|
|
#3721 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
--- Tak w ogóle przekonany byłem, że jeśli coś nazywa się "Canada dry", to musi być wytrawne, a nie ulepowato słodkie
|
|
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Misia Rudego mi psy zagryzły dziś Pies sąsiada i stadko okolicznych, mających wlaścicieli ktorzy z milości chyba pozwalają im biegać wolno po okolicy Misiu wyszedl sobie jak zawsze w poludnie na obchód i szedl do sąsiada, gdzie zawsze lazi i zwiedza, Aga i Adam nie mają nic przeciwko, sami mają kilka kotow...ale nie doszedl, bo koło nich dopadły go psy..Adam wybiegl z domu, złapal po drodze mopa, jak uslyszal jazgot i wrzask, ale już za pózno bylo ![]() ![]() Cytat:
Jak ja zakladałam, to była łatwizna, moze sie coś pozmieniało? Spróbuję podpiąć w końcu tą nową kartę chyba... Cytat:
|
||
|
|
|
#3723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3725 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Justyś
Mnie butla gazu starcza na ok.2 miesiące,więc jest to dość ekonomiczne. Myślę też o piecyku gazowym na zimę,bo olejak też prądożerny a grzeje średnio ![]() Cudna pogoda dzisiaj,byłam na spacerze z przyjaciółką,a teraz wypiłam kawę i myślę o obiedzie.
|
#3726 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorasy za jakość, ale aparat nie chciał współpracować [/QUOTE]Kochani! Bardzo Wam dziękuję! Wszystko się wyjaśniło i wyprostowało bez uszczerbku na moim honorze |
|
|
|
|
#3729 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3730 | |||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie dawaj się durnemu pajpalu , walcz Cytat:
![]() 2.u mnie było ![]() ze mnie Frapin szybciorkiem znika słodkości taaak ![]() ![]() Baru , jak się robi zapiekankę na obiad żeby dobra była ? Wczoraj wyprodukowałam taką ochyzdę , że dziś zwykłe kluski z mielonym mięchem i pieczarkami były szalenie pyszne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłosiliśmy na policję
![]() Ale to nie byl mądry pomysl . Przyjechali, spisali jakiś tam protokol,i tyle Generalnie to panowie mili, stwierdzili,że oni nic nie moga, bo to nie człowiek, a takie rzeczy się zdarzają przecież. Co innego, jak by człowieka pogryzly, to owszem...doradzili dzwonienie za każdym razem jak psy biegaja po okolicy i jest realna szansa,ze zaatakują człowieka Mam zamiar dorwać koleżankę z Tozu, niech naśle na wlaścicieli pieskow wolnobiegających jakieś kontrole, czy mają odpowiednie warunki, szczepienia....moze chociaz po mandacie by się znalazlo....a tak bramy potwierane, pies lazi gdzie mu sie podoba...szkoda gadać.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-23 o 19:09 |
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
Pól niedzieli przespałam ze zmęczenia i antybiotioru...
|
|
#3733 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Szczytno i Pasym |
|
|
|
|
#3734 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nasza Ju nie ma aby takiego, z Warmetu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopóki nie rzucą się na człowieka to nic zrobić nie mogą, świetnie... ![]() Kochane, rude futerko Cytat:
--- Gdyby ktoś coś, mam do odstąpienia 10% kod rabatowy wielorazowego użytku (5Lj4ck9AoJK7), u tego sprzedającego A! To zegarki tanie, żadne perfumy!
|
|||||
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3736 |
|
BAN stały
|
Wspominałem już kiedyś, że nienawidzę niedziel?!
Chyba już nawet poniedziałki są lepsze... Kurtki mi się nowej chce, ale po przejrzeniu 3 stron na alledrogo dałem se spokój... to może buty, Adasie czyli? Poza tym wychodzi na to, że granat to mój kolor nr 1, zdetronizował me ukochane szarości
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień jak co dzień, tylko do pracy iść nie trza, a to jest dobre ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#3738 | |
|
Nindżopesz
|
Stazja, kiciuś
![]() Cytat:
W sumie stwierdziliśmy, że jechać we trójkę to masakra bo nic nie użyjemy, trzeba by zabrać nietopsza do opieki nad didem... Albo zostawić dida w domu. I żeby jeszcze w hotelu był jakiś plac zabaw albo basen żeby did tam całymi dniami siedział z babką. Jakoś wcale nie widzi mi się taki wyjazd. |
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
używam od tygodnia i faktycznie zmniejszyło się wypadanie
Tylko nie wiem, czy to zasługa provitu czy picia drożdży czy odstawienia olejku z papryką ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Mother of Cats
|
Stazja
Nie wyobrażam sobie, co bym czuła, gdyby moim futrom coś takiego się przydarzyło ![]() A czy takich biegających luzem psów, to nie powinno się kwalifikować do wyłapania i do schroniska? Nie chodzi mi o to, żeby zwierzaki faktycznie wkładać do schronu, ale może właścicielom przemówiłaby taka perspektywa do wyobraźni. Macham znad wyplucia po pracowitym weekendzie i racuszków dyniowych na śniadanie
|
|
|
|
#3742 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przepraszam, ale mimo całego współczucia dla Stazji i zbulwersowania sytuacją - mocno wątpię, żeby jakaś instytucja zareagowała
chyba, ze ten TOZ czy inne lokalne schronisko.Policja ma takie przypadki gdzieś, a nawet jeśliby pogryzły człowieka... może by właściciel dostał upomnienie, albo i to nie. Przykre, ale prawdziwe.
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dzięku, dziewczyny i chlopaku Cytat:
Ktoś nie zamknąl za dupskiem furtki, pies wyszedl przed ogrodzenie i go dopadły, jeden sąsiadkowy głownie, ale poruszały się całym stadem... Pózniej była afera o resztę bezpańskich, masa telefonów do gminy, ale sie okazalo ze nie mają funduszy żeby cokolwiek zrobić. Bo to sa duże koszty. I wogle wylapanie psow jest skomplikowane. Trzeba je wszystkie zwabić w jedno miejsce, umowić sie na godzinę i oni wtedy przyjadą. Prawdopodobnie ![]() Ale znajoma majaca hopla na punkcie zwierząt jakimś cudem to ogarnęła, sama. Zabrała psy do swoich kojcy, kilka ma nowe domy, kilka zostało u niej .... A teraz znowu się zaczyna...kilka podrzuconych, kilka mających dobrych wlaścicieli...spacerują po okolicy calym stadem ... Waściciel najpierw sam musi mieć trochę rozumu, żeby coś do niego przemowiło..a to jest taki tluk że szkoda gadać, wizja utraty psa raczej mu nie przemowi do rozumu, nie ten to następny, 50 zl mandatu też pewnie nie...gdyby sie o to martwił, to by pilnowal żeby zwierze nie wałęsalo się non stop po okolicy.... ![]() Nic, zadzwonilam znowu do Emili, ona ma hopla na punkcie zwierząt, obiecała sie tym spróbować zająć jakoś , przynajmniej sąsiadowym na początek...bo psy nie mogą same wychodzić poza swoj teren , teren musi być odpowiednio zabezpieczony, ogolne warunki w jakich jest tzrymany... itd itp...no to przynajmniej kilka mandatów sie może posypie.... Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-11-24 o 12:37 |
||
|
|
|
#3744 | ||
|
BAN stały
|
Znad
i torta Cytat:
Niedziela to taki nudny, depresyjny i rozmemłany dzień, nawet w środku wakacji nie znosiłem niedziel, no mam tak, odkąd tylko pamiętam O! Mam porównanie! To jak oczekiwanie (niedz.) na karę śmierci (pon.), które jest gorsze od samej kary Cytat:
Zresztą, pamiętam przypadek sprzed paru lat, gdy na ulicy leżał duży, ranny pies, potrącony przez samochód - jedni odsyłali do drugich, drudzy do trzecich itd.
|
||
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubię poniedziałków
![]() Nie wyspała się, pms mnie męczy i brzuch boli, do pracy wróciła ta gaduła i przeszkadza i wkurza, to jeszcze sprzedawca z allegro przysłał mi nie ten towar, co zamawiałam zaraz kogoś rozerwę na strzępy
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-24 o 13:28 |
|
|
|
#3746 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
my jeżdzilismy na wakacje głównie po to zeby spedzac czas z didem i było fajnie. bylismy tak w górach-łazenie po szlakach całe dnie + grzebanie w kałuzach patykiem itd + robienie kanapek na kocu w lecie nad bałtykiem-no to wiadomo grzebanie w piachu chyba nie rozumiem twojego problemu, bierzesz didu jakies zabawki, dmuchane kółko, wiadro , łopate , sadzasz koło basenu, czy na plazy i sie bawi w grzebanie,przelewanie,ukl adanie kamieni,zrywanie liści i ukladanie wzorków,potem wsadzasz w kolko i wrzucasz z chłopem do wody a sama odpoczywasz , potem wyciagasz suszych i niech grzebie...itd w kólko. oprocz teg mozesz wziac ksiazki,kredki, malowanki i tez sie troche zajmie sobą
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-11-24 o 14:13 |
|
|
|
|
#3747 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W miarę ciepłe europejskie plenery mile widziane - ale wiadomo w lutym did nie będzie się komponował w morzu i nie wiem w jakim ja będę stanie brzuszności więc nie porywamy się na jakieś konkretne góry i dalekie odległości. Żeby wyciągnąć dida z pokoju potrzeba nam miasta pełnego atrakcji i to nie typu stół bilardowy w holu czy fontanna pod budynkiem - żeby coś więcej zobaczyć bo na takie pierdy to wolę skoczyć latem na agroturystykę a nie potem żałować, że dookoła "się dzieje" a ja tkwię na ławce pod hotelem. Ostatnio ostro marudziła na las i jezioro, wolała właśnie piłkarzyki czy inny bilard więc myślę żeby celować w atrakcje typu park rozrywki. |
|
|
|
|
#3749 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Pewnie dramatu nie ma
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

koniec świata......

dzień jak co dzień, tylko do pracy iść nie trza, a to jest dobre
i torta
Pewnie dramatu nie ma