam za 10-ciu

Niestety, ale ze spaniem to coraz gorzej będzie, tu gniecie, tam kopie, tam niewygodnie

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Miłego dnia i udanych łowów
Witam w klubie nie wyspanych he u mnie też ciężko było ale to zawsze w soboty ciężko się śpi.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Powodzenia oby coś Ci się udało kupić fajnego xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 12:37   #1243
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
to my w New yorker kupiłam te jeansy po ciąży tez będą ok i w szoku bylam wchodzę w s. Happy

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

W końcu jakieś wieści. Dobre i to. Trzymam kciuki.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Crystal pięknie wyglądasz.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Witam w klubie nie wyspanych he u mnie też ciężko było ale to zawsze w soboty ciężko się śpi.
super zakup
dziekuje jak xxl hi hi

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Mon9 dziękujemy, że odezwałaś się. Dużo siły dla Helenki, dzielna dziewczynka. Uściski dla Was.
Crystal a nie mówiłam, piękna kobieta w ciąży z Ciebie.
dziekuje dziekuje szkoda ze tak sie nie czuje

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Mamuśka gdzie ty tu XXL widzisz? sexi mamuśka!!!! brzuchol super

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

ale śliczna piłeczka!!!!
wszedzie hi hi hi

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
dziekuje za podpowiedzi, juz ktorys raz slysze zachwyt kosmetykami babydream

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

5 kompletów do szpitala? to nie za dużo? i tylko 10 kupić?
słabo to widzę że w pierwszym miesiącu będzie czas na chodzenie po sklepach i kupowanie reszty^^ jak będziemy przez pierwszy okres jak zombie i jedyne co w wolnej chwili to pewnie spać i głęboko zastanawiam się nad rożkiem, którego użytkuje się podobno tylko przez max 2 tyg
Ja to myslalam wziasc 3 na dzien i 3 na noc, i pomyslalam ze to akorat, a przeciez TZ codziennie przyjdzie to przywiezie i zabierze to co do prania Ale jak pisza dziewczyny warto podpytac w swoim szpitalu, u nas kosmetykow sie nie bierze wogole do szpitala.... ale ubranka juz tak...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Dziewczyny, padłam po tym dniu jak zabita a obudził mnie właśnie ból żeber i chyba żołądka, czy przepony, już nie wiem na co tam mam ucisk. Ale ból taki mocny, ze na żadnym boku leżeć się nie da, na plecach też bo źle mi się od razu oddycha i siedzę wyprostowana, może minie, ale boli jak cholera

dziękuję, przeżyłam wizytę ostatecznie nie było źle, dziś powiedziałam pierwszy raz do teściowej od czasu ślubu (czyli ponad pół roku):mamo, a ona chyba się strasznie ucieszyła i chyba nie dowierzała, że to ją z moich ust czeka a akurat było zamieszanie w pokoju, głośne debaty a ja robiłam herbatę i ona jako jedyna mi nie odpowiedziała, czy chce wiec zapytałam: mamo, a dla Ciebie herbata? Jakoś mi to przeszło przez gardło

Ale zawsze jest jakieś ale wkurzyła mnie akcja teściowej po kawie, bo nagle zaczęła się rządzić i mówi do mojego tż, pozbieraj naczynia, pozanoś, my już nie chcemy i powiedziała to w imieniu 8 osób, z czego 2 jadły ciasto akurat. I zaczęła zbierać mi te naczynia na kupkę....nawet nie w swoim domu, a się rządzi, ale dałam jej do zrozumienia, że to ja jestem gospodynią tego domu,a nie ona i potem podczas kolacji już się uspokoiła.

kurcze, no to masakra z tymi robalami...

już po wszystkim

piękna Mamusia, ślicznie wyglądasz, ja tu nie widzę żadnych rozmiarów xxl

ale masz maleńki brzuszek następna ślicznota!

Hej Kochana, dziękujemy, że się odezwałaś i za wszelkie rady
Co do zakupów, to wena sama wróci i wtedy pokupujesz resztę dla Małej i będzie Cię to jeszcze cieszyć, zobaczyszprzytulam Cię mocno i Małą Helenkę też

Witaj w klubie kochana Pol nocy nie moglam usnac, mialam jakis ucisk na zoladek, czulam jakby pchal sie ku gorze.... masakra, tak mnie bolalo.... Pewnie maluszki nasze rosna i potrzebuja wiecej miejsca
hi hi hi , nie widac bo to pod spodniami
Ja to nigdy sie nie przelamie powiedziec tato czy mamo, nie do moich rodzicow chociaz to bardzo mile dla twojej tesciowej tak uslyszec, ale dobrze ze jestes na nie, niech sie naucza ze masz swoje zdanie, bo niedlugo bedzie dziecko, i beda wiedzieli ze niczego ci nie narzuca bo i tak zrobisz to co chcesz
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 12:39   #1244
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
na co polujesz? powodzenia w zakupach i milego dnia!
Stary 2014-11-23, 12:42   #1245
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość

dokładnie, trzeba podpytać w szpitalu, bo co szpital to inne zasady. W jednym trzeba mieć wszystko, a w drugim nie można mieć np swoich ubranek dla dziecka, tylko na wyjście. Ja bym wzięła 3 komplety, a w razie czego TŻ może codziennie dowieź. Bo jakbym miała brać wszystko o czym piszą to chyba największa walizka byłaby potrzebna

Cytat:

tak z przodu to w ogóle brzucha nie widać

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

a w ogóle to zapomniałam się przywitać

dzień dobry Wszystkim słoneczko u mnie dzisiaj
Stary 2014-11-23, 12:46   #1246
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim!

Co do wklejonej listy z linka też mi się wydaje, że 5 kompletów ubrań to za dużo do szpitala poza tym zawsze można kogoś bliskiego poprosić o podrzucenie w razie konieczności.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Coś do przemywania krocza tzn. tantum rosa czy raczej jakiś delikatny płyn do mycia?
Bedziesz najlepsza mama dla swojego dziecka! nie mysl tak nie wolno Wiesz co mi sie snilo pol nocy ze urodzilam i wpadlam w jakis szok, nie dalam sie nikomu pozniej dotknac po porodzie w tym miejscu zeby zakonczyc porod, nie chcialam dotknac dziecka, bo tak sie zle czulam..... wymiotowalam, plakalam.... wyrzucalam sobie ze jestem zla matka, ze kazdy mnie taka widzi bo nie chce sie zajmowac moim dzieckiem itd. napewno tak nie bedzie!!!! bedziemy najlepszymi mamusiami Ja nawet nie wiem jak sie trzyma takie malenstwo a co dopiero ubrac czy przebrac pieluszke ale wszystko przed nami poradzimy sobie kazda kobieta to przechodzila i nie wiedziala co i jak a drugie pol nocy zaczelam snic o tym ze potrzebuje sportu rower silownia cokolwiek, bo grubieje siedze i nic nie robie.... a wiesz to wynika z tego ze na codzien czuje sie jak czuje i czesto o wszystkim mysle i sie boje.....
Stary 2014-11-23, 12:49   #1247
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dokładnie, trzeba podpytać w szpitalu, bo co szpital to inne zasady. W jednym trzeba mieć wszystko, a w drugim nie można mieć np swoich ubranek dla dziecka, tylko na wyjście. Ja bym wzięła 3 komplety, a w razie czego TŻ może codziennie dowieź. Bo jakbym miała brać wszystko o czym piszą to chyba największa walizka byłaby potrzebna

tak z przodu to w ogóle brzucha nie widać

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

a w ogóle to zapomniałam się przywitać

dzień dobry Wszystkim słoneczko u mnie dzisiaj
Ha ha ale jaka w szoku bylam jak w s weszłam. No brzuszek mały ale czekam za wzrostem az się boje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-23, 12:50   #1248
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ale jaka w szoku bylam jak w s weszłam. No brzuszek mały ale czekam za wzrostem az się boje
Pamietam kolezanke, do 7 miesiaca miala malutki a pozniej jak jej bubcia wyskoczyla w koncu bylo widac ze jest w ciazy
a ty marudzisz z waga gdzie ja mam L :P a gdyby te moje kg szly w inne czesci ciala to bym musiala nosic xl pewnie...

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-23 o 12:52
Stary 2014-11-23, 12:54   #1249
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Pamietam kolezanke, do 7 miesiaca miala malutki a pozniej jak jej bubcia wyskoczyla w koncu bylo widac ze jest w ciazy
a ty marudzisz z waga gdzie ja mam L :P a gdyby te moje kg szly w inne czesci ciala to bym musiala nosic xl pewnie...
He he może marudzić no xd nudno by było gdybym nie marudzila żartuje xd boże niedziela to taki ciężki dzień he jak dla mnie. Ale że spodni jestem szczęśliwa choć kosztowały jak dla mnie dużo he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-23, 12:57   #1250
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też L ale sie wogóle tym nie spinam..zrzuce wszystko po porodzie-rodzimy na wiosne więc długie spacery,noszenie dziecka na rękach,targanie wózka zobaczycie jaka będę szprycha

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
S?????????? chcesz żebysmy Cie znienawidziły ?heheheheh
Stary 2014-11-23, 12:58   #1251
lesyeux
Zadomowienie

helloł!

nie było mnie tylko wczoraj a tyle napisałyście

zaraz idę robic jakis obiadek bo głodna jestem

Bubcia jakaś leniwa ostatnio

dziewczyny śliczne wasze zdjęcia nie ma co :p ja jak pochwalę się ( jak zdobędę się na odwagę) to dopiero będziecie w szoku hihi

Buziaczki, bede później

ps. z Tż wojna zakończona

Buzi
Stary 2014-11-23, 13:00   #1252
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
He he może marudzić no xd nudno by było gdybym nie marudzila żartuje xd boże niedziela to taki ciężki dzień he jak dla mnie. Ale że spodni jestem szczęśliwa choć kosztowały jak dla mnie dużo he
Ale za to jaka laska z ciebie wiec warto bylo je kupic Ja wczoraj kupilam tunike dluga a dzis dopiero powiedzialam TZ ile kosztowala myslal ze jak to ja oszczednie to zobacze w nie duzej cenie hi hi ale nie zaluje ani troche a on sie tylko smieje , a placilismy razem i nie widzial nawet ile placi jak to on Ale mam nadzieje ze mama mi ja zwezy na nastepny rok i bedzie super My kobiety w ciazy tez musimy jakos wygladac i zadbac o siebie troche
Stary 2014-11-23, 13:00   #1253
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też L ale sie wogóle tym nie spinam..zrzuce wszystko po porodzie-rodzimy na wiosne więc długie spacery,noszenie dziecka na rękach,targanie wózka zobaczycie jaka będę szprycha

i to jest dobre myślenie
Stary 2014-11-23, 13:00   #1254
kruszynkaa88
Rozeznanie

[QUOTE=nusiekowa;49050508]ja też L ale sie wogóle tym nie spinam..zrzuce wszystko po porodzie-rodzimy na wiosne więc długie spacery,noszenie dziecka na rękach,targanie wózka zobaczycie jaka będę szprycha [COLOR="Silver"]

Dokładnie, urodzimy kiedy piękna pogoda zacznie się robić, długie spacery juz swoje zrobą, a nawet latem są warzywka, owoce, nie je się tak często przez upały, dziewczyny, po lecie będziemy jeszcze lepsze niz przed ciążą
Stary 2014-11-23, 13:01   #1255
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

dziewczyny śliczne wasze zdjęcia nie ma co :p ja jak pochwalę się ( jak zdobędę się na odwagę) to dopiero będziecie w szoku hihi

Buziaczki, bede później

Buzi
dawaj fote I nie marudz!
super że nastąpiła zgoda z TŻ
Stary 2014-11-23, 13:03   #1256
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Wierze ze spacery z bubciami duzo nam dadza oby oby bo do lata nie daleko od marca hi hi a fajnie by bylo z maluszkiem nad wode albo na basen pojsc

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
helloł!

Buziaczki, bede później

Buzi
czekamy na zdiecia, badz odwazna jak my
W koncu sie pogodzilas z TZ, on musi teraz ciebie wspierac a nie denerwowac bo to grozi twoim zlym samopoczuciem a przeciez nosimy nasze bubcie
wlasnie!!!! obiad jezuuu.... przypomnialas mi
Stary 2014-11-23, 13:04   #1257
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
helloł!

Buziaczki, bede później

Buzi
no i super! szkoda czasu na nerwy

Cytat:
Ale za to jaka laska z ciebie wiec warto bylo je kupic Ja wczoraj kupilam tunike dluga a dzis dopiero powiedzialam TZ ile kosztowala myslal ze jak to ja oszczednie to zobacze w nie duzej cenie hi hi ale nie zaluje ani troche a on sie tylko smieje , a placilismy razem i nie widzial nawet ile placi jak to on Ale mam nadzieje ze mama mi ja zwezy na nastepny rok i bedzie super My kobiety w ciazy tez musimy jakos wygladac i zadbac o siebie troche
trzeba zadbać to prawda, ale ja nawet jak idę do sklepu i chcę coś kupić dla siebie to kończy się na tym, że kupuje coś dla małej teraz to już chyba tak będzie
Stary 2014-11-23, 13:04   #1258
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Nie. Nie macie mnie nienawidzić he he. Tak wyszło a tak się ciesze z tej s jak nie wiem co.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-23, 13:10   #1259
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
no i super! szkoda czasu na nerwy

trzeba zadbać to prawda, ale ja nawet jak idę do sklepu i chcę coś kupić dla siebie to kończy się na tym, że kupuje coś dla małej teraz to już chyba tak będzie
TZ mnie wczoraj pilnowal z zakupami bo odziez ciazowa to maly dzial,a to jest sklep jak srednia ikea z labiryntami wszystko dla noworodkow i ja na poczatku na ubranka poszlam to mnie cofnal ze czas na mnie, a zakupy dla maluszka w styczniu.... gdyby nie on pewnie nic bym dla siebie nie kupila szkoda mi pieniedzy tak samo.....

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Nie. Nie macie mnie nienawidzić he he. Tak wyszło a tak się ciesze z tej s jak nie wiem co.
pozytywnie niunia
Stary 2014-11-23, 13:21   #1260
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
cieszymy się z Toba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości