Scent Bar LIV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-23, 14:28   #3721
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
klikam z biura koniec świata......
ale za to jak fajnie tu, cisza i spokój nie to co w normalne dni w godzinach pracy
Myślałem, że poza godzinami pracy nie można do niej iść, bo jest zamknięte

---

Tak w ogóle przekonany byłem, że jeśli coś nazywa się "Canada dry", to musi być wytrawne, a nie ulepowato słodkie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 14:31   #3722
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Misia Rudego mi psy zagryzły dziś
Pies sąsiada i stadko okolicznych, mających wlaścicieli ktorzy z milości chyba pozwalają im biegać wolno po okolicy
Misiu wyszedl sobie jak zawsze w poludnie na obchód i szedl do sąsiada, gdzie zawsze lazi i zwiedza, Aga i Adam nie mają nic przeciwko, sami mają kilka kotow...ale nie doszedl, bo koło nich dopadły go psy..Adam wybiegl z domu, złapal po drodze mopa, jak uslyszal jazgot i wrzask, ale już za pózno bylo

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
bujam się z tym cholernym pajpalem od 3 dni i NIC. też się niezbyt zgadza, żebym zakładała na niego a na mnie nie przechodzą przelewy na pajpala, nie mogę doładować konta. kutwa no! klątwa jakaś nade mną czyha zanim założę konto na się, przeleję kasę i założę pajpala na się, to już dostałabym paczkę z flte tylko o 150 zł drożej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!!!

Jak ja zakladałam, to była łatwizna, moze sie coś pozmieniało?
Spróbuję podpiąć w końcu tą nową kartę chyba...
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dlaczego niby abstrakcyjnie?! Normalny gaz w butli,do kuchenki kupiłam. A cieszę się,bo mogę ugotować obiad i ugrzać wody do mycia - na maszynce to trwa dłużej i strasznie prąd pożera...
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad zjedzonej pomarańczy U nas też gaz z butli
U nas też z butli. U babci jest normalnie z rury ogolnej, ogrzewanie też.U sąsiadki też.. I kupę kasy im to zżera....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 14:38   #3723
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Stary 2014-11-23, 15:44   #3724
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

A Młody jeszcze dziś w poludnie pokazywal mi nowe fotki Misia, z wczorajszego wieczoru..jak wróci do domu to Ci wrzucę ....
Stary 2014-11-23, 16:21   #3725
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Justyś

Mnie butla gazu starcza na ok.2 miesiące,więc jest to dość ekonomiczne. Myślę też o piecyku gazowym na zimę,bo olejak też prądożerny a grzeje średnio

Cudna pogoda dzisiaj,byłam na spacerze z przyjaciółką,a teraz wypiłam kawę i myślę o obiedzie.
Stary 2014-11-23, 16:29   #3726
gryx82
BAN stały

Cytat:

A Młody jeszcze dziś w poludnie pokazywal mi nowe fotki Misia, z wczorajszego wieczoru..jak wróci do domu to Ci wrzucę ....
Nie wiem, czy dam radę
Cytat:
Mnie butla gazu starcza na ok.2 miesiące,więc jest to dość ekonomiczne
Nam mniej więcej też (w sezonie przetwórczym zwykle miesiąc) Gazociąg zakładają u nas od połowy lat '80 chyba
Stary 2014-11-23, 18:32   #3727
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Justyś
.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (1).jpg (60,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0663.jpg (94,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2014-11-23, 18:35   #3728
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no to ja tak miałam po zuzyciu połowy flachy, z początku jak przechylałam na bok, to było prawie pełno
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49021118]Edyto akurat jestem w posiadaniu (niestety pustej) identycznej flaszki i z ciekawości ją rozebrałem na szczęście bez uszczerbku i prezentuje sie jak w załączniku. Flaszka wiec jest napełniana jeszcze pod plastikiem

Sorasy za jakość, ale aparat nie chciał współpracować [/QUOTE]

Kochani! Bardzo Wam dziękuję! Wszystko się wyjaśniło i wyprostowało bez uszczerbku na moim honorze
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 18:43   #3729
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Zgłoś to gdzieś

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 18:52   #3730
Parabelka
Panaroja

snad cherbaty
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A w ogóle macham znad doła - powiększyły mi się cycki więc muszę kupić jakiś większy, miękki ale usztywniony stanik i już mi wywaliło bebzon, no bez jaj... Poprzednio do 5 m-ca nie było nic widać
nie martf sie , za kilka miesięcy przejdzie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
gorączki niet, kichawy niet, wracz wczoraj wypisał antybiotyk doustnie, decortinef dousznie i probiotyk jakiś. nawet śpi nieco, z naciskiem na nie, lepiej niż ostatni tydzień, ale to nie są chwalone przeze mnie tylko 3 pobudki, raczej 6-8
moralniaka skopałam, biorę 12" na początek a w przyszłym roku większą i chcę kupić już ale pluje mi pajpal że konto nie moje jak wewspólne jest z teżem to chyba tez moje i nie mam jak doładować pajpala szlag by to!!! już nie mam nerwów noremalnie dwa dni to kręcę i ukręcić nie mogę. a sklep przyjmuje wyłącznie pajpala. i żeby nie można było doładować z innego konta? pffffff
no tak nie chciałam o tym szczęściu pisać, ale to samo pomyślałam
no to powinno być lepiej z didem
nie dawaj się durnemu pajpalu , walcz
Cytat:
Mam się rozglądać za jakim żelaznym, z krzemieniem?

Kolejny dzień bez słońca...
1.krzemień żelazny może być , srebrny , albo 24 karatowe ładne złoto bez kolorowych domieszek
2.u mnie było
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Skusiłam się na odlewke Frapin 1270
uwielbiam takie słodziaki zimą
ze mnie Frapin szybciorkiem znika słodkości taaak
Cytat:

Baru , jak się robi zapiekankę na obiad żeby dobra była ? Wczoraj wyprodukowałam taką ochyzdę , że dziś zwykłe kluski z mielonym mięchem i pieczarkami były szalenie pyszne

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 19:06   #3731
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Zgłoś to gdzieś
Zgłosiliśmy na policję
Ale to nie byl mądry pomysl . Przyjechali, spisali jakiś tam protokol,i tyle
Generalnie to panowie mili, stwierdzili,że oni nic nie moga, bo to nie człowiek, a takie rzeczy się zdarzają przecież. Co innego, jak by człowieka pogryzly, to owszem...doradzili dzwonienie za każdym razem jak psy biegaja po okolicy i jest realna szansa,ze zaatakują człowieka

Mam zamiar dorwać koleżankę z Tozu, niech naśle na wlaścicieli pieskow wolnobiegających jakieś kontrole, czy mają odpowiednie warunki, szczepienia....moze chociaz po mandacie by się znalazlo....a tak bramy potwierane, pies lazi gdzie mu sie podoba...szkoda gadać....

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-11-23 o 19:09
Stary 2014-11-23, 19:42   #3732
tricolor
Wtajemniczenie

Ju

Pól niedzieli przespałam ze zmęczenia i antybiotioru...
Stary 2014-11-23, 20:21   #3733
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
obejrzalam 4 noce a anna i sie wciaz zastanawiam skad oni wytrzasneli takie paskudne okolicznosci przyrody
postpegeerek jakiś

Szczytno i Pasym

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:44   #3734
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kochani! Bardzo Wam dziękuję! Wszystko się wyjaśniło i wyprostowało bez uszczerbku na moim honorze
Super!
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.krzemień żelazny może być , srebrny ,
Nasza Ju nie ma aby takiego, z Warmetu?
Cytat:
albo 24 karatowe ładne złoto bez kolorowych domieszek
Ale takie jest za mjentkie i jeszcze by się wygło!
Cytat:
2.u mnie było

Cytat:
Baru , jak się robi zapiekankę na obiad żeby dobra była ?
Trza mieć talent kulinarny

Cytat:
Zgłosiliśmy na policję
Dopóki nie rzucą się na człowieka to nic zrobić nie mogą, świetnie...

Kochane, rude futerko
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
postpegeerek jakiś

Szczytno i Pasym

---

Gdyby ktoś coś, mam do odstąpienia 10% kod rabatowy wielorazowego użytku (5Lj4ck9AoJK7), u tego sprzedającego A! To zegarki tanie, żadne perfumy!
Stary 2014-11-23, 23:04   #3735
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Pies sąsiada i stadko okolicznych, mających wlaścicieli ktorzy z milości chyba pozwalają im biegać wolno po okolicy
o nie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
super
Cytat:

Trza mieć talent kulinarny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 00:02   #3736
gryx82
BAN stały

Wspominałem już kiedyś, że nienawidzę niedziel?! Chyba już nawet poniedziałki są lepsze... Kurtki mi się nowej chce, ale po przejrzeniu 3 stron na alledrogo dałem se spokój... to może buty, Adasie czyli? Poza tym wychodzi na to, że granat to mój kolor nr 1, zdetronizował me ukochane szarości
Stary 2014-11-24, 07:18   #3737
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wspominałem już kiedyś, że nienawidzę niedziel?! Chyba już nawet poniedziałki są lepsze...
a co jest złego w niedzieli? dzień jak co dzień, tylko do pracy iść nie trza, a to jest dobre

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 08:12   #3738
Redhaired Witch
Nindżopesz

Stazja, kiciuś

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a czym chcecie jechać?
Chorwacja byłaby ok, i jeszcze Włochy (w marcu już tam powinna być ładna wiosna, nawet w północnej części)
Pewnie samolotem.
W sumie stwierdziliśmy, że jechać we trójkę to masakra bo nic nie użyjemy, trzeba by zabrać nietopsza do opieki nad didem... Albo zostawić dida w domu. I żeby jeszcze w hotelu był jakiś plac zabaw albo basen żeby did tam całymi dniami siedział z babką. Jakoś wcale nie widzi mi się taki wyjazd.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 09:27   #3739
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Daj koniecznie znać, czy działa jak juz poużywasz
używam od tygodnia i faktycznie zmniejszyło się wypadanie
Tylko nie wiem, czy to zasługa provitu czy picia drożdży czy odstawienia olejku z papryką

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

Misiu wyszedl sobie jak zawsze w poludnie na obchód i szedl do sąsiada, gdzie zawsze lazi i zwiedza, Aga i Adam nie mają nic przeciwko, sami mają kilka kotow...ale nie doszedl, bo koło nich dopadły go psy..Adam wybiegl z domu, złapal po drodze mopa, jak uslyszal jazgot i wrzask, ale już za pózno bylo

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Ju

Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 10:10   #3740
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Ju

Ale to dobrze, bo się regenerujesz, organizm odpoczął.

Stazja - tak mi przykro
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 11:41   #3741
aileenn
Mother of Cats

Stazja bardzo mi przykro.
Nie wyobrażam sobie, co bym czuła, gdyby moim futrom coś takiego się przydarzyło

A czy takich biegających luzem psów, to nie powinno się kwalifikować do wyłapania i do schroniska? Nie chodzi mi o to, żeby zwierzaki faktycznie wkładać do schronu, ale może właścicielom przemówiłaby taka perspektywa do wyobraźni.

Macham znad wyplucia po pracowitym weekendzie i racuszków dyniowych na śniadanie

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 11:49   #3742
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Przepraszam, ale mimo całego współczucia dla Stazji i zbulwersowania sytuacją - mocno wątpię, żeby jakaś instytucja zareagowała chyba, ze ten TOZ czy inne lokalne schronisko.

Policja ma takie przypadki gdzieś, a nawet jeśliby pogryzły człowieka... może by właściciel dostał upomnienie, albo i to nie. Przykre, ale prawdziwe.
Stary 2014-11-24, 12:35   #3743
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Dzięku, dziewczyny i chlopaku

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Stazja bardzo mi przykro.
Nie wyobrażam sobie, co bym czuła, gdyby moim futrom coś takiego się przydarzyło

A czy takich biegających luzem psów, to nie powinno się kwalifikować do wyłapania i do schroniska? Nie chodzi mi o to, żeby zwierzaki faktycznie wkładać do schronu, ale może właścicielom przemówiłaby taka perspektywa do wyobraźni.
Powinno, ale to jeszcze trzeba żeby gmina( w tym przypadku) wykazala minimum chęci wsplpracy chociaz.....Kilka lat temu takie wolnobiegające psy, niektróe posiadające właścicieli, zagryzły mojego psa staruszka.
Ktoś nie zamknąl za dupskiem furtki, pies wyszedl przed ogrodzenie i go dopadły, jeden sąsiadkowy głownie, ale poruszały się całym stadem...
Pózniej była afera o resztę bezpańskich, masa telefonów do gminy, ale sie okazalo ze nie mają funduszy żeby cokolwiek zrobić. Bo to sa duże koszty. I wogle wylapanie psow jest skomplikowane. Trzeba je wszystkie zwabić w jedno miejsce, umowić sie na godzinę i oni wtedy przyjadą. Prawdopodobnie
Ale znajoma majaca hopla na punkcie zwierząt jakimś cudem to ogarnęła, sama. Zabrała psy do swoich kojcy, kilka ma nowe domy, kilka zostało u niej ....
A teraz znowu się zaczyna...kilka podrzuconych, kilka mających dobrych wlaścicieli...spacerują po okolicy calym stadem ...

Waściciel najpierw sam musi mieć trochę rozumu, żeby coś do niego przemowiło..a to jest taki tluk że szkoda gadać, wizja utraty psa raczej mu nie przemowi do rozumu, nie ten to następny, 50 zl mandatu też pewnie nie...gdyby sie o to martwił, to by pilnowal żeby zwierze nie wałęsalo się non stop po okolicy....

Nic, zadzwonilam znowu do Emili, ona ma hopla na punkcie zwierząt, obiecała sie tym spróbować zająć jakoś , przynajmniej sąsiadowym na początek...bo psy nie mogą same wychodzić poza swoj teren , teren musi być odpowiednio zabezpieczony, ogolne warunki w jakich jest tzrymany... itd itp...no to przynajmniej kilka mandatów sie może posypie....

Cytat:
Przepraszam, ale mimo całego współczucia dla Stazji i zbulwersowania sytuacją - mocno wątpię, żeby jakaś instytucja zareagowała chyba, ze ten TOZ czy inne lokalne schronisko.

Policja ma takie przypadki gdzieś, a nawet jeśliby pogryzły człowieka... może by właściciel dostał upomnienie, albo i to nie. Przykre, ale prawdziwe.
Obawiam się,że masz rację....

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-11-24 o 12:37
Stary 2014-11-24, 13:07   #3744
gryx82
BAN stały

Znad i torta
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a co jest złego w niedzieli? dzień jak co dzień, tylko do pracy iść nie trza, a to jest dobre
Ty mnie nie prowokuj! Niedziela to taki nudny, depresyjny i rozmemłany dzień, nawet w środku wakacji nie znosiłem niedziel, no mam tak, odkąd tylko pamiętam O! Mam porównanie! To jak oczekiwanie (niedz.) na karę śmierci (pon.), które jest gorsze od samej kary
Cytat:
Powinno, ale to jeszcze trzeba żeby gmina (w tym przypadku) wykazala minimum chęci wsplpracy chociaz.....
Temat rzeka... skoro ze zwierzętami, które ewidentnie mają właścicieli, poradzić sobie nie mogą (nie chcą), to co dopiero mówić o bezpańskich? W każdej gminie jest podobno komórka do takich spraw (w wydziałach ochrony środowiska bodajże), ale powodzenia życzę (orientowałem się kiedyś, jak to ze sterylizacją/kastracją bezdomnych kotów jest - najlepiej samemu je zliczyć, wyłapać i pokryć wszystko z własnej kieszeni). I jak egzekwować to prawo, wg którego zwierzęta bezdomne są własnością skarbu państwa (jak się niedawno dowiedziałem)?

Zresztą, pamiętam przypadek sprzed paru lat, gdy na ulicy leżał duży, ranny pies, potrącony przez samochód - jedni odsyłali do drugich, drudzy do trzecich itd.
Stary 2014-11-24, 13:15   #3745
Maja102
Zakorzenienie

jak ja nie lubię poniedziałków
Nie wyspała się, pms mnie męczy i brzuch boli, do pracy wróciła ta gaduła i przeszkadza i wkurza, to jeszcze sprzedawca z allegro przysłał mi nie ten towar, co zamawiałam zaraz kogoś rozerwę na strzępy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-11-24 o 13:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 14:11   #3746
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Stazja, kiciuś

Pewnie samolotem.
W sumie stwierdziliśmy, że jechać we trójkę to masakra bo nic nie użyjemy, trzeba by zabrać nietopsza do opieki nad didem... Albo zostawić dida w domu. I żeby jeszcze w hotelu był jakiś plac zabaw albo basen żeby did tam całymi dniami siedział z babką. Jakoś wcale nie widzi mi się taki wyjazd.

my jeżdzilismy na wakacje głównie po to zeby spedzac czas z didem i było fajnie.
bylismy tak w górach-łazenie po szlakach całe dnie + grzebanie w kałuzach patykiem itd + robienie kanapek na kocu w lecie
nad bałtykiem-no to wiadomo grzebanie w piachu

chyba nie rozumiem twojego problemu, bierzesz didu jakies zabawki, dmuchane kółko, wiadro , łopate , sadzasz koło basenu, czy na plazy i sie bawi w grzebanie,przelewanie,ukl adanie kamieni,zrywanie liści i ukladanie wzorków,potem wsadzasz w kolko i wrzucasz z chłopem do wody a sama odpoczywasz , potem wyciagasz suszych i niech grzebie...itd w kólko. oprocz teg mozesz wziac ksiazki,kredki, malowanki i tez sie troche zajmie sobą

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-11-24 o 14:13
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 14:38   #3747
gryx82
BAN stały

Białko z jaj kurzych, o fuuu!
Stary 2014-11-24, 14:41   #3748
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
my jeżdzilismy na wakacje głównie po to zeby spedzac czas z didem i było fajnie.
(...)
chyba nie rozumiem twojego problemu (...)
Chcieliśmy jechać pozwiedzać, połazić po knajpach czy niemęczących plenerach, na grzebanie patykiem za granicą szkoda kasy W miarę ciepłe europejskie plenery mile widziane - ale wiadomo w lutym did nie będzie się komponował w morzu i nie wiem w jakim ja będę stanie brzuszności więc nie porywamy się na jakieś konkretne góry i dalekie odległości.
Żeby wyciągnąć dida z pokoju potrzeba nam miasta pełnego atrakcji i to nie typu stół bilardowy w holu czy fontanna pod budynkiem - żeby coś więcej zobaczyć bo na takie pierdy to wolę skoczyć latem na agroturystykę a nie potem żałować, że dookoła "się dzieje" a ja tkwię na ławce pod hotelem.
Ostatnio ostro marudziła na las i jezioro, wolała właśnie piłkarzyki czy inny bilard więc myślę żeby celować w atrakcje typu park rozrywki.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 14:48   #3749
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
ale wiadomo w lutym did nie będzie się komponował w morzu
Ale dlaczego akurat luty? Wtedy nawet na południu jest szaro i buro (jeśli się mylę, poprawta) Nie lepiej kwiecień? Albo koniec marca chociaż?
Stary 2014-11-24, 14:51   #3750
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Chcieliśmy jechać pozwiedzać, połazić po knajpach czy niemęczących plenerach, na grzebanie patykiem za granicą szkoda kasy W miarę ciepłe europejskie plenery mile widziane - ale wiadomo w lutym did nie będzie się komponował w morzu i nie wiem w jakim ja będę stanie brzuszności więc nie porywamy się na jakieś konkretne góry i dalekie odległości.
Żeby wyciągnąć dida z pokoju potrzeba nam miasta pełnego atrakcji i to nie typu stół bilardowy w holu czy fontanna pod budynkiem - żeby coś więcej zobaczyć bo na takie pierdy to wolę skoczyć latem na agroturystykę a nie potem żałować, że dookoła "się dzieje" a ja tkwię na ławce pod hotelem.
Ostatnio ostro marudziła na las i jezioro, wolała właśnie piłkarzyki czy inny bilard więc myślę żeby celować w atrakcje typu park rozrywki.
Pod kątem didów nie pomogę bo nie wiem jakie miasto ma co do zaoferowania, ale dobrze kojarzę Włochy. Oni chyba mają wszystko, ale najświeższe wieści i najwiecej chyba zwiedziała Ewuś, nawet polecała Włochy. Tam wszystko jest takie ładne i kolorowe Równie kolorowo Hiszpania. Choć Włochy właśnie takie bardziej pro-tourist mi się kojarzą. Ale mam lekko przedawnione wspomnienia

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Ale dlaczego akurat luty? Wtedy nawet na południu jest szaro i buro (jeśli się mylę, poprawta) Nie lepiej kwiecień? Albo koniec marca chociaż?
W marcu w Wenecji już faktycznie ciepło - jadłam lody, chodziłam w krótkim rękawku, wszystko było zielone, kwitnące. Nie wiem jak w lutym Pewnie dramatu nie ma
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości